Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 26 (vasárnap), 23:57

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 482 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő

Milyen történetet olvasol szívesen (tőlem)?
1. Private Drive - romantika minden mennyiségben 43%  43%  [ 12 ]
2. Slash-t – bármely fandomban 25%  25%  [ 7 ]
3. HP fandomban egy hagyományos törire kíváncsi lennék tőled. 7%  7%  [ 2 ]
4. Nem vagyok válogatós, szóval bármi jöhet, aminek tetszik a tartalma. 25%  25%  [ 7 ]
Szavazatok száma : 28
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 7:37 
Sztorihajhász

*kiscsillag* írta:
Akkor kapunk frisst??? :D
:x

A bétán már nem múlik :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 6:03 
Fanfic-faló

Akkor kapunk frisst??? :D
:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 23:03 
Sztorihajhász

Üdv!

Kétnapos lustálkodás után végre a végére értem :)

Szóval, mélládádban vár a fejezet, Lauras!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 19:05 
Írópalánta

Hales írta:
Oh, de jó, de jó. Már nagyon vártam. ^^ Szerintem sincs gond azzal, hogy az idézetek kimaradtak, de azért kíváncsi vagyok miért? Persze csak ha nem titok. :#-)
Puszi: Hales

Az idézetek kimaradásának oka, hogy egyszerűen azzal már túl sok lenne... most ebbe a fejezetbe nem fértek bele. :) Örülök, hogy már ennyire lelkesen várjátok, és hogy mennyire voltam ügyes itt, majd kiderül... ^^

Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 16:01 
Zöldfülű

Oh, de jó, de jó. Már nagyon vártam. ^^ Szerintem sincs gond azzal, hogy az idézetek kimaradtak, de azért kíváncsi vagyok miért? Persze csak ha nem titok. :#-)
Puszi: Hales

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 13:24 
Fanfic-faló

Nahát, ez nagyon gyors volt... :D Ügyi vagy! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 11:48 
Zöldfülű

Dejóóó dejóóó :) én már alig várom, már nagyon kiváncsi vagyok :) Az idézetekért kár, de én biztos vok benne, hogy így is imádni fogom :)
Nocy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 11:32 
Írópalánta

Sziasztok!

Jelentem a Héé 40. fejezetét stobbie gondjaira bíztam.:) Annyit erről a részről, hogy az ígért szerelmi idézeteket kihagytam, de azért remélem enélkül is élvezni fogjátok a fejezetet. ^^

Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 06 (csütörtök), 10:54 
Zöldfülű

Lauras írta:
Szia Hales!

Májusi friss teljesen tervbe van véve. A gépemen hetek óta van egy 40 fejezet nevű word dokumentum, de egyszerűen, amit eddig írtam nem tetszik, nem tartom elég jónak ezért rendre töröltem is a fél oldalaimat... szörnyen eltudok vacakolni a kezdéssel viszont igyekszem a legjobbat nyújtani szóval ezért remélem megbocsátható ez az aprócska kis hibám. :) Annyit írhatok most még csak, hogy dolgozok az ügyön és remélem a héten szolgálhatok már jó hírekkel is. Köszi, hogy a ficblogomat használtad... tiszta felemelő, ide kapni végre "A mikor lesz a friss?" kérdést. : ) Ha készen lesz végre az újabb fejezet akkor remélem az is tetszik majd a többihez hasonlóan. ^^

Lauras

Oh, de jó hogy lesz májusi friss. ^^ Persze, megértem, hogy nehéz írni, én csak tudom. Örülök, hogy nem akarod összecsapni, és afelől kétségem sincs, hogy remek lesz. És nem is akarlak sürgetni, csak kíváncsi voltam. Szóval köszi a gyors választ, és kitartás. :)
Bye: Hales

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 05 (szerda), 18:28 
Írópalánta

Szia Hales!

Májusi friss teljesen tervbe van véve. A gépemen hetek óta van egy 40 fejezet nevű word dokumentum, de egyszerűen, amit eddig írtam nem tetszik, nem tartom elég jónak ezért rendre töröltem is a fél oldalaimat... szörnyen eltudok vacakolni a kezdéssel viszont igyekszem a legjobbat nyújtani szóval ezért remélem megbocsátható ez az aprócska kis hibám. :) Annyit írhatok most még csak, hogy dolgozok az ügyön és remélem a héten szolgálhatok már jó hírekkel is. Köszi, hogy a ficblogomat használtad... tiszta felemelő, ide kapni végre "A mikor lesz a friss?" kérdést. : ) Ha készen lesz végre az újabb fejezet akkor remélem az is tetszik majd a többihez hasonlóan. ^^

Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 04 (kedd), 13:20 
Zöldfülű

Szia Lauras^^

Mivel írtad, hogy ne zaklassunk a Héé kritikái között, én is úgy gondoltam, hogy jövök és zaklatlak itt. ^^ Olvastam, hogy tervezel májusi frisst és én nagyon-nagyon kíváncsi lennék, hogy körülbelül mikorra várható? Ne haragudj a kérdezősködésért, de már alig várom az új fejezetet. :)
Előre is köszíí. _U_

Bye: Hales

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 30 (péntek), 18:25 
Írópalánta

Sziasztok!

Frissítési hírem egyelőre nincs, bocsi de az április friss már nem fog összejönni. Viszont májusi biztos lesz,és remélem jövő héten megvalósul a frissítési tervem. :)

PS.: Karin, az e-mail címem szerintem nyilvános, de ha mégsem találnád, akkor PÜ-ben üzenj, mert szeretném látni azt a képet...Köszi! ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 29 (csütörtök), 13:37 
Zöldfülű

Nekem van képem arról, hogy Takeshit, stílusában én hogyan képzelem :) Bár az a csávó, aki a fotón van, még ő hasonlít leginkáb az én elképzelésem szerinti Take-re. Lehet, hogy azért, mert a saját sorozatában ő is a helyes rossz fiút játszotta :lol:
Tehát ha kiváncsi vagy rá Lauras, szívesen elküldöm neked e-mailben :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 28 (szerda), 14:57 
Írópalánta

Szia Nemrendi!

Kezdem az első kérdéssel, az örömtelibb talán… a folytatást remélem a héten befejezem és legkésőbb jövő hét hétvégén tudok frissíteni majd. A másik kérdésre a válaszom sajnos az, hogy nincs kép, és soha nem is volt. Néhány lelkes olvasóm az idők folyamán jelezte, hogy majd rajzol egy Takeshi-t esetleg egy Jessie-t, és örömmel biztattam őket, hogy hajrá-hajrá viszont azóta nem kaptam semmi jelzést, hogy ez megvalósult volna-e. Viszont a jó munkához idő kell nálam jobban senki sem tudja hiszen havi friss jellemzőbb rám, mint a heti, így bízom benne egyszer csak lesz majd egy szépen rajzolt képünk. Az én elképzeléseim szerinti „élő” képet sem tudok szolgáltatni mert csak részleteket találtam meg eddig Takeshi-ből… egy szájat, mondjuk KAT-TUN-os Jin szája az alap és a haja ami selymes fekete…. Hm eltértem egy csöppet bocsi. Viszont böngészhetek a neten és ha találok valakit, akkor megosztom a látvány örömöt veletek is. Addig is kitartást és bízunk együtt abban, hogy lesz majd egyszer képünk a szereplőkről. Köszi, hogy a ficblogomat használtad, néha kicsit haszontalanak érzem, de ilyenkor örülök, hogy mégis van. ^^

Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Képek
HozzászólásElküldve: 2010 április 26 (hétfő), 23:40 
Zöldfülű

Szia Lauras!

Ahogy a Héé kritikái között kérdet, hogy ne ott kérdezgesse a jónép mikor jön a friss, idejöttem kíváncsiskodni, és láttam hogy még nincs pontos infó, erről is szeretnék érdeklődni: Előre láthatólag lesz még a hónapban (tehát a héten) friss vagy csúszik a következő hónapra? Valamint Nocy hozzászólásából azt vettem ki hogy valahol, vmikor megmutattad te hogy képzeled el Takeshit és kíváncsi lennék ezt hol lehetne megkuksolni mert direkt végig pörgettem a 39 rész hátha vhova belinkelted a képeket annak ellenére hogy én ilyesmire nem emlékszem, majd itt a fórumon is végig tekertem mind az 5 oldalt de sehol se leltem rá. Ha nem nagy kérés a 40. rész végre vagy ide be tudnád linkelni a képet, mert engem tényleg érdekelne, és az 1221 kritika végigolvasgatása hosszadalmasnak tűnik első ránézésre, hogy ott említed-e. Előre is köszi, nem szívesen halnék kíváncsiság általi halált a képek miatt :)

Előre is köszi!
Nemrendi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 21 (szerda), 13:46 
Zöldfülű

Hmm.. ha jól emlékszem Ninja gyilkos a címe, de sajnos az emberkénknek nem volt nagy szerepe benne, mert hamar kinyúvasztották. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 20 (kedd), 19:02 
Írópalánta

Sziasztok!

A hírem a következő a Héé 1-3 fejezet "frissült" nem történt lényegi változás csak éppen stobbie féle bétázáson ment át. :) Holnap pedig 4-6 fejezet esik át ezeken a frissítéseken. Egy ideje már nálam vannak ezek a fejezetek, csak éppen háttérbe szorultak de most elővettem őket. Még egyszer köszönöm stobbie-nak a javításokat. A lényegi hír, ami mindenkit érdekel pedig, gondolom, hogy mi is van a 40 fejezettel... egyelőre semmi biztatót nem írhatok róla, sajnos pár dolog közbe jött, ami vissza vetett, de szerdától már nyugi lesz. Addig is, akinek nem tűnt fel a múlt heti új 39. fejezet olvassa el. ^^

Lauras

PS.: Nocy, mi volt a film címe? ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 19 (hétfő), 12:49 
Zöldfülű

Szia!
Ezt most muszály megírnom, mert képzeld el tegnap néztem vmi filmet és volt benne egy emberke, akit Takeshi-nek hívtak :D Nekem meg rögtön Te és a törid ugrott be :) Ráadásul kicsit vmi gyilkolászós jelenetnél vol :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 15 (csütörtök), 11:06 
Írópalánta

Frissült a Héé nem vagyok fiú c. írásom és felkerült a 39. fejezet. Jó szórakozást hozzá! ^^

Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 15 (csütörtök), 7:02 
Betűmániákus

Jelentem, fölkészültem (asszem^^)!
Magamban imádkozom, hogy még a délelőtt folyamán "találkozzunk", mert aztán csak este tudok jönni... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 14 (szerda), 19:30 
Írópalánta

stoobie írta:
Lauras írta:
Stoobie-nak el is küldtem az új részt.

...és stoobie összekapta magát, úgyhogy kukkants be a levelesládádba, Lauras! :)

Sziasztok!

Megfogadtam stobbie tanácsát és bizony mailes ládámba meglepi volt. :) Köszönhető stobbie-nak holnap frissítek és feltöltöm a Héé 39. fejezetét. Addig is lelkileg készítsétek fel magatokat a Beismerő vallomások I.-re. ^^

Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 14 (szerda), 18:20 
Sztorihajhász

Lauras írta:
Stoobie-nak el is küldtem az új részt.

...és stoobie összekapta magát, úgyhogy kukkants be a levelesládádba, Lauras! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 14 (szerda), 16:25 
Írópalánta

Sziasztok!

Mivel szóltak még valamikor, hogy ne külön-külön hanem egybe üzenjek ezért most mindenkit egybe veszek válasz terén, remélem nem bánjátok. Valamint némi hír tartalommal is ellátom mondandómat. :)

Kedves *kiscsillag*!

Az újabb fejezet meglehetősen hosszú lett, így javítása nem kevés időt vesz igénybe, de addig is míg felkerül én vígan gépelem tovább a következő részt melyek úgyis szorosan kapcsolódnak egymásba, így ha nagyon ügyes leszek áprilisba még a Beismerő vallomások II. is megtudom írni. ^^

Kedves Nocy! Inkább örömteli a tudat, hogy ezért regisztráltál, és a ficblogomnak legalább van hatása.:) Köszi! ^^

Kedves Cicuskaaa..! Jó tudni, hogy a 38. fejezettel megérte annyit gyötrődni mert tetszett... és remélem a 39. fejezettel is elérem a kívánt hatást. Megtettem ezért, amit csak tudtam... ^^

Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 14 (szerda), 15:20 
Zöldfülű

Szia!
Jajj de jó, hogy ilyen hamar lesz fojtatás :) Már alig vááárom. Banyek azért regiztem, h ezt megírjam neked... Nagyon értelmes mi? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 13 (kedd), 20:22 
Zöldfülű

Nagyon jó a 38. fejezet :wink:
Remélem hamar felrakják a 39.-et :-D
a te fejezeteidet szeretem a legjobban :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 13 (kedd), 14:20 
Fanfic-faló

Wow! Nagyon belehúztál! :x :D Remélem Stoobie.nak lesz ideje rá, mert nagyon kiváncsi vagyok, így a cím után... Várom! Puszóóó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 13 (kedd), 13:51 
Írópalánta

Sziasztok!

A hírem a következő, készen van a Héé 39. fejezete. Bizony, jól olvastátok. Szárnyakra kaptam és csak gépeltem -meg gépeltem... aztán tudjátok gépteltem. :) Stoobie-nak el is küldtem az új részt. Amúgy a fejezet cím: Beismerő vallomások I.

Igen lesz II-is, de azzal is igyekszem majd. ^^

Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 08 (csütörtök), 12:49 
Írópalánta

Sziasztok!

Tegnap frissítettem a Héé-t és felkerült a 38. fejezet, stobbie rendkívül gyors segítségének hála. :) Jó szórakozást a fejezethez, akinek még nem tűnt fel eddig a friss. A szavazást pedig lezárom, és köszi mind a 11 kattintást. ^^

Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 07 (szerda), 13:48 
Sztorihajhász

Bizony, bizony, a béta most nem lustizott (annyit :roll: ) :D

Szóval, Lauras, a méles ládikádban vár a fejezet :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 07 (szerda), 12:40 
Írópalánta

*kiscsillag* írta:
Örülök-örülök! :D Akkor ha Stobbie-nak lesz ideje, még lehet, hogy kapunk a héten fejit? :D *kiskutyaszemek*

puszóóó

A jó hír, hogy eddig úgy néz ki még ma érkezik a friss. Remélem tetszik majd, amit találsz benne. :)

Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 07 (szerda), 11:52 
Fanfic-faló

Örülök-örülök! :D Akkor ha Stobbie-nak lesz ideje, még lehet, hogy kapunk a héten fejit? :D *kiskutyaszemek*

puszóóó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 06 (kedd), 20:21 
Írópalánta

Sziasztok!

Végre kész a Héé 38. fejezete, amit stobbie gondjaira biztam. :)

Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 03 (szombat), 9:58 
Írópalánta

Sziasztok!

Sajnos egyelőre frissítés még nem várható tőlem, de úgy tűnik végre át tudok lendülni a holtpontomon és végre nem írom át sorozatosan a Héé 38. fejezetét. Eddig a fejezetből 3 oldal van "kész".:) Remélem a következő héten már valami igazán jó hírrel szolgálhatok és jelenthetem, hogy frissíteni fogok. :) Addig is KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNPEKET KÍVÁNOK nektek! ^^

Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 22 (hétfő), 17:28 
Betűmániákus

Uhhh :(
Szurkolok, hogy minél hamarabb megoldódjon a dolog^^
Amúgy sincs más választásom... :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 22 (hétfő), 17:26 
Írópalánta

Sziasztok!

Reméltem nem kell írnom a ficblogomba eme hírt, mert nem lesz rá szükség... na igen remélek míg élek. :) Sajnos némi gond merült fel házam táján, ezért bár még nem esélytelen teljesen a márciusi friss a Héé-ből, de azért ne éljük bele magunkat túlzottan. Bocsi mindenkitől, aki már nagyon várta a Héé 38. fejezetét esetleg a többi írásomból a frisst. A gondomat igyekszem gyorsan megoldani, addig is türelmeteket kérem. ^^

Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 21 (vasárnap), 9:53 
Betűmániákus

Héééé?^^
Lesz valami? :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 11 (csütörtök), 19:46 
Írópalánta

Cicuskaaa.. írta:
Sziia!
Mikor lesz új fejezet a Héé, nem vagyok fiú! -ból? :)
Szerintem nagyon jól írsz.
A tiéd a kedvencem. :oops: :-D

Szia

Köszi, és igazán örülök, hogy amit kitaláltam az tetszik. :) Egyelőre Héé-ről annyi infom van most, hogy hétvégén tervezem a nagyobb léptekben való haladást. Ha sikerül végére érnem a fejezetnek azonnal közzé teszem itt a ficblogomba. :)

Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 11 (csütörtök), 14:02 
Zöldfülű

Sziia!
Mikor lesz új fejezet a Héé, nem vagyok fiú! -ból? :)
Szerintem nagyon jól írsz.
A tiéd a kedvencem. :oops: :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 19:15 
Írópalánta

Sziasztok!

A következő frissem már régóta esedékes így szerintem még ma frissítem az Alex, a vámpírok réme c. történetemet és felkerül a befejező 25. fejezet. Remélem, akik várták azoknak tetszik majd, amit találnak benne.

Kedves *kiscsillag*!

Egyelőre nem tudom még melyik töténetem folytatáshoz legyen kedvem, hezitálok kicsit. Szólok ha döntésre jutottam. :) Köszi, hogy szavaztál. ^^
Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 8:29 
Fanfic-faló

milyen atom vagyok!!!! :D 100%-os a szavazati jogom... :D (én voltam az első...) és mennyire megasszontam! én is írtam hsz-t a Héé-hez. tudod már miből kapunk legközelebb frisst? lehetne a tini DrámaKirálynősből? @-) puszóóó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 27 (szombat), 16:25 
Betűmániákus

Lauras írta:
Sziasztok!

Tegnap frissült a Héé, nem vagyok fiú c. írásom és felkerült a 37. fejezet is. ^^

Lauras

Már olvastam és jaaaaj -.-" De úgyis happy end lesz... vagy nem? Jessie megérdemelné :D
Imádom 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 27 (szombat), 15:58 
Írópalánta

Sziasztok!

Tegnap frissült a Héé, nem vagyok fiú c. írásom és felkerült a 37. fejezet is. ^^

Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 25 (csütörtök), 16:59 
Írópalánta

Bétát jobbat kívánni sem lehetne. :) Köszi! ^^

Tehát Stobbie-nak hála holnap Héé, nem vagyok fiú 37. fejezete várható, aminek a címe eddigi terveim szerint: Hétből kettő nevet fogja viselni. :) Remélem, tetszeni fog, amit találtok benne. ^^

Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 25 (csütörtök), 12:28 
Sztorihajhász

Bizony, bizony, a béta összekapta magát, és a fejezet már ott is csücsül Lauras mélfiókjában :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 23 (kedd), 17:15 
Írópalánta

Sziasztok!

Ígértem, hogy szólok, ha kész az újabb Héé fejezet. :) Egy nagyon alapos átolvasás után ma vagy holnap stobbie gondjaira bízom a 37 részt, szóval a "hamarosan érkezik" már tény lett. :) Hosszú fejezet lett, ezért az átnézése valószínűleg nem kevés időbe telik majd. Ha eljön a frissítés tényleges pillanata szólok majd. ^^

Kedves, shanon widow és *kiscsillag* köszönöm a véleményeket az újabb történetemnél, és erősen remélem ez az írás is megnyer majd benneteket annyira, mint a Héé. :)

Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 15:31 
Fanfic-faló

Idézet:
A héé következő fejezetével szépen haladok, így hamarosan stobbie gondjaira bízom.

Az jó, én már nagyon kiváncsi vagyok, mi lesz a folytatása.

Az "üdvöskénél" pedig én is hagytam hsz-t. NAgyon tetszett!!! Csak így tovább! :) Azért ne hajtsd ki Magad! puszóóó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 15:24 
Betűmániákus

Már alig várom.
Hagytam kritikát a legújabb üdvöskédnél :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 15:12 
Írópalánta

Sziasztok!

A héé következő fejezetével szépen haladok, így hamarosan stobbie gondjaira bízom. :) Bizony van, mit pótolnom frissítések terén ezért igyekszek belehúzni most... Szólok, ha már tudok arról a frissről biztos időpontot közölni.^^

Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 12:46 
Könyvmoly

Lauras írta:
Sziasztok!

Felkerült a legújabb Private Drive-os történetem 1. fejezete. A címe egyelőre: Helyes pasik kíméljenek! Remélem tetszik majd, amit találtok benne. ^^

Lauras

Nekem tetszett :) de ez gondolom nem meglepetés :)

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 9:52 
Betűmániákus

Úúúú, már nagyon várom!
Örülök, hogy frisselsz! :D :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 482 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra