Sziasztok!
Nos, már egy kis ideje úgy döntöttem, nem jönne rosszul egy ficblog, sőt, igazából egészen jó ötlet. Úgyhogy ennek megfelelően fogtam magam, és létre is hoztam, úgyhogy ezentúl ha feltöltök valamit, itt is jelentkezem

(a címet ne kérdezze senki, bár szerintem kitalálható

)
Szóval kezdésként jelentkeznék is egy Hetalia fanfickel, aminek címe a
Vodka alatt.
"Egy rövidke, kissé kótyagos novella főszerepben Finnországgal és Svédországgal. Finnország egyik este különösen idegesnek érzi magát, ezért gondolja, egy korty vodka nem árthat neki... csakhogy az egy kortyból nem egy korty lesz. Sve már csak kissé becsípve talál rá, és olyasminek lesz fültanúja, aminek más esetben talán sohasem. Könnyű, kicsit fluff, kicsit kótyagos, kicsit SuFin..." S remélem tetszeni fog!
Bétázásért hála és köszönet
Kadmának 
S kritikáknak persze örülök

Nem tudom, ki mennyit hallott róla, de szerintem már majdnem mindenki értesült az úgynevezett Kritika Mozgalomról, aka KriMóról, aminek lényege, hogyha elolvastad a történetem és írsz kritikát, én is írok neked, amennyiben persze megtalálom a regisztrációd a Merengőn. Szerintem ez egy nagyon szimpatikus elgondolás, de a világért se gondolja senki, hogy csak azért kap kritikát, hogy "legyeeeennnn

" hanem mert jól esik az írónak/költőnek, -palántának a vélemény, a biztatás és bátorítás, a dicséret, no meg persze az építő kritika is, s nem utolsó sorban. Persze nem kell kisregényeket írni kritikának, elég akár egy mondat is
tőled 
Mert sokat jelent a visszajelzés

Részleteket egyébiránt
Hiriajuu ficblogjában találhatjátok, vagy ha visszakerestek OFF-Sztrádán

De azt hiszem lényegében ennyi.
Valamint egyéb tervekEddig nem sokan tudják, sőt, szinte senki sem, de belekezdtem egy saját szereplős-tekergős történetbe. Egy kezdetben szürke kisegérnek számító lány kalandjait és mindennapjait követhetjük majd nyomon benne az elejétől a végéig. Annyit már tudok, hogy a főszereplőnk életébe annak negyedikes korában csöppenünk bele, egészen pontosan a tanév elején, a vonaton találkozunk vele először. És persze én már azt is kitaláltam, melyik házat fogja gazdagítani, ami persze nem marad nagy titok, körülbelül az első fejezet felénél kiderül, ha addig egyértelmű nem lesz.
Mindenesetre majd igyekszem újítást nyújtani minden téren, bár elég sok fanfic terjeng a világban. A párosítást egyelőre Remus-saját szereplőre saccolom, de ebből bármi ki jöhet még. Túlságosan nem is lesz Au, csak amennyire feltétlenül szükséges

A történet lényegében arról fog szólni, hogy addig szürke hétköznapjai hogy felbolydulnak, kiszínesednek, amikor közelebbi kapcsolatot kezd ápolni a Tekergőkkel. Persze a háttérben ott lappang a négyes titka... és innentől már Spoiler, de annyit elárulok, hogy nem maradhat minden örökké rejtve

Remélem kellőképpen sikerült felcsigáznom a kedélyeket! Már három fejezet majdnem kész van, ehhez az utolsóhoz kéne valami lezárás még. A vázlatot már paintben megírtam (Igen. Paintben XD) és öt fejezettel szeretnék elkészülni, mielőtt elkezdtem a publikálást. Utána majd bétát szeretnék keresni, mert a helyesírásom továbbra sem jó, a feltöltéshez eléggé legalábbis még biztos nem - de dolgozom az ügyön (nyelvtanórák, khm) - Úgyhogy reményeim szerint téli szünet után elérhető lesz az első fejezet és egyben a nélkülözött prológus

Így elöljáratban véve ennyi, remélem az a röpke SuFin elnyeri tetszéseteket, valamint akkor már itt is reklámozom magam, hogyha van kedvetek, a többi írásomra is vessetek egy pillantást

no meg a kedvenceimre is, ha olvasgatós kedvetekben vagytok

És ezennel én megyek, jó előjelekben és citromporban gazdag napokat mindenkinek az új évig! (Vagy legalábbis a következő jelentkezésemig, ki tudja, melyik lesz előbb

)

Álmodjatok szépeket!