Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 17:13

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 32  Következő

Kit likvidáljunk/zárjunk be egy időre az alábbiak közül?
Arthur Weasley 14%  14%  [ 1 ]
Bill Weasley 0%  0%  [ 0 ]
Jack Flamel 0%  0%  [ 0 ]
Bellatrix Lestrange 14%  14%  [ 1 ]
Ron Weasley 43%  43%  [ 3 ]
Lona Wittmi 0%  0%  [ 0 ]
Erin Kraft 0%  0%  [ 0 ]
Izabell Engel Lupin 14%  14%  [ 1 ]
Lucius Malfoy 14%  14%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 7
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: ukume írásai: Miért?, és hasonlók
HozzászólásElküldve: 2012 október 27 (szombat), 18:09 
Betűmániákus

Lehetséges, hogy nemsokára feltöltök egy amolyan... "különleges" fejezetet a Miért?-ből. ;) HA sikerül összehoznom egy fejezetnyit az ötletemből, akkor a következő olyan lesz, hogy csak Harry és Sara fognak benne szerepelni. Régen megigértem már, és most szeretném teljesíteni. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 22 (hétfő), 12:10 
Betűmániákus

A 42. fejezet "a" és "b" része engedélyezve felkerült, és a b-ből lemaradt pici rész következtében a fejezet végét "c" jelzéssel utánatöltöttem, ami reméljük szintén nemsokára engedélyezve lesz. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 22 (hétfő), 0:27 
Betűmániákus

meichan írta:
Szia aranyom! :)

Örömmel látom,hogy sikerült visszatalálnod :) Örülök,hogy a friss feji első fele engedélyezésre vár és hamarosan jön majd a másik fele is,én már nagyon vártam :) ;) Remélem,hogy most már sikerül maradnod és nem hagy az ihlet manód :D

Puszika :-*

Szia drága Mei! :D >:D< *nagy ölelés*

Sikerült, és remélem a fejezet is sikeres lesz. :) És persze nagyon kiéhezett vagyok, úgyhogy remélem ez majd a kritikák mennyiségén is meglátszik. ;) Naaaagyon jó hatással vannak ám rám, most is erős hajtóerejük volt, amiket visszaolvastam, máris nagyon nagy "kedvem" lett az íráshoz. :)

Már a második fele is elbírálásra vár, szóval... reméljük a legjobbakat. :)

Hát, ihlet manó remélem marad, bár egyelőre úgy tűnik jól megvan a vállamon csücsülve, mert már most itt van a fejemben, mivel fogom kezdeni írni a következő fejezetet, talán már holnap. ;) És vele párhuzamban én meg egész biztos, nem hagyom magam újra elbújni, sziklaszilárdan maradok. :) :x :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 22 (hétfő), 0:17 
Fanficbúvár

Szia aranyom! :)

Örömmel látom,hogy sikerült visszatalálnod :) Örülök,hogy a friss feji első fele engedélyezésre vár és hamarosan jön majd a másik fele is,én már nagyon vártam :) ;) Remélem,hogy most már sikerül maradnod és nem hagy az ihlet manód :D

Puszika :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 21 (vasárnap), 21:52 
Betűmániákus

Helyzetjelentés: :)

A fejezet első fele feltöltés alatt van, adminjainktól függő, ha feljut, mikor. A második fele is rövidesen követi, reméljük ugyancsak sikeresen az is majd. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 21 (vasárnap), 19:13 
Betűmániákus

Lesz ma friss. :) Ha a technika is mellettem lesz, még ma feltöltöm, aztán már csak az Adminokon múlik majd az olvashatóság. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 19 (péntek), 13:14 
Betűmániákus

Újabb helyzetjelentés:
Majdnem kész vagyok. :) Még az átnézés van hátra, ma már a véremet is adtam értetek, úgyhogy nem adom fel. :) Talán a hét vége előtt fent lesz már. Igyekszem, ígérem! ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 13 (szombat), 19:32 
Betűmániákus

Nem tűntem el, írok, haladunk. :) Nem akadályoz, se az hogy nincs word-öm, se az hogy beteg vagyok, csak azért is írok. :) Szépen haladunk, mihamarabb fog is jönni a fejezet. :) Már nem kell sok. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 01 (hétfő), 23:01 
Betűmániákus

Hát igen... ukume megint betolja az égő képét... Valószínű kezd már tényleg tele lenni velem a bakancsotok, de... most már tényleg ESKÜ lesz friss. Tényleg! Minden mást félretettem, szabadságoltam magam, beteget jelentettem és minden egyéb, mindenhol felfüggesztettem magam, így mától csak a tiétek vagyok, és addig kínzom, ütöm, verem, és addig nem hagyom szabadulni önmagamat önmagamtól, amíg nem lesz egy emberes fejezet. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 02 (csütörtök), 15:54 
Fanficbúvár

Szia! :-h :) >:D<

Oh, ukume, jó látni, hogy visszatértél :)
A kis ízelítő a fejezetből nagyon jó lett, most újra Miért? hangulatom lett :) Azt hiszem, felfrissítem az emlékeimet, legalábbis az utolsó fejezetet mindenképp megkukkantom. Remélem, most már jobban vagy és minden rendben nálatok! Már nagyon várom a Miért? frisst, persze, ha már ennyit kibírtam, ki tudok én még többet is... :D De azért nagyon izgulok, mikor látom újra a Meri főoldalán :x
Sok-sok ihletet és erőt! :x :x :x

Albus Perselus Potter mániás :x :x
Miért? mániás :x :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 28 (szombat), 16:01 
Betűmániákus

hblanka írta:
Szia Ukume!
wááá...ez a részelt írtó jó, annyira kíváncsi vagyok a folytatásra! Hiányzott már a stílusod. :)
Nagyon jó lett, mint mindig! :D
További szép hetet!!! :D:D:D

Szia Drága! :D
(Jé, de sokat jövök mostanában. xD )
Nagyon örülök neki, hogy tetszett. :) Bár erősen tartok tőle hogy a részlet folytatása már vasvillás minősítésű lesz, deeee.... örülök hogy ez tetszett. :) :) :)
Köszönöm. :) Neked/Nektek is! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 25 (szerda), 19:34 
Zöldfülű

Szia Ukume!
wááá...ez a részelt írtó jó, annyira kíváncsi vagyok a folytatásra! Hiányzott már a stílusod. :)
Nagyon jó lett, mint mindig! :D
További szép hetet!!! :D:D:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 25 (szerda), 12:18 
Betűmániákus

meichan írta:
Drágám! :) >:D< :x

Most nagyon boldoggá tettél és egyben borzasztóan kíváncsivá is :)
Örülök,hogy lassan de biztosan sikerül kievickélned és reméljük,hogy mielőbb sikeresen vissza is térsz közénk ha nem is 100%-osan de legalább 90%-ban ;;) :) Nagyon erősen kívánom,hogy minden rendbe jöjjön nálatok és mihamarabb újra itt nyüzsögjél velünk :) :-*

:) :x >:D<

Szeretem mikor kíváncsi vagy. :D Hát még azt mennyire, amikor boldog is. ;) :)
:) Ismersz, szakadékokban jó vagyok. ;) És mindig a lehető legtöbbre törekszem, úgyhogy erősen igyekszem felturbózni a jelenléti időt is. ;) Amíg mással nem is, legalább a jelenlétemmel hadd borzoljam az idegeiteket. ;) :-Ą :D
Köszönöm, aranyos vagy. :) Puszi neked is. :) :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 23 (hétfő), 22:20 
Fanficbúvár

ukume írta:
Szia Mei! :) >:D<

Neeem, nem vesztem el, csupán csak önön testemben, de lassan kievickélek. ;)
:) :) Igen, haladgat, lassan de biztosan. :)
:D

:) :) :) :) Köszönöm!! :D
:x $star

ÉS amiért Én most konkrétan jöttem. ;) *dobpergés*
Hoztam egy részletet. :) :) Nem naaagy darab, DE a kedvenc témátokban van, vagyis, Harry. ;) ;)

Íme:
...

Drágám! :) >:D< :x

Most nagyon boldoggá tettél és egyben borzasztóan kíváncsivá is :)
Örülök,hogy lassan de biztosan sikerül kievickélned és reméljük,hogy mielőbb sikeresen vissza is térsz közénk ha nem is 100%-osan de legalább 90%-ban ;;) :) Nagyon erősen kívánom,hogy minden rendbe jöjjön nálatok és mihamarabb újra itt nyüzsögjél velünk :) :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 23 (hétfő), 21:48 
Betűmániákus

meichan írta:
Szia drágám!! >:D<

Jó látni,hogy nem vesztél el :) Azt még inkább,hogy haladgat a töri,bár én ezt ugye amúgy is tudtam :) :D

Amiért pedig igazából jöttem!!!!!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT DRÁGA!!! <:-P $rose $rose $rose

Szia Mei! :) >:D<

Neeem, nem vesztem el, csupán csak önön testemben, de lassan kievickélek. ;)
:) :) Igen, haladgat, lassan de biztosan. :)
:D

:) :) :) :) Köszönöm!! :D
:x $star

ÉS amiért Én most konkrétan jöttem. ;) *dobpergés*
Hoztam egy részletet. :) :) Nem naaagy darab, DE a kedvenc témátokban van, vagyis, Harry. ;) ;)

Íme:
Harry néma csendben ült a cellája sarkában. Úgy körül-belül egy órája bámult meredten maga elé. Vagyis egész pontosan nem meredten maga elé bámult, mivel egy, a szemközti falon mászó pókot bámult. Kicsike pók volt, és beleolvadt a fal mocskába, de amilyen kitartóan bámult maga elé, ő még azt is látta. Éppen azon kevés idők egyikét élvezte, mikor nem zaklatták sem őt, sem Sara-t. Hajnali órák. Mikor az őrök közül senkinek nincs már kedve őket cseszegetni. Nyugalmas órák. Néhány órája még az üvöltésétől volt hangos az emelet, de most… csak ült némán, és meredten nézett. Senkit nem érdekelt mit csinál, és igazából őt magát sem. Csak ült ott. Sara aludt. Szerencsére. És Ő ennek nagyon örült. Mivel mostanában… ahogy a hetek teltek, és az idő egyre hidegebb és hidegebb lett, Sara egyre rosszabbul lett. Egyre betegebbnek tűnt, s Harry egyre jobban félt… félt, hogy a lány nem éri meg az ünnepeket… nem éri meg az új évet… nem éri meg a tavaszt… félt… félt, hogy elveszti őt is… félt, hogy a halál elragadja őt tőle…
Most, hogy Sara ilyen beteg volt, és nemigen beszélgettek egymással, Harry-nek alkalma nyílt rá, hogy emlékei rendszerezésével töltse idejét… és gyűlöletének koncentrálásával… Emlékei labilisak voltak. Néha úgy érezte minden szóra emlékszik, amit valaha váltott „szeretteivel”, de néha… még Ron és Hermione arcát sem tudta felidézni magában… Egy ember volt csak, akinek az arcát még erőszakkal sem tudta kiverni a fejéből, és ez a személy Dumbledore volt. Mikor a mágus a tárgyalásán a szemébe nézett. Mikor nézte, tétlenül, hogy őt lecsukják… ezt képtelen volt elfeledni. Nem bírt mit tenni, emlékezett az igazgatóra… emlékezett rá, mennyit segített neki a mágus… születésétől kezdve… emlékezett a tanácsaira, a szavaira… mindenre… még félhold alakú szemüvegét sem bírta feledni… semmit… Szinte nagyapjaként szerette a férfit… de mára, ő volt minden gyűlölete fő centruma. Tekintetével tudta volna legyilkolni… de mellette, még mély, és hihetetlenül nagy sajnálatot is érzett. Hogy Dumbledore ennyire ostobává tudott válni… a szemében, emberi lényből szörnyeteg lett… kegyetlen, emberségét vesztett gép… és csak sajnálni tudta. Mert még ha ő maga itt, egy tetves, retkes börtönben is fog elpusztulni, mégsem lesz soha olyan egyedül, mint Albus Dumbledore, aki hiába él pompában, és gazdagságban, egy neves család tudós sarjaként, hiába erős, hiába a sok tudás a fejében, és hiába a sok csodálója és követője, mert ha valamije soha nem lesz, az a CSALÁD. Az igazi család. Ami viszont Harry-nek van. Egy tagú ugyan most már csak, de akkor is család. Sara az ő családja.

Alig gondolta ezt végig, hűvös fuvallat borzolt be a parányi ablakon. Odakint havazott. Repkedtek a minuszok. És ha most még a szél is feltámad, kemény napjuk lesz. Lassan mozdult kicsit, de alig nyújtotta ki a lábát, fel is szisszent. Az éjjel valószínűleg eltört a bokája… és eléggé fájt neki. Természetesen egyelőre nem látták el, ha el is látják, majd csak később. Előbb hadd szenvedjen egy sort vele. Bár most már tényleg kezdte megszokni, hogy mindig fáj. Valami mindig fájt. Hol sebek, hol eltört csontok, hol átkok utóhatásai. Valami mindig volt. Már lassan megszokta. Az lett volna fura, ha kicsit nem fájt volna semmilye.
Először megpróbált felállni, de se a lába nem bírta, se ő maga. Túl gyenge volt. Így inkább a fal mellett, félig csúszva, félig mászva jutott el a rácsig. Az őr a szokásos helyén aludt a cellája előtt, és a legközelebbi három-négy is húzta a lóbőrt még. Így ő óvatosan kinyúlt, és a földön heverő Reggeli Prófétát próbálta megkaparintani. Először csak egy kis csücsköt sikerült megszereznie a papírból, de aztán végül be tudta húzni magához az egész újságot.
Egy nagyobb nyögés kíséretében kifújta magát, majd hátradőlve a falhoz, megnézte, először a címoldalt. Öles betűk hirdették, hogy megint eltűnt egy család Londonból.
Ostobák – gondolta magában Harry. Még ő is tudta, hogy Londont kiürítették. Már se muglik, se mágusok nincsenek ott, legalábbis ellenőrizetlen körletekben nincsenek. Természetesen néhány szigorúan őrzött épület és városrész még lakott ott, és még a Mágiaügyi Minisztérium főépülete is működött, valamint a Szent Mungó és az Abszol út is, de a lakosság körül-belül 90%-a ki lett telepítve, a mugli és a varázslóközösséget is beleértve. De néhány ostoba újra meg újra visszament…
A következő oldalon a roxforti óvintézkedéseket taglalták. Bár azokat minden számban leírták, hogy a diákság szülei ne aggódják magukat halálra odahaza. De egyébként nem mintha lett volna ok az aggodalomra, hisz az iskola területén hetek óta nem történt támadás, eltűnés, vagy haláleset. Bár csak annyi volt ismeretes az iskola védelmi rendszeréről, hogy egy teljesen új varázslatot alkalmaznak, és fokozott az éberség, valamint az őrség is megnövelt létszámmal dolgozik, de akkor is… az emberek így is féltek.
Harry maga is sejtette, hogy valami turpisság van, hisz mostanában csak külsős területeken történtek támadások. A Minisztériumi épületek, az ispotály, az iskola, Roxmorts, az Abszol út, és még több egyéb neves épület körzetében csend volt. Mintha egy felsőbb hatalom tiltotta volna ki onnét a halálfalókat. Biztos volt benne, hogy Dumbledore és a Rend keze van a dologban. Kezek, melyek messzire érnek.
Kicsit lapozgatott, nem nagyon látott érdekességet. Hirdetések, reklámok, és egyéb ostobaságok nem érdekelték. Most nem volt kedve a vajsörről meg a különböző új varázsketyerékről olvasgatni. Ellenben, ahogy elérte az újság végét, megint talált egy érdekesebbnek ható cikket, mely ugyan a pletykarovatban szerepelt, de attól még lehet igaz.

„A Malfoy-örökös világraszóló esküvője.
Az év esküvőjeként emlegetik a menyegzőt.”

Ez új hír volt… legalábbis nem emlékezett rá hogy olvasta volna már. Nem mintha mostanában tudott volna szerezni újságot, de nem rémlett korábbról sem, még csak eljegyzési hír sem. Na persze, tudta ő hogy kinek a keze lehet ebben. Mert Draco Malfoy bármennyire is tapló és bunkó, meg beképzelt, azért erősen kétesélyes hogy ilyen fiatalon házasodni akarna, hisz nagyjából egyidős vele. Nem, inkább valószínű, hogy ezt Lucius Malfoy tervelte ki. Talán így akarja magát bebiztosítani. Bár a pénze és a hatalma is valószínű elég nagy biztonságot ad neki, de azért nyilván ennél jobbra vágyik. A fia révén beépülhet egy másik – nyilván nagy múltú, erős és gazdag - aranyvérű családba, s így még nagyobb hatalma és még több pénze lesz.

Végül, kis idővel később, mikor úgy ítélte meg minden érdekes cikket elolvasott, visszaküzdötte az újságot a helyére, ő pedig nyögve dőlt végig a koszos padlón. Sajgott ugyan a háta a rajta való fekvéstől, de ez most valahogy nem zavarta… kicsit jó érzés volt így feküdni, s az sem volt mellékes, hogy így a szél is kevésbé érte a testét. Tisztán hallotta, ahogy a jeges hullámok odakint a sziget szikláit verik… hátborzongató és mindeközben jó hang volt ez… mert bár így is, és úgy is tisztán tudta, hogy egy rohadt szigeten van, ahonnét nincs menekvés… ellenben, azzal is tisztában lehetett, hogy ez a hang emlékezteti, hogy ez egy sziget… körülötte a hatalmas tenger… de… a tengernek túlpartja is van, ahol emberek is vannak… ez pedig azt a reményt sugallta neki, hogy bár sok ezer ember gyűlöli és megveti őt, de… talán akad ott, legalább egy, csak egyetlen egy, aki hisz neki, és küzd érte… hiába hogy az újságok nem írnak ilyesmiről, attól még a remény megvan rá.
Egy kicsit elmerült ezekben a gondolatokban, és csak hallgatta a szél és a hullámok zaját, ami egy idő után részint kicsit el is altatta őt…

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 23 (hétfő), 13:09 
Fanficbúvár

ukume írta:
Sziasztok Drágaságaim! >:D< :-*

Tudom, én vagyok a megtestesült pontosság. :#-) :oops:
De tényleg igyekszem. Ha sikerül, holnap hozok IDE egy részletet a következő fejezetből. ;) Remélem az elég lesz biztosítéknak, hogy TÉNYLEG igyekszem. :) És hogy készül a dolog. És hogy legyen reményetek várni még kicsit. :x Mert időpontot még nem tudok mondani mikorra jön, de továbbra is sziklaszilárdan állítom, hogy JÖN! ;) :)

Igen, megváltoznak dolgok, több olyan is, amit itt beszéltünk. ;) ;) Pl egyesek máshol vagy máskor halnak meg vagy buknak le, mint ahogy eredetileg terveztem. ;) :D Egyes kellemesebb és kellemetlenebb események is előbbre hozódnak. Pl, egy bizonyos esemény ami Sarát érinti, szintén előbbre jön, mivel a következő fejezetbe időugrást iktattam. :-Ą

Szia drágám!! >:D<

Jó látni,hogy nem vesztél el :) Azt még inkább,hogy haladgat a töri,bár én ezt ugye amúgy is tudtam :) :D

Amiért pedig igazából jöttem!!!!!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT DRÁGA!!! <:-P $rose $rose $rose

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 23 (hétfő), 0:58 
Betűmániákus

Sziasztok Drágaságaim! >:D< :-*

Tudom, én vagyok a megtestesült pontosság. :#-) :oops:
De tényleg igyekszem. Ha sikerül, holnap hozok IDE egy részletet a következő fejezetből. ;) Remélem az elég lesz biztosítéknak, hogy TÉNYLEG igyekszem. :) És hogy készül a dolog. És hogy legyen reményetek várni még kicsit. :x Mert időpontot még nem tudok mondani mikorra jön, de továbbra is sziklaszilárdan állítom, hogy JÖN! ;) :)

Igen, megváltoznak dolgok, több olyan is, amit itt beszéltünk. ;) ;) Pl egyesek máshol vagy máskor halnak meg vagy buknak le, mint ahogy eredetileg terveztem. ;) :D Egyes kellemesebb és kellemetlenebb események is előbbre hozódnak. Pl, egy bizonyos esemény ami Sarát érinti, szintén előbbre jön, mivel a következő fejezetbe időugrást iktattam. :-Ą

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 20 (péntek), 15:02 
Zöldfülű

Szia Ukume!
Örülök, hogy jobban vagy, és halad a Miért?. Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem...bevallom teljesen kiesett a ejemből, hogy létezik ez a fórum. :oops: ~x( Leginkább a kritikákat néztem, meg a facebook csoportot, de nem sok sikerrel. Aztán ma eszembe jut: de hát van fórum is ! xD Szóval elolvasgattam itt a hozzászólásokat, és nagyon sajnálom ami veled trörtént mostanában... remélem hamarosan teljesen kilábalsz belőle! A fejezettel meg nem kell sietned, írd csak a saját tempódban, szerintem itt mindenki képes várni. :D Mert megéri! ;)
Na további szép napot neked, pihenj sokat! :D
Hblanka

ui.: megint bocs a megfogalmazásért, még mindig összevissza beszélek :D :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 25 (kedd), 12:59 
Szárnybontogató

Szia!!Egyetértek Dettivel, a folytatás mikorra várható?Addigis újraolvasom:)
Remélem már jobban vagy:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 28 (vasárnap), 16:23 
Fanficbúvár

Uuuuuuuuuuuuuukume! :x :x

Szia! :-h >:D<

*Detti lelkesen integet*

Annyira örülök, hogy hallok felőled :)^^ Remélem, most már sokkal jobban vagy :) Ne feledd, mi tudunk várni :) Eddig is vártunk, nem most hagyjuk abba :)
De aaaazért... jó, hogy visszatértél :) :D
Megváltozik pár dolog? Olyanok, amikről itt a fórumon is beszélgettünk? :D
Na, majd még a friss előtt újraolvasom a Miért?-et :) Úgy még jobban fogok emlékezni mindenre :)

:-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 27 (szombat), 22:53 
Betűmániákus

Castiel írta:
Juuhéééé! :D :D

Kööhmm... :oops: :oops:

Majd még valami értelmes, ennyire nem önalázó hozzászólást is írok, csak legyen rá időm. :-P

:) Ez nem volt önalázó, Cas, nekem kifejezetten jólesett. :) >:D<

mod. szerk.

Shyen írta:
ukume írta:
Sziasztok! >:D< :x (...)Szóval: A Miért? halad.(...)

:)
Örülök, hogy most már jól vagy (?), és minden rendben van (?). Nyugodtan haladj a saját ütemedben, szerintem kivárjuk :D
(Ugyan, Cas, nem volt az önalázó, csak 'castalanul OOC' :D:D )

Hát... ha nem is jól, de jobban. Mondjuk úgy, tűrhetően. Ingatag lelki világgal, de tűrhetően.
Szóval... elvileg most már azért nem nyírok ki minden szereplőt, ha belekezdek egy fejezetbe... ;)

:) :x :-h

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 27 (szombat), 17:05 
Fanfic-faló

ukume írta:
Sziasztok! >:D< :x (...)Szóval: A Miért? halad.(...)

Örülök, hogy most már jól vagy (?), és minden rendben van (?). Nyugodtan haladj a saját ütemedben, szerintem kivárjuk :D
(Ugyan, Cas, nem volt az önalázó, csak 'castalanul OOC' :D:D )

(villányi lászló: időközben)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 27 (szombat), 13:57 
Betűmániákus

Juuhéééé! :D :D

Kööhmm... :oops: :oops:

Majd még valami értelmes, ennyire nem önalázó hozzászólást is írok, csak legyen rá időm. :-P

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 27 (szombat), 13:25 
Betűmániákus

Sziasztok! >:D< :x

Tudom, igen, rég jártam erre. De most megint idedugtam a képem. :oops:
Szeretnék helyzetjelentést adni.
Szóval: A Miért? halad. Most elkezdtem újra az elejéről elolvasni, mert bizony az én elmém mint tudjuk igencsak szita. Kiestek a részletek. De nem szeretnék hibásan írni.
A következő fejezetet most újraírom, mert ahogy elsőre megírtam... hát nem lett se szép, se jó, szerintem nemes egyszerűséggel förtelmes lett. Emellett sokmindent átgondoltam a sztorit illetően, így egyes dolgok másként fognak történni, mint ahogy eredetileg elképzeltem. Egyes dolgok előbb történnek majd meg, mások meg kicsit később. És lesznek dolgok, amiket máshogy írok majd meg, mint ahogy eredetileg mondtam. Szóval lesznek változások...

DE ami nem változik, az az, hogy nagyon szeretlek mindannyiótokat, és a Miért?-et is IMÁDOM!!! :) :x >:D< És megígérem, hogy LESZ friss. :)

Addig is, sziasztok, jövök még! ;) >:D< :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 04 (szerda), 11:20 
Zöldfülű

Szia :(
Én is megvárlak. Remélem, hogy minden rendbe jön az életedben. És ha készen állsz várunk vissza :)
Puszi: Ginewra

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 29 (péntek), 9:58 
Fanficbúvár

Szia ukume! >:D<

Csatlakozom a többiekhez, nem mondunk le rólad. Majd ha úgy érzed, hogy készen állsz arra, hogy folytasd a Miért?-et, akkor mi itt leszünk.
Addig is én várni fogok rád, imádkozom és küldöm a pozitív energiát. Remélem, minden helyrejön.
Tudod, ha akarsz beszélgetni, kiönteni a szívedet, akkor nyugodtan írhatsz pü-t vagy mailt. Én mindig itt leszek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 28 (csütörtök), 23:23 
Zöldfülű

Nem mondunk le rólad!
Légy a családod mellett, őket nem pótolhatja semmi.
Azután, ha jobbra fordulnak a dolgok, várunk vissza.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 28 (csütörtök), 22:15 
Fanficbúvár

Szia aranyom! >:D<

Dehogy mondtunk le rólad.
Szomorúan olvasom,hogy még mindig csak a gondokat küldi nektek a jó ég.Sajnos a baj csőstül jön.Sajnálom,hogy a családban van egy Nagyon beteg...*ugye nem úgy kell érteni a nagyont ahogy szerintem sajnos kell?* :(

Ne foglalkozz most semmi mással csak a családdal.Mi megvárunk és tudod hol találsz meg ha szükséged van rá.Lélekben mindig veled vagyok*megölelgeti*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 26 (kedd), 23:17 
Betűmániákus

Sziasztok!

Húúú, de fúra ez az új kinézet... :shock: na mindegy...

Öhm... életjel... igen, azért jöttem.
Sajnos... izé... nem, ne ijedjetek meg, nem adom be a kulcsot, nem hagyom abba, én igazán NAGYON szeretnék írni... és itt lenni... és hiányoztok... elmondhatatlanul... és a Miért? is, és minden egyéb művem... és nem felejtettelek el Titeket se, meg az írást se, csak... mit ragozzam... gond gond hátán jön mostanában... Isten nem bottal ver... hanem érzelmekkel...

Mostanában már nem úgy szól a fáma, hogy "A remény hal meg utoljára, kivéve, ha én vagyok az író", nem, most már úgy szól, hogy "A remény hal meg utoljára, mert Ő a gyilkos..." :cry:

A családi helyzetet nem szeretném kiteregetni, és nem is ide tartozik, csak magyarázkodni akarok a friss elmaradása miatt... Egy közeli családtagom nagyon beteg, és... szóval... NAGYON beteg... és emiatt most... nem nagyon megy az írás...

Sajnálom, de... nem tudom mikor lesz friss... lesz, csak... nem most... De igyekszem. Megígérem. És tudjátok, az ígéreteimet betartom. Lehet, hogy sokszor késve, de... mindig betartom. Hisz ismertek...

Szóval... ne mondjatok le rólam, lesz friss, csak... nem tudom mikor...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 13 (szerda), 18:33 
Betűmániákus

Jövök, mint ügyeletes zaklató, frissítés ügyben kérdezni. :D Remélem, nem baj.

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 17 (csütörtök), 15:16 
Szárnybontogató

Sziasztooooook!
Na tudtam én hogy nem vesztél el!!!! :D
A frissítésre meg várok, addig ameddig nem lesz :D

Sok sok ihletet a folytatáshoz :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 13:58 
Fanficbúvár

ukume írta:
Sziasztok! >:D<

Cas, nem untam Rátok és a Miért?-re sem. Tudom, nem úgy látszik, de nem untam rátok. :(

A friss... azzal pedig igyekszem... félig meg is van... csak Én hülye elakadtam... ráadásul amilyen peches vagyok, épp egy olyan jelenetnél, ami KULCSfontosságú. ;) Amit se kihagyni, se halasztani nem lenne "túl jó". Eddig háromszor írtam újra, mert egyszerűen... nem jó... :(( X-( Szóval most igyekszek kilábalni ebből a "válságból", és valami használhatót alkotni... $pray $pray $pray

Szia angyalom! >:D<

Először is lentebb olvastam,hogy elvesztettél egy barátot,részvétem drága.

Alkotói válság? :-O Remélem,hogy túl vagy rajta, vagy hamarosan túl leszel rajta :) Ha segítség kell valamiben akkor tudod hol találsz meg ;) ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 9:57 
Fanficbúvár

ukume írta:

Cas, nem untam Rátok és a Miért?-re sem. Tudom, nem úgy látszik, de nem untam rátok. :(
...
Szóval most igyekszek kilábalni ebből a "válságból", és valami használhatót alkotni... $pray $pray $pray

*Detti belibben*

Szia ukume! :) >:D<

Már azt hittem, hogy végleg elvesztél...
Örülök, hogy adtál magadra életjelet :)
Én már nagyon várom a frisst, úgyhogy remélem, hamar túljutsz ezen az alkotói válságon :)

*Detti kilibben*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 1:03 
Betűmániákus

A friss... azzal pedig igyekszem... félig meg is van... csak Én hülye elakadtam... ráadásul amilyen peches vagyok, épp egy olyan jelenetnél, ami KULCSfontosságú. ;) Amit se kihagyni, se halasztani nem lenne "túl jó". Eddig háromszor írtam újra, mert egyszerűen... nem jó... :(( X-( Szóval most igyekszek kilábalni ebből a "válságból", és valami használhatót alkotni... $pray $pray $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 17:05 
Betűmániákus

Az, hogy ideírunk, nem változtat semmit. Meg kell várnunk, amíg ukume jelentkezik.

Viszont nekem van egy olyan félelmem, hogy ukume egyszerűen ráunt az egészre. :(

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 08 (kedd), 16:51 
Szárnybontogató

Jaaaaaaj, de el lettél hanyagolva!!!!!!!!!!!!!!!
Mesélj, hogy állsz mostanság?
Van időd írni?
Lassan nem ártana egy összegzést csinálni, hogy mi volt eddig. :D
Már nem emlékszem minden részletre, annyira sok a fejezet már most XD XD XD (EZ NEM PANASZ!!!!!!!!! lehet még egyszer ennyi is) XD XD XD
Időm meg nincs a sulik meg a meló mellett újra olvasni :((
Szóval fórumozó társak, valakinek nincs kedve írogatni????? :wink: :)
Siess ukume!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kellene egy kis felüdülés.... :wink:
:D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 22 (kedd), 3:12 
Betűmániákus

Castiel írta:
Nem baj, ha zaklatlak egy kicsit? :D

Mikor jön az új fejezet?

Szia Cas! >:D<

Nem, dehogy, nem baj, zaklass nyugodtan bármikor.

A friss... hát igazából most az elmúlt kb. két hétben nem nagyon tudtam írni... ugyanis, sajnos most 8.-án egy kedves barátom meghalt... és nem akartam totál kikészíteni a sztorit, azzal, hogy szívem szerint minden második embert megöltem volna benne... :( és nem is éreztem úgy, hogy képes lennék a Miért?-el vagy bármelyik másik sztorimmal foglalkozni... DE, most már jobban vagyok, nagyjából sikerült összeszednem magam, így... a héten újra előveszem a sztorijaimat, és igyekezni fogok érdemlegeset alkotni, amit "letehetek elétek az asztalra".

Szóval tömören a válasz: Remélem, hamarosan. $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 15 (kedd), 20:20 
Betűmániákus

Nem baj, ha zaklatlak egy kicsit? :D

Mikor jön az új fejezet?

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 04 (péntek), 23:08 
Betűmániákus

Sziasztok! :) >:D<

Örülök, hogy olvastátok, és hogy tetszett nektek a fejezet. >:D< És tényleg nagyon sajnálom hogy így elhúzódott, és igyekezni fogok rendesen frissíteni újra, ha nem is hetente, de azért normális időközönként.

Most pedig, kellemesebb téma, nézzük, mire nem válaszoltam eddig. Ha valamit kifelejtek, szóljatok rám, vagy kólintsatok fejbe, hogy "Hé, ezt kihagytad!": :D

Nos, Sirius és a lánykérés? :D Hát még nem tudom. Vacillálok, rá bírnám-e venni Siriust. ;) Bár Izabell örülne, mert újra felvehetné azt a szép ruhát. :))

Keb fel fog épülni, hisz Inala megmondta, minden rendben lesz. ;) És ki tudhatná jobban, mint Ő, hisz Ő Keb anyja. :)
Detti, én szeretem Keb nevét, de nem baj, ha te nem. :)

Warrent én is kedvelem, így fog még szerepelni, majd terveim szerint hozzácsatolom őt egy újonnan megalakuló baráti hármashoz, hogy ne unatkozzon senki. :D

Ginny... hát lehet hogy MOST nem fél annyira Dracótól, de még nem tette túl magát a dolgokon őt illetően sem. Csak épp most erősebb volt a védelmező ösztöne, mint a félelmek a lelkében. Ezért is reagált rosszabbul Warren megjelenésére, hisz vele csak annyi kapcsolata volt, hogy a fiú... hát tette amit tett, vagyis amire kényszerítették, de akkor is.
Ginny meg van zavarodva, és ő maga sem tudja mit érez. De majd egy hosszabb eszmefuttatás révén feltérképezzük, mi is jár tulajdonképpen a fejében.

Jack kegyetlen barom, Umbridge meg... hát lehet érdemelt volna rosszabbat is, tudom, DE azért én jót mulattam azon is, hogy elképzeltem, ahogy gurul a lépcsőn, aztán placcsan egy nagyot az ablakon kiesve, a földön. :)) >:) *goooonosz vagyok :D *

Igen, Bella terhes, és nem, nem hagyom a babát a szülőknél, a megbeszéltek szerint, szépen el fog kerülni tőlük, nem sokkal a születése után. Hála Merlinnek, mert Jack nem lesz éppen oda érte... :(

Bella... hát igen, érdekes időszak áll előtte, imádom amikor a hormonok és az anyaság ( :-Ą ) érdekes dolgokat hoznak ki a nőkből. :D Bella számomra kifejezetten érdekessé válik a terveim alapján, a jellemi alakulás tekintetében. ;) :D

Draco és a halálfalóság... hát nem lesz kellemes, DE hasznos lesz. :) Nem is olyan soká, ha a történetbeli időt tekintjük, sőt fejezet tekintetében sem lesz soká. :D :-Ą :D :-Ą :D

Folytatás... öööööö.... :-? még nem tudom. $? De amint lesz körvonalazódott időpontom rá, jelzem majd. :)

Nos... most megyek... holnap még majd visszább is nézelődök, és amire lehet, válaszolok. :)

Addig is, szép álmokat. :) Sziasztok! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 02 (szerda), 17:16 
Fanficbúvár

kj001 írta:
Úúúúúgye nem akarod, hogy szegény pici babucit Jack nevelje fel? :-S Úúúúúúúúgye majd valahogy eltávolítod a kedves szülők közeléből? $pray

Ukume elvileg azt ígérte, hogy kicsi Bella, öhm, elnézést, Athina el lesz távolítva a szülők közeléből majd :)

No, és ha már itt vagyok, Szia, ukume! :-h :)

Fantörpikus lett ez a fejezet, megérte rá ennyit várni ^^ Kebet nagyon sajnálom, bár én a nevével nem barátkoztam meg, bocsi ;;)

Warrent imádtam a fejiben, csak azt sajnáltam, hogy Ginny nem bírt a közelében maradni... Remélem ettől függetlenül még fog szerepelni :)

Belluci terhes... :D
Már éppen ideje volt, már alig várom, hogy mikor érkezik a kicsi Bella alias Athina :)
Szegény Bella, nehéz idők érkeznek... :D Könyörgöm, írdd le részletesen, hogy borul ki szép sorjában :D Annyira jó lenne olvasni ^^

Egyébként, csatlakozom Castielhez, hogy Umbridge csúnyább halált érdemelt volna, de elismerem, ez is fantasztikus volt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 01 (kedd), 20:07 
Betűmániákus

Bah, sikerült végre sort kerítenem erre is. :D Hihetetlen, hogy az írás\fordítás mennyi időt el tud venni. :)

Remélem nem bántalak meg, de Keb miatt aggódok a legkevésbé. :D Két okból is, sztem nem ártanál neki nagyon, meg még nem sikerült annyira megkedvelnem. :D Nem is tudom miért. :)
Ginny és Warren... hááát... lesznek itt még nehézségek. :D Tudom, hogy Warren nem akar semmi rosszat, de Ginnynek akkor is nehéz lesz feldolgoznia a dolgokat. Dracót nagyon sajnálom, nem lehet neki könnyű a halálfalóskodás.

Jack kegyetleeen. :D :twisted: Bár Umbitch csúnyább halált érdemelt volna, még ha itt nem is olyan szemét. Egyszerűen utálom azt a nőt. :D Bella terhes... hát, majd gondolom, később fontos lesz. :D

Mikor jön a folytatás? :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 01 (kedd), 20:02 
Szárnybontogató

Szia!
Jaj, nagyon örülök a frissnek!!!!!!!!!!!!!!!!

Most nagyon úgy tűnik, hogy az apa fiú kapcsolat rendbe jön, már ha Keb felébred - amiben nagyon reménykedünk :D
(Érdeklődnék, hogy a közeljövőben várhatunk-e lánykérést Siriustól? )

Őszintén szólva egyáltalán nem értem Ginny viselkedését. Dracot "szeretgeti", a másik gyöngyvirágot meg kerüli, mint egy leprást és mérges is rá - oké, nem firtatom, teljesen jogos a viselkedése, de a szöszit miért viseli most már el? :-?
Nem igazán jött át, hogy mit is akar úgy általában.
$?

Úúúúúgye nem akarod, hogy szegény pici babucit Jack nevelje fel? :-S Úúúúúúúúgye majd valahogy eltávolítod a kedves szülők közeléből? $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 31 (hétfő), 11:12 
Betűmániákus

A fejezet második fele fent van (tegnap óta). :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 30 (vasárnap), 11:59 
Betűmániákus

Sziasztok!

Ebéd után jövök frisselni a maradékát a fejezetnek. Az este már nagyon késő volt, mire idejutottam és asszem hajnal 3-kor már amúgy sem érdekelt volna senkit a Miért?, mivel mindenki aludt, így "MOST" kapjátok majd. Illetve akkor majd feltöltöm, aztán majd kiderül, jó-e, és felengedik-e, illetve, hogy ha igen, akkor mikor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 29 (szombat), 17:13 
Fanficbúvár

*kiszipolyozott aggyal belibben mei*

uff lehet drágám,hogy tőlem akkor véleményt már csak jövőhéten fogsz kapni,mert hétfőtől csütörtökig nem leszek gép közelben,sőt ház közelben sem :roll: Persze ez attól függ,hogy holnap estig,hogy jön össze a frissítési szándékod ;;) De akkor is lesz véleményezés legfeljebb kicsit később mint szokott ;)

*mei visszatámolyog tanulni* (:|

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 29 (szombat), 1:50 
Betűmániákus

ukume ígéreteivel már biztos tele a padlás, de ukume ezt szánja-bánja, viszont ukume ma már nem császkál haza, így ukume most telóról ugrott ide, és ukume csak szólni akart, hogy holnap hozza a fejimaradékot.

*és megőrült, igen, mert már E/3-ban beszél magáról, és őrült módon sokszor szerepeltette egyetlen mondatban, hogy "ukume" :D *

Jó éjt, Mindenkinek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 28 (péntek), 10:56 
Betűmániákus

Szia Detti! >:D<
Köszönöm, nagyon aranyos vagy, de már én érzem sz*rul magam, hogy sose sikerül amit akarok. :((
Azért annak örülök, ha nem akartok még nyársra tűzni... _U_ >:D<

Tegnap (mielőtt bárki rosszra kezdene gondolni) nem azért nem volt friss, mert célozni akartam volna bármire (Sara lelkére gondolandó), hanem azért, mert nemes egyszerűséggel úgy bealudtam itt a híradó alatt, hogy azt öröm volt nézni. :((

Most (mily meglepő, mostanábani szokásomhoz híven) rohannom kell, jön hozzánk tesóm, DE amint újra felszabadulok, hozom a fejezetet és feltöltöm. Legkésőbb estére. $pray $pray

Addig is, sziasztok! >:D< :x >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 27 (csütörtök), 16:53 
Fanficbúvár

Szia ukume! :) :-h

Ugyan már, ezt még olvasni is rossz, biztos viccelsz! :-S
Téged nem lehet utálni, és senki sem akar megtámadni :)
Vagy ha mégis, akkor nagyon ajánlom annak, hogy ne tegye, mert vannak testőreid - jómagam és Mei -, akik igyekszenek megvédeni téged :)
Semmi baj, hogy csúszik egy kicsit a Miért? :)
Most már nagyon közel van a friss, úgyhogy én mindent megbocsátok Neked :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 27 (csütörtök), 3:29 
Betűmániákus

Tudom, hogy most nagy valószínűséggel utálni fogtok, és ha valaki kéri, megadom a címem, és lehet jönni a tankkal, bárddal, varázspálcával, dementorokkal, vagy akármivel. Még három tetves oldal van abból a rohadt fejezetből, de egyszerűen nincs erőm befejezni... :(( Pedig az a legjobb rész... Umbridge lerepül a lépcsőn, és ki az ablakon, ahogy megbeszéltük. ;) De egyszerűen nem megy most... :((

Így ha holnap (ma) jönni akartok vasvillával, csak egy szavatokba kerül, és jöhettek, de így is és úgy is csak holnap (ma) lesz vacsira fejezet. Napközben nem érek majd rá, de vacsira hozom, és most Sara lelkére esküszöm. $pray Itt lesz.

Jó éjt (vagy reggelt)! Estére jövök. >:D< $pray >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 26 (szerda), 19:26 
Fanficbúvár

Szia ukume! >:D< :)

Ez a legfantasztikusabb, legfantörpikusabb hír, amit valaha hallottam :) Pocsék napom volt és a holnapi is az lesz, úgyhogy a Miért? újabb fejezete igazi gyógyír lesz számomra :)
Nagyon boldog vagyok! :) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra