Hello mindenkinek!

Jelentkeznék, mint az egyik legfrissebb író a Merengőn!

Ne ijedjetek meg, nem most kezdtem az írást, kb. egy hónapja döntöttem úgy, hogy "megmutatom amit tudok". Már van saját blogom, kettő is! Ott is nem rég kezdtem el feltüntetni az írásaim, akárcsak a Merengőn, bár itt még sajnos nem volt alkalmam mit felmutatni, ugyanis még nem találtam bétát! Reméljük ez a dolog hamar megoldódik.

Jelenleg PD kategóriába írók egy hosszabb művet, amiből még csak apró "részleteket" árulok el!

Heteró páros témában írók, amiben éppen csak említek Slash-t! A 18-as korhatár mellett döntöttem, manapság majdnem mindenki az ilyet szereti!

A szereplőim 20-30 év körüliek, habár a főszereplőm, életkora ellenére eléggé gyermeteg, mindamellett jóképű és sármos. Igen, egy férfi a storym főbb karaktere. De természetesen áll mellette egy női szereplő is, aki igencsak az ellentéte belső tulajdonság terén. Komoly, munka köteles, okos és óvatos, de természetesen a külseje is megnyerő. A
Beleszerettem a főnököm nőjébe címet kapta, ami vélemény szerint igen találó és pont illik a történethez!
Emellett olykor apró novellákat is fogtok kapni, Harry Potter illetve Castle (sorozat) témában! A HP-ből Draco a kedvencem, az az igazság, hogy nehezen szakadok el tőle, így majdnem minden novellámban főszerepe lesz, Ginny, Hermione, akár Harry mellett! Én nem tartózkodom a slash-tól, olykor, olykor olvasok ilyen témában, szóval néha számíthattok ilyen kategóriára is, hangulattól függ! A Castle sorozatból egyetlen párosra tartok nagy igényt, Castle/Beckett - bár ezek a novellák nem csupán a romantikától fognak csöpögni, természetesen lesznek bűnügyi jelenetek is! Egyenlőre azt hiszem ennyi!
Ma belekezdtem a történetem első fejezetében, legközelebb akkor jelentkezek, ha találtam bétát, aki kijavítja, emellett kiteszek egy szavazást, melyben el döntheted, melyik párossal írjam meg az első Draco témájú novellám, a Merengőre. A szavazás egy hétre állítom, de a hét bármely napján meg állíthatom, ha sikerült bétát szerezni és meg íróm a kért párossal a novellát!
Nikki Blue