Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 23:21

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Crazza kis kéglije
HozzászólásElküldve: 2013 február 03 (vasárnap), 16:23 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: Képzeletbeli Birodalmam Kastélyába - földszint, balról az első szoba
Sziasztok! Második fejezet béta-kézen, 2100 szóval, így kész :P Már csak néhány mondat vár átjavításra, addig is türelem, na, nem mintha sokótokat érdekelne. Amúgy eléggé meglepő lesz, legalábbis szerintem. Maradjunk annyiban, hogy aki kiborulós, azt ki is fogom a momentumokkal ütni, aki pedig nem, az vessen magára. May és Eddie igazi személyisége még kibontakozás alatt van, így nem sok dolog világos még mindig, de valamire már az elején fényderül. pl. May nem is az a cuki HP (nem Harry Potter értelembe), akinek gondoljuk, kicsit átkupáltam szegényt, csak a családjával kezesbárányka :)

Addig is sziasztok, én meg gondolkodom a folytatáson. Már megvan a harmadik fejezetből 4 mondat :P Ugye milyen sok? Na, nem rabolom a szót/időt, búcsúzom, és megpróbálok valamit kifundálni. Jelentkezem, ha fenn lesz :P

Crazza Misya - Chika

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Crazza kis kéglije
HozzászólásElküldve: 2013 január 31 (csütörtök), 21:03 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: Képzeletbeli Birodalmam Kastélyába - földszint, balról az első szoba
Szóval, új írópalánta növekszik! Azaz én! :D És ím, első történetem már meg is található a Merengőn: Minden, vagy semmi... http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104311 ez az első fejezet! Szóval, mivel végre felkerült, el is zengtem magamnak egy örömhimnuszt. Először is a történet:
Egy minden lében kanál lány.
Egy elszánt fiú.
Egy féltékeny barátnőm.
Valamint egy erőszakos fiú.

Ezeket az adatokat kutyuld össze jól! ’Reggelt Csipkerózsika, te vagy a menyasszony, és a nemleges válasz nem elfogadott! Tudsz ellenkezni? A hercegjelöltek meddig bírják türelemmel? És a boszorkánynak beállított köpönyegforgató barátnőd?

Lektolásért ezer meg egy hála/puszi: Heninek! :) Arigatou.

Heti Frissh (gomene, rossz szokásom így írni) nem ígérek, de már a második fejezetből megvan 1000 szó :P Úgyhogy már csak kicsi kell, meg az átjavítgatás/írásra 5-6 nap. Ide nem fogok túlon-túl gyakran írni, csak új fejezet esetén ^^

Addig is bye: Crazza Misya / Chika

Crazza Misya - Chika

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra