Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 16:36

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 40 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Pegazus Severitus fordításai :-)
HozzászólásElküldve: 2011 december 14 (szerda), 17:21 
A Legnagyobb Fandomvadász

Sziasztok! :)

A fordításom nyolcadik fejezete már olvasható a Merengőn. Az új rész címe Vendégek. Remélem, hogy örültök, amiért ilyen gyorsan hoztam az új fejezetet. :)

Pegazus

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 05 (hétfő), 13:04 

meichan írta:
Szia! :)

Már olvastam és hagytam is véleményet :) Örültem nagyon mikor láttam,hogy frissítettél,csütörtökön voltam vizsgázni és igazán jó kis kikapcsolódás volt utána :) Ismét kreáltam némi teóriát Pers fura esetéhez a kritikámban. ;;) Nagyon szeretek elméleteket gyártani :)
Hm én is reménykedem,hogy most már nem kell majd sokat várni a fejikre és mormolok is imákat azért,hogy egy picit több szabadidőd legyen,aztán majd meglátjuk mennyire jön össze ;;) :)
Egyébként ezt a fejit is imádtam :) Nagyon várom a kövit :)

Pusz,mei

Köszönöm, hogy írtál véleményt a legutóbbi fejezethez is, örültem neki, és már válaszoltam is rá. :) Annak még jobban örülök, hogy a fordításommal sikerült egy kicsit elterelnem a gondolataidat a vizsgádról. :) Válaszoltam a feltevésedre is Perselus különös viselkedésével kapcsolatban, habár hozzá kell tennem, lehet, hogy egy kicsit félrevezető lett a válaszom, de hamarosan ki fog derülni az igazság. Már korábban említettem, hogy mindig szívesen fogadom a történettel kapcsolatos elméleteidet. :) Előreláthatólag valamikor a jövő hét elején tudom feltölteni a következő fejezetet. Remélem, hogy sikerül megvalósítani.

Puszi: Pegazus

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 15 (kedd), 0:48 
Fanficbúvár

Pegazus írta:
Üdvözlök Mindenkit!

Nos... Csak szeretném közölni az érdeklődőkkel, hogy nem tűntem el végleg, és ismét visszatér a Harry utolsó reménye című fordításom a Severitus történetek közé. Nagyon remélem, hogy ezúttal véglegesen. Bízom benne, hogy ezentúl rendszeresebben tudom majd frissíteni a történetet.
Tegnapelőtt feltöltöttem a fordítás hetedik fejezetét - Perselus címmel -, és már olvashatjátok is a szokott helyen. :) Továbbra is várom véleményeiteket, hozzászólásaitokat a történettel kapcsolatban akár itt a fórumon vagy a történethez írható kritikáknál. Előre is köszönöm mindenkinek, aki szán rá egy kis időt.

Üdvözlettel: Pegazus

Már olvastam és hagytam is véleményet :) Örültem nagyon mikor láttam,hogy frissítettél,csütörtökön voltam vizsgázni és igazán jó kis kikapcsolódás volt utána :) Ismét kreáltam némi teóriát Pers fura esetéhez a kritikámban. ;;) Nagyon szeretek elméleteket gyártani :)
Hm én is reménykedem,hogy most már nem kell majd sokat várni a fejikre és mormolok is imákat azért,hogy egy picit több szabadidőd legyen,aztán majd meglátjuk mennyire jön össze ;;) :)
Egyébként ezt a fejit is imádtam :) Nagyon várom a kövit :)

Pusz,mei

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 14 (hétfő), 15:38 

Üdvözlök Mindenkit!

Nos... Csak szeretném közölni az érdeklődőkkel, hogy nem tűntem el végleg, és ismét visszatér a Harry utolsó reménye című fordításom a Severitus történetek közé. Nagyon remélem, hogy ezúttal véglegesen. Bízom benne, hogy ezentúl rendszeresebben tudom majd frissíteni a történetet.
Tegnapelőtt feltöltöttem a fordítás hetedik fejezetét - Perselus címmel -, és már olvashatjátok is a szokott helyen. :) Továbbra is várom véleményeiteket, hozzászólásaitokat a történettel kapcsolatban akár itt a fórumon vagy a történethez írható kritikáknál. Előre is köszönöm mindenkinek, aki szán rá egy kis időt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 12 (hétfő), 1:33 

crucio írta:
Bocsi a tolakodásért, de érdekelne mikorra várható egy új friss a töriből?

Szia!
Ne haragudj, hogy csak most válaszolok a kérdésedre, de az igazat megvallva, eddig nem vettem észre, hogy írtál nekem, mivel az utóbbi időben ritkán jártam erre. Egyáltalán nem veszem tolakodásnak, ha valaki érdeklődik a fordításom iránt. Sőt, inkább örülök neki. Bocsánatkéréssel pedig én tartozom, amiért már olyan régen frissítettem a történetet. Egyébkéntis időhiányban szoktam szenvedni, az utóbbi időben pedig nagyon összejöttek a dolgaim , de szerencsére úgy tűnik, hogy nemsokára rendeződik minden.
Már nagyon fel szeretném tölteni a következő fejezetet, reményeim szerint ezt sikerül is megvalósítanom még ebben a hónapban, de nem ígérek semmit sem biztosra. Mihelyt rendeződtek a dolgaim, szeretném gyakrabban frissíteni a történetet.

Pegazus

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 07 (csütörtök), 18:01 
Szárnybontogató

Bocsi a tolakodásért, de érdekelne mikorra várható egy új friss a töriből?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 25 (szerda), 15:17 
Fanficbúvár

Ne aggódj,csalódást biztosan nem fog okozni,legfeljebb a homlokomra csapok,hogy erre nem gondoltam :) Rejtélyeket fejtegetni pedig kimondottan imádok aztán kíváncsian várom,hogy mennyire jártam a megoldás közelében :) De soha nem csalódnék amiatt mert például a megoldás egy sokkal egyszerűbb dolog mint amit én magam kiokoskodtam.Pont emiatt szeretem a rejtélyes dolgokat mint például most Perselus viselkedésének a kiváltó oka :)
Remélem,hogy azért hamarosan lesz majd időd felrakni a folytatást már nagyon várom :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 05 (csütörtök), 17:10 

meichan írta:

Nem baj ha nem kapok választ a teóriámra,már annak a kétértelműnek is örülök így legalább tudom,hogy legalább részben jó felé tapogatózom :) Viszont már most rendesen kifúrja az oldalam a kiváncsiság.Örülök,hogy előre láthatólag legkésőbb a jövőhét végéig szeretnéd feltenni a következőt :) A későbbiekben is szerintem elő fog fordulni,hogy bizonyos teóriákkal állok elő,szeretek megfejteni ilyen érdekes dolgokat és aztán kíváncsian várom,hogy igazam lett-e vagy sem.Imádom amikor agyalhatok egy történeten.Itt pedig most igazán lehet agyalni,hogy mitől lett hirtelen ilyen Piton.Most legalább tovább filózhatok majd rajta,hogy mi lehet a dolog kulcsa.Ha már ebből kettőt eltaláltam akkor majd meglátom mi lesz folytatásban és tovább szövögetem a szálakat :)

Örülök, hogy ilyen megértő vagy a válaszommal kapcsolatban. :) ;) Nos, ígéretemhez híven továbbra is szeretném a héten feltölteni az új fejezetet, remélem, hogy sikerül teljesíteni. Nyugodtan közöld mindig, ha a jövőben lesz valamilyen teóriád a történet alakulását illetően és majd "megvitatjuk", már amennyire lehet anélkül, hogy túl sokat elárulnék a történet későbbi cselekményéről. :) Bizony, lehet gondolkodni rendesen, hogy miért viselkedik így Perselus. Hú, mivel ennyire foglalkoztat téged ez a rejtély, már egy kicsit kezdek aggódni, mert nem is lesz olyan nagy dolog a megoldás, és amikor majd kiderül, lehet, hogy akkor csalódni fogsz. :-S De azért további jó elmélkedést és "szálszövögetést"! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 28 (csütörtök), 22:24 
Fanficbúvár

Nem baj ha nem kapok választ a teóriámra,már annak a kétértelműnek is örülök így legalább tudom,hogy legalább részben jó felé tapogatózom :) Viszont már most rendesen kifúrja az oldalam a kiváncsiság.Örülök,hogy előre láthatólag legkésőbb a jövőhét végéig szeretnéd feltenni a következőt :) A későbbiekben is szerintem elő fog fordulni,hogy bizonyos teóriákkal állok elő,szeretek megfejteni ilyen érdekes dolgokat és aztán kíváncsian várom,hogy igazam lett-e vagy sem.Imádom amikor agyalhatok egy történeten.Itt pedig most igazán lehet agyalni,hogy mitől lett hirtelen ilyen Piton.Most legalább tovább filózhatok majd rajta,hogy mi lehet a dolog kulcsa.Ha már ebből kettőt eltaláltam akkor majd meglátom mi lesz folytatásban és tovább szövögetem a szálakat :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 28 (csütörtök), 14:16 

Smaragd írta:
Szia,
köszi a frissítést. Nekem, tetszett az új fejezet (csak az nem, hogy ilyen sokat kellett várni rá, de úgy látszik ez az én hibám, mert nem gondoltam sokat rád). Érdekes volt az a rész amikor Voldemort megtámadta Harryt, és sejtem, de nem biztos, hogy ehhez van köze a végén Perselus dühének is. Remélem ez hamar kiderül,majd a folytatásból.

Szia!
Szívesen. Örülök, hogy tetszett az új rész. Egyáltalán nem a te hibád, hogy ilyen sokat kellett várni az új fejezetre, hanem én küszködök mindig időhiánnyal. :( Nem, most nem Voldemort okozza ezt a problémát, de ez hamarosan ki fog derülni a történet folytatásából. Csak az a kérdés, hogy milyen gyorsan tudom feltölteni a további fejezeteket, így egyáltalán nem biztos, hogy hamar megoldódik ez a gond a történetben. :-S

meichan írta:

Nagyon tetszett most is a fejezet.Hagytam nekem véleményt és volt egy teóriám is arra,hogy mi okozta Pers fura viselkedését. :) Sokan Voldemort-ra gyanakszanak,elsőnek én is erre gondoltam de aztán ezt elvetettem.Szerintem más van a háttérben.Ami persze egyáltalán nem biztos,hogy helyes megállapítás de azért szerintem jó :) Ez pedig a következő: fekete magia és a kúria valamilyen szintű kapcsolata lehet a kulcs a megoldáshoz :)

Én még mindig Imádom a történetet :) Továbbra is nagyon várom a folytatást :)

Örülök, hogy ismét tetszett a fejezet. A véleményt köszönöm, ígérem, hamarosan válaszolni fogok rá. Igen, a Merengőn kapott kritikáimból számomra is kiderült, hogy sokan úgy gondolják, hogy Voldemort az oka Perselus viselkedésének. Igazad van azzal kapcsolatban, hogy valami más lehet a háttérben. A teóriádra csak egy elég kétértelmű választ tudok adni. :) Helyes a feltételezésed, miszerint köze van hozzá a fekete mágiának és a kúriának is, és még kapcsolat is van a kettő között, de szerintem nem olyan értelemben, ahogyan te gondolod. :) Tudom, hogy most gonosz voltam és nem sokat segítettem ezzel a válasszal - remélem, megérted, hogy nem árulhatom el, hogy valójában mi a probléma forrása, mert akkor már nem érdekelne senkit a történet, mivel nem lenne izgalmas :) -, de hamarosan minden olvasó rá fog jönni a megoldásra.

Igazán örülök, hogy továbbra is imádod a történetet, de ez az alkotója érdeme, mivel ő írta meg ilyen remekül. A folytatással próbálok sietni, csak az időhiány mindig közbeszól. :roll: De terveim szerint szeretném még a héten feltölteni az új fejezetet, de ha ez nem jön össze, akkor legkésőbb jövőhét végéig.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pegazus 2011 május 05 (csütörtök), 16:35-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 18 (hétfő), 23:57 
Fanficbúvár

Nagyon tetszett most is a fejezet.Hagytam nekem véleményt és volt egy teóriám is arra,hogy mi okozta Pers fura viselkedését. :) Sokan Voldemort-ra gyanakszanak,elsőnek én is erre gondoltam de aztán ezt elvetettem.Szerintem más van a háttérben.Ami persze egyáltalán nem biztos,hogy helyes megállapítás de azért szerintem jó :) Ez pedig a következő: fekete magia és a kúria valamilyen szintű kapcsolata lehet a kulcs a megoldáshoz :)

Én még mindig Imádom a történetet :) Továbbra is nagyon várom a folytatást :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 18 (hétfő), 22:26 
Szárnybontogató

Szia,
köszi a frissítést. Nekem, tetszett az új fejezet (csak az nem, hogy ilyen sokat kellett várni rá, de úgy látszik ez az én hibám, mert nem gondoltam sokat rád). Érdekes volt az a rész amikor Voldemort megtámadta Harryt, és sejtem, de nem biztos, hogy ehhez van köze a végén Perselus dühének is. Remélem ez hamar kiderül,majd a folytatásból.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 18 (hétfő), 20:07 

Sziasztok! :)
Ma feltöltöttem a fordítás hatodik fejezetét - Ruhatár címmel - és már olvashatjátok is a szokásos helyen. ;) Előre is köszönöm mindenkinek, aki véleményezi is az új részt. :)

Pegazus

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 15 (péntek), 22:29 

Athenodora írta:
márpedig nekem is hiányzik :) csak ide nem járok annyit, mint más fórumokra :D de azért kíváncsi vagyok a folytatásra ;)
Örülök, hogy néha benézel hozzám is annak ellenére, hogy nem jársz gyakran ennek a fórumnak a tájékán. :) Remélem érdemes lesz várnod a folytatásra. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 12 (kedd), 6:12 
Fanfic-faló

márpedig nekem is hiányzik :) csak ide nem járok annyit, mint más fórumokra :D de azért kíváncsi vagyok a folytatásra ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 12 (kedd), 2:05 

Smaragd írta:
Szia,
újabban sokat gondolok rád. Ez célozgatás akart lenni, hogy nincs-e a láthatáron új feji :)
Szia!
Az igazat megvallva a múlt héten azon tűnődtem, hogy fel kellene töltenem a következő fejezetet a történetből, de mivel úgy tűnt, hogy nem hiányzik senkinek, így ez elmaradt. De ha már szóba hoztad a folytatást, akkor a héten megpróbálom feltölteni az új részt. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 08 (péntek), 23:29 
Szárnybontogató

Szia,
újabban sokat gondolok rád. Ez célozgatás akart lenni, hogy nincs-e a láthatáron új feji :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 18 (péntek), 2:34 

Feltöltöttem a fordítás ötödik fejezetét - Gondoskodni Harryről címmel - és már olvashatjátok is a szokott helyen. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 15:52 
Fanfic-faló

mennyi jó hír egy napra :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 13:50 
Fanficbúvár

Pegazus írta:
Sziasztok!

Ha nem jön közbe semmi, akkor este feltöltöm a fordítás következő fejezetét. Remélem, hogy örültök. :) ;)

Én bizony nagyon örülök a hírnek és remélem,hogy tényleg nem jön közbe semmi és este már olvashatom a folytatást :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 13:11 

Sziasztok!

Ha nem jön közbe semmi, akkor este feltöltöm a fordítás következő fejezetét. Remélem, hogy örültök. :) ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 07 (hétfő), 10:50 
Fanfic-faló

Szia! láttam ám, hogy van friss, de most a suliban vagyok, így nem megy az olvasás, de este mindenképpen elolvasom, és szokásomhoz híven itt hagyok majd valamilyen nyomot. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 07 (hétfő), 1:24 

Feltöltöttem a fordítás negyedik fejezetét - Sütemények és vámpírok címmel - és már olvashatjátok is az adminok jóvoltából a szokott helyen.

szerk: 1:51
meichan írta:
Szia!

Igaz,hogy már régen ágyban lenne a helyem,tekintve,hogy egy hete beteg vagyok,de nem tudtam ellenállni és miután olvastam az új részt,amit nagyon szépen köszönök,még mindig nagyon tetszik a történet és örülök,hogy most hamarabb sikerült frissítened,hagytam neked véleményt is és újra olvastam az elejétől.Hihetetlenül örülök,hogy fordítod és megosztod velünk a történetet :) Én is gondoltam ám rád de megelőztél az új fejivel :) >:D<

Nos remélem,hogy lesz elég időd és a kövi fejezet is hamar fog érkezni :)

Szia!
Igazán örülök, hogy ennyire tetszik a történet, de azért, ha beteg vagy, akkor inkább pihenj és gyógyulgass, hiszen a történet megvár. :) A véleményt előre is köszönöm szépen, ígérem majd válaszolok rá. Akkor biztos együttes erővel hatott rám a telepátia. :) Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 07 (hétfő), 1:21 
Fanficbúvár

Szia!

Igaz,hogy már régen ágyban lenne a helyem,tekintve,hogy egy hete beteg vagyok,de nem tudtam ellenállni és miután olvastam az új részt,amit nagyon szépen köszönök,még mindig nagyon tetszik a történet és örülök,hogy most hamarabb sikerült frissítened,hagytam neked véleményt is és újra olvastam az elejétől.Hihetetlenül örülök,hogy fordítod és megosztod velünk a történetet :) Én is gondoltam ám rád de megelőztél az új fejivel :) >:D<

Nos remélem,hogy lesz elég időd és a kövi fejezet is hamar fog érkezni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 07 (hétfő), 1:18 

Smaragd írta:
Szia,
azt hiszem akkor a jövőben többet fogok rád gondolni és akkor, ha már így bevált sokkal többet fogsz frissíteni, csak bírd a tempót :) Köszi a frisst, most pedig elvágtázok olvasni.

Szia!
Hát... nem hiszem, hogy bírni fogom a tempót :), de igyekezni fogok a fordítással.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 22:36 
Szárnybontogató

Szia,
azt hiszem akkor a jövőben többet fogok rád gondolni és akkor, ha már így bevált sokkal többet fogsz frissíteni, csak bírd a tempót :) Köszi a frisst, most pedig elvágtázok olvasni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 21:13 

Athenodora írta:
Milyen jó hír :) Akkor a vasárnapot még jobban várom!

Remélem érdemes lesz várnod. :)

Smaragd írta:
Szia,
pont a napokban gondoltam rád vajon, hogy haladsz a folytatással :) Ez egy remek hír én mindenképpen gép előtt leszek.

Szia!
Akkor valószínű, hogy a telepátia segítségével eljutott hozzám a gondolatod, és ez arra ösztökélt, hogy feltöltsem a következő fejezetet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 04 (péntek), 18:04 
Szárnybontogató

Szia,
pont a napokban gondoltam rád vajon, hogy haladsz a folytatással :) Ez egy remek hír én mindenképpen gép előtt leszek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 04 (péntek), 17:37 
Fanfic-faló

Milyen jó hír :) Akkor a vasárnapot még jobban várom!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 04 (péntek), 17:24 

Sziasztok!

Előreláthatólag úgy tervezem, hogy vasárnap feltöltöm a fordítás következő fejezetét, legalábbis remélem, hogy sikerül megvalósítani. Csak azért szólok, hogy akit érdekel a történet, az legyen gépközelben. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 07 (péntek), 16:10 

meichan írta:
Pegazus írta:
Szia!
Örülök, hogy még mindig itt vagy és köszönöm a kitartásod. Remélem, továbbra is érdekelni fog a fordításom. :) Tetszik az avatarod, nagyon jó. :)

Persze,hogy továbbra is érdekel a fordításod.Imádom és egészen biztos,hogy én végig kitartok :) Köszönöm szépen szerintem is jó :) Én imádom!! Már sokszor gondoltam arra,hogy másik avatart kéne feltennem de aztán letettem róla :)

Láttam,hogy fent van az új feji csak engedélyezésre vár.Már nagyon vártam :)

Ezt örömmel "hallom". :)

Athenodora írta:
már el is olvastam, és nagyon tetszett, szuper lett :) köszi :)

Én köszönöm, hogy olvastad. :) Örülök, hogy tetszett. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pegazus 2011 március 04 (péntek), 17:25-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 07 (péntek), 15:52 

Sziasztok!

Ha van olyan, aki még nem olvasta - természetesen azok közül, akit érdekel a történet - a Harry utolsó reménye című fordításom harmadik fejezetét, akkor annak írom, hogy a szokott helyen megtalálja Álmok Lilytől címmel. :)
Továbbra is várom véleményeiteket, hozzászólásaitokat a történettel kapcsolatban akár itt a fórumon vagy a történethez írható kritikáknál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 06 (csütörtök), 17:29 
Fanfic-faló

már el is olvastam, és nagyon tetszett, szuper lett :) köszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 06 (csütörtök), 0:17 
Fanficbúvár

Pegazus írta:
Szia!
Örülök, hogy még mindig itt vagy és köszönöm a kitartásod. Remélem, továbbra is érdekelni fog a fordításom. :) Tetszik az avatarod, nagyon jó. :)

Persze,hogy továbbra is érdekel a fordításod.Imádom és egészen biztos,hogy én végig kitartok :) Köszönöm szépen szerintem is jó :) Én imádom!! Már sokszor gondoltam arra,hogy másik avatart kéne feltennem de aztán letettem róla :)

Láttam,hogy fent van az új feji csak engedélyezésre vár.Már nagyon vártam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 2:34 

meichan írta:

Én itt vagyok és még mindig érdekel a fordításod :) Én is reménykedem,hogy idén majd egy kicsit többször fogom tudni olvasni az új fejezeteket :)

NEKED IS NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET!! :)

Szia!

Smaragd írta:
Szia,

az szuper, ha tervezed a folytatást :) Nekem annyira tetszett az az 1 fejezet anno ami felkerült, hogy elkezdtem olvasgatni fordítóprogival, de az bevallom elég érdekes volt. Így azért még is csak jobb lesz.

Szia!
Mindenképpen szeretném folytatni a történetet és remélem, hogy idén majd több időm jut rá. Örülök, hogy eddig tetszett a fordítás. Hát, a fordítóprogramok valóban "érdekes" dolgokat tudnak produkálni. :) Akkor bízom benne, hogy valóban egy kicsit jobb lesz majd olvasni a fordítást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 03 (hétfő), 0:21 
Szárnybontogató

Szia,

az szuper, ha tervezed a folytatást :) Nekem annyira tetszett az az 1 fejezet anno ami felkerült, hogy elkezdtem olvasgatni fordítóprogival, de az bevallom elég érdekes volt. Így azért még is csak jobb lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 02 (vasárnap), 0:28 
Fanficbúvár

Én itt vagyok és még mindig érdekel a fordításod :) Én is reménykedem,hogy idén majd egy kicsit többször fogom tudni olvasni az új fejezeteket :)

NEKED IS NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET!! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 02 (vasárnap), 0:08 

Ismét üdvözlök Mindenkit!

Hát, ismét eltelt egy év...
Először is szeretnék mindenkitől elnézést kérni, aki esetleg várta az új részt a fordításomból, de sajnos számos ok miatt nem tudtam vele eddig úgy foglalkozni, ahogyan szerettem volna.
De most szeretnék több időt rászánni, és remélhetőleg holnap vagy holnapután ténylegesen fel akarom tölteni a következő fejezetet. Remélem, idén gyakrabban tudom majd feltölteni az új fejezeteket. Csak szólni akartam, hogy nem tűntem el végleg. Remélem még vannak itt olyanok, akik várják a folytatást.
Még egyszer elnézést kérek mindenkitől.

BOLDOG ÚJ ÉVET!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 02 (szombat), 2:21 
Fanficbúvár

Szia! Neked is nagyon boldog új évet.Remélem,hogy ebben az évben egy icipicit több szabad időd lesz.Örülök,hogy hamarosan fel tudod tölteni a kövi fejezetet én már nagyon várom.Nekem egyáltalán nem tűnt fel,hogy nincs bétád,hihetetlenül jó a fordítás.Itt is hálás köszönetem érte :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Pegazus Severitus fordításai :-)
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 23:37 

Üdvözlök minden erre tévedő Vándort a ficblogomon! :)

Napra pontosan ma egy éve regisztráltam itt a Merengő Fórumán, így gondoltam szólok, hogy akit érdekel a Harry utolsó reménye című Severitus fordításom az nyugodtan érdeklődhet itt a történet frissítésével kapcsolatban, vagy felteheti kérdéseit a ficre vonatkozóan. Az új fejezet feltöltésével kapcsolatban annyit tudok mondani annak, aki olvassa a fordítást - ha van még valaki egyáltalán, akit érdekel -, hogy a napokban szeretném feltenni az új részt. Mihelyt sikerül átnéznem, és olvasható állapotba raknom a fejezetet már teszem is fel. Igazság szerint nincs bétám, így az összes fordítási- és nyelvtani hiba az én bűnöm. Nyugodtan szóljatok ezekről, és én megpróbálom majd javítani őket.

Szeretném megköszönni mindazoknak, akik olvassák a történetet, és azoknak külön köszönöm, akik még véleményt is írtak a fordításhoz. KÖSZÖNÖM SZÉPEN NEKIK!

Végül, de nem utolsó sorban szeretnék minden kedves fanfic olvasónak NAGYON BOLDOG, ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNNI!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pegazus 2011 március 04 (péntek), 17:31-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 40 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra