Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 5:05

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 327 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 13 (hétfő), 20:02 
Fanfic-faló

jaj hát.. nagyon szépen köszönöm - csak ennyit tudok. :)
mindjárt válaszolok is Neked, csak asszem becuccolok a kertből *igen, eddig laptopon nyomta a zigét, de már sajna jönnek a szúnyogok és egyéb vérszívók*, mindjárt visszatérek ide, fórumra is.
meg, persze frissítgetem magamat, vajh' hány kritixet kapok.. XD

még egyszer: köszönöm.
:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 13 (hétfő), 19:59 
Fanfic-faló

Villette írta:
alázatosan jelentem, hogy TRUE BLOOD negyedik fejezete admini elbírálásra vár! :D:D:D

ez a nagy lelkesedés engem is elkapott, és csak köszönni tudom Nektek, hogy visszaadjátok azt az élményt nekem, amit az írás jelent. ahh, kezdtem elfelejteni, milyen jó belefeledkezni magamba.. XD

de most komolyan, köszönöm a kritikákat, és itt most Neked külön köszönetet mondok, Luc, mert sokat jelent nekem ez a kisebb "rajongás". :D

:)

mindenkinek kellemes olvasást kívánok hozzá - hoppá, persze csak ha majd tényleg felkerült.. XD

:D:D:D

juhuhuuuu mindjárt megyek és olvasom *.*

hát most őszintén büszke vagyok magamra, hogy mégis megírtam a kritikát, mert az elején úgy voltam vele, hogy túl értelmetlen ahhoz, hogy elküldjem... de így, hogy megérte, jaj :D szóval írj és írj, én nagyon szeretem, komolyan *.*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 13 (hétfő), 19:55 
Fanfic-faló

alázatosan jelentem, hogy TRUE BLOOD negyedik fejezete admini elbírálásra vár! :D:D:D

ez a nagy lelkesedés engem is elkapott, és csak köszönni tudom Nektek, hogy visszaadjátok azt az élményt nekem, amit az írás jelent. ahh, kezdtem elfelejteni, milyen jó belefeledkezni magamba.. XD

de most komolyan, köszönöm a kritikákat, és itt most Neked külön köszönetet mondok, Luc, mert sokat jelent nekem ez a kisebb "rajongás". :D

mindenkinek kellemes olvasást kívánok hozzá - hoppá, persze csak ha majd tényleg felkerült.. XD

:D:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 13 (hétfő), 18:21 
Fanfic-faló

na , igazából rákattantam a műveidre :D legalább háromszor elolvastam már a True Blood-ot, és most direkt olyan verset szúrtam ki, ami 2009-es... hát földhözvágtál vele XD szóval ott is vár egy értelmet nélkülöző kritika. szóvalszóval. Ami még tervbe van véve, az az Apocalyps, please - azt már elkezdtem egyszer, de még túl világos volt hozzá XD bele kell éni magam :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 10 (péntek), 14:16 
Fanfic-faló

júúj, el is olvastam őket gyorsan, és jaaj, ilyenkor jövök rá, milyen jó érzés kritikát kapni - hál'isten, nem vagyok hozzászokva.. XD
de most komolyan: nagyon meglepődtem, hogy elolvastad, és őszintén örülök mindhárom kritikádnak, nagyon szépek és mind nekem - vagyis az írásnak - szólnak, ez annyira jól esik. :)
ígérem, vasárnap válaszolok is rájuk, és a folytatást pedig már tervezgetem egy ideje, kezd bizseregni valami az ujjaimban. :)
már másnak is megígértem, itt Neked is ígéretet teszek, hogy lüköt nem hagyom cserben - és Titeket sem. :D

nagyon szépen köszönöm még egyszer, ha túlélem a holnapi soundot, felöltve jelentkezem!
:x:x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 09 (csütörtök), 21:23 
Fanfic-faló

én én én True Bloodért ácsingóznék. most sikerült rávennem magam, hogy olvassam el a harmadik fejezetet, mert ezt csak úgy lehet, ha biztosan tudom, hogy semmi olyat nem fogok már csinálni, ami agysejtet igényelne. hagytam kritikát is, nem túl meggyőzőt vagy értelmeset, de lucius látja lelkem, én próbálkoztam. imádom :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 24 (szerda), 22:18 
Fanfic-faló

nos, egy kisebb hatásszünet után újra jelentkezem egy agymenéssel, a változatosság kedvéért PD kategóriában.
címe: LOSE YOURSELF
egyszemélyes "harcom" - mind magammal, mind az írással magával.. nyugalom, nincsen E/1. angst, inkább próbálom feloldani a problémát. XD

kellemes olvasást kívánok hozzá minden vakmerő vállalkozónak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 10 (szerda), 21:22 
Fanfic-faló

jelentés - feljegyzés magamnak XD -:

töri szóbeli sikeresen letudva, kihúztam amit kellett és bezúztam a tényeket, ahogyan azokat kellett. XD nem csak magamat, a három pacákot is sikerült meggyőznöm velem szemben, sz'al elég esélyes a 60-ból az 55 ponty - de csak mert szerény vagyok..XD

de a lényeg:
nem gondoltam volna, de tom és harry átmenetileg nekem is egy kisebb agyhalállal szolgáltak - hálátlan bitangok -, meg hát azért még a jövő hetet túl kell élnem a további szóbelikkel, úgyhogy még egy ideig nem valószínű, hogy újabb "kultúrsokkal" szolgálhatnék - jaj, már hallom is a fellázadt tömegeket.. XD
de, tervezem a TRUE BLOOD folytatását, lúsöszt csak nem hagyom cserben.

most inkább olvasgatok - és kritikálgatok.

addig is minden jót minden kedves erre járónak!
üdvözletem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 04 (csütörtök), 11:17 
Fanfic-faló

nos, nem bírtam ki, hogy ne mutogassam meg itt kedvenc képeimet a témában, sz’al itt van egy-két ínyencség azoknak, akik szeretnek olvadozni. kedves egészségetekre! :D

ifjú tom denem – sz’tem elég vérlázító. XD *luvz*
rajtakaptál, nincs történet.. – ez amolyan „rossz az, aki rosszra gondol”, de nem hagyhattam ki..XD
tom - :x
tom és harry – ugye, hogy apokalipszist kérnék.
tom és harry no.2. – erre aszondják, hogy james, de én most beérem harryvel is.
tom marvolo riddle
riddle house

hát, köszi a figyelmet. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 03 (szerda), 22:08 
Fanfic-faló

és hogy lássátok, mennyit tanulok: egy újabb agymenés, visszarántva a megszokott 'lette-stílusomat. tudjátok, minden egybe.
most lestem meg, hogy felkerült, úgyhogy akinek van kedve egy jó nagy adag műv-észien megformált lelkisokkra, annak figyelmébe ajánlom - most tényleg - egyrészes alkotásomat:

Apocalypse, please!
|| Harry és az ifjú Tom Denem megkérdőjelezi egymást, mikor szembenéznek önmagukkal egy merengőben. A korhatár erőteljes 18, maga a tartalom nem szolgál felüdülést, talán csak a legvégén lehet egy kicsit megnyugodni. Ja, és a csúnya beszéd. Ezeket tessék figyelembe venni, a SLASH, mint kategória pedig csak jelzés értékű, de mégis csak két férfi feloldozandó érzelmeiről szól a történet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 03 (szerda), 22:04 
Fanfic-faló

áhh, nekem ez épp elég, ha tudom hogy elolvasol és tetszik az, amit írtam - ráadásul Neked írtam. most is csak vigyorgok. :D és, megint csak magamból indultam ki a "lereagálás" esetében, mert én pölö nem tudok ilyenkor mit kezdeni magammal, nem hogy másokkal..XD de, akkor nem vagyok egyedül. : D

érettségi meg..X""D már bőven bent vagyok - de azért nem örülök előre, még van egy-két szóbeli, emelt töri, satöbbi.. nyekk - a szociológián, csak a saját büszkeségemet bántja - meg a szememet -, amit végül kihoztam belőle elsőnek. mindegy, lez ez még jobb is, még tornázok egy kicsit a szóbelire, jövőhét kedden megyek törire, azt most nem kéne elviccelnem.. :roll: köszönöm, hogy gondolsz rám, majd írok cserébe sokat, most is alkottam éppen. :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Villette 2009 június 03 (szerda), 22:09-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 03 (szerda), 17:34 
Könyvmoly

Villette írta:
hát, mégis sikerül inspirálnod - nemcsak TéPé-vel : D -, ezt pedig így köszöntem meg. és nagyon örülök, hogy tetszett Neked, ez és az őszinte véleményed nekem pont elég "köszönetképp" - nem is várhattam mást, mivel engem nagyon máshogy nem lehet lereagálni. XD

Dede, biztos "le lehet reagálni" Téged máshogy is, megfelelőbben és méltóbban, csak én vagyok túl kevés ehhez - ilyen esetekben mindenképp. Mikor bejátszanak az efféle... érzelmi tényezők is, hogy "Ajándék? Nekem? :roll: ", akkor pláne nem tudok értelmesen fogalmazni. XD

A zéreccségidhez meg változatlanul drukkolok. Már csak pár hét, és túlleszel rajta - és jöhet a nyár, a zönfeledt szórakázás, meg írhatsz is nekünk sokat. :P XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 02 (kedd), 20:56 
Fanfic-faló

hát, mégis sikerül inspirálnod - nemcsak TéPé-vel : D -, ezt pedig így köszöntem meg. és nagyon örülök, hogy tetszett Neked, ez és az őszinte véleményed nekem pont elég "köszönetképp" - nem is várhattam mást, mivel engem nagyon máshogy nem lehet lereagálni. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 02 (kedd), 19:09 
Könyvmoly

Villette írta:
node: ezt most nem hagyhattam ki, egy újabb szösszenettel álltam elő, nem kis izgalommal, mivel ez az apróság most első sorban Kiserának íródott, ki ma ünnepel - születésnapja van. : ) hát, én magam sem tudom, mit fog tudni ezzel kezdeni a kedves művésznő, de igyekeztem meglepni eme kis semmiséggel. még sz'tem nem tudja, mi vár rá..XD

de, nem csak Neki, hanem minden merengőnek kellemes olvasást kívánok az újabb tiszteletkörömhöz Perselus Pitonnak - és Kiserának.

A behunyt szemek mögött sütött a Nap

Nem hiszem, és nem is érzem úgy, hogy megérdemelném, vagy hogy bármilyen szinten is én inspirálhattalak rá, és ezt most minden álszerénység nélkül, tök őszintén írom... De mindenképp megtisztelő. :oops:

Úgyhogy megköszönöm - itt is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 01 (hétfő), 17:59 
Fanfic-faló

sajnos körülöttem már mindenki belátta, hogy a terméketlen időmet tanulással kéne töltenem, így a külső környezeti tényezők elég drasztikus módon választottak le engem a szabadidős tevékenységekről - ezért tűnök el időről-időre.. - van, hogy itthonról is..XD

node: ezt most nem hagyhattam ki, egy újabb szösszenettel álltam elő, nem kis izgalommal, mivel ez az apróság most első sorban Kiserának íródott, ki ma ünnepel - születésnapja van. : ) hát, én magam sem tudom, mit fog tudni ezzel kezdeni a kedves művésznő, de igyekeztem meglepni eme kis semmiséggel. még sz'tem nem tudja, mi vár rá..XD

de, nem csak Neki, hanem minden merengőnek kellemes olvasást kívánok az újabb tiszteletkörömhöz Perselus Pitonnak - és Kiserának.

A behunyt szemek mögött sütött a Nap

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 27 (szerda), 9:30 
Fanfic-faló

most egy eddigiektől teljesen független és valami újszerűt alkottam a minap - hiába, nem bírom megállni..XD -, ami azóta fel is került Merengőre, csak valahogyan elkerülhette a frisseket, mert sehol sem találtam a főoldalon, csak magamnál. XD mindegy is, lényegtelen, de ez tényleg egy olyan mű, amit szeretnék, ha többen elolvasnátok és elmondanátok róla a véleményeteket, mert ezzel - részben - Perselus Pitonnak rónátok le a tiszteleköröket..XD sz'al:

Perselus Piton emlékére

||Sohasem tudtam megbocsájtani Rowlingnak, hogy ilyen méltatlanul elbánt mindenki imádott bájitaltanárával, Perselus Pitonnal. Halála szerintem értelmetlen és felesleges volt, és az ebből fakadó dolgok pedig illúziórombolóak. Szerettem volna megadni neki az őt illető tiszteletet - tisztességet.. -, amit mindenki érez iránta, csak éppen JoKeR nem - vagy, ezt nem tudta kifejezni..XD Én megadom neki az esélyt arra, hogy élhessen - a szó minden értelmében. || Ismét hirtelen felindulás, de stílusomat igencsak lefaragtam, hogy ne vonja el a figyelmet a mondanivalóról. Remélem, lesz, aki együtt érez a két főszereplővel, kik mind a ketten elveszve találják meg egymást. A slash csupáncsak árnyalt és célzás értékű, de kiteszem. Ez inkább amolyan lelkizős-egyrészes történet. A véleményeket ismét csak szívesen fogadom. Kellemes olvasást kívánok minden merengőnek - nem csak Piton fanoknak! : ) PS.: a jellemzőkkel mindig bajban vagyok..XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 21 (csütörtök), 16:14 
Fanfic-faló

háát, az a híres – hírhedt – tehetségem nem mindig kifizetődő..
attól félek, hogy lehet, hogy egy kicsit komolyabban kellett volna vennem magamat a zérettségire, mert még a végén egy jó nagy pofára esés lesz belőle.. XD – szó szerint vagy nem szó szerint, nekem már mindegy. az orrom már közben úgyis beforrt..XD
csak, lassan fény derül az eredményeimre, és hát na - nem erre számítottam. nagyon nem..XD most vagy ennyire elszámítottam magam amikor kijöttem róluk, vagy csak valaki szimplán szivat, minden esetre ez mán nem annyira vicces – nekem legalábbis.
*megtudta a matekját, amit előzőleg minimum 90%ra tippelt be*…*rájött, hogy val’szeg rossz lottójátékos lenne*

kicsit most meg is zuhantam emiatt, nem is szabadna írnom, hanem a szóbelikre koncentrálnom, de tudom, hogy lassan de biztosan eljutok abba az állapotba, ahol már megint minden mindegy lesz..XD - mondtam már, hogy tetoválóművész akarok lenni? XD

na, nem akarok átmenni OFFba, úgy is kiszenvedtem már magam emiatt – szó szerint..XD -, csak jelzem itten átmeneti elvonókúrámat. jeah.

Kis’, közben minden erőmmel azon leszek, hogy a fel nem használt „tehetségemet” átküldjem Neked cserébe az ösztönzésedért, gondolathullámaim hátán. vagy legalább némi erővel szolgáljak az eddigi írásaimmal Neked – feel the POWER! XD
olvastam a kritixedet, köszönöm. :)

csókolom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 20 (szerda), 13:43 
Könyvmoly

Villette írta:
TRUE BLOOD harmadik fejezete ezennel felkerült, címe: Vakon hinni

külön köszönetet szeretnék itt mondani Kiserának, kinek a múltkori fejezetemre adott kritikája egyszerűen a folytatásra késztetett - talán tényleg sikerül átadnod a kitartásodból, Kis'. :)

Örülök, ha így van.
De akkor már legyen kölcsönös a dolog, cserekereskedelem: kérek szépen egy kis adagot a tehetségedből. Úgy igazságos. :wink:

Lúsösszre meg rá is vetem magam izibe'. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 19 (kedd), 19:53 
Fanfic-faló

TRUE BLOOD harmadik fejezete ezennel felkerült, címe: Vakon hinni

külön köszönetet szeretnék itt mondani Kiserának, kinek a múltkori fejezetemre adott kritikája egyszerűen a folytatásra késztetett - talán tényleg sikerül átadnod a kitartásodból, Kis'. :)

Lucius kénytelen engedni az irányításnak, ismét felülírják a körülmények. Két másik fiú vezeti el őt oda, ahonnan már nincs visszaút. || Erőteljes az a 18-as korhatár, ebben az esetben nem a szexuális tartalom, hanem egyéb fájdalmak miatt. Ezúttal is kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 18 (hétfő), 11:35 
Fanfic-faló

egy utolsó elfeledett vers tőlem, és most már ígérem, leállok egy időre – mmint versvonalon.. XD
csak, tényleg szerettem volna megmutatni minden oldalamat, és ez is egy újabb, kicsit önmagunkat megfogalmazó téma: a vágyakozás, kívánságok, szerelem.. – hajj..XD
szerettem volna egyértelművé tenni az olvasókban is a vágyakat, amikre én azóta rájöttem, hogy a megoldást rájuk önmagunkban kell keresni – és kívánságaink valóra válnak. hát, kívánom mindenkinek.. : D

a vers pedig lészen: KÍVÁNSZ
kellemes olvasást!
az egy-két szavas kritixeknek is örülök ám, csak hogy lássam, kiből mit hozott felszínre az újabb rímhalmom. (meg, őszintén szólva, bántja a szememet, hogy az ötven emberkéből, aki megnyitotta a verset, csupáncsak egy méltatta a véleményezésre. annak viszont kimondottan örülök. : ) - persze, ettől függetlenül írogatok tovább, csak hát na, nekem is van lelkem..XD)

üdvözletem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 17 (vasárnap), 11:29 
Fanfic-faló

hűha, még egy vers került fel ma, címe Egy ideje.
ismét csak egy régebbi alkotásom, de szerettem volna egy kontrasztot alkotni az akkori és mostani világképem között. hát, elég különbözőek, de ezekből építkezem. ez a most feltöltött vers is nyersebb, egyértelműbb - nyílt arcon csapás..XD ahogy egy kedves kritikázóm írta: "nem hagysz gondolkodási időt". hát nem..XD azért remélem, aki rávetemedik erre az újabb rímhalmazra, el is gondolkodik rajta, hisz azért írtam. mindenki keresse önmagát. :)

|| Egy ideje angyalokat sózok a havon - igen, ez is régen volt már. Újabb vers, ugyancsak egy korábbi korszakomból, amikor még nem hintett szembe a csillagporos ég - hűh, ez de műv-észi volt -. Ismét nem élek szóképekben - most már csak az a kérdés, melyik az életképesebb? XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 16 (szombat), 17:52 
Fanfic-faló

és egy újabb lenyomat tőlem - egy kicsit régebbi időkből. egy vers, amit már el is felejtettem, hogy sikerült kiadnom magamból. egy vers, ami jelzi egy korszakomat - stigmatizált? minden esetre én akkor megbillogoztam valamit - valakit. szerettem volna megmutatni, honnan hová nőttem az évek során, de még mindig csak félúton vagyok. : )
azt meg hogy kinek melyik korszakom tetszik jobban, hát döntsék el a kedves olvasók. kellemes időölést!

|| Mikor lelövöd az ideológiát, mindennek a végső magyarázatát, mikor azt érzed, nehéz az élet. Élni lehet nehéz - de ölni is. || Egy réges-régi versem, ami hátulról támadt rám, mikor rátaláltam. Ekkor még nem éltem szóképekben.

VADÁSZAT

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 16 (szombat), 17:47 
Fanfic-faló

nem is gondolod, mennyire örültem Neked. ilyenkor mindig megjön a kedvem a folytatáshoz - talán így sikerül átadnod a kitartásodból. köszönöm. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 15 (péntek), 20:33 
Könyvmoly

Jelentem, ráröppentem.
Meg egy kritika is röppent ennek eredményeképp. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 15 (péntek), 18:02 
Fanfic-faló

TRUE BLOOD – második fejezet
örömmel jelentem, hogy a slash kategóriában ismét sikerült alkotnom, remélem a kedves olvasóknak is elnyeri a tetszését, én igyekeztem. egy-két visszjel ismét őszintén jól esne nékem, csak hogy lássam, érdemes-e tovább elmélyednem – höhö.. – a témában. :D

|| Lucius, a bukott angyal. A szőke srácot becserkészik, de a vadász és áldozat szembesítése még várat magára. || Köszönöm szépen az eddigi kritikákat, és ez alkalommal is szívesen olvasnám a véleményetek a fejezettel kapcsolatban! Kellemes olvasást kívánok; 'lette. [SLASH-t még nem jelölöm be, mert... *nyelvet nyújt* hihi.] ||

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 15 (péntek), 18:01 
Fanfic-faló

Kisera írta:
*szolidan nyálcsorgat 'Lette aláírására :P *

örülök, hogy hatásos a kis kommersz belépőm. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 29 (szerda), 12:15 
Könyvmoly

*szolidan nyálcsorgat 'Lette aláírására :P *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 28 (kedd), 7:28 
Fanfic-faló

egy csöppet szlesseltem – flasheltem..X”D – a minap, kacérkodtam a férfi szerelemmel, kihasználva imádott hímnemű karakteremet, lúsöszt, kinek kisugárzása eléggé megnövelte a játékteremet..XD – igen, látszik, hogy még nem tudom komolyan venni ezt a műfajt, számomra még rettentően új és formálódó, kicsit kritikusan is állok hozzá.
minden esetre már régen ki akartam magamat próbálni ezen a téren is, és a fejezet maga komolyan veszi magát, mivel ugyanolyan értékekkel bír ez a téma is. sőt.. több izgalmat rejt magában – már ha az olvasottságot veszem alapul. vajon miért izgibb a szless?
erre én is tudnék – mert már megpróbáltam – magamnak válaszolni, de ezúttal szeretném a kedves olvasókat is kérni arra, hogy kifejtsék ezzel – és a próbálkozásommal – kapcsolatban a véleményüket, egy kritika formájában. *bátortalan mosoly*
az eddigi kritixeket itt megköszönöm, majd igyekszem válaszolni is rájuk, amint több időm lesz a héten – „éljen május elseje”..
szóval:
TRUE BLOOD - http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=51663

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 23 (csütörtök), 15:34 
Fanfic-faló

kicsit megfoghatóbb témában verseltem ezúttal, ami valamilyen módon mindenkit érint: igen, szerelem.. – mmint ebben az esetben ki mit fogdos, az mán magánügy..XD
no, de komolyabbra véve a figurát: mindenki egyszer – beleesik – átesik a dolgon, megélve az emberi érzés kozmikus szinusz görbéit.. – igen, én pedig közben átestem a matek próba érettségin is – de nem hasra! XD (…)
szerény véleményem szerint a S.z.e.r.e.l.e.m. csak egyszer esik meg az emberrel egy élete során – a többi kompromisszum. kölcsönös tisztelet, megértés, elfogadás, alázat – szeretet. hogy melyik a jobb, tartósabb, kifizetődőbb, mindenki egyénileg dönti el, éli meg – át - keresztbe-kasul estébé. az az egy szerelem pedig olyan, mintha egy régről visszaköszönő emlékkel találkoznál szembe az utcán, önmagad elfelejtett részletével. olyankor egész leszel, olyankor nem vagy egyedül a világ ellen, olyankor nem félsz, olyankor szép minden. mert, kell még egy állandó magad mellé az örökös változásba. csak, ez ki ne vesszen belőled. Ővele együtt… akkor megint csak fél-magadat ölelheted át.
nos, én minden esetre megint alkottam egyet: szerelem két felvonásban, avagy a vérző csalogány – jeah.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=51492&i=1
kicsit kommersz körítésem ellenében, remélem elnyeri a kedves olvasók tetszését, a felvezetésből most ennyire jutotta, de kissé le vagyok épülve..XD – de, ezt a’sszem az évben a harmadik 94% fölé írt emelt töri próba érettségim után most meg is engedhetem magamnak..XD *végtelenül büszke*
csókolom!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 20 (hétfő), 17:00 
Fanfic-faló

ehhem, ehhem. *szemöldökrángat*
ha már mindent jelentek a kedves erre járóknak, gondoltam, a mostani újabb terményt is bejegyzem ’blogomba.
igen, tegnap délután sikerült megint összekerítenem huszonnégy sorba a felindulásomat, amely sorok láss csodát, még rímelnek is..XD igyekeztem. : D – vagyis nem, csak úgy jött. mint mindig. bár, erre Rilke minden bizonnyal azt mondaná: „a vers nem érzelem és élmény, mint ahogyan az emberek vélik, hanem tapasztalat.” – ott a pont.
mégis, egyszer valamikor még régen valami álomszerűt is akartam alkotni, amiben minden egy. együtt és egyben van: kép, értelem, érzés, hangulat, vágy és cselekedet, kint és bent, hasonlat és hasonlított – a visszahozhatatlan egység. álomszerű lidércnyomás. nodemindegy.
az ilyet igazából megélni kell, nem leírni, mert úgy sem lehet ezt papírra – monitorra – leképezni. - de, azért próbálkozni lehet..XD

nos, most csekkoltam, hogy felkerült merire a sokadik próbálkozásom is, amiben ismét kicsit filózok – csak a hangulat kedvéért. beficcen Camus és az abszurd, és az ebből eredő problémá(zgatáso)k.. élhetetlen világ és a többi. én igyekszem ezeket felülírni.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=48972

akit érdekel a téma, annak kellemes olvasást kívánok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 14 (kedd), 18:16 
Fanfic-faló

ez már nem is beat, hanem hard core, amit művelek épp..XD – sikerült összeszerkesztenem még egy fejezetet tegnap éjjel. *kézzel-lábbal hárítja a zérettségit*
úgy láttam célravezetőnek, hogyha ezt az újabb részletet is feltöltöm ma – nem várom ki, amíg megírom a következőt is bebiztosításként -, mert most minimum három hétig rehab’ra ítélem magamat, csak hogy ne legyek annyira dekoncentrált.
na, azért ne tessenek olyan hangosan örömujjongani! XD

szóval:
V. fejezet – Hallgatások
|| Ötödik fejezet, amelyben főhősnőnk elhallgat bizonyos információkat, miközben Dumbledore megpróbál a dolgok mögé ásni – vajon a mágus mindent lát? Megköttetik egy tanár-diák szerződés, és mialatt ők ketten farkasszemet néznek a komor tanári szobában, addig egy kisebb vállalkozó szellemű csoport önkényes kihallgatásba kezd nem messze tőlük, az iskola folyosóján. Minerva pedig mindig jókor van jó helyen. || A 12-es karika és a "Kínzás" bevillanása jelző értékű, csak hogy emlékeztessek minden kedves olvasót, az alapként kitett 14-es korhatárra. Lassan de biztosan besötétülnek a fejezetek – XD (…)

>> http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=49409 <<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 13 (hétfő), 15:07 
Fanfic-faló

tisztelettel jelentem a kedves erre tévedőknek, hogy a mai nap folyamán felkerült a TAKEN című regényem negyedik fejezete; akit érdekel McGaller kevésbé felhőtlen felnőtté válása, annak merem ajánlani eme rendhagyó történetet.. XD – na jó, abbahagyom.
szóval, a lényeg a lényeg, szerénységem ismét alkotott, ahogyan beígértem, összefogalmaztam egy következő fejezetet még a múlt éjjel – amikor épp nem tanultam 8) -, és mostanra fel is került a frissek közé.
kellemes olvasást és időtöltést!

TAKEN – Egy történet Minerva McGalagonyról:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=49409
|| Negyedik fejezet, amelyben újabb bonyodalmak veszik kezdetüket. A Veritaserum ezúttal nem szül igazságot, amire Abraxas szőke üstöke mellett sem derül fény. Egy Weasley viszont némi segítséggel szolgál, és Minerva is kap egy levelet. De vajon ki elől bujkál a "fekete ciklon"? ||

PS.: az eddigi kritikákat itt is nagyon szépen köszönöm, ezzel éltettek, gyöngyeim. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 07 (kedd), 18:19 
Fanfic-faló

hm. az a sok koffein megihletett – ejej..XD csak ne sárgulnék be én is szezonálisan, mint az öngyilkos őszi lelkek.. – XD nodemindegy.
legújabb 24 soros:
Filter és Zacc - http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=48972

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 01 (szerda), 18:25 
Fanfic-faló

ja igen, amint azt a mellékelt ábrák mutatják, közben visszatértem, de sajna némi elég kínos kötelezettségem miatt nem hinném, hogy írásra vetemedek a közeljövőben – legfeljebb versvonalon -, de ki tudja.
most inkább olvasgatok, de lehet, hogy megszáll a kisördög.
ja, egyébként meg jön a tavaszi szünet! nopara.. XD – akkor talán még alkotgatok is a nyuszival együtt. beat lesz. na ciao.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 22 (vasárnap), 14:16 
Könyvmoly

Aaa, mázlista. :-< Én is akarooook. (Bár ma de. péel töxépesen sütött a nap, sütkéreztem a kertben, az is majdnem olyan jó, mint Toscana lehet... XDXD)

Jó utat! :-h
Ami TéPét illeti, azt meg én is... remélem. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 22 (vasárnap), 13:00 
Fanfic-faló

egyébként meg: előre jelzem, hogy én most egy hétre leléptem a napfényes itáliába – ahol kivételesen a jövő héten orkánok és esőviharok fognak tombolni..XD -, vár a zédes élet, toscana – na meg egy-pár nap barnította ragazzo italiano! :D
csak hogy akkor egy ideig nem frissülök, most ténylegesen elutazom, nem csak rímekben.

[Kis, ha erre jársz, Neked külön mondom hogy majd visszatérve remélem, hogy majd írhatok egy következő magasröptű kritixet Neked TP-re! :D]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 22 (vasárnap), 12:59 
Fanfic-faló

ismét rímelgettem 2x12 sorban – mert aztán nem lenne jobb dolgom..XD de, kikívánkozott belőlem a péntek esti etanolmennyiség, hát ez van.
itten is megemlíteném, hogy egy könyv késztetett anno a magamba fordulásra, ergo magam feltárására, lehet hogy emiatt is szaladt megint meg a virtuális tollam. a könyv pedig Balogh Béla tolla hegyéből csurrant-cseppent, címe a Végső Valóság. hát, akit esetleg érdekelnek a világmegmagyarázó témák és a spiritualitás, annak merem ajánlani a nem könnyű olvasmányt. amúgy meg minden kedves blogomba merészkedő olvasson Weöres Sándort és Hamvas Bélát! ; ) – höhö.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 18 (szerda), 20:42 
Fanfic-faló

ja és igen: feltöltöttem pár napja egy régi versemet, csak hogy legyen párja az "Anya megint sír" című réges-régi költeményemnek.
A Hatalmas Ember: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=49727
ha valakinek kedve van hozzá. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 18 (szerda), 20:40 
Fanfic-faló

jelentem, felkerült a TAKEN harmadik fejezete, amelyben kiderül, hogy véletlenek márpedig nincsenek. kellemes olvasást! : )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 15 (vasárnap), 18:41 
Fanfic-faló

TAKEN - a már felkerült második fejezet, csak gondoltam, itt is feltüntetem aktivitásom – jeah. köszönöm az eddigi kritixeket! kellően ösztönöztök.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=49645&i=1

és egy újabb minerva kép, ami szerintem az eddigi legjobb.
http://ehay.deviantart.com/art/Professor-McGonagall-89110629

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 12 (csütörtök), 17:58 
Fanfic-faló

először is a kedves kritikák kellően ösztönző hatására felkerült a R.A.B. második fejezete. remélem, nem okozok maradandó károkat, itt is elmondom, hogy az elméleti rész még az akkori lélekállapotomat tükrözi. azóta változtam a világgal.. - XD (...)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=49546&i=1

aztán, megint verseltem tizenkét sort, meg is merényeltem pilinszky-t. ez van.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=49566&i=1

végül, találtam pár tutkó képet a macskanőről, csak úgy a hangulat kedvéért. : )
http://ehay.deviantart.com/art/Attack-of-the-Desks-63939430
http://nyxiam-belle.deviantart.com/art/HP-FanArt-Ghost-of-Your-Memory-72544995
http://mgafm.deviantart.com/art/A-Young-Minerva-26028876
http://raelynkitty.deviantart.com/art/Rivalry-26564419
http://ageleia.deviantart.com/art/Minerva-McGonagall-69349139
http://whiteelzora.deviantart.com/art/Minerva-McGonagall-39985063

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 10 (kedd), 21:41 
Fanfic-faló

ó, Kisera, úgy megörülten Neked, már amikor láttam, hogy egy kommentet hagytál itt nekem, hát még hogy egy kritikát is odaát!! : D majd merin kifejtem a dolgaimat részletekben, de itt is ugrálnom kell egy sort, hogy magamnak is örülök, hogy Te olvasol! : D
és igen, minerva a menő! XD

egyébként meg, péntekre tervezem a frisset, holnap meg akit érdekel, felnyomok még egy fejezetet régi regimről – szimplán ott is felpörgetett egy felajzott olvasó, gondoltam, kielégítem fantáziáját..XD csak semmi átvitt értelem.
;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 10 (kedd), 17:32 
Könyvmoly

Jelentem, én kritikáltam. ^.^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 09 (hétfő), 15:16 
Fanfic-faló

ja, és igen, nem gondoltam végig a McGalagony/McGonagall problematikát, utólag is elnézést kell kérnem az illetékesektől. : ) - aki érti, érti. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 09 (hétfő), 15:14 
Fanfic-faló

LEGÚJABB NEKIFUTÁS: TAKEN.
hmm. mert mindig is szerettem volna egyik legkedvesebb szereplőmet a HP-ből a saját ízlésem szerint kifaragni, mivel Dzsó volt oly’ szíves, és meghagyta még a zutókornak kevésbé karcolt formájában.
*sebtében elmormol egy hálaimát*
és persze, ki nem szeret kénye kedve szerint bánni a fantáziájára bízott emberkékkel, hát most én is megteszem sokadik fellángolásra – persze, szigorúan kulturált keretek között. máris érzem ereimben lüktetni a hatalmat.. vagy mást, de ez most mindegy. XD
végső soron pedig kíváncsi vagyok, Ti mennyire csípitek Minerva McGalagonyt. : )
nekem már az első könyvben egyik kedvencemmé nőtte ki magát a macseknő („”), de a továbbiakban is bírtam a stílusát. én személy szerint mindig is az olyan figurákat szerettem, akikben volt némi fantázia – ergo, nem voltak az író által kellően megformázva, az és szótáramban felcímkézve, így szabad teret nyert az én kis elvetemült fantáziám is.
a lényeg a lényeg, hogy Minerva iz szó kúl, de persze, volt honnan fejlődnie. és itt jövök én, megpróbálom felépíteni a jellemét, kezdetektől fogva, persze közben élve a fánfiksön által nyújtott egyéb fincsi lehetőségekkel is – értsd a szokásos klisék, mint szeheherelem.. XD
[a képlet pedig nem olyan egyértelmű, mint az aláírásomban látszik, sőt. nem erre fog felépülni a történet, miért lőném le a pojént előre? XD összvissz imádom ezt a képet, szerintem igenis nyönyörűségességes. na.]
szóval, ennyit előre reklámként, csak most láttam én is, hogy felkerült a sztori, gondoltam, soulok másnak is, nemá’ csak én olvasgassam. ha meg igen, hát így jártam, nemde? XD de a lényeg, hogy a kritikák éltetnek hosszútávon gyönyörűim, mindig is öröm volt a hosszú fejtegetéseket olvasni, hát, most is az lesz – remélem.

//Taken, mint elrabolva. Vajon ki és mit rabolt el Minerva McGalagonytól utolsó roxforti éve során? Hogyan tud szembenézni a mindenre elszánt lány az iskola folyosóin egyre jobban elmérgedő indulatokkal? Tényleg a bajban mutatkozik meg az igazi barát? És kik azok, akikre nem lehet számítani a mindent eldöntő pillanatban? Kit rejtenek a szénfekete szemek? Mi az, amit maga Dumbledore sem sejt? Ki szabadította Roxfortra a szörnyet – vagy ki az igazi szörny? Hogyan lesz az eltökélt tanulóból a Griffendél ház vezetője? Kicsoda Hisztis Myrtle, és ki zárta ki a macskát az ablakon? || Egy történet Minerva McGalagonyról, aki nem is olyan magabiztos, mint amilyennek látszik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 01 (vasárnap), 21:16 
Fanfic-faló

újabb felfrissülés.. - nyehe. XD ha valakit érdekel.
gondoltam, jelzem, „elakadásom” csak képletes. jeah.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 25 (szerda), 22:14 
Fanfic-faló

Hátszóval.. ’Lette ismét felriadt éber kómájából, és valami lenyomatot kívánt hagyni újra itt Merengőn. – Még én sem tudom, hogy örüljek neki, minden esetre a karcolat már ott virít a friss húsok között, tessenek jól megrágni, emészteni, oszt’ ha kell, köpni.. XD
Üdvözletem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 31 (vasárnap), 10:31 
Fanfic-faló

Újabb nekilendülés – újabb agymosás.. hát.. vagyish’, ezt nem nevezném egy mostani „végterméknek”, mindössze rátaláltam a kicsikére leltározás („”) közben.
Azt kell hogy mondjam, én mindenbe belefogok, de egy idővel kiégek – na jhah, úgy ámblokk mindenbe.
De mindegy is, legalább még ilyen téren fejlesztem önkifejező-készségem – még ha csak most egy kábé két éves projectről van is szó. Je. XD

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=40853
http://www.youtube.com/watch?v=IBb06Wc6 ... gportal.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 20 (vasárnap), 21:42 
Fanfic-faló

http://www.youtube.com/watch?v=mqJeWhtpVek

Ja, és persze, mivel kedves kihasznált Rodolphusom – akin épp kitöltöttem a hülyeségem a feltöltött fejezetben /szerencsétlen..XD/ - aljas Anthony Kiedis, á lá énekelő, hosszú sötétbarna hajú kissrác a majommal..
A többieket most nem azonosítanám be.. meg – kit érdekel? XD

*visszaugrik*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 20 (vasárnap), 21:34 
Fanfic-faló

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=33835

Nos, ismét sikerült visszatalálnom magamba, és egy ilyen hangulati hullám folytán bekerítettem végre a levegőben lógó – beígért *szemet forgat* - fejezetet, akit érdekel, nyugodtan elolvashatja..XD
Kritikákra nem is számítok, nem is azért írtam, csak épp megint rám jött az unatkozhatnék – és ez valahol elkeserít... Jaj, de hát minek is írok le ide ilyeneket? – Igen, kicsi ’Lettének már megint lelki panaszai vannak..XD Lehet, hogy egy novellától is félni kell a közeljövőben? XD
Áhh, ahhoz túlzottan szét vagyok folyva..XD
Sz’al, remélem, a lényeget már az első sorban sikerült átadnom a gépi-síkon, a többi úgy sem érdekes, csak szegény kisgyermek panaszai..XD

//Ha egykori alapító GÉESZESEK-et erre fújná a tavaszi szél, vagy más bio-gáz, üzenem nektek palackban, hogy: HOL VAGYTOK? XD//

Na, és a lényeg, hogy nem tudom, ha így fajulnak tovább a dolgok, még lehet, ohgy jelentkezem, egyébként meg ne számítson rám senki..XD
*pásztorbottal kergeti szét a hiú ábrándokat, és fejest ugrik a lila horizonton*

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 327 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra