NNa, nyitok egy topikot magamnak ha már a zadminok egyelőre még nem engedték fel a ficemet

Olvassa ezt valaki?
A Draco KONTRA Hermione sztorimat nem valószínű, hogy nem fogom folytatni, mert már elég régi és valamiért nem akarták felengedni a további felezeteket, sóval az felejtős. Egyébként valahol megvan a kövifeji, csak nem találom. Na mindegy.
Amit most elkezdtem írni, az a "Harry Potter méhészete" , még nincs fenn, nemsokára fenn lesz. Ha valakit érdekel, akkor az olvasson el!! Még pár nap és felkerül!! Ja, és lehet majd rá szavazni is valalol. Frankó lösz már alig várim!!
Illetve lesz majd még egy ficem, mert van hozzá ötletem (ilyen pingvines), de úgy vagyok vele hogy egy dologra koncertáljak, mert összezavarodom és belekavarodok az egész cuccba. Kínos lenne.
Ja?? És nemsokára létrehozom fanfictionneten egy saját profilomat, mert itt elég lassú a feltöltés, ott meg rögtön megy goyrans. Szóval keressetek madj engem (Zirmust), ugyanez a nevem (Zirmus), úgyhogy ha beírjátok vmi keresőbe akkor ott vagyok (Zirmus).