Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 18:16

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 54 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Háttek már megint nem adja fel (Synus napló)
HozzászólásElküldve: 2017 december 17 (vasárnap), 11:39 
Ó-nagy-admin "on stage"

Háttek írta:
Fent van az Ötödik Fejezet, drágaságaim!

Vajon elfogy Zoe végtelen türelme Rileyval szemben?

Nahát, jó gyorsan frissül a történet! xsmile Csak azt sajnálom ilyenkor, hogy nincs annyi időm olvasni, mint szeretném, de előbb-utóbb úgyis bepótolom. xred

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 december 16 (szombat), 14:38 
Szárnybontogató

Fent van az Ötödik Fejezet, drágaságaim!

Vajon elfogy Zoe végtelen türelme Rileyval szemben?

"Kevés ezüstszemű albínó járt Fata Morganában. Ilyen gyér rejtőszínnel bárki felismerhetné, aki csak hallomásból tudott róla, és valóban, bárki kiszúrta őt az utcán – bárki, aki fontosnak érezte magát, de senki, aki fontos is lehetett volna."

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 december 14 (csütörtök), 14:34 
Szárnybontogató

Megint találtam egy zenét, ami a kedvenc karakteremre emlékeztet.

De annyira rá emlékeztet, hogy az már fáj!

Gondolom, sejthető, hogy az élete legalább annyira örömmel teli, mint a dallam, meg a hangszerelés.
Én vagyok az egyetlen, aki élvezettel teszi tönkre a kedvenc szereplőjét?

No, de tegnap belekezdtem a Tizenegyedik fejezetbe (igen, hat fejezettel előrébb járok arra az esetre, ha valami megakasztana - mert szokott -, és nem senkit túl sokáig anyag nélkül hagyni), és most jönnek az olyan dolgok, hogy információadagolás, meg karakterdrma-felvázolás, és egyssszerűen borzasztóan szenvedek vele...

DE NAGYON SZENVEDEK!

Olyannyira, hogy írtam kemény két sort 4 óra alatt (igaz, lehet, nem kellett volna közben Sonic Boomot nézni...), meg visszatöröltem egy teljes dialógust.

Öröm és boldogság, Háttek úgy halad, hogy visszafelé sétál!

És, az elmúlt nyolc évben ez volt a második kritikus pont, aminél rendszerint elakadtam és újra kezdtem (az első kritikus pont az, mikor Kettes Számú Meg Nem Nevezett Főkarakter a színpadra lép). Mindössze két alkalommal jutottam el eddig, tehát most fogakat összeszorítani, és megpróbálom kikapcsolni a Shadowlord témát (fenti link), hogy rá tudjak hangolódni az aktuális jelenetre.

Csak... még egyszer hadd nyomjam meg a replay gombot... Vagy kétszer... Lécci~

Note to self:
Két és fél fejezetnyi, sejtelmes überdarkos piszkosrózsaszín (tehát, annyira azért nem rózsaszín, de mégis) buborék elég volt.

Amúgy hamarosan érkezik az Ötödik Fejezet. Kihallgatjuk Rájlit, meg ilyenek, nagyon jó lesz!

"Kevés ezüstszemű albínó járt Fata Morganában. Ilyen gyér rejtőszínnel bárki felismerhetné, aki csak hallomásból tudott róla, és valóban, bárki kiszúrta őt az utcán – bárki, aki fontosnak érezte magát, de senki, aki fontos is lehetett volna."

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Háttek már megint nem adja fel (Synus napló)
HozzászólásElküldve: 2017 december 11 (hétfő), 18:03 
Szárnybontogató

mod. szerk.

*mély levegő*
Tehát, sziasztok!

(Ez lesz most a hosszú nyitóposzt, szóval ha olyan bátor vagy, hogy elpazarlod a nyitósorokra az idődet, javaslom, hogy húzd ide a kényelmesebb székedet, csapd fel a lábad az asztalra, és tedd öledbe azt a tál nasit!)

2009, vagy 2010 Januárjában jött az az agyatlan ötlet az eszembe, hogy kreálni kéne valami science-fictiont, amiben különleges képességű emberkék vannak, meg egy női hősnő, aki találkozik egy rejtélyes férfival, akinek talán köze van az elfelejtett gyerekkorához. Avagy megalkottam a tökéletes Mary-Sue és az Ügyeletes Fanservice-Bishounen sosem kibontakozó románcát, ugyanis éreztem, hogy a történet valamiért nem működik.

Mert, mondjuk még csak 16 voltam, nem igazán létezett világ, meg aztán az akciójeleneteknek még egy Michael Bay filmben is több értelme és realitása volt... És az Ügyeletes Fanservice-Bishounen sem tudta kinőni az Ügyeletes Fanservice-Bishounen-szindrómát.

Tehát, nyolc éven át minden Januárban (nem szándékosan, így alakult) leültem újra, hogy kitöröljem a fáradtságos munkával megírt Word-fájlt (véglegesen, eskü, egyik verzió sincs meg), és ebből lett több, mint hét totálisan újraírt verzió *őrült hörgések és zihálások*, mire a hetediknek bizonyos darabjait meg lehetett tartani, és ebből lett aaaa...

*dobpergés*
Ügyeletes Fanservice-Bishounen újratöltve, avagy Overpowered Riley Morgan és Barátai Zoe Sanders ex-Mary Sue elbeszélésében
...
...
...
Röviden csak Synus

Én sem tudom, hogy mi a műfaja, azt hinnéd, sci-fi, de majd rájössz, hogy nem, tehát ha nem szereted a sci-fit, olvasd azért, ha meg igen, akkor azért. Fogalmam sincs, ez kinek mennyire jó, vagy rossz hír, de előre leszögezem, hogy a Synusban nem lesz szerelmi háromszög! Van elég konfliktus dögivel anélkül is.

Itt fogom rögzíteni az aktuális kirohanásaimat, meg persze adok némi infót a történet jelenlegi állapotáról, és ha bármi regénnyel kapcsolatos kérdésed/ észrevételed van, akkor is várlak szeretettel!

mod. szerk.

Nocsak, hát kint van egy Negyedik fejezet!

Köszcsi, adminok! ♥

Kép

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Háttek 2018 szeptember 11 (kedd), 11:29-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 54 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 1 óra