Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 18:38

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3684 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 74  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 08 (vasárnap), 11:45 
Betűmániákus

Mystra írta:
Lionela írta:
Amolyan "átlagsztori" senkinek se az igénye, pedig néha azt is jó lenne már olvasni :lol: :lol: :lol:

Én azért adtam a HP-ből két végletet, mert reméltem, hogy valakinek egyikhez se fűlik majd a foga és megvalósítja az "átlag" Ulquiorra×Ichigo párost x'D Szóval nálam az volt a "highly recommended" ficötlet, de ahogy elnéztem, sajnos nem túl nagy az animés bázis :(

Azért volt pár animés kívánság -, igaz nem sok - pedig azért azt is jó elolvasni...
Teszem hozzá, én nem sokat láttam/ismerek, így örülök, hogy nem kell ilyen témájút írnom :oops:

Az ajándékomat én tegnap elkezdtem, és kicsivel több, mint két oldal lett :o Remélem, továbbra is ilyen jól haladok majd, s akkor talán kettőt is meg tudnék írni... :oops: *álmodozik, de jó lenne*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 08 (vasárnap), 0:55 
Sztorihajhász

Mystra írta:
Lionela írta:
Amolyan "átlagsztori" senkinek se az igénye, pedig néha azt is jó lenne már olvasni :lol: :lol: :lol:

Én azért adtam a HP-ből két végletet, mert reméltem, hogy valakinek egyikhez se fűlik majd a foga és megvalósítja az "átlag" Ulquiorra×Ichigo párost x'D Szóval nálam az volt a "highly recommended" ficötlet, de ahogy elnéztem, sajnos nem túl nagy az animés bázis :(

Hát, a Bleachcsel még csak ismerkedek, de lassan az is magával ragad, mint előtte sok más^^ Drukkolok, hogy jót kapj, hátha valaki megírja neked. Tudod az Arankár...oh párdon a remény hal meg utoljára :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 23:47 
Tollforgató

Lionela írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 23:28 
Ó-nagy-admin "backstage"

via o_O írta:
a sötétet nehezebben lehet elrontani:D
a félelem és a depresszió mindenkinek ugyanazt jelenti, de a humor szubjektívebb szerintem..
de azért sok szerencsét :D

Amúgy feltűnt hogy az üstösök 99%-a a három véglet közül kérte valamelyiket: sötét/depis - cukros - humoros

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 23:25 
Zöldfülű

Nemámka írta:
via o_O írta:

am én csak attól félek, hogy nem fog tetszeni az ajándékom. főleg h humorosat kért és nekem a poénjaim 90%a csak nekem vicces..

:)
nekem meg főleg hogy sötétet kell írnom XD hát ez jó :D

a sötétet nehezebben lehet elrontani:D
a félelem és a depresszió mindenkinek ugyanazt jelenti, de a humor szubjektívebb szerintem..
de azért sok szerencsét :D

"Sárgát," mondta Edwardnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 23:08 
Sztorihajhász

via o_O írta:
Nemámka írta:

jó neked. én még mindig gondolkodom XDD
jaj nehogy azt hidd :) ha elbukom nemhogy nem jelentkezem jövőre, hanem elásom magam :D

nyugi, énis. vanidőnk^^ hadd érjenek a gondolatok és jó ötletek. én csak jegyzetelek és egy-két jó sort leírok, hogy nehogy elfelejtsem. de decemberig nem is állok neki írni, előbb álljon össze a fejemben.

am én csak attól félek, hogy nem fog tetszeni az ajándékom. főleg h humorosat kért és nekem a poénjaim 90%a csak nekem vicces..

:)
nekem meg főleg hogy sötétet kell írnom XD hát ez jó :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 23:04 
Zöldfülű

Nemámka írta:

jaj nehogy azt hidd :) ha elbukom nemhogy nem jelentkezem jövőre, hanem elásom magam :D

nyugi, énis. vanidőnk^^ hadd érjenek a gondolatok és jó ötletek. én csak jegyzetelek és egy-két jó sort leírok, hogy nehogy elfelejtsem. de decemberig nem is állok neki írni, előbb álljon össze a fejemben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 22:45 
Sztorihajhász

Mystra írta:
Nemámka írta:
ez egy jó ötlet x'D

A fenébe, akkor most már veled kell versengenem az utolsó helyért :P

Büszkén jelentem, ma is írtam. Totál nem értem magamat :'D Több mint fél oldalt kipöccintettem a tollacskámból a buszon ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 22:38 
Tollforgató

Nemámka írta:
ez egy jó ötlet x'D

A fenébe, akkor most már veled kell versengenem az utolsó helyért :P

Büszkén jelentem, ma is írtam. Totál nem értem magamat :'D Több mint fél oldalt kipöccintettem a tollacskámból a buszon ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 21:59 
Sztorihajhász

Mystra írta:
Nemámka írta:
én is ettől féltem, nekem ugyanolyan hosszúak lettek, és nem akartam többet akadékoskodni :D de hála adminkáinknak jót kaptam ^^

Kezdem komolyan úgy gondolni, hogy ki kellett volna húznom az étlapról elég sok dolgot, de úgy gondoltam, nem leszek túl specifikus. Inkább pacifikus. És lám, ez lett belőle :'D (Ha valami csoda folytán jövőre lesz Üst és én jelentkezem, akkor nem fél órát szánok rá, hogy összegyűjtsem, miket nem bírok, hanem rögtön elkezdem összecsipegetni, amint elkészül a kiírás... és az újabb jelentkezők megjelenésével folyton bővítem, hogy mit nem szeretnék megírni :? Oh, és igyekszem utolsónak jelentkezni ;) xD)

ez egy jó ötlet x'D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 20:53 
Tollforgató

Nemámka írta:
én is ettől féltem, nekem ugyanolyan hosszúak lettek, és nem akartam többet akadékoskodni :D de hála adminkáinknak jót kaptam ^^

Kezdem komolyan úgy gondolni, hogy ki kellett volna húznom az étlapról elég sok dolgot, de úgy gondoltam, nem leszek túl specifikus. Inkább pacifikus. És lám, ez lett belőle :'D (Ha valami csoda folytán jövőre lesz Üst és én jelentkezem, akkor nem fél órát szánok rá, hogy összegyűjtsem, miket nem bírok, hanem rögtön elkezdem összecsipegetni, amint elkészül a kiírás... és az újabb jelentkezők megjelenésével folyton bővítem, hogy mit nem szeretnék megírni :? Oh, és igyekszem utolsónak jelentkezni ;) xD)
Na nem baj, már van sztoriötlet, és megvan, hogy hogy fogják hívni drága főhőseinket. Kivételesen nem lapoztam fel érte több ezer vezeték- és utónevet, hogy olyan legyen, amilyet szeretnék... ^^'

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 20:46 
Sztorihajhász

Mystra írta:
Jan Collie írta:
ha beleírtad volna a kikötésekbe, h az ominózus szereplőről nem akarsz írni, figyelembe vettük volna. de nem jelezted. sőt, az egyik kívánságodban szerepel is. így nincs lelkiismeret furdalásom.
a tanuláság: legközelebb bátran írjatok több kikötést, h mit nem akartok írni.

:lol: Akkor azt hiszem, hosszabb lesz a kikötéslista, mint a rendes. xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 18:50 
Betűmániákus

Én már a mostni kikötéseimnél is azt éreztem, hogy túl hosszú lett. Szóval vadonviki megértelek és sajnálak, de remélem azért sikerülni fog és az ajándékozott is örülni fog neki! :-D
És juju azzal is egyetértek, hogy adni jobb mint kapni! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 17:31 
Szárnybontogató

Egyetértek.
És azt hiszem ez lesz idáig a leghosszabb írásom. Már most terjedelmesebb, mint bármelyik fejezetem és lazán az elején vagyok:D
Csak azzal a fránya 12es korhatárral szenvedek meg, de hogy Jant idézzem, nem írtam bele:D
De jó lenne, ha tetszene majd az írásom annak, akinek készül:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 17:11 
Fanficbúvár

Igen, lehet,hogy lesz a vége.:D De, az is elfordulhat,hogy jövöre Janék nem válalják be, újra. Megtudnám érteni őket... rengetek munka van vele! De, szerintem Janék örmmel csinálták meg nekünk, úgyhogy nagyon hálásnak kell lenünk, szerintem. Most, viszont az a lényeg, hogy írjunk/rajzoljunk és,hogy majd örömet szerezünk annak akinek az ajándékot készitjük... hiszne, úgye jobb adni,mint kapni. >:D<

Jó agyalkázást mindenkinek! O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 15:27 
Tollforgató

Jan Collie írta:
ha beleírtad volna a kikötésekbe, h az ominózus szereplőről nem akarsz írni, figyelembe vettük volna. de nem jelezted. sőt, az egyik kívánságodban szerepel is. így nincs lelkiismeret furdalásom.
a tanuláság: legközelebb bátran írjatok több kikötést, h mit nem akartok írni.

:lol: Akkor azt hiszem, hosszabb lesz a kikötéslista, mint a rendes. xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 15:20 
Fanfic-faló

vadonviki írta:
Jöttem megcáfolni a többieket... én csak olyat kaptam, amiben fontos egy általam kevésbé kedvelt szereplő, ezért nem igazán örültem, és elég nehéz dolgom is lesz vele. De csakazértis megcsinálom! XD Az egyikhez szerencsére már van ötletem. És nagyon remélem, hogy tetszeni fog az ajándékozottnak...

a tanulság: legközelebb bátran írjatok több kikötést, h mit nem akartok írni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hudakk03 2009 november 12 (csütörtök), 0:03-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 07 (szombat), 13:43 
Írópalánta

Jöttem megcáfolni a többieket... én csak olyat kaptam, amiben fontos egy általam kevésbé kedvelt szereplő, ezért nem igazán örültem, és elég nehéz dolgom is lesz vele. De csakazértis megcsinálom! XD Az egyikhez szerencsére már van ötletem. És nagyon remélem, hogy tetszeni fog az ajándékozottnak...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 06 (péntek), 21:24 
Fanficbúvár

Jan, Puppy és Luna tényleg remek munkát végeztek, hiszen nem nagyon van olyan,hogy valaki azt írta volna,hogy semmit nem tud kezdeni a listájával. Vagy legalább is itt a forúmon nem nagyon nyilatkozott ilyet senki!:)

Nekem is sikerült már, majdem egy oldal írnom! De holnap tényleg belehuzok :D

Sok Iclhete mindenkinek! :x :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 06 (péntek), 21:14 
Könyvmoly

Én nagy késéssel jelentem: megkaptam a mailt.
ééés.... annyira örülök neki! nagyon-nagyon imádom az ötleteket. pontosabban egyet, első elolvasásra tudtam, melyiket szeretném megírni, sőt, még lehet, hogy rajzolok is :) :) nagy-nagy köszönet ezért az adminoknak :D imádlak titeket. nagyon örülök :)

puszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 06 (péntek), 17:47 
Betűmániákus

Kis késéssel én is megérkeztem, s nagyon köszönöm az ajándékötleteket, amiket kaptam! Legszívesebben mind a hármat megírnám :-D
Remélem legalább kettőt meg tudok írni, mert jönnek és jönnek az ötletek :-)

Szerintem mindenki annyit írjon, ahogy jól esik, vagy éppen hogy tud, nem érdemes túlbonyolítani :lol:

Nem tudom, de ha írunk/írok a suliban, soha nem kérdezik, mert hozzá vannak szokva, egyik srácot azzal ráztuk le állandóan, hogy elkezdtünk a ficcekről beszélni :twisted: :twisted:

A legjobban én a suliban tudok, olyan órákon, amin különösebben nem kell figyelni (fizika, ének, föci, stb.) és itthon, ha ki tudom zárni a külvilágot, de főleg, ha egyedül vagyok itthon, vagy éjszaka. :wink:

MINDENKINEK SOK SIKERT AZ AJÁNDÉKOK ELKÉSZÍTÉSÉHEZ!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 06 (péntek), 8:47 
Zöldfülű

Jajjj most aztán itt nagy elvárásokat állítottam :lol: :lol: Gyerekek, pedig csak mondtam egy oldalszámot, ami egy átlag hosszabb novellához tartozik, nincs itt semmilyen 10 oldal elvárás, nyugi, peace and love :!: :!:

Mellesleg nekem éjjel ment jól mindig az írás, inkább. Olyankor csend van, mindenki alszik (rajtam kívül) nyugi, pihi stb. A zene engem egy idő után elkezd zavarni, mert ha nem a hangulatnak megfelelő, vagy túl tartalmas a szám szövege, akkor elkezdenek elkalandozni a gondolatok mindenfele. :roll:
Jótanács: Suliban, ha kérdezték mit írok, mindig csak annyit mondtam, h "Semmit, figyelj a tanárra." (hehe, ehhez persze hozzátartozik, hogy barátnőmmel sokat amőbáztunk meg leveleztünk, de ez a tanárt nem zavarta, mert benne voltunk az 5 legjobb tanulóban és persze csendesen csináltuk, egyszóval voltak nálunk b...ogathatóbb emberkék).

Már két ötletet is megírnék, hezitálok egyelőre, jó kis listám van. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 21:07 
Könyvmoly

Hűűű... remülten olvastam a tíz oldal "elvárást", de látom, hogy az öt lesz a jellemző. Már elkezdtem bonyolítani a történetem, pedig még csak egy prológus vázlat van meg. Aztán rájöttem, hogy én más betűmérettel írok, megnéztem, átformáztam times new tizenkettesre... és nahát tizenkét oldal lett! :roll: Igazából nem tervezgetek, majd alakul, szeretném a történetet szépen felépíteni, lehet kell a tíz oldal, de nem törekszem rá. Főleg, hogy rajzolni is szeretnék, arra már három skicc van. :-)
:-h
Clarey

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 20:59 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Én is nagyon örülök a kívánságnak, bár én nem választottam ki előre konkrét felhasználót magamnak, vigyorogtam mikor megláttam a listát, mert két történetet is szívesen megírnék a három ficötletből. Majd meglátjuk...

Még aznap kiírtam egy kis füzetecskébe az összes ötletet, így mindig nálam lesz, ha valami létfontosságú momentum eszembe jut, le tudom írni. ^^ (Azon gondolkoztam, mi lenne ha a villamoson elhagynám. Mennyi lenne az esélye, hogy valaki olyan emeli fel, aki meris? :-D )

Gratulálok a szervezőknek, azt hiszem a legtöbbünk örül annak, amit kapott. És minden írónak sok ihletet kívánok! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 20:22 
Betűmániákus

Én nem tudok suliba írni, így marad az itthon :-D De engem amúgy is mindig kb, éjfélkor száll meg az ihlet, az ajándékomból másfél oldal kész van, persze, hogy azt is éjfélkor kezdtem el írni :lol:
jó sok ihletet és időt kívánok mindenkinek az ajéndék megírásához! :-)V
amúgy tavaly volt olyan ajándék ami nem tetszett az ajándékozottnak? valaki esetleg tud ilyenről?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 20:12 
Fanficbúvár

Én nem nagyon szoktam írni a suliba,mert ott nem az igazi :roll: Nekem az íráshoz nyugi kell és vlami jó kis zene 8->
Azt hiszem, csak attól füg,hogy hány oldal lesz (5 vagy 10),hogy mennyi energiám van :oops: De, mivel nagyon szeretnék örömet szerezni annak akinek írom, az ajándékot igyekszem,majd úgy megírni,hogy neki is nagyon tessen. És mivel remek az ötlet maga, szerintem ez nem is lesz próbléma :-)P

Iclhetben gazdag írogatást kívánok! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 19:47 
Tollforgató

Tulajdonképpen elkezdtem angolon írni, de a tanár nagyon csúnyán nézett rám. Akkor megmagyaráztam neki (angolul), hogy ez egy karácsonyi ajándékozás lesz, és sorry, de most jönnek az ötletek. xD Csóválta a fejét, de szerintem a múltkori összetűzésünk (:roll:) óta inkább nem kekeckedik, ha nekiállok valamit írni, és füstöl a papír a kezem alatt... :lol:

Az gáz, ha egy ötoldalas íráshoz féloldalas karakterkidolgozást írtam magamnak? :? :lol: Hát, amennyi ötletem van, abból kb. egy regényt lehetne írni xD Csak kivitelezni nincs se időm, se energiám (inkább utóbbi :()... (Akinek meg karácsonyi hangulatra lenne szüksége az ihletgyűjtéshez, annak ajánlom Schubert Gute Nachtját, a Winterreise-ből. :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 19:41 
Billentyűzetgyilkos

sztem ez már egyáltalán nem tartozik az üsthöz ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 19:38 
Sztorihajhász

Okashi sama írta:
Hát tőlem egyszer elvett az ofő, egy hardcore slash-t. :lol: Gondolhatjátok, mit reagálhatott miután elolvastaXD

júj :D és mi lett?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 19:34 
Zöldfülű

Nemámka írta:
Susie Lupin írta:
Bár a suliban írással meg az is gáz, hogy mindenki nekiáll kérdezgetni, hogy "mit írsz, mit írsz?" és engem ez nagyon de nagyon szokott idegesíteni. Egyszerűen falnak megyek tőle $fal

na ez van nálam is :D és ezt nagyon utálom. és ha véletlenül meg beleolvasnak akkor FÚJ SLASH meg ilyenek :? de örülök a kívánságoknak, már tudom mit fogok írni és váz-latolgatok ^^' csak majd itthon aztán ennyi :D ha a számítógépezés rovására megy, az csak jót jelent...

Hát tőlem egyszer elvett az ofő, egy hardcore slash-t. :lol: Gondolhatjátok, mit reagálhatott miután elolvastaXD

Nyappi~ Drarry~ Snarry~
Toshiya, Okashi, anyámkínja~~ >w<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 19:30 
Sztorihajhász

Susie Lupin írta:
Bár a suliban írással meg az is gáz, hogy mindenki nekiáll kérdezgetni, hogy "mit írsz, mit írsz?" és engem ez nagyon de nagyon szokott idegesíteni. Egyszerűen falnak megyek tőle $fal

na ez van nálam is :D és ezt nagyon utálom. és ha véletlenül meg beleolvasnak akkor FÚJ SLASH meg ilyenek :? de örülök a kívánságoknak, már tudom mit fogok írni és váz-latolgatok ^^' csak majd itthon aztán ennyi :D ha a számítógépezés rovására megy, az csak jót jelent...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 19:23 
Zöldfülű

Hát... Én jelenleg a mumpszosok táborát gyarapítom, szal van időm írniXD Több mint egy oldal kész - bevezetésként! :lol: *nála ez nagy haladásXD*
És én szerintem szintén az öt oldalas táborban leszek... bár ha így haladok, ez annyira nem is biztos... még pályázok a hét oldalra :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 19:12 
Könyvmoly

via o_O, teljes mértékben egyetértek veled, és én is valami ilyesmit akartam írni először, csak meggondoltam magam :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 19:05 
Szárnybontogató

Szerintem fölösleges ez az összeszégyellősdi, hisz néha egy tartalmas,frappáns novella színvonalasabb lehet mint egy oldalak tömkelegéig húzott "üres" regény..
Hiába közhely, igaz, hogy a minőség többet számít, mint a mennyiség :)
Ráadásul van, aki terjengősen, van aki kifejezetten röviden tud műremeket alkotni. Szal fel a fejjel és ha van ihlet, spuri :D

Idézet:
Jesszusom! Hajnali három?! Olyankor aludni kell, és álmunkban kiötleni millió szépséget! *az örök lusta kiszólt belőle*

Nekem olyankor megy a legjobban, nah:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 19:01 
Zöldfülű

Sziasztok! :)

Én is megkaptam a kéréseket, és azt hiszem, már eldőlt, hogy melyiket csinálom. :) Hagyom még egy kicsit érni az ötletet, aztán bele fogok. ^^

Én suliban is tudok írni, mivel osztálytársaim között is van olyan, aki olvassa az írásaim, szóval előbb-utóbb úgyis látni fogja...

Egyébként nekem is éjszaka jönnek az ötletek. :D Vicces, mikor tudom, hogy másnap suli, és aludni kéne, erre nekiállok újabb fejezetet írni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 18:54 
Fanfic-faló

Hali!

Gondoltam szólok, hogy én is megkaptam *fáziskésésben van* és nagyon köszönöm, ügyik vagytok _U_

Kicsit extrémebb öteleket kaptam, de nem baj, majd csak megoldom, szerintem tudom melyiket írom. Lehet, hogy majd valamelyik órán sunyiban csinálom meg (legalábbis elkezdem), ha nagyon nem bírok magammal... :lol: vagy lebukok, dehát ez van... :?

Szintén ötoldalas leszek szerintem, mert elég lassú vagyok... Szokott is égni miatta a képem... :oops: *össze- el- és mindenféleképpen szégyeli magát*

Itt is megtalálsz: Tumblr, AO3

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 18:34 
Zöldfülű

a tanulás szerintem is sokat lemerít az emberből.
órán én pl nem is tudok írni, még akkor se, ha nem figyel a tanár (ami nagyon ritkán fordul elő...) engem zavar hogy egy csomó ember ül körülöttem és hogy bármikor lebukhatok. suli kilőve.
ha hazajövök általában tanulni kell egy csomót és hát az az első. mire azzal kész vagyok már alig marad energiám írásra. inkább hétvégén. akkor meg előretanulok, barátnőkkel találkozok, pihenek.
szóval nagyon nehéz jó helyet találni az írásnak, én is szerintem téli szünet környékén tudom majd csak rendesen megírni, addig max vázlat + ötletek. és valószínűleg én is az 5 oldalasok táborát fogom gyarapítani *összeszégyelli magát*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 17:30 
Szárnybontogató

Kyrelith írta:
Silverflower írta:
Milasnape írta:
Silverflower írta:
Hát én azt mondom, hogy, aki a határidőre nem tud legalább 10 oldalt körmölni az szégyellje össze meg vissza magát! :wink: :lol: Hajrá mindenki!

Hát... nem hiszem, hogy én ennyit fogok írni, nincs sok szabadidőm...
de igyekszem és összeszégyellem magam :D
*tetszik neki ez a kifejezés*

:lol: Örülök, h teccik, bár nem saját találmány hehe.
Amúgy meg sztem nem szabadidő kérdése, én középsuliba gyorsan számoltam matekon (sose esett nehezemre vmiért) és amíg az osztály beért az anyaggal így apránként egész fejezeteket írtam meg. :lol: :lol: :lol:
Kinek mikor jön az ihlet, ha hajnal 5kor akkor hajnal 5kor. :wink:

Egyszer hajnali 3-4kor szottyant kedvem írni :roll: 2 fejezetig meg sem álltam :lol:

Jesszusom! Hajnali három?! Olyankor aludni kell, és álmunkban kiötleni millió szépséget! *az örök lusta kiszólt belőle*
Amúgy meg, hiába lenne filozófián rengeteg időm írni, képtelen vagyok suliban alkotni, és nem csak a tetőtéri ablakon ászkáló, párzó galambok okozta zaj miatt... :D Úgyhogy megértően bólogatok Milának, és az ötoldalasok csoportjához csatlakozok, össze-vissza szégyellve magam. :D

A Táskakezű Vonyító Vérszívó Vokalista

"- Ez itt Bori, a kislányunk!
- Hé, ne Bori legyen!
- Jó, akkor kisfiunk..."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 17:00 
Szárnybontogató

Silverflower írta:
Milasnape írta:
Silverflower írta:
Hát én azt mondom, hogy, aki a határidőre nem tud legalább 10 oldalt körmölni az szégyellje össze meg vissza magát! :wink: :lol: Hajrá mindenki!

Amúgy meg sztem nem szabadidő kérdése, én középsuliba gyorsan számoltam matekon (sose esett nehezemre vmiért) és amíg az osztály beért az anyaggal így apránként egész fejezeteket írtam meg. :lol: :lol: :lol:

Egyszer hajnali 3-4kor szottyant kedvem írni :roll: 2 fejezetig meg sem álltam :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 15:59 
Tollforgató

Milasnape írta:
A lényeg, hogy meg fogom írni az ajándékot, és ha valakinek nem tetszik a mennyisége, az legyen a saját problémája... leginkább annak a véleménye számít, akinek szánom. :roll:

Eddigi olvasmányélményeim arra mutattak rá, hogy egy rövidebb írás gyakran frappánsabb megoldásokat és elgondolkodtatóbb dolgokat tartalmaz. Nem tudom, milyen stílusú ficet kell írnod/választottál, de ha pl. egy sötétebb témában alkotsz, szerintem egyáltalán nem kell túlhúzni. Nem rétestészta az a szerencsétlen iromány. :oops: Persze ez csak az én véleményem, és nyilván én sem fogok kisregényt írni, ezért merem ezt állítani xD Tudod, nem a méret a lényeg ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 15:44 
Sztorihajhász

Milasnape írta:
A lényeg, hogy meg fogom írni az ajándékot, és ha valakinek nem tetszik a mennyisége, az legyen a saját problémája... leginkább annak a véleménye számít, akinek szánom. :roll:

szerintem is az a lényeg, hogy rendesen megírod, és az lehet, hogy jobb is lesz, mint egy ilyen-olyan, de nagyon hosszú sztori. :) szóval szerintem nem az számít, hogy milyen hosszú.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 15:36 
Könyvmoly

Öhm... írtam egy nagyon hosszú hozzászólást, de meggondoltam magam, és töröltem. Nem fogom sajnáltatni magam, csak azért, hogy elfogadd, igenis időfüggő az írás. Nem fogok korábban felkelni azért, hogy írjak, és ha nincs meg hozzá a hangulatom, lehet akármennyi ihletem, nem fog menni.
Mindegy, befogtam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 15:20 
Tollforgató

Jön a témazáró-szezon, és igaz, hogy én csak két-három tárgyból készülök rendesen, azért a többiből is vannak kötelezettségek, és nem kéne megbukni. Arról nem is beszélve, hogy a suli rám igencsak ihletölő hatással van, így aztán még akkor se mindig tudok írni, ha lenne rá időm.

Szóval szorítok magamnak, hogy sikerüljön megírni határidőre ^^'

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 15:03 
Könyvmoly

Silverflower írta:
Milasnape írta:
Silverflower írta:

*muszáj belepofáznia :oops:*

Hát, azért én megvédeném Milát. :D Az írás eléggé időfüggő. Persze, ha valakinek van ihlete, az bármikor írhatna, de sokan azért a tanulást/munkát tartják fontsabbnak, az írással szemben. Pl. Bár én nem panaszkodhatom, mert rengeteg időm van a munkahelyemen, ahol ugye a napom egyik 8 óráját töltöm. :D Szóval, nekem tíz oldal a minimum. Az is lehet, hogy az én ajándékom nem is egy történetből fog állni. :D Még kigondolom... :D

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 14:54 
Zöldfülű

Milasnape írta:
Silverflower írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 14:51 
Sztorihajhász

én most sok ihletet kaptam, imádom a kívánságot, már el is kezdtem írni, szóval szerintem simán meglesz a 10 oldal. :)

kíváncsi vagyok, engem ki kapott. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 14:26 
Tollforgató

Silverflower írta:

Nekem az aranyhatár az öt oldal xD Ha annyit meg tudok írni, én már túláradó büszkeség-vigyorral az arcomon flangálok ;) Na mindegy, ez a sztori lehet, hogy több lesz. Az agyamban már ott a két főszereplő, a cselekményt is felvázoltam, a kivitelezésre is vannak tippjeim... és hangulattól függ, mennyire lesz hosszú. Valószínű, hogy öt oldalban meg se tudnám írni ^^, szóval reménykedem, hogy rám jön az írhatnék. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 11:50 
Könyvmoly

Sziasztok!
Ha már ennyien írtak, én is írok. :)

Én igazán az egyik kívánságnak örülök, és már el is kezdtem írni a buszon. Eddig egy oldalnál járok. :D
Szóval talán én is mondhatom, hogy köszönöm! :)

És asszem, ha befejezem, és elküldöm a bétámnak, nagy a valószínűsége, hogy így reagál: Lökött. :))
Remélem jól fog sikerülni, és sikerül jó meglepetést alkotnom az ajándékozottamnak. :D

És persze mindenkinek jó sok ihletet, és ötletet kívánok! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 10:13 
Írópalánta

Tartózkodási hely: Valahol a föld fölött, és az ég alatt, mindig csak félúton.
Jajamm... én is nagyon meg vagyok elégedve:)

Am én még nem írtam seemit, mert szeretem megvárni, amíg (legalább részben) összeálla fejemben a történet... de már vannak pontok, szóval, mnost azokat kötögetem össze XD

Ihletet mindenkinek! XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 05 (csütörtök), 9:46 
Zöldfülű

úgy látom sokan hasonló véleményen vannak, úgyhogy nagy gratula a szervezőknek... ennyi kívánságot összepárosítani nagyon nagy munka...

mindenesetre óriási nagy köszönet.
ezerrel beletaláltatok nálam is.
konkrétan amikor annak a személynek a ficötleteit olvastam épp, akkor döntöttem el, hogy "oké, benevezek, tuti jut valami fincsi ötlet idén is, ha ilyen jók vannak."
hát...
köszönöm... :)
*a kezét dörzsölgeti, és vázlatol*

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3684 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 74  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra