Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 10:26

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 62 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 24 (kedd), 12:29 
Szárnybontogató

Ezért abszolút hála jár Rita! Kaptam kritikák közt is egy támogatót, no de majd meglátjuk! Remélem, hozzájutok mielőbb!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 17 (kedd), 18:00 
Sztorihajhász

Erre annyit tudok mondani, hogy még senki nem szavazott az ellenkezőjére. Kérek mindenkit, hogy szavazzon (,de ne ellenem)! Úgy is nyerek! Ugye??? Ha rikkygirl támogatást kér tényleg segítsünk neki! :-D :-D :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 16 (hétfő), 19:24 
Szárnybontogató

Kösz Ritám! Most csak megnehezítetted a dolgomat! Azért még, ha nem haragszol, akkor várok mástól is visszajelzést, mert (bár a Te szavad ötöt ér) kéne még más támogató is... :) :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 16 (hétfő), 19:14 
Sztorihajhász

Mi az, hogy nem akarod folytatni? Nem tudom, hogy mit éreznék, ha nem találnák folytatást.

Az új történeted jól hangzik :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 15 (vasárnap), 17:54 
Szárnybontogató

Új mű a láthatáron! :)
Szánt szándékom volt csupán egy ficet vezetni egyszerre, de aztán jött a Twilight-Alkonyat. Most tele vagyok lelkiismeretfurdalással, amiért nem írom.

Viszont most megint emészthet a bú, mert új történetet agyaltam ki, aminek a gyári neve "Idegen a nagyvilágból". Szerintem ez még változni fog. Várom itt az ötleteket, hogy mi legyen a cím. A történet arról szól (remélem, még nem volt ilyen), hogy egy magyar lány kerül a Roxfortba, de nem egészen tiszta, hogy miért, mert nincs túl nagy tehetsége a varázsláshoz, ráadásul egy évvel később, 12 évesen kerül be. Ez már elég bizarr... No, de mit keres akkor ezen a helyen?

Azt még meg kell álmodnom, hogy WVV-s legyen-e, mert ha nem, akkor majd külön ki kell találnom egy olyat is. :D Túl sokat akarok egyszerre, tudom. Azt hiszem, előbb befejezem a LELN-t. :D

Illetve várom még a véleményeket arról, hogy a Twilight-Alkonyatot folytassam-e. :roll: :roll: :roll: :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 15 (vasárnap), 16:37 
Szárnybontogató

Kedves, remélhetőleg türelmetlen Olvasóim!
Reményem szerint ma sor kerülhet a Lily Evans legújabb naplójának (továbbiakban LELN) folytatására, bár még egyelőre sejtelmem sincs, miképpen. :)

A Twilight-Alkonyat lelkes kis közönségének pedig azt üzenem, hogy még türelemmel kell lenni. Továbbra is azt mondom, hogy nem szándékozom elkapkodni és rossz fejezetet írni csupán azért, hogy folytassam!

Várok hozzászólásokat bárkitől! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 10 (kedd), 15:10 
Szárnybontogató

Hali drágáim!
Felkerült a 27. fejezet is Lily Evans legújabb naplójához. Szeretettel várom továbbra is az érdeklődőket, és a kritikákat. ;) Hamarosan folytatódik a történet.

A következő fejezetről:
Ha minden igaz, kiderül, Dumbledore milyen ötlettel akarja megmenteni Lilyt... De ez vajon sikerül is és beválik a terv?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 10 (kedd), 15:03 
Szárnybontogató

GYK írta:
szia.
nem tudom, hogy melyik altopicba, de fűztem megjegyzést ahhoz a szép hozzú szöveghez, amit még egy másik helyen is megtaláltam.

bocs az off miatt, csak gondoltam, szólok.

Szióka, nem gond. Amúgy, ha a Twilightra gondolsz, azon túl vagyok már. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 26 (hétfő), 19:45 
Fanficbúvár

szia.
nem tudom, hogy melyik altopicba, de fűztem megjegyzést ahhoz a szép hozzú szöveghez, amit még egy másik helyen is megtaláltam.

bocs az off miatt, csak gondoltam, szólok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Twilight-Alkonyat
HozzászólásElküldve: 2009 január 26 (hétfő), 19:06 
Szárnybontogató

Kedves Drágáim!
Mindenkinek abszolút hálás vagyok, amiért elolvasta a Twilight-Alkonyat c. ficem eddigi fejezeteit, és már tűkön ül, hogy mikor folytatom... Nos, már haladok vele, csak sokáig nem volt ötletem és nem akartam elrontani az eddigiek szépségét egy összecsapott fejezettel. :) De már van ötlet, hétvégén felrakom, remélhetőleg! :)
Puszka!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 16 (péntek), 13:30 
Szárnybontogató

Üzenem mindenkinek, hogy mindkét művem újabb fejezetén dolgozom, csak most nincs túl sok szabadidőm és nem akarom elkapkodni! (:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: rikkygirl agyalása
HozzászólásElküldve: 2009 január 16 (péntek), 13:28 
Szárnybontogató

Hali! A topicot főképp Ritának és Ginny xD-nek, hűséges olvasóimnak ajánlom, de bárki jöhet, aki olvassa/olvasta Lily Evans legújabb naplóját vagy a Twilight-Alkonyat c. írásomat. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 62 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 1 óra