Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 22 (hétfő), 20:49

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2080 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42  Következő

Melyik történetemet olvasnád el szívesebben? Ez csak egy kérdés, és csak a közvéleménykutatás céljából teszem fel.
A Valiron dinasztia 2 28%  28%  [ 8 ]
Lepidoptera (fantasys töri) 7%  7%  [ 2 ]
Saját vámpíros történet 14%  14%  [ 4 ]
Star Wars fic (Luke/OC) 24%  24%  [ 7 ]
Vámpírnaplók fic (Stefan/Elena, Damon/Bonny) 17%  17%  [ 5 ]
Jégtündérek I. - A három erő 10%  10%  [ 3 ]
Szavazatok száma : 29
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 17:31 
Könyvmoly

Készen vagyok a 20-as fejezettel, és ha lenne a bétám, akkor már fel is tehetném. :( :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 16:27 
Könyvmoly

Lilyke írta:
Új regény...jól hangzik :) És ebből már van fent fejezet vagy csak akkor töltöd fel, ha ez már kész van?
Am még mennyi van vissza az új fejiből? És tényleg csak holnap lesz? Nem lehetne ma? *extracukiszemmekkel néz* :)

Nem, nincs még fent fejezet. Szerintem csak akkor kezdem el feltenni, amikor ezzel végzek, mert kicsit át akarom írni.

A 20-as fejezetből már nagyon kevés van, és csak azért nem tudom feltenni előbb, mert a bétám csak holnap tud jelentkezni nálam. :(
Ha rajtam múlna, azonnal feltenném. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 16:22 
Szárnybontogató

Új regény...jól hangzik :) És ebből már van fent fejezet vagy csak akkor töltöd fel, ha ez már kész van?
Am még mennyi van vissza az új fejiből? És tényleg csak holnap lesz? Nem lehetne ma? *extracukiszemmekkel néz* :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 15:26 
Könyvmoly

Na már a 10-ik oldalt kezdtem el. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 15:14 
Könyvmoly

sawa-chan írta:
Elsőre jól hangzik. Bár fantasyt még csak kiadott könyvben olvastam, így neten még nem. A rövid fejezet önmagában nem baj, csak két fejezet között nagyon sokat kell várni. Itt nem pár napra gondolok, de emiatt nálad nem aggódom.

Hát amíg van fejezet, addig naponta frissítek majd. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 15:12 
Zöldfülű

Elsőre jól hangzik. Bár fantasyt még csak kiadott könyvben olvastam, így neten még nem. A rövid fejezet önmagában nem baj, csak két fejezet között nagyon sokat kell várni. Itt nem pár napra gondolok, de emiatt nálad nem aggódom.

„A valóság és a vírtualitás közti különbség nagyon egyszerű. Egy szimulációban tudod, hogy mindent egy nagy teljesítményű gép futtat. A valóságban nincs ilyenről szó, ezért könnyen támad az embernek olyan tévképzete, mintha ő irányítana.”

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 15:04 
Könyvmoly

sawa-chan írta:
Ezzel most sikerült felcsigáznod. Egy új regény. Hát igen lesz mit olvasni, és az ajánlatra is kíváncsi vagyok, bár van egy olyan érzésem, hogy a folytatással kapcsolatban lesz az a szavazás :)

No igen. :D
Majd ha befejeztem a regényt, adok két lehetséges változatot, hogy miről írjak. :)

A másik regény másmilyen stílus, fantasy. Tündérek, boszorkányok, varázslók, stb. Kicsit rövidebb fejezetekkel (kb fele olyan hosszúak, mint ennek), de kétszer annyi fejezettel. :D Eddig 30 fejezet van meg belőle, és 170 oldal. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 14:58 
Zöldfülű

Ezzel most sikerült felcsigáznod. Egy új regény. Hát igen lesz mit olvasni, és az ajánlatra is kíváncsi vagyok, bár van egy olyan érzésem, hogy a folytatással kapcsolatban lesz az a szavazás :)

„A valóság és a vírtualitás közti különbség nagyon egyszerű. Egy szimulációban tudod, hogy mindent egy nagy teljesítményű gép futtat. A valóságban nincs ilyenről szó, ezért könnyen támad az embernek olyan tévképzete, mintha ő irányítana.”

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 14:39 
Könyvmoly

ivike írta:

háth igen.. én is olvasnám még jóó sokáig :D jujj akkor jövőhépen vége?? hüpp... de ezért nagyon kíváncsi vagyok.

Kicsit én is sajnálom, hogy véget ér. :((

De mondom, lesz ez az ajánlatom, meg elkezdem átírni, és feltenni a másik regényemet. :) Abból kb 200 oldalnyi meg van, és már csak 5-6 fejezetet kellene hozzá írnom. Szóval, ha az is tetszeni fog, akkor lesz mit olvasni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 14:32 
Zöldfülű

Yenna írta:
sawa-chan írta:
Hirtelen nem tudom, hogy ennek örüljek-e vagy sem. Az új fejinek örülök és persze a gyors frissítéseknek, de nem akarom, hogy vége legyen. Még el tudnám olvasni a történetüket. :-D

Majd erre lesz egy ajánlatom, és még szavazást is indítok itt a fórumon. De csak az utolsó rész után. :)

háth igen.. én is olvasnám még jóó sokáig :D jujj akkor jövőhépen vége?? hüpp... de ezért nagyon kíváncsi vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 13:48 
Könyvmoly

Na már 8 oldal meg van a fejezetből. :) Ha lenne a bétám ma, még az is elképzelhető lenne, hogy már este megkapnátok. De sajna ez nem fog bekövetkezni. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 13:43 
Könyvmoly

sawa-chan írta:
Hirtelen nem tudom, hogy ennek örüljek-e vagy sem. Az új fejinek örülök és persze a gyors frissítéseknek, de nem akarom, hogy vége legyen. Még el tudnám olvasni a történetüket. :-D

Majd erre lesz egy ajánlatom, és még szavazást is indítok itt a fórumon. De csak az utolsó rész után. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 13:41 
Zöldfülű

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 13:29 
Könyvmoly

sawa-chan írta:
Remélem hamar kész lesz az a 20. fejezet. Attól, hogy nem írtam még elolvastam az utolsó párat is, és ááá. Mást nem nagyon tudok mondani. Teljesen felcsigáztál. Ilyenkor szoktam átkozni magam, miért nem csak befejezett történetet olvasok. Akkor egybe elolvasnám és olvasás közben izgulnék, nem több napig.

Ígérem, hogy holnap már jön a 20-as. :)
A 21-es kb kedd-szerda, és az utolsó fejezet pedig jövőhét hétvége. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 13:06 
Zöldfülű

Remélem hamar kész lesz az a 20. fejezet. Attól, hogy nem írtam még elolvastam az utolsó párat is, és ááá. Mást nem nagyon tudok mondani. Teljesen felcsigáztál. Ilyenkor szoktam átkozni magam, miért nem csak befejezett történetet olvasok. Akkor egybe elolvasnám és olvasás közben izgulnék, nem több napig.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 12:21 
Könyvmoly

Igen, elismerésem, mert amit te egy nap alatt elolvastál, az a word-ben 211 oldal. :D

Ezen kívül egyébként már csak három fejezet lesz, és vége. 22 fejezetesre tervezem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 12:16 
Zöldfülű

Yenna írta:
Szia!
Örülök, hogy tetszik. :) Egyébként gyors voltál. :D
Már úton van a következő fejezet, de mivel a bétám csak holnap tud jelentkezni érte, csak holnapra várható. :)

óó az nagyon jó :) hétfőtől ugyis suli (kezdődik a főiskola) ... és kevesebb időm lesz... de ez most annyira tetszik :-D ... és am igen... gyorsan végeztem vele :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 12:09 
Könyvmoly

Szia!
Örülök, hogy tetszik. :) Egyébként gyors voltál. :D
Már úton van a következő fejezet, de mivel a bétám csak holnap tud jelentkezni érte, csak holnapra várható. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 12:07 
Zöldfülű

Szia..... tegnap találtam rá a történetedre és nagyon nagyon tetszik:D /egy nap alatt el is olvastam az összes eddigi részt / szóval szereztél magadnak egy új rajongót :) Nagyon várom a következő fejezetet..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 7:51 
Könyvmoly

Eniko28 írta:
Szia, ezeket most találtam meg. Csak egy kérdés: ha lényegében két hercegségről írsz, és ugye két kastélyról is szól, mármint a könyv, akkor nem lenne-e jobb (kastélyőrült vagyok, épít...(ő mérnök) hallgató, aki ezeknél talán csak a viaduktokat szereti jobban) két kastélyt feltenni a borítóra? Egyébként én Alexet egy kicsit Brad Pittesebbnek gondoltam, de így is jó pasi, Maxról nem is beszélve. De mondom, ez (kastélyos) csak egy ötlet. Puszi

Szia!
Nem rossz ötlet. :)
Majd keresek egy másik kastélyt is hozzá. :)
Amúgy Bratt Pitt nekem nem jön be. :)

SZERK: Amúgy most sajna takarítanom kell. :(
Azért megpróbálok sutyiban írni, de ha anyám rajtakap, végem. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 7:50 
Könyvmoly

Eniko28 írta:
Ha sikolt a béta,akkor valaki meghal!!!!!!!!! :shock: Ugye nem akarsz gyilkos lenni? :shock: Főhősgyilkos nem lehetsz, az nem lehetsz!!!!!!!! :-S Kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne öld meg egyiket sem!!!! $pray

Szerintem nem feltétlenül kell ahhoz megölnöm valakit, hogy a bétám sikoltson. Majd meglátjátok, mire értettem, és még aranyba foglaljátok érte a nevemet. És így is már túl sokat pofáztam. :))

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yenna 2009 szeptember 05 (szombat), 9:29-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 22:25 
Fanficbúvár

Yenna írta:

Szia, ezeket most találtam meg. Csak egy kérdés: ha lényegében két hercegségről írsz, és ugye két kastélyról is szól, mármint a könyv, akkor nem lenne-e jobb (kastélyőrült vagyok, épít...(ő mérnök) hallgató, aki ezeknél talán csak a viaduktokat szereti jobban) két kastélyt feltenni a borítóra? Egyébként én Alexet egy kicsit Brad Pittesebbnek gondoltam, de így is jó pasi, Maxról nem is beszélve. De mondom, ez (kastélyos) csak egy ötlet. Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 21:49 
Fanficbúvár

Yenna írta:
Na hazaértem, és most folytatom a fejezetet. :)
Szeretném minél előbb befejezni, hogy ti is sikolthassatok, ne csak a bétám. :))

Ha sikolt a béta,akkor valaki meghal!!!!!!!!! :shock: Ugye nem akarsz gyilkos lenni? :shock: Főhősgyilkos nem lehetsz, az nem lehetsz!!!!!!!! :-S Kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne öld meg egyiket sem!!!! $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 19:52 
Könyvmoly

Na hazaértem, és most folytatom a fejezetet. :)
Szeretném minél előbb befejezni, hogy ti is sikolthassatok, ne csak a bétám. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 17:39 
Írópalánta

Ha megjelenteted könyvben, van még egy vásárlód :)

Sok sikert és gyors haladást a hátralévő fejezetek írásához! És nagyon várjuk őket :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 10:44 
Könyvmoly

Bevallom, hogy elég sokféleképpen írtam már eddig. Vonaton, buszon, állva, ülve, kézzel, gépen, stb... De álmomban... :)) Ezt még nem próbáltam. :D

Most akkor nekilátok, és hogy örüljetek, minden energiámmal azon leszek, hogy ma befejezzem. Igaz, hogy sajnos délután, kb 4-kor mennem kell itthonról, és csak este érek haza, de most megpróbálok belehúzni. :)

SZERK: Bármennyire is próbáltam, nem sikerült sokat kicsikarni magamból. :( Most sajna mennem kell itthonról, de majd este megpróbálok többet írni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 0:21 
Fanficbúvár

tök mindegy hány oldal, csak legyél kész mihamarabb!!!! álmodban tudsz írni? nem? akkor ÉBRESZTŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D poén, aludd csak ki magad! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 22:27 
Könyvmoly

Jelentem, hogy meg van az első rész a 20-ik fejezetből, nincs teljesen 5 oldal, de majdnem. :)

Most szerintem megyek aludni, és holnap folytatom. (:| I-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 21:56 
Könyvmoly

Rendben, nagyon szívesen. :)
De most a ti érdetetekben nem olvasok semmit. :D Amikor nyáron rákaptam a Fekete tőr testvériségre, vagy egy hónapra megszakadt a regényírásom. :)

Egyébként a 20-as fejezetnek (amit most írok) az utolsó mondata is ott van, és még számos dolog a regényből. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 21:54 
Fanficbúvár

nekem a Voldemort Bosszújának a jóslata van a telefonomban, mert akkor éppen villamoson ültem, és szintúgy lövésem sem volt, hogy hova írjam le hirtelen :-) :D :)) amúgy, ha majd lesz időd, elolvashatnád... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 21:46 
Könyvmoly

Autogrammal együtt kapod. :D

De nem lehet engem befolyásolni. :D
Majd megtudjátok, mit szándékozom tenni velük. Annyit mondok, hogy ezt már régen elterveztem, és már elég régóta a fejemben volt, hogy kivel mi történik. :)
Ja, és már az utolsó mondat is meg van már rég. Benne van a telefonomban, mert éppen éjszaka jutott az eszembe, és hirtelen nem tudtam máshova írni. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 21:40 
Fanficbúvár

szerintem ez egy nagyon jó gondolat. Erre csak egyet tudok neked mondani: ha kiadod könyvben, és tényleg megjelenik, és vásárolható lesz, meg miegymás, akkor egy vásárlót már találtál rá, csak majd szúrj oda az ajánlásba... :D (csak poén volt :D)
ui: De csak akkor, ha Serena életben marad :-SS $pray , és lesz hetedhétországra (de laglább három) szóló lakodalom :D mármint akkor leszek lelkes vásárló is, nem csak lelkes rajongó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 19:52 
Könyvmoly

Próbálok gyorsabb lenni, de sajnos ma nem igazán voltam termékeny, mert csak három oldalt sikerült alkotnom, igaz, azért még hosszú az éjszaka. :) De holnap nem leszek egész nap itthon, szombaton pedig délelőtt muszáj takarítanom (anyukám mániája, bocsánat :( ).
De ígérem, hogy igyekszem. Én is szeretném minél hamarabb megírni, hogy olvashassátok. :)

Egyébként gondoltam rá, hogy megkéne próbálni a kiadóknál, csak előtte valahogy jegyzőnél leakarom védetni, hogy én írtam, stb. Mert e-mailben kell elküldeni a kiadókhoz, és sehonnan sem küldik vissza, és nem garantálják a kézirat megtartását. És igazság szerint nem akarom, hogy bárki is lenyúlja a történetet. :)
Ha befejeztem a regényt, és ezt megtettem, valószínűleg jó sok kiadóhoz elküldöm, és akkor valamelyik csak talál benne fantázitát. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 19:47 
Fanficbúvár

Vasárnapra??? :-( a szívem megszakad addig az izgalomtól! :? Ejj, ha ezt tudom... És már másnap suli, és azt sem tudom, lesz-e időm arra, hogy olvassak... Vááááááááááááááá, miért nem könyvet írtál, amit kiadhattak volna, és akkor egszben elolvashatja az ember :wink: Egyébként kiadhatnád könyvben, nagyon ott van! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 19:13 
Könyvmoly

Szia!

Köszi, örülök, hogy tetszik a regény. :)
Majd mindenki megtudja, milyen sorsot szánok nekik. :D
Egyébként már írom a 20-ast, és kb 3 oldal van meg belőle. Reményeim szerint vasárnapra meg lesz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 19:06 
Szárnybontogató

Szia!

Nagyon tetszik a storyd :-D Szépen tudsz írni:) Jaj de most nagyon sajálom Maxot és Alexet is:( Remélem, hogy nem ölöd meg sem Serenát, és Gabrielának és a babának sem lesz semmi baja :-D
Mikor lesz kész a 20. fejezet? Nagyon várom már, csak azért kérdeztem, nem akarlak siettetni vagy ilyesmi, de azért jó lenne ha minél hamarabb kész lenne :-D

Pussz: Lilyke (Csillu)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 14:19 
Könyvmoly

lilly írta:

Nagyon jó lett a 19. fejezet! Pontosan hány fejezet van még vissza?

Szia!
Örülök, hogy tetszett. :)

Már csak 3 fejezet van hátra. 22 fejezetet tervezek. :)
Most kezdtem el a 20-as fejezetből a második oldalt. Eddig kicsit lassabban haladtam, de amint egyedül maradok itthon (mindjárt megtörténik :) ), akkor gyorsabban tudok írni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 14:16 
Írópalánta

Yenna írta:
Szia!

Nagyon szívesen elolvasom, de ha nem baj, inkább akkor, amikor befejeztem a regényt. Addig nem szeretnék mással foglalkozni. Ez csak nektek jó. :)

A 19-esből már 4 oldal meg van. :)

Szia!

Dehogy baj, sőt örülök neki, hogy szívesen elolvasod majd. :)

Nagyon jó lett a 19. fejezet! Pontosan hány fejezet van még vissza?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 21:56 
Könyvmoly

Elkészültem a 19-es fejezettel. Holnap küldöm a bétámnak, és amint elolvasta, rakom fel. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 10:33 
Könyvmoly

Sajnos hamarosan el kell mennem itthonról, de vonatozni fogok, ezért útközben is fogok tudni írni. Jelenleg hat és fél oldal van meg a 19-es fejezetből, és reményeim szerint az utazás, és az este folyamán, amikor hazaérek, már elkészülök vele, és akkor küldhetem bétázni. :)

És az AVD 18. fejezete: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=58901&i=1

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 19:12 
Könyvmoly

lilly írta:
Szia!

Lenne egy kérdésem? Igaz, inkább kérésnek is beillik :)
Írok egy történetet, és ha megkérlek, elolvasnád és véleményeznéd?

Nagyon jó lett a 18. fejezet! Hogy haladsz a 19.-kel?

Szia!

Nagyon szívesen elolvasom, de ha nem baj, inkább akkor, amikor befejeztem a regényt. Addig nem szeretnék mással foglalkozni. Ez csak nektek jó. :)

A 19-esből már 4 oldal meg van. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 18:25 
Írópalánta

Szia!

Lenne egy kérdésem? Igaz, inkább kérésnek is beillik :)
Írok egy történetet, és ha megkérlek, elolvasnád és véleményeznéd?

Nagyon jó lett a 18. fejezet! Hogy haladsz a 19.-kel?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 14:23 
Könyvmoly

AVD 17. fekezet: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=58798&i=1

A 18-ik fejezetet most töltöttem fel. Légyszi ne nagyon átkozzatok meg. :D
És elkezdtem a 19-est. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 21:39 
Könyvmoly

Már 9 oldal meg van a 18-ik fejezetből. Már csak egy részt megírok, szerintem holnap délelőtt legkésőbb végzek vele, és amint elolvasta a bétám, töltöm fel. :)

SZERK: Már el is készültem a fejezettel, és már a bétámnál van. Szerintem délután fel is tudom tölteni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 19:37 
Könyvmoly

Örülök, hogy tetszik. :)
A következőből most írom a 7-ik oldalt, és reményeim szerint holnap este már töltöm fel. :)

Mostantól majd kis türelmet kérek, mert elkezdődik a tanítás, és pl szerda délután végig tanítani fogok. Igyekszem, de tanítás közben nem írhatok. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 19:27 
Szárnybontogató

Végre felkerült....... Nagggyon jó lett...... Imádom hogy ilyen hosszú részek vannak.... Mikor kerül fel a kövi rész??? :lol: :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 19:23 
Könyvmoly

Tényleg! :)
Az Aquamarine-t láttam, de nem ugrott be. :)

A neveket felírom, mert jók lesznek majd, de igazából már választottam. :)
És igen, én is most látom, hogy végre felkerült. Kicsit lassan történt ez. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 18:52 
Írópalánta

Hayden Panettiere - ő is jó Felicity lenne :) Illik rá. Ő játszott a Hősökben meg a Hajrá csajok egyik részében, nem?

Amúgy Sara Paxtont az Amerikai hófehérkében és az Aquamarine című filmekben láthattad.

Eszembe jutott még egy név a babának, persze ha fiú lesz: Patrick.

Felkerült már a 17. is! Jó írást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 18:32 
Könyvmoly

Rendben. :)
Most mennem kell vacsorázni, de aztán folytatom az írást. :)

Nem értem, hogy még mindig miért nem került fel a 17-es. :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 18:29 
Szárnybontogató

Szia!

Amíg nem kapok új fejezetet addig gondolkozom.....

Szerintem ha fiú lesz a kisbaba Matt legyen.....nekem ez a kedvenc nevem :lol:

Viszont ha lány akkor ilyenekre gondoltam: Sarah, Lea, Lizzy, Kate, Szemi (a Szemiramisz névből)........ öhhm most per pill nem jut több az eszembe....de ha lesz akkor írok....

Jó írást!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2080 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra