Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 12:32

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 61 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Nikki Blue Birodalma
HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 23 (vasárnap), 18:06 
Írópalánta

Castle sztori - Az utolsó közös munka béta kézen, onnan kerül az Adminokhoz ;)

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 22 (szombat), 16:42 
Írópalánta

Sziasztok! *benéz kissé fáradt hétvégi fejjel*

Megpróbálom nektek holnap/holnap utánra feltölteni a drarry novellát, amit ígértem! :) Aból két hetente lesz friss feltöltés, hétvége tájt mindig! :) Sajnos abból, most nem hoztam ízelítőt. Ne haragudjatok! :oops: Viszont a jó hír, hogy hamarosan olvasható!

Egyéb fontos hír: Most egy hétig szünetelek, vagyis nem leszek gépen. :( Vizsgákra kell tanulnom és nem lesz idő írni, talán egy-két percre feltudok jönni, de az se nagyon biztos. Kb. másfél hét múlva pontosan ezért indítanék egy novellával, ami eltér a Harry Potter világától! A Végzet Ereklyéi sorozatot ismeritek? Ha nem, akkor nem ajánlom elolvasni! Ha igen, akkor viszont csak ajánlani tudom. Egy pár ezer szavas Sizzy párosra (Simon/Isabelle) gondoltam.

Kötelék

Páros: sizzy
Korhatár: 16
Műfaj: romantikus, dráma, kis humorral
Figyelmeztetés: erotikus tartalom, éppen csak említés egy slash szálra
Leírás: Isabelle még mindig magát hibáztatja öccse, Max haláláért. Rémálmok gyötrik. Simon a lány támasza, segítségére van, már amennyire ez lehetséges. Egy reggel egymás mellett ébrednek...

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 19 (szerda), 14:45 
Írópalánta

Új hír:

Úgy néz ki ma végre sikerül elküldenem a bétámnak a Rómeó és Julia, Drarry módra :)

Emellett pedig egy új novellán dolgozok PD kategóriába :D ami A Végzet Ereklyéivel (Csont város) kapcsolatos! :D

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 17 (hétfő), 12:22 
Írópalánta

Rómeó és Julia, Drarry módra holnap bétakézre kerül, onnan pedig az adminokhoz! :)

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 16 (vasárnap), 15:08 
Írópalánta

Apró örömök FENT! :) http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=100990

szerk.

Hmm... örülnék, ha írnátok pár kritikát :) Merthogy eddig nem nagyon érkezett!

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 15 (szombat), 19:38 
Írópalánta

Apró örömök admin kézen! ;) Hamarosan olvasható! :D

szerk.

Jelenleg még mindig admin kézen van! ;) Nem kell sokat várnotok már! :)

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 14 (péntek), 12:16 
Írópalánta

Hali. :)

Sikeresen elkönyvelhetem, hogy a drarry novellám kész, és szerintem holnap, max. holnap után már olvashatjátok is. Ezért jöttem egy újdonsággal. De előtte hozzá tenném, hogy a saját sztorym egyenlőre nem kerül fel, már megírtam az első fejezetet, de legalább az ötödikig elszeretnék jutni mielőtt felteszek egyet! ;)

Egy újabb drarry novellát tervezek, bár az kicsivel hosszabb lesz, öt fejezet részt tervezek, Sötét Varázslatok kategória, ugyanis a történet drámai és sötét szerelmes lesz, vagyis teljesen az ellentéte az előzőleg megírt drarry novellámnak.

Rómeó és Julia, Drarry módra

Páros: drarry
Korhatár: egyenlőre nem tudom
Műfaj: romantikus, dráma, sötét
Figyelmeztetés: slash, OCC karakterek, AU (Harry szülei élnek)
Leírás: Két család verseng egymással év századok óta, a Potter illetve Malfoy család. Harry P. és Draco M. mégsem tudják utálni egymást, a Roxfort falai között biztonságban van a szerelmük. Csakhogy ez hamar Draco apja, Lucius M. fülébe jut, és segítségül hívja Draco legjobb barátját, Blaise-t, hogy mindenáron akadályozza meg a kapcsolatot.

Kép Kép

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nikki Blue 2012 szeptember 29 (szombat), 15:40-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 13 (csütörtök), 16:46 
Írópalánta

Hali! :)

*bekukkant mosolyogva*

Gondoltam megajándékozlak titeket egy kis ízelítővel a drarry novellámból, ami úgy néz ki hosszabb lesz a tervezetnél, ami nektek csak jó! ;) Beteg állományban vagyok, ma nem mentem suliba, azon kívül, hogy itthon kúráltam magam gyógyszerekkel és pihenéssel, bekapcsoltam a laptopom és írni kezdtem, kb. most mondhatom, hogy 4 órája írók... képzelhetitek. És még nem fejeztem be! ;)

Hát akkor következzék az ízelítő!

Idézet:
- Ne, hogy már azt mond, Weasley ennyire kiakadt emiatt! - nevetett fel Draco. Annak ellenére, hogy boldog volt a ténytől, hogy Harrynek nem volt senkije, röhögnie kellett Ron viselkedésén. De hát persze! Nem is lenne Ron Weasley, ha nem így reagálna erre.

- Tulajdonképpen az a baja, hogy Ginny miattam sírta át három Sötét varázslatok kivédése óráját! - sóhajtotta Harry, miközben beletúrt hollófekete hajába. Ez a reakció tetszett a szőkének, egy pillanatra meg is mosolyogta. - Ginnyvel én szakítottam, ő még mindig szeret!

Draco gondolkodóba esett. Az előbb - úgy tíz perccel ezelőtt - az állt az ő és Harry "kapcsolatának" útjába, hogy Harry együtt van a vörös csajjal, de ez a probléma pont most oldódott meg azzal, hogy a fiú kidobta Ginnyt! Most mégis bizonytalan. Mi van ha Harry nem vonzódik hozzá? Ha csak ő érzi ezt a forróságot, ami kínként nehezedik a testére? De hát ő Draco Malfoy, bárkit megkaphat, akit csak akar. Harry sem lesz kivétel! Ezzel a gondolatával saját magának is bekellet ismernie, hogy ő igenis a fiúkhoz, főbb esetben Harryhez vonzódik. Legnagyobb megdöbbenésére nem taszította az a gondolat se, hogy a jövőben akár egy párt is alkothat néhai ellenségével.

Remélem kicsit felcsigáztalak titeket evvel! Holnap már küldöm is béta kézre! ;) Nikki Blue

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 12 (szerda), 19:53 
Írópalánta

Hali! :)

Megtaláltam a Harry Potter novelláimhoz a megfelelő bétát, így már minden okés! :D Neki szombaton küldöm el a 3000 szavas drarry novellámat, amiben a humor és a romantika párosul, enyhe korhatárral. Egy egyszerű szeleburdi novellát tervezek, kedvenc párosommal! :D Ezen kívül jövőhéten a Castle novellám kerül béta kézre - már ez is meg van beszélve.

Pénteken, Beleszerettem a főnököm nőjébe, kerül béta kézre, majd egy hétre rá az adminokhoz, utána már olvasható is lesz.
Szombaton, Apró örömök (drarry), kerül béta kézre, pontosan nem tudom mennyi időbe telik a javítás, de utána egyből feltöltöm! :)
Jövőhét péntek, Hamptons (castle), kerül béta kézre, majd egy hétre rá az admiokhoz!

Egyenlőre ennyi a betervezett program, a későbbiekben többet elárulok. Sajnos most egy ideig nem fogok jelentkezni, csak ha már valami felkerült valami. Izgatottan várom már! *-* Persze még túl kell esnem pár oldal írásán, de annyi baj legyen! Hehee.

Szóval az ígért ízelítő:

Apró örömök

Páros: drarry
Korhatár: 12
Műfaj: humor, romantika
Figyelmeztetés: enyhe OCC karakterek
Leírás: Draco apró csínyeket követ el a mit sem sejtő Harry ellen. De vajon mi célból? Hiszen utolsó évükben elég jó barátok lettek. Talán a köztük lévő szikrázó vonzalmat kellene erre fogni? Draco ezzel akar lépni?

Mindent megtudhattok ha elolvassátok! Már csak egy hetecske és talán fent is lesz Merengőn! *-* Nikki Blue

Kép Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 12 (szerda), 13:33 
Írópalánta

Hali ismételten! :)

Jó hírekkel szólgálhatok! Kb. 1 órával ezelőtt sikeresen találtam bétát, az illetővel mindent megbeszéltem, válalta a saját írásom és a Castle novellák bétázását. Azt mondta, ha nem sikerül találnom bétát a további Harry Potteres novelláimhoz, még abban is segít! Azon kívül, hogy sikeresen összeszedtem valami fránya betegséget, elég happys napom van! :)

Pénteken elküldöm neki a Beleszerettem a fönőköm nőjébe első részét, és egy hétre rá már adom is admin kézre, onnantól kezdőthet az igazi móka! :) Már nagyon várom, hogy végre megmutathassam magam.

Elsőleges célom, egy Harry Potter novella felrakása. Egy laza 12-es Drarry 3000 szavas novellával inditanék, amit a poénokra és a romantikára építenék. :) Ehhez adnék egy kis izelitőt is, egy-két óra múlva! :D Nikki Blue

szerk.

UI: a szavazást levettem, egyenlőre még semmi értelmét nem láttam a dolognak!

szerk. (másodszor)

Nem rég csináltam egy aláírás képet! :) Drarry :x véleményem szerint, nagyon jól sikerült! hehe♥

Kép Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Nikki Blue Birodalma
HozzászólásElküldve: 2012 szeptember 10 (hétfő), 17:14 
Írópalánta

Hello mindenkinek! :)

Jelentkeznék, mint az egyik legfrissebb író a Merengőn! :oops: Ne ijedjetek meg, nem most kezdtem az írást, kb. egy hónapja döntöttem úgy, hogy "megmutatom amit tudok". Már van saját blogom, kettő is! Ott is nem rég kezdtem el feltüntetni az írásaim, akárcsak a Merengőn, bár itt még sajnos nem volt alkalmam mit felmutatni, ugyanis még nem találtam bétát! Reméljük ez a dolog hamar megoldódik. ;)

Jelenleg PD kategóriába írók egy hosszabb művet, amiből még csak apró "részleteket" árulok el! :) Heteró páros témában írók, amiben éppen csak említek Slash-t! A 18-as korhatár mellett döntöttem, manapság majdnem mindenki az ilyet szereti! :) A szereplőim 20-30 év körüliek, habár a főszereplőm, életkora ellenére eléggé gyermeteg, mindamellett jóképű és sármos. Igen, egy férfi a storym főbb karaktere. De természetesen áll mellette egy női szereplő is, aki igencsak az ellentéte belső tulajdonság terén. Komoly, munka köteles, okos és óvatos, de természetesen a külseje is megnyerő. A Beleszerettem a főnököm nőjébe címet kapta, ami vélemény szerint igen találó és pont illik a történethez!

Emellett olykor apró novellákat is fogtok kapni, Harry Potter illetve Castle (sorozat) témában! A HP-ből Draco a kedvencem, az az igazság, hogy nehezen szakadok el tőle, így majdnem minden novellámban főszerepe lesz, Ginny, Hermione, akár Harry mellett! Én nem tartózkodom a slash-tól, olykor, olykor olvasok ilyen témában, szóval néha számíthattok ilyen kategóriára is, hangulattól függ! A Castle sorozatból egyetlen párosra tartok nagy igényt, Castle/Beckett - bár ezek a novellák nem csupán a romantikától fognak csöpögni, természetesen lesznek bűnügyi jelenetek is! Egyenlőre azt hiszem ennyi!

Ma belekezdtem a történetem első fejezetében, legközelebb akkor jelentkezek, ha találtam bétát, aki kijavítja, emellett kiteszek egy szavazást, melyben el döntheted, melyik párossal írjam meg az első Draco témájú novellám, a Merengőre. A szavazás egy hétre állítom, de a hét bármely napján meg állíthatom, ha sikerült bétát szerezni és meg íróm a kért párossal a novellát! :) Nikki Blue

Kép Kép

A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Nikki Blue 2012 október 21 (vasárnap), 17:54-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 61 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 1 óra