Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 10:01

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 

Tetszenek a fictjeim?
persze! igazán 5letesek 20%  20%  [ 1 ]
elmennek 20%  20%  [ 1 ]
nem olvastam őket 60%  60%  [ 3 ]
olvastam, de nem tetszenek 0%  0%  [ 0 ]
Szavazatok száma : 5
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 10:08 
Szárnybontogató

Hát szóval... Egészen döbbenetes dolog volt évek kihagyásával visszarázódnom a Merengőbe, és meg kell mondjam, fogalmam sincs, mit keresek megint itt, a lényeg, hogy megtörtént :D Újra írhatnékom támadt, csak most sokkal átgondoltabban, és nem csak kezdőötletek, hanem teljes cselekmények bontakoznak ki a fantáziámban, és sürgetnek, hogy meg kell írnom őket. Még szeretném kicsit dédelgetni, gondozgatni, de érzem, hogy egyszer nekiülök és mindet papírra/képernyőre vetem, és remélem, hogy valóban érdemes volt visszatekintenem, mert mások is örömüket lelik majd a történeteimben. Első lépésként letöröltem a Merengőről azt a két történetkezdeményt, amit eddig feltettem, mert éreztem, hogy ezt nagyon sürgősen le kell tagadnom :D Komolyra fordítva a szót, visszaolvasva rájöttem, mennyire összecsapott munkák, és tényleg nem ütik meg a mércét, amit elvárnék magamtól. Ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez rá, hogy elolvassa őket, nos írjon privátban és megbeszéljük, de kétlem, hogy ezt bárki meg fogja tenni :D
A tervek: rövidke életem első történetötletét azóta sem felejtettem el, és aktívan gondolkozok a Hermione/Charlie párosítású történetem végkifejletéről. Körülbelül 20 fejezetnyi cselekmény van meg a fejemben, de egyenlőre eléggé képlékeny a folytatás. Egy új címet is találtam neki, mivel az Átkozott érzelmek nagyon nem illett hozzá, ez pedig a Sárkánybűvölő. 90%, hogy ezen a címen fogom publikálni.
Másik történetkezdeményem, a Szerelmem egy herceg... Félvér Herceg szintén ott motoszkál a fejemben, de ezt pihenőpályára küldtem, mert megakadtam a történet kidolgozásánál. Nagyjából 5 fejezet vázlata van meg, de hogy utána mi is történik, arról halvány foglalmam sincs egyenlőre. Annyit elárulhatok, hogy maga a történet onnét indult ki, hogy Piton menti meg Katie életét a 6. könyvben, amikor Katie megérinti az elátkozott medált. A történetem azonban korábbra nyúlik vssza, az 5 fejezet kb addig tart, hogy Katie visszatér az iskolába a Szent Mungóból. Itt akadtam el :)
Illetve van még egy tervem, ami egészen új ihletésű, ugyanis nemrég olvastam újra a Halál ereklyéit és nagyon utáltam azt a sok halált. Egy számomra kedvezőbb befejezéssel szeretném elkezdeni a történetet, ahol Piton életben marad, és a továbbiakban saját magát kell legyőznie, mert nem találja a helyét az új, békés világban. Segítségére pedig egy olyan fiatalember siet, aki szintén nem képes túllépni a háborún, és így talán együtt képesek kimászni a saját maguk teremtette gödörből.
Tudom, hogy jelenleg senki nem olvassa ezt a fórumot, de ha valamikor valakinek megtetszene valamelyik történetem, és szeretne utánanézni a keletkezésének vagy a fejleményeknek, szeretném megadni neki a lehetőséget. Egyébként is jó érzés publikusan dokumentálni a munkám, így akár felfogható egy exhibicionista megnyilvánulásomnak :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Visszatérés
HozzászólásElküldve: 2008 május 28 (szerda), 10:55 
Szárnybontogató

A 12. fejezetig megvan nekem az Átkozott Érzelmek, szóval az utóbbi napokban azzal töltöttem az időm, hogy feltöltsem a hiányzóakat. Ma fogadták el a 9.-et, és már elbíráslásra feltöltöttem a 10.-et. Közben erősen igyekszem kitalálni, hogyan is fog folytatódni a történet :)
A Szerelmem egy Herceg... Félvér Herceg című regénykezdeményemen is gondolkozok, de még nem vagyok biztos a folytatásban, igyekszem. A novelláimat pedig egyik nap feltöltöm, remélhetőleg elfogadják.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 27 (hétfő), 9:53 
Szárnybontogató

Felengedték az Átkozott Érzelmek sokadik fejezetét :) Inkább úgy döntöttem, nem dolgozom át, mert biztos valami fontosat kihagynék. A novellák meg majd jönnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 25 (szombat), 9:43 
Szárnybontogató

Visszatértem ficblogomba, mivel hogy lett Meri :)
Van 3 novellácskám, ezeket valsz felteszem. Az Átkozott Érzelmek viszont valószínű, átdolgozáson fog átesni, túl régen kezdtem el írni. Most csak ennyi akartam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kittinkatt firkalmányai avagy mériszú never, HP 4ever!
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 15 (péntek), 13:37 
Szárnybontogató

Hát eljött az idő, hogy Kitinkatt fictblogot nyisson :) Nem tudom, kit fog ez érdekelni, nem hiszem, hogy sokan ugranak rá... de nekem jól esik :D

Egyenlőre 2 fictem van, az egyik a Merengőne is fenn van, címe Átkozott Érzelmek. Főleg ennek az állását fogom ide írni, meg tervezek egy Piton/Hermione fictet, az is lehet, csatlakozik ide. Nem vagyok fict szempontból termékeny ember, szóval nem fogok sok vizet zavarni.

Meg is kezdem a blogot: tegnap került fel a 8. fejezet az Átkozott Érzelmekből! Tessék szíves elolvasni és kritikát írni!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra