Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 5:10

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 22 (kedd), 15:43 
Zöldfülű

Hello :) Elfelejtettem tegnap ide írni.. :$
Szóval: Az idő rabjai - 11. fejezetet töltöttem fel.
Hamarosan jön a következő *.*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 17 (csütörtök), 13:05 
Zöldfülű

Hali!
Az idő rabjai - 10. fejezet
Na, végre itt van ez is :) Most már gyakrabban fognak jönni az új fejezetet, mivel nyáár vaan, és rengeteg a szabadidőm x) A baj csak a laptoptöltőmmel van, mert az kb 2 hét múlva lesz csak kész.. addig a lenti gépet használom, ami a nappaliban van, és mindenki gépezik rajta, ezért haladtam lassabban. Ám a következő fejezetre már nem kell újabb egy hónapot várni, ígérem, és ha megint tudom használni a laptopom, akkor extra-turbó-gyorsasággal fogok írni ^.^

A fejezetről:
A fejezet még mindig ugyanarról az éjszakáról, illetve reggelről szól.. és mi történik? Olvassátok el ^.^

Remélem, tetszeni fog a fejezet :) Egyébként a címe: Éjszakai beszélgetés, ami tudom, nagyon kreatív, de a címadás meg a magyarázás a leggyengébb pontom :D

Puszi, Annie (=

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 6:57 
Zöldfülű

<b>Az idő rabjai ~ 9. fejezet -~ A barlang és eltűnt személyek</b>
<i>{A 9. fejezetet ma fogom feltölteni}</i>
Hali! Először is, sajnálom, hogy egy hónapig kimaradtam, de ez most nem azért volt, mert lustálkodtam; a laptoptöltőm úgy gondolta, eldobja magától az életet, és nem táplálja tovább energiával a laptopom. Így hát már csak a lenti gépre hagyatkozhattam, amit ugye rajtam kívül még hárman használnak – néha négyen. Szóval a következő fejezetet elkezdtem írni a füzetbe, és apránként gépeltem csak be a gépbe, mivel a családom többi tagját a billentyűk kattogása szörnyen idegesíti, ha több mint egy óráig folyamatos a pötyögés. Hiába magyaráztam, hogy a billentyű hangja zene füleinknek, hajthatatlanok voltak, így csak akkor tudtam gépelni a történetet, mikor senki nem volt a nappaliban.
Aztán a másik ok a június eleji kisangol-vizsga, de ezt még nem számítom bele, csak fél-oknak, mivel arra csak múlt héten kezdtem el készülni.
Szóval, ennyi lenne az én szomorú kis történetem.. (most már muszáj egy :D szmájli)
A fejezetről: ez elég hosszú lett, remélem, az egy hónapos kihagyás után ezzel kiengesztelem azokat, akiknek egy kicsit is tetszik a történet. Sok minden van benne, pl. Tom elmondja, mi történt a barlangban, aztán következik egy „rejtélyes” eltűnés, az utolsó pár bekezdésben pedig érdekes dolgok történnek.
A fejezethez, meg úgy az egész történethez is jó<i> Akon Sorry, blame it on me</i>(Sajnálom, hibáztass engem) című száma, főleg ahhoz a részekhez, amikor Tom folyton bocsánatot kér. Bár a zenében vannak olyan sorok, amik természetesen nem illenek a történetbe a szöveg alapján, pl. az a sor, hogy „Sajnálom, hogy nem voltam mindig ott a fiaimnak.”, de annyi bocsánatkérés van benne, hogy az már nagyon is jellemző Tomékra. Imádom ezt a számot. Remélem, tetszeni fog, a kritikákra pedig kíváncsi vagyok.

És észrevehettétek, az előző kis elbeszélésből hiányoznak a hangulatlejek, amiket előszeretettel használok.. most itt bepótolom:
:-D :-) :lol: 8) :wink: XD x) ^.^ :wink: :-D :lol: :-) x) ^.^' :É :P

Puszi, Annie (=

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 28 (szerda), 17:27 
Zöldfülű

Sziasztok!
Új fejezet a <b>Rising Sun</b>ban! :) Remélem, tetszeni fog, és megdobtok pár kritikával ^.^ Cím: Baleset és búcsúzás

<b>Leírás:</b> Lesz benne egy baleset, és búcsúzás.. ahogy a cím is mutatja :) Ki szenved balesetet és ki búcsúzik kitől? Annyit elárulok, hogy Jacob mindkettőnek a részese lesz.. ;)

Bye *.*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 27 (kedd), 19:15 
Zöldfülű

Ciao everybody x)
Úgy döntöttem, ezt a ficblogot mostantól mindegyik ficemnek fenntartom, nem csak az <i>Az idő rabjai</i>nak :) Így most írok egy kicsit a <I>Rising Sun ~ Felkelő Nap</i>ról:

A tizenegyedik fejezetet megírtam, egy hónapnyi kihagyás után, holnap vagy maximum holnapután fel is teszem ^.^
És meg szeretnélek Titeket kérni arra, hogy kritikák formájában írjátok le tetszésetek/nem tetszésetek, hogy tudjam, érdemes-e feltöltögetnem ide, vagy csak magamnak írjam szórakozásból a továbbiakban :)

Viszont az <i>Az idő rabjai</i>hoz küldött kritikákat nagyon-nagyon megköszönöm; nagyon jól esik, hogy írtok véleményt róla, és ennyien!! :D

Azt hiszem, most ennyi.. szóval akkor holnap a Rising Sunt feltöltöm, Az idő rabjai kilencedik fejezetét pedig elkezdem ;)

Puszi, Annie (=

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 26 (hétfő), 15:53 
Zöldfülű

Helló :)
Itt az újabb fejezet, szám szerint a <i>nyolcadik</i>, a címe pedig: <b>Kígyó - na ne!</b>
Leírás:

Erről a kígyózásról nem fogok már leszokni, azt hiszem xD A 'Miért lett gonosz?'-ban is kaptak szerepet, három fejezetnek is ez volt a címe x) Remélem, tetszeni fog ^.^

Ha már így állunk, kígyók 4eva' XD A fejezet elején egyébként van még egy kis Alisha, de most jóval több Tom-rész van, mint az előző fejezetben :wink:
És lenne egy <b>kérdésem</b>, amire remélem, valaki tudja a választ: <u>Hogy kell beilleszteni képet a történetbe?</u>
Ugyanis szeretnék berakni egy Tom/Hermione képet, amit nemrég csináltam - és még fogok is többet, csak ahhoz, hogy fel is tudjam tenni az egyes fejezetekhez, tudnom kéne, hogy kell :)
Szóval, remélem, kapok választ ^.^
Előre is köszi.

Puszi, Annie (=

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 24 (szombat), 11:26 
Zöldfülű

¡Buenas tardes! (ha a fél egy délutánnak számít xD)
Itt az új fejezet, Alisha mesél címmel :) Már felraktam, jelenleg az Adminok kezében van. A leírása:

Ó emberek, igen! Megírtam azt hiszem az első olyan fejezetemet, ahol Tom mindössze három szót kapott :P De említésszinten sokat fog szerepelni ;) És megjelenik egy új szereplő: Alisha Stewart, aki az ötödik fejezetben kapott egy kisebb szerepet.
Nem tudom, mennyire fog tetszeni ez a rész, ezért kérlek, írjatok kritikát, hogy megnyugodjak.. vagy épp az ellenkezője *.* :D Jó olvasást (=

Hát, körömrágva várom a kritikákat! x)
Kérlek, szavazzatok ott fent, mert ezt is figyelembe fogom venni a történet írásakor ;)

¡Hasta luego!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 22 (csütörtök), 18:23 
Zöldfülű

Ciao!
Írom a következő fejezetet... ám nem arról fog szólni, amit előre kigondoltam, mert valami más jutott eszembe írás közben... (az eredeti gondolatom a következő fejezetben fog helyet kapni, vagy az az utániban :D) nem tudom, tetszik-e majd Nektek, de nagyon remélem, hogy igen. :) Annyit elárulok, hogy egy új szereplő jelenik meg a történetben, akit már egyszer említettem, még az ötödik fejezetben: Alisha Stewart. Elég érdekes élettörténete van a lánynak, ezt a hetedik fejezetből megtudhatjátok, ;) amit azt hiszem, még valamikor ezen a héten teszek fel, ha minden jól megy :)
Egyébként nyugodtan kérdezzetek bármit itt, vagy a kritikák közt - válaszolok rájuk :-)
Plusz: szeretném, ha szavaznátok; fent van a kérdés ^.^
Puszi, Annie (=

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 21 (szerda), 15:15 
Zöldfülű

Sziasztok!
Felkerült a hatodik fejezet, ami a Titkok címet kapta, amit először egyébként véletlenül Tiktoknak írtam, mint Ke$ha egyik számát xD Ez egy kicsit rövidebb lett, mint a többi, de remélem, tetszeni fog, és írtok rá véleményt :)
Ha bármi kérdésetek lenne, írjatok vagy ide, vagy a kritikákhoz ^.^
A következő fejezet hamarosan, amit, megjegyzem, elég érdekes körülmények között találtam ki :lol:
Puszi: Annie (vagy Alisha Donkee, ahogy mostanában nevezem magam x))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ~ Annie95 fanficei ~
HozzászólásElküldve: 2010 április 16 (péntek), 21:38 
Zöldfülű

Aloha (=
Ez a 'Miért lett gonosz?' című fanfictionom folytatásának, az 'Az idő rabjai'-nak a ficblogja:)
Úgy döntöttem, nyitok egyet, hogy megosszam veletek, mi a helyzet az írással, és az aktuális fejezetről is általában írni fogok egy kicsit :) Indítok el majd szavazást is, és természetesen kérdezhettek bármit, válaszolok rájuk ^.^
Remélem, tetszik a történetem, és továbbra is tetszeni fog :)
Puszi: Annie (=

U.i.: fentre szerettem volna egy képet beilleszteni, de nem jeleníti meg.. - gondolom, mert béna vagyok xD - ha meg szeretnéd nézni, itt a link: http://www.myimg.de/?img=0441914.png (Tom & Hermione)^.^

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Annie95 2010 április 27 (kedd), 19:10-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra