Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 18:47

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 32  Következő

Kit likvidáljunk/zárjunk be egy időre az alábbiak közül?
Arthur Weasley 14%  14%  [ 1 ]
Bill Weasley 0%  0%  [ 0 ]
Jack Flamel 0%  0%  [ 0 ]
Bellatrix Lestrange 14%  14%  [ 1 ]
Ron Weasley 43%  43%  [ 3 ]
Lona Wittmi 0%  0%  [ 0 ]
Erin Kraft 0%  0%  [ 0 ]
Izabell Engel Lupin 14%  14%  [ 1 ]
Lucius Malfoy 14%  14%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 7
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 25 (kedd), 23:28 
Betűmániákus

Sziasztok! >:D<
Szia Detti! :)

Nos, most sikerült végre leülnöm a géphez, így most állok neki az átnézés befejezésének. A feltöltés vagy úgy lesz, hogy még ma éjjel, vagy ha arra már nem lesz "agyi kapacitásom", akkor holnap, vagy mikor reggel kelek, vagy mikor majd hazaérek délután. Ez majd még elválik. De a fejezet már megvan, szóval most már TÉNYLEG nem kell sokat várni. Csak egy csipetnyi türelmet kérek még. $pray >:D<

Nos, ha ma éjjel már nem jövök, akkor szép álmokat, és majd reggelire vagy vacsorára kaptok holnap Miért?-et. ;)
Sziasztok! :x >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 23 (vasárnap), 20:03 
Fanficbúvár

ukume írta:
Sziasztok! :)

Köszönöm, Srácok, nagyon kedvesek vagytok. :) >:D<

Én pedig igyekszem meghálálni a türelmeteket és a szereteteteket, és ha nem ma, akkor legkésőbb kedden itt lesz a Miért? fejezetének második fele is. :) Sajnos holnap szaladgálós napom lesz, ezért nem mondom holnapra, de a kedd elvileg nyugisabb lesz. :)

Puszi Nektek, és még egyszer köszönöm! >:D< :x :)

Ezt jó hallani, ukume :)
Remélem, most már tényleg olvashatjuk a MIért? fejezetének második felét :)
Már nagyon várom! :)

Sok-sok puszi :) :x

Albus Perselus Potter mániás :x :x
Miért? mániás :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 23 (vasárnap), 13:32 
Betűmániákus

Köszönöm, Srácok, nagyon kedvesek vagytok. :) >:D<

Én pedig igyekszem meghálálni a türelmeteket és a szereteteteket, és ha nem ma, akkor legkésőbb kedden itt lesz a Miért? fejezetének második fele is. :) Sajnos holnap szaladgálós napom lesz, ezért nem mondom holnapra, de a kedd elvileg nyugisabb lesz. :)

Puszi Nektek, és még egyszer köszönöm! >:D< :x :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 23 (vasárnap), 13:10 
Fanficbúvár

Szia ukume! :) :-h >:D<

Én pedig akkor Mei-hez és Castielhez csatlakozom :D

Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok! :) <:-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 23 (vasárnap), 12:22 
Betűmániákus

Szia kedves ukume!

Én is csatlakoznék meichanhoz, és NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED! <:-P <:-P <:-P

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 23 (vasárnap), 12:10 
Fanficbúvár

Szia aranyom! >:D<

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK DRÁGÁM!! <:-P

Remélem,hogy jól vagy és minden rendben nálatok.

Millió puszi és ölelés :-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 22 (szombat), 19:00 
Fanficbúvár

Szia, ukume! :-h

Ne szomorkodj, mi megvárunk, legalábbis én biztos :)
Túlságosan is szeretem a Miért?-et, mintsem, hogy itthagyjam :)

Az új fejezet is nagyon, de nagyon tetszett, és megérte rá annyit várni :)
A fejezet másik felét is nagyon várom, remélem, hogy hamarosan olvashatom, de ha nem, hát nem, akkor majd kivárom :)

Szóval, fel a fejjel! :)
Akárcsak Mei, én is szorítok, hogy minden rendben legyen nálatok :)

Sok-sok puszi :) >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 18 (kedd), 13:49 
Fanficbúvár

ukume írta:
Sziasztok! :(

Köszönöm Detti, nagyon kedves vagy.
Mei, láttam, és válaszolok rá, amint tudok. Örülök, hogy tetszett.
Cas, semmi gond, ráér.

Sajnos rossz hírrel jöttem Srácok. Na, nem olyan rosszal, hogy megint eltűnnék... vagyis remélem nem lesz olyan rossz a helyzet... :( Most nem részletezem, nem is publikus ami azt illeti, és most sajnos időm sincs leírni... csak szerettem volna szólni Nektek, hogy nem tűnök el újra, és már tényleg nagyon hamar itt lesz a fejezet 2. fele is, de sajnos egészen biztos hogy nem ma. :( De ígérem nektek, hogy a héten meglesz... ha nem romlik a helyzet ami most nálunk van, akkor meglesz.

Sziasztok, és millió ölelés Nektek! >:D< :(

Szia drágám! >:D<

Semmi baj én megértem :)

Szorítok,hogy a helyzet nálatok javuljon $pray

A fejezet második fele pedig jön amikor lesz időd :) Emiatt ne aggódj.

Puszi és sok millió ölelés :-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 18 (kedd), 11:17 
Betűmániákus

Sziasztok! :(

Köszönöm Detti, nagyon kedves vagy.
Mei, láttam, és válaszolok rá, amint tudok. Örülök, hogy tetszett.
Cas, semmi gond, ráér.

Sajnos rossz hírrel jöttem Srácok. Na, nem olyan rosszal, hogy megint eltűnnék... vagyis remélem nem lesz olyan rossz a helyzet... :( Most nem részletezem, nem is publikus ami azt illeti, és most sajnos időm sincs leírni... csak szerettem volna szólni Nektek, hogy nem tűnök el újra, és már tényleg nagyon hamar itt lesz a fejezet 2. fele is, de sajnos egészen biztos hogy nem ma. :( De ígérem nektek, hogy a héten meglesz... ha nem romlik a helyzet ami most nálunk van, akkor meglesz.

Sziasztok, és millió ölelés Nektek! >:D< :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 17 (hétfő), 15:52 
Betűmániákus

Szia!

Szánom-bánom a dolgot, de én még nem olvastam el. :( Szerintem már csak akkor lesz rá időm, amikor kijön a második fele is. :(

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 17 (hétfő), 14:03 
Fanficbúvár

Szia aranyom! >:D<

Még tegnap olvastam és hagytam is véleményt.Nagyon jó lett és már nagyon várom a második felét :D

Most viszont megyek vissza melózni.

Örülök,hogy újra itt vagy :) Már nagyon hiányoztál :) >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 16 (vasárnap), 21:39 
Fanficbúvár

Ukume! >:D<

ukume írta:
Szia Detti! :) >:D< Én is örülök nektek, meg hogy még nem jöttetek nekem vasvillával. :)

Ha rajtam múlik, senki sem fog megtámadni :)
A fejezetet pedig alig várom, hogy olvashassam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 16 (vasárnap), 20:35 
Betűmániákus

Szia Detti! :) >:D< Én is örülök nektek, meg hogy még nem jöttetek nekem vasvillával. :)

Közel bizony, most töltöttem fel másodjára az "a" részét, hátha ezúttal felengedik. :) A "b" meg folyamatban van, de szerintem ma már nem végzek vele, mert álmosan azt nem jó nálam úgy tűnik most, legutóbb se jött be. :?

DE igyekszem, és életjeleket is adok, így talán megleszünk. :)

Most pedig, szerintem elkotlok enni, aztán meg kidőlök, és hortyogok ezerrel. ;) (:|

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 16 (vasárnap), 16:35 
Fanficbúvár

Szia ukume! :) :-h

Jó hallani, hogy visszatértél, nagyon örülök! :) És annak is, hogy ilyen közel van már a Miért? újabb fejezete :) Nagyon várom már! :) Majd hagyok egy szép véleményt is! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 16 (vasárnap), 16:14 
Betűmániákus

"Hangyányit" vaksi voltam úgy tűnik írás és olvasás közben, szóval a fejezet első fele még nem került fel. :(( Újra át kell néznem, és javítanom megint. Most megyek el, de ha hazaértem, akkor estére újraveszem és feltöltöm, remélem akkor már felkerül, és legalább azt olvashatjátok. A "b" részét meg szorosan utána igyekszem befejezni, és jön az is, ma vagy holnap, ez majd még elválik, attól függően, hogy hogy tudok végezni.

Pápá addig is! >:D< Igyekszem. >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 16 (vasárnap), 0:52 
Betűmániákus

Anna írta:
Lehet, hogy a Segítség topicban kellene tanácsot kérned, hogy mi lehet a gond, mert nekem most bizony bejön. Napközben sem jött be? Vagy akkor nem próbáltad?

Igen, én is készültem már rá, de Apum ma varázsolt, és megcsinálta. Nem tudom mit és hogyan, de sikerült neki. :)

Srácok, a fejezet "a" része adminkézen van. :) Remélem felkerül... $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 15 (szombat), 1:19 
Betűmániákus

Lehet, hogy a Segítség topicban kellene tanácsot kérned, hogy mi lehet a gond, mert nekem most bizony bejön. Napközben sem jött be? Vagy akkor nem próbáltad?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 15 (szombat), 1:10 
Betűmániákus

Oké, hogy nem vagyok egy angyal, és bizonyos értelemben sok a bűnöm is, na de miért ver engem Merlin még ILYENKOR is???? :(( :(( :((

Megkérdezem: van más is, akinek sehogy se akar bejönni a Merengő? Ha nincs, akkor nálam lehet a gond? Holnap már komolyan megnézetem Apummal mi lehet a gáz, mert én már agyvérzést kapok itt... :(( :-w 8-}

Most jelenleg ott tartok, hogy ha holnapra se tudom kiküszöbölni ezt a gondot, akkor e-mail-es formában küldöm szét a fejezetet azoknak, akik megadják a címüket, vagy akiknek már tudom. Akkor legalább úgy meglesz a dolog. De azért még próbálkozok kicsit, aztán ha nem megy, akkor holnap adok helyzetjelentést délután, hogy mi lesz akkor.

Sajnálom... :( és igyekszem megoldani a dolgot.
Azért jó éjszakát nektek, és szép álmokat. >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 14 (péntek), 12:21 
Fanficbúvár

Nyugi édes,nem kell a fejed a falba verni :) Időnként csinál ilyet a meri,én is jártam már így :(

A lényeg,hogy jön a friss,de néha a technika csodája az,hogy nincs benne semmi csodálni való :-P Én most lassan elmegyek a suliba csak későn este leszek holnap pedig csak délután de nem baj mert tudom,hogy valamikor lesz friss,legfeljebb majd a két részt egyben olvasom :D

Nos a kis spoilert olvastam és nagyon érdekes de nem akarok mondani semmit nehogy eláruljak valamit ha esetleg van aki meg akarja várni a fejit ;;) Én már nagyon várom ;)

Remélem,hogy a technika ördöge máshoz megy majd zavarogni és be fogsz tudni lépni $pray :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 14 (péntek), 2:59 
Betűmániákus

Áh, ezt az átokverte rendszert... vagy a gépem sz*r, nem tudom... a Merengő az Istennek se jön be... és ide is alig jutottam fel. $fal Ma összeesküdtek ellenem az Internet Istenei... :( :? $fal
Még próbálkozok, de ha nem megy, arra az eshetőségre most kicsit kölcsönlopom Lilyanjudyth módaszerét (remélem nem baj), és illesztek be ide egy részletet a fejezetből. Így talán nem szegtem meg az ígéretem, hogy ma lesz Miért?, mert lett is, csak így egy részlet, nem fél fejezet most. De ha holnap (illetve már ma) felkelek, amint sikerül eljutnom a gépemhez, és fel a netre, valamint az oldalra, akkor máris töltöm a fejezet felét. Aztán akkor vasárnap a maradékot. Sajnos ezt most csak így tudom valószínűleg megoldani. :(

De még próbálkozok, ha feljutok az oldalra, akkor feltöltöm, de ha mégsem sikerül most, arra az eshetőségre itt egy kis "előzetes", remélem holnapig ez is megteszi. Legalább bizonyítéknak, hogy itt vagyok, és lesz fejezet amint bejutok a Merire.

Szóval, aki NEM akar előre olvasni, az ITT álljon meg. :)

Íme egy részlet a Miért? következő fejezetéből:

Nem akart ilyen állapotban a klubhelyiségükbe menni, sőt, az emberekkel való találkozást is erősen kerülni akarta, ezért a Szükség Szobája felé vette az irányt.
Ginnyvel ott szoktak beszélgetni, gondolkodni, és egyáltalán találkozni, hisz feltűnő lenne, ha az emberek együtt látnák őket. Ő maga is sokat járt ide, de Ginny szinte minden szabadidejét itt töltötte. Bár, mivel már majdnem hajnali négy óra volt, úgy gondolta, a lány már biztosan a hálókörletében van.
Tévedett.
Amikor nagy nehezen bebotorkált a kialakult helységbe, először nem is tudatosult benne, hogy más is van ott. Ginny ott ült egy kényelmes karosszékben, a kandalló előtt, és olvasott, amikor hirtelen nyílt az ajtó. Rögtön tudta, hogy Draco érkezett. Sejtette, hogy nem lesz éppen rózsás állapotban, amikor visszatér, és meg akarta várni. Tudta, hogy ha tényleg olyan rosszul lesz, ahogy arra számított, akkor ide fog jönni, hogy ne kelljen találkoznia a társaival, és valóban...
Amikor nyílt az ajtó, és meglátta a halálsápadt, verejtékező, a lábán alig álló fiút, rögtön felpattant, és hozzá sietett.
- Mondtam, hogy ez rossz ötlet... - sopánkodott, miközben átvetette a vállán a fiú egyik karját, és gyakorlatilag vonszolni kezdte a kanapé felé.
- Nem... volt más választásom... - motyogta Malfoy erőlködve, miközben Ginny segített neki lefeküdni. - Miért vagy... még itt...
- Tudtam, hogy ide fogsz jönni a gyűlés után, és azt is sejtettem, hogy hasonló állapotban fogsz visszatérni - válaszolta a lány, miközben egy vizes ruhát tett társa homlokára, majd miután levarázsolta róla a köpenyét és a talárját, óvatosan feltűrte a pulóvere ujját. Draco erre felszisszent ugyan, és fájdalmasan összerándult a teste, de nem rántotta el a kaját.
- Ne haragudj - szabadkozott Ginny, s közben finoman elkezdte körben bekenni a vöröslő bőrt a tetoválás körül, egy bőrnyugtató, gyógynövényekből készült krémmel, amit ő maga készített még délelőtt.
- Nincs... semmi baj... - motyogta Draco lehunyt szemekkel, a fogai közt szűrve a szavakat. Látszott az arcán, hogy mennyire szenved. - Csináld nyugodtan, kibírom.
- Csak addig ilyen szörnyű, amíg bekenem, ha kész leszek, máris jobb lesz - próbált magyarázkodni Ginny, s igyekezett a lehető leggyorsabban, és egyben a legkíméletesebben is dolgozni. Már a tetoválásnak több mint a felét sikerült bekennie a fehérszínű, finom illatú krémmel. Draco igyekezett nyugton tartani a karját, de nehezen ment neki, már szinte egész testében remegett.
- Tarts ki, mindjárt kész - mondta neki gyöngyöző homlokkal Ginny, s már tényleg csak egy kicsi volt hátra.
Ez a kenőcs, egy egyszerű nyugtató krém javított változata volt, melyet Ginny fejlesztett tovább, de egy kicsit azért Draco is segített benne. A krém annyira jó lett, hogy lényegében véve röpke néhány pillanat alatt olyan jelentősen csökkenti a fájdalmat, az égő, sérült bőrön, bőrben, hogy ahhoz fogható, hasonló hatású készítmény nincs is másik. De a hátránya volt, hogy a sérült, vagy fájó bőrfelület egészét be kellett vele kenni, bármekkora is volt a terület, ahhoz, hogy hatni kezdjen.
- Kész - nyugtázta egy mély sóhaj kíséretében Ginny, majd megtörölte kezét egy rongyban. Levette Draco homlokáról a vizesborogatást, és ismét bevizezte, majd miután visszahelyezte a helyére, egy frissítő bűbájt küldött a fiúra, és két bájitalos fiolát vett a kezébe. - Ezeket jobb lenne, ha bevennéd, lázcsillapító, és egy kis nyugtató főzet.
- Nem kell... - motyogta erőtlenül Draco, de Ginny nem foglalkozott vele.
- Erről nem nyitok vitát - rázta a fejét a lány, miközben óvatosan megemelte a fiú fejét, és egymás után megitatta vele az üvegcsék tartalmát. - Most pedig jóéjszakát - mondta megnyugodva, amikor társa nem ellenkezett tovább, csak engedelmesen kiitta a bájitalokat, majd mélyeket lélegezve, de viszonylag már megnyugodva feküdt a kanapén.
- Köszönöm... - motyogta ő még halkan, majd a bájital hatni kezdett, és szinte azonnal elnyomta az álom.
- Nincs mit - felelte még egy halvány mosoly kíséretében Ginny, és folytatta az olvasást a földön ülve, miközben néha vetett egy-egy pillantást a mellette alvóra, és kicserélte a homlokán a borogatást, meg megnézte a karján a tetoválást. A bőr a kép körül már sokkal kevésbé volt vörös, és gyulladt, bár tudta, hogy ha a krém lekerül a bőréről, akkor néhány napig még ugyanígy kínozni fogja, így akár tetszik Dracónak akár nem, ő továbbra is el fogja látni a fiút. Szépen bekeni, és fáslival bekötözi a karját. Akkor talár alatt egyáltalán nem látszik majd a kötés, és a krém ki tudja fejteni a jótékony hatását.
De tudta, hogy akárhányszor Voldemort megérinti a jegyet, az ismét ugyanúgy fel fog izzani, és azon már a krém sem segíthet...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 13 (csütörtök), 18:17 
Betűmániákus

Legalább suliban, a lyukas órámon elolvashatom.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 13 (csütörtök), 18:02 
Betűmániákus

Köszönöm, Mei, már majdnem teljesen jól vagyok. :)
Nahát, akkor a Miért? majd erőt ad, hogy kitarts a suliban. :)

Shyen, igen, lesz Harry és Sara is benne. Őket most már semmiképpen sem hagyhatnám ki.

Am, lesz ma Miért? de a tőlem megszokott módon valószínű késő este lesz, mire feltöltöm, és reggel lesz, mire engedélyezik is, de remélem ez nem nagy baj. Megígértem, hogy lesz, és lesz is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 12 (szerda), 15:35 
Fanfic-faló

Köszönjük. ^^ Kíváncsi vagyok, hogy Siriusékon kívül kik lesznek benne... Lesz Harrys-Sarás jelenet?

(villányi lászló: időközben)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 12 (szerda), 11:58 
Fanficbúvár

ukume írta:
Rendben srácok. :)

Köszönöm a közreműködést, és a türelmeteket is. :) >:D<

Akkor csütörtökön lesz egy fél fejezet. :) És vasárnap a maradék.

Jujjjj de jó :) Pont a kettő között leszek suliba és így vidulhatok suli előtt is meg után is ;)

Remélem már jól vagy drága :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 11 (kedd), 17:28 
Betűmániákus

Rendben srácok. :)

Köszönöm a közreműködést, és a türelmeteket is. :) >:D<

Akkor csütörtökön lesz egy fél fejezet. :) És vasárnap a maradék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 11 (kedd), 15:07 
Fanfic-faló

Ahogy neked jobb lenne. :) Így is, úgy is örülni fogok. :)

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 11 (kedd), 13:19 
Fanficbúvár

Én is rád bízom.Ahogy neked a jobb.Én örömmel várom akkor is ha még egy-két hetet kéne várni rá :)
Remélem,hogy már jobban vagy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 11 (kedd), 8:39 
Fanfic-faló

Tudom, hogy idegesítő leszek, de... Ahogy jobban belefér az idődbe. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 10 (hétfő), 23:32 
Betűmániákus

Mivel mobilról írok, a válasz rövid lesz: ahogy neked egyszerűbb.:-)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 10 (hétfő), 23:16 
Betűmániákus

Egy kérdésem lenne azokhoz, akik még szeretnének frisst.

Csütörtökre tudok hozni egy fél fejezetet, vagy vasárnapra egy egészet. Melyiket szeretnétek? Ti döntsetek, és akkor úgy alakítom a dolgaimat, hogy az BIZTOSAN meglegyen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 21:31 
Szárnybontogató

Drága Ukume!

Egyetlen egy dolog lenne rossz nekünk epekedve várakozóknak: ha nem gyógyulnál meg gyorsan!
Szóval, ezt ne tedd! Gyógyulj meg! :D

Gőzöm sincs honnan veszed az ihletet a Miért?-hez, de gyűjts még sokat, mert mi - szerintem nem vagyok egyedül ezzel - sok fejezetet szeretnénk még olvasni belőle! :D

Mint lentebb írtam már nagyon érdekelne az az apa-fiú beszélgetés. Az én kedvemért nem raknád bele az egyik kövi fejezetbe. $pray

Mellékesen megjegyzem: nekem Piton indokai nem elegendőek, ahhoz hogy ne rühelljem nagyon! (Szerintem egy csapat gyerek megölése - vagy ahhoz való asszisztálás - még a saját családja védelmében sem megbocsátható!!! :P )

Még valami: személy szerint Ron védelmező vagyok (a te irományodban nem szimpatizálok vele) és nem nagyon esne jól a pici szívemnek, ha még nagyobb hülyét csinálnál belőle. ;;)

Jó búlást! És nyugodtan szólj bármikor, ha szükséged lenne némi önbizalom/ego növelésre vagy bármi hasonlóra! :D
(Az írót ki kell szolgálni!!!!!!!!!!! :D )
[ aki ezt erőteljes hízelgésnek veszi annak teljes mértékig igaza van ]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 14:30 
A Legnagyobb Fandomvadász

és akkor ezt itt és most fejezzétek is be, légyszi, ha folytatni akarjátok, akkor pü-ben vagy emailben, vagy akármi, de innen törölni fogom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 14:22 

Utolsó háeszem mert elegem van, hogy mindenki engem támad. Nem bántásból írtam meg hogy nem hiszem, hogy lesz-.- csak realista vagyok, voltam már sz*rul és olyankor még simán olvasni is nehéz nem hogy írni vagy átnézni szóról szóra egy művet. Ebben mi a bántás? Semmi. Befejeztem ezt a ficcblogot mert itt mindenki belepofázkik abba amibe igazából neki nem kéne, hisz nem neki írom nem?-.-" És nem is azért morogtunk mert nem volt friss, én pl azért mert hiába kérdeztem hogy mikor lesz, már amikor fennvolt..., akkor se reagált rá szinte semmit. Mintha a levegőbe beszéltem volna. És most mentegetőzhetzs Bonny hogy nem akarsz megbántani sikerült, de mindegy..... én ide többet be nem teszem a lábam, semmilyen szándékból. Mert legutóbb csak egy véleményt írtam, ami inkább realitás! És nem várom el hogy vasárnap legyen friss, inkább feküdjön és gyógyuljon ráér az még-.-
Neki lehet ám támadni az embernek, de nekem ne támadjatok, mert veszekedni tudok-.-"
Na csá.
*elhúzza a belét X-( *
UI.: Ehhez nem kérek választ, ne strapáljátok magatokat^^. Nem olvasom többet ezt a ficcblogot szóval ÚGYSEM fogom azt se elolvasni.
BUÉK inkább és ez hatalmas off volt tudom. Bocsánat érte

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 13:23 
Fanficbúvár

Castiel írta:
Nekem csak egy hozzáfűzni valóm lenne, mivel mindjárt kicsengetnek.

Igazad van, de ha ukume nem jár a fórumra (és az offtopikba), akkor mégis hol kérdezzük a hogylétéről? Mindig is szomorú voltam, mert nincs msn-je, mert szívesen ismertem volna meg jobban. Azért a ficblog (jelzem, FICBLOG) nem ugyanaz. Itt a ficről érdeklődik mindenki (ahogy mindenki más ficblogjában, akár az enyémben, akár mondjuk Lilyanjudyth blogjában). Majd még később írok, viszont most mennem kell.

Cas voltam. Infó órán.

Akár pü-ben akár e-mailben felveheted vele a kapcsolatot.

Bonny ha erre jársz,még a mai napon küldök ukumének e-mailt.Üzenem neki,hogy imádom és sok sok ölelést küldök neki.Ami a legfontosabb,hogy gyógyuljon meg és ne szomorkodjon de ezt majd e-mail-ben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 13:11 
Betűmániákus

Nekem csak egy hozzáfűzni valóm lenne, mivel mindjárt kicsengetnek.

Igazad van, de ha ukume nem jár a fórumra (és az offtopikba), akkor mégis hol kérdezzük a hogylétéről? Mindig is szomorú voltam, mert nincs msn-je, mert szívesen ismertem volna meg jobban. Azért a ficblog (jelzem, FICBLOG) nem ugyanaz. Itt a ficről érdeklődik mindenki (ahogy mindenki más ficblogjában, akár az enyémben, akár mondjuk Lilyanjudyth blogjában). Majd még később írok, viszont most mennem kell.

Cas voltam. Infó órán.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 11:34 
Zöldfülű

Ismét sziasztok! Ezúttal nem bagolyként, hanem magam véleményének kinyilatkoztatásáért jöttem. Kicsit talán eltérek a Miért?-történet, és a többi fic témájától, bár a téma szorosan kötődik ahhoz, hogy egyáltalán BÁRMIKOR BÁRMILYEN történet legyen még itt, és az olvasóknak szól a mondandóm (a Miért? olvasóinak), így remélem az adminok és moderátorok nem haragszanak meg, hogy ide írom, jobb hely nem jut eszembe.

Lil Snape Dogg írta:
Őszintén nem hiszem hogy vasárnap lesz friss, mert ne haragudj nem bántásból, de ha 2 percet nem bír ki ülve, amíg nem üzenget, hanem ő maga ideül és ő írja, akkor nem hiszem hogy történetet gépelni lesz ereje.

Megsúgom, Lil, nem azért írtam én az üzenetet, mert ukume erre sem lett volna képes értetek, azért én írtam, mert ÉN mondtam neki, hogy inkább menjen pihenni, és ne itt szomorkodjon.

És akkor most talán felmerül a tisztelt társaságban a kérdés: Miért is szomorú ukume? $?
Hát erre a válasz eléggé egyszerű, de annak kitalálása lehet a ti pályátok, én meg majd okfejtek hozzá, oké? ;) :?

Előzetesen előre bocsátom, hogy a mondandóm pusztán mint külső szemlélőtől halljátok/látjátok, nem bántásból írom, vagy mert bárkit meg akarok sérteni. Szóval akinek nem inge, ne vegye magára, de mindannyiótoknak szól.

Szóval: Néha kicsit igazán magukba nézhetnének itt egyesek. Mert ahogy nézem, ukume addig volt érdekes, míg frissített. Már nem kötözködésből, de nem ő az első és egyetlen író a Merengő történetében, aki pár hónapig nem frissített, sőt, ukume még határozottan nem is volt olyan régen, ahhoz képest, hogy egyesek fél éve, meg egy éve, meg ki tudja még mióta nem frissítettek, sőt, az oldalon is alig voltak. És az ő olvasóik mégse állnak neki kisgyerek módjára hisztizni, mert nincs friss. Kérik hogy legyen, igen, de nem állnak neki morogni meg zsarolgatni. Mert néhány itt leírt mondat már az volt, igen, zsarolás, érzelmi zsarolás, mert ukume imád titeket, és nem akar nektek rosszat.

Ti meg most két tetves hónap miatt morogtok? Helló! Hol éltek ti, meseországban? A Merengő ukume életének motorja, de nem bír kettészakadni. Imád titeket, és imád írni nektek, ha nem így lenne, nem dolgozna éjt-nappallá téve mindig a fejezeteken, amik nem is 2000 szavasak szoktak lenni, így még azt se lehet mondani, hogy nem lenne mit újraolvasnotok mondjuk, míg vártok rá, ha ennyire unatkoztok, és Miért?-et akartok.

Ha nem lennétek neki fontosak, nem dolgozna mindig éjszakábanyúlóan a Miért?-en, hogy aztán frissíthessen, hogy NEKTEK jó legyen. ukume már egy jó ideje nem azért írja a Miért?-et, mert ANÉLKÜL nem tud élni, hanem azért, mert NEKTEK örömöt akar okozni, mert NÉLKÜLETEK nem tud élni!!!

De ébresztő! Van ám neki egy másik élete is, ahol például számlák vannak, enni kell, élni kell, és mindehhez PÉNZ is kéne. Nekik meg az nemigen van. Szóval talán LEHETSÉGES, hogy neki nem az az első gondolata reggel, hogy írjon, hanem hogy mi a franccal veri még őket az Isten aznap. És tudom, ez így nem hangzik olyan húúú de nagy dolognak, de azért abba is bele lehetne gondolni, milyen érzés lehet, ha például az embert csak úgy elköltöztetik az OTTHONÁBÓL, ami majd' 19 évig volt az neki. Tudom, ez így mindenkivel megesik előbb-utóbb, de nem hiszem, hogy pont így, és ilyen okból, mint náluk. ukuménak épp elég baja van ám enélkül is, és épp eléggé idegroncs már hónapok óta, nem kéne még azzal is tetézni a bajait, hogy itt minden harmadik hsz-ben azt kell olvasnia, hogy "engem már nem érdekel", "én már nem reménykedek", "én már feladtam", "lemondtam róla", meg mit tudom én, hogy még mik voltak itt.

Kicsit szálljatok már magatokba. Nem tudom, hogy itt ki mennyi idős, vagy milyen körülmények között él, de nem is érdekel, mert bárhogy is, de ukume eddig a belét is kidolgozta értünk, írt, amíg bírt, mindig, mindenhol, az se érdekelte, kivel veszik épp össze érte, hogy NEKTEK fejezet legyen, hogy MI olvashassunk, rohadt sok idejét, érzelmét, és energiáját beleölte, hogy a Miért? olyan legyen, amilyen, és nagyon szereti a történetet, de feleannyira sem, mint titeket.

De legyetek már kedvesek RÁ is gondolni kicsit, nem csak a TÖRTÉNETRE, mert ha csak a Miért? érdekel titeket, és ő nem, akkor mondjátok meg neki ezt, viszont ha ő is érdekel titeket, akkor esetleg belegondolhatnátok, hogy UKUME NEM EGY GÉP. Aki gondolja, és valamikor majd találkozik vele, csípje meg egy kicsit a karját, látni fogja az illető, hogy nem csak egy emberszabású gép, hanem EMBER, aki tele van problémákkal. És az illető majd elújságolhatja a többieknek is, hogy jééé, tényleg nem gép.

ÉS mielőtt felmerülne a kérdés, hogy: Ha gondjai vannak, miért nem szólt? Hát akkor elmondom még azt is, hogy ha nem mindig azt kéne látnia, hogy a fejezet, a fejezet, a fejezet, a fejezet, és továbbra is csak A FEJEZET, meg hogy miért nincs, meg hol van már, meg engem így már nem érdekel, és stb. akkor talán ő is gyakrabban feljönne, és elmondaná, mi a baja, hátha kap egy kis MEGÉRTÉST is, a BARÁTAITÓL, és a MÁSODIK CSALÁDJÁTÓL, követelőzések és morgások helyett.

Ennyi lettem volna, köszönöm aki végigolvasta, és legalább egy picit el is gondolkodott rajta. Nem szeretnék emiatt vitát, sértődést, meg lázongást, hogy nem én voltam, én nem mondtam semmi rosszat, elég ha mindenki csendben elmereng az olvasottakon.

Ha nem értetek egyet, vagy nem fogadjátok el a véleményem, akkor csak tessék, lehet tovább hőzöngeni, de aki elfogadja, az tisztelje már meg annyival ukumét, hogy NÉHA nem csak a történetért nyafog, hanem mondjuk megtanul normál módon érdeklődni, és azt se kell minden második nap. És esetleg néha Ő is érdekelhetne titeket, mert a történet se írja meg magát.

Ennyi, végeztem, és ISMÉTLEM, akinek nem inge, ne vegye magára, de akiknek esetleg mégis az, azok kicsit szálljanak már magukba, és ezt őszintén minden bántás nélkül mondtam, így kérlek titeket, ne utáljatok érte engem se.

Sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 04 (kedd), 19:47 
Betűmániákus

Szomorúan hallom, de azért jobbulást, ukume!

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 04 (kedd), 19:16 
Fanfic-faló

Gyógyulást! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 04 (kedd), 18:50 
Fanficbúvár

Szia Bonny! :)

Köszi a bagolykodást, csak azt sajnálom, hogy ilyen szomorú hírt hoztál... :(
Jobbulást kívánok én is Neki :)
Még hiszek a Nagy Ukume Mesterben, és nagyon reménykedem benne, hogy vasárnap jön a friss, de az első az egészsége, az a legfontosabb :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 04 (kedd), 17:29 

Szia!

Jobbulást neki ;) Őszintén nem hiszem hogy vasárnap lesz friss, mert ne haragudj nem bántásból, de ha 2 percet nem bír ki ülve, amíg nem üzenget, hanem ő maga ideül és ő írja, akkor nem hiszem hogy történetet gépelni lesz ereje. Szóval nem hiszek benne. :)
Meg őszintén már annyira nem is érdekel.... :roll:
Jobbulást neki azért ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 04 (kedd), 12:50 
Zöldfülű

Ismét betöltöm a póstagalamb (bagoly) szerepét. ukume üzeni, hogy nagyon igyekszik vasárnap frissíteni, de jelenleg nincs túl jól. Sikeresen összeszedett valami vírusos megfázásfélét, most még kb. hangja is alig van. :( De üzeni, hogy "tea- és takaró-kúrán" van, és azért nagyon igyekszik befejezni a fejezetet. Vasárnapra ígéri magát, ha sikerül.

Ha bármi változás lesz, ő vagy én jövök majd szólni nektek róla.

Sziasztok! :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 03 (hétfő), 20:53 

Piton? Arra benevezek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 03 (hétfő), 19:34 
Fanfic-faló

kj001 írta:
Szerintetek ki találja és menti meg Siriusékat?

Remusék, Lonáék, Piton, esetleg Erin és Edward - ezekre tippelek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 03 (hétfő), 19:10 
Szárnybontogató

Én szíííívesen folytatok eszme cserét!!!!!!!!!!!

Szerintetek ki találja és menti meg Siriusékat?

Kíváncsi vagyok arra az apa-fiú jelenetre, amikor magukhoz térnek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 03 (hétfő), 15:05 

Hm... ez a fórum topic is kihalt :( Mindegy... :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 01 (szombat), 13:01 

Csak legyen :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 01 (szombat), 13:00 
Betűmániákus

Öröm hallani. :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 01 (szombat), 12:52 

Én úgy tudom, hogy jövőhéten :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 01 (szombat), 12:50 
Betűmániákus

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Ebből az alkalomból már érdeklődnék a Miért? friss mibenlétéről is. :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 01 (szombat), 11:54 
Fanficbúvár

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra