Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 22:10

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 626 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 15:03 
Fanficbúvár

Lexy írta:
Na bezzeg az enyim.. sivár sivatag =D=D

Írjál AMK-t :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 15:01 
Tollforgató

Na bezzeg az enyim.. sivár sivatag =D=D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 14:58 
Fanficbúvár

Lexy írta:
Te jó ég most nézem milyen népszerű kis ficblog lett ez. =) Grat!

Régen jártál erre :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 14:58 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Dracy írta:
Tudom, hogy nehéz kivárni. De enahma is mindjárt felrakja az ő Félvér Herceg továbbírását és már a miénkre nem is leszel kíváncsi, meglásd.
A Frighted... fordítását/átdolgozását??? Hol, mikor??? :-D

http://gportal.hu/gindex.php?pg=4542365&nid=1848647

Invítón írta én meg a honlapján is megláttam :D Hogy mi lesz a magyar címe, még talány. Egyelőr FFF:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 14:55 
Tollforgató

Te jó ég most nézem milyen népszerű kis ficblog lett ez. =) Grat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 14:50 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Tudom, hogy nehéz kivárni. De enahma is mindjárt felrakja az ő Félvér Herceg továbbírását és már a miénkre nem is leszel kíváncsi, meglásd.
A Frighted... fordítását/átdolgozását??? Hol, mikor??? :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 14:47 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Oké, nem sürgetem. Tudom, a jó munkához idő kell :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 14:42 
Fanficbúvár

Oké, nem sürgetem. Tudom, a jó munkához idő kell :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 14:39 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Ez azt jelenti, hogy hamarosan olvashatjuk???

Nem, Yatze, míg nincs kész 10 fejezet legalább, nem rakjuk fel, úgyhogy tarts ki :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 14:38 
Fanficbúvár

Ez azt jelenti, hogy hamarosan olvashatjuk???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 14:36 
Dracy írta:
Jaah :D Ez igaz :) Amúgy átfutottam. A második fejezetet kellene befejezeni, amit kékkel írtál, oda én beírogatok :) Amúgy Lunacool :D

Oké, akkor én átnézem a 2-at és igyekszem befejezni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 14:32 
Fanficbúvár

Lillia_hun írta:
Dracy írta:
Lillia_hun írta:
Ok, pár perc, csak át kell hoznom a másik gépről *bekapcs - másol - másol - küld* :D

Jöhetett volna privibe is :D *kíváncsifáncsi és türelmetlen*

Net nélkül arról a gépről sehogy sem tudtam volna küldeni :D

Jaah :D Ez igaz :) Amúgy átfutottam. A második fejezetet kellene befejezeni, amit kékkel írtál, oda én beírogatok :) Amúgy Lunacool :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 14:24 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Lillia_hun írta:
Ok, pár perc, csak át kell hoznom a másik gépről *bekapcs - másol - másol - küld* :D

Net nélkül arról a gépről sehogy sem tudtam volna küldeni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 14:14 
Fanficbúvár

Lillia_hun írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 14:11 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 14:05 
Fanficbúvár

Lillia_hun írta:
Dracy írta:
Ki tudja? Lehet ő is beszállt harmadiknak :lol: Csak vicceltem. Ennyire nem rombolnám le Piton image-ét.

OFF
Igazából azt kérte Volditól, hogy ölje meg, mert így nem tud tovább élni :twisted:

Mégjobb :D

Lillia_hun írta:
ON
Gyorsan átfutottam, amit írtál, tetszik :-)
Ha lesz még ötletem, beleírom, de közben nekiálltam a harmadik résznek is... eddig egy oldalt írtam, csupa rizsa :-)

Átküldöd? Érdekelne, mit rizsáztál :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 13:58 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Ki tudja? Lehet ő is beszállt harmadiknak :lol: Csak vicceltem. Ennyire nem rombolnám le Piton image-ét.

OFF
Igazából azt kérte Volditól, hogy ölje meg, mert így nem tud tovább élni :twisted:

ON
Gyorsan átfutottam, amit írtál, tetszik :-)
Ha lesz még ötletem, beleírom, de közben nekiálltam a harmadik résznek is... eddig egy oldalt írtam, csupa rizsa :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 13:50 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Dracy írta:
Erre mondom én azt, hogy mindennek megvan a maga határa. Ez már az enyémnek a túloldalán van. De persze - rám jellemzően - Pitont sajnálom :D
Szerintem van is miért...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 13:49 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Erre mondom én azt, hogy mindennek megvan a maga határa. Ez már az enyémnek a túloldalán van. De persze - rám jellemzően - Pitont sajnálom :D
Szerintem van is miért...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 13:44 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Az ennyire durva párosítások azért engem se érdekelnek... 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 13:40 
Fanficbúvár

Az ennyire durva párosítások azért engem se érdekelnek... 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 13:38 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Lillia_hun... írta:
A lényeg: Piton egy nyugis helyet keres a Tiltott Rengetegben, ahonnan Voldi elé hoppanálhat, amikor szemtanúja lesz valami olyannak, amit rémálmában sem szeretne látni :twisted:
Akkor ezt kihagyom 8)

Vajon miért nem csodálkozom rajta? :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 13:36 
Fanficbúvár

Lillia_hun... írta:
A lényeg: Piton egy nyugis helyet keres a Tiltott Rengetegben, ahonnan Voldi elé hoppanálhat, amikor szemtanúja lesz valami olyannak, amit rémálmában sem szeretne látni :twisted:
Akkor ezt kihagyom 8)

Werewolflady-vel mi a baj??? Hát, ha szereted a brutalitást, az erőszakot, a vért, mindezt egy slash-történetben, akkor semmi...

Mint egyik Piton-rajongó a másiktól, megkérdezhetném, hogy te kit tartasz számára ideális párnak?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yatze 2006 április 29 (szombat), 13:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 29 (szombat), 7:08 
Fanficbúvár

Lillia_hun írta:
Dracy!!!!!!!

Meg tudnád nekem magyarázni, hogy mi a fenéért törölted le az egypercesedet és az anyukád versét a Merengőről????????

:-w :-?

Nincs rá mentségem, csak az, hogy már úgyse nézte senki és úgy gondoltam, hogy akinek kell, majd itt elkéri :oops: Amúgy a honlapomon megtalálható az egypercesem: dracy.uw.hu :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 28 (péntek), 22:34 
Yatze írta:

A slashre visszatérve: Lillia, az Albus/Firenzés elérhetősége??? Annyit emlegették már, de nem találtam meg. Bár, lehet, hogy véleménnyel is beérem...

A sztori a http://www.restrictedsection.org/ oldalon van, de regisztrálni kell. Turning point by Ruhgozler. Én eddig tényleg csak belepillantottam, így véleményt nem mondok, de szerintem kihagyható (bár nem olyan hosszú). A lényeg: Piton egy nyugis helyet keres a Tiltott Rengetegben, ahonnan Voldi elé hoppanálhat, amikor szemtanúja lesz valami olyannak, amit rémálmában sem szeretne látni :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 28 (péntek), 22:24 
Fanficbúvár

Dracy!!!!!!!

Meg tudnád nekem magyarázni, hogy mi a fenéért törölted le az egypercesedet és az anyukád versét a Merengőről????????

:-w :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 28 (péntek), 18:42 
Fanficbúvár

hozsp írta:
:D Hú... kérdezz két könnyebbet. Sajnos nem tudom. Idő, kedv és ihlet függvénye... Na meg még egy: este szoktam írni, de a szomorú, hogy nagyon fejfájós vagyok. Ilyenkor képtelen vagyok alkotni. Csak egyszer próbáltam meg így részt írni és felrakni, de vhogy azt ti nem láthattátok... :oops: Igyekszem, de a 25. részt csak ma este vagy holnap kezdem el. Aztán a többi is következik majd, szép lassan...

Fejfájósan tényleg nem jó írni, de azért húzz bele ;) Most nem tudom, hogy írjak-e vagy olvassak... Szerintem megyek fürdeni, a kád úgyis megihlet :D Másnak is vannak ilyen idióta szokásai, mint nekem, hogy a kádban tanulok, írok stb?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 28 (péntek), 18:35 
Szárnybontogató

Dracy írta:
Oh *irul-pirul :oops: * köszi :) Nem teljesen hagytam ki Harryéket a történetből, csak úgy érzem, nem róluk szól. Elő fog még kerülni Harry, de nem kell neki nagy jelentőséget tulajdonítani :D Itt nem ő a lényeg. Piton itt már kezd ooc lenni, szerintem, és egyre inkább az lesz, amit majd ti eldöntötök, hogy jó-e vagy rossz. Te mikorra fejezed be a tiedet?

:D Hú... kérdezz két könnyebbet. Sajnos nem tudom. Idő, kedv és ihlet függvénye... Na meg még egy: este szoktam írni, de a szomorú, hogy nagyon fejfájós vagyok. Ilyenkor képtelen vagyok alkotni. Csak egyszer próbáltam meg így részt írni és felrakni, de vhogy azt ti nem láthattátok... :oops: Igyekszem, de a 25. részt csak ma este vagy holnap kezdem el. Aztán a többi is következik majd, szép lassan...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 28 (péntek), 18:21 
Fanficbúvár

hozsp írta:
Hát, ha már így rákérdeztél... :twisted:
Nagyon szeretem a történeted, mert érdekes ( de nagy kritika...) de a lényeg, hogy nem a szokványos HG/SS sablon, hogy egy csábos pillantás után a főszereplők máris a hálóban kötnek ki és...
Ráadásul a luthines fordulat is tetszett. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebből mit hozol ki... Gondolom még sok gondot és furcsa helyzetet fog ez még jelenteni Hermionének.
Tetszik, hogy megőrizted Piton alaptulajdonságait, de megfűszerezted azzal a magányosságérzettel és "társra vágyással", amit én is beleképzeltem a karakterébe.
És nem sajnálom azt sem, hogy Harryék ebben nagyon nem vesznek részt. Úgy jó a történeted, ahogy van. Biztosíthatlak róla, h hűséges olvasód maradok és mindig várni fogom a kövi részt! Ezer grat és millió puszi! :D :D :D

Oh *irul-pirul :oops: * köszi :) Nem teljesen hagytam ki Harryéket a történetből, csak úgy érzem, nem róluk szól. Elő fog még kerülni Harry, de nem kell neki nagy jelentőséget tulajdonítani :D Itt nem ő a lényeg. Piton itt már kezd ooc lenni, szerintem, és egyre inkább az lesz, amit majd ti eldöntötök, hogy jó-e vagy rossz. Te mikorra fejezed be a tiedet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 28 (péntek), 18:07 
Szárnybontogató

Dracy írta:

Kiritzálni nem akarod? Csak mert érdekelne a véleményed :)

Hát, ha már így rákérdeztél... :twisted:
Nagyon szeretem a történeted, mert érdekes ( de nagy kritika...) de a lényeg, hogy nem a szokványos HG/SS sablon, hogy egy csábos pillantás után a főszereplők máris a hálóban kötnek ki és...
Ráadásul a luthines fordulat is tetszett. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebből mit hozol ki... Gondolom még sok gondot és furcsa helyzetet fog ez még jelenteni Hermionének.
Tetszik, hogy megőrizted Piton alaptulajdonságait, de megfűszerezted azzal a magányosságérzettel és "társra vágyással", amit én is beleképzeltem a karakterébe.
És nem sajnálom azt sem, hogy Harryék ebben nagyon nem vesznek részt. Úgy jó a történeted, ahogy van. Biztosíthatlak róla, h hűséges olvasód maradok és mindig várni fogom a kövi részt! Ezer grat és millió puszi! :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 28 (péntek), 18:03 
Fanficbúvár

Yatze írta:
A slashre visszatérve: Lillia, az Albus/Firenzés elérhetősége??? Annyit emlegették már, de nem találtam meg. Bár, lehet, hogy véleménnyel is beérem...
Az Idő-járás volt az első, amit elolvastam, és mondhatom, hogy szerencsére, mert utána belekíváncsiskodtam pl Werewolflady firkálmányaiba, és azonnal megbántam. Az illetőt kezeltetni kéne :!:
Nekem ált. akkor tetszik egy fick, legyen slash, vagy normál, ha a cselekmény követhető, nem eltúlzott, hihető, és az érzelmek is jól elő vannak készítve. Frászt kapok pl attól, ha a két főhős már a második bekezdésben egymásnak esik...

Azt még megkérdezhetem, hogy melyik az a párosítás, ami elől nem zárkózol el? Csak kíváncsiságból :wink:

Mi baj volt Werewolflady írásával? Miért kéne kezeltetni, mit írt?

Uh, pedig az a legjobb, mikor az első fejezet végén egymásnak esnek és már le is tépték egymásról a ruhát és szerelmet vallanak egymásnak :D *ne vedd komolyan, kicsit hülye* Egyébként az ilyet én sem szeretem. Bár lehet az enyém is ilyen lesz, még nem tudom, senki nem véleményezte ezt a részét, de majd ti megmondjátok :)

A párosítások? Hm, a heterók jönnek be nálam :D De ezek közül is vannak olyanok, amit nem igzán szeretek. Pl a fenét se zavarja, ha Hermionét Siporral párosítják, mert őt nem szeretem annyira, de attól frászt tudnék kapni, ha Pitont McGalagonnyal vagy Tonksszal boronálják össze. Pfúj :D Pitonra háklis vagyok :D A többiekre annyira nem. Még a Draco/Hermionéval sincs semmi bajom, csak már unalomig nyúzott, nyáltól csöpögő párost csinálnak belőle néhányan és azt nagyon nem szeretem. Ha Draco, akkor legyen gonosz, arisztokrata és ne nyálaskodó. Egy fic volt, amit nagyon szerettem és DéHás volt, de most nem jut eszembe a címe. Ilyen táborosdi.De azzal kezdtem és lehet, hogy ha megint elolvasnám, már nem tetszene. Úgyhogy ez a páros ezért nem. Múltkor olvastam egy Mrs. Figg vs Dumbledore-t, még az sem volt annyira rossz vagy elviselhetetlen számomra. Csak az zavar, ha Pitont párosítják szerintem hozzá nem illő emberrel.

Harryt annyira nem szeretem, de mégis a szívemhez nőtt és nem igazán kedvelem a hozzá párosított extrémebb embereket. Ez van :D Lehet, hogy egy Sirius - Remus annyira nem zavarna, mert Siriust nem szeretem, Remus meg semleges. Ki tudja?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 28 (péntek), 17:51 
Fanficbúvár

hozsp írta:
Ez igaz, örülök, h nincs harag! De most rohanok... : olvasni a kövi fejezetedet!!! :D :D :D

Kiritzálni nem akarod? Csak mert érdekelne a véleményed :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 28 (péntek), 17:30 
Fanficbúvár

Új fejezetet olvastam, kritizáltam (na jó, ez azért túlzás volt) és az egészet készítem nyomtatásra.

Az Idő-járás volt az első, amit elolvastam, és mondhatom, hogy szerencsére, mert utána belekíváncsiskodtam pl Werewolflady firkálmányaiba, és azonnal megbántam. Az illetőt kezeltetni kéne :!:
Nekem ált. akkor tetszik egy fick, legyen slash, vagy normál, ha a cselekmény követhető, nem eltúlzott, hihető, és az érzelmek is jól elő vannak készítve. Frászt kapok pl attól, ha a két főhős már a második bekezdésben egymásnak esik...

Azt még megkérdezhetem, hogy melyik az a párosítás, ami elől nem zárkózol el? Csak kíváncsiságból :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 28 (péntek), 16:12 
Szárnybontogató

Dracy írta:

Nem veszem rossz néven, ne félj. Tisztában voltam vele, hogy slash és kíváncsiságból olvastam el. Egyébként biztosan ettél már sóskát, hogy tudd, nem szereted. Nos, nekem is el kellett olvasnom, hogy véleményt tudjak róla mondani: nem az én műfajom. Tanultam belőle, nem olvasok el többet. :)

Ez igaz, örülök, h nincs harag! De most rohanok... : olvasni a kövi fejezetedet!!! :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 28 (péntek), 13:58 
Fanficbúvár

Felraktam a következő fejezetet, ha az adminok elfogadják, olvashatjátok a 16. fejezetet: Hermione - Perselus címmel :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 28 (péntek), 8:41 
Fanficbúvár

hozsp írta:
Ezt ne vedd rossz néven: de csak annyit tok mondani, hogy akkor ne olvasd el. Mert mindig ki van írva, ha SLASH. Én se szeretem a sóskát, tehát nem eszem belőle... :-D

Nem veszem rossz néven, ne félj. Tisztában voltam vele, hogy slash és kíváncsiságból olvastam el. Egyébként biztosan ettél már sóskát, hogy tudd, nem szereted. Nos, nekem is el kellett olvasnom, hogy véleményt tudjak róla mondani: nem az én műfajom. Tanultam belőle, nem olvasok el többet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 21:32 
Szárnybontogató

Dracy írta:
Olvastam már slasht, jinjang Változás befejezésszerűségét és a másik Draco/Harry slashét. Azt mondanám, hogy bírja a gyomrom az ilyesmit és nem a szókimondó és részletes szexleírás miatt nem szeretem a slasht, hanem az egész helyzet abszurditása miatt. Nem és nem megy. Vannak dolgok, amik távol állnak tőlem és a slasht ide sorolnám.

Ezt ne vedd rossz néven: de csak annyit tok mondani, hogy akkor ne olvasd el. Mert mindig ki van írva, ha SLASH. Én se szeretem a sóskát, tehát nem eszem belőle... :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 21:20 
Fanficbúvár

Kit mi riaszt el. Engem maga a párosítás. Pl a horrorfilmekkel is így vagyok. Nem feltétlenül a filmmel van bajom, meg a vérrel, meg ilyesmivel, csak egyszerűen vannak dolgok, amiket gusztustalannak tartok(lásd Hostel, amit nem láttam, de már az elmesélésétől is hányni tudtam volna).

A slashsel is csak a párosítás volt a gond... ugyebár az elvek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 21:16 
Dracy írta:
Olvastam az Idő-járást. Igazából aki szereti a slasht, rajong érte, de nekem nagyon tetszett, addig a pontig, míg az óra nem volt a szerelmesnél. Onnantól kezdve, mint akit arcon csaptak, az egész fic érzéséből a viszolygás maradt vissza számomra.

Én angolul olvastam először, és bevallom, a fic végét nem is értettem teljesen. "Harry szereti Pitont. És akkor mi van? Nehezen megy a barátság, de azért elindultak az úton" - gondoltam, és nem értettem, ez a töri miért pre-slash. Aztán magyarul végre leesett, de nem zavart... Engem ált. pont a durvább szex-leírások zavarnak a slash törikben, főleg, ha maga a történet nagyon jó, és felesleges bele a korhatáros rész. Bár az invito topicban ajánlott Firenze/Albusba perverz kíváncsiságból muszáj volt belekukkantanom :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 21:07 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Nos, nekem nem rémlik, csak olyan, ahol H. bevallotta, hogy őt is szekálta volna... (pl. A gardrób) Írd meg $pray
Pitont ne merészeld kinyírni! Inkább ne olvasd el a történetet 8) Bár, ha ismernéd Tira Nog Idő-járás c. írását... :roll:
A kezes utalásodat tökéletesen értem :-D

*fütyül és a plafont bámulja, mint aki tud valamit, de nem hajlandó elárulni* Olvastam az Idő-járást. Igazából aki szereti a slasht, rajong érte, de nekem nagyon tetszett, addig a pontig, míg az óra nem volt a szerelmesnél. Onnantól kezdve, mint akit arcon csaptak, az egész fic érzéséből a viszolygás maradt vissza számomra.

Olvastam már slasht, jinjang Változás befejezésszerűségét és a másik Draco/Harry slashét. Azt mondanám, hogy bírja a gyomrom az ilyesmit és nem a szókimondó és részletes szexleírás miatt nem szeretem a slasht, hanem az egész helyzet abszurditása miatt. Nem és nem megy. Vannak dolgok, amik távol állnak tőlem és a slasht ide sorolnám.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 20:56 
Fanficbúvár

Nos, nekem nem rémlik, csak olyan, ahol H. bevallotta, hogy őt is szekálta volna... (pl. A gardrób) Írd meg $pray
Pitont ne merészeld kinyírni! Inkább ne olvasd el a történetet 8) Bár, ha ismernéd Tira Nog Idő-járás c. írását... :roll:
A kezes utalásodat tökéletesen értem :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 20:54 
Fanficbúvár

Dracy-bejelentkezetlenül írta:
Olvastam egy érdekes ficet Eve.T.Snape-től. A Vádirat, a Tekergők ellen, és eszembe juttatott egy érdekes dolgot. Írt már valaki olyan ficet, amiben Harry visszacsöppent a tekergők életébe és a saját apja szekálta? Tudom, hogy voltak már olyanok, amikben visszament az időben és hasonlók, de olyan volt már, amiben az apja végülis őt is bántotta, mint Pitont? Mert, ha nem, mindenki reszkessen, mert én megírom :)

Ilyet én nem olvastam, de nagyon kíváncsi lennék rá! Azaz írd meg, jó? *kérlel* :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 19:24 
Olvastam egy érdekes ficet Eve.T.Snape-től. A Vádirat, a Tekergők ellen, és eszembe juttatott egy érdekes dolgot. Írt már valaki olyan ficet, amiben Harry visszacsöppent a tekergők életébe és a saját apja szekálta? Tudom, hogy voltak már olyanok, amikben visszament az időben és hasonlók, de olyan volt már, amiben az apja végülis őt is bántotta, mint Pitont? Mert, ha nem, mindenki reszkessen, mert én megírom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 15:13 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Slash, de nagyon nem az a lényeg benne... Sirius, mint szellem a narrátor, és általa nézhetjük végig, hogyan békülnek ki. Ha jól emlékszem, csak egy "kép" a konkrét slash-tartalom.

Nekem ez a kép is tetszik: http://www.walkingtheplank.org/archive/viewstory.php?sid=703
Meg ez se rossz: http://www.walkingtheplank.org/archive/viewstory.php?sid=515
A kezekre van egy másik verzió is: http://www.walkingtheplank.org/archive/viewstory.php?sid=693

Úh, ha nem haragszol én nem vállalom be. Nekem maga az elképzelés, hogy Piton és Harry... kiábrándító. Nem tartom undorítónak, vagyis egy kicsit, de számomra inkább olyan, mintha megölnék a bálványomat. Úgyhogy, ha bevállalod, hogy a következő ficemben Pitont kinyírjam... ám legyen, elolvasom :D Ez lesz a bosszú, amiért Harryvel... :D

Láttam a képeket, de az a kezes jobban tetszik, amit én likeltem, mert azon látszik, hogy Piton és Harry keze, mégsem tartom slash-es utalásnak. Öhm, érthető volt ez így? Amúgy maga a rajz nagyon szép, de a mélyebb értelme miatt tetszett meg. Mert hiába tartom szépnek a képeket, ha nem tetszik, amit ábrázol (Pl Piton és Harry a konyhakövön... :oops: :roll: ). Szal maradjunk a hetero témánál :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 13:48 
Fanficbúvár

Slash, de nagyon nem az a lényeg benne... Sirius, mint szellem a narrátor, és általa nézhetjük végig, hogyan békülnek ki. Ha jól emlékszem, csak egy "kép" a konkrét slash-tartalom.

Nekem ez a kép is tetszik: http://www.walkingtheplank.org/archive/viewstory.php?sid=703
Meg ez se rossz: http://www.walkingtheplank.org/archive/viewstory.php?sid=515
A kezekre van egy másik verzió is: http://www.walkingtheplank.org/archive/viewstory.php?sid=693

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 12:25 
Fanficbúvár

Yazte, Lillia, ez ugye nem slash? Mert akkor bele se kezdek. Viszont találtam az oldalon egy jó képet:

http://www.walkingtheplank.org/archive/viewstory.php?sid=692

Ez nagyon tetszett.

Enahma hozzászólását én is olvastam, kíváncsi leszek, hogy hogyan csinálja. Ha jól értelmeztem, Tira-Nog se tudott jót alkotni a hatodik folytatásaként, úgyhogy húzzúnk bele Lillia, hátha a miénk lesz a hihető :D

Az ötleteket egyébként én is szívesen veszem, de nem akarok másolni vagy ilyesmi és ötleteket sem akarok lopni. Pl múltkor úgy megijedtem, hogy Spekcio is ugyanazt a teóriát találta ki valamire, mint mi, de kiderült, hogy egészen más van a dologban, úgyhogy megnyugodtam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 9:12 
Fanficbúvár

A szótár címét majd megkeresem, mert nem én telepítettem netről :oops:
AYLNO tényleg kész van, tehát lehet olvasni :-D Nekem se ártana folytatni angolul...
Fickek terén most nem nagyon tudok újat mondani. A walkingtheplank oldalán elvileg most zajlik a Snarry-olimpia, esetleg onnan lehet ötleteket gyűjteni... A hatos könyvet most olvastam újra, és én kis pihent, kiírogattam belőle az "érdekes" részeket. Elgondolkodtató lett :roll:

Más: Enahma az Index-fórumon említette, hogy amint ideje engedi, nekiül, és ír egy új sztorit, amiben a hatos könyv eseményei után békíti ki kedvenc párosát :-)V :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 26 (szerda), 7:33 
Fanficbúvár

A Yatze által ajánlott SS/HP:
Shifting by Jadzialove, http://www.walkingtheplank.org/archive/ ... hp?uid=205

Ha jól tudom, időközben felkerült az AYLNO befejező része, így nincs kifogás, el kell olvasni :-) (Persze folytatás még lesz :wink: )

Én Mobimouse-t használok gépen olvasásra, de igyekszem mindent szótár nélkül olvasni, még ha maradnak is így részek, amiket nem teljesen értek. Így nagyon tud nőni az ember szókincse :-)

Yatze: én akkor is szívesen veszem az ötleteket! :-) *kidugja a nyelvét Dracyra* Azért itt-ott még vannak kisebb-nagyobb homályos foltok a sztorinkban, bár a fő vonulat és a fordulópontok adottak :D >:) Ráadásul saját sztorikat is írnék, ha lenne ihletem :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 25 (kedd), 12:17 
Fanficbúvár

Jah, amiért eredetileg jöttem, el is felejtettem. Feltettem a 15. fejezetet: Mindent előről címmel. Remélem elfogadják az adminok és el is tudjátok olvasni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 25 (kedd), 12:15 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Van, amennyiben olvasol Snarry történeteket. Most épp van pár ajánlat a tarsolyomban :-D Az egyiket már elküldtem Lilliának. A készülő íráshoz is lehet, hogy használható ötletként...
Egyébként őszintén bevallom, AYLNO nekem is sok angolul. Meg sokkal jobban élvezem GuessLess stílusában magyarul :wink:

Mondd, hol találom, talán ráveszem magam és elolvasom :D De csak ha megígéred, hogy nagyon jó :D Köszi, ötletekre nincs szükségünk, van saját rakásra :D Ilyen még tuti nem volt senkinek, mint nekünk *reménykedik*

Én imádtam az Anylo-t angolul, mert akkor még ment. Annyira jó stílusa van Aspennek, hogy csak na :D Egy hét alatt olvastam el az 50 fejezetet, ami ugye kb vagy 500 oldal és folytattam volna, ha be van fejezve. Egy darabig még olvasgattam is, mikor frissített, de most már nem nagyon nézegetem. Csak olyannak ülök neki, ami be van fejezve, mert egyszerűen zsong a fejem a sok történettől és alig tudom őket megkülönböztetni. Egyedül a GYVM-et és az AMK-t figyelem, mert azokat én bétázom, de egyszerűen képtelen vagyok rávenni magam bármire, hogy olvassam, ha nincs befejezve. *befejezetlen-fic-beteg*

Jah, én is Sztakival olvastam mindig, meg van egy aprócska szótáram, amit le tudok kicsinyíteni a képernyő aljára és így nem kell folyton kattingatnom. De van, mikor meg se nézem, hogy mit jelent, mert nagyjából sejtem, vagy megértem a többi alapján és ugye ilyenkor jönnek a meg nem értések :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 626 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra