Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 16:06

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Álomfestő
HozzászólásElküldve: 2012 február 02 (csütörtök), 0:39 
Zöldfülű

Sziasztok! >:D<

Nemrégiben komolyzene hallgatás közben arcon vágott az ihlet, és úgy éreztem, muszáj írnom. Kivételesen nem egy három-négysoros szösz született, hanem egy - számomra - kerek, egész vers. Mivel elég régóta nem írtam hosszabb lélegzetvételű rímsorost, úgy döntöttem, hogy ezt megosztom a nagyvilággal. A páromnak írtam ajándékként, tudniillik a kritikaírókon kívül ő volt még rám nagy hatással az indulással kapcsolatban. Neki is köszönhetem a sikeremet, tényleg rettentőmód hálás vagyok. :x

És a szokásos kedvcsináló:

Ma nem lopta meg álom-hitem
semmi, ma egy csészényi
magányt tartottam kezemben,
és mintha nem akart volna
tovább lenni, mosolyodtól
párologni kezdett csendesen.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 01 (szerda), 14:55 
Zöldfülű

Újra itt! :) Elképesztő, hogy milyen rég nem voltam erre...

Mint már említettem, részt vettem egy versenyen, amelyet a Napkút kiadó rendezett. Novellákat, verseket, egyéb műveket vártak. Bátor voltam, úgy döntöttem, hogy egyszerre több pársorosomat is megmutatom szakértőknek, és láss csodát! A minap kiderült, hogy Vers kategóriában ott vagyok a győzteslistán, ami azt jelenti, hogy az év folyamán már kezemben tarthatok egy olyan újságot, amiben a műveim lesznek láthatóak. Eszméletlen boldog vagyok. :D

De nem erről szerettem volna "beszélni" igazándiból, sokkal inkább arról, hogy a Sorvesszőzte gondolat, légy átkozott! címet viselő fejezethez érdemes bekukkantani néha az érdeklődőknek, ugyanis oda teszem be szép sorjában a nemrégiben megírt, igen rövid szösszeneteimet. :)

És minden kritikaírónak köszönöm! Ha ti nem vagytok, sosem jelentkezem arra a versenyre. :x >:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 06 (kedd), 9:16 
Zöldfülű

...tisztogattam kicsit, pár versemet emlékfiókba tettem. Nem éreztem őket jónak, bár mostanság mindegyik művemről hasonlóan vélekedem. :roll: A véleményeket pedig, amelyeket azokra a szöszökre kaptam, nagyon köszönöm. Elnézést azoktól, akiknek tetszett és vissza-visszajártak olvasgatni. Sajnálom. :( Ígérem, lesznek még szép számmal pársorosok, a színvonalamat - azt a picikét - pedig emelni fogom a magam lassúcska tempójában. ^^

Most a Sorsvesszőzte gondolat, légy átkozott! címen futó rövidkék várnak olvasókra és véleményezőkre, amelyeket Enya dalokra írtam kivétel nélkül. Előre is köszönet minden hosszabb-rövidebb kritikáért! >:D<

És egy kis kedvcsináló:

...és mintha állandóan magamat látnám
benned, szavaid merész, szakadtan-
egész dallama tőlem van, az enyém.
Egykori önnönmagam képe néz vissza
mindig rám, ha tekinteted fordítod felém.

Még valami, zárásképp. Ha valaki igényt tart a törölt szöszmöszeimre, szívesen elküldöm őket e-mailben. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 07 (hétfő), 2:39 
Zöldfülű

Verselek-verselek - arról viszont nem szól a fáma, hogy tudok is. Fogadjátok szeretettel legújabb pársorosomat, amely a Néha szeretnék címet kapta. Kellemes olvasást kívánok minden arra tévedőnek! ^^

A link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=91772&i=1

...Lyla, Shanon, köszönöm szépen, hogy benéztetek, és hagytatok magatok után véleményt is, nagyon-nagyon kedvesek vagytok! :x

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Luna Lathner 2011 december 02 (péntek), 5:51-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 06 (vasárnap), 12:16 
Betűmániákus

nyah. én is jártam az utolsó versnél^^ nagyon tetszett, of course :x
és még ennyi mindent kapunk is? akkor még jövök ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 05 (szombat), 17:53 
Ó-nagy-admin "backstage"

Már vártam, mikor nyitsz ficblogot. :D Ami azt illeti, én kíváncsi vagyok a prózádra is, szóval szurkolok a kiadó miatt. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Álomfestő
HozzászólásElküldve: 2011 november 04 (péntek), 10:54 
Zöldfülű

...na, beállok a sorba. :oops:

Mivel mostanság már nem csak verseket, hanem novellákat is írok - ráadásképp lapul egy regényötlet a fiókomban, amin lassan, de biztosan elkezdek dolgozgatni, nem akarom elkapkodni és sablonnal teletűzdelni -, úgy döntöttem, hogy megnyitom a magam kis Kérdezz-felelek ficblogját, hátha valaki kíváncsi rá(m).

Nemsoká érkezik egy újabb vers a Csont és hajcsomó füzérembe, és bízom benne, hogy már tényleg csak napok kérdése és értesítenek a kiadótól is, ahová pályamunkákat adtam be. Nagyon izgulok, remélem, hogy sikerül valamiféle eredményt elérnem.
Ha kérésed, kérdésed, panaszod lenne, nyugodtan írj! :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Luna Lathner 2011 november 07 (hétfő), 5:26-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra