Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 18:38

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 469 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 25 (szerda), 22:11 
Ó-nagy-admin "on stage"

Aranyosak vagytok, köszönöm! >:D< :x

Válaszolgattam a meglepikre is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 25 (szerda), 17:07 
Írópalánta

Jippííííííí...! *nyakbaugrik* >:D<

Útáljuk Együtt az Egyetemi Szervezést Klub - gyere, csatlakozz te is!

"Ne a tükröt hibáztasd, a te pofád ferde!" (Gogol)

Ars longa, vita brevis.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 25 (szerda), 16:50 
Betűmániákus

Hehh! Szia te láááány! >:D<
Én mit küldtem neked? Na mit?? Hát egy kritikát a frissért cserébe xDD
Tudom, hogy valami extrára gondoltál, de az most nincs :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 25 (szerda), 16:20 
Ó-nagy-admin "on stage"

Tudjátok, mit hoztam? Na? Naaaaa? ... Úgy biza', 238 nappal az előző frissre, kicsit csúszva, kicsit lassan, de csak-csak befutott a Ki(t) tudja 11. fejezete is... :D

Köszönöm a biztatgatást, rugdosást, lelkesedést, nyüszögést, hisztit, elvonási tünetek közvetítését - ez a fejezet nem lenne itt nélkületek. ;)

Ki(t) tudja?!: 11. fejezet

Jó olvasást! Remélem, tetszeni fog nektek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 20 (péntek), 22:38 
Ó-nagy-admin "on stage"

Szia... :)

Óh, a Karma. Bevallom, nem hittem volna, hogy újra végigolvasod - talán csak mert nekem nem volt hozzá lelkierőm, a sok-sok kis hibáját és hiányosságát látva. ^^" Ráférne egy alapos átírás, kár, hogy még azt se tudom, hogyan is kezdhetnék hozzá. :D

Egyébként remek időzítés! Előtted fél órával épp olyan bejegyzést tervezgettem ide, hogy magam is megbánom, ha berakom. Köszönöm az akaratlan észhez térítést is.

*még egy pillanatra visszafordul*

... Helyzetjelentés? A tíz éjszakás virrasztóciklusnak itt véget vetek. Fáradt vagyok. Kit nincs. Nem tudom, meddig. Ma alszom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 19 (csütörtök), 22:02 
Írópalánta

Igen Mélyen Tisztelt Írónő!

Méltatlan szolgájaként jelezném a kötelező tisztelettel, hogy miként réges-régen megígértem, újraolvastam a Karmát, és írtam hozzá egy kritikát, ami valójában inkább csak egy kritikának álcázott nyáladzás, szóval, sok hasznát nem veszi, de azért, remélem, jól fog esni. :)

Köszönöm szépen Önnek ezt a felemelően zseniális történetet!

Őszinte tisztelettel maradok hűséges és rajongó olvasója:

Laurenar

Ars longa, vita brevis.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 17 (kedd), 10:48 
Betűmániákus

Örülök a fejleményeknek, próbálkozz csak! :-*
Remélem, sőt tudom, hogy meglesz az eredménye a sok-sok rászánt időnek. Megtalálni egy ilyen hosszabb kihagyás után a közös nevezőt nem egyszerű... úgyhogy csak nyugalom. De gondoltam, nem árt, ha kicsit bekönyörgök... :-Ą Talán picit ösztönöz :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 16 (hétfő), 20:39 
Ó-nagy-admin "on stage"

Szia, Shanon! :)

Ha jól számolom, a tegnapi volt az ötödik éjszakám, mikor folyamatosan fenn vagyok 5-ig, és a Kittel szerencsétlenkedek. Vannak verzióim, keresem az igazit - amíg meg nem találom, az egyetlen lelkesítő, amit mondani tudok: nem adtam fel, és dolgozom rajta.
Most nincs más írásom, ami elvonhatja a figyelmemet, és aligha lesz is egy jó ideig. Szóval... türelem! Csak összejön most már valahogyan az a nyüves 11. fejezet. :roll:

De köszönöm, hogy várod! >:D< Enélkül biztos, hogy eszemben se lenne folytatni. :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 16 (hétfő), 14:56 
Betűmániákus

Bocs, hogy floolok, de Ashaaaaa, csinálj valamit!!! :(( $pray
Azt hiszem, a Kitnél utoljára tavaly volt friss, ami nem kissé fájdalmas :( Plliiiiz, valamit... kezdek nagyon hisztis lenni, bocsi :roll: >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 19:40 
Betűmániákus

Csak nem rákerestél a zenére? :lol: Az eleje akkor is passzol, nem? :o
Hű, hát jó lenne, ha majd megvagy visszaküldenéd a labdát, mert agyilag zokni vagyok... egy növény :| Jelenleg. Csúcs -.-

Neked drukkolok ám és remélem, összejön valami! $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 18:25 
Ó-nagy-admin "on stage"

Eddig nem ismertem, de ezennel pótolva lett. :D Ennyire azért tényleg nem súlyos a helyzet az írásaimmal, max. az élet más területein szoktam így bedepizni, csak most ez a terület jobban érdekel. :lol:
Igen... tudod, ha nem piszkálna, akkor engem Moszkváig is elrugdoshatnátok, akkor se írnék egy rohadt sort se szegény Kithez. *rém makacs* Hál' Istennek, böki a csőrömet, szóval a hátamra lehet ragasztani a Kick Me! feliratot. De megvallom, nekem csak az írás hiányzik. Csak írni szeretnék, bármit, akármit - már-már betegesen, mert akármit olvasok, majd' megesz a sárga irigység, hogy ezt valaki megírta. :roll: :lol: De csak lesz ebből valami, nem?... Hajjaj. Ha eltalál ide Ihletmanó, klónozom itthoni használatra, és küldöm tovább neked gyorsvonattal. Addig meg ihletet, kitartást neked is! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 17:21 
Betűmániákus

Sziaa! :) Hogy vagy?! Ne is mondd, tudom, mit érzel... - (Kelj fel és járj - hallottad már ezt a számot? :lol: ) Éss, inkább nem is folytatnám, mert kissé lelombozó, mert annyira talán nem súlyos a helyzet :| De, hogy értsd is, hova akarok kilyukadni, én se tudok írni... legalábbis azokban a hangnemekben, amilyenekben elkezdtem a történeteimet... Úgyhogy én se csinálok semmit... és már augusztus van :? Na nem mintha várnák, de engem akkor is piszkál :roll: ÉS. Nem arra akarok kilyukadni, hogy Te se próbálkozz velem együtt, csak nem vagy egyedül :D A Kit nagyon jó és sajátos, megértem, rá kell hangolódni. :) De ne add fel, nem lesz az félbehagyva! ;) Majd mi rugdosunk egy kicsit, persze képletesen, és akkor majdcsak lesz valami >:)

Na, minden jót meg ihletet meg ilyesmit! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 15:52 
Ó-nagy-admin "on stage"

Halihó!

Bocsánat a fáziskéséses válaszért - a MeriTábor óta vagy nem vagyok itthon, vagy elmenni készülök, most jöttem haza az Őrségből is, szóval nem győzöm visszaolvasni, mi minden történt errefelé ennyi idő alatt. :)

Történetek. Igazából lassan lehet engem akasztani. :roll: Lélekben még mindig az SE-nél vagyok leragadva... (Hil, Lau, meg mindenki: attól, hogy én befejeztem, ti még olvashatjátok, ugyanolyan szeretettel várom hozzá a szavakat, most is, és mindig. :x )

Kitnek nekiültem, de eddig nem sikerült olyan stílust és színvonalat produkálni, mint amit elképzeltem, márpedig elveim szerint inkább semmilyen friss ne legyen, mint valami rossz. Lehet, hogy menni fog most, hogy kiszellőztettem a fejem (pedig amúgy is csuda szellős ám), szóval nem temetem, de őszintén: halványlila gőzöm sincsen, mi lesz vele, lesz-e vele valami.
(Igazából elég nagy vívódást okoz ez nekem, mert érzem, hogy nem tudnám ugyanazt nyújtani - mert komolyabb lenne, vagy bolondabb, vagy egyszerűbb, vagy elvetemültebb -, mint eddig, de közben ott van az is, hogy rettenetesen utálom félbehagyni a történeteimet, pláne, ha elég sokáig eljutottam már vele. Sajnálom őket. :oops: )

Öhm, új meg nincs. Azt hiszem. Amit a fejemben forgatok, az alighanem meghal pár hét múlva, és amúgy sem jósolnék neki nagy merengős pályafutást, szóval... ^^" fogalmam sincs, mivel jelentkezem és mikor. Pedig nagyon szeretnék írni. Évek óta először maradtam úgy, hogy egy mesébe sem vagyok kamaszosan szerelmes. De ez biztos elmúlik. Remélem.

Szóval majdcsak megleplek titeket valami széppel... biztos nem állom meg, jövök majd dicsekedni vele. :) Az érdeklődéseteket viszont nagyon szépen köszönöm, >:D< puszillak titeket!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 30 (péntek), 18:07 
Fanficbúvár

Újra itt vagyok, bébibogyó! :)
és nem mellesleg újra készen állok magamnak felfedezni a SEt, ha már a napos facebook-elvonási tüneteim csillapodni látszanak...
csak azt jöttem megérdeklődni, nagy alattomosan, hogy a Kit végképp fiókba került, vagy várható valamikor (éveken belül) folytatás/befejezés??
Imádlak, puszillak
Hil

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 30 (péntek), 17:30 
Betűmániákus

Azt hiszem, joggal följelenthetsz zaklatásért, deee... friss? :-S
Már megint menjek elvonókúrára? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 21 (szerda), 22:40 
Írópalánta

Bejelentem, hogy hazaestem az egyik kurzusról, félig átpakoltam a következőhöz, amire holnap indulok, a figyelmeztetésed ellenére egyszerre olvastam el a két befejezést és nagyon meg vagyok elégedve velük, és majd ha visszajöttem ezen második kurzusról, akkor egyben elolvasom újra az egészet és írok részletesen reájuk. Kösz, pusz!

Ars longa, vita brevis.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 16:08 
Ó-nagy-admin "on stage"

Szia, Riika! :)

Köszönöm szépen - meglestem, és pár nagy levegő után válaszolok is rá... egy-egy nagyobb lélegzetvételű írás alatt kicsit nehéz másféle kritkákra válaszolni, de lassan magamhoz térek. ^^ Szóval köszönöm, most csak itt, és szeretettel várlak az összes többinél is! :)

És ha már nagyobb lélegzetvételű írás... Nos, gyerekek, ideje pápát integetni az SE után, mert végre felkerült az alternatív befejezés is, és... vége az egésznek. *nem tudja, sírjon vagy vigyorogjon*
A semmiért egészen: Alternatív befejezés

Még nem tudom, mit fogok most elkezdeni és mit fogok publikálni legközelebb, és főleg, hogy mikor... de még hallotok felőlem azért. ;)
Jó olvasást ehhez az utolsóhoz, és köszi itt is mindenkinek, aki végigkísérte. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 18 (vasárnap), 22:42 
Szárnybontogató

Szia Asha! :)

Gondoltam, bekukkantok Hozzád és ide is lepötyögöm, mennyire belopták magukat a szívembe a Manómeséid. :) Hagytam nálad egy egészen apró mancsnyomot, amolyan köszönetféleképpen...
A verseidről már eleget áradoztam a kritikáknál, régóta ott is csücsülnek a kedvenceimnél. A lényeg, hogy jelentem tisztelettel: rendszeres olvasóddá léptem elő. :D Köszönök mindent, s amint lesz időm, rohanok a többi történetedhez is!

Riika :-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 16 (péntek), 17:14 
Ó-nagy-admin "on stage"

Fenn is van. :)

A semmiért egészen: Epilógus - Ámen

Kittel tegnap kísérleteztem, de még egy kis időbe kerül, amíg visszazökkenek annyira, hogy feltölthető állapotban legyen belőle bármi is. De nyugalom, nem felejtettem el. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 16 (péntek), 5:51 
Betűmániákus

Asha írta:
Igen, az eltolás helyett az előrehozás történelmi pillanata e szentségtelen helyen. :D

Olyan messze? :( Ccc. (Hogy váltom valóra sátáni tervemet, hogy egyszer nyakbaugrálással hálálom meg állandó jelenlétedet? *kétségbeesik*)

De édes vagy :#-) :-* >:D<
Nagyon várom a frisseket!^^

Jaaj, nem kell hálálkodni, nem azért követek én mindent :D
De mondjuk... szerintem egy Kites frissért senki se haragudna :-?
Na, nem leszek önző. Még korán van mindenhez (:|
Ahhoz is, hogy értelmes hsz-t írjak.
:-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 15 (csütörtök), 23:32 
Ó-nagy-admin "on stage"

Igen, az eltolás helyett az előrehozás történelmi pillanata e szentségtelen helyen. :D

Olyan messze? :( Ccc. (Hogy váltom valóra sátáni tervemet, hogy egyszer nyakbaugrálással hálálom meg állandó jelenlétedet? *kétségbeesik*)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 15 (csütörtök), 21:21 
Betűmániákus

Áhh, mit látnak szemeim?? ;) Csak nem túladagolsz minket? :D Köszönjük szépen, nagyon örülünk! :)

Én táborba nem megyek sajna... :( Szerbiai vagyok :roll:
Nektek jó szórakozást!^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 15 (csütörtök), 20:22 
Ó-nagy-admin "on stage"

Majd meglátod. ;)

Öhm, amúgy szólok: holnap frisselek, nem vasárnap - egyrészt mert nem leszek itthon (legalábbis nem tudom, hogyan leszek itthon) aznap, másfelől, mert kész és nem bírok magammal, harmadrészt pedig, mert szeretném, ha az alternatív befejezés mégis külön időpontban kerülne fel, hogy ne fojtsák el egymás "hatását"... értitek, na. ^^ Szóval Epilógus holnap, alternatív mondjuk hétfő-kedd, addig meg malmozom, és próbálom kitalálni, hogyan tovább. :)
(Utána meg Merengő Tábor. Még valaki, utolsó pillanatban? ^^)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 15 (csütörtök), 13:01 
Szárnybontogató

Asha írta:

Viszont alternatív Happy End. Röhögni fogtok, de anyum adott egy remek ötletet, amin először jót röhögtem, aztán rájöttem, hogy ez kell nekem... és talán... nektek... :D Nem fluffolok, sőt... mindegy. :) Az Epilógussal együtt fogjátok megkapni, mint az utolsó pár bekezdés alternatívája. :)

Nem fluffolsz, sőt... :D Ezt úgy tudnám értelmezni, hogy a fluffnak a szöges ellentéte. :D De akkor hogy lesz hepi end?:D Megírod, hogy újjászületnek aztán egymásra találnak? XD :D Na jó, túl nagy a fantáziám :DD
Vagy kiderül, hogy Ryan álmodta az egészet? :))) Az mekkora gonosz lenne :D (Jelzem nekem voltak már nagyon összefüggő és hosszú álmaim.) De gondolom ez is hülye ötlet...akkor hm... NEM TUDOM :D De várom nagyon :D Az igazi meg az alternatív véget is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 14 (szerda), 19:32 
Ó-nagy-admin "on stage"

Laurenar írta:
Most bírtam észrevenni, fel is mászott a vérnyomásom. :lol: (Ez azt jelenti, hogy most már az ibolya gyökereitől eljutott az ibolya szárának úgy a közepéig.)
Jóóó, én megértem, de úgy, hogy kint volt, állandóan reménykedtem benne, hogy egyszer folytatódni fog... úgy szerettem volna.
Mi tart vissza, hogy megírd? Nincs ötlet? Vagy... nem jó? Vagy micsoda? Tudok segíteni? Miért nem? :D

Nincs ötlet, és ha erőltetném, félek, elrontanám, azt meg nem érdemelné meg szegénykém. :? Van ötletem, ami hangulatban erősen hasonlíthat rá, csak kissé sci-fisebb, és közelebb is áll hozzám témában. Sok dologgal kísérletezek... de van, amiről úgy érzem, mégsem az én hatásköröm. :oops:

Laurenar írta:
>:D< :x :-*
Édesanyádat is puszilom...

Majd... ha utána is ezt gondolod... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 14 (szerda), 18:43 
Írópalánta

Asha írta:
Laurenar írta:
...

Csodálkoztam, hogy eddig nem fojtottál meg érte. :oops:
Szeretek rendet tartani a portámon, és olyan dolgokat tartani fenn, amik befejezettek/közeljövőben befejeződnek. Most is tartom: ha szeretnéd, átküldöm. :) De ameddig reménytelen, hogy folytatva, befejezve legyen, nem hiszem, hogy bárkit is fel kéne vele lelkesíteni, már ha lelkesít valakit. ^^

Most bírtam észrevenni, fel is mászott a vérnyomásom. :lol: (Ez azt jelenti, hogy most már az ibolya gyökereitől eljutott az ibolya szárának úgy a közepéig.)
Jóóó, én megértem, de úgy, hogy kint volt, állandóan reménykedtem benne, hogy egyszer folytatódni fog... úgy szerettem volna.
Mi tart vissza, hogy megírd? Nincs ötlet? Vagy... nem jó? Vagy micsoda? Tudok segíteni? Miért nem? :D

Asha írta:
Viszont alternatív Happy End. Röhögni fogtok, de anyum adott egy remek ötletet, amin először jót röhögtem, aztán rájöttem, hogy ez kell nekem... és talán... nektek... big grin Nem fluffolok, sőt... mindegy. smiling Az Epilógussal együtt fogjátok megkapni, mint az utolsó pár bekezdés alternatívája. smiling

>:D< :x :-*
Édesanyádat is puszilom...

Ars longa, vita brevis.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 14 (szerda), 17:26 
Ó-nagy-admin "on stage"

shanon widow írta:
...

Shanon, a történetben Ryan is 16... :D De végül is egyszer majd megnőnek. (Jááj, amúgy ha szőrszálhasogató akarok lenni, a 2003-as képeslapon volt 11, ergo most 18 éves lenne, Ry 20. Jó válogatást. :D )

Laurenar írta:
...

Csodálkoztam, hogy eddig nem fojtottál meg érte. :oops:
Szeretek rendet tartani a portámon, és olyan dolgokat tartani fenn, amik befejezettek/közeljövőben befejeződnek. Most is tartom: ha szeretnéd, átküldöm. :) De ameddig reménytelen, hogy folytatva, befejezve legyen, nem hiszem, hogy bárkit is fel kéne vele lelkesíteni, már ha lelkesít valakit. ^^

Nasu írta:
...

Tényleg nagyon jól esett, hogy gondoltál rá, és kicsit szégyellem is magam... azért tényleg nem kérnek ilyet minden nap az embertől... de köszönöm, hogy megérted. :oops: :) >:D<

HilarioN írta:
...

Halihó... >:D<
Nahát, köszönöm szépen, hogy olvasod! ^^ Nem hittem, hogy fogod. Köszönöm. :) Remélem, hogy tetszeni fog - és nyugi, szerintem idáig egy fluff jelenet sem volt benne. :D

Viszont alternatív Happy End. Röhögni fogtok, de anyum adott egy remek ötletet, amin először jót röhögtem, aztán rájöttem, hogy ez kell nekem... és talán... nektek... :D Nem fluffolok, sőt... mindegy. :) Az Epilógussal együtt fogjátok megkapni, mint az utolsó pár bekezdés alternatívája. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 14 (szerda), 16:57 
Fanficbúvár

*betipeg*
Szabad?
*ha a válasz nem, akkor is jön*
Fanfic? Fluff? Épp most írtam egy kritikát... (eléggé az SE elején járok, kicsit le vagyok maradva... :oops: ) de meghalok, ha fluff lesz benne! :shock: bármilyen mennyiségben. nekem angst kell. :)
Nagyon jó. Tényleg az. Meglepően... mármint... khhm. Zavarban vagyok. Mert nem arról van szó, hogy nem vártam tőled ilyen jót. Sokkal inkább, hogy régen olvastam, és meglepődtem, hogy tényleg létezik, nem csak az emlékeim szépülnek az idővel. Iszonyatosan tetszett.
Folytatni is fogom, :) már ha nem bánod, hogy minden fejezetnél engedelmes kislányként hagyok egy kritikát... :D
Jó volt errefelé bekukkantani :)
Puszillak!
*eltopog*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 14 (szerda), 14:14 
Szárnybontogató

Okés, megértem. Habár titkon reméltem, hogy igent mondasz, szóval kicsit csalódott vagyok, de nem vészes. XD

Tiszteletben tartom a döntésedet. :) Lehet én sem szeretném, hogy a saját univerzumomba más is belepiszkáljon. Jó ez így... habár sok-sok fangirl álmodozik valami fluffról, de az SE világa talán tényleg nem engedi ezt meg. Nem gyalázzuk meg. :D
Na, milyen szépen lebeszéltem magamat róla. XD (Y)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 14 (szerda), 13:43 
Írópalánta

Héééé!

Hová tűnt a Könyörületesség fegyháza? :shock:
Ez nem jó vicc!
Már az se az, hogy nem fejezed be, de azt az egy szerencsétlen fejezetet most miért...? :(

Pffff.

Ars longa, vita brevis.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 14 (szerda), 13:15 
Betűmániákus

Most komolyan csodálkozol, hogy elakad a lélegzetem a fiúktól? :roll:
Mmmm, nem tudnék választani közülük... bár a kor... jááááj, Zach asszem 14, szóval őt inkább nem. :D
Khm, az epilógushoz fölpakolva megyek.^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 13 (kedd), 22:27 
Ó-nagy-admin "on stage"

És helló ismét. :D

shanon widow írta:
...

Mertem remélni, hogy nem a "mi ez az izé"-típusú gondolatok szépítő elnyújtását untad meg. (Nem tudtam, de nagyon-nagyon reméltem. :D ) Amúgy nem bántam volna a beteg eszmefuttatásokat sem, hidd el. ^^
Igen, még hátra van az Epilógus, nem felejtettem el. (Hogy is felejthetném...? :lol: ) Már elkezdtem írogatni meg összerakosgatni, szerintem vasárnapra most is kész leszek. :)

Laurenar írta:
...

Lehet, hogy bennem van a hiba - annyira ráálltam az enyhe angstolásra, hogy szerintem az agyam egyszerűen már blokkolja a pozitív fordulatokat az SE-vel kapcsolatban... :roll: :lol: Nem tudom. Megpróbálom. De előbb azért egyezzünk ki a sima, nem fluff-Epilógusban, oké? :wink:
Én jóval utánad keltem. :D Várom a pü-t... :)

Nasu írta:
...

Ennyit a zseniális tervemről, hogy majd mindenki sokkot kap... XD De azért igyekeztem tisztázni, hogy nem fog az utolsó pillanatban minden jóra fordulni. :)
Fanfic? Huhh. Ilyen még nem kértek tőlem sohasem, :#-) de valahogy nem érzem úgy, hogy szeretném... Vannak történeteim, amiknél nem bánom, ha az univerzumuk (a tudtommal) mások játszóterévé válik (pl. Karma vagy a Kit), de ez nem az a típusú. Az SE-nél hiába közeleg a "Vége" felirat, nem igazán tudom elengedni a srácok kezét, mert elég sokat adtam bele magamból, és nagyon bennem él még. :oops: Szóval köszönöm szépen, megtisztelő és meg is hat, hogy ennyire megszeretted őket, de mégis szeretném, ha ők megmaradhatnának nekem... legalább egyelőre. :oops: :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 13 (kedd), 21:19 
Szárnybontogató

Laurenar írta:
Asha írta:
Görög dráma helyett alternatív Happy End? :D ... Jó, most vigyorgok magamban, de... egy kicsit elmerengtem rajta. Igazából fogalmam sincs, hogy hogyan lehetne ennek jó lezárást kitalálni, semmi pozitív nem jut az eszembe, de ha kapok egy hirtelen ötletet, ígérem, megírom. :D

Hát figyu, most nem akarok itten nyíltan ellenplotolni a hivatalos plot mellé a saját ficblogodban, de már csak ebből a fejezetből is lehet egy fluffos kis csilivili akármit keríteni onnantól, amit Ryan mond a buszon Zachnek. (Azért vagyok ily körülményes, hogy ne spoilerezzek, mer' az undorító. Ja, meg mert egyébként is körülményes vagyok. :D) Én speciel egyébként - és gondolom, mindahányan - azt vártam, hogy akkor ott jóra is fordul minden, és éppen az üt be nagyon, hogy de nem. (Megjegyzem: a váratlan fordulatok is az erősségeid közé tartoznak... :))

Én gondoltam, hogy nem fognak jóra fordulni a dolgok, de ez pont így volt tökéletes :) ... Egyébként tényleg lehetne valami helyes kis fluff az egészből, csak az már nagyon nem SE-hangulatú lenne. xD Szerintem....

De amúgy ha az írónő megengedi én lehet próbálkozok majd fanfictionnel (?). :D Ha lehet ilyet... fanficcet a fanficből:D Nem ajánlom, hogy Asha-stílus lesz (messze állok nagyon tőle), de hátha valami jó sülne ki. :D Persze ezt nem most, meg lehet nem is a nagyon közeli jövőben, mert a saját sztorimat is írom. De tetszik az ötlet és lenne is kedvem hozzá ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 13 (kedd), 11:22 
Írópalánta

Asha írta:
És ezen a csodálatos, pihenőidőnek szánt nyáron ilyen szép és megnyugtató dolgok jönnek az én fejemből... :D Ehh, a téli-karácsonyi depim idején kezdtem el kidolgozni, és muszáj volt tartanom magam hozzá.
Görög dráma helyett alternatív Happy End? :D ... Jó, most vigyorgok magamban, de... egy kicsit elmerengtem rajta. Igazából fogalmam sincs, hogy hogyan lehetne ennek jó lezárást kitalálni, semmi pozitív nem jut az eszembe, de ha kapok egy hirtelen ötletet, ígérem, megírom. :D
A kiváltságosok élménye... fantasztikus lehetett. ^^ Bár a zeneszerzés is hihetetlen nagy az én kis fejemben (aki sosem tanult zenét, ugyebár :oops:), de szurkolok még holnapig. Hátha-hátha... :)

Hát figyu, most nem akarok itten nyíltan ellenplotolni a hivatalos plot mellé a saját ficblogodban, de már csak ebből a fejezetből is lehet egy fluffos kis csilivili akármit keríteni onnantól, amit Ryan mond a buszon Zachnek. (Azért vagyok ily körülményes, hogy ne spoilerezzek, mer' az undorító. Ja, meg mert egyébként is körülményes vagyok. :D) Én speciel egyébként - és gondolom, mindahányan - azt vártam, hogy akkor ott jóra is fordul minden, és éppen az üt be nagyon, hogy de nem. (Megjegyzem: a váratlan fordulatok is az erősségeid közé tartoznak... :))

Köszönöm a szurkolást, majd estefelé, ha újra erre járok, küldök PÜt, vagy valami... :) (Most még mindig nem tudom, de ez nem is csoda, tekintve, hogy alig egy órája keltem...)

Ars longa, vita brevis.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 13 (kedd), 8:44 
Betűmániákus

shanon widow írta:
...

Iiigen. A fejezetszám növekedésével általánosságban fordított arányosságban áll a kritikák hossza, úgy látom... :D Nem mintha zokon venném. Nagyon hálás vagyok, hogy vártad és az elejétől végig is követted. :x Rengeteget jelent ez nekem! :)

-----

Nos... ez annak tudható be, hogy :oops: Hééé, ez csakis a Te hibád! Jobbnál jobb fejezetek születtek, ergóóóó: meghökkentem, nem tudtam mit hozzáűzni és minek rondítsak én bele (még ha csak kritikában is) a beteg eszmefuttatásaimmal a fejezetbe??? :D Tehát részemről ezért volt a hosszcsapanás, DE. Ha jól tudom, te még jössz nekünk egy epilógussal, kislány... ;;) Na.

*kiballag*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 13 (kedd), 1:38 
Ó-nagy-admin "on stage"

Halihó... :)

Tania írta:
...

És én köszönöm, ismét! ^^ Válasz is röppent rá... :)
A két hét ellen nem áll módomban tenni - de látod, legalább ezt nem toltam el pánikszerűen jövő hétre. :D De tényleg, nézd a jó oldalát. Mire visszajössz, már biztosan fenn lesz az Epilógus, a szokásos "stílusos késésemet" beleszámítva is. ^^"

shanon widow írta:
...

Iiigen. A fejezetszám növekedésével általánosságban fordított arányosságban áll a kritikák hossza, úgy látom... :D Nem mintha zokon venném. Nagyon hálás vagyok, hogy vártad és az elejétől végig is követted. :x Rengeteget jelent ez nekem! :)

Laurenar írta:
...

És ezen a csodálatos, pihenőidőnek szánt nyáron ilyen szép és megnyugtató dolgok jönnek az én fejemből... :D Ehh, a téli-karácsonyi depim idején kezdtem el kidolgozni, és muszáj volt tartanom magam hozzá.
A kiváltságosok élménye... fantasztikus lehetett. ^^ Bár a zeneszerzés is hihetetlen nagy az én kis fejemben (aki sosem tanult zenét, ugyebár :oops:), de szurkolok még holnapig. Hátha-hátha... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 12 (hétfő), 22:19 
Írópalánta

Rettentő férfiatlan leszek, de nem-e lehetne-e -e egy alternatív, happy endinges verziót-e kapni-e? ;;) Légyszilégyszilégyszi! *bociszemek*

Ez így... tökéletes.

De felkavarja nagyon a kicsiny lelkem törékeny békéjét, és most így nyáron ez nem jó. (Eddig nem sikerült "nyári", szóval, kellően üres és könnyed kultúrát magamba szedni, csak gondolkodósat, és egész évben abból már kicsit sok volt... Holnap is, hová megyek? Csak nem futurista kiállításra? De.)

Amúgy fogalmam sincs a felvételimről. :oops: Elméletileg nem sikerült rosszul, minden külső szemlélő azt mondta, a felső egyharmadban vagyok, de gyakorlatilag nem tudom, hogy mit határoztak, már csak azért se, mert a helyzetet bonyolítja, hogy a karmester-karvezetés szak nekem a 2. helyen van, zeneszerzésre meg fölvettek, ésés elvileg két alapszakot nem lehet elkezdeni. Meg nem is mondtak semmit, a pontokat meg még nem néztem meg, de majd holnap. Mindesetre, nem volt rossz érzés a Zeneakadémia nagytermében szimfonikus zenekart vezényelni... :D

Ars longa, vita brevis.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 12 (hétfő), 13:31 
Betűmániákus

Hát Asha... ettől rövidebb véleményt tőlem még nem kaptál xDD
Várom az epilógust^^ meg úgy m,inden mást is :x
Amúgy visszatérve a kritikámra... engem ledöbbentett - annak ellenére, hogy tudtam, nem happy endes a dolog - és... szebben le sem rendezhetted volna szerintem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 12 (hétfő), 11:12 
Billentyűzetgyilkos

én meg kifújom a fejezet olvasása közben benntartott levegőt...

o__O

ment megint a vélemény, és... hát hűha xD és most két hetet kell majd várni az epilógusra? x'D neeeee....

egyébként meg Zaaach :x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 23:00 
Ó-nagy-admin "on stage"

*kifújja az egész délután benntartott levegőt*

... Megjöttem. ^^

A semmiért egészen: 9. fejezet - Csak egy csepp téboly

Jó, majdnem átcsúsztam a holnapba, amilyen ügyes vagyok - szegény Athanornak kinyuffadt a nete, és én ezt fél órája tudtam meg Mystrától... aki viszont már 6-7 körül elküldte. Gyakorlatilag nekik köszönhetitek a mai frisst, mert magamtól fix, hogy nem merem felrakni. ^^
Szóval köszi nekik itt is. :oops:

Nektek meg jó olvasást. :)

Óh, és...

Tania: _U_ :)
Nasu: Ha én valamit a fejembe veszek... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 15:09 
Szárnybontogató

OMG, azért nem haraptuk volna le a fejed akkor sem, ha egy nappal később jött volna. :D Fél ötig írni, ez a nem semmi! ^^ Hihetetlen vagy csajszi, és biztosan nincs vele semmi gond. :D

Estefele akkor várjuk :D Remélem ideférek majd a géphez! :D Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 13:47 
Billentyűzetgyilkos

Várom én iiiis : D És közben kaptál egy kissé kapkodós véleményt nem konkrétan a fejezetről, hanem ált. a történetről meg a srácokról : DDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 13:14 
Ó-nagy-admin "on stage"

Remélem is... tegnap... avagy ma, avagy múlt éjjel fél ötig fenn voltam vele, hogy kész legyen. :lol:

Athanor meg is kapta rögtön, szóval ha nincs vele valami nagy gáz, akkor szokásosan, estefelé jelentkezem. :) (Ha van, akkor is jelentkezem - visítva, hogy ma is éjszakázom. xD )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 10:32 
Szárnybontogató

Vasárnap van, juhéééé!:D Már nagyon-nagyon várom! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 9:22 
Betűmániákus

Hát akkor itt is jelentem, hogy az én feladatom kész, letudtam :)
És nagyon várom a vasárnapot! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 04 (vasárnap), 16:52 
Ó-nagy-admin "on stage"

Vasárnap van. Én meg jöttem, megint. :)

A semmiért egészen: 8. fejezet - Paranoia

Itt is és kritikában is nyugodtan lehet mancsnyomot hagyni hozzá. ^^
*dehogy célozgat, csak képzelődsz...*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 28 (hétfő), 18:46 
Ó-nagy-admin "on stage"

*beballag, lépteitől visszhangzik a terem... a torkát köszörüli, hátha bujkál valaki a függöny mögött, aki hallja*

Nos hát... ahogy múltkor ígértem, 7. fejezet kész van az SE-hez, le is lett szépen bétázva, és már fent is van a Merengőn. :)

Remélem, ugyanolyan lelkesen olvassátok, amennyire vártátok előtte. Köszönöm, itt is, hogy kerestétek. :oops: És megint csak, itt is: folytatás már kész van, vasárnapra ígérem. :)

A semmiért egészen: 7. fejezet - Cserebere, fogadom

Jó olvasást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 22 (kedd), 20:56 
Ó-nagy-admin "on stage"

Bocsánat a sok-sok csúszásért. Nem egészen így terveztem, képzeltem, *elbujkál* de most már időm, mint a tenger. :)

shanon widow írta:
*halkan megsúgja, hogy az ő pici szíve a Kitet várja...*
*de nem türelmetlen*

Én meg a szívem mélyén mindkettőnek a végét... ^^"
De az SE-ből már tényleg nincs sok hátra, utána Kitezek, esküszöm. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 22 (kedd), 20:47 
Betűmániákus

*halkan megsúgja, hogy az ő pici szíve a Kitet várja...*
*de nem türelmetlen*

SE... Hmmm. Várom ám!

Minden jót, puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 22 (kedd), 20:17 
Szárnybontogató

Rendicsek :D Azt hiszem a sok várakozás után ennyit igazán kibírok :D Alig várom! ^^ De jóóóó lesz :D

Neked is jó pihit ebben a jó kis nyomasztó esős időben :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 469 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra