Óh, csillagvirágok!
Rám ragadt ez a duma a csoporttársaktól, de szerintem annyira aranyos

Na szóval..
Örülök, hogy mindketten írtatok! ^^ Végre van időm normálisan írni, most nem kelek olyan "korán"...
Kyky! Nagyon gratulálok és büszke vagyok Rád!

Nem tudom, nekem mindig olyan különleges varázsa van, mikor elkészítek saját kis kezemmel, saját szavakkal, észjárással valamit, pl egy referátumot, és utána olyan jó ránézni!

Hát hogy még be is van köttetve! Csodálatos lehet

De komolyan! Alig várom, hogy nekem is legyen valami kis munkám, amit majd érdemben ilyen szép ruciba öltöztethetek
Gondoltam arra korábban, hogy az elkészült hosszabb műveimet, vagy esetleg az összeset egy kis "albumba" köttetem, hogy így is, kézzelfoghatóan meg legyen ne csak papírfecniken meg gépes doc-okban, jegyzettömbökben.
Meg lehet ezt esetleg tekinteni valahol?

Nagyon érdekelne! Annál is inkább, mivel nagyon érdekes a téma! Tervezed a későbbiekben a gépesítését a dolognak?

Vagy fent van gépen is a végleges verzió?
A vizsgák miatt ne aggódj, szorítunk nagyon előre is, küldöm az enerdzsit

Én is novemberben nagy zh-kal kezdek, úgyhogy egy csónakban evezünk

Legalább írásbeli lesz, nem dumálni kell, az a halálom -.-
Örülök, hogy kicsit otthonosabbá igyekszel tenni az irodai környezeted, így sokkal könnyebb elviselni mindent, még akkor is, ha rideg a közeg ^^
A hétvége valóban nem hangzik valami szívderítően, de majd most!

Remélem, minden összejön, amit tervezel!
Én is piszkosul rá vagyok kattanva a mozifilmekre, imádom a hangulatot! Legutóbb anyukámmal néztünk egy filmet - Elhurcolva, Taylor Lautner a főszereplő. Vonatkoztassunk ez a Twilighttól, ez állati jó film lett!

Akció talánnyal, kavarral, szerelmi szállal, izgalom izgalom hátán, nem szokványos muri. Végig pörög az egész, egy pillanatig sem unatkoztam ^^ Taylor meg hát, jaj

Nem kezdek el ömlengeni, Kyky, Te Jacob-párti voltál amúgy is, felesleges lerészleteznem
Még nagyon érdekelne a Csak tudnám, hogyan csinálja című kis romantikus komédia Sarah Jessica Parkerrel, ha már szóba került a Szex és New York

Én sajnos csak pár részt láttam a sorozatból és egyik film sincs meg, de majd pótolom a lemaradást

Haláli testcserét nem ismi

Mi már voltunk a Köki terminálban, sokan fikázzák, de szerintem örüljünk, hogy van. Véleményem szerint nem rossz kis pláza, de még sok az üres hely és kiadó üzlet... Na majd idővel.

Hozzáteszem, isteni ázsiai kaját tömtem az arcomba ott hétfő este, Norbikával andalogtunk meg nézelődtünk kicsikét
Anyuval úgy ahogy rendeződtek a dolgok, tündéri aranyos, de néha még mindig jaj -.-
Jól hangzik az új sztori, legalább felkarolják a fiatal nemzedéket is, és haladunk a korral

Bár én valamiért nem kötődöm hozzájuk annyira, mint mások

Mindenesetre nem zárkózom el semmi jó elől ^^ Sok sok ihletet hozzá

Shancika, boldogságos vagyok, hogy jobb a hangulatod és utolérted magad

Embert próbáló, ha az ember lánya nem láthatja imádata tárgyát, de akkor végül is jól jöttek ki a dolgok

Legalább felügyelte a a buli hevét, így biztosan nem szabadult el a pokol

Máté egy kis tündérpofi!

Milyen aprócska

Gondoltam, hogy az anyai gondok nálad sem ismeretlenek, minden anyuci szereti szívni a kicsi lánya vérét

már csak a téma és az intenzitás változó -.- xD
Jól tetted a kis takarítást, rám illetve az albérletre is iszonyatosan ráférne már egy kiadós takarítás, és ezt ha minden igaz, holnap össze is hozom. Megesznek a pormacskák, mosni is kellene, de egyszerűen a szó szoros értelmében alig vagyok itthon. Aludni járok haza kb

Illetve... csajok én nagyon kivagyok!
Olyan kegyetlen alvászavaraim vannak, hogy az már szabályosan ijesztő!! 4-5ig simán fent vagyok, ha kell tovább is, de felkelni meg képtelen vagyok. Ha lefekszem mondjuk 3kor, fél 12kor még lehetetlenség, hogy én felébredjek.

Jóformán az egész délelőttöt átalszom mindenestül, bombát is robbanthatnak mellettem, meg se mozdulok. Annyira le vagyok fáradva, hogyha elalszom egy pózban, órákkal később is ugyanúgy kelek fel, ha felkelek egyáltalán, hogy zsibbad valamim

ez beteges. megrémít

Ha lefekszem 9-10 körül, akkor is mojolok, forgolódok meg gondolkodok minimum fél 3ig. Ez így nem élet

Altatót meg véletlenül sem akarnék beszedni, mert még ennél is csonkább lenne a napom xD Tanulni így esélytelen lenne. (szoktam colát inni esténként, de nem ez az ok, már kipróbáltam, hogy csak rostost vedeltem, az alváshiány változatlan)
Na jó, nem hisztizek, csak ki kellett írnom magamból... bosszantó nagyon. Fordított életet élek jóformán

Velem nem igazán történik semmi, monotonitás van

Norbikázok, barátkozok Pesten, ha otthon vagyok, ha meg nem akkor a szegediekkel agyhámlunk szinte minden este órák után

Már létesítettünk egy füzetet, amibe minden ilyen este aranyköpéseit összejegyzeteljük dátummal mindennel együtt

Szokásuk a többieknek is, hogy egyszer csak elkapják a füzetet az asztal széléről és kanyarítanak vagy rajzolnak bele valami oktondiságot

Ez a sok butaság már szállóigévé vált nálunk, a párbeszédeink min. 45%-át az országos poénok adják

Néha face-n is gyártjuk ilyen okosságokat, pont tegnap szabadult el a pokol az adatlapomon, 184 hozzászólással zártunk, azt hiszem xD igen, az élet apró örömei

nem elég, hogy egész este kocsmatúra van, ahol szigorúan csak colát és narancslevet vagyok hajlandó inni, de még ha külön vagyunk sem hagyjuk békén egymást

igazi szeretet xD
Nem tudom, mit írhatnék még
Kyky, frissítettem a már elkezdett törimen és állok neki a Romionénak - pár napon belül hallatok magamról, hogy haladok az összerakásával

Na, lelövöm magam mára, azt hiszem, bepótoltam az utóbbi hetek lemaradását hosszú válasz terén

Kisregééény ^^ pusssz.

u.i.: azt hiszem szegény modik örülni fognak nekem

ennyi indokolatlan oktalanság egy helyen xD...