Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 15:37

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 32  Következő

Kit likvidáljunk/zárjunk be egy időre az alábbiak közül?
Arthur Weasley 14%  14%  [ 1 ]
Bill Weasley 0%  0%  [ 0 ]
Jack Flamel 0%  0%  [ 0 ]
Bellatrix Lestrange 14%  14%  [ 1 ]
Ron Weasley 43%  43%  [ 3 ]
Lona Wittmi 0%  0%  [ 0 ]
Erin Kraft 0%  0%  [ 0 ]
Izabell Engel Lupin 14%  14%  [ 1 ]
Lucius Malfoy 14%  14%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 7
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 31 (kedd), 11:29 
Betűmániákus

*ukume szipogva bebattyog, és körbenéz, majd félve megáll a vasvillás olvasók gyilkos tekinteteinek kereszttüzében*

Van egy jó, meg egy rossz hírem. :(
Kezdem a jóval: Igen, lesz Voldemort, de senki nem hal bele.

És íme a rossz: Őszintén sajnálom, de a kiskutyám beteg, jelenleg egy idegroncs is összeszedettebb nálam, így nem biztos, hogy lesz ma friss... :cry: :( Még lehet, hogy lesz este, de nagyon nem biztos... :-S :( Ígérem, hogy mindent megteszek, amit csak tudok, hogy legyen, de jelenleg a kutyám fontosabb. :cry:

$pray $pray $pray Légyszi, ti is drukkoljatok neki... $pray $pray $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 31 (kedd), 10:51 

Igen, jó lenne :) *készíti a vasvillát ellenkező esetre* >:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 31 (kedd), 9:57 
Fanficbúvár

Lil Snape Dogg írta:
Nagy Ukume mester :D ez jóóó :D tetszik^^ :D remélem ma lesz friss $pray

Mivel én találtam ki :D *előjött az egoista énje* Azért tényleg jóó lenne ma frisset olvasni :) Hiányzik már a jó öreg Miért? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 31 (kedd), 9:25 

Nagy Ukume mester :D ez jóóó :D tetszik^^ :D remélem ma lesz friss $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 31 (kedd), 8:26 
Fanficbúvár

De ma már tényleg jöjjön a friss, különben... :twisted: Am, én megegyezzek veled: Harry az egyik epilógusban megtanul biciklizni, + ha lánya lesz, akkor Lilyan Sara :-)
Jééé, tényleg holtverseny lett *gondolkozik, mert már megint nem figyelt* Akkor Voldika is lesz :D
Tudtam én, hogy lehet veled üzletet kötni, ukume :) Nem hiába te vagy a Nagy Ukume Mester :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 31 (kedd), 0:05 

Nem tuti hogy holnap lesz, de valamikor lesz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 23:50 
Betűmániákus

Igen, persze, hogy tudom. >:D< :) És már alig várom. :D :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 23:48 

Jányom tudod, hogy tőlem kapsz majd szépes kritikát ugye? ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 23:34 
Betűmániákus

Nos, végül holtversenyben nyert Voldemort és a Semmi, így igen, Voldemort megállásra készteti a vonatot, de nem fog senki belehalni a dologba.

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a részvételt, és kérek mindenkit aki szavazott, hogy legyen kedves majd holnap a fejezetnél is tiszteletét tenni, és egy pár szavas véleményt legalább hagyni. $pray :) Előre is köszönöm szépen. >:D<

Azonban, hangsúlyozom, hogy Voldemort NEM áll édességárúsnak! :-P =))

Hell, pukkadj meg! :-P =)) Ezt tuti nem írom bele. :-O :-P Különben is, csak ti röhögtetek, én inkább sírtam. :-P

*Na, ukume megy, visszaballag a fejezethez, és elkezdi megírni, hogy mi lesz akkor, amikor Voldi megállítja a vonatot. :-Ą ;) :-Ą *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 21:50 
Szárnybontogató

Este felé szószerint ötlet áradatom volt. Ukuméval és ankoval együtt röhögtünk. Hihetetlenül eszement ötletek jutottak az eszembe.
pl.: Aki látta a Taxi 3-at az emlékezen arra a részre amikor az a dömper átment a rendőr autón és amikor kiszáltak Zsiver mondta a négernek, hogy szerezen autót. Na ez fogta kiment az útra és jelvényét mutatva próbált megállítani egy autót. Ám az elütötte. Oda szaladtak hozzá a társai, de ő csak annyit mondot nagykönnyedén, hogy,, Á semmi gond már megszoktam". Az jutott az eszembe, hogy ha Voldemort és a semmi nyer akkor lehetne azm hogy ,, megy a vonat és egyszer csak Voldemort elő ugrik a bokorból és megálljt mutat a vonatnak de az elütti. A halálfalók oda sietnek Voldemorthoz, de ő is csak annyit mond, hogy
,, Á semmi gond már megszoktam!" =)) =)) =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: -
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 21:42 
Zöldfülű

Megint holtverseny van !:D
Szegény ukume most beleírhatja az édességárus voldit is

Tudtam én hogy nemlessz uncsi az a szeptember 1-e

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 20:43 
Betűmániákus

Detti, ezt sokan mondták már nekem. :D De oké, rendben, mondjuk, hogy HA lesz lánya Harrynek, akkor Lilyan Sara Potter lesz a neve. :) ;)

Igen, dühös Weasley-k. :D Pont most fogom mindjárt azt a részt írni, amikor Ron és Fred egymásnak esnek egy picit, bár ők ököllel, mert Ron szokás szerint hozza a formáját. ;)

D-38, igen, Harryéknek talán lesz gyerekük. :) De most már szinte biztos, hogy Voldemort nem támadja meg a vonatot, mert még mindig a Semmi vezet, és lassan lejár a szavazás. ;)
Dumbledore-nak több esze van, csak épp nem nagyon használja. ;) Vagyis használja, csak rosszul... =))

Daedalus, nem támasztok fel halottakat. :) :-P Aki már halott, az az is marad.
De... HA Lily még élne, és látná, hogy szinte mindenki elárulta a fiát, szerintem agyon is átkozná őket szépen sorjában. :D ;)

De ne aggódj, ha Harry kiszabadul, Ginny és Adrastea majd gondoskodnak róla, amíg szüksége lesz rá. :)

Igen, Detti, még mindig áll az ajánlatom, az egyik epilógusban megjegyezhetjük, hogy Harry megtanult biciklizni. :)

Higgyétek el nekem, ha én elbújok a titkos helyemre, ott még Isten se találna rám. =)) :-P :D :-Ą

Igen, sajnos biztos, hogy ma nem lesz friss. :( Örülök, ha holnap lesz. :-P És addig még írnom kell jópár oldalt. :-P És holnap még át is kell néznem. ;) Szóval drukkoljatok. $pray >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 18:01 
Fanficbúvár

Ebben egyetértek :D Mi bárhol megtalálunk, vagy ha nem mi, akkor Sherlock :D Am, biztos nem jöhet ma a fejezet? *könyörgő szemek*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 17:25 
Zöldfülű

ukume bármivel is védenéd le magadat azt valahogyan fellehet fedezni ,valamien apró anomáliábol esetleg energiajelböl vagy torzulásbol meghatározható a helyzete.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: -
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 14:44 
Fanficbúvár

D-38 írta:
Szóval Harryéknek lehet hogy lessz gyerekük.Voldi puhány és nem sportol semmit. A vonatot Voldi megtámadja majd. És Dumbledore-nak annyi esze van mint egy lyukas zokninak.

Összefoglalva ez lenne a hejzet igaz?

Nagyjából ez a helyzet :D A gyerek sajna még nem biztos; ha csak rátudjuk venni ukumét :D Báár én nagyon drukkolok Lilyan Sara Potternek! Voldi pedig még mindig megtanulhatna bringázni, de úgy tűnik, csak Harry fog majd az egyik epilógusban. Mert ugye még áll az ajánlatod ukume? *könyörgő szemek*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 13:20 
Szárnybontogató

Am Lilyt nemakarod esetleg 'visszahozni'??*kérlelően pislog*

Csak úgy megjegyzem,megdöbbenne,h csak két felnőt hissz harrynek!!(pontosan csak 1 mer Andrestea semleges:P),Rádásul olyanok hissznek neki,akitől nemvárta volna(kivéve Hagridot)

És szerintem Siriust és Remust helyben felpofozná,és üvöltözne velük,és Albussal is ugyanaz lenne a helyzetXD.(Pitont meg helyben megölné:D):P

Csak mert ha kiszabadul,Harrynek nemmarad senkije,egy felnőtt sem,aki gondoskodna róla.Talán Andrestea,de ő nem igazi megoldás:P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 13:20 
Zöldfülű

Szóval Harryéknek lehet hogy lessz gyerekük.Voldi puhány és nem sportol semmit. A vonatot Voldi megtámadja majd. És Dumbledore-nak annyi esze van mint egy lyukas zokninak.

Összefoglalva ez lenne a hejzet igaz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 13:00 
Fanficbúvár

Jajj ukume, nehéz eset vagy :D Oké, értem én, hogy csak TALÁN lesz gyerek, de akkor is :D A Lilyan Sara Potterbe nagyjából beleegyeztél, hisz szerinted is szép név :D Am, dühös Weasleyk? Hm... egy jóó kis párbaj kéne :D
Jól láttam, hogy már csak egy szavazattal vezet a Semmi? *gondolkozik* Akkor még nyerhet Voldika :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 11:58 
Betűmániákus

D-38, nincs az a kütyü, amivel a nyomomra akadnál, ha eltűnök az én mágikus búvóhelyemen. Ebben 100%-osan biztos vagyok. >:) :D :-Ą

Igen, Daedalus, komolyan mondom, Harry összesen 5 évet tölt Azkabanban, durva számításaim szerint. :-Ą :-S
Tudom mit ígértem, és nem is lesz ott semmilyen megcsalás. Ezért mondtam, hogy csak MAJDNEM történik köztük valami, mert még idejében megállnak. Ami meg a gondolást illeti... :-Ą azt Draco már rég megtette, de Ginny még csak gondolni sem fog ilyesmire. És hát... abban a "majdnem" pillanatban éppenséggel Draco sem fog GONDOLNI semmire... :-P :-Ą =)) De nyugi, a két fél közül legalább egy "józan" lesz. :D :-Ą

A dementorok most is jöhettek volna, ha nem szenvednek csúfos vereséget, de így majd a vonaton lévő hitetlenek szivatása helyett kénytelen leszek Azkabanba "küldeni őket"... az eredeti terveknek megfelelően... $? :( És szegény Harryéknek lesz majd egy nagyon rossz napjuk... :( :(

Harry bizonyos szempontból eléggé "öngyilkosszerű" lesz, már akkor is, amikor szabadul, de nyugi, Ginny (és bizonyos értelemben Sara) megmenti. :-Ą :-Ą :-Ą

Sara... hát... :-Ą szól majd pár jó szót az érdekében, az biztos... :-Ą de azt nem mondom meg, hogy kinél... :-Ą :-$ :-Ą

Nos... amikor Harry kiszabadul... fogalmazzunk úgy, hogy közte és Ginny között eléggé egyoldalú lesz a kommunikáció... :-Ą ;)

És ma biztos nem lesz friss, majd remélhetőleg holnap. :-P $pray

Drága Detti, nem mondom biztosra csak azért se a gyereket, és ha lesz is, tuti nem lesz se Albus, se Thomas, se Voldemort. :-P =)) Szegény gyerek lehetséges anyja meg nem vigyorogna, maximum szívrohamot kapna, és/vagy beadná a válópert, ha a "TALÁN MEGSZÜLETŐ" gyereke ilyen neveket kapna. :-P :))

Oké, srácok, ÉN biztosan nem bántom Sarát, sőt, ÉN segíteni próbálok neki, hogy jobb legyen neki a továbbiakban. *nem, ukume nem kezdett el fütyörészni, csak egy kismadár szállt el a blog ablaka előtt :-Ą *

Na, a Sara név már sokkal valószínűbb lehetne Harry egy lehetséges gyermekének. :D Az Ginnynek is tetszene - ha lenne gyerek, mert én nem bólintottam még rá most sem -. :-P :D

A fogadott nagynénit... majd igyekszem nem nagyon bántani... :-Ą

D-38, még mindig a Semmi vezet. $?

Igazad van, Dumbledore-nál úgy tűnik, ez fordítva működik. :( ;)

Detti, a Lilyan Sara Potter szerintem is szép, :) de még mindig nem mondtam, hogy lesz gyerek. :D :-P

Srácok, ha én Roxfortba mehetnék, életem legszebb napja lenne a szeptember 1. =)) :x :D
Egyébként, szerintem azért ha a Semmi nyer, akkor se lesz olyan rossz az a vonatút. Nincs is annál izgibb, mint amikor futótűz módjára terjed a pletyka, meg amikor dühös Weasleyk tépik egymást a folyosón. Azt meg már meg se említem, amikor halálfalótanoncok és griffendéles hősök átkai szállnak hangulatosan a lágy, lemenő nap fényében. :D =)) :-Ą *nem, ukume nem őrült meg, csak keveset aludt ;) :-Ą 8-} *

De igaz, ami igaz, ezúttal a roxfortosok se nagyon fognak repesni az ötlettől, hogy felszálljanak a vonatra... :-Ą és elmenjenek a Roxfortba... :-Ą *Nem is értem, vajon Miért? van ez? $? O:-) :-Ą =)) *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 10:03 
Fanficbúvár

Sajnos tényleg unalmas a szept. 1, és mindenki hazaszeretne menni (saját tapasztalat)
Bár a Roxforba menők közül talán az elsősök jobban várják, mert hogy ők még nem látták stb. De ahogy elnézem nem lesz izgalom :-( még mindiga semmi vezet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 7:41 
Zöldfülű

Hát igen minden iskolában unalmas a Szeptember 1 legyen az bármeik szinten.
Sajna a tapasztalat beszél belőlem.

Nekik legalább lehetne egy kis izgalom és holtverseny esetén még túl is élnék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 18:21 
Fanficbúvár

Reméljük, hogy nem fogja bántani! $pray
Valóban lehetne Harryéknek lánya; jéé ez jóó ötlet, de én még kiegészíteném. Ha lánya lenne, és Sara tiszteletére nevezné el, akkor én a helyében a Lilyt adnám első névnek, hisz mégis csak az anyja, és valamilyen szinten kötődött hozzá, még ha nem is ismerte. Lilyan Sara Potter? Vagy Sara Potter? Hm, mindkettő jól hangzik, szerintem :D De azért fia is legyen, hogy valaki tovább vigye majd a Potter nevet.
Am igen, Voldika tényleg bemutatkozhatna (az elsősök kedvéért :D) Biztos mindenki "élvezné"!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dettanetta 2010 augusztus 30 (hétfő), 10:02-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 18:08 
Zöldfülű

Ne fessétek a flara az ördögöt ukume nemfogja bántani szegény Sara-t elvégre már megigérte. (És kiben bízhatunk ha benne nem?)

És miért ne lehetne Harry-éknek lánya és nevezhetnék Sara-nak

Jobba Mint az Albus Voldemort Potter megkell hagyni

Ha itt fenyegetésekröl van szó akkor ukume nehogy bántani merd a fogadott nagynénit mert nemörülnénk neki.

De a vonatonülőknek egy jókis Voldis "bemutatkozás" nem ártana meg.

Mellesleg Dubledore úgytűnik kivétel az alol hogy a korral bölcsebbé válsz elvégre ő egyre hiszékenyebb és szűkül a látóköre is valamint roppantmód befojásolható.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 17:42 
Fanficbúvár

Ukume, lesz gyerek, érzem één :D Nem bírod ki, és akkor Ő lesz a kicsi Albus Thomas Potter, vagy Thomas 'Voldemort' Potter :D Az anyja meg nem hinném, hogy csuklana, inkább vigyorogna!
Hm... *Detti erősen gondolkozik D-38 mondatán, majd elvigyorodva csóválja a fejét* Igazad van, Dumbli és Voldika tényleg hírhedt inkább.
Daedalus, szerintem Sara nem fogja tudni megmenteni Harryt, HA lesz öngyilkosság, mert amilyen Gonosz Ukume, megöli, azaz megöleti, vagy nem tudom, hogy fejezzem ki magam: szerintem valamilyen módon Sara nem fog élni... :cry:
Am, a fejezet szerintem is tök jóó lenne holnap :D Hajrá, ukume!!! *Detti képzeletben beállt hajrálánynak, és lelkesen drukkol*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 17:10 
Szárnybontogató

5év?! Ukume,komolyan mondom h rád küldöm a Rangereket,és a Delta Forcet!!Am és azt ígérted,nekem,h ginny nemcsalja meg harryt!!Még csak ne is gondoljon rá!!!ok???(ha nem,megy melléjük a jem'hadar is:P)

Am és a Dementorok mikor jönnek???már naon várom őket:P

Ja és egy kérés:Miután Harry kiszabadul,lehetne öngyilkossági kísérlete is,de Ginny mentse meg+Sara...(te montad,h milyen letört,és haldokló lessz..)

Öm és Sara mit fog csinálni,miután kiszabadul???Gondolom mindent megtessz Harryért,mint jó testvér!!!

Öm és majd amikor Harry kiszabadul,gondolom Ginnyt is elakarja küldeni majd melegebb éghajlatra.*vigyorog* Csak próbálja meg!!*könyörög*

Ja és jó lenne holnap(Hétfőn felrakni a köv.fejezetket!!*kérlelően pislog*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 16:46 
Zöldfülű

A Híres és a Hírhedt szó közt van különbség. És bekell látni Voldemort és Dubledore is inkább a hírhedt kategóriába tartozik.

Ja és ahoz nemkell Sherlock Holmes hogy megtaláljunk téged elég az ip címedet visszakövetni aztán pár igen drága és fejlett műszerrel körülnézni
Kivéve ha teszel bizonyos óvintézkedéseket mint például:...
nemmondom el mert akkor bonyolítanám a megtalálásodat :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 16:33 
Betűmániákus

De, kiszúrnék vele, mert szegény gyerek édesanyja egész hátralévő életében csuklana. :-P =))
Oké-oké, de én nem mondhatom csak így biztosra azt a gyereket, még egy csomó dolognak kell történnie addig, hogy őt biztosnak lehessen mondani, addig ott marad az a bizonyos "HA" őt illetően. ;) :-Ą

Én kérem tisztelettel senkivel nem öletem meg Sarát. :-P :-Ą

Nem, megnyugodhatsz, nem lesz Draco/Ginny. :) Hát a "majdnem összejönnek" az úgy lesz, hogy... majdnem történik köztük valami, de mielőtt még megtörténne az a valami, történik egy másik valami, két másik valakivel, ami valamiképpen meghiúsítja a Ginny és Draco között feltételes módban megtörténtethető valamit... *igen, ez egy értelmes mondat akart lenni =)) :-Ą =)) *

Nem-nem, se te, se Sherlock Holmes és Dr. Watson, se senki nem találna engem meg ott, ahová elbújnék. :-P :D Mert az egy nagyon titkos hely. :D :D :D

Oké, akkor majd nyálcsorgatva várom a kritikát, most pedig ennek érdekében megyek is vissza írni, mert igen, elméletileg holnapután lesz friss... :-SS $pray :D ;) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 16:14 
Fanficbúvár

Nem szúrnál ki a gyerekkel *szaporán bólogat* A gyerek büszke lenne a nevére, hisz híres emberekről nevezték el - bár az részletkérdés, hogy milyen értelemben híresek azok az emberek :D Ééés mi az, hogy ha egyáltalán megszületik?! Biztos megszületik, mert... csak:D Meg kell születnie :-)
Nem, nem érzem magam jobban... Harry nem lesz szabad, mint egy madár, mert őt nem ölöd meg! *elsötétül a tekintete* Érzem, hogy megölöd Sarát, azaz, megöli az, amivel megöltedet (értelmes mondat akar lenni, csak nem jön össze :D)
Jajj, de jóó, már megijedtem, hogy Draco és Ginny. De mi az, hogy majdnem összejönnek?
Szerintem én megtalállak, vagy ha nem én, akkor Sherlock Holmes és Dr. Watson :D Ők biztos.
A kritika meg érkezik majd a Miért legújabb fejezetéhez, ugye jól emlékszem, hogy holnap után? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 16:02 
Betűmániákus

Háááát... :-? :-? nem tudom biztosan. Elméletem szerint minimum három fejezet még tuti lesz az előtt, amelyikben Sara szabadul. De lehet, hogy négy... :-? Mert két dolgot tuti meg kell tennem most még a sztori őszi részében, és azokat külön fejezetbe kell tennem. Aztán kell a kettő közé egy amolyan átvezető fejezet is. *Igen, ukume átvezető fejezetet tanul írni, jó mi? Tudjátok, az olyan, hogy senki nem hal meg benne... =)) * Aztán viszont, lehet, hogy még a "Sara szabadul" fejezet előtt is kéne egy, amiben Anyunak meglenne a nagy öröme. ;) :-Ą ;) :-Ą ;) Szóval mondjuk, hogy még minimum négy fejezet, és elméletileg az ötödikben szabadul Sara. :-Ą :-?

Én nem szólok bele ebbe a Voldi vs. Semmi csatába, az olvasók döntenek. :-P :D

Detti, én nem akarok kiszúrni szegény gyerkőccel, ha egyáltalán megszületik. :D ;)

Ha ettől jobban érzitek magatokat, Harryre is mondhatom, hogy egyszer szabad lesz, mint a madár. ;) :-Ą :D
Nem értem, miért van mindenkinek olyan érzése, hogy megölöm Sarát, $? hisz én itt vagyok, ő meg ott, én hozzá se tudok érni. :-P =)) >:) *ukume nagyon komolyan néz... öt másodpercig, aztán kitör belőle a fütyörészés*

Igen, Harry/Ginny lesz, és már Dracónak is kiszemeltem valakit. :-Ą :D És nem, nem lesz olyan, hogy Ginny/Draco. Olyan lesz, hogy Ginny/majdnem/Draco, de olyan, hogy Ginny/Draco, olyan nem lesz. :D :-Ą >:)

Cas, ukume nem kegyetlen, ukume gooooonosz. >:) =)) >:) :-Ą >:) És ő nem öl meg senkit, mert ő csak ül itthon a kis foteljében, és írkál. :D ;) >:) =)) Voldemort öl, meg Jack, meg Piton, meg néha Dumbledore, meg Greyback, meg... az Isten (Sara szerint létezik). :D >:) :-Ą Én nem. :-P :D ;)

O-Óóóó... azt hiszem, itt az ideje lassan átköltöznöm a szupertitkos, és mágiával levédett búvóhelyemre... :-SS :-SS Ott sosem találtok meeeeeg. >:) *ördögien kacag*

És Detti, alig várom, én mindenféle (kicsi, nagy) kritikát imádok olvasni. :D >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 15:45 
Fanficbúvár

Remélem is, hogy nem öli meg Sarát (imádom őt), és huhh, megnyugodtam ha "biztos" :D Bár azért ez madárkás eléggé arra utal, hogy Sara azért lesz annyira szabad, mert meghal, és akkor már boldog lesz stb-stb. Hallad ukume, ha kinyírod, rád uszítom aaaa per pillanat nem tudom mit, de azért rád uszítom, plusz számíthatsz egy átoksorozatra a nem létező pálcámmal :D Szval csak óvatosan bánni Sara sorsával :D Am Castiel: nagyon szívesen :-) Szeretek véleményeket írogatni :D És szerintem ukume számíthatsz majd egy jóóó hosszú véleményre a Miért?-hez :D Már régóta szándékozom hosszabbakat is írni, mert csak hébe-hóba köszöntem be, de most szerintem sikerülni is fog :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 15:30 
Betűmániákus

Biztos, hogy nem lesz Draco\Ginny, és tuti, hogy nem öli meg Sarát. Ukume kegyetlen tud lenni, de ennyire... :))

off, remélem nem túl nagy baj: szia Dettanetta, tudtam én, hogy ismerős a neved! Köszi, hogy a regényem minden fejezetének szánsz kritikát. :))

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 15:28 
Fanficbúvár

Nee már *sír* Nem hiszem el, hogy a semmi vezet már kettővel! Most komolyan, miért nem nyerhet Voldika? Legalább a családlátogatásokon kívül mást is csinálna...
Óóó, én kiszúrnék azzal a szegény gyerekkel :D *előtört a gonosz énje*
Egyébként ez szabad lesz, mint a madár nem tetszik nekem *összeszűkülnek a szemei* Tudom-tudom, mondtad, hogy nem mondasz semmit Sara sorsáról, de komolyan olyan érzésem van, hogy megölöd.
Ja és mondtad, hogy Harry/Ginny párosítás fenn marad, akkor Dracónak jut valaki? Ugye nem lesz olyan még véletlenül sem, hogy Draco/Ginny? Nem nagyon szeretem az olyanokat :? Bár itt nem én döntök :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 15:02 
Betűmániákus

Már kettővel? :o Na ez egy nehéz menet lesz akkor a Voldemortért szenvedőknek. :))

Egyébként kb. még hány fejezet lesz Sara kiszabadulásáig (tehát kb. mennyi idő, amíg eljutsz oda az írással)?

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 14:52 
Betűmániákus

Mei jól mondta, Sara szenvedéseinek vége lesz, azon kívül, hogy nagyon szomorú lesz, amiért otthagyja Harryt. :( :-S :-Ą
Nem, valóban nem derül ki az ártatlansága... illetve... attól függ, hogy honnan nézzük... :-Ą ;) Mert hát... :-Ą lehet azt nézni lentről is... meg fentről is... *hallgat mint a sír >:) :-Ą :-SS >:) *
És igen. Sara szabad lesz, mint a madár. *ukume nagyon néz meichan-ra, és közben veszettül fütyörészik*

Cas, a Semmi már kettővel vezet. :)
Am, Mei nem TUD ennyi mindent, csupán csak SEJT dolgokat, mert nagyon ügyesen tud kérdezni, nekem meg túl nagy a szám. :-P ;) :-SS =))

Bocsi Anyu, D-38, és Detti, de egyelőre úgy néz ki, a Semmi vezet. $? :)
Anyu, el tudod te rólam képzelni, hogy én unalmasat írok? :shock: *Ne válaszoljatok =)) *
Részemről én inkább azt mondom, nyerjen bármelyik, csak ne legyen holtverseny. :D $pray

Ha szegény Harrynek lesz fia, nem szúrok ki annyira szegény gyerekkel, hogy két ekkora címeres ökörről nevezik el. =)) :-P
Am, a diákok többsége rettegéssel, és jó néhányan "temetésrejárással" töltötték a nyári szünetet. :-P :( Voldi meg... hát... ő családlátogatáson volt... =)) >:) :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 13:31 
Fanficbúvár

Voldinak kell nyernie! *visítozik dühében, hogy megint a semmi vezet, majd megnyugszik, mély levegőt vesz*
Jajj szavazzon már valaki Voldikára :D Ő a király, neki kell nyernie! Legalább az elsőévesek is találkozhatnak vele, és akkor már nem is vágnak majd bamba képet, hogy milyen Tudjukki?
Annyit unatkoznak a roxfortosok, fogadjunk, hogy egész nyáron pihentek, akárcsak Voldi - ideje lenne előbújnia a barlangjából, hamár nem tanul meg bringázni, gördeszkázni, bázisugrani...
Egyébként nem is értem miért annyira lehetetlen, hogy Harry Voldika és Dumbli után nevezze el a fiát, ha lesz neki. Mondjuk már csak poénból elnevezhetné. Tök jóó lenne. *najóó, befogja a száját, de azért valjuk be, tényleg jó poén lenne*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 13:06 
Zöldfülű

Valaki szavazzon voldira, a holtverseny sokkal jobb meg izgalmasabb.
A vonatonülő gyerekek had ne unatkozzanak már iskolábamenet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 12:44 

Nemááá, ne a semmi nyerje már meg :roll: az unalmas... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 12:39 
Betűmániákus

Hehe, megint a semmi vezet. :))

Ez már kezd teljesen nevetséges lenni.

meichan: ennyi mindent tudsz? :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 12:36 
Fanficbúvár

Castiel írta:
"Sara most télen szabadul, szóval még pár hónap van hátra a szenvedéseiből."

És utána már tényleg nem fogod többet kínozni, vagy azért még nem lesz neki se annyira boldog élete (bár elég kínzás neki az sztem, hogy Harry még Azkabanban van... jó sokáig)

Jah, és Sara úgy kerül ki Azkabanból, hogy kiderül az ártatlansága?

Sara szenvedésének tényleg vége lesz,szóval onnantól kezdve már nem fogják kínozni.Igazad van egyébként mert neki épp elég szenvedés lesz,hogy Harry még Azkabanban marad négy évig.

Szerintem Sara ártatlansága nem fog még kiderülni,máskülönben Dumbledore elkezdene gondolkozni aminek még nem jött el az ideje.

Sara,hogy úgy mondjam végérvényesen és teljesen szabad lesz.Szabad mint a madár*mei befogja a száját és nem árul el többet csak vigyorog és fütyörészik mint ukume kismestere* :-Ą :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 11:11 
Betűmániákus

"Sara most télen szabadul, szóval még pár hónap van hátra a szenvedéseiből."

És utána már tényleg nem fogod többet kínozni, vagy azért még nem lesz neki se annyira boldog élete (bár elég kínzás neki az sztem, hogy Harry még Azkabanban van... jó sokáig)

Jah, és Sara úgy kerül ki Azkabanból, hogy kiderül az ártatlansága?

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 22:27 
Betűmániákus

Megelőzve a további eszementebbnél eszementebb felvetéseket, szólnék: ez nem az a topic, ahol egymásra rájátszva kell minél extrémebb és viccesebb ötleteket kitalálni. Ezt a továbbiakban, kérlek, hanyagoljátok.

Ahogy a több tíz és több soros smiley-k használatát is - rendkívül tudja bántani az ember szemét. Arról nem is beszélve, hogy pár hangulatjel is tökéletesen kifejezi, hogy mit akar a hozzászólás írója elérni. Ezeket a későbbiekben kivétel nélkül törölni fogom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 22:00 
Fanficbúvár

Aludj jól drága! >:D< :-* Én is megyek most már,de azért tudod a szokásos esti ima az elmaradhatatlan $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 21:48 
Betűmániákus

Sara most télen szabadul, szóval még pár hónap van hátra a szenvedéseiből. *nem mond semmi konkrétat, punk-tum :-$ *

Hát... igazából ugye az a bizonyos első döntés még jó volt, sőt, bizonyos szempontból a második is, csak... hát.. aztán az úgy mindent el is rontott, de azért már igazándiból nem csak Albus a hibás... :-Ą :-? :-Ą Mert Albus azért hozta azt a második döntést, hogy megvédje a feleségét, meg a gyermekét, de... sajnos aztán nem úgy alakultak a dolgok, ahogy remélte... :( :-Ą
Ott is azt a hibát követte el igazából, amit "elméletileg" Harrynél is, hogy eldugta őket egy "elméletileg" biztonságos helyre, csak aztán sajnos "elfelejtett" néha elnézni rájuk, hogy tényleg jó-e ott nekik, és biztonságos-e... :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą

*Na, megyek aludni, szóval jó éjszakát neked is. :-h >:D< :) *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 21:37 
Fanficbúvár

ukume írta:
Igen, 1996 augusztusa van, de már mindjárt szeptember lesz. :) ;)
Ja... öt év már nincs hátra... :-Ą :-SS :-Ą Egyiküknek se. :-Ą ;) :-$

Tulajdonképpen... :-Ą akkor még jó döntést hozott, illetve... az eredeti döntés jó volt, amit még megbeszélt a feleségével, csak... hát... amit utána hozott, az már nem volt jó. Ott kezdődött minden... :( :-Ą :(

Igen leginkább Saranak nincs már hm.....egy éve sem?*kérdő tekintettel néz a kismesterre*

Igen az eredeti döntés még helyes volt mert a feleségét akarta védeni de utána mintha teljesen elfelejtette volna,hogy mi is a ténylegesen jó döntés és azóta csak hibát hibára halmoz :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 21:32 
Betűmániákus

Igen, 1996 augusztusa van, de már mindjárt szeptember lesz. :) ;)
Ja... öt év már nincs hátra... :-Ą :-SS :-Ą Egyiküknek se. :-Ą ;) :-$

Tulajdonképpen... :-Ą akkor még jó döntést hozott, illetve... az eredeti döntés jó volt, amit még megbeszélt a feleségével, csak... hát... amit utána hozott, az már nem volt jó. Ott kezdődött minden... :( :-Ą :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 21:23 
Fanficbúvár

Nos ha jól sejtem akkor már csak négy évet kell kibírnia a dutyiban nem?*mei erősen töpreng és úgy tudja,hogy most már 96 nyarán járunk* $? Akkor pedig már nincs hátra öt év a szenvedésből azért ez is valami.

Jaja Dumbliék voltak boldogok de azért mondhatom,hogy a feleségével kapcsolatban követte el az első nagy hibáját amit aztán szépen csak tetézni tudott*mei kupán vágja az öreget hátha helyre billen végre az agya na meg a szeme,de nem reménykedik benne túlzottan* :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 21:23 
Betűmániákus

*ukume hálásan bújik a fedezékbe* >:D< :-SS :-S

Hát ez igaz, fantáziában itt biztosan nincs hiány. :D ;) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 21:19 
Fanficbúvár

Itt vagyok és ukume elé húztam egy masszív védő falat amit a saját erőmmel ami nem kicsi*tényleg boszorka*tartok fent az esetleges átkoktól,bicikliktől és egyéb nehéz tárgyaktól ;) Én volnék ukume kissé őrült védőangyala :D Vagy inkább védőördöge :-P

Nos drágám legalább elmondhatjuk magunkról,hogy ezt senki nem csinálná utánunk ;;) ;)

Igazán fantáziadúsak vagyunk ezt el kell ismernetek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 21:12 
Betűmániákus

*ukume sírva-nevetve, az asztalára borulva csapkodja a billentyűzetet*

Kész... nem bírom... =)) $pray =)) $ear 8-} @-) =D> [-( :-Ą $blah :-O :-t $pray

Igen, öt évet kínzom Harryt. *a föld alá bújik, MEI VÉDJ MEG!!!!! $pray :-S $pray :-SS

Pitonnak nem lesz ilyesmire lehetősége se, meg kedve se. :-P Izabell meg még egy jó ideig halálos veszélyben lesz, :-SS szintén nem csinálhat ilyeneket. :-P De majd találok neki más szórakozást. :-? Mondjuk... :-? segít megmenteni Harryt, mit szóltok? :-P ;;)

Tom 'Voldemort' Potter??? =)) =)) =)) *kellett nekem megszólalni $pray $ear *

Igen, van olyan, hogy Ginny és Harry jövője, :-P :-Ą de azt nem mondtam meg, hogy mennyi az időtartama :-P :-Ą =)) >:)

Szerintem lassan azzal leszünk híresek, hogy ez az első blog, ahol agyvérzésbe kergették az írót egy olyan témával, ami egy vonat lehetséges megtámadásával indult, és kikötöttünk a bicikliző Pitonnál és Voldemortnál, akiről Harry elnevezi szerintetek a fiát. =)) :-O $ear =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 21:03 
Fanficbúvár

Öt évet kínzod Harryt?! *előveszi a nem létező pálcáját, és egy ukume nevű íróra úszítja az összes átkot, amit ismer, plussz a téglákat és a bicikliket* Kegyetlen vagy! Egyébként a fic ötlet, nem is olyan rossz ötlet :D Én tuti írnám :D
Jól van, nincs Bahamák értem én, dee azért jó lett volna *sóhajt* De azért Piton és Izabell simán mehetne bicózni, gördeszkázni és Úszni! (az úszást se felejtsük el)
Szval van olyan, hogy Harry és Ginny jövője :D Egyébként nem lenne rossz ötlet: Tom 'Voldemort' Potter és Albus Perselus Potter, vagy ez még jobb: Albus Thomas Potter :D
Azért agyvérzést ne kapj *mosolyog* Ezzel tutira híres lett ez a ficblog :D

*Detti is lassacskán elvonul, holnap hétkor felkéne kelnie...*

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra