Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 23:21

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 607 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Elyes (Eddy) szösszenetei
HozzászólásElküldve: 2015 július 22 (szerda), 11:58 
Billentyűzetgyilkos

Örömmel jelentem, hogy elkészültem a Potter Kihívásra írt történetemmel, már ki is küldtem Endráéknak :beee: Itt-ott még lehetett volna írni bele, kiegészíteni, de már szerettem volna lezárni - tökéletes úgy sem lesz, semmi nem az, de elégedett vagyok az eredménnyel ;;) És akkor most kezdhetek összekészülni a Meri Táborra, ami holnap veszi kezdetét :taps:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 14 (kedd), 21:04 
Billentyűzetgyilkos

Yay, nézzétek már, itt is megtámadott mindenki :mrgreen: Köszönöm, srácok! >:D<

candle, nagyon menők ezek a kis cuccok :haha:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 14 (kedd), 20:31 
Tollforgató

Boldog Szülinapot! :give: :xx:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 14 (kedd), 18:41 
Fanficbúvár

Soooooksoksok boldog szülinapot kívánok! :D :give: :banan: :smileflo: $rose <:-P :xx:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 14 (kedd), 12:56 
Könyvmoly

Merlin éltessen sokáig! $rose <:-P :virag:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 11 (szombat), 9:47 
Billentyűzetgyilkos

Épségben hazaértem a Balcsiról, a vihar szerencsére pont nem kapott el minket, jó időt fogtunk ki az utazásra.

Slytól visszakaptam a TC 8-10. fejezetét, jövőhéten átjavítom, és kiküldöm LS-nek.

A "majd egyszer valamikor" listámra felkerült egy Divergent fic, Eric/saját szereplő (hetero), 3 fejezetesre tervezem, a második fejezet jelenetei vázlatszerűen már ki vannak dolgozva. Részletekkel majd jövök akkor, ha már el is kezdtem írni :mrgreen:

Most pedig a Potter Kihívásos történetemen dolgozom, a hétvégén szeretném befejezni a bétázható verziót.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 02 (csütörtök), 8:02 
Billentyűzetgyilkos

A TC 2-3. fejezete vééééégre! olvasható AO3-on ;;)

szerk.: 4. fejezet fent.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 július 01 (szerda), 9:44 
Billentyűzetgyilkos

Jövőhéten nem nagyon leszek gépközelben, a hét elején megyünk egy három napos kis nyaralásra, most hétvégén meg szeretném írni a Potter Kihívásra a történetemet, úgyhogy már most feltöltöttem A szabadság ára című drarrymet, amit még a Malfoy Kihívásra írtam.

Harry szeretne hivatalosan is a Főnix Rendjének tagja lenni, de ahhoz, hogy Dumbledore ebbe beleegyezzen, az ifjú Potternek egy nem mindennapi feladatot teljesítenie kell, aminek során Draco többet tanul, mint azt bárki is sejthette volna.
A történet AU, Voldemort nem készített horcruxokat, és Dracót sem bízta meg Dumbledore meggyilkolásával.

Más: Tegnap beszéltem LS-el a TC folytatása ügyében, még tegnapra ígérte, hogy feltölti a hatodik fejezetig a fordítást, de egy csodálatos áramszünet miatt megint csak nem sikerült neki... Szval jön a folytatás, amikor (ha) jön :roll:

szerk.: Elővettem az újabb ihletforrásokat Száz-szó-szépen, Csak csendben, csak halkan című százas olvasható LJ-n és Merengőn is. Teen Wolf fandom, utalás sterekre és steterre. Legutóbb öt ihletforrást is kaptunk előre, még egyet biztosan felhasználok ma, szintén ezzel a párossal, méghozzá összefüggő történet jelenteiként; később pedig egy teljes novella is várható belőle :)

#98 possessive kulcsra készült következő sterek/steter: Fogságban LJ-n és Merengőn is elérhető.

Továbbra is a #98 ihletforrásra, továbbra is steter a páros: Kisses Merengőn és LJ-n is olvasható. És mára befejeztem :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 29 (hétfő), 15:46 
Billentyűzetgyilkos

candlelight írta:
Hú, akkor csak "Láthatatlan kötelék" lett a címe? :-D *büszke címkeresztanya*
Nagyon örülök, hogy felkerült! ^^

Az egész ficnek te vagy a keresztanyja, a felvetésed nélkül sosem készül el :xx:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 29 (hétfő), 15:45 
Tollforgató

Elyes írta:
A 2015-steter fic, aka Láthatatlan kötelék olvasható Merengőn ;;)

”...akkor már mindketten érezték, hogy egy láthatatlan kötelék összeköti őket, amit szándékosan sem tudnának eltépni. Stiles nem is akarta. Sokáig azt hitte, hogy Peter sem, de az utóbbi hetekben kezdett kételkedni benne.”

Hú, akkor csak "Láthatatlan kötelék" lett a címe? :-D *büszke címkeresztanya*
Nagyon örülök, hogy felkerült! ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 29 (hétfő), 15:23 
Billentyűzetgyilkos

A 2015-steter fic, aka Láthatatlan kötelék olvasható Merengőn ;;)

”...akkor már mindketten érezték, hogy egy láthatatlan kötelék összeköti őket, amit szándékosan sem tudnának eltépni. Stiles nem is akarta. Sokáig azt hitte, hogy Peter sem, de az utóbbi hetekben kezdett kételkedni benne.”

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 26 (péntek), 19:32 
Billentyűzetgyilkos

candlelight írta:
Juuuuj, most olvasom! :xx:

Ment vissza a válasz, köszi itt is a segítséget! :give:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 26 (péntek), 17:49 
Tollforgató

Elyes írta:

szerk.: Ma befejeztem a 2015-steter ficet is, még candle-re várok, aztán a napokban szerintem fel is tudom tölteni, illetve folytattam/folytatom a bellarke AU-t is, a második fejezet első jelenetének a közepe-fele járok, ezt még ma délután befejezem, kábé ezer szó környékén lesz, hogy tartsam az 5000 szó/fejezetet. Kezdek azon filózni, hogy az első fejezetet már jövőhéten feltöltöm, ha megvan a második fejezet (és most megint van ihletem hozzá, úgyhogy a héten megírom), nem várom meg, hogy elkészüljek a teljes ficcel. Lenne rá érdeklődő? Ha nem, akkor nem sietem el a feltöltést :)

szerk.: 1200 szó, lassan a jelenet végére érek, de esélyes, hogy ma már nem lesz időm befejezni. Holnapig vszeg már nem jutok gépközelbe, úgyhogy most írom addig, ameddig tudom, aztán holnap folyt. köv.

Juuuuj, most olvasom! :xx:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 26 (péntek), 13:13 
Billentyűzetgyilkos

A bellarke coffee shop AU második fejezet/első jelenetét befejeztem, kicsit elszaladt velem a ló, 1700 szó lett, de nem is baj, mert így belegondolva, még egy hasonló hosszúságú jelenet jön még, majd lezárásnak egy pár száz szavas kis cukiság (most jön majd igazán a dráma, szval kell a fluff, hogy ellensúlyozza). Ezt még ma-holnap megírom, aztán mehet előolvasásra, és akkor a fic felével el is készülök :taps:

És már gondolkodom, hogy mi legyen a következő Johnlock egypercesem témája :haha:

szerk.: coffee shop AU (most már tényleg kéne valami munkacímet találnom neki, hogy ne mindig így emlegessem...) 2100 szó lett eddig. Végül kicsit átírtam az első jelenet végét, nem tetszett az első verzió, így viszont hosszabb lett, mint eredetileg, de ennek csak örülök ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 25 (csütörtök), 11:59 
Billentyűzetgyilkos

Újabb Johnlock egypercessel jelentkezem, ezúttal már lényegesen vidámabb a hangulat, mint az előzőnél :mrgreen:

Cím: Ask me why
Fandom: BBC Sherlock
Páros: Sherlock Holmes/John Watson
Szereplők: Sherlock Holmes, John Watson
Korhatár: 14
Figyelmeztetések: slash, fluff

szerk.: Ma befejeztem a 2015-steter ficet is, még candle-re várok, aztán a napokban szerintem fel is tudom tölteni, illetve folytattam/folytatom a bellarke AU-t is, a második fejezet első jelenetének a közepe-fele járok, ezt még ma délután befejezem, kábé ezer szó környékén lesz, hogy tartsam az 5000 szó/fejezetet. Kezdek azon filózni, hogy az első fejezetet már jövőhéten feltöltöm, ha megvan a második fejezet (és most megint van ihletem hozzá, úgyhogy a héten megírom), nem várom meg, hogy elkészüljek a teljes ficcel. Lenne rá érdeklődő? Ha nem, akkor nem sietem el a feltöltést :)

szerk.: 1200 szó, lassan a jelenet végére érek, de esélyes, hogy ma már nem lesz időm befejezni. Holnapig vszeg már nem jutok gépközelbe, úgyhogy most írom addig, ameddig tudom, aztán holnap folyt. köv.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 17 (szerda), 12:34 
Írópalánta

Elyes írta:
:haha: :haha: Majd zaklatlak, ha elakadok, jó?
Persze, bármikor! :x :pbunny:

Elyes írta:
És köszönöööööm a kritikát, féltem, hogy szétreped az arcom a hatalmas vigyortól, amit sikerült rám varázsolnod a szavaiddal :xx:
Ami jó, az jó. :yes: Én köszönöm az olvasnivalót. :give: :x 8->

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 17 (szerda), 12:13 
Billentyűzetgyilkos

DaeMoon írta:
Hagyom, hogy Tony Stark beszéljen helyettem

:haha: :haha: Majd zaklatlak, ha elakadok, jó? Athe csak akkor láthatja, ha elkészült a végleges (bocsi, Athe, de az ajándék az ajándék :D )

A pü meg már ott is csücsül nálad, Dae ;;) És köszönöööööm a kritikát, féltem, hogy szétreped az arcom a hatalmas vigyortól, amit sikerült rám varázsolnod a szavaiddal :xx:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 17 (szerda), 11:59 
Írópalánta

Elyes írta:
Méghozzá nem is akármilyen fic, dom Fitz/sub Ward, szval tényleg nem lesz egyszerű dolgom :haha:

Nem jutottam még el a válaszig gmailen, de már röppenek is oda!

Hagyom, hogy Tony Stark beszéljen helyettem:
Kép
Nem kell rohanni. X)

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 17 (szerda), 11:48 
Billentyűzetgyilkos

DaeMoon írta:
Fitzward magyarul??? :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: Ide vele, ide vele! >:D< >:D< >:D< (Hivatalosan is ez a mai nap-mentő hír. 8-> )

Méghozzá nem is akármilyen fic, dom Fitz/sub Ward, szval tényleg nem lesz egyszerű dolgom :haha:

Nem jutottam még el a válaszig gmailen, de már röppenek is oda!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 17 (szerda), 11:43 
Írópalánta

Elyes írta:
Folyamatban van Athénak a skyeward fic, illetve kért egy újabb SHIELD-es ficet, ezúttal fitzward a páros. Az alapötlet már megvan, csak kidolgozni kell, de nem lesz könnyű dolgom, mert olyan témában kérte Athe, amiben eddig még olvasni sem olvastam sokat, nem hogy írni, de tetszik :D

Fitzward magyarul??? :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: Ide vele, ide vele! >:D< >:D< >:D< (Hivatalosan is ez a mai nap-mentő hír. 8-> )

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 17 (szerda), 11:23 
Billentyűzetgyilkos

Egy nagyon szemét Johnlock (BBC Sherlock, első ficem a fandomban) egypercessel jelentkezem, a cím asszem sokat elárul: Fight, even after the last breath :mrgreen:

Folyamatban van Athénak a skyeward fic, illetve kért egy újabb SHIELD-es ficet, ezúttal fitzward a páros. Az alapötlet már megvan, csak kidolgozni kell, de nem lesz könnyű dolgom, mert olyan témában kérte Athe, amiben eddig még olvasni sem olvastam sokat, nem hogy írni, de tetszik :D

A TC-vel egész jól állunk, úgyhogy kicsit félreteszem, és írom a Potter Kihívásos sztorimat, Athénak az első ajándékficet, illetve a saját bellarke történetet is.

szerk.: TC 5-6. fejezet LS-nél.

szerk.: még hogy félreteszem a fordítást. hát peeeersze! kész a 10. fejezet :haha:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 13 (szombat), 23:12 
Billentyűzetgyilkos

Ma már holnap van, úgyhogy ez nem számít floodolásnak :haha: Sorry, de szeretném, ha ez külön lenne.

A Bellarke novella (aminek fogalmam sincs még, hogy mi legyen a címe, de biztos vagyok benne, hogy jön majd az isteni szikra) vszeg kinövi a novella kategóriát, már majdnem négyezer szónál tartok, és még mindig nem fejeztem be az első részt, de már nagyon a végén járok, ötezer alatt marad, az biztos. Kicsit variáltam a dolgokon, lesz még itt bonyodalom meg csavar, úgyhogy végül legalább négy fejezetes lesz a sztori, és szeretném elérni a húszezer szót is.

szerk.: Azt hiszem, elkészültem az első fejezettel, 4800 szó lett a vége ;;)

szerk.: The Secret Circle-t nézek (mért ne? végül is csak tanulnom kéne XD), szeretnék majd írni egy Cassie/Jake kis valamit is :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 13 (szombat), 19:33 
Billentyűzetgyilkos

candlelight írta:
Ezen most jót mosolyogtam. :) Mert a coffee shop AU-k írásának valahogy szerintem is lehetetlen ellenállni. :-D World needs more coffee shop AUs! :yes:

Örülök, hogy tetszett :D Nem is tudom, hogy miért nem írtam eddig coffee shop AU-t, nagyon élvezem :mrgreen: Már majdnem elkészültem az első résszel egyébként, még egy rövidebb jelenet van hátra, max. ezer szó. Időközben egy kicsit átdolgoztam az eredeti elgondolást, fluffos kis cukiság lesz, de tökre megszerettem ;;)

Sly pedig az 5. fejezetet is visszaküldte, holnap átjavítom mindkettőt, és küldöm LS-nek, Slynak pedig a 7-9. fejezeteket :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 13 (szombat), 18:45 
Tollforgató

Elyes írta:
TC 3-4. fejezet LS-nél, időközben eljutottam a 8. fejezetig, mindenhol csak a macerásabb részek maradtak, azokat a hétvége folyamán befejezem, és mehet bétázásra.

Tervezek egy hosszabb novellát, coffee shop AU, szintén Bellarke a páros.

szerk.: az 5-6. fejezet már Slynál csücsül :)

9. fejezet 90%-a kész.

szerk.: coffee shop AU 390 szó :haha: Ennyit arról, hogy keddig nem kezdem el írni.

szerk.: 1200 szóval elkészült az első jelenet ;;) Slytól pedig máris visszakaptam a TC 5. fejezetét, holnap átnézem és mehet az is LS-nek.

Ezen most jót mosolyogtam. :) Mert a coffee shop AU-k írásának valahogy szerintem is lehetetlen ellenállni. :-D World needs more coffee shop AUs! :yes:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 11 (csütörtök), 9:12 
Billentyűzetgyilkos

TC 3-4. fejezet LS-nél, időközben eljutottam a 8. fejezetig, mindenhol csak a macerásabb részek maradtak, azokat a hétvége folyamán befejezem, és mehet bétázásra.

Tervezek egy hosszabb novellát, coffee shop AU, szintén Bellarke a páros.

szerk.: az 5-6. fejezet már Slynál csücsül :)

9. fejezet 90%-a kész.

szerk.: coffee shop AU 390 szó :haha: Ennyit arról, hogy keddig nem kezdem el írni.

szerk.: 1200 szóval elkészült az első jelenet ;;) Slytól pedig máris visszakaptam a TC 5. fejezetét, holnap átnézem és mehet az is LS-nek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 08 (hétfő), 15:01 
Billentyűzetgyilkos

TC negyedik fejezete Slynál, az ötödik majdnem-felével kész vagyok.

A kihívásos sztorival pedig sehogy sem állok ~x( Ilyenkor utálom, hogy nem tudok a jelenetek között ugrálni, muszáj írás közben szépen pontról-pontra haladnom, különben nem megy a dolog. Pedig csináltam magamnak egy szép időrendi táblázatot is, jelenet-vázlataim is vannak meg minden...

szerk.: A harmadik fejezetet visszakaptam, holnap átjavítgatom, és küldöm ki LS-nek, az ötödik pedig 90%-on áll, már csak párszor át kell futnom, elszöszölni azokkal a részekkel, amikkel nem vagyok teljesen elégedett, aztán mehet Slynak.

szerk.: a 6. fejezet 90%-on áll :yes: A kérdéses dolgokat holnap tiszta fejjel átnézem újra.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 05 (péntek), 13:28 
Billentyűzetgyilkos

candlelight írta:
Fú, persze, küldd nyugodtam, ha már megvannak. :) (Ez akkor azt jelenti, hogy már készen is vannak? :taps: )

Még nincs kész, majd jövőhéten akarok a 2015-el kezdeni, azt véglegesíteni, addig a fordítást szeretném csinálni, és utána jöhet majd a Fuldoklás. De te tudod majd meg legelőször, ha elkészült, mailben átdobom akkor >:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 05 (péntek), 13:19 
Tollforgató

Elyes írta:
Már szégyellem magam, hogy még mindig nincs kész egyik sem, pedig nem mai ficek. A 2015-nél meg már tényleg nincs is sok hátra, de nem igazán tetszett a stílusa az eddig elkészültnek, aztán megakadtam miatta. Előolvasóként számíthatok rád?, nem ártana egy-két vélemény, mielőtt feltöltöm ;;)

Fú, persze, küldd nyugodtam, ha már megvannak. :) (Ez akkor azt jelenti, hogy már készen is vannak? :taps: )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 05 (péntek), 12:30 
Billentyűzetgyilkos

candlelight írta:
Fú, én soha nem gondoltam volna, hogy valaki valaha ebben a fandomban fog írni egy történetet! :shock: Mindenestre nagyon örülök neki, mert bírtam azt a sorozatot, tiszta nosztalgia lesz. :-D

Én se gondoltam volna, de a napokban újrakezdtem, és annyi szemezés volt a srácok között, hogy az nem is igaz, meg Dylan néha olyan szerelmes tekintettel tud Brandonra nézni, hogy már nem bírtam tovább :mrgreen:

Elyes írta:
ASDFGHJKL! :xx: Fú, ezeket meg már különösen várom! :beee:

Már szégyellem magam, hogy még mindig nincs kész egyik sem, pedig nem mai ficek. A 2015-nél meg már tényleg nincs is sok hátra, de nem igazán tetszett a stílusa az eddig elkészültnek, aztán megakadtam miatta. Előolvasóként számíthatok rád?, nem ártana egy-két vélemény, mielőtt feltöltöm ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 05 (péntek), 12:23 
Tollforgató

Elyes írta:
Face-en már jeleztem, itt még nem, de készülőben van egy Beverly Hills 90210 egy(-két)perces, Dylan/Brandon a páros. Athétól az alábbi kulcsszavakat kaptam hozzá: izgalom, ajakba harapás, görcsös markolás, mélykék, selyem. Meglátjuk, hogy mit hozok ki belőle :mrgreen:

Fú, én soha nem gondoltam volna, hogy valaki valaha ebben a fandomban fog írni egy történetet! :shock: Mindenestre nagyon örülök neki, mert bírtam azt a sorozatot, tiszta nosztalgia lesz. :-D

Elyes írta:
Fuldoklás 3-4. fejezete
Valentin napi, 2015 szavas steter

ASDFGHJKL! :xx: Fú, ezeket meg már különösen várom! :beee:

Tök jó, hogy ennyifélét, meg ilyen sokat írsz mostanában! :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 05 (péntek), 9:41 
Billentyűzetgyilkos

TC második fejezete elvileg hétvégén jön, a harmadik fejezet bétázás alatt, a negyedik félkész, ma-holnap befejezem és mehet az is Slynak.

Face-en már jeleztem, itt még nem, de készülőben van egy Beverly Hills 90210 egy(-két)perces, Dylan/Brandon a páros. Athétól az alábbi kulcsszavakat kaptam hozzá: izgalom, ajakba harapás, görcsös markolás, mélykék, selyem. Meglátjuk, hogy mit hozok ki belőle :mrgreen:

Plusz egy kis emlékeztető magamnak is, hogy mikkel akarok haladni a következő pár hónapban:
Szakíts, ha bírsz! kiegészítő egyperces
Fuldoklás 3-4. fejezete
Valentin napi, 2015 szavas steter
TMR drabble-füzér
Real life original kisregény

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 02 (kedd), 19:02 
Billentyűzetgyilkos

SlytHay írta:
Kihelyeztem az 'Itt jártam' táblát. ;)

Yay! :taps: Köszönöm a szép szavakat, a napokban válaszolok rendesen is ;;) Örülök, hogy tetszett a folytatás is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 02 (kedd), 18:26 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
Elyes írta:
Villanások című Steve&Bucky fic a folytatással együtt olvasható Merengőn. Továbbra sem korhatáros, továbbra sem slash (csak ha szeretnéd, hogy az legyen :mrgreen: ).

Kihelyeztem az 'Itt jártam' táblát. ;)

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 02 (kedd), 14:00 
Billentyűzetgyilkos

candlelight írta:
Hú, nagyon örülök, hogy végre felteszi az író! :taps:
(Mondjuk én nem ismerem a fandomot, de így is örülök. ^^)
Sok olvasót kívánok! :beee:

Hát még én :D De elhiszem, hogy nem volt rá ideje eddig, neki is vizsgaidőszak, úgyhogy totál átérzem a helyzetét.

Fandomismeret nélkül is élvezhető szerintem, úgyhogy ez ne tartson vissza ;) Van benne egy-két utalás a sorozatra, főleg egy-egy tipikus megszólalása valamelyik karakternek, de egy könnyed kis romantikus olvasnivalónak így is tökéletes, ha épp unatkozol :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 02 (kedd), 13:44 
Tollforgató

Elyes írta:
Yay! LoveSuperman feltöltötte az első fejezetet AO3-ra: The Conversation - A beszélgetés. Itt-ott van egy felesleges szóköz a pontok előtt, ami vszeg a küldés/konvertálás során keletkezett, azok már vszeg úgy maradnak. Ha minden jól megy, heti egy fejezet várható, persze ez sokban függ LS-en is, de próbáljuk tartani ezt a vonalat :) Ma végleges állapotba varázsolom a második fejezetet, és a héten befejezem még a harmadikat is, hogy Slynak legyen ideje bétázni, aztán ha végre letudtam a vizsgáimat (ha minden igaz, már csak egy van hátra), több időm lesz foglalkozni vele, heti két-három fejezettel szeretnék elkészülni, hogy időben lehessen feltölteni a következőket. Jó szórakozást a fichez!

szerk.: második fejezet LS-nél.

Hú, nagyon örülök, hogy végre felteszi az író! :taps:
(Mondjuk én nem ismerem a fandomot, de így is örülök. ^^)
Sok olvasót kívánok! :beee:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 02 (kedd), 12:22 
Billentyűzetgyilkos

Yay! LoveSuperman feltöltötte az első fejezetet AO3-ra: The Conversation - A beszélgetés. Itt-ott van egy felesleges szóköz a pontok előtt, ami vszeg a küldés/konvertálás során keletkezett, azok már vszeg úgy maradnak. Ha minden jól megy, heti egy fejezet várható, persze ez sokban függ LS-en is, de próbáljuk tartani ezt a vonalat :) Ma végleges állapotba varázsolom a második fejezetet, és a héten befejezem még a harmadikat is, hogy Slynak legyen ideje bétázni, aztán ha végre letudtam a vizsgáimat (ha minden igaz, már csak egy van hátra), több időm lesz foglalkozni vele, heti két-három fejezettel szeretnék elkészülni, hogy időben lehessen feltölteni a következőket. Jó szórakozást a fichez!

szerk.: második fejezet LS-nél.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 01 (hétfő), 11:24 
Billentyűzetgyilkos

A WICKED is good TMR gyűjtemény újabb egypercessel bővült.

Cím: Álom/Valóság
Szereplők: Thomas, Newt, Minho, Chuck
Figyelmeztetések: angst, szereplő halála, harmadik kötetre vonatkozó spoiler
Korhatár: 16
Tartalom: Thomas egy rettenetes rémálomból ébred fel...

Bocsánat, nem akartam, de ez most nagyon kikívánkozott belőlem.

szerk.: A The Conversation második fejezetét visszakaptam Slytól, ma-holnap átnézem, és kiküldöm az írónak, hátha ez egy kicsit motiválja, hogy tegye már fel azt a fránya első fejezetet :roll: A harmadik 80%-on áll, a napokban befejezem azt is, és mehet bétázásra.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 25 (hétfő), 13:22 
Billentyűzetgyilkos

A Potter Kihívásra készülő történetemet elkezdtem, az első majdnem-ezer szó megvan.

Nem hittem volna, hogy valaha is magyar környezetben játszódó történetet fogok írni, mégis elkezdtem vázlatolni egy sztorit. Slash, ifjúsági, kisregénynek készül, dráma meg romantika, érettségi és egyetem előtt álló karakterekkel, a helyszín Budapest. És wow. Én vagyok legjobban meglepődve ezen. (Ezzel együtt van már öt regény-vázlatom, amit magamat ismerve, soha az életben nem fejezek be :haha: De van itt minden, fantasy, posztapokaliptikus világ, krimi, meg még egy krimi, most meg egy ifjúsági real life. A régiekről nem is beszélve, amikről valószínűleg már el is feledkeztem XD)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 20 (szerda), 13:24 
Billentyűzetgyilkos

A Malfoy Kihívásra írt póttörténetemet feltöltöttem Merengőre, Mugliismeret kezdőknek címen elérhető.

CÍM: Mugliismeret kezdőknek
CSAPAT: Tanítvány
KULCS: Hermione Granger
JOGOK: J.K. Rowling
MŰFAJ: humor
FIGYELMEZTETÉSEK: a történet AU, és az OOC jelzés sem árt
KORHATÁR: 14
TARTALOM: Diplomás varázslóként Dracónak lehetősége nyílik bepótolni a Roxfortban kihagyott Mugliismeret tantárgyat.

Jó szórakozást hozzá! ;;)

szerk.: The Conversation 2. fejezete Slynál van átnézés alatt. Az első fejezet feltöltéséről még mindig nincs hír :cry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 18 (hétfő), 18:55 
Billentyűzetgyilkos

Helyzetjelentés:

A Potter Kihíváson megkaptuk a nyilvános kulcsokat is, így már csak a vizsgák tartanak vissza az írástól. A vázlatom közben másfél oldalasra duzzadt, újabb jelenetet formálódott meg a fejemben, amit viszont lehet, hogy még most gyorsan megírok, amíg friss a dolog, és csak azután megyek vissza a tételeimhez.

A The Conversation bétázott első fejezetét elküldtem LoveSupermannek, a feltöltést hétvégére ígérte, de mint a mellékelt ábra mutatja, csúszik a dolog, ám remélhetőleg a napokban felkerül AO3-ra, és akkor tudom hozni a linkjét. A hét vége felé befejezem a második és harmadik fejezet fordítását, már nincs sok hátra egyikből sem, utána viszont a kihívás/vizsgaidőszak idejére kicsit félreteszem, és csak akkor folytatom, ha már vagy elkészültem a kihis történettel, vagy túl vagyok az összes vizsgámon.

Athénak ígértem egy SHIELD ficet, Skye/Ward páros, tele fluffal és romantikával és rózsaszín felhőcskékkel, úgyhogy az is várható mostanában.

Attól függően, hogy haladok a Potter-ficcel, lehet hogy a nanós originalom írását augusztusra halasztom. A +10.000 szavas történet mellett nem tudnék még az 50.000 szó/hónap hosszúságú kisregényre is annyi időt szánni, amennyit megérdemel, de igazából júliusban amúgy is kiesne pár nap a Meri Tábor miatt, így talán jobb is, hogy augusztusra tolódik az origi történet.

*Ely balra el*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 16 (szombat), 11:35 
Billentyűzetgyilkos

Ero írta:
Puff neki! Most akartalak megkérni bétának, de gondolom, a kihíváson nem bétázhatjuk egymás történetét! :)

Várom a szervezők válaszát, de korábbi kihíváson, amin részt vettem, nem volt probléma, hogy bétáztam a másik csapatnak (konkrétan Endrának is, aki most az egyik szervező :mrgreen: ), úgyhogy nem hinném, hogy gond lenne, de privátban megbeszéljük, ha választ kaptam :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 16 (szombat), 11:19 
Könyvmoly

Elyes írta:
Jelentkeztem az I. Potter Kihívásra, a titkos kulcsomat megkaptam, az alapsztorit kitaláltam, van egy fél oldalas vázlatom is már, úgyhogy ha a jelentkezés lezártával kiosztjuk egymás között a nyilvános kulcsokat, kezdődhet is az írás :)

Puff neki! Most akartalak megkérni bétának, de gondolom, a kihíváson nem bétázhatjuk egymás történetét! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 16 (szombat), 9:25 
Billentyűzetgyilkos

Jelentkeztem az I. Potter Kihívásra, a titkos kulcsomat megkaptam, az alapsztorit kitaláltam, van egy fél oldalas vázlatom is már, úgyhogy ha a jelentkezés lezártával kiosztjuk egymás között a nyilvános kulcsokat, kezdődhet is az írás :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 13 (szerda), 9:22 
Billentyűzetgyilkos

Észrevétlenül című original novellámat áttöltöttem JJ alól Elyesre, úgyhogy most már ott érhető el.

Olyan jó látni, hogy Naomii milyen szépen halad a regényével (olvassátok, mert remek sztori!), hogy én is kedvet kaptam a sajátommal szöszölni, így már biztosan a legutóbbi ötletemet fogom elkezdeni a nanón, addig is vázlatolok hozzá :) Ami eddig biztos:

Fandom: original, real life, poszt-apokaliptikus világ sci-fi elemekkel vegyítve
Szereplők: saját szereplők, hetero párosítással
Korhatár: +18
Figyelmeztetések: gyilkosság, kínzás, szereplő halála, nemi erőszak (ez utóbbi még kérdőjel), durva nyelvezet
Hossz: minimum 50.000 szó

Egy kis érdekesség: megnéztem, 2013. május 16-án jött az ötlet erre a regényre. Mégse olyan friss ez az ötlet, mint ahogy emlékeztem XD Igazából azóta elég sokan jár ezen a történeten az agyam, úgyhogy nem csoda, hogy újnak gondoltam... néhány fontosabb jelenetet fejben már teljesen kidolgoztam, valszeg azokkal kezdek, hogy legyen valami alapja a dolognak, ami köré tudom írni a többi részt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 11 (hétfő), 11:37 
Billentyűzetgyilkos

Villanások című Steve&Bucky fic a folytatással együtt olvasható Merengőn. Továbbra sem korhatáros, továbbra sem slash (csak ha szeretnéd, hogy az legyen :mrgreen: ).

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 10 (vasárnap), 8:22 
Billentyűzetgyilkos

Ahogy azt már megszokhattátok, nem azzal haladok, amivel kéne, inkább egy új projektbe fogtam bele, méghozzá egy Bellarke fordítást fogok hozni nektek. LoveSuperman tollából származó The Conversation című ficről van szó, 25 fejezet, én olyan gyengébb 16-os karikára lőném be, folyik a flufftól, és esélyes a hasfájás is a rengeteg nevetéstől. Könnyed kis fic, nagyobb drámáktól mentes, igazi kis limonádé, de én imádtam, amikor először olvastam.

Tegnap elkészültem a negyedik fejezettel is, de mivel meghalt az a winchesterem, amin volt, kezdhetem elölről az egészet (és emellett sok más ficemnek/fordításomnak is annyi, úgyhogy hihetetlenül boldog vagyok...). De nem fogja ez elvenni a kedvemet tőle, holnap neki állok újra a fordításnak, aztán hozom az első fejezetet, amint kint van AO3-on (az író csak úgy ment bele a dologba, hogy az ő oldalára posztoljuk, más neve alatt nem szerette volna látni, így Merengőre nem lesz feltöltve).

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 06 (szerda), 8:19 
Fanfic-faló

Khmkhmkhm *beakadt a lemez* tudom, hogy hétfőn nem tettem fel új témát, de szerintem még hagyom a héten is, szóval van még egy kis időd, úgyhogy írd azokat a százszavasokat :D :pbunny: :xx:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 29 (szerda), 10:27 
Billentyűzetgyilkos

SlytHay írta:
Türelmetlenül várom a folytatást. :D Egyébként nálam ha kiesik a Bucky/Steve, jön a Bucky/Tony; Bucky az egyenlet állandója. :mrgreen: És ha már lövöldözős téma... Nem szeretnéd megírni mondjuk Peggy gondolatait, amikor megsorozza Rogers kapitányt itt alant... ;;)

Félbe kellett hagynom, de még ma szeretném megírni ^^ Még két 100-as jelenet jön hozzá, egy pov-steve, és még egy pov-bucky.
Olvastam a ficedet, hagytam magam után én is nyomot :x
Peggy: hm, nem is gondoltam rá, de milyen jó ötlet! ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 29 (szerda), 10:20 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
Elyes írta:
SlytHay írta:
Láttamozva és megszeretve. >:D< Úgy tűnik, Bucky nyerő lesz az e heti témánál... Mondjuk melyiknél nem az? :haha:

Olvastam, köszönöm! Válaszolok is majd rá, csak előbb be akarom fejezni a folytatását, hogy feldobhassam Merire ;;) Szívesen olvasnám tőled azt a Buckys ficet is, de kíváncsi vagyok, hogy végül mit írsz a kulcsra :) És egen, Buckyt szeressük :mrgreen:

Türelmetlenül várom a folytatást. :D Egyébként nálam ha kiesik a Bucky/Steve, jön a Bucky/Tony; Bucky az egyenlet állandója. :mrgreen: És ha már lövöldözős téma... Nem szeretnéd megírni mondjuk Peggy gondolatait, amikor megsorozza Rogers kapitányt itt alant... ;;)

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 április 29 (szerda), 9:14 
Billentyűzetgyilkos

Athe írta:
:-w remélem, tudod, miért :D:D:D :pbunny: :xx:

Ötletem sincs :twisted:
SlytHay írta:
Láttamozva és megszeretve. >:D< Úgy tűnik, Bucky nyerő lesz az e heti témánál... Mondjuk melyiknél nem az? :haha:

Olvastam, köszönöm! Válaszolok is majd rá, csak előbb be akarom fejezni a folytatását, hogy feldobhassam Merire ;;) Szívesen olvasnám tőled azt a Buckys ficet is, de kíváncsi vagyok, hogy végül mit írsz a kulcsra :) És egen, Buckyt szeressük :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 607 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra