Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 16:57

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 46  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Kritikát ide!!!
HozzászólásElküldve: 2013 május 14 (kedd), 13:20 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Szeretném elsősorban olvasás, másodsorban (kedvfüggő tevékenység lévén) a kritikaírás figyelmébe ajánlani. Az új feltöltések főoldali ajánlóját sajnos messze elkerülte.

Naruto univerzumában játszódik, azon belül is egy szűk szeletre a Kakashi Gaiden-re korlátozódik. Címe: Ezer azúrpinty csivitelése. Egyéb részletek a leírásban olvashatóak.
Link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=107180

Köszönettel.
Voltam, maradok: F. K.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 10 (péntek), 20:51 
Sztorihajhász

Újabb, ezúttal egy több fejezetes X-men Evolution fanficem került fel Emily címmel. Az első fejezet itt olvasható:

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=107091

Nagyon szeretnék rá kritikát kapni, ha lehetséges. De nem fogok kunyerálni, meg ilyenek. ^^
A fic Kurt és saját szereplő párosítás, és eléggé el fog térni a rajzfilmsorozattól bizonyos helyeken.

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 10 (péntek), 16:34 
Zöldfülű

Drága, Endrám! :-h Imádom a crossodat ;;) Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a drarryt és a merthurt egyben, vagy külön-külön!!!![/quote]

Szia Drága!
Tudom, hogy szereted. Ez nem is kérdéses számomra :D Az sem mellékes, hogy sokat segítesz nekem benne... Tudom-tudom, erre ne is mondj semmit :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 09 (csütörtök), 20:35 
Szárnybontogató

a_anthony írta:
Üdv, kedves meri lakók! :)

Felkerült a Drarrym legújabb fejezete. :) A történetet itt elérhetitek: Keserédes döntések - 2. fejezet: Érzelmek és Akaratok
Leírás: Alice halála után, Draco egyre furcsábban viselkedik. Hol nyíltan beszél Harryvel, közelebb engedi magához, hol ridegen elutasítja. Harry nem tud kiigazodni a fiún, főleg akkor nem, amikor a szőke házánál lyukadnak ki. Maga sem érti, hogy ha eddig nem érdekelte a fiú, most miért akarja jobban megismerni. Persze ha ez nem lenne eléggé zavaros a két srácnak, egy olyan dolog is történik, ami végképp összekuszálja mindkettejük gondolatait.
Nagyon örülnék néhány kritikának, szóval előre is köszönöm annak, aki ír nekem! ;;)

Továbbá, egy nagyon kedves barátnőmmel, név szerint DoroThya-val írtunk egy közös ficet, mely verses formában íródott. Egy kis kedvcsináló szösszenet, és persze bemutatja, milyen lenne a Roxfort, ha az iskolában elérhető Wi-fi hálózat lenne. Sajnos ide még nem kaptunk kritikát, viszont nagyon szeretnénk véleményt kérni! :) Nagyon szépen köszönjük, aki véleményezni a kis történetet! ;;)
A történetet itt elérhetitek: Wi-fi a Roxfortban
Leírás: A_anthony és DoroThya összefog. Vajon mi sülhet ki abból, ha a Roxfortban is bevezetik a wi-fit? Dumbledore professzor egyik reggel megkapja erre a választ... Verses, rövidke, félperces fic.

Még egyszer köszi, ha elolvassátok valamelyiket, vagy akár mindkettőt! :D

Szia. :-h Röppent egy kritika Tőlem is :D Várom a folytatást!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 09 (csütörtök), 20:32 
Szárnybontogató

Neito írta:
Sziasztok! Az utóbbi időben kissé visszaesett az olvasóim, és főként a kritikaíróim száma, ezért szeretném a figyelmetekbe ajánlani a történetemet, amely Egy majdnem átlagos suliév címet viseli. :) Nagyon örülnék néhány építő jellegű hozzászólásnak, kritikának, hátha az ötlet megvalósításával, a történet hitelességével, vagy a minőséggel van gond, és valójában ez az oka annak, hogy kevesebben érdeklődnek a sztori iránt.

A történet PD, rövid, talán kicsit, vagy nem is annyira kicsit sablonos, tartalma:

Bogi sulit kényszerül váltani, ahol rögtön első nap szó szerint belerohan az iskola egyik legdögösebb pasijába, és összeszólalkozik annak majdnem tökéletes barátnőjével. Ennek ellenére alakulhat jól a suliév? Kicsoda Gergő és Máté? Sikerül Boginak beilleszkedni és barátokat találni? Esetleg meghódítja a kiszemelt srácot is?
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=106237

Tudom, hogy az alapötlet sablonos, de a karakterekkel és humorral igyekeztem, és most is igyekszem izgalmassá tenni. Előre is jó olvasást annak, aki felém téved, és köszi szépen! :)

Drága, Endrám! :-h Imádom a crossodat ;;) Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a drarryt és a merthurt egyben, vagy külön-külön!!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 08 (szerda), 7:02 
Sztorihajhász

Bár tudom, hogy senkit sem érdekel, de azért szeretnék kritikát kapni erre a kis X-men Evolution novellámra.

Itt olvasható: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=107041

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 07 (kedd), 16:46 
Zöldfülű

Sziasztok!
Kivételesen most én is ajánlanám az egyik történetem :)
Egy Crossoveről(HP/Merlin) van szó, ami nem mellesleg slasht is tartalmaz, szóval, akit ez elriaszt...

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105932

Tartalma hellyel-közzel: Harry Potter/Merlin crossover! Merthur/Drarry, tehát slash!
Harry és barátai Draco ötletét követve segítségül hívják Voldemort legyőzéséhez a híres varázslót, Merlint. Tervük szokás szerint nem teljesen úgy sikerül, ahogy ők azt várják, ezáltal a múltból egyenesen a Mardekár klubhelyiségének a padlóján landol Merlin, és vele együtt hőn szeretett királya, Arthur is. A bonyodalmak csak ezután következnek majd... Árulás, csábítás, halál és veszedelem az, ami a fiatalokat elkíséri a következő néhány hónap során. (A történetben csak az első négy könyvet veszem teljes egészében figyelembe. Az ötödik év is hasonlóan zajlott, attól eltekintve, hogy Sirius a végén nem halt meg.)!

A kritikákat hálásan megköszönném :)
Endra

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 06 (hétfő), 11:31 
Zöldfülű

Sziasztok! Az utóbbi időben kissé visszaesett az olvasóim, és főként a kritikaíróim száma, ezért szeretném a figyelmetekbe ajánlani a történetemet, amely Egy majdnem átlagos suliév címet viseli. :) Nagyon örülnék néhány építő jellegű hozzászólásnak, kritikának, hátha az ötlet megvalósításával, a történet hitelességével, vagy a minőséggel van gond, és valójában ez az oka annak, hogy kevesebben érdeklődnek a sztori iránt.

A történet PD, rövid, talán kicsit, vagy nem is annyira kicsit sablonos, tartalma:

Bogi sulit kényszerül váltani, ahol rögtön első nap szó szerint belerohan az iskola egyik legdögösebb pasijába, és összeszólalkozik annak majdnem tökéletes barátnőjével. Ennek ellenére alakulhat jól a suliév? Kicsoda Gergő és Máté? Sikerül Boginak beilleszkedni és barátokat találni? Esetleg meghódítja a kiszemelt srácot is?
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=106237

Tudom, hogy az alapötlet sablonos, de a karakterekkel és humorral igyekeztem, és most is igyekszem izgalmassá tenni. Előre is jó olvasást annak, aki felém téved, és köszi szépen! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 05 (vasárnap), 19:59 
Szárnybontogató

Én is kritikáért és olvasókért jöttem, mert mire feltöltöttem a következő fejezetet, nemhogy a Főoldalról lekerültem, de még a PD-ben is hátacsúsztam (oké, ott vagyok az első oldalon, de legalul.... Oááá... :-S). Egy pár véleménynek nagyon-nagyon örülnék!

Link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=103051
A történet fantasy, általában több fejezet is felkerül egy hónapban.

Szóval még egyszer köszi, ha valaki benéz és még nyomot is hagy! ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 05 (vasárnap), 18:20 
Szárnybontogató

Kae Westu írta:
Sziasztok!

Szeretnék olvasókat, illetve kritikusokat toborozni jelenleg futó történetemhez, ami a Karvalyszárnyon címet viseli, és itt lakik: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105359

Dióhéjban annyit róla, hogy interakítv hősfantasy, minden fejezet végén szavazás van, és a kért irányba viszem tovább a történetet. Ti fogjátok eldönteni például, ki kibe szeressen bele, vagy mi legyen a végkifejlet. Még eléggé az elején járok, durván hetente frissítek, bár ez a hét kimarad, mert elég csúnyán összecsaptak a hullámok a fejem fölött. Régi és új olvasóknak egyaránt örülök, ha meg vélemények is csurrannak-cseppennek, egyenesen madarat lehet velem fogatni. :)

Köszönöm a figyelmet. :)

Ebbe tényleg maximálisan megérte belevágni. Mindenkinek csak ajánlani tudom... Gyerekek, készüljetek fel egy igazán klassz élményre! :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 05 (vasárnap), 13:49 
Zöldfülű

Üdv, kedves meri lakók! :)

Felkerült a Drarrym legújabb fejezete. :) A történetet itt elérhetitek: Keserédes döntések - 2. fejezet: Érzelmek és Akaratok
Leírás: Alice halála után, Draco egyre furcsábban viselkedik. Hol nyíltan beszél Harryvel, közelebb engedi magához, hol ridegen elutasítja. Harry nem tud kiigazodni a fiún, főleg akkor nem, amikor a szőke házánál lyukadnak ki. Maga sem érti, hogy ha eddig nem érdekelte a fiú, most miért akarja jobban megismerni. Persze ha ez nem lenne eléggé zavaros a két srácnak, egy olyan dolog is történik, ami végképp összekuszálja mindkettejük gondolatait.
Nagyon örülnék néhány kritikának, szóval előre is köszönöm annak, aki ír nekem! ;;)

Továbbá, egy nagyon kedves barátnőmmel, név szerint DoroThya-val írtunk egy közös ficet, mely verses formában íródott. Egy kis kedvcsináló szösszenet, és persze bemutatja, milyen lenne a Roxfort, ha az iskolában elérhető Wi-fi hálózat lenne. Sajnos ide még nem kaptunk kritikát, viszont nagyon szeretnénk véleményt kérni! :) Nagyon szépen köszönjük, aki véleményezni a kis történetet! ;;)
A történetet itt elérhetitek: Wi-fi a Roxfortban
Leírás: A_anthony és DoroThya összefog. Vajon mi sülhet ki abból, ha a Roxfortban is bevezetik a wi-fit? Dumbledore professzor egyik reggel megkapja erre a választ... Verses, rövidke, félperces fic.

Még egyszer köszi, ha elolvassátok valamelyiket, vagy akár mindkettőt! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 05 (vasárnap), 10:49 
Zöldfülű

Egy verses formájú, rövidke történet, ami arról szól, hogy én hogyan köszönteném fel Siriust a roxfortos évei egyik születésnapján. Hogy hogyan? Olvassátok el, de annyit elárulhatok, nem ússza meg szárazon. ;) Kritikáknak örülnék! :)

Ezt a kis verses valamit Botkrisz - Lily Evans naplója című fanfichez írtam, a Tapmancs szülinapi játékra.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=106977

Mesebeli, történetekből szőtt felhőkön lebegő, kritikák alkotta falak közötti birodalmam.^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 04 (szombat), 7:50 
Szárnybontogató

Kae Westu írta:
Sziasztok!

Szeretnék olvasókat, illetve kritikusokat toborozni jelenleg futó történetemhez, ami a Karvalyszárnyon címet viseli, és itt lakik: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105359

Dióhéjban annyit róla, hogy interakítv hősfantasy, minden fejezet végén szavazás van, és a kért irányba viszem tovább a történetet. Ti fogjátok eldönteni például, ki kibe szeressen bele, vagy mi legyen a végkifejlet. Még eléggé az elején járok, durván hetente frissítek, bár ez a hét kimarad, mert elég csúnyán összecsaptak a hullámok a fejem fölött. Régi és új olvasóknak egyaránt örülök, ha meg vélemények is csurrannak-cseppennek, egyenesen madarat lehet velem fogatni. :)

Na, ez határozottan érdekel :-) Megyek olvasni! ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 03 (péntek), 1:24 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 02 (csütörtök), 22:38 
Zöldfülű

Sziasztok!

Ezúton szeretnék olvasókat (és persze kritikaírókat) toborozni életem első sci-fi irományához.
Egy rövidke kis novelláról van szó, és bármilyen visszajelzésnek örülnék, mert a műfaj alapvetően nem áll túl közel hozzám.
A történet itt található: Élettartam garancia
Segítségeteket előre is köszönve!

A jelenleg kissé bizonytalan:
Ralena

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 01 (szerda), 8:04 
Zöldfülű

Sziasztok!

Örülnék, hogyha megnéznétek a legújabb történetem és véleményeznétek is.
Még csak az első fejezet van fent, de próbálok hetente frisselni.
A főszereplő lánynak, Habarcsnak, meg kell küzdenie egy új gimnáziummal, egy új környezettel, és furcsa rokonokkal. Vagyis egy kissé sablonos kamaszregény, egy valóban kamasz tollából.

itt van: K.D. gimnázium

- Ezért szeretlek. Tisztában vagy vele, milyen ritkán találkozik az ember egy klassz lánnyal, aki ismeri a pedofil szónak még a melléknévi alakját is? Annyira elfoglal a létezés, hogy fogalmad sincs, milyen mérhetetlenül páratlan vagy.

/John Green: Csillagainkban a hiba/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 30 (kedd), 19:41 
Tollforgató

Sziasztok!

Megint én vagyok, megint új történettel - hátha érdekel valakit. :)
A szóban forgó sztorit a társszerzőmmel közösen írtuk, így az alapfelállás a két női főszereplő szemszögének váltakozása.

Egy kosztümös regényről van szó, amelynek helyszíne egy olyan kastély, ami nagyjából fél napi útra van a legközelebbi településtől. A kastélyt egy idős testvérpár birtokolja, akikben többek közt az is közös vonás, hogy ugyanúgy fiatal lányt vesznek feleségül.
Eleanor, aki a történet kezdetekor már évek óta él a kastélyban, nagyon unatkozik a férje mellett, ráadásul a várt gyermek sem akar érkezni. Egyetlen örömforrása az, ha a férje unokaöccsei - a korban hozzá közelebb álló Lucien és Joseph - meglátogatják őket néhány hétre.
Charlotte, aki ekkor kerül csak a kastélyba, nehéz természetű és túl fiatal ahhoz, hogy bizonyos helyzeteket kezelni tudjon. Soha nem veszi észre, ha valakit megsért, nehezen illeszkedik be - vagy talán egyáltalán nem is teszi? - a lakók közé, egyetlen társasága a herélt Mogyoró, akinek még csak a hátára sem ülhet fel.

Míg mindenkinek megvannak a személyes problémái, amiket megpróbál megoldani, a kastély lakóit egy rejtélyes gyilkos támadja meg egyre-másra. Kik lesznek az áldozatok? Miért kell meghalniuk? De főleg: ki lehet az a gyilkos?

Az első néhány fejezetben leginkább a karaktereket, a helyzetet és a kapcsolatokat ismertetjük, de hamarosan majd az érdekesebb események/konfliktusok is beindulnak. :)

Amit ígérni tudunk az érdeklődőknek:
- Nem marad befejezetlen a történet
- Két-három naponta friss fejezet

És végül itt van a link: A Halloway-kastély úrnői

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 30 (kedd), 17:27 
Szárnybontogató

a_anthony írta:
Sziasztok! Hű, csak eljutottam ide. :D Nos, gondoltam reklámozom magam egy kicsit. :) A történetek a címekre kattintva elérhetők.

Felkerült új történetem első fejezete. Egy Drarry ficről van szó, az első történetem róluk. :D Nem igazán vagyok otthon a slash területén (inkább olvasom... *vigyorog*) és ez a második sztorim ebben a témában.. :D
Cím: Keserédes döntések
Leírás: Ellenségből lehet barát? Barátból szerelem? Bárhogy is döntesz, mindig érezni fogod a keserédes ízt. A történet négy évvel a Háború után játszódik. Harry ekkor már két éve auror, s egyik nap összehozza a szerencse Draco Malfoyjal, aki éppen a húgát kíséri a Szent Mungóba. Harry nem is sejti, de itt kezdődik el minden...
-
A történet annyiban AU, hogy Draco mindkét szülője meghalt, illetve van egy húga, Harry pedig nincs együtt Ginnyvel.
Örülnék, ha megdobnátok néhány kritikával, hisz mint már mondtam, szárnybontogató vagyok még ebben a műfajban.. ;;)

Illetve, ha már ennél a témánál vagyunk, mint már mondtam, írtam egy (még szintén nem befejezett) másik slash darabot, ez SiriusxRemus párosítású. :) Örülnék néhány kritikának itt is. :)
Cím: Boldog születésnapot, Tapmancs!
Leírás: A hetedéves Sirius Black lassan, de biztosan rájön, hogy kezd többet érezni az egyik legjobb barátja iránt. Ráadásul a saját születésnapja a küszöbön áll, s azt az ajándékot szeretné megkapni, amire a legjobban vágyik. Ez az ajándék történetesen maga Remus Lupin.

Előre is köszönöm, ha bekukkantasz hozzám! ;;)

Szia :-h

A Drarry olvasva, kritika a helyén, és imádtam! Várom a folytatást. ;;)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zoisit 2013 április 30 (kedd), 19:57-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 29 (hétfő), 17:26 
Zöldfülű

Sziasztok! Hű, csak eljutottam ide. :D Nos, gondoltam reklámozom magam egy kicsit. :) A történetek a címekre kattintva elérhetők.

Felkerült új történetem első fejezete. Egy Drarry ficről van szó, az első történetem róluk. :D Nem igazán vagyok otthon a slash területén (inkább olvasom... *vigyorog*) és ez a második sztorim ebben a témában.. :D
Cím: Keserédes döntések
Leírás: Ellenségből lehet barát? Barátból szerelem? Bárhogy is döntesz, mindig érezni fogod a keserédes ízt. A történet négy évvel a Háború után játszódik. Harry ekkor már két éve auror, s egyik nap összehozza a szerencse Draco Malfoyjal, aki éppen a húgát kíséri a Szent Mungóba. Harry nem is sejti, de itt kezdődik el minden...
-
A történet annyiban AU, hogy Draco mindkét szülője meghalt, illetve van egy húga, Harry pedig nincs együtt Ginnyvel.
Örülnék, ha megdobnátok néhány kritikával, hisz mint már mondtam, szárnybontogató vagyok még ebben a műfajban.. ;;)

Illetve, ha már ennél a témánál vagyunk, mint már mondtam, írtam egy (még szintén nem befejezett) másik slash darabot, ez SiriusxRemus párosítású. :) Örülnék néhány kritikának itt is. :)
Cím: Boldog születésnapot, Tapmancs!
Leírás: A hetedéves Sirius Black lassan, de biztosan rájön, hogy kezd többet érezni az egyik legjobb barátja iránt. Ráadásul a saját születésnapja a küszöbön áll, s azt az ajándékot szeretné megkapni, amire a legjobban vágyik. Ez az ajándék történetesen maga Remus Lupin.

Előre is köszönöm, ha bekukkantasz hozzám! ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 29 (hétfő), 16:55 
Zöldfülű

sziasztok!

Nagyon örülnék ha kapnék egy pár kritikát a novelláimra és verseimre. Eddig 3 novellát és 2 verset töltöttem fel.
Előre is köszönöm:)

cloi:Novellák

- Ezért szeretlek. Tisztában vagy vele, milyen ritkán találkozik az ember egy klassz lánnyal, aki ismeri a pedofil szónak még a melléknévi alakját is? Annyira elfoglal a létezés, hogy fogalmad sincs, milyen mérhetetlenül páratlan vagy.

/John Green: Csillagainkban a hiba/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 29 (hétfő), 14:09 
Betűmániákus

azok figyelmébe ajánlom az alábbi novellát, akik hozzám hasonlóan éreznek némi űrt a hetedik Harry Potter kötet utolsó eseményei és az epilógus között.

amikor az olyan fontos döntések kerülnek képbe, mint a házasság, könnyen meg lehet futamodni, hiszen felerősödnek a kétségek... ám bármikor történhet valami, ami átlendít ezeken :)

Megnyugvás

Nagyterem, realitás, de mégis... ez talán mindig ott lógott köztük ;)

Ron-Hermione, Lucius VS Draco, valamint Dramione jelenetek belegondolása.

talán valakinek tetszeni fog.

köszönöm az eseteleges véleményeket, amennyiben valaki sort kerít rá :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 25 (csütörtök), 21:04 
Szárnybontogató

FuraMark írta:
Halihó!Nemrég írtam egy Voldemort-paródiát,csak az első fejezet van kész,de lesz még egy csomó :D Remélem élvezitek és kritikát is kérnék :D Köszönöm :D

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=106601

ajánlom mindenkinek! Én jót nevettem rajta :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 24 (szerda), 16:16 
Szárnybontogató

Sziasztok!

A tegnap folyamán felkerült egy kétrészes novellám első része, Októberi melankólia címmel. A fic Remus/Ginny párosítású, pár hónappal a háború után játszódik. A második (és egyben befejező) rész még ezen a héten fel fog kerülni, vagy maximum a jövő hét folyamán.
Figyelmeztetés: AU (a történet nem veszi figyelembe Remus halálát, a Remus-Tonks szálat és a Harry-Ginny szálat sem).

És lenne egy másik történet, ami szintén tegnap került fel, ám nincs túl nagy megtekintésszáma sem, ezért örülnék néhány kósza kritikának :)
A ficet a_anthony-val írtam, vicces, verses :) WVV kategóriájú, nem hosszú.
A címe: Wi-fi a Roxfortban. Arról szól, hogy mi történne, ha lehetne internetezni a varázslóiskolában. :) :)

A ficeket a címekre kattintva érhetitek el.
Nagyon örülnék kritikáknak, ugyanis nagyon gyorsan lekerültek a főoldalról.
Előre is köszönöm!
DoroThya

<3 Fred, George, Sirius, Remus <3 - imádó ^^

Profil||Ficblog

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 24 (szerda), 11:53 
Zöldfülű

Újabb novellával érkeztem, Privet Drive, egy elég komoly témát dolgoz fel... Kritikáknak örülnék! :)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=106700

Mesebeli, történetekből szőtt felhőkön lebegő, kritikák alkotta falak közötti birodalmam.^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 24 (szerda), 11:12 
Zöldfülű

Sziasztok!
Két Privet Drive-os novellácska várja az őszinte kritikákat!

1. Az első...
- tartalom: Mindenkinek eljön egy olyan pont az életében, mikor valamit elsőnek csinál, legyen az az első nap az iskolában, vagy a munkahelyen... stb. Ebben a kis egymástól független novellasorozatban ilyen eseteket olvashattok. (egyelőre csak egy novella van fent)

2. Why our heaven has died?

- tartalom: Egy rövid novella arról, hová tűnt az az énem, aki valaha rózsaszín felhőkön át nézett a világra. Ezek a kimondatlan szavaim. Kicsit tipikus, kicsit romantikus, kicsit csalódott és szánalmas, de már kicsit sem én. Ezzel a kis novellával szeretném végleg lezárni ezt az "átmeneti korszakomat", amely három éve volt aktuális. (:
Ezt a zenét ajánlom hozzá, a novellám címét is a szövegéből "loptam": Within Temptation - Fire and Ice

Nagyon hálás lennék, ha valaki elolvasná, és írna hozzájuk néhány sorocskát. (:

Köszönöm szépen: Anne

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 23 (kedd), 17:13 
Zöldfülű

Sziasztok! :)
Végre felkerült a főként Ginny/Harry párosítású történetem újabb fejezete, de sajnos szépen kicsúsztam a főoldalról :(
Történet leírása: Te elgondolkodtál már azon, hogy a Nagy Csata után hogyan is alakul kedvenc szereplőink élete? Hogyan telnek a mindennapjaik és hogyan élik életüket a Varázsvilágban? Én igen, és a gondolataimat úgy döntöttem, hogy meg is osztom veletek. A történet mesélését Ginny kezdi, 2003-ban, öt évvel Roxfort ostroma után, néhány Weasleyvel kiegészülve.

Fejezet leírása: Ebben a fejezetben belekukkanthatunk kicsit Fleur és Bill mindennapjaiba a gyerekekkel, Harry és Ginny kiválasztják a tortájukat és egy kviddicsmeccsnek és tanúi lehetünk.
Hogyha felkeltette az érdeklődésetek a sztori, légyszi olvassátok és hagyjatok néhány nyomot magatok után, ha tetszett, ha nem. :)
A jövő zenéje: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105439

Te elgondolkodtál már azon, hogy a Nagy Csata után hogyan alakul kedvenc szereplőink élete? Én igen, és a gondolataimat úgy döntöttem, meg is osztom veletek: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105439

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 21 (vasárnap), 22:16 
Írópalánta

Sziasztok! :)
Írtam egy Luna/Draco párosítású könnyed kis novellát, ami itt is epekedve várja az olvasókat (és a véleményeket): Pettyes hátú limernyók
Előre is köszönöm, ha időt szántok rá! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 21 (vasárnap), 20:11 
Zöldfülű

Sziasztok!

Körülbelül egy évvel ezelőtt ajánlgattam itt először a Holdmosolygás című szöszgyűjteményemet, azóta kiemelt is lett egyszer - ám a jelek szerint gyakorlatilag senkinek nem sikerült megdobogtatnom a szívét a picinységeimmel. :( Most teszek egy utolsó kísérletet, hátha valakinek fel tudom kelteni az érdeklődését. ^^''

Szóval akkor néhány elejtett gondolat a százszavasaimról:
Legtöbbjük Remus/Sirius párosítású, de pötyögtem már Remus/James, James/Sirius, Remus/Dora és Teddy/Victoire szösszeneteket is.
Nagyon szeretek érzelmekről írni, úgyhogy általában ezek kerülnek nálam a középpontba.
Noha kiszaladt már egy-két korhatárosabb mütyür a kezeim közül, nem ez jellemző a történeteimre.
Az aprókáim egymástól rendszerint teljesen függetlenek.

Link itt:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=95178

Köszönöm, és további kellemes estét Mindenkinek! :)
Puszi,
Remie

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 20 (szombat), 11:56 
Szárnybontogató

Halihó!Nemrég írtam egy Voldemort-paródiát,csak az első fejezet van kész,de lesz még egy csomó :D Remélem élvezitek és kritikát is kérnék :D Köszönöm :D

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=106601

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 16 (kedd), 23:37 
Zöldfülű

Kíváncsi lennék a véleményetekre a nemrég felkerült 'történet'-emmel kapcsolatban. :) Egy egyperces, főszerepben Voldemort, erősen WVV! :D Kérlek, olvassátok el! :) Kritikáknak örülnék! ;)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=106315

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 15 (hétfő), 17:39 
Sztorihajhász

Halihó!

Szeretném, ha elolvasnátok, és kritizálnátok Az igazság c. első X-men Evolution egyfejezetes ficemet.

Itt olvasható: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=106473

Előre is nagyon szépen köszönöm! ^^

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 14 (vasárnap), 19:45 
Zöldfülű

Sziasztok!
Így, tizenkét fejezettel és jó néhány eseménnyel később ismét szeretném olvasásra (illetve kritikaírásra is, bizony! :D) bírni Tom Denem, illetve Voldemort rajongóit, hiszen történetemben az ő életét kísérhetjük végig 11 éves korától kezdve.

Sacrifice - Áldozat ~ http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105128

Kategória: Sötét Varázslatok
Korhatár: 18 (ez inkább a tizenkettedik fejezettől érvényes)

Remélem, tetszeni fog! (:
Anne

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 14 (vasárnap), 11:33 
Zöldfülű

Sziasztok!

Könnyed, humoros, és hugrabugos :) fanficemhez szeretnék pár véleményt, sajnos elkerülte a főoldalt.
Előre, is köszi, ha megdobsz pár kritikával.:)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=106141

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 12 (péntek), 20:04 
Zöldfülű

Sziasztok!
Nem sűrűn írok verseket, de most rászántam magam. Az ok, hogy ezt a fajta érzelmet valahogy ki kellett adnom magamból. Bár nem tudom, jó-e, ezért vagyok kíváncsi pár elfogulatlan véleményre. A vers itt található:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=106353

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 09 (kedd), 7:37 
Fanficbúvár

Jól rémlik, hogy a figyeleméhes emberek ide járnak kritikáért kunyerálni? (kisebb-nagyobb sikerrel)

Original történet egy lányról, aki a legjobb barátja, a titkos szerelme és a világ legelviselhetetlenebb fazonja között őrlődik - a probléma csak ott van, hogy ez a három egy és ugyanaz az ember.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=106105

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 03 (szerda), 17:19 
Szárnybontogató

sziasztok!

jelenleg is futó regényemet, az Indigót jöttem marketingelni :)
csak így pisztáciahéjban (azt jobban szeretem, mint a diót): sok-sok kaland és titok egy olyan alternatív HP világban, ahol egyelőre senki nem tud semmit azon kívül, hogy valami készülődik. ha érdekel a lelkek élete - lélekvándorlás, újjászületés, elrendeltetés, életfeladat, csupa szép, hangzatos szó -, kedveled az olyan kicsit mesés, humoros és kalandos történteket, amik azért el is gondolkoztatnak, akkor hajrá :)
pár címszó azért: AU, Drarry (semmi durva, nem-slasherek is bátran belevághatnak), saját főszereplő (is, amúgy Harry-szemszög), gonosz Dumbledore, legendák, jóslatok, összeesküvés-elméletek, szerelmi mellékszálak, fejlődő karakterek, Black-család, különleges képességek... így hirtelen ennyi :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105075

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 01 (hétfő), 8:34 
Szárnybontogató

Sziasztok!

A tegnapi nap folyamán felkerült egy novellám, ami a Virágok között (Még nem késő) címet kapta.
A ficet a napokban elhunyt Richard Griffiths tiszteletére írtam, aki Vernon Dursleyt alakította nekünk a filmekben.
Rövid, kicsit szomorkás drabble, amiben Vernon bácsi gondolatait írom le a saját életéről; Petuniával és Harryvel való viszonyáról.

A történetet itt találjátok: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=106043

És ha van időtök, kérlek véleményezzétek :)
Előre is köszönöm!
D.

<3 Fred, George, Sirius, Remus <3 - imádó ^^

Profil||Ficblog

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 30 (szombat), 16:32 
Zöldfülű

Sziasztok!
Nemrég kezdtem el feltölteni a ficemet, de eddig szinte mindegyik fejezetnél nagyon gyorsan kicsúsztam a főoldalról. Pláne most, a 4. fejezet már a harmadik oldalon tartott az új feltöltéseknél, mire felengedték. Harry/Ginny áll a középpontban, de nagyon fontos szereplő a Weasley-família is. A történet 2003-ban kezdődik, a öt évvel Nagy Csata után és könyvhűen próbálom bemutatni, hogy hogyan alakul Harryék élete.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105439
Ha felkeltette az érdeklődésed, akkor légyszi nézz be hozzám és ajándékozz meg néhány kritikával. :)

Te elgondolkodtál már azon, hogy a Nagy Csata után hogyan alakul kedvenc szereplőink élete? Én igen, és a gondolataimat úgy döntöttem, meg is osztom veletek: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105439

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 29 (péntek), 22:49 
Írópalánta

Sziasztok!

Némi gilderoyos segítséget szeretnék kérni a nemrég felkerült novellámhoz. Sajnos, messziről elkerülte a főoldalt. :( Remélem, lesznek páran, akik megörvendeztetnek némi véleménnyel.

A történet címe: A Tekergők örökösei
Erősen WVV-s történet. :D
Két babakocsi. Két alvó gyermek, és kettő, aki nagyon is eleven. A csíny adott, és fel kell tennünk a kérdést: biztos, hogy Harry Potter és a Weasley ikrek csak a Roxfort Expresszen találkoztak először?
Aki szereti a Weasley ikreket és a hírhedt Tekergőt, James Pottert, garantáltan jól fog szórakozni! ;)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105900

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 24 (vasárnap), 13:33 
Zöldfülű

Szeretnék kritikát kérni A fiú, aki űrlényekre vadászott című, Privet Drive történetemre. Valahol a fantasy és a sci-fi műfaj között egyensúlyozik, szigorúan őrzött börtönből szabadult űrlényekkel és egy kicsit sötét hangulattal.
Mindenkinek nagyon köszönöm, aki elolvassa és ír hozzá kritikát! :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105210

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 23 (szombat), 16:44 
Sztorihajhász

Szeretnék kritikát kérni két novellámra.

Belle: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105785

Ha másképp történt volna: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105580

Mindkettő Once Upon a Time fandomban van természetesen Privet Drive szekcióban.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 20 (szerda), 11:54 
Írópalánta

Sziasztok!

Nemrég elkezdtem egy Astoria/Draco párosítású történetet, ami az életüket és kapcsolatukat igyekszik bemutatni Draco hatodéves korától. Lesz benne botrány, ármánykodás, félreértés, szóval minden, ami egy ilyen történethez kell, mindemellett viszont törekszem a könyvhűségre. A véleményekre pedig természetesen nagyon kíváncsi vagyok. :)

Íme a történet:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104117

Emellett belekezdtem egy Dramionéba is, aminek első fejezete epekedve várja az olvasókat. :)
Aki nem hiszi, járjon utána:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105776
:-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 13 (szerda), 21:27 
Zöldfülű

Sziasztok! :-)
Kezdő író vagyok és most került fel a merengőre az első történetem. :-D Egy rövidke, egyperces novella lett Priver Drive kategóriában, azon belül is saját történet, Sárkánylány címmel.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105586
Nagyon hálás lennék pár kritikáért :-)
Üdv.: Camille Light

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 12 (kedd), 16:40 
Zöldfülű

Sziasztok!
Most jelent meg Merengőn az első történetem, Harry Potter és az elfeledett bűbáj címmel.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105367
Mint kezdő szárnybontogató, nagyon hálás lennék néhány kritikáért!
Nagyon köszönöm!
Shalimar

Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is. "

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 11 (hétfő), 16:02 
Írópalánta

Sziasztok!

Két sherlockos történetemhez szeretnék egy-két kritikát kérni. :)

Az első a Barátom, Richard Brook című novellám.

Minden egy elromlott légkondival kezdődik, aztán hat év után Richard Brook ismét feltűnik a színen, karöltve legjobb barátjával, Sherlockkal. John pedig teljesen értetlenül áll az eset előtt.

A második pedig a Kell egy asszisztens címet viseli.

Sherlocknak asszisztens kell, és egy nap rámosolyog a szerencse. Anderson helyett a frissen kinevezett halottkém, John Watson érkezik a tetthelyre, és a doktor két órával később sms-t kap...

Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre; előre is köszönöm! :)

„− Nevetséges, Dudley még egy teát sem tud megfőzni, hogy tudna elkészíteni egy akármilyen kotyvalékot? Minek akarnak ezek gyufából tűt csinálni? Ha annyira kell nekik egy tű, vegyenek egy varrószaküzletben! Önvédelmi kalauz?! Petunia, ezek meg akarják támadni Dudleyt?! Vagy azt akarják, hogy Dudley harcoljon? De hát ő a légynek sem tudna ártani! Mibe akarják ezek belekeverni a mi fiunkat, heh? Ő is úgy fogja végezni, mint a semmirekellő nővéred, meg a munkanélküli férje!”
FELVÉVE

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 10 (vasárnap), 21:24 
Zöldfülű

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105486 Itt van a legújabb történetem. Nagyon örülnék pár kritikának. Egyperces a mű, amiben egy fiatal apuka gondolatait ismerhetjük meg.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 10 (vasárnap), 20:38 
Zöldfülű

Sziasztok!
Szeretnék egy régebben feltöltött történetemhez kritikákat kérni. :oops: Még befejezetlen, tervezem a folytatást, de jól jönne néhány hozzászólás, akár negatív is, hogy kapjak valami "lökést", hogy lássam, van-e értelme kínlódni vele.
A történet PD kategória, azon belül is slash, de inkább az érzelmekre épít. Művészekről szól, de azért nem elvont. Akit érdekelnek az önmarcangolós, vívódós írások, az beleolvashat. Előre jelzem, hosszú a történet, és döcögősen indul, de remélem, akit komolyan érdekel, az nem fog elakadni a kezdeteknél. Ha mégis, én szívesen fogadom a segítő tanácsokat.
Cím: Velvet
Itt található:
http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=6239
Előre is köszönöm, ha valaki megnézi.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 10 (vasárnap), 19:32 
Szárnybontogató

Kedves véleményezők!
Még sosem tettem ilyet ezelőtt, de bátorkodom figyelmetekbe ajánlani az "Én így szeretlek" című legfrissebb romantikus novellámat. A történet Victoire/Teddy párosítású, melyben a fiú egy igen különleges helyre szeretné elvinni párját.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, jóra-rosszra egyaránt. :)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105408
Köszönöm szépen!

Cartwright

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 09 (szombat), 18:22 
Fanficbúvár

Sziasztok!

Rég jártam erre :)

A Novella Spiritnek pályázatra készült történetemre szeretném felhívni a figyelmet, nagyon örülnék néhány tartalmas véleménynek: Mexikó – csak oda

Leírás kedvcsinálónak:
Az egyetemista Catherine évekkel ezelőtt beletörődött, hogy a családja tisztességtelen úton szerzi vagyonát, ám elérkezik a pillanat, mikor már nem nézhet félre: őt is be akarják vonni illegális üzelmeikbe. Kevesebb, mint tizenkét óra leforgása alatt feldolgozhatatlan események sorozatán esik át, álmokból épített világa apró darabokra hullik, míg végül kénytelen szembenézni az illékony valósággal.

Mexikói-öböl, luxushajó, csinos matrózok… és természetesen a szerető család jut Catherine-nek a nyári vakációra.

Nem túl hosszú, nem rabolná el senkinek a hétvégéjét :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 07 (csütörtök), 11:31 
Billentyűzetgyilkos

Sziasztok!

Tegnap feltöltöttem egy Ron-Lavender paródiát a WVV-be, de lassan eltűnik a történet a Friss feltöltésektől, ezért is szeretném kicsit reklámozni :)

A történetről: Ron végre rászánja magát, hogy szakítson Lavenderrel, de nem megy az olyan könnyen neki, mint először gondolta.

A novellát ITT olvashatjátok.

A kritikáknak persze én is örülnék :D

Eddy

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 46  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra