Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 19:17

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 58  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 19 (szerda), 13:31 
Betűmániákus

Hát igen, szegény SB. Szánalmasan nincs időm rá sosem... de csak egyfélét sosem fogok tudni írni, mert nem menne. De őt is elővettem, meg Kódexezek közben.

Annyira örülök neki, hogy ennyi szabadság szakadt rám, miszerint a tételtanuláson kívül alig van bármi dolgom.

Nem tudom, mikor tudok fejezetet feltenni, az ígérgetésnek csak csalódás lenne a vége. Inkább lepődjetek meg. :))

Innentől, aki nem akarja tudni, mi történik A tizedik kódex 5. fejezetében, az nehogy kiemelje egérrel az alant található szöveget. ^^

Spoiler...

Perselus lakosztálya folyosóján állt, fehér ingében nekitámaszkodva a hideg falnak, karjait összefonva mellkasa előtt, miközben figyelte, ahogy Sergius fel-alá járkál idegességében.

- Ha hamarabb felébredtem volna, ha hamarabb megtaláltam volna…

- Sergius – szólt rá figyelmeztetően.

A fekete oroszlán abbahagyta a járkálást, és leült végre, de a farka viszont ide-oda csapdosott.

- Jól van, befejeztem – vicsorogta.

Perselus mélyet sóhajtott.

- Nem a te hibád – mondta. – Nektek is szükségetek van pihenésre, még ha az úgy történik, hogy kővé válva teszitek ezt, miközben semmit sem észleltek.

- Ezek után felváltva fogunk aludni – mondta dühösen Sergius és a szeme ingerülten megvillant a félhomályban.

- Ennyi erővel én is hibás vagyok, mert nem voltam itt! – csattant fel ingerülten Perselus.

Sergius fújtatott egyet, aztán bement a nappaliba, otthagyva őt.

Úgy látszik, nem győzte meg arról barátját, hogy nem az ő hibája ez az egész. Pont ő maga volt az, akinek tudnia kellett volna, hogy Harryt mennyire bántalmazhatták, és ez a jövőben milyen következményekkel járhat.

A merengésből a lakosztály ajtajának nyílása zökkentette ki. Gaius rémült arccal rohant feléje, látszott rajta, hogy eddig is futott.

- Perselus, mit történt veled, ki támadott meg? – kérdezte sürgetően, közben megragadta a karját, és pillantása testvére ingjére esett.

Perselus hirtelen nem értette, de aztán ránézett a saját ingjére, amin nagy vérfoltok jelezték, hogy Harryt ágyba segítette.

- Ez nem az én vérem – mondta színtelenül.

Gaius remegve kiengedte a levegőt, de csöppet sem nyugodott meg. Sőt talán el sem hitte, mit állít.

- Mi a fene történt? Azt mondták, hogy rosszul lettél a tanári gyűlésen!

Piton a plafonra emelte a tekintetét.

- Nem lettem rosszul! – mondta felemelt hanggal, aztán ránézett bátyjára. – Minerva szereti kissé eltúlozni a helyzetet. – Vett egy mély levegőt és kifújta. – A figyelőbűbájok túlságosan is erősen jeleztek. Nagy erősségre állítottam be arra az esetre, ha netán aludnék, és baj történne, fel tudjak rá ébredni.

- Harry… ? – kérdezte halkan Gaius.

- Igen – bólintott. – Amikor leértem a nappali padlóján feküdt egy vértócsa közepén. Úgy tűnik azok a rohadt muglik – sziszegte - kiskorától fogva verték őt. Valamilyen oknál fogva a sebek olyan állapotban vannak, mintha nemrég bántalmazták volna! Poppy most látja el őt.

Gaius teljesen elborzadt.

- Megtetted a szükséges lépéseket a rokonait illetően? – kérdezte indulatosan.

- Még nem – vallotta be Perselus. – Mindenképpen tudni akarom, hogy van Harry. És… - elhallgatott, mert egyszerűen nem bírt beszámolni a bátyjának erről az egészről.

- És? – kérdezte csodálkozva Gaius. – Mondd, Perselus miért nem intézkedtél végre? – emelte fel a hangját. – Tudod jól, hogy nem tűröm ezt a viselkedést! Amikor te voltál ilyennek kitéve, eszed ágában sem volt szólni nekem, magamnak kellett rájönnöm az egészre!

Perselus ellökte magát a faltól.

- Az teljesen más volt! – sziszegte.

- Nem, egyáltalán nem volt más! – kiáltotta Gaius, miközben közelebb lépett, és vörös talárja csak úgy lobogott. – Veszélyben voltál! Most Harryvel történik, és te most sem vagy képes cselekedni!

- De képes vagyok, épp ezaz! – ordította túl bátyját Perselus.

Gaius úgy fújtatott, mint egy dühös oroszlán.

- Világosíts fel kérlek, mert ez nekem nem világos! – utasította a dühösen.

- Azok után, hogy kérdőre vontad, hogy egyáltalán elég felnőtt vagyok ahhoz, hogy Harry apja legyek?! – kiáltott rá Perselus, és egyszerűen nem bírta visszafojtani a dühét, amit most a testvére kihozott belőle. – Hogy gondolhatod azt, hogy amikor régen velem ilyen megtörtént, hagyom, hogy vele is megtörténjen?! Nem gondolod, hogy kissé eltúlzod a helyzeted, és nem látod, valójában mi történhetett?!

Most már Perselus is szaporán szedte a levegőt. Egy darabig csak egymás szemébe néztek, végül Gaius vett egy mély levegőt és beszélni kezdett.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Lilyanjudyth 2010 május 19 (szerda), 17:42-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 16 (vasárnap), 8:15 
Szárnybontogató

Szia Lily!
Kitartást, drukkolunk! >:D<

Lásson ártatlan virágnak, s légy a kígyó alatta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 15 (szombat), 23:09 
Betűmániákus

Szia Lily! :-h Nagyon drukkolok, és biztos ügyes leszel. $pray

Már nagyon várom, bármiből is lesz friss. =P~ És légyszi ne vedd sürgetésnek, mert én lennék az utolsó akinek joga lenne sürgetni bárkit, de megkérdezem, hogy SB mikor lesz körül-belül? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 15 (szombat), 22:53 
Betűmániákus

Köszöntem a sok drukk, drukkot, mindent elintéztem mind a két szakon. ^^

A halálom napja is ki lett tűzve, június nyolcadikára, brr.

A lényeg annyi, hogy végre elintéztem ügyes-bajos dolgaimat, holnaptól neki állok írni, aztán meglátom, hogy haladok... mivel ugye tanulni kell arra az államvizsga nevű szörnyűségre.

Szépen betervezem a napomat tanulás kontra írással. Különben. Be. Fogok. Csavarodni. :roll:

Kódex és Leo a terv, utolsót már be szeretném fejezni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 21:55 
Betűmániákus

Nagyon drukkolok Lily, hogy sikerüljenek a vizsgáid. Megértem, én az érettségi miatt haladok ilyen nehézkesen az olvasással (meg az írással is ugyebár), de ha majd sikeresen túl leszünk ezen az egészen mind a ketten, akkor majd belevethetjük magunkat újra a történeteidbe. :D Én megyek olvasni, te meg írni. :D

Apropó, elméletem szerint holnap is megyek hozzád olvasni. Addig is, szia :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 18:32 
Betűmániákus

Nem mertem semmit sem ideírni... amíg nem tudok konkrétumokat. :D

Azaz igazság, hogy ezen a héten három napba hirtelen bele lett sűrítve öt vizsga, és azt sem tudom, hova kapjak. Pedig szerencsétlen kódexnek nem kellett volna sok, hogy kész legyen. Elvileg péntektől szabad leszek - olyan jó lenne - és már nem lesz egy vizsgám sem. Leszámítva azt az EGY bizonyost (államvizsga). XD

De közben írni fogok, az biztos, be is golyóznék, ha nem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 08 (szombat), 20:12 
Írópalánta

Érdeklődi szeretnék, mikor várható új fejezet. Több töridet is olvasom, úgyhogy bármilyen friss érdekel. :D Remélem szegény Amade medálja c. mű törit is frissíted hamar, és nem kell olyan sokat várni a hetedik fejezetre, mint a hatra.

"Vannak dolgok, melyeket csak az érez, kinek esze, s vannak dolgok, melyeket csak az ért, kinek szive van."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 28 (szerda), 19:06 
Betűmániákus

Hát utólagos boldog szülinapot, Shy. :) :D

Adriana gyűrűje

2. fejezet

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=70520&i=1

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 28 (szerda), 16:12 
Tollforgató

Lilyanjudyth írta:
Terveim szerint: ma (szerda) este 20:00.

Úúúúúúúúúúúúú *csillogó szemek*
Már csak 2 óra és 48 perc :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 27 (kedd), 23:02 
Betűmániákus

Terveim szerint: ma (szerda) este 20:00.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 24 (szombat), 15:59 
Betűmániákus

Hát remélem, legközelebb is az "élesben" is így adódik. ^^

Azért jöttem, hogy leírjam, miszerint elküldtem egy új fejezetet átnézésre.

De mivel valakinek nemrég szülinapja volt, ezért nem fogom elárulni melyik történet az - bár nem nehéz kitalálni XD -, legyen legalább neki utólag ennyi meglepetés . :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 23 (péntek), 18:04 
Szárnybontogató

Örülök, hogy nem volt nehéz. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 22 (csütörtök), 17:06 
Betűmániákus

Luna írta:
Remélem minden jól alakult a védésnél. :-D

Hát a fene sem gondolta volna, hogy egy kispiskóta lesz... azok akiktől féltem, nem jöttek be kérdezni. Két tanársegéd pedig két gagyi kérdést tett fel, amire még egy óvodás is tudott volna válaszolni. :roll:

Hogy azért átmenjek már On-ba meg a szokásos ígérgetésekbe (?), nemrég zuhantam haza, és keddig az iskola KÖZELÉBE SEM MEGYEK. Ez csak jót jelent nektek. :)

Szerencsétlen Adriana 2. fejezetét akarom gatyába rázni már... szánalmasan azon ülök egy hete. (Ez a vizsga jön közbe, az a terepgyak... és minden az uccsó percben derül ki, unooom. *nyaff befejezve*) Szal viccesen nem haladtam szinte semmire sem, csak két oldalra. Ebben az a poén, hogy az ráadásul jóval előrébb jár, mint társai, de nekem még ahhoz is hozzá kell piszkálnom... (Mondjuk még mindig jobb, mintha olvasnátok, aztán egyszer eltűnne, és visszatölteném máshogy... XD)

*elvonul egy sarokba és összehúzza magát, ne bántsátok*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 22 (csütörtök), 16:58 
Szárnybontogató

Remélem minden jól alakult a védésnél. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 13 (kedd), 20:45 
Betűmániákus

Leadtam... leadtam... leadtam végre a kutatásomat. Kitalálták, hogy péntekre már meg kell védenem - csak úgy "játékból" -, szal még mindig nem tudok teljes mértékben az írással foglalkozni. (A ppt-t még össze sem raktam XD)

Nagyon köszönöm a sok pozitív energiát, és a végtelen türelmeteket. :)

Közben azért rá-ránézek szegény Adrianára, mert abból ugye kész van már nem is kevés, csak hát felforgattam mindent, átszerkesztettem, újat iktattam be... *sóhajt* Szal egy szó, mint száz, remélem, hétvégén csak tudtok valamit olvasni végre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 13 (kedd), 20:38 
Szárnybontogató

Kitartást hozzá >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 11 (vasárnap), 22:42 
Betűmániákus

Tudtátok, hogy ma Leó névnapja van? :))

Gondoltam, megosztom veletek. =))

No viccet félretéve, néhány nap múlva leadom ezt a szörnyű szakdolgozatot, aztán végre foglalkozhatok azzal, amivel igazán szeretek is. Átnézhetem az Adrianát, befejezhetem a Kódexet. :)

*megy vissza dolgozgatni*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 05 (hétfő), 19:03 
Betűmániákus

No megjött a történethozó nyuszi. XD Jaj ez de idiótán hangzott. :))

Adriana gyűrűje

1. fejezet

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=69466

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 05 (hétfő), 17:06 
Betűmániákus

Ez aranyos volt :D - lesz min rágódni. :D Cegénykék. XD

Nagyon szépen köszönöm a pozitív energiákat. A természettudományi kutatás már csak a nyűggel jár. :roll:

Viszont most van a perce, hogy elhajítom, és megyek írni kódexet. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 05 (hétfő), 15:16 
Fanficbúvár

Jihhííí^^ lesz min rágódnunk ma este... :)
engem már a kép lázba hozott, hát majd a szavak, ha olvastatom őket :)

Minden egyébhez meg kitartást. Küldök egy nagy adag pozitív energiát, ha akarod :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 05 (hétfő), 14:20 
Betűmániákus

Rájöttem így szakdogaírás/Adrianaírás közben, hogy nem tudok úgy írni egy történetet végig stikában, hogy ne látnám a véleményeteket közben.

Így ma este Adriana gyűrűje 1. fejezet nyolc felé érkezik. Legyen legalább jó ünnepetek. ^^

Közben a kódex is íródik, csak hát eléggé lelassít, hogy közben a szakdogát is írom, ami már hatvan oldal. :roll: Tizenkettedike a határidő, utána végre vége lesz ennek a macerának, mert már én is unom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 31 (szerda), 0:16 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Kissé kihalt ez a hely, cörnyű. Bár nem csoda... bocsánat. :roll:

Leadtam a szakdoga 3/4-ét még írok hozzá keveset, de a neheze már megvan. *gondolja ő, de még nem kapta vissza, mennyit kell javítania*

Ma visszatértem végre ahhoz az írásokhoz, amiket szeretek ugye. Kódexet írtam, speciel a negyede van meg. Fél volt, de szortíroztam. XD

Remélem, hamarosan lesz is belőle fejezet, nem sokára itt a tavaszi szünet is, hála az égnek. :)

No akkor szorítok,hogy a szakdogád úgy kapd vissza,hogy nincs sok javítani való rajta.
Hm aztán csak tessék vigyázni a szortírozással mert ha így haladsz akkor nem,hogy új fejezet nem lesz de a már fent lévők is el fognak fogyadozni :D
Hm de jó a szünet kár,hogy én semmit sem veszek észre belőle bár aki már nem jár oda az ne akarjon szünetet.Kár,hogy én még az ünnepeket sem veszem észre :(
Egyébként jönnék minden nap csak rám szakadt az egész világ és totális káoszban voltam eddig most már csak szimplán semmi időm egyik sem jó :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 30 (kedd), 23:08 
Betűmániákus

Kissé kihalt ez a hely, cörnyű. Bár nem csoda... bocsánat. :roll:

Leadtam a szakdoga 3/4-ét még írok hozzá keveset, de a neheze már megvan. *gondolja ő, de még nem kapta vissza, mennyit kell javítania*

Ma visszatértem végre ahhoz az írásokhoz, amiket szeretek ugye. Kódexet írtam, speciel a negyede van meg. Fél volt, de szortíroztam. XD

Remélem, hamarosan lesz is belőle fejezet, nem sokára itt a tavaszi szünet is, hála az égnek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 24 (szerda), 8:02 
Betűmániákus

Jaj ezek a megszólítások... most Lilyke? :))

Köszönöm szépen! >:D<

Kár, hogy semmi ajándék olvasnivalóval nem tudok még előrukkolni. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 23 (kedd), 23:53 
Fanficbúvár

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT LILYKE <:-P $rose

Megkésve bár törve nem azért csak ide jutottam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 23 (kedd), 17:54 
Fanficbúvár

*Hil berobog, mint mindig, megkésve, de fáradhatatlan lelkesedéssel, és beáll a sorba*

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
sok szerencsés szót kívánok, csak a füled ne érjen bokáig :)

Pusszantalak, Hil

*elrobog*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 23 (kedd), 15:02 
Írópalánta

Igaz, kicsit megkéstem, de attól:
Bolog születésnapot! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 23 (kedd), 13:41 
Betűmániákus

Köszönöm szépen, csajok. ^^

És nem, nincs mami. XD

És hogy valamennyire ON is legyen... Tizedik kódexből van jelenleg öt oldal... ami a fejezet egy negyede.

Tudjátok a szakdolgozat nevű rémet írom itt ezerrel, és az elég határidős... de nagyon remélem, jövő héten már nyújthatok valami frisset. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 22 (hétfő), 20:55 
Szárnybontogató

Boldog születésnapot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 22 (hétfő), 19:58 
Betűmániákus

NAGYON-NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! $star :D =D> <:-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 22 (hétfő), 18:20 
Tollforgató

Khm... Nos, nem épp mami, szimplán Lily, de ugyanúgy

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, MÉG LEGALÁBB UGYANENNYIT ^^ :x :-* $rose =D> <:-P

:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 22 (hétfő), 0:00 
Fanficbúvár

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, MAMI! <:-P >:D< :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 18 (csütörtök), 23:32 
Fanficbúvár

Jé a technika csodája a XXI-ik században,hogy a részekből csak úgy fogják magukat a mondatok és meglógnak :-O Én úgy emlékszem sőt szerintem jól is emlékszem de eredetileg ez bizony benne volt mert nekem rémlik ahogy végig vezeti magában Perselus,hogy miként változott meg a gyerek és főleg a sértések na meg a sértésekre adott kétszavasra redukálódott válaszok maradtak meg nagyon bennem és az,hogy neki tűnt fel egyedül a tanárok közül,hogy milyen érdektelen lett Harry még az apját ért sértésekre sem reagált.Szóval én bizton állítom,hogy ez a részlet mikor én olvastam tuti,hogy ott volt,hogy akkor mégis hova tűnt el és hogyan szerintem az évszázad rejtélye marad. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 18 (csütörtök), 22:02 
Betűmániákus

Rettentően idegesít, szal beírom, mert nem tudom, hogy anno hogy volt.

A tizedik kódex első fejezetének elején hiányzott egy elég nagy rész, és esküszöm, amikor feltöltöttem a fejezetet ott volt, viszont amikor ismét ránéztem a héten, hiányzott.

Ezután a mondat után hiányzott az alá bemásolt rész:

Pottert éppen eltalálta egy kvaff, mire Perselus összerázkódott, és megrázta a fejét.

Jól megfigyelhető volt a fiú szétszórtsága, és dühítette, hogy Albus és Minerva sem törődik a varázslóvilág megmentőjével, aki maga próbálja megemészteni a történteket, és hogy ez már lassan a tanulmányain is meglátszódik.

Nyílván egy olyan tantárgynál, ami eleve rosszul megy neki, pláne feltűnő: nem volt olyan óra, amikor a terem nem végezte volna romokban a bájitaltan végére, ő pedig nem ordított volna fél órát Potterrel, miért volt olyan ügyetlen. És a fiút nem érdekelte: visszaszólt ugyan, de közel sem volt meg a dac, ami régen – mint akit már a jövője sem érdekel.

Mert amikor a gyűlölet látszatát kellett fenntartania a fiúval szemben, egyedül az szórakoztatta, milyen jól visszavág. Viszont ez mostanra egy „igen uram”, „nem uram”-ra csökkent. Szótlanul tűrte, hogy Perselus szinte a földbe döngölte ordításával, és még a sértések sem tették meg a kellő hatásukat Jamesről, pedig abban Perselus mesteri volt – még ha sosem gondolta komolyan a vádakat, és az utóbbi hónapban csökkenteni próbálta a sértéseket.

Hiszen már az első nap szembetűnő volt a különbség közte és apja közt: Harry Potter egyáltalán nem volt felelőtlen felfuvalkodott pojáca, mint apja. Igaz, mutatott némi hasonlóságot kihágások sűrűségében.

Aki nagyon jártas a legilimenciában, elkap olyan dolgokat az évek során, amit a fiú szemmel láthatólag próbál titkolni. De Perselus dühösen jött rá, hogy csak felszínes emlékeket kapott, a fiúnak nagyon nagy tehetsége volt az okklumenciához, csak éppen ő sem tudott róla. Így amikor a félretett emlékekbe vette a bátorságot és megnézte őket, Perselus nem látott a dühtől és kidobta őt. Pedig szerencsétlen fiút meg akarta kímélni a kellemetlen emlékektől, milyen apja volt – igaz, számára is ez volt a legkellemetlenebb élmény, amit a Tekergők okoztak.

Egy kisemmizett halálfalót család nélkül nem csoda, hogy annyira aggasztja diákjai sorsa, és Perselus elborzadva jött rá, hogy így próbálja korrigálni azt, hogy ő neki nincsen családja, ami elég ijesztő tény volt számára. De mindig az lett a végeredménye, hogy egy ilyen ember mint ő, nem érdemel meg ilyesmit.

A könyv nem terelte el kellőképpen a figyelmét. Pont akkor nézett fel, amikor Draco olyan sötét varázslatot alkalmazott, amitől teljesen ledöbbent a felismeréstől, mert a könyvekben olvasott róla utoljára. Potter ellen, ez nem kétség, de a fiú nem volt elég felkészült és olyan varázslattal védte ki, amivel nem kellett volna: kisebb robbanás következett és Perselusban bennakadt a levegő a rémülettől, ahogyan a harminc diák alatt hirtelen beomlott az egész emelvény, és mindannyian zuhanni kezdtek.

Az igazgató felpattant, varázspálcájával állította meg az esést, amihez végül csatlakozott Minerva varázsereje. - Míg ez a mondat következett az előbbi bordó színű után, és a köztes rész hiányzott.

Szal remélem, aki erre járt, annak összeállt a kép. :) Vagy nem tudom... a héten tűnt el belőle a darab...? No mindegy. Majd az új fejezet végén is megírom írói megjegyzésben, hogy ugorjanak vissza azok, akiknek hiányzik... mert ez kész. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 11:15 
Betűmániákus

meichan írta:
Amade nem lapos én imádom és várom a folytatását ahogy a többinek is. :)

Leot olvastam és hagytam kritit is.Bár most nem lett olyan jó mint szokott de most nem vok formában,viszont imádtam és élveztem.Nagyon jókor jött most ez a friss kellett nekem most ez a kis könnyed helyes történet :x

Ha nem is lapos, inkább "kissé gagyi" :)) Jóóó, nem vitatkozom veled. XD

Mei, ne mondj ilyeneket. Te mindig nagyszerű kritikákat írsz. :x

A tizedik kódexet közben elkezdtem írni, felváltva a szakdogával, brr. De legalább látom az alagút végén a fényt, mát ami a kötelezettséget illeti. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 0:33 
Fanficbúvár

Amade nem lapos én imádom és várom a folytatását ahogy a többinek is. :)

Leot olvastam és hagytam kritit is.Bár most nem lett olyan jó mint szokott de most nem vok formában,viszont imádtam és élveztem.Nagyon jókor jött most ez a friss kellett nekem most ez a kis könnyed helyes történet :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 19:16 
Betűmániákus

Megjöttem végül a frissítéssel. :)

A nevem Leo

5. fejezet - Zöld szemek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 15:51 
Betűmániákus

Tulajdonképpen arra van időm, amire szakítok ugye. :)

Fogok majd még az SB-hez is készíteni a későbbiek folyamán, csak éljem túl a következő időszakot, amit szakdogaírásnak, védésnek és államvizsgának hívnak. XD

De nem fogom abbahagyni az írást, be is csavarodék - remélem, ezt tudjátok.

Aspennek csináltam most naptárat és három könyvjelzőt azt megnézhetitek itt. Legalább ennyi ps szórakozásra futotta. XD

Van még egy elfekvő Leo is, lehet még ma felteszem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 08 (hétfő), 15:23 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth írta:
Fantasia írta:
Salvador Benevolusból mikor lesz folytatás?

• Előbb befejezem Leo történetét teljesen. (Három fejezet van hátra csupán, ami nem jelent sokat, hiszen általában ha e három oldalt összeadom lesz egy Lily-féle szokásos fejezet)
  • Aztán a kódexszel foglalkozok, hogy az is haladjon.
  • És ezután fogom tovább írni a Salvadorból már meglévő fejezetdarabot. Meg amúgy is, abból még várom a véleményeket, mert vagy nem talált ide még mindenki, vagy megutálta mindenki. XD

Lilyanjudyth. Az SB-t nem útáltuk meg, csak az új fejire várunk. Amúgy megnéztem amiket csináltál hozzá képeket. Nekem nagyon tetszenek. A sötét hátterek illenek a story amúgy is kissé sötét darkos hangulatához. Ha van időd, akkor még csinálhatnál hozzá képeket.

"Az oké, ha félsz. A lényeg, hogy ne küzdj ellene."
\The 100\

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 06 (szombat), 21:51 
Betűmániákus

Mei, valahogy sejtettem, hogy élvezted az Amadét, pedig még mindig olyan lapos szegényke. :) De és de... nem sokára beindulnak az események. Ami a véleményekben lévő találgatásokat illeti, nem jártok ám olyan messze az igazságtól... ^^ És igen, egyszer azt mondtam, most is azt mondom! XD

Figyu, ha valaki/valakik nem írnak az SB-hez, az elég sok mindent jelenthet, de főképp azt, hogy a társaság azon része lelépett, meg ahogy írtam, lehet, nem találtak még ide. Bocs, de valamiért mindig a legrosszabbra gondolok. :roll:

Idézet:
SB-t egyszerűen lehetetlen nem-szeretni... így nincs, aki meg tudná utálni.

Úgy bírom az ilyen HilarioN-féle bölcsességeket, annyira készek. :D Egyébként is honnét tudhatod, hányan pártoltak el? Nem írják le... sőt, van aki azóta már magából a HP mániából is kiábrándult.

És hogy a sok fecsegés mellett is mondjak valami izgiset, Leo újabb fejezete hamarosan várható, végén a nagy pofára eséssel. *igen gyorsan távozik*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 05 (péntek), 12:13 
Fanficbúvár

SB-t egyszerűen lehetetlen nem-szeretni... így nincs, aki meg tudná utálni. Ez ilyen egyszerű. Körömrágva várom a folytatást, de... tőled bármi jöhet, mindenre csak nyálcsorgatni tudok... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 05 (péntek), 11:37 
Fanficbúvár

Lily*ejnye fejét csóválja*Mi az hogy megutálta mindenki :?: Ne mondj ilyeneket.Tudod te is,hogy nem lehet utálni a SB-t :x
Inkább csak nem tévedtek még erre azok akik olvasni szokták,időhiány meg ilyenek.
Én továbbra is imádom és nagyon várom már a kövi fejezetet :)

De jöhet Leo is őt is imádom ahogy a Kódexet is,tehát én várom mindet nyálcsorgatva =P~ :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 05 (péntek), 10:46 
Betűmániákus

Fantasia írta:

• Előbb befejezem Leo történetét teljesen. (Három fejezet van hátra csupán, ami nem jelent sokat, hiszen általában ha e három oldalt összeadom lesz egy Lily-féle szokásos fejezet)
  • Aztán a kódexszel foglalkozok, hogy az is haladjon.
  • És ezután fogom tovább írni a Salvadorból már meglévő fejezetdarabot. Meg amúgy is, abból még várom a véleményeket, mert vagy nem talált ide még mindenki, vagy megutálta mindenki. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 05 (péntek), 10:44 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Akkor mei, te örülni fogsz. ^^

Harry Potter és Amade medálja

6. fejezet - Átkozott makacsság

Igen köszönöm nagyon élveztem az új részét 8-> Hagytam is kritikát :)
Szegény Amadét is mindig lehúzod pedig szerintem nagyon jó történet.Emlékszem még egyszer azt mondtad a Titkok kapujára is,hogy nem a legjobb történeted pedig én imádom :x Elég sokszor olvasgatom újra ahogy a többit is elég sokszor előveszem és újra elolvasom :)

Azért a többit is nagyon várom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 05 (péntek), 7:45 
Szárnybontogató

"Az oké, ha félsz. A lényeg, hogy ne küzdj ellene."
\The 100\

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 04 (csütörtök), 21:53 
Betűmániákus

Akkor mei, te örülni fogsz. ^^

Harry Potter és Amade medálja

6. fejezet - Átkozott makacsság

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 9:33 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Az Amade is halad, ha valakit egyáltalán még izgat a sorsa. XD

Bár tudom, hogy sosem fogjátok úgy szeretni, mint a többit. ^^

Jelentem én határozottan tiltakozom a kijelentésed ellen mert én imádom az Amadét is pont úgy mint a többit ;;) A régebbi már befejezett történeteid is nagyon nagy kedvenceim :)
A nagy mennyiségű slashek közül pedig amit eddig alkottál*itt hangosan kuncog*az Avalon viszi a pálmát.No ezt a szorit nem tudom megunni :)

Én drukkolok,hogy sikerüljön mindennel haladni,mert bizony én is az összeset nyálcsorgatva várom :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 23:58 
Betűmániákus

HilarioN írta:
a csajszi meg a gyűrűje meg kezd az agyamra menni... :D

Ez annyira tetszett, hogy kész. :))

SB is folyamatban, ragasztgatom a vázlatfüzetemet összefelé, nehogy megfeledkezzek bizonyos apró, de fontos dolgokról. ^^

Írással tegnap sem és ma sem haladtam. A gépemmel vacakoltam, mert újrahúztam, de holnap maradnak el óráim a fél napom üres lett. :D

Az Amade is halad, ha valakit egyáltalán még izgat a sorsa. XD

Bár tudom, hogy sosem fogjátok úgy szeretni, mint a többit. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 14:42 
Fanficbúvár

Van egy tuti sejtésem róla, mi lehet az adott helyzet, ahol ez a mondat elhangzik... és ott a Te látsz engem épp elég :)
*jahajj, alig várja már, hogy olvashassa*

szerk.: nincs ihlet, so unalmamban (mert másért ugyan miért is fanyalodnék rád... :P) nekiestem újra a Szérumnak. majd láthatod a nyomaimat, ha hagyok... khm. *hülye*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 01 (hétfő), 14:35 
Szárnybontogató

Sziasztok :)

Elnézést, betegség miatt nem válaszoltam eddig. Én is furcsállom, hogy eltűntek a hozzászólások, de ha nem baj, nem írnám be újra, mert egyáltalán nem az volt a célom vele, mellons, hogy vitát generáljunk :)

Azért írtam, hogy jó a " te látsz engem", mert megkérdeztem egy emelt angolos ismerőst, és mondta, hogy a szövegkörnyezethez tökéletes, ha így van. Igaz, hogy a te láthatsz engem is a can-nel van, de ide semmiképpen nem illene bele ez a magyar forma. Ezért maradtunk a You can see me-nél, mert kifejezőbb, de fordítani simán lehet "te látsz engem"-ként, mert így is kifejezi a lényeget.

Tényleg elnézést, ha valami rosszat mondtam, vagy bármi, nem akartam, se vitát kezdeményezni, se semmi hasonló :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 58  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra