Ismét sziasztok! Ezúttal nem bagolyként, hanem magam véleményének kinyilatkoztatásáért jöttem. Kicsit talán eltérek a Miért?-történet, és a többi fic témájától, bár a téma szorosan kötődik ahhoz, hogy egyáltalán BÁRMIKOR BÁRMILYEN történet legyen még itt, és az olvasóknak szól a mondandóm (a Miért? olvasóinak), így remélem az adminok és moderátorok nem haragszanak meg, hogy ide írom, jobb hely nem jut eszembe.
Lil Snape Dogg írta:
Őszintén nem hiszem hogy vasárnap lesz friss, mert ne haragudj nem bántásból, de ha 2 percet nem bír ki ülve, amíg nem üzenget, hanem ő maga ideül és ő írja, akkor nem hiszem hogy történetet gépelni lesz ereje.
Megsúgom, Lil, nem azért írtam én az üzenetet, mert ukume erre sem lett volna képes értetek, azért én írtam, mert ÉN mondtam neki, hogy inkább menjen pihenni, és ne itt szomorkodjon.
És akkor most talán felmerül a tisztelt társaságban a kérdés: Miért is szomorú ukume?
Hát erre a válasz eléggé egyszerű, de annak kitalálása lehet a ti pályátok, én meg majd okfejtek hozzá, oké?
Előzetesen előre bocsátom, hogy a mondandóm pusztán mint külső szemlélőtől halljátok/látjátok, nem bántásból írom, vagy mert bárkit meg akarok sérteni. Szóval akinek nem inge, ne vegye magára, de mindannyiótoknak szól.
Szóval: Néha kicsit igazán magukba nézhetnének itt egyesek. Mert ahogy nézem, ukume addig volt érdekes, míg frissített. Már nem kötözködésből, de nem ő az első és egyetlen író a Merengő történetében, aki pár hónapig nem frissített, sőt, ukume még határozottan nem is volt olyan régen, ahhoz képest, hogy egyesek fél éve, meg egy éve, meg ki tudja még mióta nem frissítettek, sőt, az oldalon is alig voltak. És az ő olvasóik mégse állnak neki kisgyerek módjára hisztizni, mert nincs friss. Kérik hogy legyen, igen, de nem állnak neki morogni meg zsarolgatni. Mert néhány itt leírt mondat már az volt, igen, zsarolás, érzelmi zsarolás, mert ukume imád titeket, és nem akar nektek rosszat.
Ti meg most két tetves hónap miatt morogtok? Helló! Hol éltek ti, meseországban? A Merengő ukume életének motorja, de nem bír kettészakadni. Imád titeket, és imád írni nektek, ha nem így lenne, nem dolgozna éjt-nappallá téve mindig a fejezeteken, amik nem is 2000 szavasak szoktak lenni, így még azt se lehet mondani, hogy nem lenne mit újraolvasnotok mondjuk, míg vártok rá, ha ennyire unatkoztok, és Miért?-et akartok.
Ha nem lennétek neki fontosak, nem dolgozna mindig éjszakábanyúlóan a Miért?-en, hogy aztán frissíthessen, hogy NEKTEK jó legyen. ukume már egy jó ideje nem azért írja a Miért?-et, mert ANÉLKÜL nem tud élni, hanem azért, mert NEKTEK örömöt akar okozni, mert NÉLKÜLETEK nem tud élni!!!
De ébresztő! Van ám neki egy másik élete is, ahol például számlák vannak, enni kell, élni kell, és mindehhez PÉNZ is kéne. Nekik meg az nemigen van. Szóval talán LEHETSÉGES, hogy neki nem az az első gondolata reggel, hogy írjon, hanem hogy mi a
franccal veri még őket az Isten aznap. És tudom, ez így nem hangzik olyan húúú de nagy dolognak, de azért abba is bele lehetne gondolni, milyen érzés lehet, ha például az embert csak úgy elköltöztetik az OTTHONÁBÓL, ami majd' 19 évig volt az neki. Tudom, ez így mindenkivel megesik előbb-utóbb, de nem hiszem, hogy pont így, és ilyen okból, mint náluk. ukuménak épp elég baja van ám enélkül is, és épp eléggé idegroncs már hónapok óta, nem kéne még azzal is tetézni a bajait, hogy itt minden harmadik hsz-ben azt kell olvasnia, hogy "engem már nem érdekel", "én már nem reménykedek", "én már feladtam", "lemondtam róla", meg mit tudom én, hogy még mik voltak itt.
Kicsit szálljatok már magatokba. Nem tudom, hogy itt ki mennyi idős, vagy milyen körülmények között él, de nem is érdekel, mert bárhogy is, de ukume eddig
a belét is kidolgozta értünk, írt, amíg bírt, mindig, mindenhol, az se érdekelte, kivel veszik épp össze érte, hogy NEKTEK fejezet legyen, hogy MI olvashassunk,
rohadt sok idejét, érzelmét, és energiáját beleölte, hogy a Miért? olyan legyen, amilyen, és nagyon szereti a történetet, de feleannyira sem, mint titeket.
De legyetek már kedvesek RÁ is gondolni kicsit, nem csak a TÖRTÉNETRE, mert ha csak a Miért? érdekel titeket, és ő nem, akkor mondjátok meg neki ezt, viszont ha ő is érdekel titeket, akkor esetleg belegondolhatnátok, hogy UKUME NEM EGY GÉP. Aki gondolja, és valamikor majd találkozik vele, csípje meg egy kicsit a karját, látni fogja az illető, hogy nem csak egy emberszabású gép, hanem EMBER, aki tele van problémákkal. És az illető majd elújságolhatja a többieknek is, hogy jééé, tényleg nem gép.
ÉS mielőtt felmerülne a kérdés, hogy: Ha gondjai vannak, miért nem szólt? Hát akkor elmondom még azt is, hogy ha nem mindig azt kéne látnia, hogy a fejezet, a fejezet, a fejezet, a fejezet, és továbbra is csak A FEJEZET, meg hogy miért nincs, meg hol van már, meg engem így már nem érdekel, és stb. akkor talán ő is gyakrabban feljönne, és elmondaná, mi a baja, hátha kap egy kis MEGÉRTÉST is, a BARÁTAITÓL, és a MÁSODIK CSALÁDJÁTÓL, követelőzések és morgások helyett.
Ennyi lettem volna, köszönöm aki végigolvasta, és legalább egy picit el is gondolkodott rajta. Nem szeretnék emiatt vitát, sértődést, meg lázongást, hogy nem én voltam, én nem mondtam semmi rosszat, elég ha mindenki csendben elmereng az olvasottakon.
Ha nem értetek egyet, vagy nem fogadjátok el a véleményem, akkor csak tessék, lehet tovább hőzöngeni, de aki elfogadja, az tisztelje már meg annyival ukumét, hogy NÉHA nem csak a történetért nyafog, hanem mondjuk megtanul normál módon érdeklődni, és azt se kell minden második nap. És esetleg néha Ő is érdekelhetne titeket, mert a történet se írja meg magát.
Ennyi, végeztem, és ISMÉTLEM, akinek nem inge, ne vegye magára, de akiknek esetleg mégis az, azok kicsit szálljanak már magukba, és ezt őszintén minden bántás nélkül mondtam, így kérlek titeket, ne utáljatok érte engem se.
Sziasztok!