Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 18 (szombat), 15:04

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Ismerkedő
HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 21:21 
Fanfic-faló

*beszédül* Sziasztok...

Atyavilág, ha az első hét ilyen volt, milyen lesz a többi?! ~x( Na jó, azért pozitívumok is akadnak. :)

Veletek mizújs?

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 20:56 
Fanfic-faló

Jas, nem azért szeretem a törit és a föcit, mert a Hetaliát is szeretem :) Ez már jóval előbb is így volt, köszönhetően annak, hogy anya földrajszakos és engem pedig már kiskoromtól fogva érdekelt mindkét tantárgy :)

Szóval már femslash szekciónk is van? :D

Megírtam Lizinek, amit ígértem (habár lehet, hogy kukába vágom az egészet, mert rossz...), szóval most tiszta a lelkiismeretem :D *örül a fejének és a három oldalas Franciaország/Ausztria ficnek*

Itt is megtalálsz: Tumblr, AO3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 20:52 
Tollforgató

Susie: ja, te meg a hetaliás mániád. persze, hogy föci.:) Meg töri.
Nálunk az harmadikban volt. első órán. szóval...

Én Borgint simán összehoznám egy éjszakára.
Nem tudom, meséltem-e már, de első angolórán meséltünk a nyári élményeinkról, és a Luca azt mondta, hogy: Eszti sleep with me. Ami ugyebár az angoloknál más. :) Az Eszti meg azt mondja(én vagyok a Jázmin): I was in Jázmin. XD Ugyebár nem ezt akarta mondani,hanem hogy nálunk volt, de hát... nem konyítanak az angolhoz. :g

Ez is tiszta PWP, femslash kategória, nem? :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 14:33 
Fanfic-faló

Jas, én is kéttanos vagyok, csak nekem a biosz van németül :D Meg persze a töri~ Mondjuk így legalább normálisan tanulok bioszra is, mert amúgy nem szeretem...
Igazából a problémák magyarórán szoktak lenni, az pedig érettségi tantárgy... a többi órán egész jók vagyunk és azt mondják ránk, hogy jó eszű osztály vagyunk :)
Még van időm eldönteni, csak az a gond, hogy jövőre is itt fognak tartani a terveim :g Azt viszont tudom, hogy Bécsbe akarok kijutni egyetemre... De ezt még fogalmam sincs, hogyan fogom megvalósítani.

Hogy mi az a térkép? Nálunk ez tavaly volt a második vagy harmadik órán xDD

Nem baj, ha utáljátok a föcit, már hozzászoktam, hogy a többség így van vele :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 12:54 
Írópalánta

Bogrod egy kobold, aki a Gringottsban dolgozik. :D De igazad van, van Borgin is. XD Viszont én őt vagy Tommal, vagy Luciusszal párosítanám. :D

Igen, olyat mintha én is láttam volna... De nem árt, ha van még belőle néhány. XD Szóval hajrá, és persze sok szerencsét. Figyelj, nem mintha nekem lenne bármiféle tehetségem az íráshoz, de hát... XD Próbálkozni lehet ugyebár.

És itt üzenem minden kedves, drága föcisnek, hogy ma vettük, végzős osztály létünkre azt, hogy mi a térkép, és milyen fajtái vannak. A tanár pedig megfenyegetett minket imigyen: "Számon fogom ám kérni!" XDDD Na most... Ez a föci doga nem egy potenciális ellenfél szerintem, szóval tudok még igazítani a plakátunkon miközben olvasom. :D

Gyerekek, lehet nevetni, de ahhoz képest, hogy most kereskedelem-marketing szakon vagyok, rendező-forgatókönyv író szeretnék lenni, esetleg, ha nem jön be, még mindig ott van a zenélés. :D Szóval mindenkinek hajrá :D Oh, Susie, akkor engem is unnál, imádok rendeszeren hülyeségeket beszólogatni órán. XD

Septi, ne már, hogy nem vagy KK-s! :((

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 08 (csütörtök), 21:27 
Tollforgató

Kija:Én is szoktam emlékezni, de bennem Hermione lelke él, úgyhogy rávesz mindig, hogy tanuljak. Gonosz kis bestia. :twisted:
Ó, nincs tehetségem írni, de már tervezek egy severitus-drarryt. de nem kopogom le, mert nem is biztos, hogy megírom. vázlat már van, és elkezdtem az első fejezetet.
Bogrod? Az ki? Nem Borgin? vagy mi van? Draco/Csikócsőr? Draco/Hagrid? Hagrid/Harry(olyat már olvastam darkangelnél, hát hűha!O.o Színtiszta PWP.:)

Septi: Ma képes voltam majdnem három órát tanulni. Én olyan béna vagyok.^.^" nem azért, mert rossz a memóriám, hanem előre tanulok, sőt azt is megtanulom újra, amit már tudok. Na, ezért vagyok én sötét. Hűha, énnekem a biosz, a matek, a fizika, a kémia meg az irodalomaz erősségem. amit annyira nem szeretek: nyelvtan(jó vagyok belőle, bétázom is, csak a könyveink annyira szarok!!!), töri(néha jó, de az érdekel csak, amit nem tanulunk), a rajz(tanár miatt, de rjzolni imádok), technika(uncsi, infó(uncsi, és nem lehet Merizni), nyelveket szeretem. Ó, a föcit gyűlölöm! :evil: Az egy akkora...
Németül? Ó, részvét...

Középsuli? ÖÖÖÖ, Nagy Lajos? Szombathelyen van. Viszont az egyetem tuti: Szent István Gödöllőn.:9 Bárhol is van Gödöllő.XD Éljenek az állatdokik.:) és talán még megpróbálok jelentkezni a Fazekasba. Ha más nincs, akkor marad a kanizsai dorottya.

Susie: Untatznak? Pedig érdekesek! Én ponthogy gyűlölöm a föit. Az o. társaid szemétnek tűnnek. Azok?
Döntsd el te, ne hallgas anyuékra. Anya engem matekizének akar kitaníttatni, de én állatdoki leszek. :) nem nagyon támogat...

Szerk.: Septi,
akkor most te nem vagy KKs?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 08 (csütörtök), 15:15 
Fanfic-faló

Én meg meg sem lepődöm rajtuk :lol:

Igazából nekem is... De azért próbálok mindig tanulni... (most bioszt kellene *próbálja rávenni magát, hogy elővegye*)

Engem mind a négy tantárgy untatni szokott, amit felsoroltál :g Valahogy a számok engem altatnak... Sosem tudom megérteni, hogy bírja a tanár megjegyezni azt a rengeteg képletet, amit felírat velünk. A természettudományi tantárgyak közül egyedül a föcit szeretem, ma is morcosak voltak rám a többiek, mert túl nagy aktivitást mutattam föciórán xD Én imádom a nyelveket, főleg a németet :D Az angolt inkább hagyjuk, bár mostanában sokat olvasok angolul... És fordítani imádok, szeretem kibogozni a külföldiek fura mondatszerkezeteit xD :D
Megértem, ha unod a magyart. Én inkább az órát szoktam unni... Meg az osztálytársaim hülye beszólásait, amit a tanárnak címeznek :roll:

Sok sikert hozzá! Biztos menni fog :)

Még nem tudom... Bölcsész xD Tavaly kinéztem a skandinavisztikát meg a szlavisztikát... és fordítani szeretnék, aztán majd meglátjuk, hogy mennyire fogok még változni ez alatt a három év alatt, ami még hátra van :D Ezen kívül még a földrajz jöhet számításba, szerintem anya nagyon reménykedik, hogy végül ezt választom, legalábbis én úgy veszem ki az utalásaiból :g Meg apa is, mert ma megjegyezte, hogy igenis ne unjam a fizikát, mert az a kémia után a legfontosabb TTK-s tantárgy... nem akartam mondani neki, hogy akkor felejtse el, hogy oda megyek :')

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 08 (csütörtök), 14:54 
Sztorihajhász

Kija, ezekkel a párosokkal... Pfúj.xD

Amúgy nekem is elég lenne a négyeshez, amit órán leadnak, sőt.:) De nekem csak az ötös jó, alább nem adok. Tavaly óta.xD

Előtte... jaj, ha belegondolok, mennyi évet elpazaroltam azzal, hogy nem tanultam semmit. Na, tavaly tanultam (átlagolva, mert valamikor elő sem vettem a könyvet) napi 2 órát. Előtte meg olyan is előfordult, hogy hetekig csak reggel megcsináltam az írásbelit. Aztán megpróbáltam a TZ-re 3 óra alatt megtanulni az anyagot. A röpdogák jól sikerültek, még tavaly is volt olyan, hogy óra előtt (többoldalas jegyzetet) unalmamban átfutottam, ami két másodpercet jelent és ötöst írtam. Szóval a röpdogák az errősségeim, mert a rövidtávú memóriám, ami 24 óra és 48 óra közötti tartományra értendő, nagyon jó. De a hosszú távú és az extra rövidtávú... hm :lol:
Inkább a logika az erősségem. Szóvak emiatt matek, kémia, fizika és biosz.:) Ezek állnak közel hozzám. A magyart utálom írópalánta mivoltom ellenére. A töri érdekes és szeretem is, de nem olyan nagyon. A nyelveket unom. -.-

Jó, ennyit erről.
Föciből fogok év végén érettségizni. Jó nekem, mi? Németül ráadásul. Geo... majd meglátom, mennyire bukom meg, remélem, nem nagyon.

És mai álláspontom szerint ápolás és betegellátásra megyek, ahol is szakosítom magam gyógytornásszá (éljen a megfogalmazásom!), majd mesterszakon komplex rehabilitációt fogok tanulni. Ez elégedettséggel tölt el, és az jó dolog. :mrgreen:

Ti mik akartok lenne, ha nagyok lesznek?

Jas, milyen középsuliba akarsz menni?

Perverz Wonzódású Potterfan (PWP-tag)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 22:24 
Írópalánta

Szerencsére *lekopogja, mert tényleg szörnyű babonás* nekem nem kell tanulnom, mert még akkor is emlékszem annyira az anyagból, hogy minimum négyest kapjak, ha alszok. XD Szóval általában órán van a fejem fölött az a bizonyos Z betű. XD
Tényleg, még az érettségimre se készültem tavaly, annyira lusta vagyok, és az is négyesre sikerült. :D

PWP, ahová bármilyen párosítás jöhet, bárkitől. Szóval, ha esetleg Dracoval akarsz ilyet, hát csak rajta. XD Írd meg nyugodtan, de előtte legalább minimum nekem súgd meg a párosítást. XD Draco mondjuk... hm... Te, mit szólnál mondjuk egy Draco/Bogrod vagy Draco/Ollivander pároshoz? xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 20:48 
Tollforgató

Én mindenből stréber vagyok, úgyhogy... :P Amúgy meg én ma három rát tanultam, de abban benn van még a könyvkeresés, a gyüjtőmunka, az átolvasás, szval minden.
PWP és Dracoizmus! Jeee
Sepoti, amúgy te már nem vagy KKs? Lépjél vissza! :twisted:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 18:08 
Írópalánta

Sziasztok!

Köszi, "zeneszerző-palánta" révén, ezt most inkább bóknak veszem. XD Na, de dalszöveget még mindig jobban írok. XD *haha, na persze XD*

Egyet értek Susie-val, jobbulást Septi! :D Gondolj a készülő plakátunkra. :D :D Na jó, lehet, hogy arra mégsem kellene. Leöntöttem a vázlatot, szóval most is ugyan ott tartok, mint eddig $fal $fal $fal

Nekem ma fárasztó óráim voltak, de sikerült egy Coca Colás dobozra arcot rajzolni, így született meg a PWP-kabalája, aki Etelka névre hallgat, családi nevén Etel. XD Ha tudok, majd teszek be képet is róla. XD

Jah, és így végszónak: A kínaiban leárazás volt, és az alábbi akcióhoz volt szerencsém: 2700 Ft helyett csak 2690 Ft. Szóval agyzsibbadás volt...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 15:00 
Fanfic-faló

Én vagyok most :D

Jobbulást, Septi~

Szerintem ép vagy, kellenek a stréberek is :D *ő németből, töriből és föciből szokott stréber lenni* De ha gondolod, akkor nyugodtan vizsgáltasd ki magad :D

Ma volt fuvolaórám és azt mondta a tanárom, aki most jött vissza a gyesről, hogy nagyon sokat fejlődtem ez a alatt a két év alatt, amíg nem volt itt, szóval most tök boldog vagyok~ Bár a mai etűdben elég riasztó volt az az öt kereszt :lol: Nem értem ezeket a zeneszerzőket :lol: :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 06 (kedd), 19:22 
Sztorihajhász

Van itt valaki?

Hogy vagytok?

Ami engem illet, én mindjárt elalszom, rendetlenkedik a gyomrom, tehát savam van, ééés a többit nem mondanám el nyilvános fórumon, ahol férfi moderátor garázdálkodik.:D

Mi történt errefelé az elmúlt napokban?

Am csak szerintem vagyok stréber? Már a második nap 1,5 órát tanultam. (jobban mondva vázlatot írtam, amit szépen ki is díszítettem.) Szerintetek teljesen ép vagyok? Ne vizsgáltassam ki magamat?XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 06 (kedd), 15:47 
Fanfic-faló

Nálam is így szokott lenni... A Hetaliámiért pont az az osztálytársam mutatta a legnagyobb érdeklődést, akit amúgy utálok :')
Ne húzd fel magad rajtuk, nem éri meg! Én tegnap húztam fel magam nagyon...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 06 (kedd), 14:32 
Írópalánta

Naná hogy, hímnősök előnyben! XD

Most értem haza, ebben a szent pillanatban, és teljesen lezsibbadtam, szóval szerintem max. öt-hat óra tájékán állok neki megint rajzolni. XD

Amúgy én se. Valahogy mindig is irritáltak az olyan kérdések, mint az "Ez ki?" és társai... Vagy hadd legyen az én dolgom, vagy legyen a haverom. Mondjuk utóbbi esetben úgyis tud róla. xD De pl. olyan ember, akivel a tanév alatt beszélek kétszer, nekem ne kérdezze meg... *igen, próbálja levezetni, hogy felidegesítették a suliban XD*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 06 (kedd), 14:21 
Fanfic-faló

Akkor tessék haladni azzal a plakáttal :D

Én szerintem senkit sem pakolnék ki, mert akkor rögtön el kéne magyaráznom, hogy ki az és miért van kint, ahhoz meg nincs kedvem :g

Osztódással vagy hogyan? xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 05 (hétfő), 21:02 
Írópalánta

Na, nekem meg fáj a fejem. Mindent megtudtok időben. :D Ahogy szoktam is mondani vala. XD

Hm... Dracot? Nem rossz! Én egy Siriust és Regulust pakolnék ki, de erre felé nincs szekrény. XD Szóval ezt buktam. De ez nem jelenti azt, hogy más dolgokat nem dekorálhatok ki. XD Jó, mondjuk sok minden kilévő, tekintve, hogy utolsó éves vagyok, és nem érdekel semmi az égadta világon... XD Úgymond bevettem a leszarom-tablettát XD

Áh, szerintem meg fogják engedni. Szaporodjunk, PWP-sek! XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 05 (hétfő), 20:43 
Tollforgató

Jézusom, you are crazy. XD hát, engem ma szó szerint megköveztek, hogy kiraktam a szekrénybe Draco képét. De én tűrtem! Tökös vagyok. :3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 05 (hétfő), 17:58 
Fanfic-faló

Egyéb örömforrás? Ez alatt meg mit kell érteni? xD

Remélem, sikerül kirakni :D Milyen poén lenne már :D

Tök fáradt és nyűgös vagyok, szóval elmentem olvasni~

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 05 (hétfő), 11:43 
Írópalánta

A szimbólumok egyenlőre maradjanak titokban, jó? XD Annál jobb lesz a vigyorgás, meg az egyéb örömforrás. :D Nem hozok szégyent a PWP-re. XD

Plakátot bizony! Ráadásul a merengősök kutatása az iskolában továbbra is folyik. :D *kételkedik, hogy talál ilyet* Jah, és próbálom megérdeklődni, hogy kirakhatok-e egy PWP-s plakát másolatot a suliban. ^^

Terjeszkedjünk, gyermekeim!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 05 (hétfő), 5:03 
Tollforgató

Itt vagyok. Szórólapot csinálétok? :o

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 17:58 
Fanfic-faló

Rajzolnék szívesen rá, de jelenleg sajnos megbízhatatlan vagyok ilyen ügyben :') Mostanában semmilyen rajzot se fejeztem be... Most meg megint fordítok xD

Milyen szimbólumokkal? :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 17:39 
Írópalánta

Oh, nem akadály. :D Photoshop, photofiltre és egyéb képszerkesztő megoldásokkal semmi nem lehetetlen. XD

Persze, még az elején rajta lesz. :D *cigivel a füle mögött, kinyújtott nyelvvel rajzol* És természetesen a kedvenc fiaink nevei is rajta lesznek, különféle szimbólumokkal. :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 16:42 
Fanfic-faló

Mondanám, hogy rajzolok rá neked embert, de ezt sajnos a földrajzi tényezők nem teszik lehetővé :g

És a szórólapon persze ez is rajta lesz, hogy csatlakozz a PWP-hez :D :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 14:28 
Írópalánta

Oh, azon? Minden rajta lesz. :D A nevünk, a célunk, az eddig meglévő párosítások példának és egy perverz kép. XD Aminek persze mögöttes értékei lesznek, mivel embert nem tudok rajzolni. xD

Hallod, én is ezen gondolkoztam. O.o Nem létezik, hogy 700-800 diákból én Merengőzzek egyedül. Szerintem megkérdezem igazgatónőt, hogy nem-e tehetnék ki egy szórólapot. xD Talán beleegyezik. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 13:49 
Fanfic-faló

PWP plakát? :D És mi minden lesz rajta? ;;)

Én jelenleg azon gondolkozom, hogyan tudnék meriseket találni a suliban xD Egyszerűen nem hiszem el, hogy a több mint 900 tanuló közül én merengőzöm egyedül :')

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 12:43 
Írópalánta

Áh, az én ismerőseim többsége is olyan. Na jó, valójában szinte mindegyik, a kivétellel meg még nem találkoztam. xD
Na, így a PWP-népszerűsítésére elkezdtem egy plakátot, amin az összes PWP-infó rajta van. :D Amint készen lesz megmutatom, bár szerintem ez sem lett a legjobb, még plakátnak sem... xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 03 (szombat), 22:58 
Tollforgató

Nem baj, bírom a Jast. Vagy Jáz, az is jó.:)
Nekem egy kék illetve lilás színű virág volt a jelem az oviban. Mint Jázmin.:)
Mitől világít a Hold. XD Jó vagy.:)
Sajnos a PWP-t szerintem senki nem ismeri, mint kifejezés. Eléggé hp-ellenesek, vagyis inkább nem érdekli őket. unalmas az egész banda.... :-(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 03 (szombat), 15:14 
Fanfic-faló

De a tesója elment a rollokhoz és vissza szerezte tőlük, utána pedig visszaragasztotta a fejét :D És még férjeket is szerzett maguknak :lol:

Én örültem volna a fekete macskának, habár a napot is szerettem, mert könnyű volt lerajzolni :D :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 03 (szombat), 14:56 
Írópalánta

Szia, Susie!

Happy End? Ha jól emlékszem, akkor letépte a kislány fejét nem? XD Mondjuk, ha a tipikus liba volt, akkor nem is baj. XD

Fekete macska volt a jelem az oviba, ami már majdnem zordó, nekem meg 627 babonám van... XD Szóval jól megszívtam. XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 03 (szombat), 14:53 
Fanfic-faló

Hali :D

Pötyöghetnékem van, csak nem tudom, hogy mit... xD Szóval most kiélem a fórumon eme vágyamat és reménykedem, hogy valaki erre jár~

Erről most eszembe jutott, hogy tegnap néztem a Magyarország-Svédország meccset... és nem tudtam eldönteni, hogy kinek szurkoljak xD Bár mindkét csapat elég furcsa dolgokat művelt :lol: Hetaliás szemszögből elég vicces volt :D

Jaj, Kija :lol: Ez nagyon tetszik :D
Milyen fekete macska?

Jas, ezek északi népek meséi voltak, de a német mesék se voltak semmik... Állítólag a hegyi népeké még durvábbak, de azokat még nem olvastam. Mondjuk a trollosnak happy end lett a vége :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 02 (péntek), 21:01 
Írópalánta

Szia, Jas! (remélem nem baj a rövidítés :D)

Hallod, neked se volt semmi, akkor. XD Akkor röhögtem volna jobban, ha azt kiabálod be: Hajrá PWP! XDD Oké, beteg hajlamaim vannak, de sose tagadtam. XD Amúgy meg... nekem volt föci órám... Halljátok... XDDDD "Mitől világít a Hold? - Há' én vagyok rajta a világítótechnikus!" XDD

Én most kivételesen aludtam. XD *lekopogja, de tényleg aludt* Csak hát az a hülye fekete macska járt az eszemben... XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 02 (péntek), 20:04 
Tollforgató

Helló. Na, az első nap szar volt. az új osztálytrerem tűrhető, de a régi jobb volt... :/Pofázás, pofázás. ááá
a második nap a haladás pályán voltunk8szombathely focicsapataÍ): sportbemutató volt. kisétáltunk oda(rohadtmessze volt), álltunk, és vártunk a sorunkra. felmásztunk a tribűnre, utána pedig le kellett menni. utána meg újra fel. és újra le.XD utoljára azért, hogy meg ne süljünk. a barátaimmal sétáltunk egyet, leültün k egy lépcsőszerű izére, zöld lett a gatyám. sétálgattunk, beszéltünk. lefáradtunk, na. visszamsztunk a tribünre, és amikor volt egy minifocimeccs(el is vesztette asszem ahali), akkor moindta a hangosbemondós nő, hogy kiabáljuk: Hajrá Szombathely! szintew senki nem kiabálta, én meg beordítom: Hajrá, Véééép! Még a pálya másik végéből is tisztán értették(o. társam mondta). :) visszasétáltunk, hazamentem vonattal, aztán aludtam vagy négy órát.:) hát, ennyi lett volna. most pedig belevágok frissen és üdén az írásba és a bétázásba. meg kritikázni.

Susie Lupin írta:

Én szeretem a meséket~ Legutoljára azt hiszem valamikor júniusban, a suli végén olvastam német népmeséket (van egy olyan népek meséi vagy milyen sorozat), és elég durvák voltak, bár az északiak se voltak semmik (pl letépte a troll a kislány fejét és borjúfejet rakott a helyére).

Jézusom, Mária! Milyen népmesék vannak? Ehhez képest a tyuktojáslopás egy nagy paszujjal semmi! O.o

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 02 (péntek), 18:18 
Írópalánta

Köszi, meg is nézem *mániákus fej*

Igen, erre az állításra kezdek rájönni. XD

Én meg nem tudom, hogy be fogom-e fejezni. XD Szörnyen idegesítő a Mary-Sue áradat meg a tőmondatok... XD Ráadásul mindegyik ugyan arról szól, semmi változatosság. xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 02 (péntek), 18:13 
Fanfic-faló

*megkeresi a címét* Vadóc, norvég népmese. Nem tudom, fent van-e neten...

Kija, semmi sem véletlen :D

Jaaj, rémlik, hogy elkezdtem, de hogy befejeztem-e, nem tudom :') Ami ilyen nagyon romantikus-vámpírosnak van kikiáltva, azzal vigyázni kell xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 02 (péntek), 17:15 
Írópalánta

Te, ezt a trollos mesét én látni akarom! XDXD

Oh, milyen megtisztelő! Még nem is PWP-hatás, hanem már Kija-hatás! XDXD Szépen vagyunk! XDXD =)) =)) Kezdem érteni, miért én vagyok a PWP-anyu xD

Hát én most konkrétan a Pokoli báléjszakákra gondoltam... xD Valami szörnyű rossz, de reménykedem. XD Mondjuk nagyon kacsingat rám az Üvöltő Szelek a polcról vagy egy Stephen King kötet. XD De hátha...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 02 (péntek), 16:54 
Fanfic-faló

Azért egy ember/ember páros még mindig általánosabb :D

Ez a te hatásod :D :D Nem hiszem, hogy én vagyok z első, akinek ez eszébe jut :P

Denem55-nek, akkor még lógok Lizinek és Susinak... azt hiszem, jelenleg ennyi :')
Igen, sajnos a lustaság kifejezetten Iker szokás xD
Én szeretem a meséket~ Legutoljára azt hiszem valamikor júniusban, a suli végén olvastam német népmeséket (van egy olyan népek meséi vagy milyen sorozat), és elég durvák voltak, bár az északiak se voltak semmik (pl letépte a troll a kislány fejét és borjúfejet rakott a helyére).

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 02 (péntek), 16:39 
Írópalánta

Mintha ez annyira normális páros lenne... XDXD

Au... =)) =)) =)) Hallod, ez a kentaur/Umbridge most ütött. Au... Ez nagyon fájt... Hogy tudsz ilyen lenni? XDXD =)) =))

Kinek lógtál te kritikának? ;;) Hé, a lustaság Iker szokás... Én is rettentő lusta vagyok. Úúú, nekem most könyvem van, de annak ellenére, hogy novellás kötet, minden női szereplő totálisan Mary-Sue. XDXD Jó, kinőttem én már ezekből a meséknől, hogy visongani tudjak rajta. XD *na jó, most hazudott*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 02 (péntek), 16:10 
Fanfic-faló

Ne foglalkozz vele, nem éri meg!

Néha a normális párosok is kellenek :D

Nem mondtam, hogy akarok ember/varázslényt xD Jó, hogy nem azt mondod, hogy valamelyik kentaur/Umbridge :mrgreen:

Egy kritika, amivel lógtam, letudva :D Csak ne lennék ilyen lusta... *megy és megkeresi a tegnap este olvasott angol ficet*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 02 (péntek), 16:02 
Írópalánta

Oké, engem meg felbosszantott a földrajz tanárnő... Hogy az mekkora egy troll, gyerekek! Na, nem is bosszantom magam rajta, mert azzal csak magamat büntetem az ő hülyesége miatt. ><

Mondom, ezt még a PWP előtt elkezdtem írni, aztán most eszembe jutott folytatni. :D

Jó, te akartad. Mit szeretnél, egy jó kis... Caramell/Leprikón sztorit vagy esetleg egy Mordon/Hóborc elég lesz? XD Még belefér egy Piton/inferus fic is, bár az már szerintem nekrofilia. XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 02 (péntek), 15:49 
Fanfic-faló

Én jelenleg hulla vagyok xD Elkezdtem kiszótárazni a szavakat, amiket bioszon vettünk (mert szótárfüzetet csak törire sikerült vinnem :lol:), de most nincs kedvem hozzá... pedig kéne xD Szóval szerintem elmegyek olvasni.

Regulus/Harry? Nem rossz :P

Jaj :lol: Legalább nem ember/varázslény :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 02 (péntek), 15:27 
Írópalánta

Áh, mi tartjuk a súlyunkat. xD Én már a második naptól teljesen kikészültem. XD Felmérgeltek, sokkoltak, parancsolgatni akartak (a saját osztály társaim!) és ami a legszörnyűbb: idén is hülyékkel vagyok körülvéve. Tudni illik, utálom az olyan embereket, akiknek olyan dolgokat is el kell magyarázni, hogy földrajz órán miért van nálam földrajz atlasz. XD

Na, drágáim, teli vagyok energiával és úgy döntöttem folytatom a régen félbehagyott, szörnyen AU Regulus/Harry ficemet... XD Leragadtam múltkor a második fejezet elején. XD Nem egy hű-de-PWP-párosítás, de hát... XD Ilyet is kell néha. Jut eszembe durva párosítás: mit szólnátok mondjuk a... Mr. Kupor/Mordonhoz vagy a Mr. Kupor/Bumfolthoz? XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 01 (csütörtök), 16:07 
Fanfic-faló

Hali~

Én is túléltem a mai napot, nem lett volna rossz, ha most működne normálisan az msn... *szidja a gépét, mert már nem először van vele baj*

Az órarendem szörnyű, de az vigasztal, hogy a spanyolosoké még szörnyűbb xD Két emberrel "lefogytunk", ahogy fogalmazott az osztályfőnök és baromi sok könyvünk van... de a tavalyiak egy részét be se fejeztük. Jelenleg elég morcos vagyok xD És fáradt. És nyűgös. Pedig én még írni akartam ma... Na igen, lehet, hogy nem kellett volna a dög melegben még a városban rohangálni az első nap :')

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 01 (csütörtök), 14:21 
Írópalánta

Áh, igazgató helyettes akart lenni, na... XDXD *azt se tudja, hol van*

Áh, én most megúsztam heti egy nyolc órával, egy péntek öt órával és egy hétfő hattal. A maradék napokon hét. Oké, írni sincs erőm, de rittig ilyenkor nem hagynak pihenni... >< Hogy ilyenkor mennyire utálom a szüleimet... ><

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 01 (csütörtök), 13:18 
Sztorihajhász

Kija, akkor jó napod lehetett.xD Igazgató meg igazgatónő? Nektek aztán kijutott a jóból.:P

Én írtam egy Severitus, jobban mondva Lily/Piton szöszt a Severitus kihívásra. Már csak rá kell vennem magam, hogy elküldjem.xD

Ezen kívül unatkoztam, de még mindig jobb, mint a suliban kókadozni.:-P

Örülök, hogy jobb lett az órarended, mint a tavalyi. Az enyém is jó. Most kérded, honnan tudom? E-naplóóóó!XD Ha nem vettem volna fel emeltet, akkor két nap öt órám lenne.:( Így van kétszer hat meg háromszor hét, szóval olyan, mint a tavalyi év eleje, és jobb, mint a tavalyi második félév.
De nem tűnik vészesnek, szóval...:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 01 (csütörtök), 12:02 
Írópalánta

Na, én végeztem! :D

Milyen volt az első nap? Tudtommal itt nem lehet káromkodni... XD Úgy, ahogy volt pocsék. Három óra hosszát álltunk a tűző napon, de nem az igazgató miatt... Jó, nem csak. Ő most csak 48 percig dumált... Bezzeg az igazgatónő... Na az volt másfél óra, aztán a tesitanár tartott egy tűzvédelmi oktatót, ami... Unalmas volt...

Aztán jött a három ofő... Na az meg határozottan zavaros és kusza volt... Az a tájparaszt három-négyszer elismételte önmagát, úgy kellett kikönyörögni az órarendet, ami határozottan jobb lett, mint a tavalyi. :D

Oké, ennyi az összefoglalóm, holnap matekkal kezdek, szóval megyek meghalni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 01 (csütörtök), 7:55 
Sztorihajhász

Majd meséljétek el, milyen volt az első nap a suliban. :lol:

Én a 6:10-es busszal fogok menni hétfőn.:-P Szeretnék ülni, azért. :roll: Akkor meg mindegy, ha alszom a 6:10esen, és fel kelek 20 perccel hamarabb, mintha megyek a fél hetessel, és végigállok fél órát...
Későbbi busz meg úgysincs. Csak a 7:28as, de az pontban nyolckor ér be, szal érzéseim szerint még mindig nem a legjobb.xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 01 (csütörtök), 5:56 
Írópalánta

Na, drága Gyermekeim! Én is itt vagyok, így évnyitó előtt, sminkben és még csak pólóban.... XD

Legyetek jók, míg vissza nem érek, a 11-es vonatot nem lekésni ám! ;)

Szívesen, Jasmine, ha más témában is szeretnél csak pötyögj rám. :D Azért vagyok. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 01 (csütörtök), 5:36 
Tollforgató

Helló. itt a suli, indulás előtt pötyögök nektek. Köszi a képeket, Főnök! Gyönyörűek.*.* Főleg a láthatatlan köpenyes.:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 31 (szerda), 20:19 
Fanfic-faló

Nem baj, már megszoktam :D És egyszer úgy is fogok olyat találni, ami nem korhatáros :D

Az, dagi, de ő így cuki :x

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra