Nah, sziasztok!
Dettanetta írta:
Hi-hi, azok jót csattantak.
Idézet:
Izabell

Ő édes volt, mint mindig.
Idézet:
Ginny, Elena és Julie

Egy percig megfordult a fejemben, hogy Julie-t nemes egyszerűséggel kilököm az egyik közeli ablakon...

de aztén kénytelen voltam rájönni, hogy azt már nemigen sorolhatnám a "jogos felindultságból elkövetett testisértés" kategóriájába, így azt el kellett végül vetnem.

Mindamellett, azt szerintem még Nathaniel sem nézte volna jó szemmel, bár kétségkívül azonnal tudta, hogy ebben a háromszögben Ginny a sértett fél, de akkor is.
Idézet:
Sirius
Néha neki is kell, hogy legyenek jó pillanatai.
Idézet:
Keb
Remélem nem bántod!Ééééén? *ukume ártatlanul pislog, és nem, nem fütyörészik közben, egy picit sem (

)* Még a házat se én gyújtottam fel, kérem tisztelettel, a halálfalók voltak. Ha óhajtja valaki, még név szerint is megnevezem az illetőt, hogy átkaitokba foglalhassátok a nevét.
Idézet:
A kép pedig...
Dumbi és a felesége, valamint a gyerekük?Már ha jók a tippeim
Pontosan, jók a tippeid.
Castiel írta:
Elolvastam a fejezetet.
Ennek örülök.
Idézet:
Először is... nem volt se Harry, se Sara.

Remélem a következő fejezetben pótolod.
Már vártam, ki és mikor jelenti ezt ki.

De igazad van, ők most nem szerepeltek. Viszont igen, a következőben fognak. Velük lesz majd befejezve az a fejezet.
Idézet:
Ron pofonjai, mint már írtam, nagyon tetszettek. Észhez térhetne már a hülye idiótája, de szerintem úgyse fog. Úgy utálom!
Ron valóban nem fog még egy ideig észheztérni, sajnos.

De addig is, cserébe, nehogy már ő jól érezze magát, ott teszek neki keresztbe, ahol csak tudok.

Ennek megfelelően, ősi szokáshoz híven,

azt az érzést hozzuk belőle elő, aminek a hatására a legnagyobb hülyeségeket tudja kitalálni, összehordani, és véghezvinni, így rendszerint közröhej tárgyává válva.
Idézet:
Ginny és a hülye barátnők. Felháborított annak a hülye libának az összes beszólása, legszívesebben kiátkoztam volna a bőréből. Ginny szerencsére nem hagyta magát. Örülök, hogy Natheniel se őt hibáztatja... mármint nagyon úgy néz ki.
Nem, Nathaniel tudja, hogy abban a vitában nem Ginny volt a hibás, így nem őt hibáztatja érte.
Julie valóban pofátlan volt, de nem kell aggódni, megkapja érte azt, amit megérdemel, ő is, meg a barátnője is.
Idézet:
Keb és Ginny... igazából ebben a beszélgetésben semmi extra nem történt, de azért jó volt olvasni.
Igaz, nem volt benne semmi hú de érdekes, mégis... Ginnynek jólesett, hogy Keb beszélt vele. Keb jó beszélgetőpartner, és Ginny számára is az lesz. Fognak még így beszélgetni egymással.
Idézet:
Hehe, Piton megkapja Warrent... aki ráadásul a griffendélbe megy. Lesznek ebből még bonyodalmak. Ugye nem fognak szemétkedni Warrennel?

Van egy olyan érzésem, hogy igen.
Bizony, Piton megkapta Warrent, aminek ő nagyon nem örül, és most egy darabig igencsak... öhm... hát... kiszámíthatatlan lesz a hangulata... ami végül komoly "gondokhoz" fog vezetni...
Oh, és igen, Warren griffendéles lett.

Először gondoltam rá, hogy a hugrabugba vagy a hollóhátba tegyem, de... végül úgy gondoltam, az sokkal nagyobb móka, ha a griffendélbe teszem. Ezzel sokkal több embert bosszanthatok egyszerre, és ráadásul, Warren valóban leginkább oda való most már.
Nos, ami a szemétkedést illeti...

nos... képzeld el, hogy Jacknek (akinek sok diák köszönheti egy-egy testvére, szülője, barátja elvesztését) a fia bekerül, nem csak az iskolába, de ráadásul elvárnák, hogy egy teremben, egy asztalnál étkezz vele, egy helyiségben írd vele a leckéd, egy tanteremben tanulj vele...

hát eleinte tuti nem lesz éppenséggel nagy élvezet...

de Warrent sem kell azért félteni.

Hisz ne feledjük, halálfalók között nőtt fel, az apja Jack, és túlélt ő már jó néhány csúnya dolgot. Egy rakás dühös iskolás csak nem tehet benne nagy kárt... ha akarja, meg tudja védeni magát.
Idézet:
Most már sokkal erősebb sejtéseim vannak, hogy miért utálja ennyire Perselus Nathenielt. De még így is csak tipp lenne, nem írom le.
Oh de kár, pedig tök kíváncsi lettem.

Vajon jófelé tapogatózol-e...
Idézet:
Kár, hogy nem derült ki, hogy Piton mit akar azért, hogy Warrent befogadja.
Oh, az egyszerű, és szerintem magától értetődő is a jelen helyzetben, de hogy ne áruljak el semmit, maradjunk annyiban, a következő fejezetben kiderül.
Idézet:
Keb (és Sirius) meg a lángoló házban maradt. Kétségem sincs, hogy megmenekülnek, szóval emiatt nem izgulok.
Oh, igen, ott maradtak, de nem sokáig.

A kövi fejezetet velük kezdjük, és kiderül, hogy mi lesz velük.
Idézet:
Összességében ennyi, már most várom a következő fejezetet.
Ígérem, igyekezni fogok vele, ahogy csak tudok.
Daedalus írta:
Egyetértek Castiellel.
Miben is?
Idézet:
Amúgy a Harry/Sarás résszeket énis hiányoltam,remélem lessznek a következő részben.
Igen, lesznek bizony. Velük zárom majd a fejezetet.
Idézet:
Ront hihetetlenül utálom!!Én Ginny helyében a felpofozás után lefagyosztottam volna és a csillagvizsgáló toronyba tettem volna(rohadt hideg lehet ott éjszaka:D)Mehetne utána Hermione is.
He-he, ez jó!

Ezt lehet ki kéne próbálni, nagy móka lenne...

Ront felrakni a csillagvizsgáló toronyba...

Ez tetszik.
Idézet:
Remélem Annelise és Draco egymásba szeretnek.jól illenek egymáshoz:D
Nos, ami azt illeti, nem, ők nem fognak örökre eggyütt maradni. Mind a kettejüknek kiszemeltem már azt, akivel majd összejönnek, ha vége lesz Voldinak, és szabadok lesznek.
Merlin áldja a válópert, ugyebár.