Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2025 október 01 (szerda), 9:50

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: KASMÍR - fedélzet
HozzászólásElküldve: 2011 október 28 (péntek), 8:39 
Betűmániákus

szia! :-*

nem értek hozzá :( viszont Pitta szerint sokkal butább, mint más böngészők XD nekem is fönt van a gépemen, de csak ott van :lol: egyszer leszedtem, mert nem akart működni egy oldal -.-"

jaj. nem vették el az őszi szünetünket, mert sose nem is volt :) egyszer volt egy járvány miatt, asszem 6-ba jártam :roll: mindegy.

hogy mi a tervem hétvégére? :D semmi. szokásos. tanuloook meg jön Pitta $?

de nagyon rosszul vagyok :(
pontosan így érzem magam: $sick

nagyon rosssz :(

ja, és igen, arra címre ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 28 (péntek), 7:39 
Könyvmoly

Jó reggelt! :)

Shanci, a widowkás címed az gmailes? Mert én butus módon a másikat mentettem el, pedig emlékszem, hogy van ez a címed is... :( :$ :oops: Mert akkor elküldöm neked, csak nem vagyok biztos a címben. :)

Igen, a barátnőkkel nehéz, de nélkülük még nehezebb... :( Szeretem ezt a barátnőmet, csak hát vannak ilyen érdekes dolgai, amik nem esnek jól. De kisöpörni az életemből? Nem tudom, hogy menne-e... ő az egyetlen, akit bármikor felhívhatok, amikor akarom... :(

Mik a terveitek a hosszú hétvégére? Kivéve Amphe, mert neki már őszi szünet van. Irigylem is érte... xD :D Tényleg, Shanci, írtad múltkor, hogy nálatok ilyen már nincs, mert volt zűr. Mégis milyen zűr lehetett, amiért egy egész szünetet elvettek tőletek? Tavasszal vagy télen nincs ilyen baj? :D Nem is értettem már akkor sem, csak elfelejtettem reagálni rá. Én tuti kiakadtam volna, ha elveszik azt a kevés szünetünket is. Régen általánosban még olyan sok napot kaptunk, és ahogy nőttem, egyre kevesebbet... :( Lehet, fel akartak készíteni a munkás életre, amikor kemény 20 napod van xD :D Áh, de jövőre már 22 lesz. :-P :D

Jut eszembe, csajok, hátha ti tudtok segíteni.
Google chrome-t ki használja? Mert én hülye állat feltelepítettem az új explorer-t, ami egy nagy rakás ürülék, de visszacsinálni már nem volt kedvem, és nem is vagyok benne biztos, hogy lehet-e egyáltalán. Nem hiszem, hogy újabbról lehet váltani régebbire... legalábbis anno az msn-nél is ez volt... :/ Na, szóval mindegy. Aztán úgy gondoltam, mivel mindenki reklámozta és dicsérte nekem ezt a chrome-ot, gondoltam, kipróbálom. Sikerült is feltenni, meg minden, még témákat is váltogattam, csakhogy! És itt jön a probléma. Amit egyszer már beállítottam témának - és az a helyzet, hogy első tíz percben egy csomót kipróbáltam -, azt már nem tudom újra beállítani annak. És nem értem, hogy miért, és hogy mit csináljak... :( Segítsetek, kérlek, mert eléggé ideges vagyok emiatt... :( Mondjuk most beállítottam egy Hunger Games-et (tök zsírul néz amúgy ki, már alig várom a filmet! :x ), de akarok valami vidámabb színt, mert ez elég fekete. :D (Vagy, ha netán valaki olvassa ezt a topikot a KASMÍRokon kívül, akkor ő is segíthet, előre is köszönöm! :D )

Na, most megyek, szép hétvégét mindenkinek előre is! :) És kellemes halloweent, annak, aki ünnepli. :)

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 27 (csütörtök), 8:07 
Betűmániákus

sziasztok! >:D<

KyKym, nekem is tessék elküldeni a cuccost e-mailben. a widowkásra kérném :oops: kösziiiii :-* és persze a Hetedik mennyországot nézem :lol: csak szeretnék valami olyat is, amit Pittával is tudok :P ő nem szereti az ilyesmit. elég művészi, és abszolút nem vallásos :) és néha meglepődök, miket néz, de jól van :D ő is megnézi velem az én kis izéimet, úgyhogy ennyivel igazán tartozom neki :-D
ami a takarítást illeti... nehéz. most mondjam azt, hogy engem se toj le szinte egyik sem? :o Blankát megértem, neki most a kisfia az első :) ez teljesen más. N. megint összejött az exével, aki többszörösen megalázta, bántotta, és úgy beszél vele, mint egy korccsal... ha neki ez kell :roll: Sári is elvan, most elköltözött innen, és neki még nagyon új ez az "egy hétből két napot látom" dolog... :-) máhh!
eddig kicsit rossz volt, de vég-végül nekem se fér bele senki ebbe a szűk, mindössze néhány órás pihenőmbe, ez van^^ de veletek legalább tudom tartani a kapcsolatot :)
az osztálytárs-barátnőimmel pedig nagyon jól elvagyok :D zizzentek... :-Ą

amphe, válaszoltam a pü-re a demonstrációval kapcsolatban. kissé elragadott a hév :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 27 (csütörtök), 7:23 
Könyvmoly

Amphe! >:D<

Aranyos vagy, hogy biztatsz, de a pasikkal csak a baj van. Ha van, akkor az a baj, ha pedig nincs, akkor meg az. Egy a lényeg: minden baj, ami velük kapcsolatos. xD :D :-P

Nem, nem Norbi dobta fel... neked nem szokott bejönni a kezdőoldalon, jobb oldalt, valahol középtájban, inkább lejjebb, hogy jelölj be ismerősnek valakit, akivel vannak közös ismerőseitek? Nekem fel szokott dobni embereket, és néha meg is szoktam lesni, hogy hátha ismerem. :) Szóval ismered a Bukóékat, mindig megállapítom, hogy kicsi a világ. :) A volt osztálytársaimat már ismered, mint a rossz pénzt, csak velem nem találkozol. :-P

Kéne nagytakarítás, ebben igazad van, de ha én egyszer takarítok, akkor nem marad senkim... Újakat összeszedni? Honnan? Szólítsam le az utca emberét, hogy "hé, nem leszel a barátnőm?"? :D Á, mindegy, azzal kell megelégedni, ami van, oszt jól van. :)

Hát, tudod, mikor volt ez az egész felbuzdulás, hogy a rendőröktől (meg a rendvédelmi szervektől) elvesznek mindent, főként a nyugdíjba menetelt, mi ez ellen demonstráltunk. :)

A kiszemeltem meg azzal okozott csalódást, hogy látszik, mennyire nem érdeklem... egyszer megkérdezte, hogy melyiket szeretem jobban, a Krisztit vagy a Krisztát, és akkor ezt tök jól megbeszéltük. Ez volt kb. két hete, és tegnap újra megkérdezte. :( Szóval, erről ennyit. :( Na, mindegy, amúgy is esélytelen kategória volt, túl tökéletes hozzám. :)

Akkor elküldöm neked e-mailben, ha megadod a címedet. :) ;) Hát a szkennelttel több gond is van, mert ott sok mindent nem tudok valósan lemérni, szóval az eredeti lenne a legtökéletesebb. :) Vagy feladod postán, vagy egyszer összefutunk és úgy. :)

Na, most viszont megyek, mert a Terikém (külső winchesterem) nem csatlakozik a géphez, márpedig nekem szükségem van rá, szóval ügyködnöm kell. :D

Szép napot nektek! :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 26 (szerda), 23:00 
Fanfic-faló

Halihó!

Igen, Shanci, németből vizsgáztam, ne haragudj, ha múltkor nem válaszoltam, néha nagyon szétszórt vagyok :) Angoltudásom az elég kurta, nem voltak valami kiemelkedő tanáraim, illetve csak egy, aki 13. második felében jött tanítani minket, de ő már alig fél év alatt sajnos nem tudott csodát tenni :( Mindegy, azért nagyon szerettem őt, hatalmas figura :D

Remélem, találtok teaházikókat, azok annyira kis klasszak ^^ Kis romantikus városlátogatás, de jó :) Szünetben kettesben? Legjobb dolog 8->
Kykym, ne keseredj el! Ezt már mondtam neked korábban is, de leírom ismét, mit mondott anyukám :) Mielőtt meglelnéd a herceget, sokszor leszel magányos, és számos ronda békát meg kell csókolnod :-S sajnos így igaz, minden bizonnyal, még nem találtatok egymásra az illető szőke/barna/fekete hercegeddel, de ne aggódj, eljön majd! :) Mindenkinek megvan a párja a világon, én ebben bízom ^^

Én össze vissza nézek mindenfélét, átszoktam az AXN-re, van az albiba, ott szoktak menni különféle sorozatok, nekem az megteszi alapzajnak, míg elmolyolok este a gépnél :)
Kyky, ha megnéztem, majd mondok véleményt! ^^,

Ki vetette fel, hogy jelöld be Norbit ismerősnek? :D Ő maga? xD Ezt a részt nem igazán értettem :D :oops:
Igen, ismerem a Bukovszki tesókat, párszor buliztunk együtt, bár nem vagyunk országos cimborák :) Zsófika meg hát.. inkább hagyjuk -.- egy fél kanál vízbe meg tudnám fojtani!

Ne bánkódj a "barátnőd" miatt, ha ennyire ilyen nem törődöm, akkor nem is érdemel meg igazán, mint barátnőt, kész :) Tudom, hogy rosszul esik és beszélni könnyű, de hát... Kéne a kis életedben egy nagy takarítás-átalakulás, a hullafék embereket kiszelektálni, a szemét pasikat eltüntetni és új kört létesíteni magad köré :) :P
Ti mi ellen vagy mellett szoktatok demonstrálni a rendőrpajtásokkal? :D
Am a kiszemelted mivel okozott csalódást? :(

Shanci, elküldöm püben a demonstrációnk lényegét és a kiindulási pontot, hogy értsd és világosabb legyen, de nagyon politika szagú, azért nem firtatom itt :D

Kyky, én szeretném kérni a mailt a dolgozatról! :) Ha esetleg majd szkennelve küldök neked írásomról képet, kielemzel, ha lesz egy szusszanatnyi időd? :D :oops:

Puszika néktek :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 26 (szerda), 14:44 
Könyvmoly

Sziaaasztok!

Van pár percecském, és gondoltam, felugrok... :) Na, milyen tündér vagyok, hogy azt a kevés szabadidőmet is erre használom??? :D Tessék szeretni engem! :-P
Viccet félretéve, örülök, hogy ilyen sokat írtatok! :x

Shanci, milyen romantikus már, hogy mentek kettesben városlátogatóba?! Én is akarok ilyet... :( Nem elég, hogy Amphe is mindig valamit romantikázik Norbijával, most már te is... már csak én vagyok egyedül és magányosan... de hát a kiszemeltem ma is csalódást okozott. :( Eh, én nekem egyedül kell maradnom, ezt szánta nekem a sors. Miközben olyan nagyon vágyom már családra... most láttam, hogy egy volt ovistársam is terhes (már nagy a pocakja), miközben nem régen szült egy volt osztálytársam is. Én pedig itt vagyok pasi és kilátások nélkül. Ez olyan lehangoló. De hát mit tehetnék? Nem járok el túl sokszor, mert nincs kivel, nincs mikor... :( Ez van.
Shanci, milyen sorozatot nézel most végül? Jóbarátok? Fú, annyira szeretem őket, mindig benne van egy évad a dvd-lejátszóban, és ha este nagyon szenvedek, és nem akarok olvasni, akkor ezt nézem - detto, inkább ezt, mint a VV-t, vagy a Fókuszt, ami egy az egyben a VV játékosokról szól... vagy a Barátok közt, ami másik nagy "kedvencem", egyszerűen katasztrofális, hogy sosem történik benne semmi! Egy kiszámítható, unalmas, együgyű sorozat, nagyon irritál... és már hány éve húzzák? 10? Vagy több? Brr... -.-"

Szóval demonstráció? Mondta barátnőm, hogy őket is hívták, de végigaludta a napot (nem rég jött haza Athénból, még nem teljesen 100-as xD), de örülök, ha jól éreztétek magatokat. Én is szoktam menni néha demonstrálni, főleg a rendőrséggel ugyebár, és azok is jó hangulatban telnek. Múltkor dobosok is voltak, és akkora löketet adtak, nagyon élveztük! :)
Majd mondd el, hogy mi volt a véleményed a Fertőzésről! :D
Jaj, képzeld, múltkor feldobta ismerősnek, hogy jelöljem be Norbidat. Meg is lepődtem, hogy 4 közös ismink van... az egyik te vagy, a másik a Somogyi Zsófi (azt hiszem, róla már beszéltünk anno xD), és a másik kettő az én két volt osztálytársam, a Bukovszkik, Gabi és Peti. Nagyon meglepődtem, hogy ismeri őket, meg, hogy honnan. :-O Te is ismered őket esetleg? Azt tudom, hogy Gabi Szegeden tanul, ki tudja. :) Azt nem néztem, hogy neked az ismerősöd-e, őszinte leszek... :$

Köszi a biztatást, csajok, de szerintem úgyis tudjátok, hogy ez most felesleges, mert ha tudjátok, milyen az, amikor az ember ideges valami miatt, akkor azt is tudjátok, hogy ilyenkor nem számítanak a vigasztaló szavak. De azért elrakom őket a többi közé, és miután mindennek vége van, előveszem, és nagyon hálás leszek nektek. :D Fú, most is... eszembe jutott, és elment az életkedvem is. :(

Jaj, amúgy kérdeztétek jómúltkor, hogy hol lehet elolvasni a szakdogámat, hát, ha szeretnétek, akkor elküldhetem nektek, de konkrétan ez 4 íráselemzésből áll, meg egy írásazonosításból. Az előbbi sztem egyértelmű, az írásukból megmondtam, hogy "kicsodák", az utóbbi, meg egy kreált történet, anyát megkértem, hogy írjon aláírásokat, és a kolléganője, aki nagyon hasonlóan ír hozzá, hamisítsa, és megtették. :D Szóval, akit érdekel, annak elküldöm e-mailen. :)
Köszönöm amúgy az érdeklődést! :) Még a barátnőm nem is kérte a sajátját, pedig én már tuti tűkön ülnék a helyében.. :/ Látszik, mennyire fontosnak tart engem, meg amit csinálok. Nézegettem is, és face-n nincs is rólam képe, csak kb. kettő, amiből az egyiken úgy nézek ki mint egy beszívott tehén-disznó hibrid, a másik pedig ősrégi, és azon is azzal a csajjal vagyok, akit ő már nem igazán kedvel. Bezzeg az egyetemista haverjáról egy egész album van... fel is róttam neki tegnap, de kimagyarázta... :( Nem érdekel, nem esik jól, és punktum.

Na, megyek tényleg, szép napot nektek! :-* >:D<

Jaj, Amphe, majdnem kihagytam, hogy nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a vizsgád... :( Elkeserítő tud lenni ez, de abból indulj ki, hogy ha beszélni tudod a nyelvet, akkor minden rendben van. :) Kitartást, és szurkolok a következőnél! :) :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 26 (szerda), 8:36 
Betűmániákus

szia amphe >:D<

KyKy aláírására kattintva meglátod, milyen a blogja :lol: tessék szétnézni :->
ami a sorozatot illeti, már az első évad 4. részét is megnéztem :D lassan, de biztosan :) amikor épp véletlen nincs semmi eget rengető dolgom, és levegőt akarok kapni, akkor inkább ezt nézem, mint egyes tv-csatornák magasröptű felhozatalait :roll: olyan kis aranyosak a gyerkőcök :x

teaházak? :-S nálunk nagy sajnálatomra nincsenek :( csak szimpla kávézók, ahol mindent lehet kérni - teát is -, de annak nem ugyanaz a varázsa :-) lehet, Újvidéken, ahol reményeim szerint tovább fogok tanulni, vannak ilyenek... nagyváros :P majd keresünk Pittával, mert le akarunk menni néhány napra kettesben :D majd szünetben. téli szünetben. nekünk nincsen őszi :lol: egyszer volt egy hosszabb, de akkor is valami zűr volt :roll:

amphe, szóval németből vizsgáztál? áháááá. egyszer kérdeztem, hogy angolból-e, de nem válaszoltál rá :-) sajnálom, hogy nem sikerült :( :-* legközelebb már fog ;)
tüntetés? arról hallottam, csak nem értettem, miért :) igaz, most se, de remélem, hogy sikerrel jártok^^ emigyen... hozzátok hasonlóan a mi egyetemista fiataljaink is kezdenek szép számban kivándorolni :D remélem, rájönnek végre a nagyokosok, hogy belgrádi utcaseprő "kicsit" a szívsebész alatt van... :roll:

na, megyek tanulni :-h

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 25 (kedd), 21:51 
Fanfic-faló

Csók lányok! >:D<

Kykym, örülök, hogy mozgalmas hétvégéd volt! :x Ismerem a Zöld Teknőst, de bevallom, nem tudtam, hogy Kozsó kávézója xD Mindegyik teaházat imádom, ahol eddig voltam, annyira hangulatosak és számomra lebilincselően fantasztikus a környezet, misztikus érzések keringenek bennem, ha belépek egy ilyen helyre :D Annyira más világ, nem mindennapi és sablonos 8-> egy kis nyugodt zúg a rohanó világban finom itókákkal, muzsikával, sütikével és jaaaaj 8-> IMÁDOM!

Nálunk is szinte mindig a suli a téma, viszont nem vagyunk ennyire "beszűkült látókörűek :D mondhatni, nagyon sokszínűek is vagyunk mindamellett, hogy süt belőlünk a hülyeség és az egész kocsma/kávézó/presszo társasága rajtunk röhög, attól függ épp hol vagyunk =)) mindig megteremtjük a jó kedvet, a felszolgálók sokszor a pult mögé bújnak sírni a kacarászástól :D

Júj, mozi! Fertőzés - a kövi betervezett filmecske, amit mindenképpen meg akarok nézni, kihagyhatatlan! Mikor először láttam a trailerét, már akkor eldöntöttem, hogy meg fogjuk nézni :D Még jó, hogy Norbival 97%ban egyezik az ízlésünk xD

Örülök, hogy megihletett a Romione, hát ha még a karácsonyi kis apróságot HP keretbe ültetnéd, én lennék a legboldogabb a világon :) Furcsán hangozhat pont tőlem, aki sosem vagyok Rowling-hű, ha írásról van szó, de hiányzik a régi, igazi HP, Rowling néni hangulatával és szavaival. Jó nyilván a magyar fordítás nem teljesen adja vissza azt, amit Ő angolul megfogalmazott, de azért mégis, értitek :) Várom sok szeretettel ^^

Shanci, nagyon helyes, hogy rávetted uracskádat a HP nézésre, annál nincs is jobb :oops: Na jó, ebbe ne menjünk bele :) Biztos van jobb, kinek mi, de én mindig imádni fogom azokat a filmeket, mindegyiket láttam már vagy kilencszázhatvanezerszer, de nem bírok rájuk unni, mindig őket teljes változatlansággal xD

Kyky, ne légy ideges a diplomamunka miatt, tutira szuper lett, és jól fogsz teljesíteni vele :)
Ezzel szembe én totálisan le vagyok törve, ugyanis ismét nem sikerült a szóbelim németből, pedig annyira bíztam magamban és nagyon jónak is éreztem :( igazságtalanság! 16 éve tanulom azt a szart, igaz nincs órám már harmadik éve, még szinten tartás se, de istenem, nem felejthettem ennyit! Megértem felfogom és válaszolni is tudok, ha kérdeznek... nem tudom, mi lehet a baj :( úgyhogy irány a kövi, vizsgaidőszak után -.- hurrá! *kereplőt forgat*

Húhúú! Kereplőről jut eszembe! Voltunk tegnap tüntetni a felsőoktatás egyoldalú módosítása ellen! Hatalmas megmozdulás volt, baromi hangos és nagyon sokan voltunk :D Ordított a zene, ordítottak és kerepeltek a demonstrálók is, fullon voltunk transzparensekkel, mindenki egyforma pólóban virított, volt csomó jó beszéd, poén, és némi személyeskedés is, ami félő, hogy majd később vissza fog ütni a diákokra nézve :|
Celeb is lettem, adnom kellett interjút arról, hogy mi a véleményem a tüntetésről, mit várok, illetve várunk eredményként, és a többi... elég bátor voltam, nem fogtam be a számat, remélem, nem lesznek következményei a tanulmányaimra nézve xD :P
Ha valóban rektori szünet lesz csütörtökön, akkor a pesti nagy tüntetésre is megyek, az holtbiztos!

Ja igen, tegnap Norbika hozott le Szegedre :) Együtt ebédeltünk, jött velünk tüntetni, elvittem a legkedvencesebb kávézómba :oops: Készült kis aranyos kép rólunk, jaj annyira jól éreztem magam, el sem tudom mondani :) Összebarátkozott csoporttársaimmal is, pedig eleinte félt tőlük :D nem akarta, hogy kinézzék, amiért Ő nem jár egyetemre, egyem meg :oops: :( :)
Egyszemélyes ágyikóban aludtunk ketten, úgyhogy hiába volt hideg, mi egymásba bújva szundikáltunk egész éjjel, nem fáztunk 8-> Nagyon romantikusan telt el a nap, ahhoz képest, hogy a reggel mennyire paprikásan indult xD Fiatalság bolondság :)

Jövő héttől végre őszi szünet :) Bár aztán zéhák xD úgyhogy nem vagyok annyira vidám, kb az egész pihenésre szánt időt a az anyag olvasása és feldolgozása fogja kitenni :( de hát ez van, ezt kell szeretni.

Néha engem is meglenget a karácsonyi hangulat, de sajna még nem állandó! Viszont annál jobban élvezem a hűvös időt, ez engem mindig lázba hoz és írásra sarkall :oops: nyáron sose megy xD

Milyen blogot írsz pontosan Kyky? :)

Hú, még akartam valamit, de közben huzamosabb időre elvonták a figyelmem, úgyhogy elfelejtettem :| Kavinton -.-

Na puszika, kasmíros álmokat ^^ :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 25 (kedd), 8:46 
Betűmániákus

sziaa!! :x

már megint nem kellene itt lennem... elég sok a tanulni valóm :-S pontosabban egyetlen tantárgy, ma felelünk, de még felelési jegyem, szóval sanszos :roll: viszont nem tudom megállni, hogy ne válaszoljak... :lol:

akkor jó kis mozgalmas hétvégéd volt :P ennek örülök^^
ami pedig diplomamunkát illeti... ennyire ideges vagy? :o jaaaaj @-) nem tudok mit tanácsolni, de ennyire azért nem kell rágörcsölni, naaaa >:D< tudom, hogy fontos és nagy a tét, de engedd el egy kicsit magad :) van még időd addig ;)
júniusban pedig majd engem lehet nyugtatgatni :)) szerintem rám fog férni :D

egeeen, jártam ám a blogodban :) elolvasom ezt az ismertetőt is, de... én valami olyat szeretnék, amin tudunk szakadni :D jóbarátok lesz ennek a vége :lol: de úgy örültem hétvégén. Pitta ráadta az áment XDD és HP-t néztünk :x :x eddig az első részt, mivel túl hosszú lett volna a maraton, amikor alig vagyunk együtt... de amikor épp unatkozunk, akkor majd megnézzük a 2-at stb :D segített fordítani a bigi fölkészítős cuccot, és a Szentem annyit nézett meg akkorákat :P az eleje jobbára biokémia, mivel DNS, RNS, ATP, sejtszervecskék, sejtműködés, meg hasonló nyalánkságok vannak terítéken... de olyan aranyos volt :mrgreen:

hooogy karácsonyi hangulat? nekem valahogy nagyon nincs olyanom :D de látom, neked helyettem is, szóval... lehet, hamarosan csatlakozom hozzád, de most valahogy ez a tantárgy kiöl belőlem minden lehetséges jóérzést XD az érzéstelenítés folyamatát tanulom elég bőszen, mert erre nagyon is szükségem lesz, ha az szeretnék lenni, ami :D

X-factor? nekem nagyon sok unszimpatikus személy van ebben a kategóriában :roll: az Ikrek nálam kiverték a biztosítékot, a mostani produkció pedig minden értelemben gáz volt - nekem. az a néger koma, Lil C?? :o úgy nyöszörög, mint akinek székrekedése van, és épp toaletten ül... nem igaz, hogy nem hallják :roll: tényleg próbálja lekoppintani Michael Jackson stílusát, csak nagyon nem megy neki...
az egyetlen, akinek nagyon szurkolok és nagyon kis édes, az Vera. ha ránézek, mindig mosolyognom kell, igazán ártatlan jelenség^^ neki nagyon örülök :) remélem, hogy nem csapják majd ki úgymond :-S pont emiatt a tisztaság miatt :-)

Maycsi...ha tudná, hogy alig van kit üdvözölni :lol: neki is minden jót :D ismerősöm, bár úgy látom, fényévente jár fel fb-ra is :) na nem mintha én hű de nagyon függő lennék, mivel tele van az üzenőfalam mindenki szemetével :D úgyhogy csak a csoportokat figyelem, mikor mi lesz a suliban, meg a meris cuccok :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 25 (kedd), 7:37 
Könyvmoly

Szép napot Nektek! :)

Végre ide is eljutottam, eléggé összesűrűsödtek fölöttem a dolgok - szombaton suli, aztán barátnőzés, bár nem egészen könnyeden, ugyanis olyan gyomorgörcs van rajtam, hogy ezt élvezet átélni... :( Nagyon-nagyon izgulok, és már most nem tudok rendesen aludni, mi lesz velem 16-a előtt? :((
Közben meg bosszankodom, mert a net tökre akadozik, pedig idebent nem szokott, inkább otthon... :/
De azért jó volt szombaton... :) Megnéztük a Fertőzés c. filmet, és jaj, lányok, tök jó volt. Kicsit sablonos meg minden, de végül is heppienddel végződik, ami azért kicsit megnyugtató. Mindenkinek ajánlom, mert ha másért nem, hát a színészi felhozatal miatt érdemes megnézni. :) Kate Winslet a kedvencem, bár neki sajnos nem sok szerep jut, de akkor is imádom. :) És elgondolkodtató, de majd úgyis írok róla a blogomban. :D Shanci: ;) :D
Aztán meg barátnőmmel elmentünk a Zöld Teknősbe (Amphe, te biztos tudod, miről van szó, Shanci: Kozsó teázója - de félre értés ne essék, nem a tulaj miatt járunk oda, sokkal inkább a hangulat, és a finom teák miatt. :D ), jókat beszélgettünk, hiszen már két hete nem taliztunk, de még csak telefonon sem tudtunk dumálni, mert járta Athén utcáit, és már nagyon hiányzott. :)
Aztán ő ment tovább az egyetemista haverjaival kocsmázni, de én nem mentem vele... egyszerűen nem tudom elviselni, hogy folyamatosan csak a suliról beszélnek, ha pedig nem arról, akkor a rockzenéről. Egyik sem az én műfajom, szóval így inkább megkímélem magam jó sok hallgatástól. :D
Vasárnap meg másik barátnőmmel találkoztam, vele is ezer éve nem beszéltünk, jó volt kicsit felfrissíteni a dolgot. :) Na, meg néztem az új kedvenc sorozatomat, a Haláli testcserét, amiről szerintem már írtam.
Erről is fogok írni a blogomban, de majd csak akkor, ha mind a 3. évadot megnézem (ami eddig megjelent, nem tudom, hogy lesz-e még évad, de jó lenne), annyira tetszik a sorozat! Egy modell, tipikus szőke csaj vezet, miközben sminkeli magát, és emiatt meghal, a mennyországba kerül, ahol úgy ügyködik-bénázik, hogy egy másik lány testében tér magához, de sajnos nem egészen olyant testben, mint ő azt remélte. Így lesz a vékony modellből egy duci és okos ügyvéd. Ezek után garantálva vannak a poénok és a történet, és nem mellesleg sok-sok betekintést nyerünk az ügyvédek életébe, ami nekem nagyon tetszik. És természetesen itt is vannak helyes pasik, ami miatt már megéri nézni a sorozatot. :D Most tartok a 2. évad közepénél, sztem ma befejezem, aztán irány a 3. :D

Az alkohol-dologhoz hozzászólva: Amphéval értek egyet, én sem vagyok nagy ivós, mert sajnos mindig elálmosodom tőle, ezért általában hanyagolom, de azért vannak kivételek. Pl. a pezsgőt én is imádom, egy édes pezsgővel engem meg lehet nyerni, de a boros kólától sem irtózom, de a másik nagy kedvencem a Sangria. :) Nyami.

Fú, lányok, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem tiszta karácsonyi hangulatom van... lehet, hogy erre rátesz, hogy ilyen zenéket hallgatok? :D Nem tudom, mindenesetre már nagyon várom. :D Lesznek/vannak jó kis számaim, és novemberben már tuti fogom hallgatni őket, mert már alig várom. :D ^^

Nézitek az X-faktort? Mi a véleményetek a versenyzőkről? Nekem több kedvencem is van, de van pár, akit már hazaküldenék. Pl. az a csaj, akinek a lábával van valami baj, nekem annyira nem szimpi, se a Lil C, vagy ki, a néger gyerek. Már megint itt vagyunk, hogy magyar tehetségkutató, de nem magyarok alkotják. Leszarom, ha az állampolgársága még az is, mert amúgy nem magyar, és ez nekem nem tetszik, mert voltak olyan jó hangok, akiket helyette lehetett volna továbbjuttatni, na mindegy. :)

Amphe, a Rominéd megihletett, szerintem írok valami karácsonyit én is, talán hp-témában... fú, most bezsongtam. :D Megyek is, nem hadoválok tovább. :)

Jaj, Maycsi az üdvözletét küldni, tegnap beszéltem vele - teljesen el van havazódva, és ki van merülve. Egy sportsuliba jár, ahol éjjel-nappal sportolnak, és hétvégén azt a kis időt, amit pihenéssel töltheti, átalussza. :D De rakott fel képet face-re magáról és a pasijáról, majd nézzétek meg. :)
Most viszont tényleg zúzok, megyek, keresek karácsonyi avatarokat. xD :D

:-* >:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 21 (péntek), 7:28 
Betűmániákus

hahó! :-*

mondjuk, nekem se mernek adni alkoholt :D és nem azért, mert telhetetlen vagyok vagy ilyesmi... még jobban bepörgök :g
öhm... mióta is van ez az így alszok-úgy alszok? :lol: mert a 2. hét mikulás után általában... hm. hát hogy is mondjam. erősre a kap nő, visszaáll a hormonszint ;) ha meg nem, akkor passz. majd helyreáll a bioritmus :P

na igen, én is a rossz időpont miatt hagytam abba a táncot =(( a havonta váltás nem tett jó ebbéli karrieremnek... azért rossz volt 4év kondiját elveszteni :-/ meg hát a tanulás volt az első :) elsőben meg nem is ment úgy, ahogy kellett volna :roll:
és az összegek... egy havi tagság most annyiba kerül, mint máskor 3havi /:) ennyit a pénz értékéről :-P

nyah.
ma jön Pittám 8-> úgyhogy majd vasárnap folytatjuk :-*
megyek, filozofálok egyet, mert ma írásbeli tudásfölmérő :D meg angol és szanitáris kémia felelés. valaki? cserélünk? :lol:

*balra el*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 19 (szerda), 12:32 
Fanfic-faló

Halihó! :)

És tessék, most keltem föl... katasztrófa ez az egész, noha most meglehetősen boldognak és kipihentnek érzem magam :)
Boros cola? Vodkás szööörp???! Neeeem! :D Én nem alkoholizálok egyáltalán :D Nagyon ritka, ha rádumálnak egy kis pohárkára, nem csípem az ilyesmit :) Még bulizni is max pezsgővel megyek, azt viszont imádom ^^ Inkább üdítőital, mint alkohol, na de félre a mókát!
Nem minden este iszok colát egyébként. De lehet, még azt a keveset is hanyagolni kéne :((

Van sok lehetőség szegeden is, csak annyira hülyén vannak az óráim sokszor, hogy nem tudok elmenni normális időbe. Ha meg végre odakerülnék, akkor egy vagyon elmegy rá. Hülye kifogás, mert a mozgás fontos, de ugyanakkor mégis...

rend az ilyen hamar fogyó dolog :D

én jót fakadok fészen, ha van vmi irdatlan nagy bolondságuk, mindig kibiggyesszük :P és valóban hasonlít már egy brazil szappanoperára az egész xD nevetséges, néhányan mit leművelnek :D nembaj, oltani jó őket xD

Na szedem magam, barátnőm nem bírja az életet nélkülem, nekem meg még takarítani és hajat mosni is kell xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 19 (szerda), 7:22 
Betűmániákus

Sziaaa! :-*

Jaaaj, olyan jó volt olvasni a sorokat :D szerintem épp elég tartalmas, úgyhogy ne aggódj :-) mi értjük ;)
az alvászavaroddal kezdeném, Drága :-S nekem ez a szünetekben jelenik meg :o egyszerűen fölborul a bioritmusom, hajnalokat filmezek át és nappalokat lazsálok... illetve ez volt régebben. idén az autóvizsga nagyon szépen lehúzott alfába :D mindegy, túléltem. de mivel itthon is csak főztem és takarítottam, esetleg keveset készültem félév esetén, vagy mondjuk találkoztam Sáriékkal... na, ezek feleannyira se fárasztottak le, mint egyhuzamban több órát folyamatosan, 5-10 perc hatásszünettel figyelni :roll: nálam tudom, hogy ez a gond, épp emiatt igyekszem mindig valami fárasztóbbat csinálni, hogy rendesen aludjak XD keltem korán is, deee... az nem mindig vált be. na, az mondjuk terített, hogy tavaly Pitta miatt kóros aluszékonyságban terjengtem szinte egész nap :lol: Mr. Éjjelibagoly :-/
azt viszont nem értem, hogy minek ittál kólát!!!!??? :-O a koffein nem lenyugtat, sokkal inkább fölpörget... én épp ezért nem keverek vele semmi alkoholosat :roll: az utóbbi lelassít, a kóla fölpörget, az agyad nem tudja, mit cselekedjen: kómázzon vagy bulizzon, ergo másnapra persze, hogy fáj a fejed. az meg kell a kutyának. illetve macskának :D de hát mindenki azt issza, amire épp zséje van. és tény, hogy a boroskóla vagy a vodkás szörpök a leg pénztárcabarátibb lötyik.
altatót még véletlen se, mert azzal nem sok mindent oldanál meg... most fölteszek egy hülye kérdést, ne haragudj: Szegeden ugyebár annyi lehetőség van mindenre. nem lenne esetleg időd táncizni, aerobikozni vagy valamit sportolni? nem azért, mert szükséged lenne rá, hanem hogy kifáradj :oops: napi 1-2 óra helyretenne ;)

háhá. takarítás :lol: mintha nem is csináltam volna semmit hétvégén. jellemző XD

nem tudom. én már teljesen ráuntam erre a fészbúk cuccra :D nincs ott semmi, csak egy-két csoport, amiket rendszeresen figyelek... ellenben egyre több az olyan idióta, aki azt se tudja helyesen föltüntetni, hogy "aki ismer az, tuggya mijen vagyooook. pux" az ilyenektől a gyomrom forog $sick de azért tény, hogy nem utolsó ott virulni egyesek szívügyein :P nem vagyok én rosszmájú, deee... néha már egy-egy ilyen kiirt és kommentált nyílt párbeszéd olyan, mint egy Barátok közt rész :lol:

az írással majd akkor haladok valamire valót, ha normálisan lesz rá időm. az meg nincs :|

Máté? jaj, angyalkám, az anyuci is 150 ennyihány cm, úgyhogy :x nem született előbb :) Kismanó.
egy másik volt osztálytársam is önállósul, összeköltözött a barátnőjével, elment egy másik faluba. hogy baba miatt-e, vagy mert annyira jól vannak, még kérdés... én meg itt vénülök közöttük. ej-ej :lol: nem lehet elég korán kezdeni... :roll:

na, röppentem. tanulnom kell /:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 19 (szerda), 1:12 
Fanfic-faló

Óh, csillagvirágok!
Rám ragadt ez a duma a csoporttársaktól, de szerintem annyira aranyos :D
Na szóval..

Örülök, hogy mindketten írtatok! ^^ Végre van időm normálisan írni, most nem kelek olyan "korán"... ;;)

Kyky! Nagyon gratulálok és büszke vagyok Rád! :) Nem tudom, nekem mindig olyan különleges varázsa van, mikor elkészítek saját kis kezemmel, saját szavakkal, észjárással valamit, pl egy referátumot, és utána olyan jó ránézni! 8-> Hát hogy még be is van köttetve! Csodálatos lehet :oops: De komolyan! Alig várom, hogy nekem is legyen valami kis munkám, amit majd érdemben ilyen szép ruciba öltöztethetek :D

Gondoltam arra korábban, hogy az elkészült hosszabb műveimet, vagy esetleg az összeset egy kis "albumba" köttetem, hogy így is, kézzelfoghatóan meg legyen ne csak papírfecniken meg gépes doc-okban, jegyzettömbökben.
Meg lehet ezt esetleg tekinteni valahol? :) Nagyon érdekelne! Annál is inkább, mivel nagyon érdekes a téma! Tervezed a későbbiekben a gépesítését a dolognak? :D Vagy fent van gépen is a végleges verzió?
A vizsgák miatt ne aggódj, szorítunk nagyon előre is, küldöm az enerdzsit :) Én is novemberben nagy zh-kal kezdek, úgyhogy egy csónakban evezünk :| Legalább írásbeli lesz, nem dumálni kell, az a halálom -.-

Örülök, hogy kicsit otthonosabbá igyekszel tenni az irodai környezeted, így sokkal könnyebb elviselni mindent, még akkor is, ha rideg a közeg ^^
A hétvége valóban nem hangzik valami szívderítően, de majd most! :) Remélem, minden összejön, amit tervezel!
Én is piszkosul rá vagyok kattanva a mozifilmekre, imádom a hangulatot! Legutóbb anyukámmal néztünk egy filmet - Elhurcolva, Taylor Lautner a főszereplő. Vonatkoztassunk ez a Twilighttól, ez állati jó film lett! :D Akció talánnyal, kavarral, szerelmi szállal, izgalom izgalom hátán, nem szokványos muri. Végig pörög az egész, egy pillanatig sem unatkoztam ^^ Taylor meg hát, jaj :D Nem kezdek el ömlengeni, Kyky, Te Jacob-párti voltál amúgy is, felesleges lerészleteznem :D
Még nagyon érdekelne a Csak tudnám, hogyan csinálja című kis romantikus komédia Sarah Jessica Parkerrel, ha már szóba került a Szex és New York :D Én sajnos csak pár részt láttam a sorozatból és egyik film sincs meg, de majd pótolom a lemaradást :)
Haláli testcserét nem ismi :P

Mi már voltunk a Köki terminálban, sokan fikázzák, de szerintem örüljünk, hogy van. Véleményem szerint nem rossz kis pláza, de még sok az üres hely és kiadó üzlet... Na majd idővel. :) Hozzáteszem, isteni ázsiai kaját tömtem az arcomba ott hétfő este, Norbikával andalogtunk meg nézelődtünk kicsikét :)

Anyuval úgy ahogy rendeződtek a dolgok, tündéri aranyos, de néha még mindig jaj -.- :D

Jól hangzik az új sztori, legalább felkarolják a fiatal nemzedéket is, és haladunk a korral :D Bár én valamiért nem kötődöm hozzájuk annyira, mint mások :) Mindenesetre nem zárkózom el semmi jó elől ^^ Sok sok ihletet hozzá :x

Shancika, boldogságos vagyok, hogy jobb a hangulatod és utolérted magad :) Embert próbáló, ha az ember lánya nem láthatja imádata tárgyát, de akkor végül is jól jöttek ki a dolgok :) Legalább felügyelte a a buli hevét, így biztosan nem szabadult el a pokol :D
Máté egy kis tündérpofi! :) Milyen aprócska :oops:

Gondoltam, hogy az anyai gondok nálad sem ismeretlenek, minden anyuci szereti szívni a kicsi lánya vérét :D már csak a téma és az intenzitás változó -.- xD
Jól tetted a kis takarítást, rám illetve az albérletre is iszonyatosan ráférne már egy kiadós takarítás, és ezt ha minden igaz, holnap össze is hozom. Megesznek a pormacskák, mosni is kellene, de egyszerűen a szó szoros értelmében alig vagyok itthon. Aludni járok haza kb :| Illetve... csajok én nagyon kivagyok!
Olyan kegyetlen alvászavaraim vannak, hogy az már szabályosan ijesztő!! 4-5ig simán fent vagyok, ha kell tovább is, de felkelni meg képtelen vagyok. Ha lefekszem mondjuk 3kor, fél 12kor még lehetetlenség, hogy én felébredjek. :(( :(( Jóformán az egész délelőttöt átalszom mindenestül, bombát is robbanthatnak mellettem, meg se mozdulok. Annyira le vagyok fáradva, hogyha elalszom egy pózban, órákkal később is ugyanúgy kelek fel, ha felkelek egyáltalán, hogy zsibbad valamim :| ez beteges. megrémít :|
Ha lefekszem 9-10 körül, akkor is mojolok, forgolódok meg gondolkodok minimum fél 3ig. Ez így nem élet :( Altatót meg véletlenül sem akarnék beszedni, mert még ennél is csonkább lenne a napom xD Tanulni így esélytelen lenne. (szoktam colát inni esténként, de nem ez az ok, már kipróbáltam, hogy csak rostost vedeltem, az alváshiány változatlan)
Na jó, nem hisztizek, csak ki kellett írnom magamból... bosszantó nagyon. Fordított életet élek jóformán :D

Velem nem igazán történik semmi, monotonitás van :) Norbikázok, barátkozok Pesten, ha otthon vagyok, ha meg nem akkor a szegediekkel agyhámlunk szinte minden este órák után :) Már létesítettünk egy füzetet, amibe minden ilyen este aranyköpéseit összejegyzeteljük dátummal mindennel együtt :D Szokásuk a többieknek is, hogy egyszer csak elkapják a füzetet az asztal széléről és kanyarítanak vagy rajzolnak bele valami oktondiságot :D Ez a sok butaság már szállóigévé vált nálunk, a párbeszédeink min. 45%-át az országos poénok adják :D Néha face-n is gyártjuk ilyen okosságokat, pont tegnap szabadult el a pokol az adatlapomon, 184 hozzászólással zártunk, azt hiszem xD igen, az élet apró örömei :D nem elég, hogy egész este kocsmatúra van, ahol szigorúan csak colát és narancslevet vagyok hajlandó inni, de még ha külön vagyunk sem hagyjuk békén egymást :D igazi szeretet xD
Nem tudom, mit írhatnék még :)

Kyky, frissítettem a már elkezdett törimen és állok neki a Romionénak - pár napon belül hallatok magamról, hogy haladok az összerakásával :D

Na, lelövöm magam mára, azt hiszem, bepótoltam az utóbbi hetek lemaradását hosszú válasz terén :) Kisregééény ^^ pusssz. :-*
u.i.: azt hiszem szegény modik örülni fognak nekem :D ennyi indokolatlan oktalanság egy helyen xD...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 18 (kedd), 9:30 
Betűmániákus

ha és hó!
sziasztok! :x

én vagyogatok erre is, csak vártam, hogy valaki végre jelezzen $pray :D erre mindketten! szuper >:D<

hűű, próbálom összeszedni a dolgokat :) a hétvégém jó kis tartalmas volt^^ Pitta nem jött, de majd most hétvégén igeeeen :x az a helyzet, hogy az öccsének nov. elsején van a szülinapja, olyan idős mint én, de együtt tartotta a legjobb barátjával, aki nagyon jófej, és csajszi :) szintén olyan idős, mint én :) de ő meg e hónap 14-én született és együtt buliztak :P én nem tudtam ott lenni, túl sok volt a dolgom, meg be voltak tervezve a programok... Pitta pedig inkább maradt, mivel náluk volt a banzáj, az ő szobájában, és nem akarta, hogy teljes káosz legyen, ezért ott maradt őket visszafogni, mert egyesek elég érdekesek alkohol hatása alatt :-S meg hát mégis a testvére, úgyhogy mondtam is neki, hogy rajtam ne rágódjon :) mert úgy volt, hogy jön és segít a fölvételis cuccokat fordítani meg gyakorolni :) na, majd máskor :D úgyhogy két hét szünet... bár nagy részén túl vagyok, de nagyon nehéz :-/ lesz majd szép telefonszámla... :-Ą :lol:

DE. legalább utolértem magam több ízben is :P végre nem úgy néz ki a szobám, mint a II. vh makettja :D portörlés, porszívózás, szelektálás stb. ez volt a szombat d.e.i program :D összeszedtem az össz kémiás cumómat, ami kellhet vagy nem, mindegy, át kell olvasnom 8)
haladtam a bétázással, picit a saját törimmel, megírtam két cikket a Prófétának... most kezdek visszatérni :o bár tény, hogy most kapok levegőt :roll:

ami a babalátogatót illeti, gyönyörű a kisfiú 8-> annyira pici, és édi, és cukor, kis angyalka :x megyünk-megyünk sokat, mert az anyucinak szüksége van ránk, mi pedig ott leszünk mellette ^^ csak az a baj, hogy a suli miatt hétvégére fog korlátozódni :( fészbúkon meg lehet nézni a pixeket abban a mappában, aminek mozaikszív van az elején ;)

KyKy! :x én olyan pihent vagyok! kéregetem a linkeket a sorozathoz, erre ott vannak :lol: már meg is néztem az első éved első részét :D és jóóó :x bár azért nem tudom, hogy miért ekkora esemény a havi mikulás :P nekem nem gratuláltak :D :-)
ami diplomamunkát illeti, nagyon boldog vagyok és gratulálok! <:-P >:D< nem lehet valahogy megnézni? :oops:
örülök, hogy pörgős lesz a hétvégéd :)

amphe, illetve mindketten... én is átestem ezeken vitákon, és még lesz is néhány, gondolom... de én tudom az okát, és nem veszem fel :-) az én anyukám bizony túl van a klimaxán, úgyhogy most már ki lehet számítani :) eddig nem nagyon...

Jó alkotást, megyek, kajálok! :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 18 (kedd), 8:33 
Könyvmoly

Csodás keddi délelőttöt mindenkinek! :)

Mi újság? Hogy teltek a napok? Az enyémek kevésbé jól, bár ha azt a tényt nézzük, akkor *dobpergés* be lett köttetve a szakdogám! :D El se hiszem, hogy végre eljutottam odáig, úgy, hogy ráadásként később kezdtem el dolgozni, és igencsak le voltam maradva. :) De azért örülök, hogy végre legalább ez meg van. A többitől már előre félek, novemberben vizsga vizsga hátán lesz... :( Nem vagyok valami jó vizsgázó... :/

A hétvége, gyerekek, katasztrófális volt... be volt tervezve egy csomó minden, amiből semmi sem lett végrehajtva. Mentünk volna a Köki terminálra, de a barátnőm tojt a fejemre egész szombaton és vasárnap, így mit csináltam? X-faktort néztem! :(( Szánalmas volt, komolyan mondom... és halálra untam magam. A vasárnapom kb. ugyanígy telt, annyi különbséggel, hogy néztem a sorozataimat: elkezdtem elölről nézni - minek után részeket már láttam belőle, és az 1. illetve 2. mozifilm is nagyon tetszett - a Szex és New Yorkot, meg a Haláli testcserét. Ti szeretitek őket, utóbbit ismeritek? :) Olyan aranyos sorozat, engem nagyon megkapott, főleg, mert én is dagadt vagyok. :)

Shanci, nem traktálsz semmivel, teljesen át tudom érezni ezt a tanulásos mizériát... :-S Szívem szerint ilyenkor robotüzemmódra kapcsolnék, hogy átugorjam ezt a szakaszt, nagyon lemerít, és ráadásként észreveszem magamon, hogy egyre gyakrabban szorítom össze a fogaim, és fájnak... :( Na, mindegy. :-S
Voltál babalátogatóban? :) Hogyan telt a hétvégéd? Pitta? :)

Amphe, a szülők már csak ilyenek, anya engem is fel tud mostanában bosszantani. Nem elég, hogy minden nap mostanában elmosogatok, mikor hazaérek - és ugyanakkor, mint ő, mert együtt megyünk haza -, azért ő még tud kiabálni velem minden másért. Tegnap pl. azért ordítozott - szabályosan ordibált velem -, mert nem tudok nemet mondani ezeknek a telefonos zaklatóknak (mert hívott egy csaj a Budapest Bankból, hogy valami izé van, és hogy mennyire jó és megéri, és mit tudom én mi, és, hogy gondolkodjak, és majd hétfőn telefonál. Nos, anya vette fel, én meg mondtam, hogy nem vagyok itt, és elkezdett velem üvöltözni, hogy miért nem tanulok már meg nemet mondani, ne legyek ennyire életképtelen, és hogy ne legyek ennyire gyerekes... :@ Természetesen nem is kell mondanom, hogy olyan dühös voltam, hogy rá sem bírtam nézni, aztán mikor mondta, hogy nézzek rá, ha hozzá beszélek, én odanéztem, és kérdeztem - szokatlanul nyugodt hangon -, hogy kiordibálta-e már magát, mire még idegbetegebb lett, és otthagyott. :/ Na, mindegy, szóval csak totál át tudom érezni a helyzetet. :)
A Romionét meg nagyon várom még mindig, persze, hogy lelkes vagyok, ők az egyik - talán a leg - kedvesebb párosom. :) Olyan édesek együtt szerintem.. ♥
Amúgy a nem annyira jó bográcsoláson kívül valami érdemleges? :)

Velem semmi még mindig... tanulgatok és próbálok élni. :) Ma rendezgettem kicsit az irodámat, hogyha már kénytelen vagyok maradni, kicsit otthonosabban nézzen ki, találtam eldugott vázákat, azokat fogtam és kipakoltam. Meg rendezgettem az iratokat, azt ennyi. És most írni fogok... valószínűleg a blogomba (Shanci, olyan édes vagy, hogy olvasol!!! :) :x mindjárt válaszolok is neked! :) ), de lehet, hogy az új elkezdett törimet. Kérlek szépen, Scorpius Malfoy testvéréről írok egy törit, aki össze fog jönni a fiatal Lily L. Potterrel. :D Beteges? Talán, de olyan jó írni. :)

Most megyek, szép hetet nektek, csajok! Nem tudom, mikor tudok jönni legközelebb, valószínűleg csak jövő héten, mert a hétvégém - végre - be van táblázva. :) Pénteken, képzeljétek itt a melóhelyemen lesz össznépi bográcsolás (vagy, ha eső lesz, és állítólag az lesz, akkor bent leszünk, és csak nassolunk), szombaton reggel mehetek suliba, de délután hazajön a barátnőm, aki kint volt most két hétig Athénba, és vele leszek hétvégén. Végre megnézzük a Köki terminált (igaz, hogy nincsen benne mozi? Mindjárt utána is nézek, mert ha nincs, fel leszek háborodva!), aztán elmegyünk megnézni egy filmet, mert teljesen rá vagyok kattanva a mozikra, annyi jó film van, csajok! :-O Nem is tudom hirtelen egy kezemen összeszámolni, hogy most mit néznék meg szívem szerint. :) Vasárnap pedig átjön hozzám, és bepótoljuk a két hét kimaradást, meg szeretnék valamerre bulizni egy kicsit, szóval, tuti, hogy sokáig fogok aludni. :D Remélem. XD Mert mostanában már 8-kor kipattan a szemem hétvégén is, és ez olyan dühítő! :@

Na, legyetek rosszak! :D :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 16 (vasárnap), 18:26 
Fanfic-faló

Sziasztok! :)

Hát, jó rég írtunk ide, ezt most pótolni kell!

Kyky, nagyon köszönöm a hatalmas lelkesedést, örülök, hogy tetszik az ötletem a Romionéval kapcsolatban! :) Próbálok minél hamarabb és minél több időt szakítani rá! ^^

Shanci, sajnálom, hogy fel kellett adnod a kihívást, nem is kérdezősködök, hiszen már eltelt egy hét, nem akarlak megbolygatni vele :) Szép gesztus, hogy majd befejezed a csapatnak ajánlva, mikor időd engedi :) Nagyon kíváncsi vagyok rá, főleg annak ismeretében, hogy a Makk ász, tök hetes nálam mekkora sikert aratott! :D Megéri kivárni én úgy gondolom! :) :x Majd sok sok ihletet, időt és kedvet hozzá! >:D<

Mi, illetve anyuék épp bográcsoznak a kertben, baromi élvezetes lehet korom sötétben xD :| Nekem már nem volt hangulatom ott kint cidrizni, anyám így is egész nap szívta a vérem... hihetetlen gyorsan, seperc alatt ki tud hozni a sodromból -.-

A suli is egyre nehezebb, úgyhogy tökéletesen átérzem a helyzetedet Shanci :( Kifacsarják a maradék agyamat is; ha a jegyzetekre nézek már elkap a rosszullét xD :( nehéz lesz így a tanuláshoz kedvet csinálni magamnak :|

Hát, csajok, totál üres a fejem, rossz kedvem van, nem igazán tudok érdemben még mit pötyögni :( Neharagudjatok!

Remélem, jól telt a hétvégétek! :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 11 (kedd), 8:09 
Betűmániákus

sziasztoook! illetve szia KyKym :-*

olyan málé vagyok :roll: csak most láttam, hogy ki se léptem a fórumról, miután fölnéztem -.-" de akkor válaszolok :)

tanulok, mily meglepő @-) már egészen kezd elegem lenni abból, hogy már megint egyetlen tantárgyra korlátozódik az időm $fal azt megértem, hogy fontos és kell, illetve azt is, hogy részletesen kell átvenni minden anyagot, de könyörgöm! ne két napot adjon a megtanulására :( pláne mikor van még 14, amit ugyanúgy vagy hasonlóan kérnek :roll: értem én, hogy az egyetem nehéz meg minden, de ott legalább 10 alatt van a tantárgyak száma :o jó, a mennyiség ismét más, de akkor is /:)

csajszik, koppintsatok már a fejemre! :lol: panaszkodok itt mindenről, traktállak titeket a tanulni valóimmal, a lényeget meg nem is mondom :)) mert a mindennapi dolgok mellett olyan csodák történnek 8-> megszületett a barátnőm kisfia, Máté :x ha értetek aranyos csöppséget :(( nagyon meg kellene ejteni a babalátogatót, szerintem össze is hozzuk hétvégén 8->

igen, a kihívással jelentős súlytól váltam meg :( cseppet sem jó érzés, de... nem láttam jobb megoldást :-/ egyébként tudtam hogy ez lesz :-< már az elején éreztem, hogy nem vagyok rá képes, de... reménykedtem, hogy a csapat majd serkent, ösztönöz... :roll: végül is megtörtént, csak későn =(( és őszintén szeretném méltó módon meghálálni nekik a pót történetért tett fáradozásaikat :) :oops:

Pipőőő, hogy-hogy nem volt jó a hétvége? :| *megölelget* >:D<

nya, az időjárás erre is "fincsi" :evil: én szeretem a hideget, de időm se volt fölkészülni rá... anyám tegnap frissítette a téli ruhatárat, de lassan száradnak XD

amphe, tényleg nagy kalappal a nyelvvizsgához :-* felsőfok? :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 10 (hétfő), 11:29 
Könyvmoly

Sziasztok, lánykák!

Most csak igen rövid leszek, mert mennem kell a postáért, és eléggé el vagyok csúszva... :(

Amphe, köszönöm a kávéfőzős segítséget, akkor maradok annál, ami le van írva a segédletben - amúgy is ezt terveztem, most már viszont biztos. Micsoda szerencse, hogy a takarítónő nem tett bele ecetes vizet! Amúgy ez tök gáz, hogy így csinálják meg, hogy még véletlenül se lehessen olcsóbban elintézni a dolgot. :( Azért nagyon köszönöm, hogy foglalkoztál a témával! :-*
Szurkolok, hogy a mostani nyelvvizsga jól sikerüljön. Azért ez durva, hogy ilyeneket csinálnak. Tök gáz... :-S
Az ajándékok meg olyan szuperek, nagy ötlet volt, bár, ha ezt egy pasi csinálná, még meghatóbb lenne, de így is nagyon tuti! :)

Shanci, sajnálom, hogy fel kellett adnod, de meglásd, így könnyebb lesz neked, kevesebb súly van a válladon, még így is sok, de ez azért valamicskét biztosan könnyít majd a terheken. Azért majd kíváncsi leszek a sztoridra, ha egyszer elkészül. :)
Szurkolok, hogy jó órarendje legyen szívszerelmednek, a képeket meg izgatottan várom majd. :) Irigykedem, hogy jól telt a hétvégéd, bezzeg nekem... áh, ne is beszéljünk róla. :(

Na, most tényleg húzok... amúgy vicces, de még az ujjaim is le vannak fagyva, alig bírok írni. :-S Katasztrófa ez az épület... ha meleg van, meg lehet sülni, ha hideg, akkor meg fagyni... logika...???

Na, pusszancs, csajok! :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 10 (hétfő), 9:57 
Betűmániákus

bzzzz :-*

sziasztok!

gondoltam, pötyögök egyet, mert már eléggé agyamra ment a gyógyszertan @-) holnap teszt, én meg sehol se állok, valamint van még egy tantárgyam, amit nagyon nem ártana tanulni :D de majd összehozom :)

ami a hétvégémet illeti, jó volt, pörgős, mulatós és vegyes :-) ami a lagzit illeti, szuper volt. tánciztunk, ettünk-ittunk, hajnalban jöttünk^^ szombat reggel korán keltünk, mentünk vásárolni, aztán pedig elrendeztük magunkat és gogóztunk is a szertartásokra :) fénykép majd lesz, még mi se kaptuk el :)
tegnap Pitta hazament, mától már neki is aktuális az egyetem :o én pedig reménykedem, hogy nem annyira gagyi az órarendje, mert :-S

hétvégén nem találkozunk sajna, legalábbis én nagyon úgy számolom :| utol kell érnem magam végre, és úgy nehezen megy, ha itt van velem :lol: vagy ha én vagyok nála.

az alkotás része: föl kellett adnom a kihívást, visszaléptem :-< erről nem mesélnék részleteket, mert egyfelől nem szivárogtathatok infókat, másrészről sebet sem szeretnék szaggatni :( nem jött össze, és jórészt az a problémám, hogy kb semmi időm alkotni, hiába van jó ötletem :( a történetet be fogom fejezni, majd ti is olvashatjátok egyszer, mert ugye a Merire fogom föltölteni a Csapatnak ajánlva :-) ügyesek, kedvesek, már dolgoznak a póttörin, de nagyon rossz, hogy így lett :(

amphe, örülök, hogy minden simán megy nálatok^^ maradjon is így ;)

KyKy, te jelentkezz, ha tudsz :x

legyetek jók :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 08 (szombat), 16:05 
Fanfic-faló

Sziasztok! :))

Megint le vagyok maradva, mint a borravaló :( ezvan. igyekszem mindenre válaszolni ^^

Shanci, akkor szerb novella off :) majd ha lesz időd, inkább szép magyart írjál nekünk :)
Tényleg krimi ez a palacsintasütés :D olvasztott zsírral elég nehéz is :|
Erdőben séti, júj :oops: nagyon szeretek a természetben bóklászni :)
Imádok főzni! :D De szerintem ezt már sokszor emlegettem xD ^^ Tegnap is főztem kis beteg Norbinak, illetve sütöttem, gyrost :D Mennyei lett ^^

Egyébként a múlt heti buli nagyon klasszul sikerült, olyannyira, hogy 3 napig buliztunk megállás nélkül változó helyszínekkel :D
Bulit megelőző este csináltam szülinapi vacsinak cigánypecsenyét, szép tányéros dekorációt, kétféle köretet, úgyhogy el volt kényeztetve :D Ajándékot saját kezűleg csináltam; nyomtattam közös képeket, az első közös képtől az uccsóig egy 16 darabot, ami összegyűlt így az öt év alatt. Időrendbe raktam, mindegyik alá írtam valami szépet, kiírtam neki cdre az összes képünket, a videot, amit egyik karácsonyra készítettem neki... egy borítékba raktam mozijegyeinkből :D meg írtam neki egy levélkét :) nagyon örült neki, olyan jó volt látni ^^
Ma estére is terveznek valamit, mert mi a tegnapi haddelhaddról lemaradtunk :)

Reggel mennem kellett pót nyelvvizsgázni... nem szoktak ilyesmit engedélyezni, viszont az előző hanganyag annyira botrányosan érthetetlen volt, hogy mindenki, aki azt kapta országszinten, az megbukott... legalábbis a 99%, ennél fogva ingyen és bérmentve vizsgáztattak újra minket, és a mostanit sokkal jobban lehetett érteni, remélem tényleg olyan jó lesz, mint amilyennek érzem :) kizárt, hogy ne sikerüljön ^^

KyKy, veled most értekeztem a kávégép ügyében fészen :)

Csajok, annyira különleges idő van itt felettünk, illetve olyan klassz a rálátás az égre, nagyon komolyan megihletett :) Olyannyira, hogy el is felejtettem, mit akartam írni :| :D :oops:

Épp bírósági ügyet elemzek, közben 0-24ig lelki segélyszolgálat vagyok drága kis barátaimnak :) Egyemmegmindet :oops:
Kicsit nehéz az ügy részleteire is, meg az ő kis bánatukra is odafigyelni egyszerre, de nincs fontossági sorrend! Ők a második családom, de készülni kell a tárgyalásra is, nincs mese :D univerzális lettem xD

KyKy, legyen jó kedved, és repül neked a pü :)

Ha valamire nem válaszoltam, vágjatok nyakon, olyan szétszórt vagyok 8-> meg szerelmes :x Csók :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 04 (kedd), 8:11 
Betűmániákus

sziaaa! :)

válaszolok, mert tanulnom kell :D XD uhh, valójában ismételek, mert ezt az anyagot már elkezdtem múlt hétre, de annyi van :shock: szerencse, hogy viszonylag tempósan gépelek, tehát ez a néhány perc elmegy relaxnak is akár :lol:

a hétvégém szuper volt 8-> andalogtunk egyet szombaton az erdőben, aztán megpróbálkoztunk a palacsintasütéssel... hát krimi volt :D egyébként konkrétan semmibajom a főzéssel, a visszajelzések pozitívak, tehát nem is a tudományommal volt a baj, hanem a hozzávalókkal. nem volt itthon olaj :P boltba menni nem volt kedv, maradt az olvasztott zsír XD csakhogy az ugye állati eredetű, tele van telített zsírsavakkal, és túl erősek a kötések benne. bizony amikor rácsöpögtettem a sütőre, és ráadagoltam a tésztát, a zsíros része elszenesedett, a nem zsíros része leragadt... kettőt eldobtunk, és szóltam anyámnak, hogy hozzanak hazafelé olajat, mert mi nem jutottunk sokra :D nem voltak itthon a többiek. de mivel volt leves, nem hiányoltuk annyira a palákat.

én az avonos körömlakkokat ki nem állhatom, ne is bánkódj az összegek miatt -.-" nem egyszer rendeltem már onnan, és eddig csak csalódást ért $blah egy réteggel szinte látszik a körmöd, kettővel majdnem jó, hárommal már hasonlít, de szétmaszatolod, mert lassan szárad :roll: viszont ha sokáig áll, beszárad, besűrűsödik, és dobhatom a sutba. tehát bárki bármit mond - nekem -, én akkor se rendelek, ha csak onnan lehet körömlakkot beszerezni :-P
amúgy én egyszer vettem egy nagyon szép bronz-színűt. imádtam 8-> az egyetlen baj az volt, hogy száradás után egyetlen mozdulattal le tudtam húzni a körmömről, mint egy tépőzárat :D most vagy minőségtelen volt, vagy lejárt a szavatossága :-S bár közép árkategóriás...

ami a szerb novellát illeti, passz. se időm, se kedvem, se ihletem hozzá. és mint mondtam, utálom az irodalmi nyelvüket :? örülök, hogy felcsigázott, de egyszerűen képtelen lennék ilyesmire :roll: magyarul se megy, nyakamon a határidő, és semmi :( úgyhogy amennyiben valami csoda folytán befejezem ezt a mostanit, jó időre fölfüggesztem magam. nem mintha annyira aktív lettem volna valaha is :roll: de nem lesz időm, és a felvételi fontosabb :) megkaptam a kémia előkészítőt, de nem mesélek róla, mert megijedtek :D

íme a nevem:

Olivija Ezved (középzárt e-vel kell ejteni :) , amúgy az a d gy betűként funkcionál, képzeljétek azt, hogy át van húzva a szára )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 04 (kedd), 7:42 
Könyvmoly

Szépséges jó reggelt, vagy azon napszakot, amikor olvassátok! :D

Nincs jó kedvem, ez a megtévesztés... :-P Vagyis igazán nem tudom, hogy az van-e, vagy mi van... olyan "se" állapotban leledzem, ezért nem is fárasztalak benneteket az állapotommal, hanem válaszolok a hsz-eitekre. :)

Amphe, sosem adom fel, csak tudod, nem mindig jut arra időm, energiám, kedvem, hogy felcaplassak ide, bejelentkezzek, és gagyogjak egy sort... de most amolyan "elmegy" kedvem van, ami jobb, mint a rossz, de rosszabb, mint a jó, ezért gondoltam, felnézek. :)
Izgalmasan hangzik ez a referátum, bár azért elég sok munka lehet vele... nem irigylem... :)

Kávégép probléma még mindig nem oldódott meg, szóval ha van kedved, rákérdezhetnél... :) Egy Saeco Odea márkájú gép csücsül a hűtő tetején, hogy tényleg csak egy kifejezett vízkőtelenítő folyadékkal lehet tisztítani, vagy esetleg márka nélkülivel, netán ecetes vízzel? :D Várom válaszát! :)
Várom a privit Ronékról. :)

Hétvége jól alakult? Nagyot buliztatok? :)

Shannnnci! >:D< Nem raktam rá sok réteget, nem többet, mint amennyit szoktam más félékből... :( Délutánra le tudtam kaparni az egészet, mire hazaértem, nem is látszott, hogy volt valaha rajta lakk... szánalom. És 300 Ft-ért adják oda! :@ Én sem vagyok márkafüggő, sőt, nem is veszek drága avonosakat, mert nem tudom megfizetni... xD

Fú, tudod, mi jutott eszembe? :D Egy jó kis kihívás! :D Írhatnál egy szerb novellát, amit aztán lefordítanál nekünk magyarra. Én szívesen elolvasnám... :D Vagy valahogyan össze lehetne olvasztani a kettőt. Beindult a fantáziám! :D :shock:
Spongya Bob szerbül? :D Na, majd rákeresek. :D
De, én emlékszek arra, mikor bemutatkoztál, vissza is fogok keresni, mert tuti, hogy reagáltunk rá... :(
Miért, milyen a szerb neved? :D

Na, most megyek, dolgozgatok kicsit, meg kajálni is kéne... szépséges napot nektek! :) :-*

Ui.:Mekkora mázlim van már! El akartam küldeni a hsz-t, mire eltűnt, mert lejárt a bejelentkezésem, már épp elkezdtem bosszankodni, mikor eszembe jutott, hogy mi van, ha visszamegyek, és ott lesz... és ott volt! :D Szóval duplán mázlim van ma reggel! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 30 (péntek), 15:02 
Betűmániákus

hella lányok! :D

igen, köszönöm kérdéseteket, sokkal jobban vagyok :lol: jelenleg pörgök, mint a bumeráng, annyi dolgom van... :P takarítok, el kellene rendeznem magam, meg kimenni Pitta elé, mert hamarosan jön. de még pakoljak el, ágyazzak meg, mindjárt jön a nővérem, vele is beszélnem kellene :-O
ne kérdezzétek. ma két órás matekdogával kezdtem a napot, utána hittanon vallásos filmet néztem :D egy igaz történet, valami olasz tiszteletes biográfiája :) aztán a szokásos őszi futóverseny a sulival -.-" kidöglöttem az 1 km-en :o

óh, körömlakkok? 8-> KyKy, nem lehet, hogy túl sok réteget tettél rá? valamelyik nem szereti :-S ééén nem vagyok kifejezett márkafüggő. ha megtetszik a szín, nem állíthat meg semmi a megvételében. kivéve az, ha már elkelt. de akkor keresek hasonlót :D meg hát a számok rajta vannak...

ami a szerbet illeti... igen, tudok. de az irodalmi nyelv az más, azt nem szeressem :D gondolkodtam én is valami novellán, de a szerbek nem hinném, hogy foglalkoznak ficekkel - ilyen téren eléggé szűk látókörűek, a HP fordításuk is bizarr :D fölpakolni meg nem is szeretném, át kéne nyelvtanilag nézetni, stb. ugyanúgy, mint itt a Merin. de nincs is hova föltennem XD meg lusták, ebből kifolyólag viszont tök jól tudnak nyelveket. nem veszik a fáradtságot a szinkronizáláshoz, csak föliratozzák :) na mondjuk, elég egyforma hangszínük is van, mert utánozzák egymást... erre nagyon büszkék :roll: ami meg le van szinkronozva, az nagyon durva. csak hallanátok a Spongyabobot szerbül. hiába nem értitek, kidőltök :lol:
a szaknyelv/irodalom viszont hasonló a magyarhoz: tiszta latin, a kifejezések ugyanazok, kikövetkeztetni pedig ki lehet. teljesen szerb barátom nincs, csak jó ismerősöm. meg nálunk vajdaságszerte leginkább a vegyesházasságok dominálnak... én meg igazából nem is emlékszem, hogy hogyan tanultam meg :-S mert az iskolai tanítás ilyen téren pocsék. a 4 év alatt rengeteget felejtettem, mert a tanárnőnk még Jugoszláviánál tart XD igazából nem is a könnyedség miatt tenném szerbül, hanem egyszerűen mert magyarul nem vesznek figyelembe :( túl nagy a konkurencia, hozzátok még nagyobb rostát csináltak, hogy még véletlenül se vágjunk bele :D anyagilag pl semmiképp nem éri meg hozzátok menni, sajnos, hiába lenne nekem egy köpésre Szeged :(
én viszont már leírtam nektek, hogy kell bemutatkozni - igaz régen, de előkutathatom. és senki sem reagált rá, hogy "jéééé" vagy valami :-P úgyhogy inkább pihentettem is :D a szerb nevem azért érdekes... eléggé elszerbesitették XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 30 (péntek), 12:26 
Fanfic-faló

Óh, végre! >:D<

KyKy! :) úgy örülök, hogy írtál! :) Már kezdtem azt hinni, hogy végleg feladta mindenki :oops: :$
A referátum ilyen tudományos kiselőadás, de sokkal részletesebb és témaorientáltabb, mint egy sima gimis házi dolgozat.
Meg van adva egy határozott téma, mint nekem múltkor a Költségvetési jog a dualizmus korában című előadás - kiadják hozzá a kötelező irodalmakat, azokat kell átolvasni, feldolgozni, vázlatot készíteni, és a vázlat alapján felépíteni egy komplett órai x időtartamú valamit.
A mostani témánk alkotmányjog gyakorlatra a Köztársasági elnök :) Meg kell vizsgálnunk különböző szempontokat, így pl ki lehet közt elnök, mik a feladatai, hogyan választják, a hivatal fejlődését fel kell vázolni, nemzetközi kitekintéssel összehasonlítani más államok vezetőivel, azok feladatköreivel és a többi.
Nekem egyik csoporttársam kávégépekkel foglalkozik, mondanám, hogy megkérdezem, hogy s mint járhatnál el, de mire választ kapnék, ide bepötyögném és elérne hozzád, lehet már nem is lenne aktuális :| Kellene a típusa, meg egyéb ilyen tudnivalók, hátha..
A körömlakk az sajnálatos :| Én mindig lerágtam az enyémet rendszerint másfél nappal azután, hogy kipingáltam :D
A Romionéról majd írok neked bővebben, de lehet privát lesz belőle, mert ha tényleg megírom, nem akarom lelőni a poént a nagyközönség előtt :D Shanci, ha érdekel a dolog, akkor sikíts, és elküldöm neked is az ötleteket :)

Shanci, ezek érdekes kérdések feléd! :D Tudnál írni szerbül? Minden egyes alkalommal, mikor ez szóba kerül, hogy egyes helyzetekben jobban fekszik neked a szerb nyelv, mint a magyar, megütközök, de természetesen nem rossz értelemben :D Azért nem írtam erről semmit, mert "elfogadtam/hozzászoktam" annak ellenére, hogy nekem valszeg nem menne :D A kétnyelvűség viszont nagy előny, irigykedem érte :) Kíváncsian várom a válaszokat :D

Mi a hétvégén szülinapozunk! Norbikám szombaton tölti a 22öt :) Ma nagy sütésnek-főzésnek és ajándékkészítésnek leszek kisgazdája! Este ketten leszünk gyertyás vacsi, ajándék, vmi romantikus film vagy csillagnézés, mint bevett program :oops: :) Aztán a hétvége további részében haverokkal bulizunk, házibuli lesz :D Lehet, mielőtt visszamegyek szegedre, beiktatunk egy mozis duplarandit Norbi legjobb barátjával és a barátnőjével :) Imádom őket ^^

Na, suhanok, amint van egy szusszanásnyi időm, összeírom az ötleteimet, és küldöm a püt!

Szép hétvégét Csajok :x csóóók :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 30 (péntek), 7:18 
Könyvmoly

Jó reggelt, Kasmírok! :) (A fedélzeten ragadt tagjai...)

Mi a helyzet veletek? Shanci, jobban vagy már? :)
Olyan durva, hogy szerbül jobban megy, mint magyarul, ez nekem nagyon furcsa... amúgy teljesen jól beszéled a nyelvet? Jobbnak érzed, mint a magyart? Otthon amúgy szoktatok szerbül beszélni, vagy inkább magyarul? És tényleg! Barátnőid is ilyen jól beszélik a nyelvet? Ők hogyan beszélnek? Van ekte szerb barátod? Fú, most rám jött az ötperc! :D Tudnál írni szerbül? Mármint így egy novellát, vagy valamit... tökre kíváncsi lennék, mit hoznál ki belőle! :D

Amphe, neked valamelyest csökkentek a teendőid, vagy még mindig pörögsz? :)
Romione első együttlét, wow, mik a terveid, ha vannak ötleteid, és van kedved megosztani, és szívesen olvasom... :)
Mi az a referátum? :-O

Velem nincsen semmi extra, most bosszankodom... Képzeljétek, tegnap vettem magamnak egy tök szép színű körömlakkot, este ki is pingáltam vele a körmöm, és reggelre a fele lepattogzott... alvás közben!!!! Mondom, ilyen nincs... és reggel nem volt időm leszedni, szóval most tök csúnyák a körmeim... ez van. :/
A másik meg, hogy főnökömhöz jön egy vendég, aki szokott kávézni, és kávét kell főznöm. Namármost... tudni kell rólam, hogy már a sima kávéfőzővel is problémáim vannak, nem hogy ezzel a sz@rral! Vetetett egy százezres gépet, ami itt helyben őrli a cuccot, és most jelenleg nem enged főzni, mert nincs vízkőtelenítve vízkőtelenítő folyadékkal... és emiatt NEM ENGED FŐZNI! Áh, kész idegbaj, komolyan! Nesze neked százezres gép!
Én meg nem merem ecetes vízzel átmosni, mert azt írja, hogy ezzel nem szabad, csak egy kifejezett fajtával. Tudom ám én, hogy ezt valszeg azért írja, hogy megvegyük a drága cuccot, de mi van, ha tényleg nem hat, vagy netán tönkreteszi, és mondjuk nekem kell KTK-t fizetnem.. nem hiányzik, hogy tönkretegyek egy ilyen drága gépet... nem az enyém, nem én akarok kávét főzni (nem is szeretem), szóval csináltassa meg a főnököm. :)

Na, most megyek, olvasgatok egy kicsit, aztán nem tudom... mik a terveitek hétvégére? :) Ki, mit akar/szeretne csinálni? :)

Pusza mindenkinek! :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 25 (vasárnap), 10:45 
Fanfic-faló

Sziasztok lányok! :)

Ne haragudjatok az eltűnésért, kicsit sok a dolgom, de olvastalak benneteket :)

Shancika, remélem, sokkal jobban vagy már, meggyógyultál és lelkiekben is jobban vagy már :)
KyKy, sajnálom, hogy nem jutottál ki Berecki szerelmedhez o.o :(:( biztos szuper lett volna pedig! Miért nem mentek ki veled a csajok? ha Te szeretnél valami programot, akkor mindig kioffolnak, vagy mi? nem szép dolog :|

Jaj, nagyon akartam valamit, de lyukas az agyam és elfelejtettem :''(

Íráson jár a fejem folyamatosan, csak tanulkálni is kell :oops:
Gondolkodom a Romione első alkalmas megvalósításán - mármint az első együttlét megvalósításán :D ötletek és kedv is van, csak a szabadidőm kevéske :| referátumot kell csinálnom, közben két már lezárt bírósági ügyet tanulmányozok... élvezem, csak a nap 24 órája is kevés, hogy igazán tartalmasan kezdhessek magammal valamit :D már megírtam az első zéhámat... kedden írom a kövit. szóval pörgés van :)

Terézanyut én nem láttam :oops:

Ha valamit kihagytam volna, akkor szóljatok rám!
Hú. micsoda madárcsicsergés van odakint :D elragadóan édesek xD

További szép vasárnapot! :) :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 21 (szerda), 15:07 
Betűmániákus

szia! :x

így van, nem értettem :D mert szerbül beszélt, én pedig igen, úgy néztem rá, mint aki azt se tudja, hová került :lol: érdekes. pedig szerbül kívánok felvételizni. mármint ami a nyelvet illeti. magyarul biztos nem jutnék be :D

nem tudom, én nagyon szeretem azt a filmet ^^ mindig ráébreszt valami újdonságra, és könyv alapján készült. tervben van, hogy elolvasom, állítólag egészen élethű :)

ma borzasztó gyenge voltam a suliban, minden nehezemre esett, és minden tettem után folyt rólam a víz :shock: a hazaút is 100x hosszabbnak tűnt :( most megint bevettem egy gyógyszert, mert így nem valami -.-"

kár, hogy lemaradsz >:D< olyan jól hangzik, úgy elmennék 8->
konkrét tervem nincs :-) még egyeztetek a többiekkel. szüreti napok lesznek, jön a Bikini együttes koncertezni, de olyan drága meg amúgy se az én műfajom... csak na, tudod mondani, hogy láttad őket élőben :mrgreen: deeee. annyira nem érdekelnek, az összeget inkább magamra költöm XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 21 (szerda), 8:29 
Könyvmoly

Kizavart a tanár? Azért mert nem értetted? Honnan tudta, hogy nem érted? Mindig visszakérdeztél, vagy csak értetlenül bambultál magad elé... :)
Remélem, már jobban vagy, mert a láz nem jó, én is szoktam tőle hallucinálni, és igen, túlzottan élethűek tudnak lenni. Néha egy-egy álommal is vagyok így... :-S

Állítsátok meg Terézanyut? Tetszett? Nekem annyira nem jön be az a film, de nem is a legrosszabb. :) Hámori Gabi nekem fura...

Na, jól van, ápolgasd a lelked és a tested, aztán majd írd meg, mi a helyzet. :)

Én meg most tök mámorban lebegek, szerelmes lettem, tudjátok, a lángolós fajta, és természetesen a plátói... :( Meg közben már mindkét sorim - vámpírnaplók és Glee - újraindult. Remélem, ma már az utóbbit is le tudom tölteni, már annyira várom, nagyon kíváncsi vagyok.. *izgatottan, csillogó szemmel néz*
És képzeljétek, pénteken lesz a budapesti broadway, és nincs, aki eljönne velem... :(( Még sosem voltam kint, és úgy néz ki, most is lemaradok róla... :( Ez annyira jellemző, elegem van a "barátnőkből", akikre ilyen szempontból, érdekes, sosem tudok számítani. :/ Áh, most elég zabos vagyok emiatt, pedig olyan jó lett volna. Bereczkim is fellépett volna. :( Mindegy.
Szombaton suli után meg mennem kell egy születésnapra. Volt osztálytársam ünnepli, de hogy mi lesz belőle, azt nem tudom. Elég érdekes csaj, főleg, ha még iszik is. :-S

Nektek mik a tervetek hétvégére? Oké, hogy még messze van, de hátha van terv! :)

Pusza :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 20 (kedd), 12:54 
Betűmániákus

szia KyKym >:D<

kösz, kicsit már jobb - lelkileg :D fizikailag egyre gányabbul. tegnap belázasodtam, gyenge voltam, mindenem fájt :( egész éjszaka lázálmom volt és nagyon nagy badarságok kisértettek tiszta élethűen :-S a fogorvosi karon voltam, gyakorlat volt, nem értettem mit mond a tanár és kizavart :(( meg hasonlók :roll: ma nem is mentem suliba, próbálom összeszedni magam :-) reggel egyszerűen képtelen voltam fölkelni, és úgy voltam vele, ha el is vergődök Zentára, akkor kihagyhatom az egész hetet, úgy lerobbanok... úgyhogy inkább ma pihenek rendesen, és majd holnap :)

olvasok, tanulok, kicsit utolérem magam... tegnap eléggé h*lye hangulatban voltam, úgyhogy elnézést :oops: csak néha már olyan szinten kiakadok magamon meg mindenkin, hogy kaparnám a falat -.-"
megnéztem az Állítsátok meg Terézanyut, és sokkal jobban lettem 8->

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 20 (kedd), 8:08 
Könyvmoly

>:D< - ez az első, a második pedig: :x
Sosem láttam az én Shancikámat ilyen elkeseredettnek, volt egy-két negatív hozzászólásod az ismeretségünk során, de ennyire kiakadós még nem... :(
A szülős problémát én is átérzem, bár nekem nem ilyesmi gondjaim vannak, inkább öccsös, mert az én drága tesóm teljesen el van szállva magától... jellemző, valami baj mindig van.
Tudod, hiába leszel 18, csak papíron leszel felnőtt, őket ez nem hatja meg. Engem még sokszor most sem, 21 évesen sem kezelnek felnőttként, mert elismerem, nem is vagyok az. Nem tudnék magamról gondoskodni, mert még nem nőttem fel. És ezt a szülők érzik. Hiába akarsz nagyobb lenni, nem tudsz, mert ők visszahúznak, és a realitások talaján tartanak. Szóval elkönyvelheted magadban, hogy hiába töltöd be, semmi nem fog változni, sőt. Ez már csak így megy. :( De nem elkeseríteni akarlak, hanem vigasztalni.
Tudod, én nem hiszem, hogy ennyire rossz lenne a helyzet, csak most épp egy hullámvölgyben vagy, és nagyon siralmasan látsz mindent. Nekem is vannak ilyen napjaim, amikor semmi sem változik, mint előtte nap, de egyszerűen mindent rossz színben látok, és hiába akarnak meggyőzni, ha én elkönyvelem magamnak, hogy a nap lila, akkor mondhatnak bármit, sosem hiszem el, hogy sárga. Lehet, hogy ma, vagy amikor megint feljössz, már sokkal jobb kedved lesz, én bízom benne, hogy ez most csak egy rossz passz.
Amúgy meg mindig lehet könnyíteni magadon, csak állítsd fel a fontossági sorrendet, hogy mi a fontos, és úgy alakítsd az életedet. :) Shanci, olyan ügyes és okos lány vagy, a köreimben az egyetlen, aki fiatalabbságod mellett, mégis úgy érzem, hogy simán egyidősek vagyunk, nem aggódom miattad, mert mindent megoldasz. :)

Most megyek is, csak jöttem árasztani magamból egy kis pozitivizmust - én, aki jelenleg is elég kétségbeesett -, mert nem hagyhatom, hogy rossz kedvű legyél. A Glee pedig nem is musical, azért ne túlozzunk, a musicalek nem ilyenek, ez csak egy zenés sorozat. :D Úgy tudom, a zenét te sem veted meg, ezek pedig mai slágereket dolgoznak fel nagyrészt. Tényleg jó, ne egy Rómeó és Júliát vagy ilyesmit képzelj el, hanem egy - akár - Lady Gaga vagy Katy Perry, vagy ilyesmi feldolgozásokat. Amik sokkal jobbak, mint az eredetik. :)

Na, puszillak :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 19 (hétfő), 15:46 
Betűmániákus

*beesik*

Csajok, mindig akkor termeltek, amikor lelépek @-) pedig kasmíros pályafutásom során nem volt olyan, hogy ne tudjam követni az eseményeket :D most az van. úgyhogy amennyiben szétszórt, érthetetlen vagy csacsogó vagyok, akkor nézzétek el, és ha kivik vagytok, még egyszer kérdezzetek rá, mert :(

először is: nagyon rosszul érzem magam :| az idegeim tropák, minden a nyakamra van tekeredve, és egyszerűen semmit se tudok olyan szinten végigcsinálni, mint eddig :(( mióta elkezdődött a suli, full fáradt vagyok. csak aludnék, csak lazsálnék, csak az ágyamra gondolok, pedig tudjátok, ha valaki az alvás ellen volt mindig is... hát én az első sorban kapálóztam -.-" lelkileg nulla, idegileg no comment... nem érdekel a tanulás, nem megy az írás, és semmi sem jön össze :( komolyan, ha nem lenne Pitta, én már nem is tudom, mennyire lennék züllött, vagy piás vagy tudom is én @-) és tényleg. anyámék szeptember elején átváltanak abba az üzemmódba, hogy semmit se engednek meg, semmi se jó, csak ha feszt tanulok. a múltkor késett a buszom, anyám meg elkezdett hívogatni, hogy mit csinálok? -.-" könyörgöm! hamarosan nagykorú leszek, ami csak hivatalosan hatalmaz fel néhány dologra, mert bizony ők tartanak el, de azt hiszem, ti is érzitek, hogy akkor is van egy határ, egy magán szféra, ami... jó esetben lezárt, és csakis te tudsz róla :roll: te osztod be, te alakítod... Meg most már jó lesz, ha visszaveszek Pittából :o és ettől féltem... olyan mértékben függni kezdtem tőle, hogyha két hét kihagyás van (és most is az lesz), teljesen kifordulok, és elkeseredem :( hogy miért nem lakok legalább egy picivel közelebb, vagy miért nem vagyok önállóbb vagy idősebb :( csak egy kicsit... :-S

jelenleg olyan gyengeség érzetem van, hogy az is fáj, hogy itt ülök a gép előtt. utánanéztem az egyetemnek, és ha lehet, akkor már attól is minden elvette a kedvem :| de még bírom. valamennyire :D
bocs a panaszáradatért, de annyira ki vagyok bukva :( :( most annyira jól jönne egy ölelés :((

más.
sorozat? óóóó. nekem a tv dísznek van :D azon gondolkodtam, hogy vagy kivitetem, vagy virágtartó :-? mióta Pitta a film felelős, tele van a gépem. én mondom, ő tölt :x
a Glee-ről hallottam, utánanéztem, de neeeem :D a musicales cuccokat neeeem :mrgreen: a nyomozós izékre én is rá voltam kattanva, de mostanában beesek az ágyba és annyi :)

a hétvégém hiperszuper volt :D eltévedős, röhögős, beb*szós, kavarodós, sokáig tartó :lol: ez már komolyan hiányzott :P kivéve a másnapot. fél egyig alkudtunk egyfolytában o.O a ami napom unalmas volt, de Pitta levizsgázott, úgyhogy ő is negyedikes lesz <:-P

legyetek jók.
ennyi tudok mondani :)
és közben reménykedek, hogy hamarosan legalább egy fokkal jobb lesz mindannyiunknak :)
én már komolyan elkezdtem imádkozni. más nem maradt :-<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 19 (hétfő), 8:43 
Könyvmoly

Szépséges jó reggelt!

Kinek, milyen volt a hétvégéje? Az enyém egész jó...
Szombat reggeltől délutánig ücsörögtem az iskolapadban, este meg találkoztam barátnőimmel, akik nálam aludtak, mivel nálunk üres volt a ház, csak öcsike és én maradtunk otthon, az ősök elhúztak mamámékhoz, jó volt. Tök szánalmas volt, hárman voltunk lányunk, három különböző pasit hívtunk, közülük egy sem jött el, pedig mindegyiknek felajánlottunk egy elég jó éjszakát. xD Csalódtunk a férfinemben! Végül az egyik volt iskolatársam - általánosban egyel alattam járt - jött el, egy srác, hozott két üveg bort meg vízipipát, így kiültünk az udvarra, és kártyázgattunk, beszélgettünk. Amúgy tök gáz volt, mert el akartunk menni bed beach-re - Amphe tudja, hogy én nem ilyen típusú vagyok, a hajógyári nem az én világom, de mivel záróparti volt, gondoltam, miért is ne -, de nem fértünk be öcsémhez a kocsiba, tömegközlekedve meg nagyon hosszú lett volna az út, és amúgy sem volt kedvem buszra szállni este 22:30-kor - kb. mire odaérünk, indulhatunk is vissza -, így bekapcsoltuk a rádióface-t, és ugyanazt hallgattuk, csak éppen otthon ülve, jóval kisebb tömeggel. :D Vasárnap meg a vecsési barátnőmnél volt búcsú, így átnéztünk oda. Rettentő izgalmas volt... :roll:

Tudom, én konkrétan már tv-zni sem nagyon szoktam, csak ha átmegyek anyuékhoz, és náluk megy valami, de általában a Sprektum Home, a régi deko megy - anya mániája -, és természetesen mindig akkor megyek, amikor a Barkács csaj megy. Komolyan, szerintem az egyik legszánalmasabb műsor, amit láttam életemben! Ulmann Mónika "kreatív" ötletei, mi? A legtöbb olyan ronda, mint a bűn, és tökéletesen felesleges! WC-ülőkéből kulcs- és csekktartó? Ah, és mikor jönnek a "sztárok" és elkezdik őt "dicsérni"... annyira nevetséges, komolyan. Uh, most kiakadtam. :D Visszatérve, szóval én sem nézem már a tv-t, mert teljességgel felesleges. Nem köt le sem a barátok közt, sem a jóban rosszban, sem a VV, se a sok hülyeség, egyszerűen sok. Úgyis mindent letöltök, szóval nincsen gond. :)

Amúgy, Amphe, te mi leszel, ha nagy leszel? Mert én sokáig azt hittem, jogász... :oops: Mit tanulsz konkrétan? Fel lehet nálatok venni az írásszakértést? Hogy? Ez elég fura, mert épp most mondták el nekem, hogy az írásszakértőihez előtte el kell végezni a grafológus képzést, ami jó esetben is két éves, aztán utána lehet elkezdeni ezt is. Meg persze az RTF-en lehetsz igazságügyi írásszakértő, de arról inkább nem nyilatkozom... Kíváncsi lennék, mit tudsz te, amit én nem. :)
Az esettanulmányokról meg nincs sok minden érdekesség, mondom, "egyszerű" szakvélemények. :-S Így kezdőként elég nehéz... Remélem, lesz könnyebb is.

Amúgy a sulimban, az újban, eléggé elvették a kedvemet, nem tudom, mi lesz így... :( Lesz két szakmám is, de egyikkel sem tudok majd mit kezdeni... :-S Ah, miért nem születtem gazdag családba? :((

Ron és Hörmhöz nincs ötletem, mert ami lenne, azokat már megírtam én... xD Bár tőled is szívesen olvasnám az első együttlétüket... de akár az esküvőjüket is. Az első szülést... ilyesmi, valami nagy dolgot. :) Várom, hogy legyen szabadidőd! :)

Trónok harcát is letöltöttem, mert nekem ugyan van HBO-m, de engem megőrjít ez a beszabályozás, én akkor akarok nézni valamit, amikor akarok, és annyit, amennyi jól esik! Így marad a letöltés. A Glee-t pedig tényleg töltsd le, tudok neked küldeni linket, ahol jó a film, és ha már a második évadnál tartasz, feliratokat is tudok küldeni, amikben a dalokat is lefordították. :) Fú, alig várom a hétvégét, addigra tuti már lesz felirat, és végre elkezdődik a sori! :) :x

Tetszik a pillanatképes ötleteim? Oh, köszike, akkor majd lehet, hogy egyszer felteszem, mert Venomnak is megírtam, hogy megihletett, és mondta, hogy ő is kíváncsi lenne rá, majd még átgondolom. Nem akarok koppintani... :-S :(

Na, most megyek, mert van pár dolgom, de igazából semmi extra... ma nagyon nem volt energiám felkelni, ha létezik olyan, én harmadnapos voltam, de nem az alkohol miatt, hanem a fáradtság miatt... se pénteken, se szombaton nem aludtam ki magam... :( :/ A mostani hétvége sem lesz éppen leányálom, mert suli, másnap meg megyünk ki a piacra reggel, de délután aktív pihenőket fogok beiktatni. :)

Szép napot/hetet nektek... :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 17:30 
Fanfic-faló

Még nem tudom, mikor írom meg, mondhatni teljes kapacitással lefoglal a Lives, de egy kisebb pihenő fázisban lehet beleszagolok az eredeti szerelmes pár történetének rejtelmeibe. Még nem gondolkodtam konkréten milyen szituációról is írnék, milyen helyzetet vetnék papírra, majd kiderül :) Ha van valami ötleted, megoszthatod priviben :)
Pillanatképek megjelenítése? 8-> szeretem az ilyesmit, jól hangzik :) mutathatnál párat ^^
Nos, mostanában nemigen nézek sorozatokat, csak a Dr Csontot hébe-hóba, Dr House-t, Gyilkos elméket, meg CSI-t... finoman szólva is száműztem az életemből a TV2-t meg az RTL-t, csak Discoveryt és Investigation Discoveryt nézek :) Előbbit gondolom, nem kell ismertetnem, utóbbi pedig csak és kizárólag bűnügyi esettanulmányokkal, dokumentumfilmekkel és peres illetve gyilkossági ügyekkel, FBI ügyekkel foglalkozik. Nagyon rá vagyok kattanva, éjjel-nappal ezeket nézem :)
Most külön jól jön: korábban néztem egy dokumentumfilmet ezen az adón az OJ Simpson perről, tanúkkal, esküdtekkel, részt vevő ügyvédekkel a teljes pert és gyilkosságfelderítést dokumentálták - nekem most az egyetemen összehasonlító jogtanon ez lesz az egyik megoldandó órai ügyem. A témában a bizonyítékok, vallomások ismeretében majd vád és védőbeszédet kell írnunk csapatszinten, magyarul el kell "játszanunk" az óra keretében egy gyilkossági bírói tárgyalást :) Hamarosan kézhez kapom a teljes anyagot és fel kell készülnöm belőle.

Esettanulmányok? Ne gondold, hogy untat, engem az ilyesmi nagyon is érdekel! :) A későbbiekben szeretném felvenni fakultációnak ezt a tárgyat, tudományt. Úgyhogy mesélj róla mindenfélét! :)

Trónok harcáról nem tudok nagyon nyilatkozni, HBO-n megy, ha minden igaz, nekem olyanom nincs :oops: Gleeből sem láttam eddig egyetlen részt sem, majd töltök le és belenézek :) dracoistáim a szomszédban hatalmas Glee rajongók, csak tőlük szoktam néha napján elcsípni egy két momentumot :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 16:22 
Könyvmoly

Akkor ez megbeszélve és túltárgyalva. :) Szurkolok a nyelvvizsgához, fú, én szövegértésből tök hülye vagyok, a mindennapi dolgokat nagyjából megértem, de az ilyesmit egyáltalán nem... ügyes leszel! :)
Romione? Váó, jöhet, kíváncsi leszek, mikor írod meg? :D
Nekem is kéne már valamit alkotnom... most Venom ihletett meg, és ilyen pillanatképeket írogatok szabadidőmben, de hát nem fogom publikálni, mert nem akarok lopni. :)

Ó, nem, én bevallom, hogy imádok pletykálni és csámcsogni az emberekről, sőt! Nagyon gonosz tudok lenni, egyik kolléganőmmel ha összekerülünk, kő kövön nem marad. Ma is pl. a fél buszt kikritizáltam, de anyám! A csaj vagy direkt pánt nélküli melltartóval mászkált, vagy mindkét pántja elszakadt, nem tudom, de egész úton fognia kellett a mellét, mert különben leesett a melltartó is meg a felsője is, amit elv. az tartott volna... na, mindegy, de persze a menő könyökhajlatban tartott táska az ott volt... nekem annyira nem tetszik ez a mostani táskahordási divat... :-S Szóval, én tényleg ilyen vagyok, szeretek kibeszélni embereket. Ezek szerint te is ismered a csajszit, hát, nem lep meg, ami azt illeti... xD Ez a széria annyira erőltetett lesz... már látom előre, hogy halálra fogják veszekedni magukat... ahelyett, hogy akkor tényleg szórakoztatnának minket... ah, mindegy. :) Nem hiszem, hogy fogom nézni, most rákattantam egy csomó másfajta sorozatra, fú, ajánlok is nektek! :)

Nem tudom, hogy ismeritek-e A katedrálist... most kezdték el nem régen adni a tv2-n szinkronosan, de én még előtte láttam feliratosan, fú, lányok, mindenkinek nagyon ajánlom! NAgyon-nagyon megfogott, azóta már beszereztem a könyvet is, arra várok, hogy kiolvassam a mostaniakat, és már el is kezdem. Nagyon tetszik, tényleg izgalmas és romantikus... meg minden. És természetesen a vörös hajú hímállomány sem rossz... xD De tényleg. A főgonosz fiú is vörös, meg a főszereplő srác is, aki az elején olyan fura, de aztán nagyon megkedveltem. :) :x
A másik meg még mindig a Glee... hallgassátok meg ezt a számot:
http://www.youtube.com/watch?v=4ZozLGeDuVw

Nem tudom, ki hogy van vele, de engem mindig kiráz a hideg tőle, és a könnyek mardosnak. Annyira szép, és ma rákerestem a magyar szövegére is, és az is olyan szép! Rögtön linkeltem is fészen, de azért itt is megosztom veletek:
http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/4470 ... zoveg.html
Ha van egy kis időtök, nézegessétek/hallgasátok meg! :)
Aztán tényleg nagyon ajánlom a Glee-t, egy annyira kikapcsoló és jó sorozat. Még az én csőegyetemista, néha elég elvont barátnőmnek is tetszett, kizárt, hogy nektek ne tettszen, ha megnéznétek... :)
A másik: ki látta már a Trónok harcát? nyilatkozzatok róla! És a Dorian Gray c. filmet? Fú, a Narniából a Caspian herceg (nem tudom a színész nevét, és lusta vagyok rákeresni, de így biztosan be tudjátok azonosítani) játsza a főszerepet, és én csak pár pillanatig lestem bele, amíg letöltöttem, de nagyon-nagyon kíváncsi vagyok már, holnap a suli után az lesz az első, hogy megnézem. :) Ha láttátok, nyilatkozzatok! :D

Ja, nekem nem egészen olyan szakdogáim lesznek, mint amilyenek szoktak lenni. Igazándiból a rendes neve az esettanulmány, de mivel szakdoga értékű és szintű, ezért így hívom, mert így tudjátok ti is, miről van szó. Ezek pedig mind egy-egy grafológiai szakvélemények, szóval öt ember írását kell elemeznem, mintha ezt élesben csinálnám, csak annyi különbséggel, hogy ezt átellenőrzi a konzulensem és persze a mintát adóknak nem kell fizetniük érte. Hazudtam, csak négy kell, mert az ötödik az egy írásazonosítás, amihez nekem kellett kreálnom történetet. Vagyis: anyát izzítottam, hogy alkossanak valamit kolléganőjével, ők úgy is hasonlóan írnak, és kaptam tőlük mintát. Három eredeti anyutól és egy hamisítvány a nőcitől. :) Azzal már kész is vagyok. :)
Na, mindegy, nem akarlak ilyesmikkel untatni, megyek, nézem a sorimat, a Hetedik mennyországot... mindjárt vége van... :(

Pusz :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 12:42 
Fanfic-faló

Halihó :)

Hát, rendben Shanci, örülök, hogy ez még közelebb áll hozzád, mint az előző, ennek ellenére majd szeretném megosztani Veled erről a véleményem :D Ebből nem engedhetek xD Ha érdekel, elolvasod, ha nem nem :)

Wahh, borzasztóan fáradt vagyok és fáj a torkom... Ez sem az én hetem - de mégis akkor melyik lesz az végre?!

Nem is mondtam! :) Túl vagyok a nyelvvizsga szóbeli részének első felén, vagyis kidumáltam magam, egész szép eredménnyel ahhoz képest, hogy 2 és fél éve nincs aktív nyelvhasználatban a német tudásom :D Az írásbeli még megvan tavalyról, aztán jön még most szombaton a szóbeli második része, a hallott szöveg értés. Annyira nem vonz, hogy hihetetlen, az előző vizsgán is ezeken a feladatokon estem térdre, de bízom benne, hogy most meglesz :oops: Jók a pontarányaim, úgyhogy.. :) reménykedem!

Ajj Te lány! Sok ihletet és időt az íráshoz! :( Esetleg feladni fel lehet, ha végképp nem megy?
Felelésekhez sok sikert Neked :)
A hétvégéd meg látom, jó pörgős lesz :) Remélem, az enyém is ^^
A Budai várban ma indul az édességfesztivál és két napos :) Ha minden igaz, akkor mi is megyünk ki, és teleesszük magunkat fiiiiinom csokikákkal :D

Ma még németezek kicsit, meg jövő héten már zéházom jogtörténetből és római jogból, úgyhogy tanulni is kell ma. Írni is mindenképp nekiállok, én szépen haladok :oops:

Puszi nektek :) :-*

na akkor szerk: Kitolt velem a rendszer és nem mutatta, hogy előttem már elküldtek egy hozzászólást, nahát :oops: :D

Vitatkozni?! Jaj, úristen, dehogy :)
Minden bizonnyal én is érzékenyebb voltam, mikor megírtam, hogy "leszóltál". Ettől függetlenül most sem esik jól, de nem érdekel :) Én nem szoktam kategorikusan kijelenteni, hogy ezt vagy azt nem olvasom el, de nem vagyunk egyformák, még jó xD Nem kell szeresd, legyen így, ámen :) Azt sem mondtam, hogy "KyKy, neked jönnöd kell, kötelező elolvasnod a hablatyolásomat" :D Semmi ilyesmi xD Nem kell figyelmen kívül hagyni, ha írok esetleg a frissről, csak na, érted :) Örülök, hogy örülsz a verseknek, ha még esetleg a későbbiekben találsz magadnak kedvet hozzá, nézz be.
Bevallom, én sem gondoltam, hogy ilyen hevesen fogsz lereagálni, de nyémbáj :D Szeretlek >:D<

Romione... El fogsz csodálkozni, de épp a minap jutott eszembe, hogy majd esetleg valamikor írhatnék róluk valamicske novellát vagy ilyet :oops: :D Nem azért mondom, hogy olvasd el, félreértés ne essék ismét :D Csak kíváncsi lennék a véleményedre, hogy szerinted tudnék e olyat xD

Örülök, hogy jól haladsz a szakdogákkal, lehet érdeklődni, pontosan mik a témáid? :) Vagy már volt ilyen kérdés? Ha igen, akkor visszakeresek és bocsi, csak nagyon szétszórt és rövid eszű vagyok mostanában :oops:
Az említett szegedi dejákok közül egyiket sem ismerem, nem találkoztunk még :) De igen, elég kicsi a világ, és én még elég sok időt leszek lent, úgyhogy bármi megtörténhet :D

Az a Seherezádé, az tényleg Seherezádé :D így van anyakönyvezve is. Csak simán így akarták nevezni, de nem engedték így "törzskönyvezni" ezért odabiggyesztettek mellé egy Vivient :D Kellemetlen, de ez az igazi neve, jól elbántak vele a szülei xD Bolond az a csaj amúgy, hihetetlen, mit leművelt a stúdióban :D Szilvi sokkal szimpatikusabb volt, mint ők ketten a Beával. Érdekes dolgok? Hát istenem, mindenkinek vannak, én semmin nem lepődök meg :D Amíg az ember nem kerül, akár fél órára is a reflektorfénybe, addig mindenki magasról tesz a dolgaira - amikor meg felfigyelnek rá, rögtön indulhat a csámcsogás :D Ezzel nem Téged akarlak leszólni, meg semmi, magadra ne vedd! Az emberekre gondolok, így nagy általánosságban. Ha semmi nincs, akkor is mindig tudnak találni valami gonoszkodni valót :D Ilyenek vagyunk mi xD
Majd kiderül, ki milyen is valójában, de jogos, nem kéne rászokni, mert csak felidegesít, vagy megröhögtet XD

na, jól van, lelövöm magam :D :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 8:46 
Könyvmoly

Jó reggelt, bár lehet, el kéne innen tűnnöm...

Nem tudom, mire fel ez a hiszti, én nem leszóltam a Dramionet, mert számomra a leszólás fogalom teljesen mást jelent, mint azt, hogy megörülök, hogy versek születnek tőled, ami nem Dramione. Basszus! Az ember jót akar azzal, hogy megörül valaminek, és ezt leírja, erre rászólnak, hogy ne tegye, mert neki sz@rul esik. Ó, jézusistenszűzmária! :D Komolyan, nem értem néha az embereket, és tudom, hogy velem van a gond, szóval lehet emberismeretet kéne tanulnom... végül is a grafológia valamilyen szinten az. Akkor most tisztázzuk Amphe: nem leszóltam. Nem kezdtem el mondani, hogy "így úgy Dramoinone" egyetlen árva fika szóval sem mondtam, ha jól emlékszem, csupán annyit mondtam, hogy végre nem Dramione, hanem olyan, ami engem is sokkal jobban érdekel, és sokkal jobban leköt, mint Draco és Hermione kapcsolata. Igen, valóban elolvastam, de sajnos így sem lett a kedvencem, ezt úgy emlékszem már megbeszéltük. Neked is vannak olyan történetek, amik nem tetszenek, nyilván azokkal te sem foglalkozol, ahogyan én sem a Dramionékkal. És nem értem, hogy miért mondod azt, hogy állandóan leszólom, mikor rohadtul nem kezdem el sem az írókat, sem a párost szidni, hogy jaj, de sz@r, vagy jaj, de rossz. Egyszerűen csak örülök, hogy végre valami olyasmit írsz/tok, ami nekem is tetszik. Amphe, ne reagáld túl! Elhiszed, hogy mikor Shanci kategorikusan kijelenti, ha írok egy őt nem érdeklő párosról (általában Ron&Hörm), hogy nagyon jó, de ő tuti nem fogja elolvasni, mert ő nem szereti, az nekem sem esik éppen jól? Mégsem fogom kicsapni a hét hisztijét, hogy de miért nem, és különben is, már olvastál tőlem hasonlót, azok is tetszettek - állítólag -, akkor miért nem olvasod el ezt is... stb. :)
De oké, legyen, ahogy akarod, akkor ezentúl figyelmen kívül fogom hagyni, ha itt megjegyzed, hogy frisseltél, és nem fogok reagálni rá semmit. Mert tudtommal, ez nem kifejezetten Shancinak szólt, legalábbis én nem úgy vettem le, de te megkértél rá, hát én meg elfogadom. Csak azért szerettem volna tisztázni, hogy a "leszólás" és a "megörülés" között van némi különbség. Azért, mert te máshogyan értelmezed/gondolod a dolgokat, még ne akard belém magyarázni. Pont azért nem szólom le a párost, mert már olvastam róluk olyat, ami tetszett, annak ellenére, hogy én R&H kedvelő vagyok. Mindegy...

Tudom, hogy nem szándékosan hagytad figyelmen kívül, csak csipkelődtem, néha muszáj, mert akkor már nem is én lennék én... :) Amúgy a szakdogáimmal elég jól haladok, az 50% már bőven megvan, most csinálom a 4.-et, és ugye 5-öt kell leadni, szóval nem rossz. Még egy-két javítanivaló van, de aztán lassan végzek, és ráfeküdhetek az elméletre.
Amúgy Amphe, egy kérdés: gondolom, nem ismered/találkoztál még Szegeden egy Jászberényi Mónika nevezetű leányzóval, jól gondolom, ugye? Na, mindegy. Ő a barátnőm, a Pázmányra járt, csak most odament, mert ott van valami, ami kell ahhoz, hogy régész lehessen. xD Ha majd véletlenül találkoztok - oké, tudom, hogy külön szakon vagytok, meg minden, de annyira kicsi a világ, ki tudja, mi történhet -, akkor majd szólj! :) Esetleg egy Bukovszki Gabit vagy Szegedi Márkot nem ismersz? Na, ők nem tudom, milyen szakon vannak, de hát... ki tudja. :D
Pl. a ValóVilág 5-ben ez a Seherezádé csaj, a szőke p*csa, akit 2x-rra szavaztak be - én nem is láttam, csak a fókuszban xD -, pl. a volt gimimbe járt egyel alattam, ő volt a suli ribizlije,
mindenki meghúzhatta kb., de asszem, ez látszik is rajta. :D Eredeti neve valami Vivien, de mindenki a csodás becenevén ismerte már akkor is. A másik csaj meg, akivel vetélkedett, az a Szilvi, meg a kerületembe lakott/lakik, nem ismerem személyesen, de tudok róla dolgokat... elég érdekes csaj... ez is meg a másik is. Gyönyörű lesz ez a széria is. Csak nem szabad rászoknom, mert csak felhúzom magam rajta. :-S

Uh, Shanci, most már értem, nekem mindig többször kell elmagyarázni mindent, a telefonban is bemutatkoznak, mire a végén megkérdezem még egyszer a nevét. :D Az tök jó, hogy nyelvvizsgának is minősül, mert akkor legalább egyel kevesebb teher van rajtad.
Ennyire döcögősen megy az írás? De hát miért? Időhiány vagy inkább ihlethiány? Jaj, drágám, akkor én nem mondom, hogy menni fog, hanem azt, hogyha nem megy, akkor ne erőltesd, és ne tuningold magad még jobban. Nem lehet esetleg feladni? Oké, tudom, hogy az nem a te pályád, de tudom, hogy mennyire rossz tud lenni, ha ezen is stresszeled magad a sok egyéb más dolgokon kívül, és szerintem tuti megértik. Főleg azért, mert van hatása annak, ahogyan mindent leírsz, legyen az egy "felmentés kérése". :) Mert a szavaidból azt vettem ki, hogy nagyon el vagy keseredve, és kilátástalannak látod a helyzetet, akkor viszont felesleges erőlködni, nem igaz? Majd mindenképp írj, hogy mi a helyzet. :)
A feleléssel pedig egyet értek. Addig tedd, amíg nem tud messzemenőleg visszakérdezni. xD :D Szóval jó zsúfolt hétvégéd lesz, az tök jó. Meg a szülinapozás is, van jó sok pia és kaja, és sokszor még torta is. :D Szeressük. :)

Nekem elég uncsi hétvégém lesz. Holnap suli - korán reggel kelhetek még hétvégén is! :(( -, estdélután átjön barátnőm, megnézünk pár filmet, aztán másnap meg megyünk ki búcsúba. Ti tudjátok, hogy mi az, ugye? :-O Mert bent egy csomó kollégám lesett rám, mikor mondtam ezt a szót, mondom, anyám! Azért ez már ciki, ha valaki ennyire városi.

Na, most húzok, mert jó sokat magyaráztam, és így is érzem, hogy Amphe nem fogja szó nélkül hagyni, és ebből, ha nem is nagy, de vita lesz, pedig... na, mindegy, persze, hogy imádom, ha nekem van igazam, de olykor elismerem. ha nem - Shanci, te tudsz nyilatkozni, hogy így van -, de most egyáltalán nem érzem magam "bűnösnek". NEM LESZÓLTAM! :@ :((

Szép hétvégét nektek! :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 13 (kedd), 21:10 
Betűmániákus

szia! :x

nekem is hiányzott, hogy végre ne csak arról szóljon a napom, hogy ekkor meg ekkor hajtok (mert akármilyen hihetetlen, az utazással együtt sajnos az egész napom áthúzta :? de végül is megérte az áldozat :) ), de most annyi dolgom lett, hogy szívesen cserélnék... :P vagy elodáznék néhány dolgot :D csak nem lehet :o
a tanulást októberben kezdem - mármint a komoly(abb) rákészülést - ha minden jól megy :) a szeptember kissé zsúfolt, de a barátaimat se szeretném elhanyagolni meg Pittát se, úgyhogy egy kicsit ebben a hónapban még kieresztem a fáradt gőzt, a többiben meg igyekszem jól teljesíteni :) most hétvégén két szülinapra megyek, amúgy 3 lesz, de az egyik nem lesz tartva :D úgyhogy megyek Pittához pénteken, onnan szombaton lesz a fuvar, mert egy faluban lesz mindkét banzáj :D az egyik a barátnőm, a másik az osztálytárs-haverom :)

ami a sulit illeti, nekem is kezdődnek a tesztek és felelések - konkrétan hétfőn, de az nem lesz annyira húzós... holnap meg szeretnék felelni az egyik tantárgyból, amíg kevés az anyag és könnyű is^^

ami az alkotást illeti... hát döcög :roll: de annyit nyögök és nyelek közben, hogy az valami borzalom :( komolyan nem értem, minek jelentkeztem. biztatnak és tologatnak előre, de senki sem hiszi el, hogy nem azért emlegetem, hogy "nem megy" mert ajnározásra van szükségem, vagy figyelemfelkeltést akarok, hanem mert tényleg :? és ez szörnyű :cry:

ami a dramionét illeti, olvastam, véleményeztem és ezek szerint láttad is :) ami a véleményem illeti, nincs szükség se magyarázatra, se kifejtésre :) elolvastam - nem egyszer - és ilyen érzéseket keltett bennem, szóval bármilyen ellenérv is születik, ez részemről megmásíthatatlan. mea culpa. de mint írtam, ez már most közelebb áll hozzám :mrgreen:

tyűűű. fáradt vagyok. úgyhogy én is elmegyek aludni.

pusszpááá édeseim >:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 13 (kedd), 20:51 
Fanfic-faló

Sziasztok! :)

Dráááága KyKyszív! Ne gondold, hogy szándékosan hagytam figyelmen kívül, amit írtál! Sokat olvastam vissza, és sajnos kihagy az agyam, nem reagáltam, de nem azért mert nem érdekel!
Biztos vagyok benne, akkor is, ha a kövi hsz-edben megpróbálsz rácáfolni a félelmeddel, hogy nagyon ügyes leszel! Minden rendben lesz a szakdogákkal, a megfogalmazással és a témáiddal! Az eredményedben is nagyon bízom, szorítok! :)
Felvetted az írásszakértő ismereteket? De szuper! :) Nekünk is van, bár csak fakultáció szinten, nem sikerült felvennem sem, mert betelt a létszám :oops: :( na majd jövőre :)
Igen, a kriminológia nagyon érdekes, a fél életem :D Jövő félévben tuti felveszem!

Shancim, nem irigyellek, nagyon sok kitartást neked is! :( Jól megszivatott benneteket a tanár a biosszal, én ugyan így jártam a magyarral. Azzal a különbséggel, hogy a szülők kérvényezték, hogy váltsák le a tanárunkat, mert ő ugyan minden anyagot leadott, de olyan botrányosan rosszul, hogy tanulhatatlan, érthetetlen és halálosan unalmas volt. Követelmény a béka feneke alatt volt :| Úgyhogy leváltották és egy jó szigorú, de korrekt tanárnőt kaptunk - jól felkészített minket :) Sajnálom, hogy nektek ilyesmire nem volt lehetőségetek.
Talpraesett és teherbíró lánykának ismerlek, nehéz lesz az biztos, de én benned is maximálisan bízom :) Soha nem hanyagoltad el a tanulmányaidat és mindig jól teljesítettél a leglehetetlenebb helyzetekben is, úgyhogy továbbra is hajrá! :x :-*

Végre ma elkezdődtek az előadások és gyakorlatok, már kaptam is egy referátumot, jövő héten jogtörténet zéhá a jogforrástani anyagból :) Esküszöm, várom ^^
Volt buli igen, kis csoportfoglalkozásnak mondanám, barátokkal összeültünk egy srác lakásán és elvoltunk reggelig :)

Kyky, szeretnélek megkérni valamire! Amikor azt mondom, hogy friss, légy szíves ne szólj már le minden alkalommal, hogy jajj, így úgy Dramione, nagyon rosszul esik! Én ezt szeretem, ezt olvasom, írom, emlékeim szerint Te is elolvastad az összes Dramionémat és nem haltál bele. Meg merem kockáztatni a kritikáid alapján, hogy némelyik még tetszett is. Végre versek... vannak fent frissnek mondható verseim, egyiket sem olvastad, ha jól tudom, úgyhogy ne tégy úgy kérlek, mintha Dramionén kívül semmivel nem foglalkoznék. :oops: Én sem fikázom a Te érdeklődési köröd és munkád. Nem szeretném, ha ez bármilyen nemű vita tárgyát képezné köztünk a későbbiekben, csak szerettem volna, hogy tudd, nem esik jól. Ha szólok Shancinak h van friss, akk inkább hagyd figyelmen kívül azt, ami nem érdekel és ne reagálj rá.

Shanci, nem volt sok a CM :D csak most ilyen titokzatoskodós kedvemben vagyok xD kiforrott a stílusom? :oops: Köszönöm, jól esik, hogy ezt gondolod :) szerintem az előzőt sem siettem vagy kapkodtam el, de ezt majd a kritikánál kifejtem, ha végre odaesek, szégyen-gyalázat, még az előzőre sem válaszoltam, de olvastam mindkettőt, és adja a lendületet, nem ülök le, mint az iszap, dolgozok folyamatosan :) most is, ha ezt elküldtem, állok neki a negyedik fejezetnek, muszáj haladnom, amíg még a suli engedi.
Utólag is gyógypuszi a kezecskédre! :-*

Na lépek kislányok, szép napot, és kitartást mindenkinek mindenhez! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 12 (hétfő), 14:48 
Betűmániákus

hahóóó :x

csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy nekem bár nincs szakképesítésem, mégis írásszakértő vagyok :)) az orvosok írását egészen muris dolog kibogarászni :D de elképesztő felelősség, ugyanis egy betű, és már másik gyógyszer, erősebb hatóanyag, más használati móddal és inkompatibilitással :shock: azt viszont, aki szépen ír és orvos... hát az létezhetetlen eddigi tapasztalataim alapján. és sok vénnyel volt dolgom :lol:

jaj KyKy, köszönöm a szurkolást és a léleköntést, az most nagyon jól jön >:D<

ami az osztályfőnökös dolgot illeti, ő tanította nekem a biológiát :? és nem adta elő rendesen, bizonyos témákat kihagyott, beszámolónak osztotta ki, ettől függetlenül az érettségiben benne lesznek, és csak az a kérdés, hogy mégis akkor honnan tanulhatnám meg? és persze hogy ebben nem segít nekünk! :D

nem. az érettségi nálunk teljesen máshogy van :) pedig az előbb olyan szépen leírtam a menetet :(( mindegy.
nekem 3 tantárgyból lesz az érettségi: szak, választott, magyar :)
az egyetemre való fölvételi pedig más tészta. nekem az orvosi karra biosz kell meg kémia. az valamennyit segít, hogy az előbbiből lesz érettségim is - ha jól alakul :)
ami a nyelvet illeti, az nem kötelező, ugyanis nálunk az egyetemek minden szakán van két szemeszter belőlük (angol/német), a vizsga ugyebár kötelező, és az már nyelvvizsgának is minősül, ugyanis eléggé magas szinten kérik :) ennek örülök^^ (remélem, ezt a mondatot nem bánom meg XD)
a matek lehet választott érettségire, illetve ha az egyetem matek fölvételit szab ki, akkor evidens, hogy abból kell megírni a fölvételit :) tehát az abból tett érettségi csak dob egyet, de teheted te a felvételitől független, mert nem muszáj továbbtanulni :o

a karom köszöni szépen, jól van^^ meg se érzem :) átmeneti probléma volt ezek szerint :lol:

másrészről fáradt vagyok és nyűgös. most tusoltam le, még mindig kánikula van :o

ez a képzés olyan jól hangzik 8-> de nálunk ilyesmi nincs :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 12 (hétfő), 14:23 
Könyvmoly

Szebb napokat! ~x(

Shanci, ÚRISTEN! Én a te helyedben meghalnék, de komolyan, nagyon-nagyon sajnállak, és őszinte részvétem. :(
Most akkor tulajdonképpen miből is kell érettségizned? Kémia, biológia, szaktárgy, magyar... és a matek, vagy nyelv nem kell? Vagy még a kötelezőkön kívül ezeket is kell, biosz és kémia? Jézusom! Kiráz a hideg ezektől a szavaktól... drágám, csak ügyesen! Tudom, hogy okos vagy, neked ez nem okoz gondot, és csak most, az elején kétségbeejtő.

A kezeddel pedig óvatosan, ilyenkor nagyon nem kéne megerőltetni. Nekem pl., a legutóbbi majdnemesésem óta meg van dagadva a bokám. Nem fáj, egyszerűen csak ducibb, mint a másik. És ez azért van, mert én sem pihentettem, hanem használtam. :-S Vigyázz a kezedre! Fastum gél! :D

Ezt az anyagos problémát most nem igazán értem, hogy őszinte legyek... nem adta elő? Az mit jelent? Meg, hogy mire kaptatok potyajegyeket? :O Jó, tudom, értetlen vagyok, de nézd el nekem, jelenleg a sablonmondatok körül jár az agyam, mindenből ugyanazt látom, és ami kicsit is eltér ezektől, nem fogadja be az agyam. xD

Amphe, bár te figyelmen kívül hagytad az én szenvedésemet, egye fene, én nem fogom a te bejegyzésedet. :-P Nagylelkű vagyok, mi? :D Reggel 8-ra mentek? Az nem is olyan vészes, lehetne rosszabb is. Persze-persze, a jóhoz hozzá lehet szokni. :D És átlagosan meddig vagy bent délután?
A könyves eset pedig tök aranyos, szurkolok, hogy sikerüljön. Kirminológia nekem is tetszik, egy keveset mi is tanultunk anno az írásszakértői órákon - most lehet, hogy többet fogok majd, mert nem is mondtam, de elkezdtem az új sulimat, szóval 17-étől írásszakértői képzésre is fogok járni - mi is tanultunk, és nagyon tetszett, szóval megértelek. :) Majd lehet, kölcsönkérem a könyvet. :D

Hétvégi buli megvolt? :) Friss versek? Ó, je, végre nem Dramione! :)

Na, most megyek, mert van egy csomó dolgom, plusz lassacskán mehetek is haza, és újra mérhetek. Éljen...

Szép hetet nektek! :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 11 (vasárnap), 14:58 
Betűmániákus

hahó! :-*

remélem, jól vagytok^^ én igen is, meg nem is XD először is, múlófélben vagyok :roll: másodszor, fáj a jobb karom :? tegnap ökörködtünk Pittálval és túl komolyan vettük :lol: a végén lenyomott, ráfeküdt a karomra, én meg erőművészkedtem, és meghúztam jó ügyesen :| reggelre már jobb lett, de mivel ma segítettünk behordani anyáméknak a fát, jobban igénybe vettem, és most érzem, hogy nem olyan :o de holnapra talán jobb lesz :)

KyKym, kitartást a szakdolgozathoz >:D< ha van valami, amiben így tudok neten keresztül segíteni, akkor szólj! :) bár aligha, de azért :oops: a végén pedig meglásd, minden szuper lesz! amúgy sincs grafológus ismerősöm 8->

amúgy én is hepphajos vagyok :roll: bár tudom, itt vagytok ti is előttem, mint élő példák, akik végigcsinálták ezt az érettségi mizériát, még vagy ezren, de... itt nálunk tényleg k*ki :(
a cél maga megvan, csak annyi lépést kell tennem odáig, hogy egyszerűen fölmérni se tudom :-( tehát No.1: fogorvosi kar, természetesen itt :-) bé terv az nincs :lol:
azt mondja, hoooogy az érettségit (egyelőre, és szerintem ez változni se fog, de még nem kiabálok) biológiából kivánom/szeretném/fogom tenni, ez a választott. magyar kötelező, szaktantárgy szintén. ezekről ennyit :roll:
fölvételire nekem kémia kell (ezt meg is oldom különórával)
a másik föltétel: biológia :)

a problémák: csak akkor lehet akármennyi esélyem is, ha februártól bejárok az előkészítőkre szerb nyelven, ami plusz költség, mert messze van- -.-"
a bioszt is szintén tanulnom kell mindenestől, mert az én oszim elcseszte a jövőnket :evil: báris annak, aki biológiából kíván bármit is csinálni, annak teljes mértékben :D ugyanis most derült ki, hogy NEM ADTA ELŐ AZ ANYAGOKAT! *sípolás 10 percig* :? mert ő elcsipogta az időt $blah a 3 év alatt (mert 3 éves tantárgy) átlagosan 6-7 beszámolót adott, ezt szorozzátok be 32-vel, vagyis az osztály létszámával. és ez mind-mind tananyag :lol: mi örültünk a potyajegyjegynek, oda se figyeltünk az előadásra valójában, csak átolvastuk. sokan le se mentették... rengeteg a bentlakó, ahol gépet és netet szerzett, ott csinálta, naná, hogy hidegen hagyta, a cél az volt, hogy időre kész legyen... :roll: az oszi persze beszedte őket, valaki kérte a múltkor, hogy kibővítené másik tantárgyra, és le szeretné fénymásolni, az oszi meg megvonta a vállát, hogy nem hajlandó keresgetni, azt se tudja, hova tette -.-" én spec elseje óta nem is láttam (nem is akarom), pedig utolsó éééév :o ennyit róla. és nem értettük elsőben, hogy miért mondták nekünk, hogy megszívtuk vele :D hát most igen.

úgyhogy készülök, tanulok. hamarosan elkezdek járni kémia korrepetációra, Pitta megveszi az orvosi egyetemen a fölkészítő füzeteket, februártól bejárok az órákra, a bigit pedig szintén elejétől elkezdem átrázni :roll: a tesóm középsulis tankönyvei megvannak, úgyhogy... ja, azt nem mondtam, hogy a fölvételis tananyagok eltérnek attól, amit az érettésgire kérnek, és ezért vagyok annyira pipa meg parás :cry: mert az érettségire ugye megkapom a lehetséges témaköröket, míg a fölvételire nem igazán :? ott nagyon kérik az állattant, itt a 3 év folyamán pedig max említés szintjén hallottam róluk :roll:

ami titeket illet, jelezzetek, ha időtök van, hogy éltek. amint tudok, visszajelzek :)

olyan hű de érdekes nem történt velem :)
jelenleg főlök a levemben $ear

és meleg is van, én meg bent kell hogy r*hadjak :((

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 08 (csütörtök), 22:16 
Fanfic-faló

Sziasztok lányok! :)

Kb két órája értem haza Szegedországból, úgyhogy most pihenés van meghatározva ^^ A költözködés nagyján túl vagyok, az órarendem katasztrófa, de legalább a hétfőm és minden második péntekem szabad :) Viszont a többi nap ... :| minden nap reggel 8tól bent, nehéz lesz hozzászokni a reggel 8hoz, mikor eddig 10re jártunk. -.- :D jó, befogom ^^

Ma találtunk egy tök klassz könyvesboltot, ahol a tankönyveimet olcsóbban meg tudom majd venni, mint bent az egyetemen az információs kabineten, és mivel szimpik voltunk az eladó srácnak, kapunk majd ajándékot :D Aszondta, ha sok könyvet veszünk, márpedig sokat fogunk xD, akkor nekünk adja fejenként ajándékba a Kriminológiai alapismeretek című könyvet :D Majd kibújtam a bőrömből, engem nagyon érdekel az ilyesmi, meg vagyok őrülve a kriminológiáért ^^ Mondta a srác, hogyha nem ő van a pultban, akkor is szóljunk, hogy mi, én és barátnőm rendelkezünk ilyen "előjoggal" és máris odaadják a könyvet :D :oops: Alig várom, hogy a kezemben tarthassam ^^

Fizikai szempontból pocsék hetem volt, fájt a fejem, a hasam, mindenem, úgy aludtam, mint a bunda minden egyes nap, még szerencse, hogy nem kellett bemenni az első előadásokra, mert nem nagyon tartottak. :)

Jövő héttől viszont kezdődik a mészárlás, kíméletlenül tartani fogják az órákat és némelyik előadás, például a büntetőjog az 3 óra egyhuzamban o.O kemény menet lesz ez a félév, de azzal vigasztalom magam, h ennél már csak rosszabb lesz :D xDDDDD

Hétvégére tervezünk valami bulikát haverokkal, remélem, összejön ^^
Besasolok a ficblogomba is, van közlendő :P :) Majd lesznek friss versikék.
Remélem, veletek minden rendben :)

Puszika

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 7:09 
Könyvmoly

Jó reggelt!

Csajok, kész vagyok teljesen! Szeptember elején tudtam meg, hogy 15-éig készen kell lennie 50%-ban a szakdogáimnak (5db), és akkor még nullánál tartottam. Most megcsináltam már 2-t, de nem tudom, mi lesz, hogy lesz, nagyon félek. Október 14 a leadási határidő, szóval még lenne időm, de... ó, édes istenem. Utána november vége felé meg a szóbeli lesz. Attól is félek. Mit fogok tudni én zagyválni???? :(

Amúgy nincsen velem semmi extra ezen kívül... az új helyen nem szeretek lenni, méregetek naphosszakat, görnyedek az írásminták fölé, és a szokásos sablonszövegek kavarognak a fejemben, nem tudok újat írni a megfogalmazásokba. :S :(

Olvasgattam a minap a prófétát, és még mindig szomorú vagyok a pottermore miatt, vagyis igazából amiatt, hogy nem beszélem jól az angolt. :( Minden jóból kimaradok. :((

Most rohanok, mert ömlenek a faxok...

Szép hetet nektek!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 03 (szombat), 12:55 
Betűmániákus

hahó csajok! :)

http://vp.sunset.co.hu/

tessék olvasni ;)

megjegyzem, hogy a csapat rovatban fönt van a lista, keressetek meeeeg :lol:

a friss, 2011-es cikkeket a 3. évfolyamban tekinthetitek meg :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 01 (csütörtök), 16:12 
Betűmániákus

*beesik*

Hogy az írással? Édességem, azzal sehogy :shock: jelenleg azt próbálom fölfogni, hogy igeeen, tényleg elkezdődött: folyamatos tanulás, készülés, lecke és idén még több más kötelesség. pedig azt hittem, föl vagyok készülve, erre no-no. most is itt pötyörészek, ahelyett, hogy azt a két bőséges oldal gyógyszertant körmölném füzetbe, amit ma termetünk :roll: visszakaptuk hőn szeretett doktornőnket, úgyhogy az ismerkedés kimaradt, és vettük a tananyagot :lol: és holnap is lesz vele óra. ja, ő az a nőci, aki első osztályos brigádunk életét tuningolta anatómia tudásminimummal, heti tudásfelmérővel és 10 tonna papírral *sokk*
az órarendem ka meg ki, már holnap tömött táskával kell mennem + szombat :D valaki cserél velem? ja, és azt se tudom, mikor látom Pittát, mert neki is van egy rakás dolga, szóval az írást most nagyon ne tessék emlegetni, mert jelenleg úgy állok, hogy már nem is értem, minek jelentkeztem :?

*kiakadt*

de köszönöm, jól vagyok :D

amphe, te bulizd ki magad. a 8 óra már délelőtt. én naponta 5kor kelek, szóval élvezd ki azt a 8 órás időpontot, mert én minden létező végtagomat összetenném érte :D

csodás tanév elé nézek. csúcs.
de ide akkor is jönni fogok, mert itt relaxálok :P

cső.

bocs a kirohanásért, de ezt ki kellett adnom magamból :((

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 01 (csütörtök), 15:30 
Fanfic-faló

Hellohello!

Épp nagy szobatakarításban vagyok, de gondoltam pötyögök már pár sort, mizujs veletek :) >:D<
Pár nap múlva költözöm, el sem hiszem! Alig várom, de persze, ahogy megérkezem ismét a régi új helyemre, legszívesebben hazajönnék majd :) Ki érti ezt? ;;)

5-én kezdődik a suli, már megvolt a nagy harc a kurzusfelvétellel is, nem a legszebb az órarendem, de azért viselhető :P az egyedüli, ami pokolian zavar, hogy kedd szerda csütörtök reggel 8kor is órám van xD ez barbárság :D :oops: ráadásul ebből kedd szerda reggel dupla óra polgárjog :roll: tudják, hogy kell kikészíteni az embert seperc alatt :D

Norbertemmel meg barátnőkkel töltöm a ma estét :) Végre! Már jó pár napja nem találkoztam a kis drágámmal, dolgozik reggeltől estig :oops: szombaton hivatalosak vagyunk egy születésnapi partira, ez nekem is méltó nyárbúcsúztató :)

Jövőhétre már embertelen tivornyát terveznek a szegei haverok, meg a pestiek is :D azt hiszem, laza leépülésnek nézek elébe, nem sokat fogok tudni aludni xD közben ott kopogtat már a nyelvvizsga is, fene vigye el :-S meglátjuk.

Remélem, veletek minden rendben! :) Az írással hogy álltok? ^^ :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 30 (kedd), 15:34 
Betűmániákus

haló :-c
jöttem^^

amphe, remélem jól vagy mostanra :-*
KyKy, te pedig jelentkezz >:D<

jújjj, mindjárt suli :-S próbálom én is összeszedni magam, mindent alakítgatni, de majd sorban :) rám is fér még ez-az, úgyhogy... készülődöm, elvagyok. új kezdet lesz, úgyhogy hajrá! :lol:

igen, most ilyen röviden :oops: de kell egy kis ilyen is :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 28 (vasárnap), 1:49 
Fanfic-faló

Csókolom hölgyek!

Nem úgy sikerült, az estém, ahogy terveztem, ezért most van egy kis időm, így ideszabadultam ^^
Állati pocsék a kedvem, szét vagyok esve agyilag, lelkileg, mindenhogy... Meghalás XD

KyKy, a kertiparty nagyon szuper dolog, érezzétek jól magatokat :) Necces lesz ennyi "olyan" pasival összezárva, de talpraesett csaj, vagy én bízok benned, minden okés lesz :D
Anno én is hasonlóan jártam a saját orrpcmmel, volt vele sok gondom, egy áttivornyázott party után úgy ébredtem, hogy félig ki volt tépve xD de újraszúrtam, semmi gond :D
Nem értem, miért akarja az alapot tartogatni, főleg ha annyi szép másikat vett... jogos, hogy benő hamar agy összeszűkül, de akkor folyamatosan egyforma méretűeket kell hordania, és nincs baj :) Én az enyémet ki sem tudom szedni, annyira benőtt, csak tépni, viszont az rohadtul fájdalmas xD amikor CTre kellett mennem tavasszal, akkor ki kellett szednem, de kínkeserves volt :| sohatöbbet!

Fú, nagyon le vagyok állva, alig jönnek a szavak, ezt a monológot is nehezen szültem meg XD nagyon fáj a hasam, mindjárt sírok, a fejem meg leszakad :D a többiek jól elvannak, frankó a buli, nem? :D nagy sírvaröhögés, én meg mindjárt sírva sírok, kajak xD

Shanci, kihíváshoz sok sikert! :) Láttam, hogy jártál nálam, köszönöm szépen, és ne haragudj, hogy még nem tudtam reagálni! Majd jelzek >:D<

A kedvenc számom megy... Seek Bromance - bár jól tudnám érezni magam :( ez az én formám. pffff...

Na itthagylak benneteket, majd valamikor leszek. Jövőhéten költözöm, igyekszem még előtte benézni párszor :)
Puszika :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 12:34 
Betűmániákus

Köszönööööm :lol: *megkönnyebbült*

a piercinges dolgohoz nem tudok hozzászólni, ugyanis nekem nincs :D kivéve, ha fülem porcrészére belőtt fülbevaló annak számit :-) mert ott van egy kövecskés izé :D

a kertiparti jó dolog KyKy :D majd mesélj, mi volt. hétvégén én se nagyon leszek erre, úgyhogy majd ha lesz időd jövőhéten :) a kihivásról meg nem mondhatok semmit :( és amilyen szeszélyes vagyok, más lesz a végeredmény :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra