Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 14:50

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 151 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Kicsoda a Névtelen?
A szavazás 2010 június 24 (csütörtök), 20:07-kor befejeződött.
Nicholas Flamel 7%  7%  [ 2 ]
Aberforth Dumbledore 4%  4%  [ 1 ]
Albus Perselus Potter 7%  7%  [ 2 ]
Zombi-Dobby :-) 7%  7%  [ 2 ]
Albus Dumbledore 11%  11%  [ 3 ]
A Halál 7%  7%  [ 2 ]
John Eakle 7%  7%  [ 2 ]
Voldemort valakije 4%  4%  [ 1 ]
Valaki más... 30%  30%  [ 8 ]
Halvány lila gőzöm sincs! 15%  15%  [ 4 ]
Szavazatok száma : 27
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 11:52 
Írópalánta

Tartózkodási hely: Mindig máshol. Ahol éppen az agyam kalandozik... Folyton kiszállok a testemből
Predi írta:
Késő, Roland! A kemény mag már átszökdösött a te oldaladra. Ez van :?
(Eddig Öreg, Zorvár, Kobra, és én is, bár én még figyelem itt is a fejleményeket)

<b>Nem kellene, hogy késő legyen, amikor épp csak két-három napja tart ez a dolog. Ennyi idő alatt nem kaphattátok fel annyira a vizet a Merengőre, hogy évek (!) múltával csak úgy itt hagyjátok... Ez számomra elég különös.
Most én is elkezdhetném a szemétkedést, hogy nem írok az oldalaon lévő fórumra, de azzal csak tovább szivatnálak titeket, amiből már elegetek van. De ha az adminok azt mondták, hogy az új offtopic témában folytathatjuk azt, amit eddig is tettünk még az egész kezdete előtt (természetesen a politikai szövegelés nélkül), akkor mi a gond?? Senkinek se kerül pénzbe vagy számotttevő időbe, hogy berakjon a könyvjelzői közé egy másik topicot, ahová egy kattintással odaugrik és leírhatja a véleményét.

Kérlek titeket, gyertek vissza! Folytassuk itt: http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?t=805</b>

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 11:42 
Sztorihajhász

Kész a topik:

http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?t=805

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 11:39 
Írópalánta

Késő, Roland! A kemény mag már átszökdösött a te oldaladra. Ez van :?
(Eddig Öreg, Zorvár, Kobra, és én is, bár én még figyelem itt is a fejleményeket)

Shepard: That son of a bitch sent us right into Collector hands!
Garrus: And here I thought I'd had my betrayal and attempted murder for this year...
XD

Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Predi 2010 május 26 (szerda), 11:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 11:32 
Írópalánta

Tartózkodási hely: Mindig máshol. Ahol éppen az agyam kalandozik... Folyton kiszállok a testemből
Thunder írta:
Larten hozzászólását annyival egészíteném ki, hogy ha akartok, kaphattok egy Off-topikot, és ott beszélgethettek akármiről (igen, akár a történetről is :) ).

<b>Thunder! Igen, én is szeretném azt az Offtopicot, jó is az a név, amit Mystra említett (Nurmengardiak), így mindenki tudná, hova nézzen be csevegni. Nem akartam eddig említeni, mert nem tudom, ez mennyire illett volna az oldal szabályzatába, de így most már azt hiszem, ez lenne a legjobb megoldás.

Én nem akarom, hogy az emberek eltünedezzenek erről az oldalról, mert az a Merengő szembeköpése lenne, és én nem szeretném ezt tenni azzal az odlallal, ahol az egész fanfic-pályafutásom indult...

Kérek mindenkit, kedves olvasóimat, kritikaíróimat, az egész csapatot, hogy maradjunk itt a Merengőn, az én oldalam fóruma nem az igazi, főleg annak nyilvánvaló korlátai és valóban "fapados" volta miatt.
Maradjunk itt, és tartsuk be a szabályokat, emberek, még akkor is, ha eddig nem tettük. Jöjjenek ebbe a ficblogba a kérdések a következő fejezetekről, a találgatások, a kibeszélés, a majdani Offtopicba pedig az ismerkedés két fejezet között a gulyáslevesről meg Emma Watson fenekéről, stb...

Fejezzük be ezt a meddő vitát, és lépjünk tovább, mert ez csak tönkreteszi az egész társaságot, meg az adminok idegeit. </b>

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 11:13 
Szárnybontogató

Hi!

Remélem nem a feltámasztás köve a névtelen!

Más. Nem tudom, hogy miért nem lehet kötetlen egy fórum, ha már maga az iró is fejet hajt neki... Tulbuzgó tanársegédek jutnak eszembe rólatok. Nem bohóckodom itt tovább.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 10:49 
Sztorihajhász

Larten hozzászólását annyival egészíteném ki, hogy ha akartok, kaphattok egy Off-topikot, és ott beszélgethettek akármiről (igen, akár a történetről is :) ).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 10:46 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Semmi féle érdekkör nem kívánja szétverni a társaságotokat, miért látná szívesen az admini gárda, hogy egy jól összeszokott társaság, akik a Merin ismerték meg egymást szétbomlik. Nem látnánk szívesen, és okozói sem akarunk lenni.

Tény, hogy amíg Luciatus nem írt be, addig nem volt offolás, és erről szólni is fogunk neki, hogy ne legyen ennyire szigorú. Ebben igazatok volt, de nem így kellett volna hangot adni a dolgoknak, attól függetlenül, hogy valaki igazságtalan veletek, meg kell adni neki a kellő tiszteletet amit érdemel, még ha ti úgy is érzitek, hogy amiért rátok szólt ezért nem érdemli meg azt.

VISZONT, amit Villette és a moderátorok leírtak, azt be kell tartani, és ehhez a továbbiakban ragaszkodni is fogunk!

Úgyhogy kérlek, zárjuk le ezt a vitát, Luciatus túl szigorúan reagált a beszélgetésetekre, ez tény. Innentől szeretném, ha lezárnánk a vitát, és az összeesküvés elmélet szövögetést.

Használjátok arra a Ficblogot amire való, és amit szerettek; a történet megbeszélésére.

Köszönettel,

Larten_H

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 10:45 
Zöldfülű

Kobra írta:
én átmegyek Roland oldalára...ott ő a főnök.többet ide nem is írok.

Megyek utánad.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 10:44 
Szárnybontogató

én átmegyek Roland oldalára...ott ő a főnök.többet ide nem is írok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 10:43 
Zöldfülű

Mystra írta:
Bocsánat, hogy itt ismeretlenül belekarattyolok, tényleg nem akartam beleszólni, de a kívülállók sztoikus higgadtságával megjegyezném, hogy esetleg az offtopicban lehetne egy külön témát létrehozni pl. "Nurmengardiak" néven, és meg lenne oldva a probléma. Vagy csak én látom így?

Ott meg az lenne az adminok problémája, hogy ha OFF topicban vagyunk, miért nem csak OFF dolgokat írunk ( ha netán a történetről is írnánk... )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 10:41 
Tollforgató

Bocsánat, hogy itt ismeretlenül belekarattyolok, tényleg nem akartam beleszólni, de a kívülállók sztoikus higgadtságával megjegyezném, hogy esetleg az offtopicban lehetne egy külön témát létrehozni pl. "Nurmengardiak" néven, és meg lenne oldva a probléma. Vagy csak én látom így?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 10:38 
Írópalánta

Ismét kiemelném hogy semmi offtopic téma nem került fel addig amíg a modok azt nem mondták hogy maradjunk a témánál, aminél addigis voltunk. Lehet hogy ez csak egy előzetes figyelmeztetés akart lenni, nem tudom, viszont a korábbi kritikáknál lefolyt vita után ez nyilvánvalóan ingerlően hatott az emberekre.
Roland, én speciel ki tudok igazodni egy fórumon, meg szerintem mások is, és könnyedén megtaláljuk az offtopicos részt, DE mi (legalábbis én) nem azért jöttünk ide át hogy ismerkedjünk, hanem hogy nyugodt körülmények közt tudjon ez a csapat beszélgetni a fejezetről és a HP-s témáról, mert mint kiderült ezt a kritikák közt nem tehetjük, de ahogy elnézem a fórum szabályzata szerint itt megtehetnénk, ebben a topicban is. Aki meg nem idevalót fog írni azt úgyis elhajtjuk a vérbe, ahogy azt a kritikáknál is tettük.
Én nem akarom hergelni a népet, nem ez a szándékom, amit közöltem azok tények. Számomra ez az egész vita nonszensz, ahol elméletileg a mi oldalunkon áll a mérleg nyelve (gyakorlatilag viszont a moderátori hatalom a döntő...), de ha kell addig folytatom ezt amíg nem bannolnak, pedig szívesen visszatérnék abba a mederbe ahol ez az egész topic kezdődött.
Viszont valóban én is kezdem úgy érezni, hogy a legjobb megoldás az lenne ha átmennénk Roland oldalának fórumára (lehet hogy az kissé fapadosabb, de nyugisabb)

További minden jót,
Laci

Garrus: And here I thought I'd had my betrayal and attempted murder for this year...
XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 10:33 
Zöldfülű

Bizonyos érdekkörök szét akarják verni a társaságot....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 10:25 
Írópalánta

<b>Itt van a Fórum Offtopicjának Ismerkedő része: http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?t=14

Csak mondom...</b>

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 10:19 
Írópalánta

<b>HAGYJÁTOK MÁR ABBA!!! </b>

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 10:16 
Fanfic-faló

okés, akkor én is felszólalok, mint az egyik illetékes admin, aki ide terelt Titeket:

megint kezdjük a "bürokratizmus" képzavarával; nem az a célunk, hogy ide-oda tologassunk Titeket, és majd a másik megoldja a problémát azzal kapcsolatban, hogy Ti hol szeretnétek eszmét cserélni. itt az a helyzet, hogy a Merengőnek is ki van építve egyfajta struktúrája, ahol mindennek megvan a maga helye, így tud egészben maradni az egész. alapvetően minden így működik, ez a természetes rendje a dolgoknak - ezért vannak olyan személyek, akik ezért a rendért felelősek.

itt megint annyiból áll a félreértés, hogy nem csak a ficblogba küldtünk át Titeket, mint egyfajta gyűjtőbe, hanem hogy ismerjétek meg a Fórum funkcióit, pl. az ismerkedős részleget, vagy hogy hol lehet magáról a könyvről, filmekről, stb. beszélgetni. ha szétnéztek, rengeteg dolgot találtok itt, ahol ugyanilyen módon lehet folytatni a szabad beszélgetést, csak közben nem is bontjátok meg annak rendjét.

tény, hogy hozzá kell szokni ahhoz, hogy nem mindenhol szabad mindenről beszélni, de ehhez az összes fórumozó előbb-utóbb hozzá tudott szokni, és végül mindenki belátja, hogy ahhoz hogy itt is el lehessen tájékozódni, Nektek is jobb lesz, ha később az adott témánál keresitek a hozzászólásaitokat.

szerintem nem nagy megerőltetés kicsit terjeszkedni itt is, sőt akár még így másokat is meg tudtok ismerni, akik tulképp ugyanezért vannak itt fórumon.

innentől kezdve az egymás megismerése az erre fenntartott topicokban folyik, a történettel kapcsolatban pedig ugyanúgy lehet itt folytatni a diskurzust, a lényeg hogy az kapcsolódjon Roland munkájához, és legyen némi minimális információtartama.

a moderátorok és az adminok pedig továbbra is teszik a dolgukat - a munkájuk pedig nem ellenetek irányul.

üdv.
Villette

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 10:14 
Szárnybontogató

Hogy mindenki örüljön, és legyen szó a hozzászólásban a nurmengard trilógiáról, ezért megdicsérem rolandot:D...na igy a hozzászólásom már nem off. Harry potter jó, névtelen gonosz:)
Hagridnak nagy a szakálla.

Remélem igy már eléggé kapcsolodik a téma...jó hogy nem akarják az avatart leszedetni..mert nincs köze a Nurmengardi trilógiához...

Ui.:

nem mi kezdtük az akadékoskodást, ha nem ugatnának bele dolgokba akkor az ilyen off részek nem tennék ki a forum 5% át se...a hülyeségetek gerjeszti az ilyen kommenteket. az ésszerű dolgokat kell kiszűrni, amikor valaki rituális öngyilkosságra vagy politizálásra hergeli a népet, nem azt aki mellékesen megállapítja, hogy süt a nap, vagy éppen evett egy jó babgulyást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 10:14 
Írópalánta

Ja és még valami.

Most gyorsan átfutottam az összes eddigi hozzászólást, és eddig végig az volt hogy a történetről kérdeztünk, beszéltünk, és beköszöntünk, hogy "helló itt vagyok énis" Ez ment addig amíg ti modok nagy kegyesen be nem írtátok hogy maradjunk a témánál, holott eddig ott is maradtunk, szóval ebből az következik hogy az egész offtopic mizéria veletek kezdődött!

Na most ebbe kössetek bele ha tudtok!

XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 10:10 
Zöldfülű

Szerintem át kellene menni Roland oldalán található fórumra.... Mi a véleményetek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 10:06 
Írópalánta

Már nem azért, de nyugodtan kimondhatom, hogy ez egy évek alatt összeszokott banda, szóval mi az anyám kínjáért menjünk más topicokba, amikor mi úgymond a Nurmengard trilógiához kötődünk, ez hozott össze minekt, ez tart egyben minket, és ennek kapcsán írunk mindig észrevételeket, kérdéseket, gyakran egymásnak címezve is. (basszus de hosszú mondat volt) Mi ide tartozunk, és kész. Ez olyan mint hogy van egy bejáratott kocsma ahova mindig jársz a haverokkal dumálni de sose isztok alkoholt, és erre elküldenek titeket mert gyümölcslevet máshol is lehet inni... Különben is nem vágjuk tönkre ezzel a fórumot, miért zavaró ez ennyire? Inkább menjetek, vadásszatok trollokra, meg flamerekre, meg spam-botokra!

XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 10:06 
A Legnagyobb Fandomvadász

Kobra írta:
lehet h senki nem szállt ránk...de akkor is pofátlanság, hogy az adminok ide küldenek minket úgy, fingjuk sincs arról hogy itt mit lehet és mit nem, közben aztmondják itt lehet azt amit ott nem.
Különben meg értelmezhetetlen egy ilyen utasítás:

"olyan szirgorúan nem kell, mint a kritikáknál, de itt is arról kell beszélni."

ha már bürokratizálni meg zabothegyezni akarunk...ha itt igy mennek a dolgok.

jogilag egy ilyen utasítás értelmezhetetlen, hogy "nem olyan szigorúan,de"...ez teljesen szubjektív, nincsenek objektív jól értelmezhető határvonalak a tilos és a szabad között...szóval ebből az következik, hogy ez az utasítás annyit ér mint döglött lovon a patkó, mert mindenki úgy értelmezi ahogy akarja... én pl. tojok rá:D

már hogyne lenne. úgy látszik neked nincs fingod róla, hogy itt mit lehet, és mit nem. és kikérem magunknak ezt a hangnemet. az előbb írtam le. itt beszélhettek a történetről, amit nem a kritikáknál kell, ott leírod a véleményed és kész. itt kibeszélhetitek az egész történetet egymással, és nem csak egyoldalúan. és vannak offtopikok, ahol ismerkedni kell. az egész annyi, hogy nem egy helyen, mert mindennek külön téma van nyitva, hogy a kedves felhasználó mindent megtaláljon.

és mellesleg, csak megjegyzem, ha te tojsz rá, akkor mi is, és szó nélkül töröljük a hozzászólásokat, mert nem alkalmazkodsz a fórum szabályzatához.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 10:05 
Fanfic-faló

nézd, ide az emberek azért jönnek, hogy Parselmouth Lion történetéről beszélgessenek, nem pedig azért, hogy ezt a veszekedést olvassák, aminek elárulom, semmi haszna nem lesz rátok nézve. ha te tojsz rá, én törlöm a hozzászólásokat, és ezennel tényleg ez volt az utolsó, a vita le van zárva, sajnos mi döntjük el, itt mit szabad és mit nem, és nem ti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 10:01 
Szárnybontogató

lehet h senki nem szállt ránk...de akkor is pofátlanság, hogy az adminok ide küldenek minket úgy, fingjuk sincs arról hogy itt mit lehet és mit nem, közben aztmondják itt lehet azt amit ott nem.
Különben meg értelmezhetetlen egy ilyen utasítás:

"olyan szirgorúan nem kell, mint a kritikáknál, de itt is arról kell beszélni."

ha már bürokratizálni meg zabothegyezni akarunk...ha itt igy mennek a dolgok.

jogilag egy ilyen utasítás értelmezhetetlen, hogy "nem olyan szigorúan,de"...ez teljesen szubjektív, nincsenek objektív jól értelmezhető határvonalak a tilos és a szabad között...szóval ebből az következik, hogy ez az utasítás annyit ér mint döglött lovon a patkó, mert mindenki úgy értelmezi ahogy akarja... én pl. tojok rá:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 9:58 

Predi írta:
Viszont minket azzal küldtek ide, hogy itt nyugodtan beszélhetünk mindenféléről, ott meg csak kritikát írjunk. Na most akkor hogy is van ez? :?

az úgy van, hogy itt ez az egész fórum. vannak külön témák mindennek, de ennek a mindennek megvan a maga helye. itt a történetről tudtok beszélni, összefüggéseket találgatni, frissért nyaggatni, meg ilyesmi. az offtopikok pedig arra vannak, hogy ott ismerkedjetek. nem kell mindent egy helyen csinálni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 9:55 
Írópalánta

Viszont minket azzal küldtek ide, hogy itt nyugodtan beszélhetünk mindenféléről, ott meg csak kritikát írjunk. Na most akkor hogy is van ez? :?

XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 9:52 
Fanfic-faló

mi nem adminok vagyunk, hanem moderátorok, akik a fórum rendjéért felelnek - és ez a fórum rendje. nem szállt rátok senki, ez a szabály mindenkire vonatkozik. ha körülnéztek, minden ficblogban magáról a történetről van szó, az egyéb dolgokat az off-topicokban lehet megbeszélni. erről nem nyitunk vitát, hosszú évek óta ez a szabály, és eddig mindenkinek sikerült betartania. ezután viszont a nem ideillő hozzászólásokat szó nélkül törölni fogjuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 9:51 
Írópalánta

Már itt is kezdődik ugyanaz a kör? $fal

Komolyan mondom ez már gááááz, azt hittem itt majd Roland lesz a góré végre.... A végén tényleg az lesz a megoldás, ha itt is sokat szórakoznak velünk akkor Roland oldalán nyomjuk majd az eszmecseréket. Addigis próbáljunk meg érvényesülni.

Egyébként most, hogy éppen újraolvasom a Negyedik Tornyot, eszembe jutott valami: Roland azt mondtad nem akarod folytatni a trilógia után a sztorit. Viszont! Írhatnál egy előzményszerű valamit, HP-éhségünket kielégítendő, a témája pedig lehetne Aberforth és Hagrid kalandjai amikor a világot járták. Írtad hogy összefutottak pár belső körössel, meg ilyesmi. Biztos van egy-két érdekes sztorija Ab-nek, amit nem mondott el Harrynek. Ki mit szól hozzá? Mondjuk Roland ez neked biztos nem fekszik ha így kényszerítve éreznéd magad arra hogy írj, vagy valami, de ha esetleg megtetszene ez az ötlet.... nos hajrá! :D

Üdv,
Laci

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 9:48 
Zöldfülű

Luciatus írta:
ha egymással szeretnétek ismerkedni vagy beszélgetni kötetlenül, akkor keressétek fel valamelyik off-topicot :) itt a történetről kell beszélni, a kritika pedig nem beszélgetésre van, arra itt a ficblog van, hogy megvitassátok a sztorival kapcsolatos dolgokat, a történet alatt csak véleményt lehet küldeni :)

Hihetetlen, hogy így ránk szálltok. Ez már túlzás......

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 9:48 
Szárnybontogató

jó bürökraták lennétek adminok..ideküldtök mert hogy itt lehet...aztán ha már ittvagyunk itt se jó... ez akkor szokott történni amikor alkalmatlan emberek akadékoskodnak... most akkor az mit változtatna ha a Roland megváltoztatná mondjuk a topic cimet "a Nurmengardi trilógiáról kötetlenül"-re...
mennyetek már...tudjátok hova.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 9:39 
Fanfic-faló

ha egymással szeretnétek ismerkedni vagy beszélgetni kötetlenül, akkor keressétek fel valamelyik off-topicot :) itt a történetről kell beszélni, a kritika pedig nem beszélgetésre van, arra itt a ficblog van, hogy megvitassátok a sztorival kapcsolatos dolgokat, a történet alatt csak véleményt lehet küldeni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 9:15 

Kobra írta:
Luciatus írta:
légyszi maradjatok a történetnél

pont azért jöttünk ide, mert itt nem kell szigurúan a sztorihoz tartani a kommentek tartalmát...

olyan szirgorúan nem kell, mint a kritikáknál, de itt is arról kell beszélni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 9:14 
Szárnybontogató

Luciatus írta:

pont azért jöttünk ide, mert itt nem kell szigurúan a sztorihoz tartani a kommentek tartalmát...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 9:07 
Fanfic-faló

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 9:01 
Írópalánta

Kobra írta:
na szóval azért regisztráltam, mert meghatódtam, hogy Roland felsorolásában az én nevem volt legelőször:D

<b>Eszméletlen jól tudom manipulálni az embereket... :-D :lol: :wink: </b>

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 8:18 
Fanficbúvár

ühh, ohh, az enyém is ott van... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 8:14 
Szárnybontogató

na ittvagyok...elöször nem akartam regisztrálni...ilyenekkel mindig bénázok...de aztán tegnap este mégis regisztráltam...2 emailcimre is(azért mert azthittem az elsővel valamit elrontottam). és ma reggel kaptam meg a regisztráció megerősitő kódot...nemtom mi a halálért ilyen soká. na szóval azért regisztráltam, mert meghatódtam, hogy Roland felsorolásában az én nevem volt legelőször:D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kobra 2010 május 26 (szerda), 8:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 8:10 
Fanficbúvár

ööö, kb 10 percembe került, mire rájöttem, h mivan?
am itt jobb lesz? bár, ha itt jobb dumcsizni.... na majd +lássuk..
b :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 22:42 
Szárnybontogató

Hát, ha az adminok ezt az utasítást adták, akkor folytassuk itt!
Örömmel látom, hogy már ma kezdenek átszállingózni az emberek, remélem ide is összejön a társaság!

Ł@ç! volnék én is, de mivel látom -Predi személyében- valaki már fut ezen a néven, akkor mostantól megmaradok a nickemen.

Jóholdat!

Nihil dulcius, quam omnia scire.
"Mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának..."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 22:16 
Írópalánta

Zorvár írta:
Na hello mindenki. Sikeresen ide találtam. Kezdődhet a buli :P

<b>Üdvözlet Zorvár! </b>

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 21:59 
Zöldfülű

Na hello mindenki. Sikeresen ide találtam. Kezdődhet a buli :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 21:54 
Írópalánta

<b>Most mit mondjak erre? Gonosz vagyok :twisted: </b>

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: a névtelen
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 21:50 
Szárnybontogató

Parselmouth Lion írta:

<b>Rowling sosem említette a halálát. Csak ennyit mondok :-) </b>

ez így viszont gonosz :P mármint hogy csak ennyit mondasz. persze az is lehet, hogy így fog segíteni a Dumbledore-portré; elmondja, hogy a Némlessz hogy ölte meg az apját... jáj.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: a névtelen
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 21:45 
Írópalánta

Beze írta:
Saját oldala fórumán már felvetettem a dolgot, gondoltatok már Percival Dumbledore-ra? Nem emlékszem, hogy Rowling vagy Roland említené a halálát bármikor is (persze lehet, hogy ez saját defekt), és egészen illene a képbe. szerintetek?

<b>Rowling sosem említette a halálát. Csak ennyit mondok :-) </b>

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: a névtelen
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 21:43 
Szárnybontogató

sziasztok,

csatlakoznék én is a társasághoz, ha nem túl nagy probléma :)

ha jól emlékszem egyékbént, pár fejezettel ezelőtt Roland elszólta magát félig - azt írta a kritikáknál, hogy ösztönösen érezzük, hogy a Dumbledore-családdal van kapcsolatban a dolog. Saját oldala fórumán már felvetettem a dolgot, gondoltatok már Percival Dumbledore-ra? Nem emlékszem, hogy Rowling vagy Roland említené a halálát bármikor is (persze lehet, hogy ez saját defekt), és egészen illene a képbe. szerintetek?

ha nem ő, akkor tuti Dobby.

üdv,
beze

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 21:39 
Írópalánta

Öreg írta:
Hi emberek!

Kicsit úgy érzem magam mint az 5. részben a Grimmauld tér 12-ben. :) No sebaj. Ránézésre sokkal jobb is ez a fórum. Remélem idetalál mindenki. Hallod Roland a szavazásra magam se tudom jót nyomtam-e 8) Várom a kövit hajrá, nagy szükség van rá vizsgák alatt!

Üdv.
Öreg

<b>Hú de vicces vagy, Öreg, komolyan! :-D Honnan jött vajon ez az isteni szikra??? </b>

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 21:34 
Szárnybontogató

Hi emberek!

Kicsit úgy érzem magam mint az 5. részben a Grimmauld tér 12-ben. :) No sebaj. Ránézésre sokkal jobb is ez a fórum. Remélem idetalál mindenki. Hallod Roland a szavazásra magam se tudom jót nyomtam-e 8) Várom a kövit hajrá, nagy szükség van rá vizsgák alatt!

Üdv.
Öreg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 21:22 
Írópalánta

Gabriel Arch írta:
Sziasztok! Tényleg jó ötlet ez a fórum, remélem ugyanolyan népszerű lesz, mind a Meri.
Ja, csak hogy tudjátok, Gábor vagyok, de nevet változtattam, hívjatok Gabe-nek :D
üdv Mindenkinek!

<b>Üdv Gábor! Én is remélem, hogy átjön ide mindenki, számomra ezt könnyebb kezelni, mint a kritika oldalt. </b>

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 21:21 
Írópalánta

Predi írta:
Hali Roland!

Remélem rendesen ki lesz használva ez a fórum, és a szokásos brigád is jelen lesz majd itt is. Ettől függetlenül én továbbra is az aktuális fejezethez fogom írni az első kritikát.

Hát akkor sok sikert az íráshoz, és hogy nehogy kiessünk a rutinból: mikor jön a következő fejezet? :-D :P

Üdv,
Laci

<b>
Persze, hogy ki lesz használva a fórum! Nem fogok megfeledkezni róla, és ide fogok írogatni minden mást is, ami az eszembe jut... :-)
A következő fejezet gőzerővel készül. Holnap is írok, sőt, éjszaka is, mert éjszakai műszakban lszek, és 8 órán át semmi dolgom jóformán. :-D Jelenleg 8 oldalnál tart a fejezet. </b>

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 20:49 
Zöldfülű

Sziasztok! Tényleg jó ötlet ez a fórum, remélem ugyanolyan népszerű lesz, mind a Meri.
Ja, csak hogy tudjátok, Gábor vagyok, de nevet változtattam, hívjatok Gabe-nek :D
üdv Mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 20:25 
Írópalánta

Hali Roland!

Remélem rendesen ki lesz használva ez a fórum, és a szokásos brigád is jelen lesz majd itt is. Ettől függetlenül én továbbra is az aktuális fejezethez fogom írni az első kritikát.

Hát akkor sok sikert az íráshoz, és hogy nehogy kiessünk a rutinból: mikor jön a következő fejezet? :-D :P

Üdv,
Laci

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 151 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra