Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 12:24

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 53 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Merilwen elmereng
HozzászólásElküldve: 2015 április 15 (szerda), 19:03 
Fanficbúvár

Üdv mindenkinek!

Jelentem, az irományom ötödik része fel van töltve (ezúton is köszönöm stoobie-nak a gyors engedélyezést :-D ), ITT olvasható! :D
Ez a fejezet kicsit drámai lett, majd’ belepusztultam az írásába a karaktereimmel való együttérzés miatt :cry:

A következő fejezet április vége felé várható. Ebben kissé feloldom a feszültséget, de fellép helyette másik… Egyelőre nem árulok el többet :P

Ja, és köszönöm a sok megtekintést, ami már ötszáz fölött jár! :-)

És elég jól állok a „macska-napló” első fejezetével is, csak cím nem jut eszembe az első fejezethez. ~x(
Ilyenkor egy trükk van, amit bevethetek: elolvastatom az irományt az öcsémmel, és megkérdezem, mit javasol. Általában nem használható az ötlete, de a hatására rögtön eszembe jut valami fantasztikus :D

Ha pedig ez sem működik, keresek bétát címadáshoz… :lol:

Két hét múlva jelentkezem friss infókkal! Addig is jó olvasást! :mrgreen:

Merilwen

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Merilwen 2015 június 08 (hétfő), 10:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Merilwen elmereng
HozzászólásElküldve: 2015 április 12 (vasárnap), 14:39 
Fanficbúvár

Sziasztok!

Jó hírem van: megírtam Az elfelejtett varázslat ötödik fejezetét, megkaptam a feltöltési engedélyt az ESzB-tól (Első Számú Béta), jövő héten megy! :-D

Más
Belekezdtem egy HP-fanfictionbe. Még nem állok vele túl jól, egyelőre még csak tervezem a cselekményt. De az első fejezetben már tudom, mi lesz, és jövő hónapban (hamarabb nincs rá időm) jövök vele.
A történet alapja Lily Potter levele Siriusnak, pontosabban ennek az a részlete, amikor a macskájukról beszél. Harry, miután elolvassa a levelet, úgy véli, a macska elpusztulhatott, mikor Voldemort megölte a szüleit (mint ezt, gondolom, mindenki tudja :-) )
A cicus azonban mégiscsak életben maradt, és később fontos szerepet kapott Harry Potter és barátai életében. Az ő szemszögéből mesélem el Voldemort támadását és az azutáni eseményeket. A többi egyelőre maradjon titok. :kitty:

Jó írás-olvasást kívánok mindenkinek!

Ui.: Kérlek szépen, írjatok kritikát! Én is igyekszem! :)

Merilwen

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Merilwen 2015 június 08 (hétfő), 10:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Merilwen elmereng
HozzászólásElküldve: 2015 április 03 (péntek), 9:34 
Fanficbúvár

Sziasztok!

A kritikákban szinte mindenki mondja, hogy nagyon várja az új részt, én meg már unom ismételgetni a választ. Úgyhogy itt és most leírom, és ez mindenkorra érvényes :-)
Tehát: Az elfelejtett varázslat című írásomat kéthetente igyekszem frissíteni, hamarabb egyszerűen nincs rá időm. Tehát az ötödik rész nagyjából április közepe felé várható, csakhogy…
Csakhogy az a helyzet, hogy bár ez a rész már elkészült egyszer, a „bétáim” (azaz édesapám és öcsém) nem voltak vele túlzottan elégedettek, úgyhogy most kezdhetem az egészet elölről. ~x(
Ráadásul apám, az Első Számú Béta ideje eléggé szűkös mostanában, tehát ha megírom is végre a kettes változatot, fogalmam sincs, mikor sikerül elolvastatnom vele, tehát hogy mikor tudok egyáltalán esélyt adni, hogy megkapjam az engedélyt.

De azért nem kell elkeseredni, nem fogok sokat késni az új résszel! Ünnepélyesen fogadom! :-D

Jó írás-olvasást mindenkinek és kellemes húsvéti ünnepeket! :Dbunny:
Merilwen

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Merilwen 2015 június 08 (hétfő), 10:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 53 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 1 óra