Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 29 (szombat), 22:24

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2014 április 04 (péntek), 14:13 
Sztorihajhász

Na, végre nekikezdtem ennek a 2006-os BBC-s Robin Hood sorozatnak.

Hát... nem rossz, nem rossz, bár vannak benne olyan dolgok, amik igencsak szemet szúrnak bakiként. Pl. a ruhák, amik elég sokszor nem is hasonlítanak azokra, amiket akkortájt hordtak. A másik, hogy az emberek és a helyszínek túl tiszták. Még a parasztok is olyanok, mintha éppen akkor léptek volna ki a fürdőből. Márpedig akkoriban az emberek nem túl sűrűn fürdőztek, ha jól emlékszem. Robin pedig szerintem túlságosan is fiatal, ráadásul a színészre nézve nem tudom elhinni, hogy az ott egy háborút megjárt ember. Kissé hiteltelen.

Ennek ellenére nem rossz, egészen nézhető, bár nem értem, miért kapták fel akkortájt annyira. Annyira azért nem kiemelkedő, mint mondjuk a Robin of Sherwood (1984) sorozat, pedig az jóval korábbi. De ennek ellenére ez a BBC-s sem rossz, az pedig külön jó pont, hogy nálunk forgatták. A tájak szépek, és az epizódok, bár néhol bugyuták, de azért nem tartoznak a nézhetetlen kategóriába. Bár bevallottan három karakter miatt nézem. Ezek pedig Will Scarlett, Guy of Gisbourne és a sheriff (akit egyébként nem szoktam szeretni). Szerintem az egészben ők a legéletképesebb karakterek.

Eddy_: Én meg mivel ugye Hotdogon magazint szerkesztek, muszáj utánajárnom a friss híreknek OUAT-ügyben. De ez jó is, mert mindig találok valami újdonságot. :)

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 04 (péntek), 11:21 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
Eddyék már megmondták egy-két interjúban, hogy

Ó, erről nem tudtam. Nem szoktam ennyire utána járni a sorozatoknak, pont azért, hogy ne olvassak semmilyen spoilert. Itt még nekem érthetetlen, hogy miért kellett Nealnek meghalnia, de később biztos értelmet nyer akkor, ha azt nyilatkozták, hogy a történet alakulása szempontjából fontos.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 04 (péntek), 11:07 
Sztorihajhász

Eddy_ írta:
Andro írta:
OUAT 3X15: Ezen az epizódon elsírtam magam, de komolyan.

Habár én nem szeretem Nealt, de én is elsírtam magam, amikor meghalt. Annyira érzelemdús volt az a jelenet, valami fantasztikus, ahogy eljátszották (itt egyből a Teen Wolf jut eszembe, amikor Allison meghalt, de az a scene annyira gázul sikerült, egyáltalán nem jöttek át az érzések, na de itt!) Rumple őrültségét is nagyon jól megoldották, igazán ötletes volt, hogy Nealel megosztották az elméjüket. Ó, igen és végre mindenki számára kiderült, hogy kicsoda valójában Zelena. Én a tőrös jelenetnél valami olyasmire tudok gondolni, hogy a varázslat, hogy Nealt magába zárja, és ezzel megmentse, túl erőteljes volt, és képtelen volt egyszerre a tőrt is magánál tartani, és Nealt is megmenteni, és ezért inkább lemondott a tőrről. A Regina és Robin Hood páros tényleg imádnivaló, annyira örülnék, ha összejönnének végül. Én Robin részéről is láttam egy-két olyan pillantást, ami azt mutatja, hogy igazán érdekli őt az igazi Regina.
Én egyébként nem hiszem, hogy Neal végleg meghalt. Alig szerepelt a showban, Henry épp hogy visszakapta az apját, Rumple meg a fiát, máris kiírják? Neal végre megbocsátott Rumple-nek, erre meghal? Meg az Emma-Hook vonal is arra enged következtetni, hogy Emmának Neal az igaz szerelme, nélküle nem kaphatna igazi happy endet. Hacsak nem hoznak be egy totál új szereplőt, és ő lesz Emma párja, amit erősen kétlek. Nem szeretem Nealt, nem is igazán érdekel mondjuk, hogy visszahozzák-e vagy sem, de a történet szempontjából szerintem hülyeség volt ilyen hamar kiírni.

Eddyék már megmondták egy-két interjúban, hogy Neal meghalt, kész, ő már nem tér vissza, legalábbis a storybrooke-i Neal nem. De nincs kizárva, hogy flashback-ben még látjuk. Ha gondolod, priviben belinkelem az általam fordított interjúkat, ahol Neal haláláról nyilatkoznak, ami "valódi". Hiszen már volt szó róla, hogy egy főszereplő örökre távozik a sorozatból. Hát ez volt Neal, sajnos. Én nagyon szerettem, kár érte.
Most sokan azt hiszik, hogy Hook jön össze Emmával, de Emma jelenleg egy dologra gondol, hogy kiiktassa Zelenát és bosszút álljon Nealért, hiszen akárhogy is tagadta, szerette a fia apját. Egyébként pont Eddyék mondták, hogy már a harmadik évad elején tervezték Neal halálát, mivel a történet alakulása miatt ez szükségszerű volt.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 04 (péntek), 10:06 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
OUAT 3X15: Ezen az epizódon elsírtam magam, de komolyan.

Habár én nem szeretem Nealt, de én is elsírtam magam, amikor meghalt. Annyira érzelemdús volt az a jelenet, valami fantasztikus, ahogy eljátszották (itt egyből a Teen Wolf jut eszembe, amikor Allison meghalt, de az a scene annyira gázul sikerült, egyáltalán nem jöttek át az érzések, na de itt!) Rumple őrültségét is nagyon jól megoldották, igazán ötletes volt, hogy Nealel megosztották az elméjüket. Ó, igen és végre mindenki számára kiderült, hogy kicsoda valójában Zelena. Én a tőrös jelenetnél valami olyasmire tudok gondolni, hogy a varázslat, hogy Nealt magába zárja, és ezzel megmentse, túl erőteljes volt, és képtelen volt egyszerre a tőrt is magánál tartani, és Nealt is megmenteni, és ezért inkább lemondott a tőrről. A Regina és Robin Hood páros tényleg imádnivaló, annyira örülnék, ha összejönnének végül. Én Robin részéről is láttam egy-két olyan pillantást, ami azt mutatja, hogy igazán érdekli őt az igazi Regina.
Én egyébként nem hiszem, hogy Neal végleg meghalt. Alig szerepelt a showban, Henry épp hogy visszakapta az apját, Rumple meg a fiát, máris kiírják? Neal végre megbocsátott Rumple-nek, erre meghal? Meg az Emma-Hook vonal is arra enged következtetni, hogy Emmának Neal az igaz szerelme, nélküle nem kaphatna igazi happy endet. Hacsak nem hoznak be egy totál új szereplőt, és ő lesz Emma párja, amit erősen kétlek. Nem szeretem Nealt, nem is igazán érdekel mondjuk, hogy visszahozzák-e vagy sem, de a történet szempontjából szerintem hülyeség volt ilyen hamar kiírni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 04 (péntek), 7:36 
Sztorihajhász

clarey írta:
És a Bates Motel új részéről ez a véleményem egy az egyben, spoileres: The Escape Artist

Viszont kezdenek nagyon beindulni a dolgok. Szerintem a második évad még jobb, mint az első volt.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 03 (csütörtök), 23:15 
Könyvmoly

vidor írta:
lmao =)) Én komolyan ideggörcsöt kapok ezektől a miniszoknyáktól, vagyis inkább övektől... 8-| Nem hiszem el, hogy nem képesek 5 centivel hosszabb ruhát adni a színésznőkre. Vicces lenne egy ilyen outfit a 2es metrón reggel xDDDD Biztos nagy sikere lenne. De most tényleg, én félteném helyette a testi épségét, ha így lépne ki az utcára.
És össze is foglaltad egy mondatban a problémámat ezzel a félévaddal kapcsolatban. Csak reménykedem, hogy a 4. évad jobb lesz. Az meg, hogy Derek és Stiles 12 rész alatt 1 közös jelenetet kapott, meg pff... Szégyelljék magukat az írók. Maliát szegényt meg már most szívből gyűlölöm, nem tehetek róla. Kirát viszont imádom, többet szeretnék megtudni róla, és kérem vissza a humort!
Ja és egy rossz hír: Isaac is kiszállt :(( - én ezen sokkal jobban kiakadtam, mint Allisonon

És már csak 1 hét és Game of Thrones!!! Juhúúú Végre! Meg az Orphan Black is hamarosan jön vissza :)

Ja és egy kis Emmys érdekesség: a True Detective a dráma kategóriában indul majd nem a miniben. Ez így nagyon kemény menet lesz. Összeereszteni a TD-t a BB utolsó évadával... van töke az HBO-nak, az tuti! Mondjuk annyi szent, hogy így garantált az izgalom. Én mondjuk szívem szerint mind2t egyformán díjaznám, és akkor a többi jeleltről még szó sem esett...

Láttam tegnap egy csajt az utcán TW hosszúságú szoknyában. :roll:
Nagyon szomorú voltam, amikor olvastam a hírt, de reménykedem, hogy vissza-visszajön majd, mert nyitva hagyják elvileg a szerepet. $pray

A GoT Countdownt már be sem zárom szinte. :D :D

Érdekes lesz az Emmy, az biztos - erős az idei év nagyon.

És a Bates Motel új részéről ez a véleményem egy az egyben, spoileres: The Escape Artist

A Glee-vel kapcsolatban meghasonlottam, most, hogy NYC-be költözött teljesen, lehet maradni kéne... :-w

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 31 (hétfő), 16:45 
Tollforgató

clarey írta:
... hogy több anyag juthasson Lydia szoknyájába, mert így fel fog fázni szegény, igen hamar... :roll:

És a lényeges kérdések, lezáratlan szálak meg nem kapnak semmi jelentőséget... :-<

lmao =)) Én komolyan ideggörcsöt kapok ezektől a miniszoknyáktól, vagyis inkább övektől... 8-| Nem hiszem el, hogy nem képesek 5 centivel hosszabb ruhát adni a színésznőkre. Vicces lenne egy ilyen outfit a 2es metrón reggel xDDDD Biztos nagy sikere lenne. De most tényleg, én félteném helyette a testi épségét, ha így lépne ki az utcára.
És össze is foglaltad egy mondatban a problémámat ezzel a félévaddal kapcsolatban. Csak reménykedem, hogy a 4. évad jobb lesz. Az meg, hogy Derek és Stiles 12 rész alatt 1 közös jelenetet kapott, meg pff... Szégyelljék magukat az írók. Maliát szegényt meg már most szívből gyűlölöm, nem tehetek róla. Kirát viszont imádom, többet szeretnék megtudni róla, és kérem vissza a humort!
Ja és egy rossz hír: Isaac is kiszállt :(( - én ezen sokkal jobban kiakadtam, mint Allisonon

És már csak 1 hét és Game of Thrones!!! Juhúúú Végre! Meg az Orphan Black is hamarosan jön vissza :)

Ja és egy kis Emmys érdekesség: a True Detective a dráma kategóriában indul majd nem a miniben. Ez így nagyon kemény menet lesz. Összeereszteni a TD-t a BB utolsó évadával... van töke az HBO-nak, az tuti! Mondjuk annyi szent, hogy így garantált az izgalom. Én mondjuk szívem szerint mind2t egyformán díjaznám, és akkor a többi jeleltről még szó sem esett...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 31 (hétfő), 13:40 
Sztorihajhász

Eddy_ írta:

A Neverlandes spinoff-ról tudsz valami hivatalosat, Andro? Pletykákat hallottam mindenfele, hogy akarnak csinálni egy Wonderlandhez hasonló hosszúságú spinoffot Peter Pannel a főszerepben, Robbie Kay-jel is olvastam interjút, hogy ő szívesen csinálná, de semmi hivatalosat nem találtam róla.

Erről csak felröppent egy nem hivatalos hír. De ha igaz is, még nagyon csak terv szinten működik. Annyit tudok, mint te.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 31 (hétfő), 13:30 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
Jövő héten hivatalosan is véget ér a Once Upon a Time in Wonderland. Mielőtt valaki megkérdezné, nem kaszálták - bár a neten terjednek ilyen hírek -, hanem eleve egy 13 epizódos, limitált sorozatnak szánták. Én azt mondom, csoda, hogy megérte az évad végét.

Én azért sajnálom, voltak benne jó epizódok/jelenetek, amiért megérte nézni, de tény, hogy sokkal többet is kihozhattak volna belőle.

A Neverlandes spinoff-ról tudsz valami hivatalosat, Andro? Pletykákat hallottam mindenfele, hogy akarnak csinálni egy Wonderlandhez hasonló hosszúságú spinoffot Peter Pannel a főszerepben, Robbie Kay-jel is olvastam interjút, hogy ő szívesen csinálná, de semmi hivatalosat nem találtam róla.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 31 (hétfő), 11:54 
Sztorihajhász

OUAT 3X15: Ezen az epizódon elsírtam magam, de komolyan. Miért?! Miért pont Neal?! Jó, tudom, ez volt az ára, és feláldozta magát, hogy visszahozza az apját, de akkor is! Jobban örültem volna Hook halálának, őt nem szerettem. De Nealt igen. Remélem, Zelena megbűnhődik érte! És megtudtuk, miért volt őrült Rumple. Jó ötlet volt, hogy az ún. "normális" fele Nealben volt, és csak az ő halálával lehetett összeolvasztani kedvenc Sötét Urunk két felét. Viszont hogy a fenébe szedte el Zelena a tőrt, ezt nem értem. Rumple nem adta oda neki. És most már mindenki tudja, ki Zelena. Snow meg jobb, ha vigyáz, ki tudja, mi volt a narancslében. Sőt, most már biztos vagyok benne, hogy a boszi Snow gyerekét akarja.

Tetszett Emma és Rumple reakciója Neal halálakor, és tetszettek a Belle-Neal jelenetek is. Ők ketten tényleg jó csapatot alkottak. Reméljük lesz hamarosan egy RumBelle jelenet is, hiszen már Belle is tudja, hogy a Sötét Úr életben van. És Regina és Robin Hood is nagyon összeillenek. Szerintem édesek, remek volt kettőjük közös jelenete és szerintem Regina érez valamit Robin iránt, különben miért kukkolta volna a férfit a rész végén? Zelena meg ugyan gonosz, de remek ellenfél, nem adja olcsón. Szóval, én nagyon élveztem az epizódot. Izgalmas volt.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 29 (szombat), 7:22 
Sztorihajhász

Jövő héten hivatalosan is véget ér a Once Upon a Time in Wonderland. Mielőtt valaki megkérdezné, nem kaszálták - bár a neten terjednek ilyen hírek -, hanem eleve egy 13 epizódos, limitált sorozatnak szánták. Én azt mondom, csoda, hogy megérte az évad végét.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 27 (csütörtök), 14:19 
Sztorihajhász

Eddy_ írta:
Andro írta:
OUAT 3X14:

Tegnap tudtam megnézni, tényleg jó rész volt. A Rapunzeles jelenetet egyébként, ha nem amiatt teszik bele, hogy annak a nemtom hogyhívják gyökérnek a hatását megmutassák, simán ki lehetett volna hagyni, ezen kívül semmi funkciója nem volt a jelenetnek, és sztem elég gázul is oldották meg, egyáltalán nem volt izgalmas vagy érdekes. De ezen kívül nem tudok semmibe belekötni. Ami nekem még tetszett, azokon kívül, amiket felsoroltál, Andro, hogy végre most Charming volt inkább előtérben, mint Snow, ami már hiányzott, David eléggé háttérbe szorul úgy általánosságban Snow miatt. Rumple szerintem magától szökött meg. Zelena végig Snownál volt, ő nem tudta kiengedni, és amikor Emmáék először a pincénél voltak, a lakat sértetlen volt, bár ebben a sorozatban már ki tudja, lehet hogy ez se jelent semmit... :D

Na igen, szegény Charming, mindig kissé hátra van szorulva, de a klasszikus mesékben úgyis a csajok viszik a hátukon a sztorit. A pasik többségében csak belovagolnak a végén és elviszik a csajt. :mrgreen:

Rumple meg... hát... hacsak nem kivarázsolta magát, akkor muszáj volt visszatennie a lakatot. De majd kiderül. Vagy Zelena távvarázsolt, bár hogy azt minek tenné, rejtély. Neki nem érdeke, hogy Rumple szabad legyen.

És igen, a Rapunzeles résznek igazából a gyökeres cuccon kívül nem volt funkciója.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 27 (csütörtök), 9:23 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
OUAT 3X14:

Tegnap tudtam megnézni, tényleg jó rész volt. A Rapunzeles jelenetet egyébként, ha nem amiatt teszik bele, hogy annak a nemtom hogyhívják gyökérnek a hatását megmutassák, simán ki lehetett volna hagyni, ezen kívül semmi funkciója nem volt a jelenetnek, és sztem elég gázul is oldották meg, egyáltalán nem volt izgalmas vagy érdekes. De ezen kívül nem tudok semmibe belekötni. Ami nekem még tetszett, azokon kívül, amiket felsoroltál, Andro, hogy végre most Charming volt inkább előtérben, mint Snow, ami már hiányzott, David eléggé háttérbe szorul úgy általánosságban Snow miatt. Rumple szerintem magától szökött meg. Zelena végig Snownál volt, ő nem tudta kiengedni, és amikor Emmáék először a pincénél voltak, a lakat sértetlen volt, bár ebben a sorozatban már ki tudja, lehet hogy ez se jelent semmit... :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 25 (kedd), 9:07 
Sztorihajhász

OUAT 3X14: Hát ez izgalmas volt, bár a Rapunzeles dolog kissé kiszámíthatóvá tette, de azért nagyon jól megoldották. Valahogy alapvető, hogy mindenki legnagyobb félelme a saját sötét oldala és a kételyei. De ettől függetlenül tetszett. Emma meg tök jól nézett ki a báli ruhában, szerintem Jennifer Morrisonnak kifejezetten jól áll a kék szín.
Rumple meg úgy tűnik, meglógott valahogy, vagy Zelena engedte el. De ha ő volt, akkor biztos hogy komoly okkal. Tetszett a Zelena-Snow-Charming jelenet, a boszi tényleg ördögi, hogy megbűvölte Davidet. Szép húzás volt. És úgy tudtam, hogy Zelenánál van Rumple tőre, valahogy sejtettem. Kettőjük jelenete egyszerre volt izgalmas és hátborzongató. Szegény Rumple most tényleg ki van szolgáltatva annak a nőnek.
Regina és Henry jelenete meg egyszerűen édesen aranyos volt. Egy rossz szavam nem lehet az epizódra.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 22 (szombat), 21:53 
Ó-nagy-admin "on stage"

The 100 pilot

Meglepően jól sikerült. Gyorsan elrepült a negyvenegy-két perc, ígéretes szálakat pendítettek meg. Van néhány logikátlan és/vagy gyenge lábakon álló részlete a sztorinak, de melyik sorozatnak nincs?
Persze, ha nagyon akarnám, találnék olyat, amibe beleköthetek, mert végig idegesített - Octavia létezése például, kb. minden amit tett vagy mondott (komolyan drukkoltam annak a kígyónak) -, de nem akarom.
A pilot meggyőzött, hogy maradjak egy darabig. Pár rész alatt úgyis jobban kirajzolódik majd, milyen irányba akarnak haladni (őszintén remélem, nem valami tini-szerelmi-sokszög-drámázásra esett a készítők választása), és azt még mindig megéri-e nézni. Elsőre biztató.

(A Revolution pilotjára pl. köröket ver - ha már posztapokaliptikus téma.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 21 (péntek), 8:31 
Sztorihajhász

clarey: Igen, de bátyuska azt próbálta beadni Dylannek, hogy nem ő erőszakolta meg Normát, hanem az apjuk. De lehet benne valami, mert ezek szerint akkor tudja, hogy Dylan az ő fia és próbálja a saját oldalára állítani. Ami sikerült is. Mindenesetre, lesznek még bonyodalmak. És igen, Dylan és Norman csak féltestvérek.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 20 (csütörtök), 21:29 
Könyvmoly

Andro írta:
Bates Motel 2X03:
Hú, hát nem semmi epizód volt. Szóval, előbukkant Norma bátyja, aki annak idején megerőszakolta Normát. És persze úgy állítja be, mintha nem ő tette volna. Dylan meg egy tökfej, hogy hisz neki. Norman meg megint átment "ne bántsd az anyámat, mert megöllek" üzemmódba. Norma számára meg új pasi van a láthatáron? Hm... vajon Norman hogy fogja viselni az "enyhe" anya-komplexusával? Mindenesetre, kezdenek beindulni a dolgok az évadban. Szerintem Norma bátyja hamar el fog tűnni a színről. Azért az se volt semmi, hogy Norman majdnem megölte Dylant. Várós a folytatás!

Nem emlékszem, hogy is volt ez pontosan, de Dylan és Norman nem csak féltestvérek? Mert (ez most csak fikció, mert nagyon nem emlékszem az előző évadból erre a szálra) nem lehet, hogy azért utálja ennyire Norma Dylant, mert Caleb az apja? Ez úgy beugrott, ahogy néztem a közös jeleneteiket... :shock:
szerk.:
Jaa, nem néztem ám végig a részt a hsz előtt... Akkor semmi, igazam volt. :oops:

Eddy_ írta:
Clarey, ha még nem nézted volna meg az Arrow-t, a mostani részben még nem volt benne Harley Quinn, vszeg még halasztják az ő nagy belépőjét egy-két részig, bár egy tizedmásodpercig képernyőn volt... legalábbis a hajából egy tincs :mrgreen: A Suicide Squad már megjelent, és vszeg csak ebben a részben, nem hiszem, hogy a későbbiekben is visszahozzák őket, legalábbis nem csapatként, bár ki tudja. Amúgy jó rész volt, érdemes lenne megnézned, ha másért nem is, a Suicide Squad miatt. Habár én szeretem Olivert, tetszett, hogy most nem ő volt a főszerepben, hanem Diggle, viszont Felicityt hiányolom (oké, volt két jelenete... nagy cucc), Sara túlságosan a háttérbe szorítja, ami viszont nem jó. Sara egyébként is eltűnhetne a búsba, sose szerettem...

Wuuuh, köszönöm, hogy szóltál, totál kiment a fejemből! >:D< Máris nézem, már az a hajtincs is megéri nekem. :D Utána majd bővebben a részről...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 20 (csütörtök), 21:15 
Sztorihajhász

Zelena nem megölni akarja Reginát, hanem mindent elvenni tőle. Ami nagyjából ugyanazt jelentené Regina számára, hiszen most már megint van mit veszítenie. Ott van Henry. És nagyon úgy tűnik, hogy Zelena tervez valamit Snow és Charming számára is, különben mit legyeskedne Snow körül, mint állítólagos bába?

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 20 (csütörtök), 21:03 
Billentyűzetgyilkos

Clarey, ha még nem nézted volna meg az Arrow-t, a mostani részben még nem volt benne Harley Quinn, vszeg még halasztják az ő nagy belépőjét egy-két részig, bár egy tizedmásodpercig képernyőn volt... legalábbis a hajából egy tincs :mrgreen: A Suicide Squad már megjelent, és vszeg csak ebben a részben, nem hiszem, hogy a későbbiekben is visszahozzák őket, legalábbis nem csapatként, bár ki tudja. Amúgy jó rész volt, érdemes lenne megnézned, ha másért nem is, a Suicide Squad miatt. Habár én szeretem Olivert, tetszett, hogy most nem ő volt a főszerepben, hanem Diggle, viszont Felicityt hiányolom (oké, volt két jelenete... nagy cucc), Sara túlságosan a háttérbe szorítja, ami viszont nem jó. Sara egyébként is eltűnhetne a búsba, sose szerettem...

Andro írta:
Én szeretem Emmát...

Az első évadban még én is szerettem, de aztán fokozatosan átvette a helyét a szívemben Regina :D Emmát már csak "elviselem". Az tényleg aranyos volt tőle, hogy bemutatta Henrynek Reginát, de szerintem kellett is ez ide, mert még mindig jobb, hogy fáj Reginának, hogy Henry nem ismeri fel, de beszélhet vele, mintha egyáltalán semmilyen kapcsolat/kommunikáció nem lenne köztük. Az nem jutott eszembe, hogy Rumple lehet Zelena apja, de most hogy így mondod, lenne értelme. Zelena a kastélyban kiket emlegetett egyből? Hogy kiket akar együtt látni? Reginát, Corát és Rumple-t, ez vszeg nem véletlen, esélyes, hogy anyucit és apucit, meg a hugicát akarja "összehozni", mielőtt szépen kinyírja őket :D Bár mintha Zelena azt mondta volna, hogy nem akarja megölni Reginát... vagy még nem akarja megölni? Már nem is tudom...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 20 (csütörtök), 17:44 
Könyvmoly

vidor írta:
TW 3x23:
Hát ízé... az utóbbi időben nekem kezd egyre kiszámíthatóbbá válni a sorozat. Hiába a nagy halál, iszonyat kiszámíthatóra sikerült. Ráadásul a színészek egyszerűen szörnyűségesek voltak... Crystal és Posey? $fal Egyszerűen nevetségesre sikerült az egész haldoklás, egy csepp érzelmet nem voltak képesek közvetíteni, sajnos. Holland pedig csak rátett egy lapáttal. Igazából én csak szerencsétlent Christ sajnálom, Isaac-kel alapíthatnak egy klubbot most már. Allsiont meg egyáltalán nem sajnálom, sőt örülök, hogy elment. Egy rosszabb színésszel kevesebb. A karakter is olyan semleges volt, hogy ha ebben az évadban benne se lett volna, az se tűnik fel. Remélem a finálé jobb lesz, mert nekem eddig ez az évad nem nagyon jön be. A 3a sokkal jobb volt, a japán legendát se használták ki eléggé, többet vártam na! Mind1, legalább visszakaptuk Stilest, ez is valami.

Idézem magamtól a FB-os TW csapatban leírtakat a részről (nem túl spoileres, aki nem látta, úgysem érti):
- Szervezzünk gyűjtést a TW büdzséjének kisegítésére, hogy több anyag juthasson Lydia szoknyájába, mert így fel fog fázni szegény, igen hamar... :roll:
- "what nuthouse"/"who are you?"... =)) Coach leginkább a tapintat mestere
- amikor Stiles Lydia mögött állt... :shock: Hát ott nagyon hori volt.
- "He's my type!" - ezt megértem, sweetheart... :#-)
- NA VÉGRE kiderült, mitől ferde Scott arca! :-P
- Isaac mégis "witty" (ugye 3.22 és 3.23)
- Scott a giga-mega-truealpha hallásával nem szúrja ki, hogy a többiek lemaradtak mögötte... seriously? /:)
- Ding-dong, the witch is dead!
:-Ą

???: Mi van a spanyolokkal az első részből, Maliával és Peterrel? :-/ $? :-t

Tehát különösebben nem érintett meg a rész "emocionális" oldala, mert AZ a jelenet végtelenül sablonos és klisé volt, ráadásul tényleg nem túl kiemelkedő alakításokkal. Komolyan, ezt a felülről felvett, ölben és esőben haldoklást már millióegy filmben ellőtték, és rajzfilmben is csináltak belőle paródiát. Szerintem lehetett is számítani rá, hogy ő távozik, mert az egész 3/b-ben csak jelentéktelen, filler jelenetei voltak, szép fokozatosan lett leépítve a karakter.
És a lényeges kérdések, lezáratlan szálak meg nem kapnak semmi jelentőséget... :-<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 20 (csütörtök), 17:12 
Tollforgató

TW 3x23:
Hát ízé... az utóbbi időben nekem kezd egyre kiszámíthatóbbá válni a sorozat. Hiába a nagy halál, iszonyat kiszámíthatóra sikerült. Ráadásul a színészek egyszerűen szörnyűségesek voltak... Crystal és Posey? $fal Egyszerűen nevetségesre sikerült az egész haldoklás, egy csepp érzelmet nem voltak képesek közvetíteni, sajnos. Holland pedig csak rátett egy lapáttal. Igazából én csak szerencsétlent Christ sajnálom, Isaac-kel alapíthatnak egy klubbot most már. Allsiont meg egyáltalán nem sajnálom, sőt örülök, hogy elment. Egy rosszabb színésszel kevesebb. A karakter is olyan semleges volt, hogy ha ebben az évadban benne se lett volna, az se tűnik fel. Remélem a finálé jobb lesz, mert nekem eddig ez az évad nem nagyon jön be. A 3a sokkal jobb volt, a japán legendát se használták ki eléggé, többet vártam na! Mind1, legalább visszakaptuk Stilest, ez is valami.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 20 (csütörtök), 14:48 
Sztorihajhász

Eddy_ írta:
Fúúú, tényleg sokkal jobb volt! Reginát imádtam benne, Emmát viszont egyre kevésbé kedvelem, annak viszont örülök, hogy megint összefogtak, hogy együtt találják meg azt, aki létrehozta az új átkot. Annyira egyértelmű volt egyébként, amikor Regina mondta, hogy nem érti, hogy tudták megtörni a VÉRMÁGIÁJÁT (!!!), hahó, vérrokon! :mrgreen: Legalábbis nézőként egyértelmű volt. De a legjobb jelenet az volt, amikor Regina először meglátta Henryt! :cry:

Én szeretem Emmát. Egyébként szerintem szép volt tőle, hogy úgymond "bemutatta" Henryt Reginának, még akkor is, ha jobb lett volna, ha nem találkoznak. És ő nem akarja, hogy Henry emlékezzen, mert valszeg egy rakás dologtól meg akarja kímélni most, hogy a fiúnak végre normális élete van. Vagyis mágiamentes, távol mindenféle kalandoktól és veszélyektől. Emma egy igazi anya, aki meg akarja védeni a fiát, ahogy Regina is.

És igen a vérmágia. Valahogy lehetett sejteni, hogy felbukkan egy újabb családtag, elvégre itt mindenki mindenkivel valamilyen szinten rokon. Nem lepne meg, ha Rumple lenne Zelena apja. Bár azt mondják, hogy Cora még akkor szülte Zelenát, amikor nem ismerte Rumple-t. Bár Corát ismerve, ez akár hazugság is lehet. Elvégre mikor mondott ő igazat?

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 20 (csütörtök), 12:01 
Billentyűzetgyilkos

clarey írta:
Azóta meg is néztem...

Gondolom itt amiatt voltak csalódottak, hogy Sue már az év elején megmondta, hogy ha nem lesznek elsők, akkor nem maradhat a Glee klub. Egyébként tényleg érthetetlen lenne, mert a második is nagyon szép eredmény, főleg úgy, hogy eredetileg nem is ők jutottak volna tovább, arra már nem emlékszem, hogy pontosan mi miatt, de a másik csapat is említette, hogy csak "véletlenül" lettek ők az elsők a területin, és így továbbjuthattak.
Sue tényleg korrekt volt, ennek így kellett lennie, arra viszont kíváncsi vagyok, hogy ezután mi lesz a Glee-vel, a klubbal, meg a sorozattal is.
Szerintem simán lehet, hogy rendes showkórusokat kérnek fel egy-egy részre, de azért mégis csak Amerikáról beszélünk, ott nem nehéz összeszedni pár száz olyan 15-30 éves közötti srácot/csajt, akik tudnak annyira jól énekelni/táncolni, hogy be tudjanak tanulni egy ilyen koreográfiát :)
A 100. részt még nem néztem meg, várok a magyar feliratra: egy ilyen fontos résznél értsek mindent :D

Andro írta:
Én már leszedtem és megnéztem. Jobb, mint az előző epizód volt. És nem kell félteni Reginát, van még benne gonosz. Sőt!

Fúúú, tényleg sokkal jobb volt! Reginát imádtam benne, Emmát viszont egyre kevésbé kedvelem, annak viszont örülök, hogy megint összefogtak, hogy együtt találják meg azt, aki létrehozta az új átkot. Annyira egyértelmű volt egyébként, amikor Regina mondta, hogy nem érti, hogy tudták megtörni a VÉRMÁGIÁJÁT (!!!), hahó, vérrokon! :mrgreen: Legalábbis nézőként egyértelmű volt. De a legjobb jelenet az volt, amikor Regina először meglátta Henryt! :cry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 19 (szerda), 15:39 
Könyvmoly

Na, megnéztem a Glee 100. részét - azt hiszem, történetileg dupla epizód lesz, mert elvileg 10 régebbi számot dolgoztak fel, és ebben csak 5 szerepelt, ráadásul cliffhangerrel is lett vége. Nagyon nem örültem, hogy April is visszatért, sem a karaktert, sem a hangját nem kedvelem, erre rögtön ő énekelte az első dalt... Viszont Puck mindent visz uniformisban, öröm volt nézni, Rachel hátul masnis ruhájáért pedig ölni tudnék. Aztán nagyon meglepődtem, mert nem láttam előzetest, és NATE A GLEE-BEN!! :-t 8-> :-O @-) Hát én nem hittem a szememnek, a két kedvenc limonádé sorozatom összemosódik. Persze rögtön shippelni is kezdtem őket crossoverben Quinn-nel, sajnáltam, hogy itt saját karaktert kapott Chace. De nem csak én örültem neki... :-P . Imádtam a Toxic feldolgozást, az Unholy Trinity még mindig az egyik kedvencem, és csak úgy pillogtam, hogy Brittany mennyire lefogyott, pedig alig pár hónapja szült. :shock: Nayát viszont nagyon jó Santanaként viszontlátni, mert ahogy most kinéz igazából, az elkeserít. A Difájing Greviti minden alkalommal jobb és jobb lesz, akármennyiszer előveszik. Szerintem az egyik kedvenc Glee számom, és a Valerie is nagyon kellett. :x (Quinn borzalamasan sírta el magát, nem tetszett a játéka.) *Itt meglepődtem, mert olyan cipőm van, mint Rachelnek a mosdós jelenetben. :D * Jaj, sajnáltam, ahogy Puck elbánt Nate-tel (Biff... oké...), de én az első rész óta erre vártam, hogy végre összejöjjenek rendesen Quinn-nel.
És aztááán
Holly! >:D< Úgy örültem neki, ha marad, akkor én is maradok még pár részre.
Legalábbis a következőre tuti, mert ez így nem volt lezárva, és a végéről is szörnyen hiányzott egy szám.
A Finn-es jelenet pedig értelemszerűen nagyon szomorú volt. :-<

Ez a gifset pedig minden Glee-fannak kötelező. ;;)

szerk.:
Eddy_ írta:
Glee 5x11: ááá, megint megríkattak! Clarey, ezt a részt még nézd meg, szerintem nagyon jó lett! Tina itt nem idegesített halálra, Sam is kezd felnőni, az ő jeleneteinél is könnyeztem, de rendesen, plusz ebben a részben volt a Nationals, és Finn kedvenc dalait adták elő, amivel sajnos csak második helyezést értek el, de szerintem ez így jó is volt. Félig-meddig ez is egy Finn/Cory-megemlékezős rész volt, és ha nem is folytatod tovább, Clarey, csak a 100. részt nézed meg, ez még bőven belefér :)

HOPSZ, ezt csak most olvastam... Na jó, akkor bele fogok nézni, mert ez nagyon jól hangzik. Szeretem a Corys részeket. :( Köszi, hogy szóltál! ;;)

szerk.2:
Azóta meg is néztem... Hát, nagyon erősen tartottam magam, de amikor felemelte Sam a dobverőket, ott végem lett... Tényleg szép rész volt. :cry: :)
Bár nem értem
ezt a nagy szomorkodást amiatt, hogy Országos versenyen másodikok lettek. O.o 16 csapat indult csak azon, előtte volt egy csomó Állami és Területi... Az USA-ban (vagy bárhol) országos szinten másodiknak lenni azért eléggé elismerendő eredmény, nem veszítettek, csak nem elsők lettek... Sue viszont tényleg korrekt volt.

Becky meg mit képzel magáról, hogy így beszél Will-lel... Azért mégiscsak a tanára.

Amúgy hogy van ez? Akik az ellenfeleik, azok IGAZI showkórusok, és a saját performanszukkal lépnek fel? Mert azokat a koreográfiákat nem lehet semmi betanítani, nem hinném, hogy statisztáknak adnák ki. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 18 (kedd), 15:28 
Sztorihajhász

Bates Motel 2X03:

Hú, hát nem semmi epizód volt. Szóval, előbukkant Norma bátyja, aki annak idején megerőszakolta Normát. És persze úgy állítja be, mintha nem ő tette volna. Dylan meg egy tökfej, hogy hisz neki. Norman meg megint átment "ne bántsd az anyámat, mert megöllek" üzemmódba. Norma számára meg új pasi van a láthatáron? Hm... vajon Norman hogy fogja viselni az "enyhe" anya-komplexusával? Mindenesetre, kezdenek beindulni a dolgok az évadban. Szerintem Norma bátyja hamar el fog tűnni a színről. Azért az se volt semmi, hogy Norman majdnem megölte Dylant. Várós a folytatás!

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 18 (kedd), 12:12 
Könyvmoly

Ennyit fűznék az új Teen Wolf részhez. ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 17 (hétfő), 14:04 
Sztorihajhász

Eddy_ írta:
Andro írta:
Hát... a mostani epizódot elnézve, Emma nem nagyon akarja, hogy Henry emlékezzen, elvégre meg akarja őt kímélni egy rakás dologtól. Ami részben azért érthető. Regina reakciója volt nagyon életszerű, mikor meglátta Henryt. Szegényt nagyon sajnáltam.

Reginát nagyon megkedveltem az utóbbi időben, annyira más lett a karakter az első részekhez képest! Láttam, hogy van már fent angol felirat, lehet, hogy nem is várom meg a magyart, megnézem angolul még ma :)

Én már leszedtem és megnéztem. Jobb, mint az előző epizód volt. És nem kell félteni Reginát, van még benne gonosz. Sőt!

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 17 (hétfő), 13:48 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
Hát... a mostani epizódot elnézve, Emma nem nagyon akarja, hogy Henry emlékezzen, elvégre meg akarja őt kímélni egy rakás dologtól. Ami részben azért érthető. Regina reakciója volt nagyon életszerű, mikor meglátta Henryt. Szegényt nagyon sajnáltam.

Reginát nagyon megkedveltem az utóbbi időben, annyira más lett a karakter az első részekhez képest! Láttam, hogy van már fent angol felirat, lehet, hogy nem is várom meg a magyart, megnézem angolul még ma :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 17 (hétfő), 13:19 
Sztorihajhász

Eddy_ írta:
Andro írta:
Szerintem tuti megmagyaráznak mindent...

Persze, tudom én, hogy nem hagynak ki semmit, de kezdésnek szerintem akkor is túl sok volt ez így. Az engem is zavart, hogy Hook ilyen hamar meggyőzte Emmát, hogy igya meg a varázsitalt, és hopp, máris mindenre emlékszik. Ezt tényleg húzhatták volna még egy darabig, legalább egy rész erejéig. Arra viszont nagyon kíváncsi leszek, hogy ezt hogy fogják Henrynél megoldani. Ő is kap majd valami szert, vagy mivel ő már korábban is hajlott afelé, hogy elfogadja és elhiggye a "másik világ" létezését, magától emlékezni fog majd?

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 17 (hétfő), 12:27 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
Szerintem tuti megmagyaráznak mindent...

Persze, tudom én, hogy nem hagynak ki semmit, de kezdésnek szerintem akkor is túl sok volt ez így. Az engem is zavart, hogy Hook ilyen hamar meggyőzte Emmát, hogy igya meg a varázsitalt, és hopp, máris mindenre emlékszik. Ezt tényleg húzhatták volna még egy darabig, legalább egy rész erejéig. Arra viszont nagyon kíváncsi leszek, hogy ezt hogy fogják Henrynél megoldani. Ő is kap majd valami szert, vagy mivel ő már korábban is hajlott afelé, hogy elfogadja és elhiggye a "másik világ" létezését, magától emlékezni fog majd?

Glee 5x11: ááá, megint megríkattak! Clarey, ezt a részt még nézd meg, szerintem nagyon jó lett! Tina itt nem idegesített halálra, Sam is kezd felnőni, az ő jeleneteinél is könnyeztem, de rendesen, plusz ebben a részben volt a Nationals, és Finn kedvenc dalait adták elő, amivel sajnos csak második helyezést értek el, de szerintem ez így jó is volt. Félig-meddig ez is egy Finn/Cory-megemlékezős rész volt, és ha nem is folytatod tovább, Clarey, csak a 100. részt nézed meg, ez még bőven belefér :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 17 (hétfő), 10:45 
Sztorihajhász

OUAT 3X13: Rumple visszatért! Igen, úgy tudtam, hogy Zelena visszahozta, és nem lepne meg, ha ő lenne a Gonosz Boszi apja. Ha már Zelena Regina féltestvére ugyebár, és a boszi apja nem Henry herceg volt. Szegény manónk elég őrültnek néz ki, és kíváncsi vagyok, hogy most éppen melyik énje uralkodik rajta, és hol volt eddig. Talán Ózban?

Az epizód elég érdekes lett, sajnálom, hogy Regina szenved, mert Henry nem emlékszik sem rá, sem senkire. Viszont Emma és Regina összeteameltek, ami jó jel. Már csak az a kérdés, hogy mit akar a boszi. És Little Johnból majom lett!

A flashbackben megmutatkozott az anyai Regina, és a gonosz is. Hát igen, vannak anyai ösztönei, amikor megmenti Robin kisfiát, és gonosz is, mert végre visszatért a Gonosz Királynő is.

Összességében egy remek epizód lett, és végre láttuk Rumple-t! Én tudtam, hogy nem halhatott meg!

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 13 (csütörtök), 20:10 
Sztorihajhász

Eddy_ írta:
Andro írta:
Once Upon a Time 3X12: Hát, nem volt rossz, de valamivel jobbra számítottam.

Egyetértek (kivéve a Hook-Emma megjegyzéseddel, én inkább őket látnám együtt, mint Emmát és Nealt, de erre nem sok esély van), egész jó rész volt, de azért lehetett volna jobb is. Kicsit úgy éreztem, hogy túl sok mindent akartak belesűríteni a részbe, Robin Hood jöhetett volna később is, illetve az új főgonosz kilétét is húzhatták volna egy-két rész erejéig szerintem. Ó, de amikor megláttam a repülő majmokat! :D Vajon benne lesz Dorothy is később, meg a többiek? :D Én is arra tippelek, hogy a gonosz boszorkány juttatta őket vissza Storybrooke-ba. Ez nekem egyébként annyira nem tetszik, az előző részben ugye Storybrooke megsemmisült, mindenki visszakerült a saját valóságába, erre egy rész után visszacsinálnak mindent, mindenféle magyarázat nélkül? Nekem már kezd elegem lenni az időben való ugrálásról, inkább fokozatosan mutatták volna be a dolgokat, nem úgy, hogy megint kapjuk majd a sok visszaemlékezést, hogy mi történt Snow-ékkal azalatt a majd' egy év alatt. Jaj, és amikor megláttam Snow-t lejönni a lépcsőn, és végig háttal állt, annyira tudtam, hogy terhes! Az milyen gáz már, hogy Henry idősebb lesz a nagybátyjánál/nagynénjénél? :mrgreen:

Szerintem tuti megmagyaráznak mindent, mivel a készítők mondták, hogy látjuk még Storybrooke-ot. Szóval valami történt abban az egy évben, ami miatt a Nyugati Boszi új átkot csinált. Gondolom Regina vére sem csak úgy kellett neki.

Én EmmaXNeal párti vagyok, Hook elhúzhatna a náthásba végre! Nagyon irritáló. Én amúgy nem Robint hagytam volna ki, hanem Emma emlékeinek visszaszerzését. Annak ellenére, hogy gyanakvó, elég gyorsan felhörpintette a varázslöttyöt. Egyébként, nekem bejönnek a flashback részek, ezek teszik színessé a sorozatot. Szerintem simán előre haladni az időben unalmas lenne. És Zelena (így hívják a boszit) múltja is kiderül. Ami Dorothyt illeti, sokan arra tippelnek, hogy Belle lesz az, és akkor Óz pedig Rumple, aki már biztosan visszatér.

Snow meg tök cuki terhesen. :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 13 (csütörtök), 16:38 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
Once Upon a Time 3X12: Hát, nem volt rossz, de valamivel jobbra számítottam.

Egyetértek (kivéve a Hook-Emma megjegyzéseddel, én inkább őket látnám együtt, mint Emmát és Nealt, de erre nem sok esély van), egész jó rész volt, de azért lehetett volna jobb is. Kicsit úgy éreztem, hogy túl sok mindent akartak belesűríteni a részbe, Robin Hood jöhetett volna később is, illetve az új főgonosz kilétét is húzhatták volna egy-két rész erejéig szerintem. Ó, de amikor megláttam a repülő majmokat! :D Vajon benne lesz Dorothy is később, meg a többiek? :D Én is arra tippelek, hogy a gonosz boszorkány juttatta őket vissza Storybrooke-ba. Ez nekem egyébként annyira nem tetszik, az előző részben ugye Storybrooke megsemmisült, mindenki visszakerült a saját valóságába, erre egy rész után visszacsinálnak mindent, mindenféle magyarázat nélkül? Nekem már kezd elegem lenni az időben való ugrálásról, inkább fokozatosan mutatták volna be a dolgokat, nem úgy, hogy megint kapjuk majd a sok visszaemlékezést, hogy mi történt Snow-ékkal azalatt a majd' egy év alatt. Jaj, és amikor megláttam Snow-t lejönni a lépcsőn, és végig háttal állt, annyira tudtam, hogy terhes! Az milyen gáz már, hogy Henry idősebb lesz a nagybátyjánál/nagynénjénél? :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 10 (hétfő), 14:09 
Tollforgató

True Detective finálé: Ó, TE JÓ ÉG! (Amolyan Janice-esen) Így kell sorozatot csinálni! Szokták mondani, hogy semmi nem tökéletes... De ez bizony az volt! Nic Pizzolatto _U_ =D> KÖSZÖNÖM

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 10 (hétfő), 13:39 
Sztorihajhász

Én nem agyalok rajta ennyit, hanem egyszerűen élvezem a cselekményt, miközben elvonatkoztatok a könyv-film-sorozat párhuzamtól.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 10 (hétfő), 13:28 
Könyvmoly

Andro írta:
A Bates Motel időrendben a Psycho előzménye, de korban 2014-ben vagyunk. Magyarán ez a filmtől és a regénytől különálló sorozat, ahogy a Hannibal is.
Akkor viszont totálisan skizofrén a sorozat. :shock: Norma ruhái, a fekete-fehér tévé, a kocsijuk - mind-mind 50-es évekbeli, közben meg Bradleyék modern ruhákat hordanak, modern autókkal járnak. Engem nagyon zavar ez a kettősség, egyáltalán nem következetes, nem tudom, mit akarnak ezzel szemléltetni, de ha a mában játszódik a sorozat, akkor Norma egészen kislány volt abban a korban (vagy még meg sem született!), amiben "él", teljesen indokolatlan a maradisága. :roll: Jobb lenne, ha ez egységes lenne, ez összezavarja az embert (az olyan embert, mint én, aki belemászik a díszlet, technika, színészi alakítás nüansznyi részleteibe). Nem csak a regénytől és a filmtől tér el, hanem a valóságtól is. :D
A Hannibalt azt tudom, de ott is nem is zavar, mert korban nincs akkora eltérés, de itt két teljesen különböző "világ" keveredik egymással. :-< Köszi a segítséget! Most pufoghatok ezen egy sort. #-o

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 10 (hétfő), 12:56 
Sztorihajhász

A Bates Motel időrendben a Psycho előzménye, de korban 2014-ben vagyunk. Magyarán ez a filmtől és a regénytől különálló sorozat, ahogy a Hannibal is.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 10 (hétfő), 11:34 
Könyvmoly

Eddy_ írta:
Igen, uncsim is azt mondta, hogy mivel a képregényes Suicide Squadban is benne volt, vszeg akkor itt is ő lesz az. Hogyhogy nem nézed az Arrowt? El se kezdted, vagy kaszáltad?

Én az Arrow-ból láttam az első részt, de utána valamiért egyáltalán nem vonzott vissza, pedig sokan mondják, hogy nagyon jó sorozat, és érdekelne is, de nem fér bele a sok másik mellett, amit nézek. Talán majd Harley Quinn rávesz az új részben - ha tényleg ő lesz -, hogy szakítsak rá időt. :-P

Ezt meg kiidézem, mert reménykedem, hogy valamelyikőtök tudja rá a választ :oops: :

clarey írta:
Bates Motel - Hű. Ez is de jó volt! Vera Farmiga továbbra is a kedvencek listájának az elején van, és le a kalappal előtte, hogy így szaladgál háncs talpú, platform szandiban, nekem folyton leesik a lábamról tavasszal. =)) Imádom a kémiát, ami Freddie Highmore és közte létrejön, főleg most tetszik, hogy megnéztem a Hitchcockot is, ráadásul tudni lehet, mi lesz az egészben a végkifejlett. De egy kicsit segítsetek már... Most akkor mikor is vagyunk időben, hogy Norma tök nyugodtan laptopozik, és netezgetnek Iphone-ról? O.o Nem arról volt szó, hogy régebben játszódik...? (Bradleynek csak szerintem tök pasis a kézfeje? :D És mégis hová volt téve a fegyver, mert sem a felsője, sem a szoknyája nem volt rá alkalmas... $? )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 10 (hétfő), 10:06 
Sztorihajhász

Once Upon a Time 3X12: Hát, nem volt rossz, de valamivel jobbra számítottam. Talán azért volt picit csalódás az epizód, mert tudtam, mire számíthatok. De azért nem volt rossz. Emma sajnos túl hamar emlékezett, ezt elhúzhatták volna a kövi részre. Hook és Emma elvannak, remélem, nem jönnek össze. Arra kíváncsi vagyok, hogy Henryvel mi lesz, hiszen ő nem emlékszik semmire sem Regina új átka előttről. Walsh valahogy az elejétől fogva gyanús volt, erre kiderült, hogy egy repülő majom, aki meg akarta ölni Emmát. Snow-ék visszakerültek az erdőbe, majd valahogy megint Storybrooke-ba, amiben fogadok, a boszi keze van. És tuti, hogy látjuk még Rumple-t, Neal meg remélem újra összejön Emmával. Robin Hoodnak is kifejezetten örülök, remélem, összejönnek majd Reginával.

8/10

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 07 (péntek), 12:27 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
Nem tudom, én nem repdesek az örömtől egy Neverland spinoff hallatán. Szerintem az Eddyéknek már túl sok lenne. A sima és a két spinoff egyszerre. Én attól félek, hogy a sok sorozat előbb-utóbb az anyasorozat minőségének a rovására is menne.

Majd meglátjuk, előre kár izgulni rajta. Lehet, hogy a Neverland tök jól fog sikerülni, de az is lehet, hogy nem is csinálják meg. Még nem hivatalos, nem? Amúgy meg van egy csomó sorozat, amiben (szerintem legalábbis) jól sikerültek a spinoffok, és az eredeti sorozat is tartotta a szintjét, mint pl. a Stargate.

clarey írta:
Köszönöm a segítséget >:D< , pont ezt a képet láttam (Jokerrel megtoldva), ami itt ki van emelve a cikkben, és csak egy Arrow hashtag volt alatta, azt hittem, már volt valami bővebb. De a Suicide Squad biztató, mert elvileg annak tagja, és börtön is, szőke is, kócos is... Remélem, nem csak hiú ábránd, ha már a Batman filmekből kimaradt. Azt hiszem, a jövő heti részt nézni fogom. (Még sose izgultam olyan sorozat miatt, amit nem nézek... :roll: =)) )

Igen, uncsim is azt mondta, hogy mivel a képregényes Suicide Squadban is benne volt, vszeg akkor itt is ő lesz az. Hogyhogy nem nézed az Arrowt? El se kezdted, vagy kaszáltad?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 07 (péntek), 12:12 
Könyvmoly

Eddy_ írta:
Én még nem találkoztam vele, habár az e heti részt még nem láttam, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni, de az előzőkben biztos, hogy nem volt benne. Én nem is hallottam róla, hogy ő is feltűnne. Utána kérdezek uncsitesómnál, ő elég nagy marvel-dc-fan, úgyhogy nincs olyan, amire ne tudna válaszolni a most futó sorozatokkal/filmekkel kapcsolatban :D
Szerk.: rákeresett, és a jövőheti rész (2x16) promójában felbukkan egy új szőke csaj, és arról vannak találgatások, hogy ki lehet az. Lehet, hogy ő lesz, de semmi konkrét nincs róla. Jövőhéten kiderül.
http://www.youtube.com/watch?v=HMn9AEhADdY (itt nem látszik)
http://www.greenarrowtv.com/arrow-is-th ... -her/16566 (ez már bővített, 7 mp-nél figyeld)

Köszönöm a segítséget >:D< , pont ezt a képet láttam (Jokerrel megtoldva), ami itt ki van emelve a cikkben, és csak egy Arrow hashtag volt alatta, azt hittem, már volt valami bővebb. De a Suicide Squad biztató, mert elvileg annak tagja, és börtön is, szőke is, kócos is... Remélem, nem csak hiú ábránd, ha már a Batman filmekből kimaradt. Azt hiszem, a jövő heti részt nézni fogom. (Még sose izgultam olyan sorozat miatt, amit nem nézek... :roll: =)) )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 07 (péntek), 12:02 
Sztorihajhász

Nem tudom, én nem repdesek az örömtől egy Neverland spinoff hallatán. Szerintem az Eddyéknek már túl sok lenne. A sima és a két spinoff egyszerre. Én attól félek, hogy a sok sorozat előbb-utóbb az anyasorozat minőségének a rovására is menne.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 07 (péntek), 11:37 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
Én is miatta szenvedtem végig az első pár epizódot. De a Robin Hoodos epizód után lemondtam a sorozatról. Az még elment, de a többi... Szóval kaszáltam.

És most felröppent a hír, hogy elvileg lesz egy Neverland spinoff is. Na, ha az is hasonlóan "színvonalas" lesz, mint a Wonderland, inkább bele sem nézek.

Ó, ezt nem is hallottam. Robbie Kay valami isteni Peter Pan, ő megérdemelne egy saját sorozatot, én örülnék, ha tényleg kijönne ez a spinoff is.

clarey írta:
És az Arrow-nézőktől kérdezném, hogy Harley Quinn (Dr. Harleen Quinzel) volt már a sorozatban? Vagy lesz? Mert elvileg a Gothamben fel fog tűnni, de azt olvastam, előtte az Arrow-ban is tiszteletét teszi. Ha esetleg igen, akkor melyik epizódban? Köszönöm, ha valaki kisegít.

Én még nem találkoztam vele, habár az e heti részt még nem láttam, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni, de az előzőkben biztos, hogy nem volt benne. Én nem is hallottam róla, hogy ő is feltűnne. Utána kérdezek uncsitesómnál, ő elég nagy marvel-dc-fan, úgyhogy nincs olyan, amire ne tudna válaszolni a most futó sorozatokkal/filmekkel kapcsolatban :D
Szerk.: rákeresett, és a jövőheti rész (2x16) promójában felbukkan egy új szőke csaj, és arról vannak találgatások, hogy ki lehet az. Lehet, hogy ő lesz, de semmi konkrét nincs róla. Jövőhéten kiderül.
http://www.youtube.com/watch?v=HMn9AEhADdY (itt nem látszik)
http://www.greenarrowtv.com/arrow-is-th ... -her/16566 (ez már bővített, 7 mp-nél figyeld)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 07 (péntek), 10:37 
Könyvmoly

Hűűű... Behoztam minden lemaradásomat végre. :shock:

Glee - Itt az idő, megérett a kaszára. Nem bírom a folyamatos hisztit és szenvedést, amit levágnak a karekterek, a zenék pedig uncsik és nem eredetiek. Pá-pá Glee, jó volt veled, a 100. részt megnézem, arra kíváncsi vagyok, de a sztori egyáltalán nem köt már le. :roll: :-< :-h

Teen Wolf - Tetszett ez az építkezős, háttérinfós rész, kellett már nagyon, mert sok volt már a talány. Kicsit hiányolom Isaacet, remélem, nem a sakkbábus utalással rendezték le. Lydia meg merre jár ilyenkor? Na és Peter? Nahát-nahát, a seriffnek több esze van, mint a 900 éves rókának... Hümm, azért furcsa húzás, hogy ő jobban kiismerte a nogitsunét, mint a kitsunék. Dereket és Christ még mindig nagyon szeretem együtt, Allisonon meg ANNYIRA látszik, hogy "öreg" - csak a szerepéhez, nem úgy általánosságban. Ó, és nagyon élvezem, hogy Scott ennyire háttérbe szorul. :D

Hannibal - Én imádtam az új részt, és már az elején berántott a bryanfuller-hangulat, annyira jó még mindig az egész egyben, várom a következő részt. Kíváncsi vagyok, hogyan jutnak el az évad végére a szálak az epizód elejéhez. És Hannibal öltönyei pedig komolyan levesznek a lábamról. Annyira stílusos az egész, nem csoda, hogy az egyik legdrágábban öltöztetett karakter a SATC óta. :-P

Bates Motel - Hű. Ez is de jó volt! Vera Farmiga továbbra is a kedvencek listájának az elején van, és le a kalappal előtte, hogy így szaladgál háncs talpú, platform szandiban, nekem folyton leesik a lábamról tavasszal. =)) Imádom a kémiát, ami Freddie Highmore és közte létrejön, főleg most tetszik, hogy megnéztem a Hitchcockot is, ráadásul tudni lehet, mi lesz az egészben a végkifejlett. De egy kicsit segítsetek már... Most akkor mikor is vagyunk időben, hogy Norma tök nyugodtan laptopozik, és netezgetnek Iphone-ról? O.o Nem arról volt szó, hogy régebben játszódik...? (Bradleynek csak szerintem tök pasis a kézfeje? :D És mégis hová volt téve a fegyver, mert sem a felsője, sem a szoknyája nem volt rá alkalmas... $? )

Supernatural - Beértem a sorozatot (két)hetire, nem tetszik ez a várakozás... Jobban tetszett, ameddig tudtam, hogy van még, és nem kell aggódnom a szereplőkért, mert már le vannak forgatva a részek, és fixen benne vannak. Most meg izgulhatok... :-S De a spinoff nem fog érdekelni, azt nem nézem meg.

New Girl - Amilyen kis vérszegény volt néhány rész, nekem most annyira tetszik Jess tesója, főleg, hogy a Mad Menben vagy a Freaks&Geeksben teljesen más szerepet játszott a színésznő, és elképesztő, milyen átalakulásokra képes. :-O Még mindig az egyetlen sitcom, amit el tudok viselni.

Apropó a fentebb említett Mad Men... Valaki? ;;) Én az utolsó leadott évad végét nem láttam, de előtte néztem, és van egy hangulata az biztos. AMC minőségű, és kiemelkedően jók a színészek. Illetve természetesen New York, még ha kicsit régebbi kiadásban is. 8->

És az Arrow-nézőktől kérdezném, hogy Harley Quinn (Dr. Harleen Quinzel) volt már a sorozatban? Vagy lesz? Mert elvileg a Gothamben fel fog tűnni, de azt olvastam, előtte az Arrow-ban is tiszteletét teszi. Ha esetleg igen, akkor melyik epizódban? Köszönöm, ha valaki kisegít.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 07 (péntek), 9:55 
Sztorihajhász

Eddy_ írta:
Andro írta:
Nos, akit érdekel, tegnap visszatért a Once Upon a Time in Wonderland. Én nem nézem, nekem három epizód elég volt anno belőle, de hátha valaki szereti.

Köszi az infót, én még szenvedek vele :D Néha egy-egy epizódért, scene-ért megéri nézni :) (Meg egyébként is: Will :x Neki kéne a főszereplőnek lennie, nem Alice-nak.)

Én is miatta szenvedtem végig az első pár epizódot. De a Robin Hoodos epizód után lemondtam a sorozatról. Az még elment, de a többi... Szóval kaszáltam.

És most felröppent a hír, hogy elvileg lesz egy Neverland spinoff is. Na, ha az is hasonlóan "színvonalas" lesz, mint a Wonderland, inkább bele sem nézek.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 07 (péntek), 8:59 
Billentyűzetgyilkos

Andro írta:
Nos, akit érdekel, tegnap visszatért a Once Upon a Time in Wonderland. Én nem nézem, nekem három epizód elég volt anno belőle, de hátha valaki szereti.

Köszi az infót, én még szenvedek vele :D Néha egy-egy epizódért, scene-ért megéri nézni :) (Meg egyébként is: Will :x Neki kéne a főszereplőnek lennie, nem Alice-nak.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 07 (péntek), 8:11 
Sztorihajhász

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 06 (csütörtök), 9:40 
Billentyűzetgyilkos

Kyraper írta:
Elmondtál mindent, amíg még elmondhatnék, én is épp ezekben reménykedem. >:D< Főleg abban, hogy tényleg Káin pecsétje volt az, ami most egy pillanatra felülkerekedett Deanben, de majd jön Cas, aki most angyalian emberi, és majd jól visszarugdossa Deant a helyes útra. (Ó, persze, hogy meglódult a fantáziám. :)) )

Én nem szeretném, ha Cas "rugdosná" vissza Deant a helyes útra... az ilyenekről mindig az a rész jut eszembe, amikor asszem az 5. évadban, amikor Dean azt mondta, hogy igent mond Michaelnek, Cas egy sikátorban összeverte, nekem meg a szívemet törte össze akkor. De egyébként esélyes, hogy felbukkan majd Cas, és ő tesz rendet kettejük között, ha már Bobby nem lehet a villámhárító.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 06 (csütörtök), 9:23 
Fanfic-faló

Eddy_ írta:
Kyraper írta:
Bízom abban, hogy nem az volt az üzenet, hogy nincs remény a számukra...

Ó, én Káin pecsétjéről már teljesen meg is feledkeztem, de ez akkor magyarázat arra, hogy tök simán, lelkiismeretfurdalás nélkül megölte a srácot. Én is kiakadtam - és nekem is eszembe jutott Sherlock -, hogy nemár, Dean NEM csinál ilyet! Ha nem tudnám, hogy lesz még egy évad biztosan, akkor azt gondolnám, hogy így akarják majd lezárni a sorozatot, és ezért már apránként (na jó, annyira talán nem is apránként) kezdenek elválni egymástól Deanék. Viszont ugye egy évad még tutira lesz, szval csak kéne valami kibékülés dolog, mert azért másfél évadot úgy elvinni, hogy ennyire nincsenek összhangban, Sam konkrétan csak azért maradt Deannel, mert a vadászatban segít neki, az szerintem gáz lenne. Túlságosan komor lett a kapcsolatuk, néha már nekem lenne kedvem felvágni az ereimet, amikor Sam olyan mond Deannak, vagy úgy néz rá... És ez már jó néhány része így megy, mi lesz még itt az évad utolsó felében? Azon egyébként csodálkoztam, hogy Sam nem sétált el, amikor azt mondta Deannek, hogy már nem tekinti családnak magukat. Már az első évad első része óta tisztában vagyunk vele, hogy Sam el akar menekülni ebből a világból, és most itt lett volna a tökéletes alkalom, Dean ezek után nem ment volna utána, nem kereste volna meg, Sam mégis maradt: emiatt még él bennem a remény, hogy végül jól alakulnak majd a dolgaik.

Elmondtál mindent, amíg még elmondhatnék, én is épp ezekben reménykedem. >:D< Főleg abban, hogy tényleg Káin pecsétje volt az, ami most egy pillanatra felülkerekedett Deanben, de majd jön Cas, aki most angyalian emberi, és majd jól visszarugdossa Deant a helyes útra. (Ó, persze, hogy meglódult a fantáziám. :)) )

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 06 (csütörtök), 9:16 
Billentyűzetgyilkos

Kyraper írta:
Bízom abban, hogy nem az volt az üzenet, hogy nincs remény a számukra...

Ó, én Káin pecsétjéről már teljesen meg is feledkeztem, de ez akkor magyarázat arra, hogy tök simán, lelkiismeretfurdalás nélkül megölte a srácot. Én is kiakadtam - és nekem is eszembe jutott Sherlock -, hogy nemár, Dean NEM csinál ilyet! Ha nem tudnám, hogy lesz még egy évad biztosan, akkor azt gondolnám, hogy így akarják majd lezárni a sorozatot, és ezért már apránként (na jó, annyira talán nem is apránként) kezdenek elválni egymástól Deanék. Viszont ugye egy évad még tutira lesz, szval csak kéne valami kibékülés dolog, mert azért másfél évadot úgy elvinni, hogy ennyire nincsenek összhangban, Sam konkrétan csak azért maradt Deannel, mert a vadászatban segít neki, az szerintem gáz lenne. Túlságosan komor lett a kapcsolatuk, néha már nekem lenne kedvem felvágni az ereimet, amikor Sam olyan mond Deannak, vagy úgy néz rá... És ez már jó néhány része így megy, mi lesz még itt az évad utolsó felében? Azon egyébként csodálkoztam, hogy Sam nem sétált el, amikor azt mondta Deannek, hogy már nem tekinti családnak magukat. Már az első évad első része óta tisztában vagyunk vele, hogy Sam el akar menekülni ebből a világból, és most itt lett volna a tökéletes alkalom, Dean ezek után nem ment volna utána, nem kereste volna meg, Sam mégis maradt: emiatt még él bennem a remény, hogy végül jól alakulnak majd a dolgaik.

Andro írta:
Én most csak az OUAT-t várom, vasárnap már új rész, hétfőn meg nézhetem is. :)

Végre! Lehet, hogy meg se várom a magyar feliratot, hanem angollal nézem már én is hétfőn. Akkor már angol biztos lesz fent.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra