Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 18:39

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 46  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Kritikát ide!!!
HozzászólásElküldve: 2013 március 05 (kedd), 17:29 
Zöldfülű

Sziasztok!
Kicsit felveszem én is a Gilderoy-stílust..:D

Még körülbelül egy éve feltöltöttem egy történetet, amit le is szedtem a gondosabb kidolgozás miatt, nemrég tettem fel újra az első három fejezetet.
Cím: Sacrifice - Áldozat

Leírás:
Vajon hogyan teltek a fiatal Tom Denem mindennapjai az árvaházban, illetve a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában? Mikor jött el az a pont az életében, amikor elkezdett letérni a jó útról? Esetleg ez már származása miatt is kiszámítható volt?
Történetemben az ő, illetve egy lány, Catherine Isgar történetét mesélem el, 11 éves koruktól kezdve.

Kígyók, erőszak, sötét varázslatok, halálfalók, gyilkosság, világuralom, Gomoldék, horcrux.. és egy bizonyos Kő, amelynek nagy szerepe van Tom, illetve Catherine sorsának alakításában.
Voldemort már 11 éves korában ott lapult a kis Tomban... mikor sikerül teljesen előtörnie a fiúból? Egyáltalán sikerül?
Ki a jó, és ki a rossz? Néha már nem lehet megállapítani... néha már elmosódik a határ.

Nagy örömmel fogadnék egy-két véleményt, kritikát! (:
Előre is köszönöm szépen: Anne

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105128

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 04 (hétfő), 19:49 
Szárnybontogató

Elkezdtem egy új történetet, ahol a folytatást az olvasók szavazatai befolyásolják. Megköszönöm, ha benéztek!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105359

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 01 (péntek), 21:34 
Szárnybontogató

Sziasztok!!

Ma délután felkerült egy, már régebben elkezdett két részes kis történetem második fele, ami Az Amneziátor címet viseli. A fic egy dráma. ITT (12) találhatjátok meg.

A gond csak az, hogy mire olvashatóvá vált az új fejezet, addigra lekerült a főoldalról. :(

Leírás: Ron/saját szereplő párosítású történet. Az amneziátori munka másnak csak álom, Ron viszont saját bőrén tapasztalja az árnyoldalát, mégpedig egy mugli lány mellett...

Nagyon megköszönném, ha elolvasnátok, és megtisztelnétek a véleményetekkel! :)

Előre is köszönöm:
DoroThya

<3 Fred, George, Sirius, Remus <3 - imádó ^^

Profil||Ficblog

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 27 (szerda), 22:21 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Szerénységem is kritikáért kuncsorogna itt. Aki ismer, tudja, elsősorban Alice Csodaországban fandomban alkotok, főleg a film alapján. A két fic, amely miatt kritikáért kiáltok, nem szokványos Alice-Kalapos kapcsolatára összpontosító történet, kipróbáltam magamat valami újban. Viszont a kritikák száma - és a megtekintéseké is - eléggé gyatra. Hálás lennék, ha az érdeklődők és az unatkozók esetleg szemrevételeznék őket, és írásban nyomot hagynának maguk után.

Az első történet:

Ajándék - http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104123

A második:

Valóságok határán - Egy kissé nehezen értelmezhető, párbeszéden alapuló ficecske. Vigyorival és Kalapossal a főszerepben. http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=103107

Egyelőre ennyi, a többi őrületemmel nem szeretnélek fárasztani benneteket... :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 23 (szombat), 15:45 
Tollforgató

Sziasztok!

Megint én vagyok... :)
Szeretném az unatkozó olvasók figyelmébe ajánlani a Xelinnel közös új történetünket, ami a Vámpírok vs. Tündérek - avagy támadnak a Sötétek címet viseli. Ebből látszik, hogy ezúttal egy fantasy - vagy legalábbis valami olyasmi - sztoriról van szó.
Egy Privet Drive kategóriás regény, amit már befejeztünk, így folyamatos, rendszeres frissítést tudunk ígérni. :)

Na, de akkor pár szót magáról a történetről:
Az alaphelyzet az, hogy a természetfeletti világ két faja között egy ősi ellentét van. Ez azonban a megszokott sémától eltérően nem a vámpírok és a vérfarkasok, hanem a vámpírok és a tündérek állnak egymással szemben. Természetesen minden faj felbukkan a történetben hosszabb-rövidebb időre - még a sikítószellemek és a sellők is!
Két szemszög váltja egymást az egyes fejezetekben. Az egyik főszereplő Troian, aki egy igazán neves vámpír örököse, és így fontos feladata a fajok közötti kommunikáció elősegítése. Gyakran kell igazságot tennie vitás ügyekben, de ezen túl természetesen neki is megvannak a maga problémái a magánéletben. Ilyen például Nolan, a vérfarkas, akihez szoros szálak fűzik...
A másik főszereplő pedig Harmony, a fiatal, kicsit butácska tündér. Azon kívül, hogy nagyszerű arany- és ezüstfákat tud ültetni, nem igazán jeleskedik semmiben. Még az ellenségeit sem tudja időben felismerni, így nem egyszer bajba keveredik, mikor későn szúrja ki a rosszakaró vámpírokat. Szerencséjére Troian öccse, Avan próbál vigyázni rá...
Megjelennek a történetben olyan híres figurák is, mint Drakula gróf (vagy inkább Drakula bácsi?) és Báthory Erzsébet; és persze vannak egyéb gonosz alakok is benne. :)

Egy könnyed, romantikus, helyenként kalandos, reményeink szerint kellő humorral fűszerezett történetről van szó. Sajnos eddig nem kaptunk rá túl sok kritikát - az üreseken kívül... -, ezért is vagyok most itt. :) Remélem, lesz olyan, akinek megtetszik!
Itt van a link: Vámpírok vs. Tündérek - avagy támadnak a Sötétek

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 22 (péntek), 19:48 
Szárnybontogató

Reklámoznám a Hellas Hihetetlen Hősei című egyfejezetes, humoros jellegű fanficemet, ami egy Slayers-Death Note-Hercules crossover. Ha valaki ismerős mindhárom széria terén erősen ajánlott az olvasása (na nem azért, mert az én művem... illetve nem csak :D)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104847

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 22 (péntek), 9:29 
Zöldfülű

Sziasztok! Én is kritikát szeretnék kérni fokozatosan frissülő történetemhez, ami a Hangolj rám! címet viseli, és annak ellenére, hogy egész sokan elolvasták, senki sem hagyott kritikát.

Rövid leírás: Melody Thompson, az egykori párkapcsolati tanácsadó, férjét és munkáját hátrahagyva egy arizonai kisvárosba menekül. A helyi rádiónál helyezkedik el, randevúzni kezd a jóképű kollégájával, Rick Murrayvel, egy gyerekkori barátnője pedig szállást biztosít számára. Mindez azonban összeomlani látszik, amikor egy közös éjszakát követően Rick házát feldúlják, ő pedig eltűnik… és Melody rádöbben, ha nem bizonyítja az ártatlanságát, a lakók elüldözik maguk közül. De hogyan tudna nyomozni, mikor mindenhol akadályokba botlik, ráadásul a férje is a sarkában liheg, hogy visszaszerezze?

Alapvetően 16/18-as korhatárú a történet, sok csavarral, némi romantikával és egy csipetnyi erotikával.

A történetet megtaláljátok itt: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104876

Előre is köszönöm :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 16 (szombat), 15:39 
Fanficbúvár

Szia Mindenki!
Néhány hozzászólást várnék egy befejezett, PD/slash, saját szereplős történetemhez!

A címe: Ne menekülj, Egérke!

A történet pörgős, nincsenek benne nyavalygós, lelkizős részek, inkább a humorra fektettem a hangsúlyt. :D
Korhatár: 16 év
Fejezetek: 7
Jellemzõk: Általános, romantikus, humor

Ha elszántad magad, jó szórakozást kívánok hozzá! ;)

Kép by Yóki

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 15 (péntek), 22:01 
Zöldfülű

Sziasztok! Én is kritikát, véleményeket és tanácsokat szeretnék kérni, hideget, meleget egyaránt fogadok. Az érintett történet az Életfonal: A láthatatlan címet viseli, eddig csak két fejezete van, de szeretném tudni, hogy mi a véleményetek róla.

Rövid leírás: Nathaniel Lewis különbözik a mai tinédzserektől: Visszahúzódottabb, mint a többiek, leginkább magába zárkózva tölti a mindennapjait, sokat olvas és nem a züllöt típus. Mikor a családjával kénytelenek New Yorkból egy kertvárosba költözni, Nate élete megváltozik. Megismeri a barátságot, a szerelmet és más hasonló érzéseket, találkozik jóval és rosszal egyaránt, mialatt az élete nehéz kanyarokat vesz be. Kísérd végig útját a felismerésig és az igazságban rejlő felszabadításig!

Megtalálod a következő linken: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104671

Ha kedvetek van elolvasni egy történetet, ami közel sem áll a tipikus amerikai sztorikhoz, akkor megtekintése után várom a véleményeiteket róla! Köszönöm. :)

Üdv, Lina Bellus

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 15 (péntek), 13:53 
Zöldfülű

sziasztok! :)

én is kritikát kérni jöttem, méghozzá a Gossip Boy című kisregényemhez (4 fejezetesre tervezett, 2 publikált fejezettel). Charlie/Hermione párosítás, kiegészítve egy jó szándékú(?) Draco Malfoyjal, aki többet konspirál, mint illene. :)
itt található: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104816
előre is köszönöm. :)

szép napot mindenkinek!
Crystal Frost :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 11 (hétfő), 18:18 
Szárnybontogató

Hello, kritikát jöttem kunyizni :D Nemrég felkerült egy új történetem, és szomorúan láttam, hogy annak ellenére, hogy olvasták, nem jött egy kritika sem :/

A történet címe: Harmatos Theoron

Leírása: Ki is az a Harmatos Theoron? Lovag lenne? Ugyan már, Sir! Harmatos Theoron nem volt lovag. Igazából sosem tanult kardforgatást sem. A sors különös fintora azonban egy nap összehozta egy magából acél, bőr és erdőillatot árasztó különös, de veszélyes fiatallal, mely gyökerestül megváltoztatta a már korán reggel, harmatos fűben térdepelő kedves orvos életét...

Link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104761

Privit Drive, mint általában ;;) Kalandosra tervezem, de nem fogom nélkülözni a romantikát és a humort sem :-P

Plusz még kérnék a Svihákra is, melyek 3. fejezete nemrég került fel: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=102137

Előre is köszönöm :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 10 (vasárnap), 23:41 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Újabb befejezett történettel gyarapítottam a műveimet, Hannibal alapú fic, amely a rendezői változat továbbgondolása. Nincs benne semmi emberevés, vagy gyilkolászás, egészen másról szól a történet.Miután letettem a tollat, gondolom, szívesebben olvassa valaki, mint egy "ki tudja mikor lesz vége" sztorit. 10 fejezet, nem vészes, viszont szeretnék kritikákat kérni, mert igazán érdekelne a véleményetek a sztoriról, és arról, mennyire sikerült megfogni vele az olvasót. Minden kritikaírónak hálás köszönet, előre is!
A történet főlapja itt található:http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=103955
Kellemes olvasást!
Üdv: Fricskamacska

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 09 (szombat), 7:12 
Sztorihajhász

Hali mindenkinek!

Kritikát szeretnék a Messziről jött idegen, a Különleges barátság, valamint Az ördög, és a lánya c. Once Upon a Time ficeimhez. Tudom, hogy sokan olvassák őket, de én szeretem az írásos visszajelzéseket, hogy vajon mennyire tetszik az olvasóknak, amit írok.

Itt találhatóak a műveim:

Messziről jött idegen: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=99989

Különleges barátság: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104108

Az ördög, és a lánya: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=98488

De természetesen, a többi írásomhoz is szívesen fogadom a kritikákat. Nem kötelező írni, senkit sem kényszerítek, csak jólesne olvasni akár pozitív, akár negatív hozzászólásokat.

Köszönöm!

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 08 (péntek), 21:50 
Szárnybontogató

Sziasztok! Újfent rendes kritikákat szeretnék, mert a feltöréssel teleszórnak, és nem győzöm takaríttatni őket. A többit itt is le kell írnom, köszönetként:

"Ezúton köszönöm minden kedves kritikaírómnak a támogatást, és a lelkesítést! Miattatok, a pozitív visszajelzéseitek alapján indítottam útjára a többi sztorit, és jutottam el az első megmérettetésig! Köszönöm még egyszer!
Az utolsó részt itt találjátok, és a kritikaírókat várja egy kis meglepetés, amivel én még eddig nem találkoztam :)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104733

Az utolsó ajándék:
Nos közeledünk a történet végéhez, ami pontosan ezen kívül még egy fejezetnyire van. Remélem tetszeni fog! Kritikáknak rettentően örülnék :)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104734&i=1"

Kellemes olvasást! Üdv: Fricskamacska

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 07 (csütörtök), 16:31 
Zöldfülű

Sziasztok!

Írjatok kritikát a verseimhez, hogy szerintetek milyenek.:)
Linkek: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=96334
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104517
Előre köszi!:)

Csömörletes, mihelyt túlontúl-édes."
Shakespeare: R & J

"De a jó és rossz tudásnak fájáról nem ehetsz:
mert azon a napon, amikor annak gyümölcséből eszel,
halálnak halálával halsz meg."
Genezis, 2:17

"Be van fejezve a mű, igen.
A gép forog, az alkotó pihen."
Madách

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 06 (szerda), 21:31 
Fanficbúvár

Szia Mindenki!

Néhány hozzászólást várnék egy befejezett, PD/slash, saját szereplős történetemhez!

A címe: Ne menekülj, Egérke!

A történet pörgős, nincsenek benne nyavalygós, lelkizős részek, inkább a humorra fektettem a hangsúlyt. :D
Korhatár: 16 év
Fejezetek: 7
Jellemzõk: Általános, romantikus, humor

Ha elszántad magad, jó szórakozást kívánok hozzá! ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 06 (szerda), 15:17 
Szárnybontogató

Sziasztok :)
Örülnék, ha megdobnátok pár kritikával a SVIHÁK c. történetemmel kapcsolatban. Feltöltöttem a 3. fejezetet, a link:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=102137
Remélem jó lett :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 05 (kedd), 19:59 
Szárnybontogató

Sziasztok! :oops:

Szeretnék kérni Tőletek néhány kritikát a történeteimhez:

A kék gyémánt (16)
Hollóháti Heléna/Véres Báró/Griffendél Godrik párosítású történet, két részes, befejezett.

Aranyló hópelyhek (nk)
Albus Dumbledore/Minerva McGalagony párosítású, karácsonyi, öt részes, befejezett. A Tűz Serlege idején játszódik.

Az Abszol út sötét titka (16)
A Zsebpiszok közben található tébolydáról szól, két részes történet, a Tekergők főszereplésével, akik elhatározzák, hogy az épületet nem csak kívülről nézik meg... A fic Sötét Varázslatok kategóriás!

Az amneziátor (12)
Ron/saját szereplő párosítású történet, eddig csak az első rész van fenn (A második rész már elbírálásra vár). Az amneziátori munka másnak csak álom, Ron viszont saját bőrén tapasztalja az árnyoldalát, mégpedig egy mugli lány mellett...

Az ezüst hattyú (16)
George Weasley/Hermione Granger párosítású, 23 fejezetes regény (a 23. alternatív befejezés), ami a háború utáni nyáron játszódik. /Életem első története :oops: /

Menta és eper (18)
Sirius Black/Hermione Granger páros, jelenleg befejezetlen (a hetedik fejezet vár perpillanat elbírálásra). A háború után 4 évvel játszódik; enyhe AU van a történetben, de csak annyi, hogy Sirius él.

Van az a nap, ami megváltoztat (16)
Draco gyermekkoráról szóló két részes történet (befejezett!). Enyhe OOC található benne, mivel a mardekáros fiú itt csak 8 éves. Ez a fic amolyan crossover-szerűség, mivel egy régi film (My Girl - Az első szerelem) az alapja (ha valaki nem látta, nem gond, a sztori enélkül is érthető!!). A legkisebb Malfoy összebarátkozik egy félvér kislánnyal, ám ezt a szülei nem nézik jó szemmel...

Előre is hálásan köszönöm mindenkinek a kritikákat! _U_

DoroThya

Profil||Ficblog

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DoroThya 2013 február 28 (csütörtök), 19:01-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 03 (vasárnap), 19:51 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Volterra titkai közé feltettem egy Belláról szóló agyszüleményt, amiben hamarabb kell átváltoznia, és nem várt dolgokra derül fény. Aki nem csípi annyira a csajt, eszébe jutott és talán eljátszott ezzel a gondolattal. Itt található:http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104594&i=1 Kritikáknak nagyon örülnék! Üdv: Frm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 03 (vasárnap), 16:20 
Szárnybontogató

Egy Yuyu Hakusho ficivel bővült az eddig rendkívül szerény létszámú műveim listája. Örülnék, ha megtekintenétek, annak meg pláne, ha kritikát is hagytok :-D

http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=14256

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 02 (szombat), 15:36 
Írópalánta

Sziasztok!

Nemrég került fel egy kis novellám, és hálás lennék érte, ha valaki bekukkantana, és esetleg még nyomot is hagyna! ;)

A történet: Május másodika - avagy hogy ünnepel az ifjabbik generáció két legelvetemültebb tagja?
A Weasley Varázsvicc Vállalat egy délutánra illetéktelen kezekbe kerül. Fred és James úgy gondolják, hogy nekik is jár egy kis szórakozás. A felnőttek eltűntek, övék a terep. Vezetni a Varázsviccboltot? Nem nagy cucc! James Potter és Fred Weasley megoldja. Új generációs történet. Mert az utódok elszántak és utat törnek maguknak.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104240

Köszönöm!
Botkrisz :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 31 (csütörtök), 22:01 
Zöldfülű

Sziasztok!

Van egy Privet Drive-os történetem, amit körülbelül másfél év tervezés után végre elkezdtem írni. Nagyon hálás lennék a kritikáknak, mert ez az első, komolyabb művem, és kíváncsi vagyok, ki mit szól hozzá. Elég sokat dolgoztam vele, próbáltam mindent megtervezni. Még nagyon az elején jár a történet, nem szeretek semmit sem elkapkodni, főleg, mert elég hosszúra tervezem :)
Címe: A karmazsin égbolt alatt
Ismertető:
Ez a történet egy másik világba, egy alternatív 19. századba kalauzolja el az olvasót. Gőzgépek, léghajók, és nagy kalandok világa ez, melyet ősi legendák szőnek át, egy olyan hely, ahol bármi megtörténhet.
Három merőben különböző sors fonódik itt egybe, és tart a homályos végkifejlet felé, mely nem más, mint egy titokzatos maszk megtalálása, amely teljesíti az ember szívének leghőbb vágyát.
Vajon igaz-e a mese? Mi az ember leghőbb vágya, és meddig hajlandó elmenni érte? Mit tenne meg annak érdekében, hogy megszerezze? Megéri-e egyáltalán…?
Itt olvasható: http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=15457
Oh, és nem kell kímélni, tűröm a kritikát :)

Üdv.: Arlene C. Dall

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 31 (csütörtök), 10:36 
Tollforgató

Kureha írta:

Kedves Kureha! Olvastam és véleményeztem :)

lex

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 30 (szerda), 16:18 
Írópalánta

Kipróbáltam magam egy új fandomban, méghozzá BBC Sherlockban. Egyszerű friendship novella, Johnnal a főszerepben (mivel Sherlock épp "halott").

We Believe in Sherlock Holmes
Szerintem a cím mindent elárul. :D

Előre is köszönöm, ha valaki ír hozzá kritikát! :)

Üdv,
Scale

„− Nevetséges, Dudley még egy teát sem tud megfőzni, hogy tudna elkészíteni egy akármilyen kotyvalékot? Minek akarnak ezek gyufából tűt csinálni? Ha annyira kell nekik egy tű, vegyenek egy varrószaküzletben! Önvédelmi kalauz?! Petunia, ezek meg akarják támadni Dudleyt?! Vagy azt akarják, hogy Dudley harcoljon? De hát ő a légynek sem tudna ártani! Mibe akarják ezek belekeverni a mi fiunkat, heh? Ő is úgy fogja végezni, mint a semmirekellő nővéred, meg a munkanélküli férje!”
FELVÉVE

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 30 (szerda), 13:09 
Könyvmoly

Sziasztok!
Mivel jelenleg képtelen vagyok új dolgot írni, reménykedem benne, hogy néhány kritika motiválna egy picit. Ehhez a néhány firkálásomhoz nagyon örülnék egy-két véleménynek, ha valakinek beleférne az idejébe és az ízlésébe. :-<
Anyák napja NT nk drabble - gyerekkorú mardekárosok
Forró bádogtető WVV nk párperces - Csámpás/Mrs.Norris
L'amour Toujours MP nk novella - Fleur/Bill
Mrs. Malfoynak lenni SV 16 novella - Narcissa és Astoria a Malfoy-feleségek sorsáról
Túl a szivárványon PD nk novella - Alice Csodaországban-Pán Péter-Óz, a csodák csodája crossover
Unsent Letters SV 14 6db drabble - szereplők levelei már elhunyt testvéreiknek
Variációk egy témára: Pansy Parkinson MP 12-18 5db novella - Pansy különböző shipekben
Előre is köszönöm szépen, ha valaki hagy kritikát!

:-h
C

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 28 (hétfő), 19:54 
Szárnybontogató

Halisztok, szeretnék kritikát kérni :D Igazán rövid, egy kis szösszenet. Szóval, aki nem igazán szánná most rá magát egy betűtenger kibogozására, megnyugtatom, ez csak egy tavacska. Vagy egy pocsolya. Ááh, a tavacska jobban hangik :P

Kureha: D'Ivoire rue

link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104326

Régimódi, kissé depressziós történet. Hangulatváltozások a köbön, hehe. Itt meg bezzeg nyomom agyba-főbe a szmájlikat :DDD Mindjárt engem is fognak agyba-főbe nyomni, hogy aztán agyba-főbe fog menni a takony. Na ez pff, kijelentés volt XD Bocsánat, épp betegségből lábadozom. Na ez már kezd kicsit off kategóriába átmenni, szóval itt abba is hagyom.
Előre is köszönöm a kritikákat! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 27 (vasárnap), 10:40 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Szeretnék könyörögni néhány kritikáért az új regényemhez, aminek címe Menta és eper.
A történet Sirius/Hermione párosítású, a háború után 4 évvel játszódik.

Hermione a Mágiaügyi Minisztériumban dolgozik, és továbbra is a manók életét próbálja javítani. Ronnal, miután szakítottak, még jobb barátok lettek, mint előtte; jobban tolerálták egymás negatív tulajdonságait. Egy szép, júniusi napon a fiú elhívja magukhoz az Odúba vacsorára, ahova már ezer éve nem tette be a lábát minisztériumi elfoglaltságai miatt. A boszorkány elfogadja a meghívást, akárcsak a rég nem látott Sirius Black is...

Egyelőre 4 fejezet van feltöltve, és hamarosan jön az ötödik is ;)
Akinek felkeltettem az érdeklődését, itt találja a történetet:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104200

Profil||Ficblog

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 25 (péntek), 22:09 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Tegnap éjjel nagyon ráértem, és "papírra vetettem" a második "Volterra titkai" sztorimat. Ez is csak egypercesnek szánt, remélem mindenki olyan jót szórakozik rajta, mint az előzőn. Kritikákat kérnék, őrült nagy szükségem lenne rájuk! A sztori itt található:http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104339&i=1
Kellemes hétvégét mindenkinek!!! Üdv: Fricskamacska

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 20 (vasárnap), 17:54 
Szárnybontogató

A kitaszított című pár napja feltöltött, de a sokaság mélyén eltűnő ficim szeretne megtekintést kérni, mint az első, a Merengőre feltöltött művem. Egy eredetileg versenyre írt, rövid mű (ami így is túl hosszú lett, hogy indulhasson) egy száműzött nindzsa hánytatott életének egy darabját mutatja be. Remélem, tetszeni fog.

A link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104159

Üdv: Cortez

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 20 (vasárnap), 17:03 
Zöldfülű

Kis reklámozás, vagy talán inkább figyelemfelhívás annak, aki esetleg olvasta eddig, és nem látta a frisst:

Az Egész úton Melletted című történethez feltöltöttem az ötödik és egyben utolsó előtti fejezetet, közel fél év után. Hogy mikor lesz a következő, azt szokás szerint nem tudom megmondani, de azért igyekszem, amennyire a suli engedi.

Előre is köszi a kritikákat :)

"Azt mondják, hogy az alkotásnak vissza kell tükröznie az életet, stb. Mindez badarság; az író (vagy költő) maga teremti meg az életet, mégpedig olyat hoz létre, amilyen a maga teljességében előtte még nem létezett."

Kép
Fyron Akadémia - Légy részese a kalandnak!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 18 (péntek), 10:55 
Tollforgató

Scale írta:
Én is jöttem egy picit reklámozni, mert sajnos történet nem került ki a főoldalra, és a kritikák száma stabilan 0 %-on áll.

Száz szóból álló Severitus drabble (egyelőre csak egy darab, de lesz több is, nem feltétlenül ebben a témában.) Címe, Újrakezdés

Előre is köszönöm az odaérkező kritikát/kritikákat! :)

Üdv,
Scale

Olvastam és véleményeztem :)

lex

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 16 (szerda), 19:48 
Szárnybontogató

Sziasztok! Szeretném reklámozni az általam bétázott Aro felemelkedése című történetet, amit háromszor olvastam el, mire javítani kezdtem, nekem annyira tetszett. Tulajdonképp Elora és Aro sztorijához kapcsolódik, de hogy hogyan, az majd később derül ki. Kérek mindenkit, hagyjon maga után egy kritikát! Itt olvasható:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104122
Puszi: Fricskamacska

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 16 (szerda), 18:30 
Írópalánta

Én is jöttem egy picit reklámozni, mert sajnos történet nem került ki a főoldalra, és a kritikák száma stabilan 0 %-on áll.

Száz szóból álló Severitus drabble (egyelőre csak egy darab, de lesz több is, nem feltétlenül ebben a témában.) Címe, Újrakezdés

Előre is köszönöm az odaérkező kritikát/kritikákat! :)

Üdv,
Scale

„− Nevetséges, Dudley még egy teát sem tud megfőzni, hogy tudna elkészíteni egy akármilyen kotyvalékot? Minek akarnak ezek gyufából tűt csinálni? Ha annyira kell nekik egy tű, vegyenek egy varrószaküzletben! Önvédelmi kalauz?! Petunia, ezek meg akarják támadni Dudleyt?! Vagy azt akarják, hogy Dudley harcoljon? De hát ő a légynek sem tudna ártani! Mibe akarják ezek belekeverni a mi fiunkat, heh? Ő is úgy fogja végezni, mint a semmirekellő nővéred, meg a munkanélküli férje!”
FELVÉVE

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 15 (kedd), 23:38 
Zöldfülű

Sziasztok!

Tegnap feltöltöttem egy novellát, fel is engedték, de nem láttam a főoldalon, (gondolom mások sem) , így jöttem egy kicsit reklámozni. HP fandomban íródott, nagyterem kategóriás történet. Remélem lesz, aki szívesen elolvassa és még kritikát is ír. :P

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104082

Íme a leírás: Fred elvesztése önmagában is kínzóan fáj Percynek, hát még azok az elvesztegetett évek, melyek már biztosan pótolhatatlanok, a viselkedése, amin már nem tud változtatni. Emlékek, és érzelmek, melyek felszínre törnek, és ezt üzenik; túl késő. Ki ad ez alól feloldozást?

Előre is köszönöm! :)

ildi08

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 15 (kedd), 18:41 
Zöldfülű

Én is eljutottam ide... :) Szóval Napfényes éjszaka című Alkonyat fanficcemhez kérnék kritikákat.
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=96792

Történetről pár szót:
A főszereplő fél vámpír Mary, aki,bejárja a Volturit, vágyai szerint barátokra lel. A törénetből, persze Cullenék sem hiányazhotnak, meg persze a farkasok sem...

Hosszú idő óta, újra volt időm frissíteni, de most már, hogy vége a kritikus ihlet nélküli szakaszomnak és a félévi hajtásnak is, lesz időm írni és frissíteni. Szóval többet nem okozok csalódást. :)
Előre is köszönettel, Abby

"Akármiből teremtettek is lelkeink, az övé és az enyém ugyanabból van."
Emily Bronte

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Abby 2013 január 17 (csütörtök), 16:03-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 14 (hétfő), 7:04 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Új sztori van a Twilight sötét kategóriában! Mielőtt mindenki a kardjába dől, csak egy egyperces szösszenetről van szó, amit egy elvetemült pillanatomban találtam ki. A címe: Volterra titka, alcím: Az őrült rajongók utolsó túrája. HA felkeltette az érdeklődéseteket, itt olvasható:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104047
Kérek mindenkit, aki olvassa ezt, vagy bármely másik munkám, írjon pár sort, én is igyekszem nyomot hagyni magam után, ha olvasok valamit. Előre is köszi!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 12 (szombat), 18:20 
Zöldfülű

Sziasztok!
Éhezők Viadala témájú egypercesemhez szeretnék kérni néhány kritikát.
Cato/Katniss párosítás.
Itt található: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=103708
Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot, és ír hozzá :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 11 (péntek), 22:04 
Írópalánta

Sziasztok! A Halott Nevek Könyve c. Harry Potteres fanficemhez szeretnék érdemi kritikákat kérni. Előre is köszönöm mindenkinek.

Itt olvasható a történetem.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104018&i=1

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 10 (csütörtök), 19:47 
Szárnybontogató

Sziasztok! Teljesen új témába vágtam bele a pennámat, miután láttam, hogy megnyitásra kerül hamarosan a Hannibal kategória. Évek óta dédelgettem magamban a történetet, ami arról szólt, mi lett volna, ha folytatják a rendezői filmet. (A könyvben Saratling és Lecter összejönnek, és együtt éldegélnek)
Akinek felkeltettem az érdeklődését, itt találja meg a történetet:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=103955
Nagyon szépen kérek mindenkit, írjon kritikát, mert csak abból tudom leszűrni, merre haladok, ha haladok egyáltalán. Előre is köszönöm mindenkinek!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 07 (hétfő), 14:53 
Zöldfülű

Sziasztok! :)

Őszinte, építőjellegű kritikákat szeretnék kérni a Protège moi de mes dèsirs című Placebós ficemhez.
Leírás: Minden ember álmaiban él egy híres ember, akivel boldog, felhőtlen kapcsolatban él, és ennek hatására ő is sztárrá, vagy legalábbis celebbé válhat. Azonban a valóság sosem olyan, mint amilyenek elképzeljünk, és ezt Hayley Reynoldsnak is meg kell tapasztalnia. A valóra vált álom hamarosan rémálommá, pokollá alakul a lány számára, ami telítve van álszent rosszakarókkal, erotomán fanatikusokkal, akiknek legfőbb céljuk, hogy a lány szenvedjen.
Főhősünk a züllés útjain elindulva próbálja átvészelni a saját, személyes poklát, aminek során számtalan életre szóló sebbel gazdagodik.
Brian Molko/OC
Figyelmeztetések: erotikus tartalom, trágár beszéd. későbbiekben slash, femslash, droghasználat.

Előre is köszönöm, ha valaki ír. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 07 (hétfő), 10:29 
Billentyűzetgyilkos

Eddy_ írta:
Sziasztok!

A főoldalról hamar le fog kerülni az új fejezet, úgyhogy reklámozom egy kicsit, hogy akik vártak rá, tudjanak róla, tehát: Mennyit ér a boldogság? második fejezet feltöltve, engedélyezve.

Itt olvashatjátok.

A kritikáknak, mint mindig, most is örülnék :)

Szép estét mindenkinek!

Sziasztok!

A harmadik fejezet már olvasható, nemsoká jön az epilógus is hozzá :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 06 (vasárnap), 12:26 
Zöldfülű

Sziasztok! Azt hiszem nem is kell magyaráznom, hogy miért vagyok itt :-D Kritikát kérnék, mert hááát
Tulajdonképpen visszagondolva az én hibám az egész! Tudnom kellett volna, hogy nagyon rossz ötlet pont karácsony előtt feltölteni a történetemet... Mire engedélyezték már a negyedik oldalon volt :-( És mindössze 20 megtekintése van 2 db kritikával...
Lehet, hogy önzőnek fog tűnni, de TÉNYLEG nagyon sokat dolgoztam rajta és most kicsit úgy érzem, nem érte meg :oops:

A történetről:

CÍM: Párszorszép, avagy ismerd meg jobban az apádat, Lucy!

KORHATÁR: 14 év

SZEREPLŐK: Lucy Weasley, Percy Weasley, Penelope Clearwater, Audrey Weasley, Molly Weasley, Alcwyn Greyback, Luna Lovegood

FIGYELMEZTETÉS: Erotikus tartalom.

LEÍRÁS: Lucy Weasley vagyok. Vagyis a történetem egy része alatt Lucy Freezly. De ez egy bonyolult sztori, kezdjük inkább az elején. Minden egy Zsugorító főzettel kezdődött… Hát igen, valószínűleg nagyon elronthattam valamit, mert apám mellett kötöttem ki. Ez még mondjuk nem is lenne szokatlan, de én Percival Ignatius Weasley társaságában találtam magam 1998-ban. Még mindig nem emlékszem, hogy mit rontottam el, de szerintetek százszorszép vagy párszorszép kell a zsugorító főzetbe?

Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésedet, akkor ne habozz!
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=103401&i=1

:) J.K.Rowling

KépKép
Hugrabug Helga :) és Tyrion :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 05 (szombat), 15:38 
Szárnybontogató

Felkerült az oldalra első Draco-s ficem, aminek címe: Van az a nap, ami megváltoztat.
Két részes, befejezett.
A történet a 8 éves Dracoról szól, aki értetlenül áll szülei nézetei előtt, és mindene a játék. Ebben társra lel Annie személyében, aki nem sokkal lakik messzebb a Malfoy családtól. A probléma az, hogy Annie bizony félvér.
A két gyermek nagyon jó barátságban van, amit a gazdag Malfoy család nem néz jó szemmel.
Talán annyi OOC van a történetben, hogy Draco olyan, mint egy normális gyerek, csak bizonyos Malfoy-os vonásokkal jelenítem meg; ám a történet arról szól igazából, hogy Draco miért is változott apja tökéletes képmására, és miért nem maradt olyan, amilyen előtte volt.
A fic egy amolyan crossover, egy régi filmről (címe: My Girl- Az első szerelem) mintáztam az egészet, mert én valahogy így képzelem el Draco gyermekkorát.

Itt találjátok a történetet:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=103669

Profil||Ficblog

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 05 (szombat), 14:02 
Tollforgató

mrs_malfoy írta:
[color=#FF00BF]Könyörgöm írjatok már valamiiiiiiit * vergődik a földön, mint egy ponty*

Blogok bűvöletében

Vajon ha...

Születésnapi vers

Vers hozzád

Első körben ezeket látogatottam meg, és hagytam véleményt is :)

lex

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 03 (csütörtök), 6:52 
Szárnybontogató

Sziasztok! El sem hiszem, hogy már tizennyolcan törték fel az elbírálás alatt lévő fejezetemet. Csak azért bosszant, mert ebből hárman hagytak maguk után kritikát. :D Azt hiszem a következő fejezetre türelmetlenül rátörők elég jó reklámot adhatnának, de azért örülnék ha a fent lévők mellett is szaporodnának a kritikáim:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=103374
Jó szórakozást mindenkinek!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 01 (kedd), 16:28 
Zöldfülű

Sziasztok!

Már egy ideje fent van a történetem, de sajnos egy-két értelmes kritikát kaptam csak. A smile szerintem nem éppen elfogadható véleményezés! :)
Szóval szeretnék véleményeket, kritikákat kapni az alábbi történetemre:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101350

Előre is köszönöm, ha valaki írna!

Üdv.: aranyhaj

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 31 (hétfő), 11:30 
Írópalánta

Sziasztok, nemrég töltöttem fel egy új novellát, ahhoz szeretnék elsősorban véleményt kérni, de szívesen fogadok kritikát a többi művemhez is. :)

Cím: A jövő emlékében
Kategória: Privet Drive
Jellemzők: Angst, a valóságtól való elrugaszkodás

Országos pályázaton, a 22 beküldött mű közül hatodik helyezést ért el a novellám.

Részlet: "Százszorszépek ringanak a szellő szerelmes sóhajaitól kecsesen, lágyan, oly fehéren és tisztán, mely semmihez sem hasonlítható, csakis önmagához. Százszorszépek suttognak halott megdicsőüléssel karimás kalapján keresztre feszítve, mártírok beletörődésével, ártatlanok szent megbocsájtásával."

Az alaphelyzet: két nő ül egymással szemben a különös, megfoghatatlan tájon, az egyikük, az elbeszélő már igen öreg, míg a másik lány még fiatal. A történetben szereplő virágok jelentése egy kis pluszt ad az olvasottakhoz (ezeket leírtam a novella végére).

Link a profilomhoz: http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=9555

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 30 (vasárnap), 18:51 
Szárnybontogató

Sziasztok! Hát, mégiscsak felkerült szilveszter előtt a harmadik fejezet, és miután sikeresen kitakarították az üres kritikáimat, kérek minden olvasót, legyen szíves kritikát írni! Én is igyekszem ezt tenni :) B.U.É.K.mindenkinek!!! <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 29 (szombat), 3:59 
Könyvmoly

Sziasztok!
Szeretnék (még) néhány véleményt kapni a Mrs. Malfoynak lenni című írásomhoz, mert kíváncsi lennék, más hogy látja ezt a témát, amit ebben boncolgatok. 16-os korhatárral fut a párperces történet, és a Sötét varázslatok kategóriába osztottam be.
Előre is köszönöm szépen, ha valaki ott felejt egy kósza kritikát!

:-h
Clarey

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 28 (péntek), 17:57 
Tollforgató

nur_Heni írta:
Sziasztok!

Nem olyan rég újrakezdtem az írást, és egy Minerva McGalagony/Lucius Malfoy párosítású történettel indítottam. Tudom, furcsa a páros, de minden történet megérdemel egy esélyt, nem?

Ha valakinek van annyi szabadideje, hogy elolvasná, szívesen várom :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=103397

Kedves Heni! Elolvastam a fent lévő két fejezetet, hagytam is véleményt - nagyon váron a folytatást! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 46  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra