Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 4:32

Időzóna: UTC + 1 óra

Fórum szabályok

Figyelem!
A Bétapiac - keres és a Bétapiac - kínál topicokban kötelező használni a bevezetett sablonokat. A sablon nélküli hozzászólásokat figyelmeztetés és értesítés nélkül töröljük.
Olvasd el az erre vonatkozó tutoriálokat!

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 44  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2012 április 04 (szerda), 23:05 
Zöldfülű

Sziasztok!
Egy hosszabb, egy részes írásomhoz keres bétát.
Draco/Harry párosítású...
Segítséget előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 03 (kedd), 12:09 
Zöldfülű

Elkeltem! :D

Sziasztok!

Egy régebbi korban játszódó saját történethez keresek egy kritikusabb szellemű bétát. A helyesírás nagyjából rendben, vesszőhibák még lehetnek benne, (tehát olyan sok gond nem lenne vele) de arra lennék igazán kíváncsi, hol vannak oda nem illő szavak, furcsa mondatok, ellentmondás, ilyesmi. A történetbe is bele lehet szólni, szerkesztésbe, jellemábrázolásba is, bármilyen jellegű kritikát nagyon szívesen fogadnék. Ja, és bírom a kiképzést, tehát nem kell kímélni :-D

PÜ-t is írhatok, és e-mailt is: cynorhodon@citromail.hu

Előre is köszi!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 április 01 (vasárnap), 9:49 
Zöldfülű

Elkeltem! :)

Sziasztok!
Egy PD-s romantikus/humor/dráma/általános történetet írogatok, de valahogy nem az igazi - már, ami a vesszőket és az efféle hibákat illeti. Keresnék egy Bétát, aki szívesen segítene nekem.
Nem ez lenne az első történetem, már "publikáltam" a Merengőre hármat. (http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=10297)
Előre is köszönöm a segítséget annak, aki elvállal!
Rita :)

Egy kis részlet a történetből (ezt raknám ki a leírásba is):
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy lány és egy fiú, akik legjobb barátok voltak… egészen addig, amíg a fiú meg nem csókolta a lányt.
„Nem néztem rá. Legalábbis az elején nem. Mert hidd el, te sem néztél volna rá arra, aki tönkreteszi az életedet, mindezt amiatt, mert mikor még kicsik voltatok – úgy nyolc évesek - megcsókolt (ő téged, és nem fordítva!), amit te úgy reagáltál le, hogy ellökted, és ő véletlenül (bármennyire is hangoztatja az ellenkezőjét, bizony véletlen volt!) egy pocsolyában landolt, és tiszta sár lett. Egy: nyolc évesen nem azt várod a legjobb barátodtól, hogy megcsókoljon, kettő: nem kell ahhoz nyolc évesnek lenned, hogy meglepjen téged, ha a legjobb barátod lesmárol(!), három: igazán váratlanul ért, négy: az volt az első csókom, és bármennyire is tapasztalt voltam a tanulás területén, egy nyelves csókra igazán nem voltam felkészülve – a legjobb barátomtól.”

Ha érdekel, írj PÜ-t, vagy e-mailt a tigris07@citromail.hu -ra. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 31 (szombat), 19:51 
Zöldfülű

ELKELTEM!

Sziasztok!

Bétára lenne szükségem, inkább csak novellákhoz, meg egy írásomhoz.
Az írásom Twilight témájú, ami 18-as karikás, tartalmaz erotikát, gyilkosságot és stb.
A novellák vegyes témájúak.
Harry Potter --> Ron/Hermione, Draco/Ginny, Harry/Cho, Draco/Hermione, Draco/Ginny/Harry Cedrik/Hermione stb.
Twilight --> Edward/Bella, Jacob/Bella, Alice/Jacob stb.
Vámpír naplók --> Damon/Elena, Stefan/Elena, Damon/Kathrine, Damon/Saját szereplő stb.
Halál ereklyéi --> Jace/Claire, Simon/Isabelle, Alec/Magnus, Sebastian/Claire/Jace
Saját szereplős novellákat is tervezek.
Ezek mind pár részes, vagy éppen egy részes novellák főpárosai lehetnek.

Írjatok privátba.
Vagy ide: blairelight@citromail.hu

~Akkor derül ki, kik az igaz barátaid, amikor a süllyedő hajon melletted maradnak, a patkányok pedig elmenekülnek!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Blaire Light 2012 június 03 (vasárnap), 13:12-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 27 (kedd), 15:00 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Egy SS/HG történethez keresek bétát. Egyszer már megnézték de sajnos nem engedték föl.
Hibák: párbeszédben, vesszők,elgépelések
Van esetleg valaki aki vállalná? :)

[Joanne Kathleen Rowling]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 25 (vasárnap), 22:15 
Zöldfülű

Feladatkör betöltve.

Sziasztok!
Egy fordításhoz szeretnék bétát keresni. Nem feltétlenül szükséges az angol tudás, de ha van, akkor az egyáltalán nem hátrány. Fordítás lévén leginkább az lenne a béta feladata, hogy az esetleges nem túl szépen magyarosított mondatokat, kifejezéseket javítsa, vagy tegyen javaslatot velük kapcsolatban. (Legtöbbször képes vagyok a kompromisszumra.) A helyesírással, vesszőkkel, mi egyebekkel nincs problémám, magam is tevékenykedtem már bétaként nem egyszer. De egy fordításnál azért nem árt a plusz szem.

A történetről annyit, hogy kissé (legalábbis az én mércémmel) komor HP és PP mentorfic. Hozzáteszem, elég hosszú a történet, szóval hosszútávra szeretnék igazolni. :-)

Ha valakit érdekelne, akkor írjon egy mailt: rika.sly@gmail.com A többi részletet a történettel és a bétázással kapcsolatban e-mailben megbeszéljük, és utána el lehet dönteni, hogy vállalható-e, avagy sem.

Remélem, hogy lesz/lesznek jelentkezők.

ui.: Nem kell félni, nem harapok. Csak karmolok. :wink: :twisted:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 24 (szombat), 11:10 
Zöldfülű

Sziasztok! Regényemhez keresnék betát! saját kreáció, nem fanfic. aki jelentkezne, kérem jelezze az nrdaf@yahoo.com e-mail címen! köszönöm

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 23 (péntek), 23:27 
Zöldfülű

Sziasztok!
Több és hosszabb komolyabb történetekhez keresek bétát! Rengeteg történet van a gépemen és szeretném feltölteni őket, de előtte egy ellenőrzés nem ártana! Témába szerepel a slash!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 23 (péntek), 21:18 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresek HP témájú írásomhoz...
AU, OCC karakterek. A főszereplő a sajátom. Van benne időutazás, a Tekergők, Harry és a barátai, a mardekárosok, Voldemort egy másik oldala és első szerelem is.
A helyesírásom jó, csak néha figyelmetlen vagyok, esetleg picit magyartalan.
Előre is köszi, Vee .

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jordanandvee 2012 március 31 (szombat), 11:43-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 22 (csütörtök), 16:53 
Zöldfülű

Sziasztok!
Jó a helyesírásom, de a párbeszédeknél automatikusan rossz helyre rakom a pontot. :-( Van egy kicsit több mint 10 oldalas írásom és tele van rossz helyre rakott pontokkal. Valaki kijavítaná nekem? Előre is kösz!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 20 (kedd), 20:19 
Zöldfülű

Sziasztok! Felszeretnék tölteni egy HP/DM történetet. Nagyon rövid, az egypercesek közé sorolnám. Az írásommal van a baj pl: vesszők. Van valaki aki esetleg át tudnán nekem nézni?

Elkeltem

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reni442 2012 május 11 (péntek), 22:39-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 19 (hétfő), 17:41 
Betűmániákus

Szervusztok! :)

Egy szigorú, tapasztalt, helyesírásban nagyon tájékozott, "jó szemű" emberkét keresek, aki átnézné a történetemet - lehetőleg végig :-) Egyelőre nincs kész, csak három fejezet, illetve elkezdtem a negyediket is, de mostanában sajnos megálltam az alkotással, tehát nem is lenne az illetőnek sok dolga :D Mivel érettségi/fölvételi és egyéb csodás megmérettetések előtt állok, esélyes, hogy kb. nyár elején tudnék jobban belendülni, úgyhogy még szöszmötölni is van idő :roll:
A történet dramione, és egy elég kemény témát szeretnék boncolgatni és az Olvasók elé tárni - bár ez még erősen gyerekcipőben jár, nagyon az elején tartok, és engem ismerve még bőven más fordulatot vehet a történet :-)

Mivel jómagam is béta volnék, így kímélni se kell. A tanácsokat megfogadom, alkalmazom. Tehát amit elvárnék az a precízség, pontosság és a véleményért sem haragszom :)

Itt is lehet jelentkezni privát üzenet formájában, valamint a widowka[kukac]gmail.com címen.

Várom a bátor jelentkezőket. Nem harapok :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 19 (hétfő), 16:27 
Zöldfülű

Sziasztok ! :)

Szeretnék egy bétát keresni, aki segít nekem. :)
Régebben már írtam ficet, de sajnos még mindig vannak hibáim.
Most például a párbeszéd miatt nem kerülhetett fel a történetem. :(
Gyakori hibám: Néha belefeledkezek a történet írásába és ez szóismétlésekhez, elgépelésekhez vezet... :/
Előre is köszönöm a segítséget ! :)

Elérhetőségem : lunalovegood0720@hotmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 18 (vasárnap), 20:26 
Zöldfülű

Na cio!!!
Kellene egy béta mer általában nem igazán figyelek a helyesirásra! Amivel gond van azok a vesszöhibák néha ékezetek. Szóval szeretném ha valaki átnézné nekem! Novellákkal fogok próbálkozni Piton/Hermione vagy Draco/Hermionee. Aki vállal az dobjon pü-t vagy irjon a nagylillanagy@gmail.comra. Cupp!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 18 (vasárnap), 16:06 
Szárnybontogató

Elkeltem :oops: :-D
Sziasztok! Felszeretnék tölteni egy PP/HG történetet. Nagyon rövid, az egypercesek közé sorolnám. Az írásommal van a baj pl: vesszők. Van valaki aki esetleg át tudnán nekem nézni?

[Joanne Kathleen Rowling]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 17 (szombat), 9:57 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Szükségem lenne egy bétára (vajon minek másért is írnék pont ide).
Alice Csodaországban fic(ké)ket szoktam alkotni, kb minden héten egy-egy fejezetes rövidkét. (Ahányszor megnéztem a filmet, újabb és újabb ötletek jutottak az eszembe.) Helyesírással nem szokott gond lenni, inkább a tördelés, esetleg a logikátlanság, vagy hogy nem írom le kellő körültekintéssel a dolgokat az, ami problémát jelent (néha kissé "elvont", álmodozó lélek vagyok :-) ).
Ha felkeltettem valakinek az érdeklődését, esetleg szívesen olvasgatná egy-két próbálkozásomat, nyugodtan dobjon meg egy mail-lel.
Esetleg még a távlati célok között szerepel egy-egy hosszabb mű hasonló témában, de ezt majd inkább akkor ha valaki jelentkezne "állandóra" + igazából még nagyon a távoli jövő zenéje.
cilindrian@freemail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 14 (szerda), 6:50 
Fanficbúvár

izee írta:
Sziasztok! Új vagyok ezen az oldalon, és még nem igazán ismertem még ki magam. :cry:
Tudjátok erre a problémára jön még, hogy nem engedik föltölteni a történeteimet; ilyen vesszőhibák, helyesírás, fura tördelés...stb. És hasonló finomságok miatt. Úgy érzem ez már túl nőtt rajtam, és szeretnék segítséget kérni :P *szépen pislog*

Nem tudom, itt hogy szokás, de én azért megadom az e-mail címemet (közben remélem, h semmilyen Hacker, vagy perverz nem látja): vicamicuka@citromail.hu

U.I.:Tudom, gáz de nézd el, 12! voltam, amikor csináltam

Szia! Milyen témában alkotsz? Nem vagyok béta, de ha nem akad senki más, segítek. Én leszek a 'B' terv! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 12 (hétfő), 19:27 
Zöldfülű

Sziasztok! Új vagyok ezen az oldalon, és még nem igazán ismertem még ki magam. :cry:
Tudjátok erre a problémára jön még, hogy nem engedik föltölteni a történeteimet; ilyen vesszőhibák, helyesírás, fura tördelés...stb. És hasonló finomságok miatt. Úgy érzem ez már túl nőtt rajtam, és szeretnék segítséget kérni :P *szépen pislog*

Nem tudom, itt hogy szokás, de én azért megadom az e-mail címemet (közben remélem, h semmilyen Hacker, vagy perverz nem látja): vicamicuka@citromail.hu

U.I.:Tudom, gáz de nézd el, 12! voltam, amikor csináltam

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 12 (hétfő), 12:28 
Billentyűzetgyilkos

Írtam üzit :)

Halie írta:
Sziasztok!
Új, PD-s történetemhez keresnék bétát. Figyelmetlen vagyok, szoktak benne lenni elgépelések, néhány logikai hiba, amikor éjjel fáradtan írom:), s a párbeszéddel is szoktak lenni gondok. Alapvetően nincs baj a helyesírásommal, de amikor nézem át feltöltés előtt a fejezetet, valamiért mindig átsiklom a hibákon. ~x(
A történet alapvetően az akció kategóriába találna, egy csepp romantikával időnként, de nem ritka a drámai rész sem. Nem slash, nincsenek részletesen leírva a szexuális együttlétek, néha előfordul káromkodás. :wink:
ezen az e-mail címen érhettek el: halie.winston@yahoo.com
Várom a válaszotokat:) :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 08 (csütörtök), 20:22 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Bétát keresnék egy Perselus/Hermione fordításomhoz. :-)
Nem vagyok problémás helyesíró. :-) Sokkal inkább azért szeretnék segítséget kérni, hogy az esetleges magyartalannak ható mondatokat/részeket kiszűrhessem, mert én már annyiszor olvasom a fejezeteket, hogy nem mindig tűnik fel.

Ha valakit érdekel a dolog, a következő e-mail címen megtalál: eghanga87@gmail.com

Köszönöm! ;)

"Menjen, ha akar, akarjon, ha mehet."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 05 (hétfő), 12:30 
Szárnybontogató

Én is továbbra is keresek bétát... vesszőhibák, párbeszédek közti mondatkezdés apróság... hm... talán pici helyesírás hiba... de nem sok... röviden ennyi, hosszabban pedig, ha visszanézel pár hszt a topikban, láthatod, mert részletesen leírtam.

Jelentkezés privátban.

Sürgősen kell valaki, aki aktív.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 05 (hétfő), 9:30 
Zöldfülű

Azt hiszem, végre elkeltem! :)
Sziasztok!
Egyre inkább úgy érzem, hogy nagyon rám férne egy béta, a történetem legfrissebb fejezete itt pihen a gépen, mert gondjaim vannak vele, de akárhogy csiszolgatom, továbbra sem vagyok vele megelégedve :( Helyesírásilag rendben vagyok, talán néha vesszőhibám akad figyelmetlenségből, nevek ragozásával akadnak gondjaim, de ez is többnyire csak figyelmetlenség. Amivel meggyűlik a bajom: szóismétlések, nyelvhelyesség, mondattördelés (előszeretettel bonyolítom túl a mondatokat, vagy éppen csak tőmondatokban írok).
Olyan emberre lenne szükségem, aki megmondja a tutit, de azért nem ordítja le a fejem ^^ Tehát őszinte, de normális :p Ja, igen, és fejlődőképes vagyok, ha erős idegekkel rendelkezel, mutathatok párat a korai írásaimból :D
A szóban forgó történet HP-fanfic http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=94837, öt fejezet már fent van Merin, a hatodik az, aminél megakadtam. Frissítés kb hetente, két hetente várható, hangulattól, szabadidőtől és ihlettől függően, szóval azt hiszem, nem terhelném túl a lelkes jelentkezőt ;)
Akinek van kedve velem foglalkozni, az írjon itt PÜ-t ;;)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára yoriko 2012 március 12 (hétfő), 20:02-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 03 (szombat), 18:06 
Zöldfülű

Sziasztok!
Nagy szükségem lenne nekem is- mily meglepő- egy bétára, aki segít kissé korrigálni a helyesírási gondjaimat. Volt egy bétácskám csak valószínűleg sok dolga akadt és nem fér bele az idejébe még egy ideig biztos, hogy a történetemmel foglalkozzon. Szóval arra kérem valamely erre járó emberkét, hogy ha megfelelőnek találja a storym a bétázására írjon nekem PÜ-t vagy akár az e-mail címemre: betty.saly@gmail.com
Vesszők és párbeszédes gondjaim akadnak, de gyorsan tanulok :)
A story: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=86215

S eltűnsz, ahogy gondolom...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 26 (vasárnap), 21:26 
Szárnybontogató

SÜRGŐSEN KELLENE EGY BÉTA!!!!!

bocs a capslockért, de úgy tűnik jelenlegi bétám eléggé behavazódott, mert felém se szagolt, mondta is, hogy elfoglalt, megértem, de én egy hete itt szenvedek.

és szeretnék haladni, kérem valaki nézzen be ide, olvassa el a hirdetésem és jelentkezzen privátban.

köszönöm.

módfelett sürgős lenne, de tényleg.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Legend Killer 2012 március 04 (vasárnap), 15:14-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 26 (vasárnap), 20:13 
Zöldfülű

Sziasztok!
Régebb óta írtok novellákat és meséket, de gondoltam megpróbálkozom egy Harry Potteres történettel is. Eleinte nem akartam bétát keresni, mert régebben már meggyűlt a bajom a bétákkal, de mivel így nem fogadták el a történetemet, meggondoltam magam. Kisebb helyesírási hibák javításáról lenne szó, tényleg hálás lennék, ha valaki elvállalna. Nem kell megijedni, a bétákkal csak olyan problémáim voltak, hogy a történetem 70 százalékát át akarták írni (nem helyesírásilag). Remélem, valakinek megesik rajtam a szíve és elvállal.
Köszönettel: Panini

ui.: a válaszokat PÜ-ben vagy hozzászólásként várom.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 24 (péntek), 22:50 
Szárnybontogató

ginny150 írta:
Sziasztok! Most akarom feltölteni életem első írómányát csak egy kis bökkenő mivel most vessző hiba miatt nem engették feltölteni. Egy kedves segítőt keresek aki átnézi magyarán bétát keresek. Valaki tud segíteni?

Írok PÜ-t.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 24 (péntek), 22:47 
Zöldfülű

Sziasztok! Most akarom feltölteni életem első írómányát csak egy kis bökkenő mivel most vessző hiba miatt nem engették feltölteni. Egy kedves segítőt keresek aki átnézi magyarán bétát keresek. Valaki tud segíteni?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 23 (csütörtök), 17:58 
Zöldfülű

Halihó!
Bétát keresek, mert úgy érzem, eléggé szétcsúsztam!
Részben helyesírásról is szó lenne, bár ezt még megoldom, de örülnék, ha valaki a történet részét is átnézné, mert hajlamos vagyok összecsapni dolgokat.
Amúgy többnyire HP-s ficeskről lenne szó, meg most tervezek egyet, amiben a Bartimaeus trilógia Ellenállása lenne a fő téma(csak így előzetesképpen :P)
Kérem, aki vállalna, írjon ide: cse.lulcsi@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 22 (szerda), 19:38 
Fanfic-faló

Sziasztok!

A Snanger BL-re keresem bétámat. Ha tudsz segíteni, írj pü-t, vagy az sz.emi85@gmail.com-ra:)

Mivel a szabályok szerint nem oldhatjuk meg egymás között a bétázást, így továbbra is álla dolog. Bétámat keresem a snanger BL idejére!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Emyke 2012 február 25 (szombat), 10:28-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 21 (kedd), 18:23 
Szárnybontogató

Helló.

Van egy bétám, de ő mostanában nemigen ér rá (kérlek tisztelt béta meg ne sértődj), ezért most keresnék egy másik bétát is, aki kicsivel, vagy jobban aktívabb, mint ő.

Többnyire Harry Potter témájú történeteket írok, általában a sima sztorikat, amik nagyterembe illenek, de szívesen vetem bele magam a weasley varázsvicc vállalat kategóriába is.

Nem szoktam olyan nagy mennyiségeket írni, se fejezetben, se történetben, nem minden esetben kell több oldalasra számítani, de van egy-két futó történetem, amik most ilyen hosszúak lesznek.

Néhanapján írok privet drive kategóriájú történeteket is.

Amik a problémáim, azok a párbeszédek végén lévő kis és nagybetűs kezdő mondatok, mármint a kötőjel után, meg a vesszőhibák, esetleg pár nyelvtani hiba, de többnyire sztem helyesen írok.

Amit szeretnék, hogy én már úgy kapjam vissza a történetet, ha átküldöm, hogy teljesen hibátlanul megvan és ne kelljen pepecselnem semmit se.

Kösz.

Jelentkezés privátban, kösz.

Kellene egy béta.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 19 (vasárnap), 12:13 
Zöldfülű

Sziasztok!

A történethez bétát keresek! :-)

Inkább átnézésről lenne szó, általában nincs sok hibám egy-egy fejezetben, mert én is rengetegszer átolvasom. Azonban előfordulnak vesszőhibák és szórendi hibák is. A történet saját regény, saját ötletekkel.
Aki kíváncsi rá, néhány rész már itt is megtalál belőle: :wink:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=94765
De a történet blogjára is benézhet: http://arnylenyekszovetsege.blogspot.com/

Heti egy-két fejezetről lenne szó, de mivel dolgozom és mellette tanulok, így inkább mindig a hét közepe felé lehet számítani a fejezetekre.

Előre is köszönöm azoknak, akik jelentkeznek! :-D

Egy kis plusz információ: A történet egy sorozat első darabja. A Vámpírnászt olyan negyven-ötven fejezetre tervezem, kb. 100.000 szóval.
Akiben van egy kis javítási kedv, az írjon egy mailt az e-mail címemre: aimee21@citromail.hu

Aimee :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aimee21 2012 február 25 (szombat), 10:18-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 16 (csütörtök), 13:25 
Zöldfülű

ELKELTEM!

Sziasztok!

Első komolyabb fanfic-emhez keresnék bétát. HP továbbírás a hetedik könyvtől, a párosítás HG/PP a műfaj pedig hurt/comfort, Angst, Sötét, Romantikus. Tele vagyok vessző hibákkal, de a helyesírásom nagyjából jó, már ha nem bambulok el és nem gépelek félre.

A történet eddigi fejezeteit el tudjátok olvasni Örökké nem eshet címen (Madam Puddyfoot kávézója; Perselus Piton/ Hermione Granger). Az esetleges jelentkezők a juhaszkc@gmail.com címre küldjenek e-mailt.

Köszönettel: Jilly

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 13 (hétfő), 20:55 
Zöldfülű

Sziasztok!

"Minimális" igényeket támasztó, írogatással próbálkozó szerény személyem bétát keres. :-)
Kicsit kifejtve: valaki olyan jelentkezését várom, aki a szokásos helyesírási, vessző, elütési hibák (amikből sztem nincs sok) javításán túl, szívesen osztogat tanácsot (akár kéretlenül is :-) ). Nem írok sokat, azt se rendszeresen, túl nagy munka nem lenne velem. A történetet össz-vissz max 60 oldalasra terveztem, ennek a harmada nagyjából megvan. Szeretném elkezdeni feltöltögetni, de csak azután, hogy valaki elolvasta és kritizálta.
Kategória/jellemzők: PD/általános, humor, romantikus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csisze 2012 február 19 (vasárnap), 20:03-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 13 (hétfő), 18:43 
Zöldfülű

Sziasztok.Kezdő író vagyok ez lenne az első művem,kisebb helyesírási hibákra keresnék egy bétát.Sürgős lenne jelentkezzetek lécci: mr.pat.clapton@hotmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 13 (hétfő), 16:45 
Zöldfülű

Sziasztok!

Original történethez keresek bétát, aki főleg a vesszőkkel való, kilátástalan küzdelmemben segíthetne. Nem vagyok érzékeny lélek, bírom a gyűrődést, a kritikát.
A történet regény, viszonylag rövidebb (2000 szavas) fejezetekkel tervezem, kis akció, romantika, fantasy.

Vagy itt PÜ-ben, vagy a d.lepakko@gmail.com címen vagyok elérhető.

Előre is köszönöm!

Doren

EDIT: közben felengedték az első fejezetet, hogy tudd, mire vállalkozol :)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=94813

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Doren Lepakko 2012 február 13 (hétfő), 20:38-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 11 (szombat), 10:27 
Zöldfülű

Sziasztok!

Severitus fordításhoz keresnék Bétát. Egy viszonylag könnyed hangvételű történetről volna szó. Későbbiekben esetleg saját történethez is kérném a segítségét. SLASH semmi esetre sem jöhetne szóba!
Leginkább elgépelési, vessző és párbeszéd hibákat szoktam véteni.

Akit érdekelne, s segítségemre lenne, az itt megtalál: :wink:

hotarubia@gmail.com

Köszönöm! ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 10 (péntek), 0:12 
Zöldfülű

ELKELTEM!! :-D

Sziasztok!
Kezdő író vagyok és bétát keresnék jövőbeli HP-s történeteimhez. Alapvetően Piton centrikus ficcekről lenne szó, melyekben a cselekmény mellett nagy hangsúlyt fektetek a lélektanra és az emberi kapcsolatokra (apa-fia, mentor, barátság, semmiképpen sem snarry!)
Eddig egy történetemet kezdtem feltölteni Doleor, ergo sum! címen, de még lenne néhány hasonló hangvételű.
Alapvetően helyesírást, ill elgépelést kéne javítani, de a történetet előrelendítő, javító kritikákat is szívesen venném!
Ha valakinek felkeltette az érdeklődését (esetleg megszánna :-))
ezen a címen érhet el:

mzperx.vetel@gmail.com

Előre is köszönöm
Üdv mzperx

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mzperx 2012 február 12 (vasárnap), 16:20-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 09 (csütörtök), 16:50 
Zöldfülű

Sziasztok!
Új, PD-s történetemhez keresnék bétát. Figyelmetlen vagyok, szoktak benne lenni elgépelések, néhány logikai hiba, amikor éjjel fáradtan írom:), s a párbeszéddel is szoktak lenni gondok. Alapvetően nincs baj a helyesírásommal, de amikor nézem át feltöltés előtt a fejezetet, valamiért mindig átsiklom a hibákon. ~x(
A történet alapvetően az akció kategóriába találna, egy csepp romantikával időnként, de nem ritka a drámai rész sem. Nem slash, nincsenek részletesen leírva a szexuális együttlétek, néha előfordul káromkodás. :wink:
ezen az e-mail címen érhettek el: halie.winston@yahoo.com
Várom a válaszotokat:) :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 09 (csütörtök), 11:19 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy bétát keresnék, Twilight történethez, Igazából főleg a vesszőkkel és a párbeszédek formázással van gondom. Elvétve biztos akad helyesírási hibám is, mivel én sem és a Word sem tökéletes :-) Ötleteket és kritikákat is szívesen fogadok, de ha nem, akkor beérem a bétázással is :-D

Ha érdekel,és szívesen segítenél, itt megtalálsz:
baloghmercedesz1991@gmail.com

Előre is köszönöm
Merci

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mejcike 2012 február 10 (péntek), 13:13-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 06 (hétfő), 14:55 
Zöldfülű

Hello!

Én is bétát keresnék ×logikus, ha ide jövök×. Az egyik történetemhez már van, de nem akarom őt agyon dolgoztatni >.<. A helyesírásommal nincsenek különösebb gondok, de néha hajlamos vagyok elgépelni dolgokat (innen jön a sokat emlegetett "szökellő hegység", ami szökellő kecskék akart lenni...), és mivel most próbálkozom először E/3-as írással, ezért rám férne néhány jó tanács, esetleg fenékbe billentés. Egyébként a történet négy fejezete fönn van Valaha vándor címmel, de nagyon nem vagyok biztos önmagamban.
Egy másik történet pedig már E/1-es, Megéri? a címe, itt nincs fönn. Két-három éve írtam, de most kerül újradolgozásra, már két fejezetet átírtam. A történet kissé morbid, elég véres... egyébként fantasy akarna lenni.
Még egy esetleges vérfarkasos paródiám lenne, amit nagyon szeretnék megírni, de nem tudom, mi lesz belőle.
Amúgy velem lehet szőrözni, még hálás is tudok érte lenni ~.~.

Ha érdekel, akkor kérlek, írj: kyrawolf@gmx.com

Előre köszönöm! ~.~

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 04 (szombat), 22:08 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresek a Can´t fight the moonlight című irományomhoz, ami a címe ellenére magyar nyelven fut :). Szerintem egész szerethető történet, Piton/ saját szereplős. Még kissé kezdő vagyok, nagyon sokat kéne fejlődnöm. Ha érdekel, bátran írjatok erre az email címre:
adrikacska1213@freemail.hu
Előre is köszönöm :) :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 30 (hétfő), 18:40 
Zöldfülű

sziasztok!

bétát keresek főleg PD-s írásokhoz. Jó a helyesírásom, meg a vesszőkkel sincsenek gondjaim, de hajlamos vagyok figyelmetlennek lenni, és úgy gondolom, hogy hiába olvasom át ezerszer is a saját történetem, mindig az írói szemszögből nézem, hajlamos vagyok elfelejteni, hogy éppen hibára vadászom. Előfordulhat elgépelés, meg mostanában éppen az r betű ragad egy kicsit a billentyűzeten.
Slasht nem írok.
Olyan bétát keresek, akinek van gyakorlata, és két napon belül vissza tudja küldeni nekem a javított verziót.
Egyébként ritkán írok, csak ha éppen van ihlet, így eléggé időszakos emberke lennék.
Ha szívesen vállalnál a forfanfictions@gmail.com címen elérhető vagyok!
köszi,

Nymeria

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 30 (hétfő), 17:39 
Fanficbúvár

Köszönöm a gyors segítséget, ELKELTEM!

Sziasztok! :-h

Nos, én is beállnék a bétakeresők közé :)
Jelenleg a PDs történeteimről lenne szó, sőt biztos, hogy csak arról; a fanficeim mellett azokat részesítem most nagy előnyben.

A sztoriról annyit, hogy a korhatár körülbelül 16 év, a cselekmény Magyarországon indul, ahol egy korántsem hétköznapi lány, Gerda, egy noteszban, félig-meddig titokban, különböző történeteket talál ki. Egy nap viszont szereplői kilépnek a könyvből, és bár Gerda először azt hiszi, hogy elmebeteg, rá kell jönnie, hogy minden igaz: a segítségét kérik :) Párhuzamos dimenziók, csöppnyi misztikum, közeledő háború, titkos szerelem, féltékenység, ármányság, bérgyilkosok, grófok stb :)
Ennyi lenne erről.

Tudni kell rólam, hogy zöldfülű bétaként javítgattam már nem egy történetet, de saját magamnál néha még a legegyszerűbb hibákat sem veszem észre. Jó lenne egy tapasztaltabb, ügyesebb valaki, aki megmondja a véleményt, segít stb :)

Írjon e-mailt, akinek felkeltette a történet az érdeklődést: dettanetta@gmail.com :) Fórumra sajnos mostanában ritkán járok fel, a gép valahogy mindig rakoncátlankodik, ha meg akarom nyitni, ezért privátot nem nagyon olvasok errefelé.

Előre is köszönöm, ha valaki megszán :)

Puszi,
Detti.

Albus Perselus Potter mániás :x :x
Miért? mániás :x :x

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Dettanetta 2012 január 31 (kedd), 16:19-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 29 (vasárnap), 15:20 
Zöldfülű

Helló! Bétát keresek egy PD történethez, ha valakinek kedve támad segíteni az dobjon egy e-mailt :) whitestar@windowslive.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 24 (kedd), 21:26 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy bétát keresnék, egy PD tőrténetemhez, (még nincs nagyon belőle kész de haladgatok) meg egy-két novellámhoz. A novelláimnak a vége legtöbbször halálal végzödik :-D úgyhogy ha azt nem tudná vállalni megoldom valahogy a lényeg a tőrténetem lenne. Igazából helyesírási hibákkal, meg a veszőkkel van gondom, de nagyon örűlnék, ha tanácsokat is kapnék. :)
Ha bárki tud segíteni, írjon az e-mail címemre: arnygalamb@citromail.hu
Előre is köszönöm a segítséget Lis :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 20 (péntek), 13:36 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétára lenne szükségem egy PD-s sztorihoz. (Általános, romantika, humor, dráma.) Nem az első történetem a merengőn, de a vesszők az ellenségeim. Akinek lenne kedve segíteni, kérlek jelentkezzen ezen a címen: tigris07@citromail.hu
Köszi előre is! :)
Rita07

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 18 (szerda), 13:38 
Zöldfülű

Sziasztok!
Snarry történetemhez keresek bétát. Leginkább a vesszőkkel van problémám, de másodvéleménynek is örülnék. Egyelőre 6 fejezet van készen + prológus, heti egy két frissítésben gondolkozom.

Ha érdekel, a greyswan@citromail.hu címen, illetve üzenetben bármikor elérhettek. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 16 (hétfő), 17:50 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát szeretnék keresni egy PD történethez, amikkel gondom van az a vesszők helyes elhelyezése és nyelvtani probléma.
mailcímem: ayaku@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 10 (kedd), 10:52 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresek, most kezdtem egy könyvet írni. Párbeszéddel van gondom, így el kéne a segítség!! Előre is köszönöm annak, aki segít nekem.
Email címem: salle@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 08 (vasárnap), 23:29 
Zöldfülű

Köszönöm a segítséget, találtam bétát! :D

Sziasztok!
Nemrég kezdtem el verseket, kisebb novellákat írni a merengőre és sajnos van pár visszatérő hibám, amik fölött sokszor elsiklok és emiatt nem engedik föl az oldalra. Ha valaki segíteni megoldani a problémáimat, nagyon megköszönném! :)
(Egyszóval bétát keresek.)
E-mail: cathedrail@freemail.hu

Cathe Drail

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cathe Drail 2012 január 13 (péntek), 23:58-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra