Hát szóval... Egészen döbbenetes dolog volt évek kihagyásával visszarázódnom a Merengőbe, és meg kell mondjam, fogalmam sincs, mit keresek megint itt, a lényeg, hogy megtörtént

Újra írhatnékom támadt, csak most sokkal átgondoltabban, és nem csak kezdőötletek, hanem teljes cselekmények bontakoznak ki a fantáziámban, és sürgetnek, hogy meg kell írnom őket. Még szeretném kicsit dédelgetni, gondozgatni, de érzem, hogy egyszer nekiülök és mindet papírra/képernyőre vetem, és remélem, hogy valóban érdemes volt visszatekintenem, mert mások is örömüket lelik majd a történeteimben. Első lépésként letöröltem a Merengőről azt a két történetkezdeményt, amit eddig feltettem, mert éreztem, hogy ezt nagyon sürgősen le kell tagadnom

Komolyra fordítva a szót, visszaolvasva rájöttem, mennyire összecsapott munkák, és tényleg nem ütik meg a mércét, amit elvárnék magamtól. Ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez rá, hogy elolvassa őket, nos írjon privátban és megbeszéljük, de kétlem, hogy ezt bárki meg fogja tenni
A tervek: rövidke életem első történetötletét azóta sem felejtettem el, és aktívan gondolkozok a Hermione/Charlie párosítású történetem végkifejletéről. Körülbelül 20 fejezetnyi cselekmény van meg a fejemben, de egyenlőre eléggé képlékeny a folytatás. Egy új címet is találtam neki, mivel az Átkozott érzelmek nagyon nem illett hozzá, ez pedig a Sárkánybűvölő. 90%, hogy ezen a címen fogom publikálni.
Másik történetkezdeményem, a Szerelmem egy herceg... Félvér Herceg szintén ott motoszkál a fejemben, de ezt pihenőpályára küldtem, mert megakadtam a történet kidolgozásánál. Nagyjából 5 fejezet vázlata van meg, de hogy utána mi is történik, arról halvány foglalmam sincs egyenlőre. Annyit elárulhatok, hogy maga a történet onnét indult ki, hogy Piton menti meg Katie életét a 6. könyvben, amikor Katie megérinti az elátkozott medált. A történetem azonban korábbra nyúlik vssza, az 5 fejezet kb addig tart, hogy Katie visszatér az iskolába a Szent Mungóból. Itt akadtam el
Illetve van még egy tervem, ami egészen új ihletésű, ugyanis nemrég olvastam újra a Halál ereklyéit és nagyon utáltam azt a sok halált. Egy számomra kedvezőbb befejezéssel szeretném elkezdeni a történetet, ahol Piton életben marad, és a továbbiakban saját magát kell legyőznie, mert nem találja a helyét az új, békés világban. Segítségére pedig egy olyan fiatalember siet, aki szintén nem képes túllépni a háborún, és így talán együtt képesek kimászni a saját maguk teremtette gödörből.
Tudom, hogy jelenleg senki nem olvassa ezt a fórumot, de ha valamikor valakinek megtetszene valamelyik történetem, és szeretne utánanézni a keletkezésének vagy a fejleményeknek, szeretném megadni neki a lehetőséget. Egyébként is jó érzés publikusan dokumentálni a munkám, így akár felfogható egy exhibicionista megnyilvánulásomnak