Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 26 (vasárnap), 23:57

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 482 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő

Milyen történetet olvasol szívesen (tőlem)?
1. Private Drive - romantika minden mennyiségben 43%  43%  [ 12 ]
2. Slash-t – bármely fandomban 25%  25%  [ 7 ]
3. HP fandomban egy hagyományos törire kíváncsi lennék tőled. 7%  7%  [ 2 ]
4. Nem vagyok válogatós, szóval bármi jöhet, aminek tetszik a tartalma. 25%  25%  [ 7 ]
Szavazatok száma : 28
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 17:40 
Betűmániákus

Lauras írta:
Sziasztok!

Stoobie-nak hála fel lett töltve a 34. fejezet, és meg kell jegyeznem nagyon hosszú rész lett, amit tegnap adtam át neki, szóval nagyon köszi újra stoobie, hogy frissíthettem ennyire gyorsan. ^^

Tudoooom. Ment a vélemény... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 16:49 
Írópalánta

Sziasztok!

Stoobie-nak hála fel lett töltve a 34. fejezet, és meg kell jegyeznem nagyon hosszú rész lett, amit tegnap adtam át neki, szóval nagyon köszi újra stoobie, hogy frissíthettem ennyire gyorsan. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 15:08 
Betűmániákus

stoobie írta:
Üdv!

Nos, Shanon, azt hiszem, elrontom a jövő hetedet... ugyanis végeztem a bétázással ;) Remélem, azért megkövezni nem fogsz érte :D

Szóval, Lauras, kukk mélesládád!

Na, látod! Ez még jobb :lol: Csak nem mertem követelőzni. :o Nem haragszom... :D Ilyenért sose.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 13:49 
Sztorihajhász

Üdv!

Nos, Shanon, azt hiszem, elrontom a jövő hetedet... ugyanis végeztem a bétázással ;) Remélem, azért megkövezni nem fogsz érte :D

Szóval, Lauras, kukk mélesládád!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 8:17 
Betűmániákus

Lauras írta:
Sziasztok!

A Héé, nem vagyok fiú 34. fejeze elkészült, és már stobbie gondjaira bíztam. :) Nagyon hosszú rész lett, így azt hiszem a következő hétvégén tudom csak feltölteni ezt a fejezetet. :wink:

Nagyon várom!
A jövő hetem úgy ahogy lesz, katasztrofális... :? Kell a fölüdülés! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 8:07 
Írópalánta

Sziasztok!

A Héé, nem vagyok fiú 34. fejezete elkészült, és már stobbie gondjaira bíztam. :) Nagyon hosszú rész lett, így azt hiszem a következő hétvégén tudom csak feltölteni ezt a fejezetet. :wink:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lauras 2009 október 24 (szombat), 8:49-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 23 (péntek), 8:19 
Betűmániákus

Óóóó, ezek nagyon jó hírek. :)
Már nagyon várom. Minden jót! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 23 (péntek), 7:38 
Könyvmoly

Lauras írta:
shanon widow írta:
Sziaaa!
Megint én jövök nyaggatni... :oops:
Hogy állsz a Hééé-vel?? Már nagyon várom a folytatását! :)
Remélem, hamarosan sor kerül a frissre. :mrgreen:
Ha meg nem, akkor... hm... hát akkor megint csak nekem lesz rossz... :-S Szóval csak annyit, hogy kezdenek jelentkezni a tünetek... :-)

Szia

A következő részből már 7 oldal elkészült, de nem vagyok elégedett vele, és némi átalakításra szorul tehát még stobbie se látta az újabb fejezetet, ami ha végre elkészül bétázásra szorul erősen. :) Igyekszem a összes változtatást ezen a héten megoldani, az idő most alkalmas lesz erre. A zargatásnak örülök, hisz ha csüggedek jó tudni, hogy várod/várjátok a következő részt! Szólok, ha végre eredmény van folytatással kapcsolatban. ^^

Szia!!!

Én is Várom! VÁROM!!!

Pussz!

D.G.

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 22 (csütörtök), 16:40 
Írópalánta

shanon widow írta:
Sziaaa!
Ha meg nem, akkor... hm... hát akkor megint csak nekem lesz rossz... :-S Szóval csak annyit, hogy kezdenek jelentkezni a tünetek... :-)

Szia

A következő részből már 7 oldal elkészült, de nem vagyok elégedett vele, és némi átalakításra szorul tehát még stobbie se látta az újabb fejezetet, ami ha végre elkészül bétázásra szorul erősen. :) Igyekszem a összes változtatást ezen a héten megoldani, az idő most alkalmas lesz erre. A zargatásnak örülök, hisz ha csüggedek jó tudni, hogy várod/várjátok a következő részt! Szólok, ha végre eredmény van folytatással kapcsolatban. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 21:45 
Betűmániákus

Sziaaa!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 04 (vasárnap), 11:16 
Írópalánta

shanon widow írta:
Lauras írta:
Sziasztok!

Frissítettem a Héé, nem vagyok fiú írásomat. Jó szórakozást hozzá! :)

A szórakozás megvolt, ugyanúgy pipálva a kritika és könyörgés a folytatástért is. :D

Köszi! A folyattás egyelőre még nem tudom mikor érkezik, de jönni fog. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 17:29 
Betűmániákus

Lauras írta:
Sziasztok!

A szórakozás megvolt, ugyanúgy pipálva a kritika és könyörgés a folytatástért is. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 16:48 
Írópalánta

Sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 10:04 
Írópalánta

Sziasztok!

Valószínűleg ma frissül a Héé, nem vagyok fiú írásom a 33. fejezettel. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 30 (szerda), 18:45 
Zöldfülű

végre! Tényleg nagyon örülök! Már éppen azon tanakodtam, hogy örökbefogadlak amíg be nem fejezed a történetet. Inkább etetlek-itatlak,mindent megteszek, hogy más dolgod ne legyen csak haladjál! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 16:13 
Írópalánta

cicus írta:
Éljen!Éljen!Éljen!
Nagyon várjuk!

Szia!

Akkor ennek a hírnek nagyon fogsz örülni. :) Az új fejezet kész van, de még egy erőteljes átnézésre szorul. Remélhetőleg hétvégén frissíthetem a Héé-t, de ez még nem 100%. ^^

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lauras 2009 szeptember 30 (szerda), 18:56-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 16:21 
Zöldfülű

Éljen!Éljen!Éljen!
Nagyon várjuk!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 19:46 
Írópalánta

Sziasztok!

Alex, a vámpírok réme 24. fejezete feltöltésre került, és ha engedélyezik, akkor jó szórakozást hozzá! :) A Héé, nem vagyok fiú c. írásomnak a következő részét végre el tudtam kezdeni, kisebb nyűglődés után. Szóval a következő frissítési tervem a Héé lesz. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 21 (hétfő), 17:31 
Írópalánta

cicus írta:
Szia Lauras!
Szeretem Alexet is, szóval klassz, hogy folytatod, de kedvencem még mindig az őrült Jessie az őrült ötleteivel.
Nem értettem az egyik válaszod az Alex utolsó kritikáinál. Nem vagy kész egy részletekbe menő, túlfűtött jelenet megírásához vagy már eleged van belőle azért hagytad ki?
Én egy "majdnem " csókot vagy egy nagy ölelést is tudok értékelni, a lényeg a körítés és akkor ezeknek a viszonylag ártatlan dolgoknak is felkavaró jelentősége lehet. Igaz ha már régen együtt fut a szerelmespár az olvasó óhatatlanul nyugtalankodni kezd, hogy mikor csinálnak már valami komolyat ami lenyugtatná a kedélyeket.:)

Szia

Annál a kritikánál úgy értettem a dolgokat, hogy nem igazán tudok írás terén még egy apró határvonalat átlépni vagyis konkrétan lépésről - lépésre leírni mi zajlik az ágyban vagy éppen a fürdőben.
Valahogy az én filozófiám szerint a kevesebb néha több lehet. Mivel olvasod a Héé, nem vagyok fiú c. történetemet, és az Alexet is gondolom belekukkantottál a többi írásomba is, így tudod mire gondolatok. Van ágyjelet némelyikbe, mint a Gyűlölj örökké c. írásomban is, de nem részletezem őket fél oldalon keresztül vagyis a mikéntet. A Héé-ben, pedig még a szereplők hivatalosan sehogy sincsenek egymással csak kerülgetik egymást... azonban, kedvenc mondatom: Egyszer mindennek eljön az ideje... :wink:

Üdv:
Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 21 (hétfő), 17:19 
Írópalánta

stoobie írta:
Üdv, Lauras!

Itt is szólok, hogy küldtem mélben a fejezetet :)

Köszi, megkaptam! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 21 (hétfő), 11:15 
Zöldfülű

Szia Lauras!
Szeretem Alexet is, szóval klassz, hogy folytatod, de kedvencem még mindig az őrült Jessie az őrült ötleteivel.
Nem értettem az egyik válaszod az Alex utolsó kritikáinál. Nem vagy kész egy részletekbe menő, túlfűtött jelenet megírásához vagy már eleged van belőle azért hagytad ki?
Én egy "majdnem " csókot vagy egy nagy ölelést is tudok értékelni, a lényeg a körítés és akkor ezeknek a viszonylag ártatlan dolgoknak is felkavaró jelentősége lehet. Igaz ha már régen együtt fut a szerelmespár az olvasó óhatatlanul nyugtalankodni kezd, hogy mikor csinálnak már valami komolyat ami lenyugtatná a kedélyeket.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 22:15 
Sztorihajhász

Üdv, Lauras!

Itt is szólok, hogy küldtem mélben a fejezetet :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 10:57 
Betűmániákus

A Héé-t már én is várom. :)
Sik ihletet hozzá! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 10:33 
Írópalánta

darktulip írta:
Lauras írta:
Sziasztok!

Alex, a vámpírok réme 23. fejezete ma felkerül, igazából percek kérdése már csak, hogy feltöltsem. Jó szórakozást majd hozzá! ^^

Elolvastam, fantasztikus lett :)
Azt szeretném kérdezni, hogy mikorra várható friss a Héé, nem vagyok fiú -ból? Már nagyon várom :)
Illetva még arra lennék kíváncsi, hogy Draco Girllel közös sztoritokat abbahagytátok? Mert annak is szívesen olvasnám a folytatását.

Puszi: darktulip

Szia

A közös törink Draqco Girllel folytatódik, habár egy ideje jól megtorpantunk vele, de mindig jöttek közbe dolgok, néha a technika szólt közben, de volt, amikor én csúsztam el a részemmel. :) A negyedik fejezet már kész van belőle, és remélhetőleg még egy közös átnézés után minden rendben lesz vele. A Héé-nek a következő fejezetének nekiálltam már, de még nem igen haladtam vele, így nem tudom megmondani mikor leszek vele teljesen kész. Van, mikor gyorsan megy a fejezet megírása, de vannak pillanatok mikor sehogy se tetszik, amit írok, ezért folyamatosan javítgatom vagy igyekszem másra terelni az energiákat. Most is valami ilyesmi áll fent, mert az Alex 24. fejezetét kezdtem el mellette írni. Így valószínűleg ebből a törtiből lesz a következő frissem is. Jó tudni, hogy várod a frisst a Héé-ből, és tényleg igyekszem gyorsan leküzdeni az apró nehézségeimet... ^^

Pusz
Lauras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 9:13 
Fanficbúvár

Lauras írta:
Sziasztok!

Alex, a vámpírok réme 23. fejezete ma felkerül, igazából percek kérdése már csak, hogy feltöltsem. Jó szórakozást majd hozzá! ^^

Elolvastam, fantasztikus lett :)
Azt szeretném kérdezni, hogy mikorra várható friss a Héé, nem vagyok fiú -ból? Már nagyon várom :)
Illetva még arra lennék kíváncsi, hogy Draco Girllel közös sztoritokat abbahagytátok? Mert annak is szívesen olvasnám a folytatását.

Puszi: darktulip

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 18 (péntek), 18:24 
Írópalánta

Sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 16:36 
Írópalánta

cicus írta:
Szia!
Elvonási tüneteim vannak! Mikor lesz friss? :cry:

Szia
Egyelőre a Héé-ből még nem készült el az újabb fejezet, hanem most egy másik történetemen dolgozok. Az Alex a vámpírok réme c. írásomat igyekszem most befejezni ezért fölös időmet erre az írásra fordítom. Azonban remélhetőleg hamarosan jöhet a Héé, nem vagyok fiú következő része is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 16:34 
Írópalánta

Karin írta:
Ma lesz az rtl klubbon 19.30-kor a Micsoda srác ez a lány! c. film. Tegnap láttam a reklámját és rögtön a Héé jutott eszmbe. Sztem vicces film lehet, majd megszeretném nézni. Az is vmi ilyesmi, hogy a lány beáll a fiú ikertestvére helyett a focicsapatba.

Szia!

A férfi szereplőért megéri megnézni azt a filmet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 15 (kedd), 8:10 
Zöldfülű

Szia!
Elvonási tüneteim vannak! Mikor lesz friss? :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 12 (szombat), 7:02 
Zöldfülű

Ma lesz az rtl klubbon 19.30-kor a Micsoda srác ez a lány! c. film. Tegnap láttam a reklámját és rögtön a Héé jutott eszmbe. Sztem vicces film lehet, majd megszeretném nézni. Az is vmi ilyesmi, hogy a lány beáll a fiú ikertestvére helyett a focicsapatba.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Mély hála!
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 09 (szerda), 16:47 
Írópalánta

cicus írta:
Bizony-bizony elolvastam végre! :-D
Egész nap főztem, mostam, takarítottam és azt mondogattam közben magamnak, hogy igazán megérdemlek ezekután egy kis örömet!
Délután elmentünk itthonról, de amint megjöttünk első dolgom volt ránézni megint az oldalra. Fülig érő szájjal olvastam végre az új fejezetet, mert azt találtam benne amire már rég gondoltam. Ha ez a fiú egy bűnözőpalánta, lehetne okosabb is, hogy ilyen régóta nem veszi észre, hogy átverik. Megkönnyebbültem, hogy ő jött rá elsőnek Jessie titkára a suliban, szóval nemhiába vezéregyéniség a diákok között. Abban bízom, hogy van olyan okos, hogy maximálisan kihasználja az előnyét és ebből újra sok-sok vicces jelenet adódik. Jessie ha akaratlanul is, de már kétszer kileste igen intim pillanatokban. Gondolom erre Take is rá fog jönni és törleszt majd.Már alig várom mit fogsz kitalálni!:)
Innentől kínszenvedés lenne, ha ritkán frissítenéd a sztorit, mert most "nagyon lendületben vannak az események" és gondolom rengetegen rágják a körmüket velem együtt a folytatásért, akik nem akarnak kiesni a lendületből. Látod, kellett neked ilyen sok embert függővé tenned! Most nyaggatunk állandóan!

Szia

Takeshi nem látta a fától az erdőt. :) Azonban most mér végre a lényegre tudott koncentrálni, és nem arra, hogy Jessie szeme kicsit túl zöld... A folytatásnak még nem álltam neki, és bár tudom vannak " függők" nekik még várni kell kicsit tovább. :) A héten biztos nem lesz friss. Amint valamit haladok ez ügyben itt a ficblogban adom hírül. Érdemes lesz nézni néha írok e bele valamit. :) Köszönöm, hogy türelmesen vártad míg felkerül az új fejezet. A nyagatás meg nem gond... ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Mély hála!
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 06 (vasárnap), 23:39 
Zöldfülű

Bizony-bizony elolvastam végre! :-D
Egész nap főztem, mostam, takarítottam és azt mondogattam közben magamnak, hogy igazán megérdemlek ezekután egy kis örömet!
Délután elmentünk itthonról, de amint megjöttünk első dolgom volt ránézni megint az oldalra. Fülig érő szájjal olvastam végre az új fejezetet, mert azt találtam benne amire már rég gondoltam. Ha ez a fiú egy bűnözőpalánta, lehetne okosabb is, hogy ilyen régóta nem veszi észre, hogy átverik. Megkönnyebbültem, hogy ő jött rá elsőnek Jessie titkára a suliban, szóval nemhiába vezéregyéniség a diákok között. Abban bízom, hogy van olyan okos, hogy maximálisan kihasználja az előnyét és ebből újra sok-sok vicces jelenet adódik. Jessie ha akaratlanul is, de már kétszer kileste igen intim pillanatokban. Gondolom erre Take is rá fog jönni és törleszt majd.Már alig várom mit fogsz kitalálni!:)
Innentől kínszenvedés lenne, ha ritkán frissítenéd a sztorit, mert most "nagyon lendületben vannak az események" és gondolom rengetegen rágják a körmüket velem együtt a folytatásért, akik nem akarnak kiesni a lendületből. Látod, kellett neked ilyen sok embert függővé tenned! Most nyaggatunk állandóan!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Köszönet!
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 06 (vasárnap), 18:07 
Írópalánta

cicus írta:
Már azt hittem én bénáztam el valamit, azért idegesített, de így talán csak kibírom... :roll:

Szia! Azóta felkerült és remélem tetszik/tetszett. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Köszönet!
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 06 (vasárnap), 10:26 
Zöldfülű

Már azt hittem én bénáztam el valamit, azért idegesített, de így talán csak kibírom... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: türelmetlenség
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 06 (vasárnap), 9:45 
Betűmániákus

cicus írta:
Bocsi, de hiába nyitom meg a történetet a főoldalon az új feltöltések címszó alatt az új fejezetet nem látom.
Világosítsatok már fel miért, mert lassan megőrülök!

Még nem bírálták el az adminok. Várj türelmesen :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: türelmetlenség
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 06 (vasárnap), 9:42 
Zöldfülű

Bocsi, de hiába nyitom meg a történetet a főoldalon az új feltöltések címszó alatt az új fejezetet nem látom.
Világosítsatok már fel miért, mert lassan megőrülök!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 06 (vasárnap), 7:37 
Betűmániákus

Lauras írta:
Sziasztok! A héé, nem vagyok fiú 32. fejezetét feltöltöttem. :) Jó szórakozást hozzá! ^^

Már repült is a kritikám :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 06 (vasárnap), 7:08 
Írópalánta

Sziasztok! A héé, nem vagyok fiú 32. fejezetét feltöltöttem. :) Jó szórakozást hozzá! ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 06 (vasárnap), 7:07 
Írópalánta

Karin írta:
Szuper! Köszi neked és Stoobie-nek is! A 31. fejezethez is repült egy plusz kritika :wink:

Szia! Láttam és örültem is neki. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 18:11 
Zöldfülű

Szuper! Köszi neked és Stoobie-nek is! A 31. fejezethez is repült egy plusz kritika :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 15:35 
Betűmániákus

Lauras írta:
Kedves olvasóim, úgy tűnik ezt a hetet már nem ússzátok meg a Héé, nem vagyok fiú újabb fejezete nélkül Stoobie-nak hála. Remélem örültök most nagyon! :)

Az nem kifejezés! :D

Örök hálánk Stoobieé >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 15:31 
Írópalánta

Kedves olvasóim, úgy tűnik ezt a hetet már nem ússzátok meg a Héé, nem vagyok fiú újabb fejezete nélkül Stoobie-nak hála. Remélem örültök most nagyon! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 14:08 
Írópalánta

Karin írta:
Ez egy nagyon csodálatos hír! Tényleg jó gyors voltál, köszönjük! Akkor viszont sietek még az előzőhöz kritikát írni :) üdv

Szia! Remélem, hogy hamarosan felrakható állapotban lesz majd az új fejezet és tetszeni fog. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 21:34 
Zöldfülű

Ez egy nagyon csodálatos hír! Tényleg jó gyors voltál, köszönjük! Akkor viszont sietek még az előzőhöz kritikát írni :) üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 16:30 
Írópalánta

Sziasztok!

Most a hírem csupán annyi, hogy meglepő módon elkészült a Héé, nem vagyok fiú c. írásom 32. fejezete. :) Azt még nem tudom mikor lesz felrakható állapotban, így nem tudok pontos időpontot közölni ez ügyben. Viszont mindenképpen előbb érkezik, mint hittem volna én is. :)
Remélem sokan örültök e hírnek... ^^
Akik az Alex, a vámpírok réme c. írásom frissét várják, nekik üzenem, hogy azzal is igyekezni fogok, hiszen izgalmas pillanatban maradt abba a fejezet jól tudom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 20:28 
Betűmániákus

Lauras írta:
Sziasztok!

Frissítettem a Héé, nem vagyok fiú c. írásomat. :) Jó szórakozást hozzá! ^^

Igen-igen. Kritika repült!
:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 19:53 
Írópalánta

Sziasztok!

Frissítettem a Héé, nem vagyok fiú c. írásomat. :) Jó szórakozást hozzá! ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 21 (péntek), 11:13 
Írópalánta

Sziasztok!

Kicsit késve szólok, de tegnap frissítettem az Alex, a vámpírok réme c. írásomat, és felkerült a 22. fejezet. :)
A következő frissítési tervem a Héé, nem vagyok fiú lesz, igaz itt még pontos időpont nincs, mert a történet még csak az írási fázisban van. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 19 (szerda), 10:03 
Írópalánta

Sziasztok!

Draco Malfoy felfedezései befejező 9. fejezetét feltöltöttem. :) Ezzel sikeresen befejeztem egy újabb történetemet. Jó szórakozást hozzá! ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 16:48 
Írópalánta

A tegnapi frissítésem után nem gondoltam volna, de ma már újabb friss vár a lelkes olvasókra. :) Draco Malfoy felfedezései c. írásom frissül a 8. fejezettel. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 482 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra