Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 26 (vasárnap), 3:46

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 428 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Következő

Hogy tetszik a Darren Shan film trailere?
Szuper, alig várom, hogy láthassam a filmet! 31%  31%  [ 18 ]
Nem rossz, nem rossz, biztos megnézem majd moziban 17%  17%  [ 10 ]
Nem igazán jön be, inkább hanyagolom 3%  3%  [ 2 ]
Szörnyű! Ez tényleg a Rémségek Cirkusza... 10%  10%  [ 6 ]
Evra! Crepsley! :'( 24%  24%  [ 14 ]
Jé, lesz ilyen film? 15%  15%  [ 9 ]
Szavazatok száma : 59
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 12 (csütörtök), 18:33 
Szárnybontogató

Castiel írta:
A Demonata könyvekkel is nem rég végeztem. Azt kell mondjam, hogy az író nagyon odatette a végét, pazar befejezés volt.

Nekem is nagyon tetszett a befejezés, de a verset még mindig nem nagyon értem... Viszont vicces volt, hogy Grubbs nem nagyon értette Bec magyarázatát. :-D[/quote]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 12 (csütörtök), 16:58 
Szárnybontogató

Ízlések és pofonok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 12 (csütörtök), 9:40 
Betűmániákus

Nem rég néztem meg a Rémségek cirkuszát, és hatalmas csalódás volt. Teljesen összekavartak mindent. Kénytelen voltam újra elolvasni a könyveket, mert nem akartam, hogy ez maradjon az emlékezetemben.

A Demonata könyvekkel is nem rég végeztem. Azt kell mondjam, hogy az író nagyon odatette a végét, pazar befejezés volt.

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 12 (csütörtök), 5:58 
Szárnybontogató

SIRÁLY,KIRÁLY volt!!!!!!!!! :mrgreen:

A könyv még: SIRÁLYABB ÉS KIRÁLYABB!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 18 (péntek), 20:38 
Szárnybontogató

ukume írta:
Hát... a húgom úgy fogalmazott, hogy a film egy nagy rakás sz*r, és a könyvekhez képest pokoli rossz. :-? Meg hogy a filmben minimum az első nem tudom hány könyvet összekutyulták, és így semmi értelme az egésznek. Én elhiszem neki, bár be kell vallanom, hogy így a könyvek ismerete nélkül még tetszett a film, de erős sejtésem van, hogy ha majd olvasom a könyveket is, változni fog a véleményem. ;) :-?

Apukámnak is tetszett a film, de mikor elmeséltem neki, miről szól a könyv, megkérdezte, hogy ugyanarról beszélünk-e. :lol:
Az első három könyvet kutyulták össze, de totálisan. Olyan személyek tűnnek fel olyan helyzetekben, ahol semmi keresnivalójuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 18 (péntek), 20:35 
Szárnybontogató

Luciatus írta:
szerint a könyv-adaptációk mindig nehézkesek, főleg, ha ugye egy elképzelt világ, van, tehát fantasy a dolog... azért szerintem ezt nem is lehet igazán jól megcisnálni, én max animációs filmként tudnám elképzelni :) bár nem láttam a filmet, mert már a trailer is fájt :D a könyvet pedig nagyon szerettem, sé nem akarom elrontani az élményt :D

Hát, szerintem meg lehetne csinálni, ha nem akarnának mindent rohadt gyorsan elintézni. Ha hajlandóak lennének időt és energiát szánni a könyv elolvasására, és nem mindig a forgatókönyvíróra hagyatkozni, akkor lehetne normális film a könyvből. Például ott van a Star wars. Az is könyvként kezdte!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 16 (szerda), 21:25 
Fanfic-faló

szerint a könyv-adaptációk mindig nehézkesek, főleg, ha ugye egy elképzelt világ, van, tehát fantasy a dolog... azért szerintem ezt nem is lehet igazán jól megcisnálni, én max animációs filmként tudnám elképzelni :) bár nem láttam a filmet, mert már a trailer is fájt :D a könyvet pedig nagyon szerettem, sé nem akarom elrontani az élményt :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 16 (szerda), 20:13 
Betűmániákus

Sheena írta:
ukume írta:
Nos... nem igazán tudom mit is írhatnék, csak most találtam ezt a topicot, és az első filmet láttam még csak. Bár a könyvek megvannak, az első hat legalábbis, de még nem volt időm olvasni őket. Bár a testvéreim esküdnek rá, hogy szuper. :) A film alapján tetszik, és kíváncsi vagyok a könyvekre. :)

Ne hasonlítsd a könyvet a filmhez. Láéttam a filmet, olvastam a könyvet... Csak annyit mondok, szégyen a könyvnek, hogy azt mondják a filmre, hogy az az alapja.

Hát... a húgom úgy fogalmazott, hogy a film egy nagy rakás sz*r, és a könyvekhez képest pokoli rossz. :-? Meg hogy a filmben minimum az első nem tudom hány könyvet összekutyulták, és így semmi értelme az egésznek. Én elhiszem neki, bár be kell vallanom, hogy így a könyvek ismerete nélkül még tetszett a film, de erős sejtésem van, hogy ha majd olvasom a könyveket is, változni fog a véleményem. ;) :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 16 (szerda), 17:59 
Szárnybontogató

ukume írta:
Nos... nem igazán tudom mit is írhatnék, csak most találtam ezt a topicot, és az első filmet láttam még csak. Bár a könyvek megvannak, az első hat legalábbis, de még nem volt időm olvasni őket. Bár a testvéreim esküdnek rá, hogy szuper. :) A film alapján tetszik, és kíváncsi vagyok a könyvekre. :)

Ne hasonlítsd a könyvet a filmhez. Láéttam a filmet, olvastam a könyvet... Csak annyit mondok, szégyen a könyvnek, hogy azt mondják a filmre, hogy az az alapja.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 14 (hétfő), 21:20 
Betűmániákus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 1:23 
Zöldfülű

Huh, de meglepődtem, mikor szembejött ez a topic! Jó értelemben. :)
Vész herceget én is imádom, olyan stílusa van, hogy behalsz, főleg az, amit az utolsó könyvben művel, áhh. :) (Nem fejteném ki, hátha valaki olyan téved ide, aki még nem olvasta.) O:-) Meg persze a három főhős se semmi, de Kernel nyavajgása nagyon idegesített már a végére. $ear
A 10. könyv vége eléggé nyitott maradt, gondolom, hogy magunk képzelhessük tovább, mi is történik ezután.
A démonos sorozat határozottan jobban tetszett a vámpírosnál, de lehet, hogy ezt csak azért mondom, mert időközben öregszem és változik a szemléletmódom. :-?

Ki hogy van ezzel :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 05 (szerda), 19:28 
Szárnybontogató

Én úgy képzelem Vész herceget, mint ahogy az író leírja, csak van mellette egy varázsló kiscsajszi, aki néha átváltoztatja emberré... :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 04 (kedd), 6:24 
Fanficbúvár

bevallom, én jó pasinak képzelem. :D külsőségeken nem akadok ám fönt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 27 (kedd), 21:18 
Sztorihajhász

jaja. Legalább valami álca vagy ilyesmi. : DD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 27 (kedd), 21:14 
Szárnybontogató

Kathy írta:
Vész herceget meg amúgy tökre bírom, igaz, hogy azt inkább nem szeretem elképzelni, hogy hogyan néz ki. xd
[/color]

teljesen egyetértek^^ Nagyon nagy beszólásai vannak, de elképzelni én se nagyon merem. Miért nem lehet jó pasi alakja a gonosz démonoknak?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 27 (kedd), 20:40 
Sztorihajhász

Tök jó fej. :D

Egyébként én bírom a könyveket. Most tartok a 6.nál. Vész herceget meg amúgy tökre bírom, igaz, hogy azt inkább nem szeretem elképzelni, hogy hogyan néz ki. xd
De egyébként szerintem is izgalmas, habár a szereplők közül mondom én csak Vész herceget komálom, meg hát Dervish humorát. xD ja, meg szerettem Becet is.
Remélem feltűnik majd még.^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 22 (csütörtök), 16:29 
Szárnybontogató

Robin Mors írta:
Nekem mosolygós arcot is rajzolt. Mondjuk vicces is volt, mikor arra kértem, hogy Low Blood Pressure Evil Ladynek dedikálja. :D Mindenkinem megnézte, melyik könyvet íratja alá, és az alapján írt valamit, ami arra a részre jellemző, nekem meg azt: "Low Blood Pressure Evil Ladynek: Vész herceg akkor is meg fog ölni, ha alacsony a vérnyomásod." :D

Ez nagyon édes!^^ Én még a vámpíros könyvét dedikáltattam. és az egyik barátnőmnek (asszem ő a 2. könyvet dedikáltatta) azt írta, hogy: Vigyázz! mögötted egy vérfarkas! XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 22 (csütörtök), 16:02 
Sztorihajhász

Sheena írta:
Nem tudom, mi bajotok van a könyvekkel meg a szereplőkkel. Szerintem nagyon jó a történet, szövevényes és elgondolkodtató. Sokkal jobb a démonsorozat a vámpírosnál, mert jobb benne az író stílusa és az, hogy nem egy főszereplő van, hanem több. Az a legjobb, hogy a hat, hét nyolc, kilenc átfedi egymást, egy helyzetet több szemszögből is megismerünk.

Lehet már kinőttünk belőle, de engem már nem szórakoztat annyira, mint pár évvel ezelőtt.

Meroko írta:
ráadásul aki a DS-t írta, határozottan nem hasonlít Jo-ra^^ Voltam autó gramm osztáson és találkoztam vele, nagyon cuki volt és mosolygóssmiling és nem csak aláírta a könyvet hanem írt egy-egy mondatot is mindenkinek

Nekem mosolygós arcot is rajzolt. Mondjuk vicces is volt, mikor arra kértem, hogy Low Blood Pressure Evil Ladynek dedikálja. :D Mindenkinem megnézte, melyik könyvet íratja alá, és az alapján írt valamit, ami arra a részre jellemző, nekem meg azt: "Low Blood Pressure Evil Ladynek: Vész herceg akkor is meg fog ölni, ha alacsony a vérnyomásod." :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 21 (szerda), 21:46 
Szárnybontogató

ráadásul aki a DS-t írta, határozottan nem hasonlít Jo-ra^^ Voltam autó gramm osztáson és találkoztam vele, nagyon cuki volt és mosolygós:) és nem csak aláírta a könyvet hanem írt egy-egy mondatot is mindenkinek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 21 (szerda), 16:42 
Fanficbúvár

Áááá, értem. Köszi, Lyla :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 21 (szerda), 11:26 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hildegard írta:
Én nem olvastam még, de úgy hallottam egy barátnőmtől, hogy JKR írta Darren Shan álnéven? Ez komoly?

Neem, ez nem igaz. JKR csak egy ajánlót írt hozzá, az egyik könyv végére. :) Kettejük stílusa alapból homlokegyenest más, főleg a Démonvilágot tekintve, ha majd esetleg beleolvasol, akkor azonnal ráérzel. :) De tény, hogy megtévesztő lehet az ajánlások közt JK neve... Anno nekünk is beletelt egy kis gondolkodási időbe, míg a zsibbadás után leesett, hogy félreértettük. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 21 (szerda), 5:42 
Fanficbúvár

Én nem olvastam még, de úgy hallottam egy barátnőmtől, hogy JKR írta Darren Shan álnéven? Ez komoly?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 20 (kedd), 21:06 
Szárnybontogató

Nem tudom, mi bajotok van a könyvekkel meg a szereplőkkel. Szerintem nagyon jó a történet, szövevényes és elgondolkodtató. Sokkal jobb a démonsorozat a vámpírosnál, mert jobb benne az író stílusa és az, hogy nem egy főszereplő van, hanem több. Az a legjobb, hogy a hat, hét nyolc, kilenc átfedi egymást, egy helyzetet több szemszögből is megismerünk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 10 (szombat), 22:23 
Sztorihajhász

A 4. könyv érdekesen kezdődik, kíváncsi vagyok mi lesz belőle. :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 07 (szerda), 16:45 
Sztorihajhász

Meroko írta:
detto! Én a 6. könyv óta nem is olvasom már. Pedig tervezem, hogy folytatom, de nem bírtam rászánni magam. Mind ugyanolyan..folyik a vér, szenvedés van, folyik a vér, szenvedés van....a karakterek se olyan megfogóak mint a vámpíros sorozatban és a történet is laposabb. (Mondjuk a DS végével kapcsolatban is vannak fenntartásim de az most mindegy)

Uhh! Örülök, hogy más is így gondolja, és nem én vagyok a túl kritikus. :)
Igen, ez azért egy idő után elég idegesítő tud lenni, főleg, mert nem látom, hogy az író fejlődne valahova. Szerintem inkább írjon levesebb kötetet, de azokban legalább dolgozza ki rendesen a történetet.
Lehet, ha újra olvasnám a vámpírkönyveket, arról is ezt gondolnám, de ott legalább voltak olyan karakterek, akiket lehetett szeretni. Ebben csak Brant bírtam a 4.-ben, utána idegesítő lett. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 07 (szerda), 16:21 
Szárnybontogató

Robin Mors írta:
Nem tudom, ki olvassa a démon könyveket, de nekem most volt szerencsétlenségem a Farkasszigethez és a Suttogáshoz.
Ezzel a sorozattal nagy bajban vagyok, mert nem tudom eldönteni, hogy én nőttem-e ki Darren Shan könyveit, vagy csak egyre rosszabb lesz, minden esetre a vámpíros sorozatot nem untam ennyire, mint ezt.

detto! Én a 6. könyv óta nem is olvasom már. Pedig tervezem, hogy folytatom, de nem bírtam rászánni magam. Mind ugyanolyan..folyik a vér, szenvedés van, folyik a vér, szenvedés van....a karakterek se olyan megfogóak mint a vámpíros sorozatban és a történet is laposabb. (Mondjuk a DS végével kapcsolatban is vannak fenntartásim de az most mindegy)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 07 (szerda), 14:39 
Sztorihajhász

Az első pár könyvvel nekem sem volt problémám. Mondjuk nekem a 4. a kedvencem, amit a többiek általában unalmasnak tartanak. Bár engem pont a naturális vérengzés idegesít bennük a legjobban, mert brutálisnak akar hatni, de engem egyszerűen nem tud meghatni. Nem lövöm le előre a poént, majd ha odaérsz a negyedik végére, hogy az pont nem olyan, amitől még én is libabőrös lettem.

Amúgy szerencsére gyorsan el lehet őket olvasni, én pár óra alatt végeztem a kettővel. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 07 (szerda), 14:13 
Sztorihajhász

Pont nemrég kezdtem el a sorozatot, és most vagyok a harmadik könyv vége felé. : ))
Ezért csak az elejét olvastam el a hsz-ednek. :D
nekem amúgy tetszik a könyv, habár nem tudom ki hogy van vele, de én ezt a könyvtárban a gyerek részlegen találtam meg, közben meg az egész tele van naturalisztikus vérengzéssel. Én örülök, hogy 10-12 éves fejjel nem vettem ki ezeket a könyvtárból. : )
Egyébként szerintem ezek az első könyvek nem uncsik, de Kernel a második könyvben annyira felidegelt. Pedig a férfi főszereplőket nem szoktam utálni, főleg nem első olvasásra de Kernel kiérdemelte ezt a jogot. :D A későbbiekben is ilyen idegesítő lesz?

A többi könyvről nem tudok véleményt formálni, de haladok az olvasással. : )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 07 (szerda), 10:38 
Sztorihajhász

Nem tudom, ki olvassa a démon könyveket, de nekem most volt szerencsétlenségem a Farkasszigethez és a Suttogáshoz.
Ezzel a sorozattal nagy bajban vagyok, mert nem tudom eldönteni, hogy én nőttem-e ki Darren Shan könyveit, vagy csak egyre rosszabb lesz, minden esetre a vámpíros sorozatot nem untam ennyire, mint ezt. Az utolsó pár könyvet végigunatkoztam. Ez alól a suttogás eleje volt kivétel, amikor kiderült jó pár fontos dolog, de ha nem kellett volna visszaadnom a könyveket, biztos sokkal többet ülök rajtuk.
Ráadásul az Árny óta attól tartok, hogy valami elcsépelt, és közhelyes vége lesz, vagy megint mindent időutazással akar megoldani, mert az kedvenc megoldása.
A szereplők között sem találok kedvencet, sőt, Grubbs és Kernel személyisége között nagyon különbséget sem találok. Ráadásul soha nem érzem, hogy tényleg életveszélyben forogna az életük, mert tudom, hogy a következő oldalon majd jön a felmentősereg, és átmenetileg minden jó lesz.

Szóval ennyi lenne, és kíváncsi lennék más véleményére is, hogy én vagyok ennyire kritikus, vagy ez a sorozat tényleg rossz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 18 (csütörtök), 16:24 
Könyvmoly

:((
Utálom az évfolyamtársamat! :((
0. óra előtt elmondta, hogy SPOILER!!!
Ferenczi Zsuzsanna írta:
Darren törpeszemély lesz a végén

Azt mondta, hogy ez nem is olyan fontos rész, meg csak egy kis része az utolsó résznek... Kíváncsi vagyok, hogy mi lehet a nagyobb rész...(DE CSAK HA MÁR KIOLVASTAM A KÖNYVET!!! MÁR ÍGY IS ELRONTOTTA AZ EGÉSZET!!) X-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 16 (kedd), 20:24 
Könyvmoly

Noszi írta:
Lionela, meg tennél nekem egy szívességet? ;;)
Egészen pontosan azt, hogy kifényesíted a tört, mivel mazochista vágyaimat kielégítve XD nekivetem magam a Darren Shan utolsó részének... Eddigi tapasztalataim alapján, kicsit mintha szadista lenne az író...

bocs, h én írok Noszi, tom h nem vagyok Lionela.

szal azzal a tőrrel már egyszer én is öngyi lettem, szóval én is belefényesítettem egy kicsit :D:D

ja, és a konnektort is csak ajánlani tudom :D am meg küldöm feléd a + energiahullámokat :)

hajrá! ;)

Darren Shan nem csak szadista, ami tény, de mazochista is, mert saját magát kínozza. az író darren a könyvbeli önmagát szadizza lol :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 16 (kedd), 17:10 
Könyvmoly

Lionela, meg tennél nekem egy szívességet? ;;)
Egészen pontosan azt, hogy kifényesíted a tört, mivel mazochista vágyaimat kielégítve XD nekivetem magam a Darren Shan utolsó részének... Eddigi tapasztalataim alapján, kicsit mintha szadista lenne az író...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 14:04 
Sztorihajhász

bocsánat.

Szerintem már csak célozgatások maradtak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 16:39 
Ó-nagy-admin "backstage"

nwaliana írta:
Kathy írta:
iiigen. :D azt nemtudom, hogy hogy tudott ilyeneket kitalálni, de le a kalappal előtte. :D

tudod... ő nem talált ki semmit :D ebnne volt egy naplóban, amit egty fura magas figura adott neki :D:D

Örülök, hogy mindketten elolvastátok az összes kötetet, de valakik még nem, úgyhogy légyszi a spoilereket fehérrel!!!

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 1:38 
Könyvmoly

Kathy írta:
iiigen. :D azt nemtudom, hogy hogy tudott ilyeneket kitalálni, de le a kalappal előtte. :D

tudod... ő nem talált ki semmit :D ebnne volt egy naplóban, amit egty fura magas figura adott neki :D:D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nwaliana 2009 december 31 (csütörtök), 17:30-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 21:49 
Sztorihajhász

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 21:37 
Könyvmoly

Kathy írta:
elolvastam az utolsó könyvet is...

hát én nem így képzeltem...

Persze jó volt meg minden, de nekem a vége kicsit erőltetett volt, meg baromságnak tűnt... :(

és nem sírtam. lehet ez volt az igazi baj. :(

Viszont!! Tudod enwé mondtad, hogy van az a rész az elején, hogy a szerző jogot formál a műszerzőjére vagy valami ilyesmi, és hogy biztos elírta valamelyik idióta. :D az is lehet, hogy nem. :D :D

éniss!!

egynem nagyon megrázott, én sírtam is :D

igen, tudom :D:D már msnen megbeszéltük, de hátha érdekel még valakit, hoigy akkor ott volt a megoldás az orrunk előtt, csak azt hittük h félreírták.

mert a könyvek elején ott van h a szerző erkölcsi jogot formál arra, hogy azonosnak tekintsük a mű szerzőjével .

mondjuk ez olyan húzása volt darrennek, hogy lehet h inkább tinyhoz hasonlítanám. vagy a fiához XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 19:58 
Sztorihajhász

elolvastam az utolsó könyvet is...

hát én nem így képzeltem...

Persze jó volt meg minden, de nekem a vége kicsit erőltetett volt, meg baromságnak tűnt... :(

és nem sírtam. lehet ez volt az igazi baj. :(

Viszont!! Tudod enwé mondtad, hogy van az a rész az elején, hogy a szerző jogot formál a műszerzőjére vagy valami ilyesmi, és hogy biztos elírta valamelyik idióta. :D az is lehet, hogy nem. :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 29 (kedd), 13:27 
Könyvmoly

jaaaj, tudtam tudtam tudtam h mr tall mr tiny fia :D:D
annyira szuper :D

viszont meg is halt :(:(
én mindig úgy voltam vele, zh ő egy olyan biztos pont, erre meg.. :cry:

rem shancusnak nem lesz baja.

kés készenlétben :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 29 (kedd), 11:12 
Könyvmoly

juuuuj, kábé öt perc mulva kapom meg az uccsó két részt, és annnnnnnyira várom :)

Képzeljétek, habár nem hiszem h olyan meglepö, de csak elbőgtem magam Larten halálán :( szipp.

am sztem darren is meg fog halni. onnan gondolom, hogy az elején írja h a való élet az kegyetlen, meg h a porszívók megölik a pókokat...

az a. sailst meg utálom, de ez se ujdonság Larten imádó körben :D:D

na megyek, karácsonyi ajándékot bontani :D:D

kés bekészítve nekem ius :D

pussz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 16:03 
Szárnybontogató

Sheena írta:
Lionela írta:
Akkor készítsd a kést, amivel szíven szúrod magad az utolsó fejezet miatt XDDDD

Te pontosan mit értesz az utolsó fejezet alatt? Mert az utolsó fejezetben csak azt írja le, hogy meghal.

Szerintem arra gondol, hogy (SPOILER, emberek!) mindent nem-meg-történtté tesz? Vagy ez nem az a jelenet? Mert én azon haltam be, de nagyon. Harkat! Nem tud többé beszélni!

Pedig, amikor a suliban feloszottuk, én kaptam azt a szerepet. (Anno, sok-sok éve volt... Akkor osztogattuk fel így a szerepeket....:D)

Szipp.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 15:25 
Szárnybontogató

Lionela írta:

Te pontosan mit értesz az utolsó fejezet alatt? Mert az utolsó fejezetben csak azt írja le, hogy meghal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 0:13 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kathy írta:
Amúgy szegény Shancus... és Mr. Tall! el se hittem...:cry:

de már csak 100 oldal az utolsóból. :lol:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 0:06 
Sztorihajhász

Amúgy szegény Shancus... és Mr. Tall! el se hittem...:cry:

de már csak 100 oldal az utolsóból. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 22:42 
Sztorihajhász

Mááár csak egy könyv van emberek!!! Uhhh, tudtam hogy ki ez a Darius már a legelejétől fogva!! Basszus, annyira durva, hogy csak na!! :D Na inkább előbb elolvasom az utolsó könyvet is, hogy teljes képet kapjak, aztán jövök vissza. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 22:01 
Sztorihajhász

jaa, tényleg az a Halál próbás részben van. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 15:24 
Könyvmoly

hát az hogy megegyeztek hogy Darrennek részt kell vennie az öt próbán. PONT AZZAL lett vége

~x( Argh! ~x(

sztem abban a kurda csak annyit volt benne h ellenezte, és az egyik herceg mondta neki h fogja vissza magát, mert még nem herceg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 13:52 
Sztorihajhász

nwaliana írta:
na, hát PERSZE hogy elolvastam. éjszaka... :D
aaaaannyira de anniyra jó volt, és moist még várhatok 24.éig... :D

tök jó volt a Seba, meg h Larten el akarta lopnia bort... áááá, imádom :D

:D Jaa, igen az tök jó volt. A negyediknek mi is volt a vége...? A Kurdás?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kathy 2009 december 19 (szombat), 22:02-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 13:35 
Könyvmoly

na, hát PERSZE hogy elolvastam. éjszaka... :D
aaaaannyira de anniyra jó volt, és moist még várhatok 24.éig... :D

tök jó volt a Seba, meg h Larten el akarta lopnia bort... áááá, imádom :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 18 (péntek), 21:24 
Könyvmoly

MEGKAPTAM A NEGYEDIK RÉSZT!!!!!

annyira boldog vagyok, de amíg nem lesz kés a KÜ, egy szót se fogok olvasni... Najó, talán reggel amikor úgyse tok netezni.... rájöttem h a Kurda nmeg fog halni, bnőm elszóülta magát... :roll:

jaj, ahogy így dumáltok róla, annyira váromaz összes részt :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 428 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra