Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 21 (vasárnap), 0:40

Időzóna: UTC + 1 óra

Fórum szabályok

Figyelem!
A Bétapiac - keres és a Bétapiac - kínál topicokban kötelező használni a bevezetett sablonokat. A sablon nélküli hozzászólásokat figyelmeztetés és értesítés nélkül töröljük.
Olvasd el az erre vonatkozó tutoriálokat!

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 44  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2013 február 16 (szombat), 17:47 
Zöldfülű

TÁRGYTALAN!

Sziasztok!
Készülő Harry Potter történetemhez keresek bétát!
Elviselek én minden kritikát és javítást :D
Köszi ;;)

Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is. "

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Shalimar 2013 március 13 (szerda), 12:24-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 14 (csütörtök), 21:38 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Egy új regényemhez keresek egy bétát. Örülnék, hogyha az illetőnek lenne már némi tapasztalata a dologban.
Alapvetően - ha van kedvem és időm elolvasni többször a fejezetet - nincsenek borzalmas hibáim. (Előző történetem több fejezete is felment segítség nélkül az oldalra. De ezek azért nem voltak teljesen tökéletesek.) Amit keverni szoktam, az a szórend, és ha nem figyelek saját magamra, akkor előfordul a szóismétlés.
Szeretném, hogyha aki elválalná, és egy héten belül visszaküldené az adott fejezetet. Körülbelül havonta szokott lenni egy rész, ami 9-10 oldal.

Nos, a történetről egy kicsit akkor.
Orosz maffia világában vagyunk. Van egy főszereplőnk, aki maffiafőnök, és van egy lánykánk, aki neki kezd dolgozni. Innen az események beindulnak.
18as karikás mű, van benne minden, mi szem-szájnak ingere - vagy nem.
Nem feltétlenül nyálas romantikus, ugyanis néha ingert érzek rá, hogy minden főszereplőt kinyírjak. :D Na, de most elvileg nem tervezek ilyet... aztán ki tudja. :P
Azt még fontosnak tartom kijelenteni, hogy egyetlenegy olyan jelenetet tervezek, ahol lány-lány szex lesz. Ha ez visszataszít...
Azt hiszem mindent elmondtam.

Azért még itt a megírt ismertető:
Mandy egy borzalmas eseményt követően menekül Amerikából egyenesen a fagyos, bűnözőktől hemzsegő Szentpétervárig. A negyvenes éveit taposó Igor Ivanovics karolja fel a lányt, aki az orosz maffia egyik hatalmas fejese.
Mandy az orosz társadalom irányítójának az asszisztense lesz, ami nem kevés kalandot ígér számára. Vajon a sok megpróbáltatás összehozza a lányt és Igort? Félix hogy viseli majd az új ellenfelét? Ki lesz a nyerő a végén? Ki lesz a győztes? Nem tudhatod, hisz itt semmi nem az, aminek látszik… Vagy netalántán mégis?

Na, ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor rettentően hálás lennék a segítségedért.
Idevárom a leveled: livi.torok@gmail.com

Előre is köszönöm:
Livi
/az oldalon csikigirl néven olvashatsz tőlem :D/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 12 (kedd), 16:25 
Zöldfülű

Már tárgytalan a dolog!

Sziasztok! Egy megbízható, nem túl elfoglalt bétát keresek, aki szívesen segítene a munkáim kidolgozásában. Legfőképpen a helyesírásom szorul némi csiszolásra, de a véleményekre és tanácsokra is vevő vagyok, szeretném az olvasó szemeivel is megismerni a könyvemet, valamint javaslatokat fogadni tőle.
Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha hetente legalább kétszer értékelni tudnád a friss fejezetemet, mert nem szívesen várok heteket a béta válaszára.

A javításra szoruló történet az Életfonal: A láthatatlan címet kapta, ennek a történetnek kéne a fejezeteit átolvasnia egy bétának, mielőtt feltöltésre kerülnének. A Privet Driveban foglal helyet, természetfeletti elemeket nem vezetek bele.

Szeretnék:
- elsősorban helyesírási javításokat, elgépelésekre való felhívást
- véleményt az aktuális fejezetről
- tanácsokat, javaslatokat

Ha jelentkeznél bétának, írj e-mailt erre a címre: picurgrg@gmail.com

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lina Bellus 2013 február 18 (hétfő), 17:44-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 06 (szerda), 18:18 
Zöldfülű

TÁRGYTALAN!

Sziasztok!
Keresek egy megbízható, kezdő írókkal foglalkozó, tapasztaltabb bétát, aki ha kell, havat-sarat a nyakamba zúdít!
Mivel magam is bétázok, helyesírásom jó, stilisztikai hibákat ritkán ejtek, viszont úgy érzem, kell valaki, aki elsőként átolvassa, véleményt mond az elkészült részről; grammatikailag és olvasói szemmel. Mert ugyebár egyszerűbb más írásában megtalálni a hibát, mint a sajátjában.

A történet első feltöltésre szánt írásom, Harry Potter témájú. A hét könyvet (kivéve a Halál Ereklyéi epilógusát) vettem alapul, Harry/saját szereplő lenne, megfűszerezve egy kis kaland-szerű valamivel.
Igyekszem kerülni az OOC karaktereket.

Amit szeretnék:
- terelgetést a jó irányba
- tanácsot, véleményt az íráskészségemmel kapcsolatban.
- egy színessel javított fejezetet :)

A történet nincs kész, most kezdtem, nem lesz minden nap időm. Ezzel kapcsolatban majd igyekszem tájékoztatni a leendő bétát.
E-mail-t várok ide: beta.saphrina@hotmail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 03 (vasárnap), 15:54 
Zöldfülű

Tárgytalan :D :P
Sziasztok! Keresek egy megbizhato, viszonylag gyrsan dolgozo bétát. A történet témája röviden: egy lány megöl egy rendőrt, ezzel védve magát. De van egy szemtanú aki megakarja keseriteni a nő életét. Jelentkezni emailban: danastackhouse@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 február 02 (szombat), 14:37 
Zöldfülű

Tárgytalan
Sziasztok!
Egy Odaátos fanfichez keresek egy megbízható, türelmes bétát. :lol:
Előre is köszi. :-D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fanno 2013 február 06 (szerda), 17:43-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 31 (csütörtök), 21:57 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Bétát keresek egy regényemhez, ami Sirius/Hermione párosítású; jelenleg 5 fejezet található meg az oldalon (a címe: Menta és eper). A főbb hibáim a szóismétlések, és néha magyartalan mondatokat írok (ez abból fakad, hogy túl sok dolgot akarok egyszerre belesűríteni egy mondatba). A helyesírásommal szerencsére nincs nagy gond; igazából csak arra lenne szükségem, hogy valaki átfussa, mielőtt feltölteném (illetve ha van javaslat a folytatásra, esetleg valami tipp, hogy minél jobban elkerülhessem az OOC karaktereket, akkor azokat is szívesen fogadom!)
Aki esetleg elvállalná, kérem írjon egy privát üzit! :)
Nagyon szépen köszönöm előre is! _U_

Már tárgytalan a dolog :)

<3 Fred, George, Sirius, Remus <3 - imádó ^^

Profil||Ficblog

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 29 (kedd), 19:31 
Zöldfülű

Köszönöm, sikerült bétát találnom!

Sziasztok, egy viszonylag új kategóriába (Vámpírnaplók) szeretnék Klaus / Caroline folytatásos történetet felölteni. Eddig kb. 4 fejezet van meg. Nem sok magyar fanfic van még a témában, próbálkozom eggyel, de nagyon örülnék egy kis segítségnek a gondolatjelek és a írói vénám terén :)

Előre is köszönöm!

simyevi@freemail.hu

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evidia 2013 február 20 (szerda), 9:04-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 29 (kedd), 13:54 
Zöldfülű

Sziasztok! :) Nagyon megköszönném, ha valaki vállalná a történetem bétázását - vagy legalábbis az 1. fejezetét! Kalandos-romantikus fanatsyról lenne szó.
Ezer hála annak, aki erre áldozza az idejét! :)

balatonyi.lilla@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 28 (hétfő), 22:16 
Zöldfülű

Tárgytalan!

Sziasztok!
Szükségem lenne egy lektorra, aki hetente/két hetente egyszer átnézné az éppen aktuális történetem fejezetét. Bajban vagyok a vesszőkkel és a párbeszédekkel, így jól jönne a segítség. A történet fantasy, kalandos, "humoros" és egy csepp romantikával fűszereztem. Ha szakítanál rám egy kicsit a szabadidődből, akkor kérlek, írj nekem itt privátban, vagy küldj egy e-mailt. Nagyon szépen köszönöm előre is!

kimura_93@citromail.hu

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kimura 2013 február 07 (csütörtök), 11:17-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 27 (vasárnap), 21:30 
Zöldfülű

Sziasztok!

Kezdő író (ez lennék én) keresi türelmes bétáját (ez pedig talán te leszel?)!
Amit ehhez rólam tudni kell:
- nem vagyok túl termékeny, viszont dolgozok egy egész történetre kiterjedő HP (eddig még csak ebben témában írtam) átíráson
- emellett vannak kisebb novelláim is, ihlettől függően
- a helyesírásommal szerintem nincsenek nagy problémák, viszont a vesszőkkel hadilábon állok
- néha elég magyartalanul vagy körülményesen fogalmazok
- a történettel kapcsolatban is szívesen fogadnék ötleteket, véleményt

Ha ezek után szívesen lebétáznál, vagy még kérdésed lenne keress meg az e-mail címemen: ffodor1996@citromail.hu vagy jelölj be skype-on: fodor.timi4
Várom a leveleket ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 25 (péntek), 10:44 
Zöldfülű

Syasztok!
Van egy történetem aminek már az első része fent van de a béta aki javította nem tudja tovább válalni az átnézést és most új bétára lenne szükségem. Főleg a vesszőkkel van van gond... a párbeszéd néha értelmetlennek tünik mert kihagyom hogy épp ki beszél mert átsiklok felette... és néha kihagyok mozzanatokat...
A történetről: Harry Potter és az eltitkolt örökség címen van fent az első rész. Nem követi a könyvet, egy "mi lett volna ha?" történet lenne az egész...
Ha tudnál segíteni akkor keres meg reni422@citromail.hu címen vagy itt privibe.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 23 (szerda), 18:47 
Zöldfülű

Sziasztok!
Belekezdtem egy Privet Drive történetbe és szükségem lenne egy kis segítségre.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 20 (vasárnap), 17:57 
Zöldfülű

Sziasztok!

Belekezdtem egy Fred/Hermione regénybe! Előzőleg a novellával akarok indítani, ami előzményként szolgálna. Kéne nekem ehhez egy béta. a főbb hibáim, általában a párbeszéd utáni és közti mondatok. Valahogy azt mindig elrontom. Kéne nekem segítség.
Lesz valaki annyira aranyos, hogy segít nekem? :) :oops:

Pusza: Swiky :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 20 (vasárnap), 17:17 
Zöldfülű

H e l l o.♣

Bétát keresnék slash témájú írásaimhoz. :) A hetero történeteimhez már találtam egy remek bétát, csak ő kissé viszonyog a fiú-fiú írásaimtól, és nem igazán szeretném ilyesmikkel zargatni. :)

Amilyen témákban előfordul, hogy írók:
~ Drarry. Csöppet nagy kedvenc. X'D
~ Snarry. Esetleg.
~ Alb./Scorp. Néha.
~ Draco/Blaise. Egyszer, esetleg kétszer.

Egyszóval... aki nagy Drarry szerető, az velem jól jár. :D
Privátba várom a jelentkezőket. :)

Bern.♣

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 18 (péntek), 15:00 
Zöldfülű

Sziasztok!

Folyamatban lévő regényemhez (mely elvileg itt található - http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=60758) bétát keresek.
A helyesírásommal nincs különösebb probléma, azt meg tudom oldani, inkább magával a stílussal, stilisztikával vannak gondjaim. Néha átfutok dolgokon, előfordulnak szóismétlések, van, hogy kevésbé vagyok logikus, nem mindig sikerül a dolgok mélyére ásnom, szóval felületes.

Olyan bétát keresek, aki tapasztalt, van ideje és elég gyorsan is dolgozik (türelmetlen vagyok, pláne, ha az én munkámról van szó), és nem fél attól, hogy kifejezze a véleményét mindenféle személyeskedést mellőzve. Bár így se kizárt, hogy megsértődöm (nehezem viselem a kritikát, de ki nem?), mindenesetre igyekszem majd túltenni magam rajta, ez a bétát ne idegesítse. :-)

Szeretném az írásomat az elejétől javítani, mert érzésem szerint kicsit el van kapkodva, és örülnék, ha a folytatásban is tudna segíteni, javítani a hibáimat, rugdosni a seggem, ha elakadok. (Az új fejezet is kábé két és fél év alatt íródott meg, ha nem három év volt az - még elbírálás alatt áll egyébként)

Nos, egy határozott, segítőkész és profi bétára lenne szükségem!

Ha érdekel a dolog, előbb olvass bele az Álmodj! című írásomba, majd ha ezek után se tántorodtál el és megláttad a hibákat, és javaslatot tudsz tenni a javításra, írj egy bemutatkozó email-t (nikomosimo@gmail.com), amiben feltünteted a korodat, és hogy kinek/kiknek a munkájában vettél részt.

Tudom, hogy kicsit álláshirdetéses követelményeim vannak, de ez tényleg nagyon fontos számomra.

Előre is köszönöm szépen!

Üdv

Niko Simo

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 15 (kedd), 16:47 
Zöldfülű

Sziasztok!
Nemrég találtam egy Twilight- Breaking Dawn- os nászéjszaka történetet angolul.
Nagyon hálás lennék, ha valaki lefordítaná nekem.
Akit érdekel a dolog bátran írjon erre az e-mail címre: kutyika@citromail.hu
Előre is köszi a vállalkozó szellemű merengőknek. :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 14 (hétfő), 19:21 
Könyvmoly

Ha valakinek van kedve bétát játszani a legújabb, készülő drarry fordításomban, szívesen veszem a jelentkezőket. Nem kell hozzá feltétlen angol tudás, annál nagyobb magyar tudásnak viszont örülnék.
Nagyjából másfél-két hetes feltöltéssel szeretnék frissíteni, tehát elengedhetetlen, hogy a jelentkező elérhető legyen. Szeretném, ha inkább tapasztaltabb béták jelentkeznének.
A helyesírásommal, fordítással nincs nagy gond, legfeljebb az elírások, olykor pedig a vesszőhibák okozhatják a gondot, és néhol jól jöhet egy-egy magyarítás, ha túlságosan körülményesen fogalmazok. PÜ-n és e-mailben megtaláltok.
Figyelmeztetés 1: hosszú a történet, tehát olyanok jelentkezzenek, akik nem futnak el 70-80 fejezet elől :)
Figyelmeztetés 2: makacs vagyok, tehát nem biztos, hogy megfogadom a tanácsokat, de meghallgatom a véleményeket.
Figyelmeztetés 3: Mivel fordításról van szó, csak a helyesírást és a magyaros fogalmazást kell nézni, a történet stílusát, javaslatokat a folytatásra, nem :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 13 (vasárnap), 20:39 
Zöldfülű

Sziasztok!
Kezdő író vagyok. Írtam egy kisregényt, 115 A4-es oldal. Megmutattam a magyartanáromnak, és minden létező rosszat elmondott róla. Miután kihevertem ezt a csapást, úgy döntöttem, hogy megpróbálom kijavítani. A helyesírásom eléggé bizonytalan, és talán a nyelvhelyességem is. Szeretném, ha valaki átolvasná, közölné, hogy milyen mértékben rossz, és hogy mit kell rajta javítani.
A történet egyébként egy fantasy, és egy boszorkánylányról szól, aki eléggé szerencsétlen.
Szóval, akit érdekelne az írjon!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 11 (péntek), 22:58 
Zöldfülű

Sziasztok!
Egy teljesen új és kezdő író, tele hibákkal (ez engem takar, bizony) egy megbízható bétát keres (ez pedig remélem te lennél:D). SLASH besorolású irományom egy lányról szól, aki belesodródik minden rosszba két természet feletti képességekkel bíró testvérpár hibáiból, akik a jót és rosszat testesítik meg, ám nem tudják pontosan, hogy kik is ők. +18-asra szánom (gyilkosság, kínzás, erotika, néhol trágár szóhasználat) Az első fejezetem begépelve kész. Ha érdekelne, elküldöm, vagy ha esetleg még betársulnál mellém, akkor írj nekem: lotti500@citromail.hu

Csömörletes, mihelyt túlontúl-édes."
Shakespeare: R & J

"De a jó és rossz tudásnak fájáról nem ehetsz:
mert azon a napon, amikor annak gyümölcséből eszel,
halálnak halálával halsz meg."
Genezis, 2:17

"Be van fejezve a mű, igen.
A gép forog, az alkotó pihen."
Madách

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 11 (péntek), 16:10 
Billentyűzetgyilkos

Kathy írta:
Sziasztok! :)

Most egy már megkezdett eléggé +18-as snarry regényhez/kisregényhez keresnék bétát! :) Nem lenne belőle gyakran fejezet, csak bizonyos időközönként, de szeretném folytatni! :)

Akit esetleg érdekel írjon itt, vagy a carina0001@freemail.hu email címen.

Köszönöm!

Szia Kathy!

Vár egy üzi a mailboxodban tőlem :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 09 (szerda), 13:38 
Sztorihajhász

Sziasztok! :)

Most egy már megkezdett eléggé +18-as snarry regényhez/kisregényhez keresnék bétát! :) Nem lenne belőle gyakran fejezet, csak bizonyos időközönként, de szeretném folytatni! :)

Akit esetleg érdekel írjon itt, vagy a carina0001@freemail.hu email címen.

Köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 08 (kedd), 0:19 
Zöldfülű

Sziasztok!

Megbízható bétát keresek most készülő regényemhez, akihez bátran fordulhatok tanácsért, és lehet rá számítani. Erről a történetről lenne szó: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=102957
cs.dalma90@gmail.com címen lehet elérni.

Előre is köszönöm a segítséget!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 07 (hétfő), 11:04 
Zöldfülű

Üdv! :-)
Ahogy a téma is mutatja, többek közt bétát keresek, aki helyesírási és nyelvi útvesztők mellett tanácsot is tudna nyújtani történetem sokszínűbbé, egyedibbé, vagy egyszerűen élvezhetőbbé való megírásában.
A történet első fejezete már olvasható az oldalon. http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=96741 Amit viszont érdemes róla tudni (többek közt), hogy Privet Drive azon belül is jrock kategória. +18 adott, elvégre slash!

A kritikát tűröm, elvégre csak is így tanul az ember. Szóval, csak bátran... Továbbá; hónaponkénti friss, tehát nem okoz gondot, ha a bétának épp kevés ideje akad. De az olyan emberek kérem kerüljenek, akik egyszerűen eltűnnek az éterben… :)
E-mail címem, ahogy elérhető vagyok: xoxokaira.chanxoxo@gmail.com

Köszönöm előre is!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 04 (péntek), 20:19 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: Képzeletbeli Birodalmam Kastélyába - földszint, balról az első szoba
Tárgytalan - avagy meg van a béta! :)

Ohayo! Szóval, egy nagy vonalakban romantikus történethez - de nem csöpögős! - keresnék bétát! xĐ Na, hagyjuk a formalitást!

Szóval, a története egy lányról szól, aki gazdag, és vallásos suliba jár. Mindemellett 18, és van egy jegyese, aki az ős ellensége. És itt jön a harmadik - dobpergés! - aki a lány pasija lesz, miközben az eljegyzést nem bontják fel. A két fiú, ugyan a büszkeség, és az önérzet miatt nem vallják be, de akinél van May, az a nyertes. Lesz egy fogadás is benne, valamint a két fiatal mindenáron meg akarja akadályozni az esküvőt. Vajon sikerül?

Na, igen, ennyi a története - nagy vonalakba. Igazából a párbeszédekbe bukik bele a bicskám, meg egy pár vessző... De, mindenképpen gyakorlott bétára lenne szükségem, aki nem hagy ott 2 nap után! :) ( luluka331@gmail.com , vagy pü-t a merengőn fenn vagyok- na ki gondolta volna? - Crazza Misya névvel!) *.*

Crazza Misya - Chika

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Crazza 2013 január 09 (szerda), 18:28-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 02 (szerda), 9:16 
Zöldfülű

Sziasztok, bétát keresnék egy erotikus/romantikus és krimis vonásokkal is rendelkező történet javítására és véleményezésére. Magánál a történetnél a krimi a fő irányvonal, de találhatóak benne erotikus jelenetek. A tartalom és a fő célközönség miatt nagykorú bétát keresnék, és lehetőleg nőt :)

A helyesírásommal alapvetően nem szokott gond lenni, nyelvhelyességi hibák becsúsznak, de jobban érdekel a cselekmény és a szereplőkről kialakult kép. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, az e-mail címem: tr.annamary@gmail.com

Előre is nagyon köszönöm :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 január 01 (kedd), 18:48 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresnék egy igencsak újszerű Harry Potter sztorimhoz (ha jól tudom, ilyen még nem túlzottan van se itt a Merin, se angolul a fanfiction.net-en).
A helyesírásommal nincs sok baj, lévén én magam is többször átellenőrzöm a munkáimat, viszont nagyon lusta tudok lenni, így bétámnak valószínűleg többször is le kell majd kiabálnia, hogy igyekezzek és ne lustuljak folyton.
Továbbá néhány ténynek segíteni kéne utánajárni, és segítség kéne néha az ötletelésben.

A sztori maga nagyon AU és saját szereplős. Kategóriája inkább kaland és általános, mint romantikus, de azt is szeretnék beletenni - idővel.

Ha valakinek felkeltettem érdeklődését, írjon bátran erre az email-címre : nuutcsi@citromail.hu

szerk.: jut eszembe, a citromail mostanában nem túlzottan megbízható, szóval írhattok itt is privátban :)

they laugh at me because im different. but i laugh at them because theyre all the same!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 30 (vasárnap), 21:39 
Zöldfülű

Ésss, senki többet harmadszor... ELKELT

Üdv!

Keresem párom. Egy új sztoriba kezdtem. A környezet egy kissé talán szokatlan. Irány a vadnyugat! Elsősorban nem a helyesírásomat górcső alá vevő partnert keresek, azzal nincs sok gond (bár apróbb hibák mindig becsúsznak). Sokkal inkább egy olyan segítő jelentkezését várom, aki meglátásaival segíti izgalmasabbá, érdekesebbé, megfogóbbá tenni a történetet. Néha saját fogalmazásom rabjává válok, és ilyenkor megesik, hogy nem tudok elszakadni egy-egy megoldástól. Amitől lehet, érdemesebb volna.

Ezen a címen vagyok elérhető: hablatybela@gmail.com (ha lehet, közvetlen erre írjatok)

Kiegészítésként még annyi, hogy vélhetőleg nem tudom naponta frissíteni a sztorit, így az sem baj, ha az illető (előreláthatólag) hetente tud rendelkezésemre állni.

Uff, én beszéltem! : )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 29 (szombat), 17:25 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Egy kész regényemet szeretném, hogyha valaki átnézné.
Megbízható embert keresek, ugyanis a könyv ajándékként ki lesz nyomtatva, szóval a hibák számát szeretném a lehető legkevesebbre leredukálni.
Közel 200 oldal wordben. A történeteket fejezetenként küldöm át annak, aki elvállalja, hogy én is nyomon tudjam követni a változásokat.
Legkésőbb május végéig végezni kellene a javítással. Szóval aki elvállalja, az maga tudja beosztani, hogy milyen tempóban javítja.

Erről a történetemről van szó: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=96257

Ha valakit érdekelne, akkor itt tudtok elérni: livi.torok@gmail.com

Előre is köszönöm a segítséget.

Livi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 27 (csütörtök), 22:52 
Zöldfülű

Sziasztok!

Erősen készülő félben lévő történetemhez keresek bétát, vagyis hát valakit, aki segítene némileg gatyába rázni a fantáziám tartalmát. A történet témája és maga a világa a fantasy műfajba sorolható és egyáltalán nincs köze a fanficekhez.
Tudom, hogy ez egy nehezen emészthető kérdéskör, de ha lenne valaki, akit érdekelne a dolog, az jelezze nekem a talesofitya@gmail.com címen. A helyesírással nem igazán vannak gondjaim inkább a gondolat vezetéssel és az összefüggésekkel nem sikerült jó viszonyt kialakítanom.

Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 25 (kedd), 21:12 
Zöldfülű

Már van jelentkezőm:-)
Sziasztok!
Készülő Dramione történetemhez keresnék bétát. A helyesírással nem igazán van bajom, de néha becsúszik egy-két hiba. Inkább a vesszők azok, amik kifognak rajtam. Olyasvalakit szeretnék, aki végig tudna nekem segíteni, néha még ötlettel is ellátni, ha szükség lenne rá.
A történetről elöljáróban annyit, hogy megpróbálok hű maradni az eredeti történethez, amennyire csak a szereplőpáros engedi. Nem akarok nagyon eltérni az eredeti szereplőábrázolástól, de azért fellelhető lesz az ilyesmi. És ugyebár lesz benne az a fránya alternatív univerzum is. Amúgy a cselekmény a háború után játszódik, amikor hőseink az utolsó tanévüket töltik a Roxfortban.

Ha szeretnél a segítségemre lenni, akkor írhatsz egy privát üzenetet, illetve egy e-mailt is: rixanagray@hotmail.com
Előre is köszönöm

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 24 (hétfő), 22:00 
Sztorihajhász

Sziasztok!
Van az oldalon egy már régebben elkezdett írásom az I will try to fix you. Már 16 fejezet van fent belőle, de egy időre leálltam az írással. Most szeretném folytatni, már van is kész néhány új fejezetem. Keresek egy bétát, aki minimum hetente egy fejezetet ki tud javítani, szakmai tanácsokkal tud ellátni(ez a része nem kötelező: )) ) és lehetőleg tényleg úgy javítaná ki a fejezetet, (max 7-8 oldalas fejezeteket írok, szerintem ez még csak nem is olyan rémesen sok) hogy ne dobják vissza háromszor.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=90770

Itt a link, ha valakit érdekel a történet (saját szereplő/Piton, de a szerelem mellett sok más dolog is fontos szerepet játszik benne.)

És az email címem: carina001@freemail.hu, de itt is írhattok, figyelni fogom. :)

Előre is köszönöm!

Kathy

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 23 (vasárnap), 7:57 
Szárnybontogató

TÁRGYTALAN

Hali, mindenki :) Sürgősen bétát keresnék, olyat aki nem szívódik fel meg miegymás. Előre is köszönöm ;;)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kureha 2012 december 25 (kedd), 10:39-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 23 (vasárnap), 7:53 
Szárnybontogató

andra925 írta:
Sziasztok!

Én kifejezetten olvasót keresnék, nem bétát, ugyanis ez alkalommal nem a hibáimra lennék kíváncsi, hanem arra, hogy egy-egy történet milyen olvasmányélményt nyújt. Van néhány kész regényem, ezekre keresnék olyan vállalkozó szellemű embereket, akik egyben (vagyis nem fejezetenként) elolvasnák őket, és utána kapnék egy részletesebb beszámolót a cselekményről és a szereplőkről.

Ez a profilom: http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=14781, itt megtalálhattok egy-két történetet tőlem. Ehhez hasonló regényekre lehetne számítani tőlem, szeretném, ha valaki(k) az itt lévő kettőt is elvállalnák.

Az e-mail címemen lehet a legegyszerűbb megtalálni, szinte azonnal válaszolok minden üzenetre:
tr.annamary@gmail.com

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget :)

jelentkezem

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 22 (szombat), 21:02 
Zöldfülű

Sziasztok!

Én kifejezetten olvasót keresnék, nem bétát, ugyanis ez alkalommal nem a hibáimra lennék kíváncsi, hanem arra, hogy egy-egy történet milyen olvasmányélményt nyújt. Van néhány kész regényem, ezekre keresnék olyan vállalkozó szellemű embereket, akik egyben (vagyis nem fejezetenként) elolvasnák őket, és utána kapnék egy részletesebb beszámolót a cselekményről és a szereplőkről.

Ez a profilom: http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=14781, itt megtalálhattok egy-két történetet tőlem. Ehhez hasonló regényekre lehetne számítani tőlem, szeretném, ha valaki(k) az itt lévő kettőt is elvállalnák.

Az e-mail címemen lehet a legegyszerűbb megtalálni, szinte azonnal válaszolok minden üzenetre:
tr.annamary@gmail.com

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 22 (szombat), 19:14 
Zöldfülű

Sziasztok!

Odaát/Supernatural fanfichez keresek egy bétát, hetente egy részt szeretnék feltenni. A történet a hatodik évad idején játszódik. A helyesírással nagyjából boldogulok, inkább a logikai bakik kiszűréséhez lenne szükségem segítségre.

Előre is köszönöm! :)

angelina1991
jackie14@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 20 (csütörtök), 21:29 
Zöldfülű

Megvan a bétám! :)

Sziasztok egy drága önfeláldozó lelket szeretnék segítségül hívni a sima kis romantikás fanficemhez :) (még elég kezdő vagyok)

mail:nyavessz@gmail.com

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hejga 2012 december 30 (vasárnap), 6:40-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 17 (hétfő), 22:55 
Szárnybontogató

Tárgytalan, megoldódott:)Sziasztok! Sürgősen keresek egy szuper bétát, aki gyorsan átnézi nekem az első közönség elé tárandó Twilight alapokon nyugvó ficemet! Valaki kérem segítsen ki, mert egyedül nem megy! Köszönöm előre is! :)
Üdv: Fricskamacska

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fricskamacska 2012 december 27 (csütörtök), 19:55-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 08 (szombat), 20:59 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Roxfort, Mardekár ház klubhelyisége, ifj. James Potter mellett
Tárgytalan, találtam bétát.

Sziasztok!

Egy bétát keresnék, aki átnézné a most induló történetemet. Egy Éhezők Viadalaficről van most szó. Aki elvállalná, küldjön nekem egy PÜ-t! Előre is köszönöm! ;)

Üdv:
_Bellatrix_

“Egyikünk élete sem könnyű. És akkor? Legyen bennünk kitartás, és mindenekelőtt bízzunk önmagunkban. Hinnünk kell benne, hogy tehetségesek vagyunk valamiben, és ezt a valamit -kerül, amibe kerül- meg tudjuk valósítani.” (Marie Curie)

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 december 05 (szerda), 21:59 
Zöldfülű

Tárgytalan! Megvan a bétám!

Sziasztok! Bétát keresek már folyamatban lévő Draco/Hermione történetemhez. Volt egy hosszabb szünet és a régi bétámat elnyelte a föld. Főként vesszőhibáim vannak.
Mail: loveless00@freemail.hu

A segítséget és a válaszokat előre is köszönöm.

Caty

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Caty00 2012 december 11 (kedd), 19:34-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 26 (hétfő), 19:28 
Zöldfülű

Sziasztok! Pályakezdő írópalánta keres egy bétát. Tömény őszinteséget várok el, ennyi igényem van. Nem fogom hajnali kettőkor kiugrasztani új történettel, ne aggódjon, ha öt percet rám szán, az tökéletes. Sajnos ritkán tudok gép elé kerülni, ezért nincs is annyi időm írni. Jó dolga lesz mellettem, fogékony vagyok bármire :D
Athenia

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 25 (vasárnap), 17:19 
Zöldfülű

Sziasztok!
Még eléggé új vagyok és éppen ezért keresnék egy bétát, aki rendszeresen segítene nekem átnézni a történeteimet. Lehetőleg olyan jelentkezzen, aki nálam ebben a posztban állandósulni tud! Ez fontos lenne. Mivel sok a romantikus történetem elsősorban lányok jelentkezését várnám, de természetesen fiú is tökéletes ha nem retten el némi romantika olvasásától. :)
Jelentkezni ezen az email címen lehet: kiaraa13@citromail.hu

A leendő jelentkezőknek előre is köszönöm ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 22 (csütörtök), 16:46 
Fanficbúvár

Sziasztok!

Lektorom már van, nem is akármilyen, de azt hiszem, ez mégis ebbe a topicba tartozik. :)

Olyasvalakit keresek, aki ő maga, személyesen foglalkozott/foglalkozik műkorcsolyával és a segítségemre lenne. Tehát nem kell semmit javítani, bétázni, csak egy készülő történetemnél nem tudom tovább halogatni, hogy konzultáljak valakivel ebben a kérdésben. Alapvetően szerintem egyszerű, de magamfajta kívülálló számára nem egyértelmű kérdéseket tennék fel.

Köszönöm előre is,
Tigi

Mail: giti.tigi@gmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 10 (szombat), 11:13 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresnék, egy középkorban játszódó történethez. A főszereplő egy tizenöt éves fiú. Az alapsztori, hogy aki bármilyen bűnt elkövet, azt nem börtönbe zárják, kivégzik, stb., hanem magukkal viszik a fővárosba, ahol egy kis kiképzés után egy Labirintusaréna nevű helyre dobják a többi fogollyal együtt, és aki megnyeri, azt szabadon engedik, beköltözhet a fővárosba, pénzt kap, stb. ...
Leginkább a logikai hibákra kéne majd odafigyelni, meg persze pár elgépelésre és vesszőhibára...

Amennyiben szívesen bétáznál, írj erre az email címre: cole.cyrodiil@gmail.com

Előre is köszönöm! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 05 (hétfő), 12:11 
Zöldfülű

BETELTEM :)

Sziasztok!!!

Ismét szabad vagyok, így újra szívesen vállalnék bétázást :) Eddig 9 történetet javítottam, amiben voltak hosszabbak és rövidebbek egyaránt :)

Ha szükséged van segítségre itt -> mejcikeee1228@gmail.com megtalálsz :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mejcike 2012 november 10 (szombat), 11:42-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 02 (péntek), 22:43 
Zöldfülű

Sziasztok!
Általában, Nikitta néven írok, legyen az fanfiction vagy akár valami saját. Problémáim vannak a helyesírással, habár sokszor csak figyelmetlenségből. Gyakori hibáim a vesszők, netán a szóközök a gondolatjelek előtt, illetve pár helyesírási hiba is. Nem mindig vagyok tisztában a megfelelő tagolással. Ezért szeretném ha egy béta keze ügyébe venné a történeteimet. Olyannal szeretnék együtt dolgozni, aki valóban ért a dolgához, mert régen is volt bétám, de volt, hogy nem érkezett vissza javítás aztán semmi, vagy volt hogy visszaérkezett, mondván hogy csak két-három hiba volt benne, amit javított is az illető, de mint kiderült nem alaposan. Én ezúton kérném egy megbízható ember segítségét. Minden hibámról meghallgatom a véleményt, a kritikát, szívesen elfogadok tanácsot. Az e-mail címem: nikitta-san@hotmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 november 02 (péntek), 21:24 
Zöldfülű

Sziasztok! Biró Attila vagyok és az életem történetét írom - Életkép címen. Kellene egy kis segítség, szeretném ha le ellenőriznék nyelvtani helyességét illetve a szavak számát. Előre is köszönöm!
Elérhetőség: E-mail: residentmusic@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 28 (vasárnap), 15:35 
Zöldfülű

Sziasztok!

Az Utolsó év c. történetemhez keresnék bétát.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101516

Nem olyan súlyosak a hibáim, leginkább elgépelések, és a rossz helyen használt vesszők.
Köszönöm! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 24 (szerda), 15:26 
Zöldfülű

Sziasztok!

Két ficem számára keresek bétát:
- "Tanár-diák (v)iszony": Harry/saját szereplő
- "Ismered Nina Bayt?": Privet Drive

A helyesírásom nem nagyon szörnyű, többnyire elgépelek, vagy a szó vége nem egyezik a szó elejével :roll: Olyan bétát keresek, aki kiszúrja a kis hülye hibáimat :-)
Akit érdekel valamelyik, vagy akár mindkettő, keressen meg!

Köszi! :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 22 (hétfő), 12:47 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy tapasztalt(abb) bétát keresnék egy most készülő krimimhez, ami nem kevés erotikus tartalommal bír. Főleg a nyelvhelyességi hibákra és a tartalomban rejlő logikai buktatókra vagyok kíváncsi, remélhetőleg a helyesírásommal nem lesznek különösebb gondok. A cselekményről:

Thomas Wise, a bostoni egyetem egyik oktatója nem tudja eldönteni, hogy élete legjobb vagy legrosszabb napja köszöntött rá. Először meggyanúsítják, hogy megpróbálta lelőni egy kollégáját, majd a női mosdóban összefut Nathalie Bliss-szel, a gyönyörű prostituálttal, aki felajánlja, hogy megszökteti a rendőrség elől. Thomas, mivel úgy látja, hogy egyedül így kerülheti el a letartóztatást, beleegyezik… eddig nyugalmas élete pedig gyökeres fordulatot vesz. Forró viszonyba bonyolódik Nathalie-val, ám ennek ez az ára, hogy minden lépését megfigyelik - és szép lassan már csak magatehetetlenül vergődik, mint egy légy a hálóban.

A történetből 4 fejezet van kész, előreláthatólag 13-14 fejezetes lesz. Ha valakit érdekel a történet, írjon egy e-mailt a tr.annamary@gmail.com címre.

Előre is köszönöm :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra