Sziasztok!
Az original novellapályázat lezárult, és bár helyezést nem értem el, de hatalmas és kihagyhatatlan élmény volt számomra ez a másfél hónap alkotói szakasz!
Az én történetemCíme: Uram, tehozzád futok!Korhatár: 18
Műfaj: novella
Figyelmeztetések: gyilkosság, szereplő halála, durva nyelvezet
Jellemzők: általános, dráma, novella, sötét
Leírás: Amina egy lassan negyvenes éveiben járó nő, és hajléktalan. Sosem volt istenfélő ember, a templomot is kerülte, mint macska a forró kását. Akkor mégis mi vezérelheti arra, hogy utolsó reményként ellátogasson egy ilyen szent helyre? És vajon képes lesz segíteni neki a hit, vagy már túl késő...?
Egyéni kulcsok: pap, Városliget
A történetre kapott kritikákat hálásan köszönöm, mihelyst a történet átkerül a profilomra, megválaszolom őket. ;)
Más:Elég sok tervem, ötletem van mostanság. (Nem csak írás terén, hanem a továbbtanulással kapcsolatban is.)
És bár sok dolgom van mostanság, és emiatt alig írtam valamit, ezért fontolóra vettem, hogy akkor most jegelem az írást, de nem lennék rá képes. Két éve írok komolyabban, és bár nem művelem túl gyakran ezt a dolgot, de nagyon szeretem, így nem fogom abbahagyni, viszont egyelőre semmi olyan komolyabb, egybefüggőbb írásom sincs, ami publikálásra alkalmas lenne.
Viszont régebben említettem egy történetemet, ami
A fehér bárány munkacímen fut, és ez a projekt januárban lesz két éves. Mégsem jutottam vele semmire, bár van egy prológusom, meg két és fél fejezetem, de mostanában újra elővettem ezt, és újabb dolgokat találtam ki hozzá, aminek fényében újra kell gondolnom és terveznem a történetet. (Ez meg időigényes folyamat.)
Valamint vannak original regényötleteim is, de azoknak is be kell érniük még, addig viszont csak ötleteket firkantok le hozzájuk, mást nem nagyon tudok velük kezdeni.
Plusz, ugyebár nagyban zajlik a
Kívánság Üst, amire én is jelentkeztem, így most ebben az alkotói szakaszban ez a fő projekt, a többi e mögé szorul, de ha túl leszek rajta, akkor igyekszem másba is több energiát belefektetni, mert... már engem idegesít, hogy sehol nem vagyok.
Ami viszont fix, hogy karácsony tájékán várható
legalább egy (de ha nagyon ügyes leszek,
kettő) történet. ;;)
(És még egy apró, zárójeles dolog: elkezdett érdekelni a képregénykészítés is, ami időigényes (ki kell ötletelni, szöveget írni, megrajzolni), úgyhogy az is a fentebb említett, nem Üstös projektekből vesz el időt, de nem baj, ez szerintem csak egy apró kitérés a részemről, mindenesetre akkor is muszáj megpróbálnom ezt, ha nem lesz belőle semmi. :D )Köszöntem a figyelmet, sziasztok! :)))))