Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 23:21

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 32  Következő

Kit likvidáljunk/zárjunk be egy időre az alábbiak közül?
Arthur Weasley 14%  14%  [ 1 ]
Bill Weasley 0%  0%  [ 0 ]
Jack Flamel 0%  0%  [ 0 ]
Bellatrix Lestrange 14%  14%  [ 1 ]
Ron Weasley 43%  43%  [ 3 ]
Lona Wittmi 0%  0%  [ 0 ]
Erin Kraft 0%  0%  [ 0 ]
Izabell Engel Lupin 14%  14%  [ 1 ]
Lucius Malfoy 14%  14%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 7
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 11 (hétfő), 13:26 
Fanficbúvár

Na egy borzalmas nap után ideje becsoszogni ide is :D
*Detti visítva megérkezik*

ukume írta:
Detti, ÉN csak kiírtam, TI, az olvasók szavaztátok meg Pitont.
Inala szép és jó, és én is örültem volna neki, mert hatalmas poén lett volna bizonyos okokból kifolyólag, de... a nép szava dönt, és ti mind döntöttetek valahogy, én meg elfogadom.

Én Remusra szavaztam, ukume! Bár Inalára kellett volna *ismeri be* Szóval nem én szavaztam meg Pitont :D Eskü, hogy nem ölöd meg Warrent? Vagy megölöd, és csak áltatsz minket :cry:

ukume írta:
Shyen, Detti, azt mondjátok, "Saráért, Harryért és Izabellért mindent", és Shyen, te még azt is mondtad, hogy "remélem, hogy nem öli meg", de melyiküket a hármójuk közül?

Találd ki! *harsogja, majd halkan így suttog: <i>Egyiküket se öldd meg!</i>*

Ja és Temze :) :) Odafojtjuk és kész :D :D

Susannah írta:
*besompolyog, Shyen és Detti felé oldalaz* Beszállnék egy csinos tőrrel... *lenyúlta Morgana tőrét a Merlin-sorozatból*

Gyere csak, Susie :) :) Szuper lesz ez a csapat :D

Shyen írta:
Shyen-Detti-Susie-Lil (az, ami nem triumvirátus, mert négyen vannak, mi?) : <i>Saráért, Harryért és Izabellért mindent!</i> A Védencekért, röviden :)
Én a tankkal, Detti a vasvillával, Susie a tőrrel, Lil meg választ néhány szép shurikent :)

Ez nagyon jóó :) :) *Detti magasra emeli a vasvilláját, és teli torokból sikítja: <i>A Védencekért!</i>

ukume írta:
Ami Dumbledore-t és a lehetséges apaságát illeti... *finom mosollyal csóválja a fejét* Tessék utánaszámolni. Albusnak több mint száz évvel ez előtt született egy gyermeke, vagyis Ő biztosan nem lehet Sara édesapja. Sara nem százvalamennyi éves. ;) :)

Áhá! Szóval Albus biztos nem Sara apja, hm, de volt egy gyereke. Most egy olyan ötlet jutott az eszembe, hogy mi van ha Dumbledore leszármazottja Sara, pl. unokája.

Hell boy, csatlakozol a Védencekhez? :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 11 (hétfő), 12:14 
Szárnybontogató

A Tigris és A Leopard egy formán kemény, ellenálló páncéllal fedet és erős, pusztító fegyverzettel ellátott német harckocsi.

Sacik figyi: Ajánlom mindekttőt mert kitudja milyen csapdákon kell átkellni mire eljutunk Ukume birodalmába. *balra tenkint* bár elég lenne 10 méternyi sáncon átkellnem és már is a biriben vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 22:17 
Betűmániákus

Shyen, igen, Draco valóban adott, de... tudod, jobban szeretem a triókat. ;) ;) ;) *segítek, nevezhetnénk őket lelkitámasz-segélytriónak is akár =)) :D ;) :-Ą *

Oké, akkor Eileen majd holnap. :)

A választási lehetőségeknél, 4-ből 3-nál egy személynél azért nagyobb "szempontra, közösségre, vagy... mondjuk úgy oldalra, pártra" kell gondolni. :-Ą :-Ą :-Ą Nem úgy nevezném meg őket, hogy Voldemort, Dumbledore, Nathaniel, Edward, stb. mert vannak ugye olyanok is, amik/akik egybe tartoznak. ;) :-Ą ;)

Ami Dumbledore-t és a lehetséges apaságát illeti... *finom mosollyal csóválja a fejét* Tessék utánaszámolni. Albusnak több mint száz évvel ez előtt született egy gyermeke, vagyis Ő biztosan nem lehet Sara édesapja. Sara nem százvalamennyi éves. ;) :)

Anyu, Aya pont most kérdezte, hozzá mikor mész? :)

Na, de most lássuk a Miért?-et. :) Bizony, Piton-család dögivel. :D :)
És Izabell is. :x Örülök, ha örültél neki. És ha tetszik, ahogy leírom a dolgokat. :) :)
Ne félj, Edward rendben lesz. Hála Kebnek. :)
Nyugi, nem lesz annak a vonatnak semmi baja. :) ;)
Sirius esélyes dolgát nem bírtam kihagyni, annyira tetszett ez így. :D :)) =))
Harry lesz a következőben, Saraval együtt. :) :-Ą ( :( )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 21:47 

Na, becsoszogok.. :) Megint jöttem leróni egy kis írásos dolgomat, ami e nagy mű olvasása után (esetemben közben :D) elkerülhetetlen!

Kezdjünk is bele akkor. Az intro, juuj csupa csupa kedvenc :x Piton család dögivel :x Remek!

Juj, a kis Izabell (ehh. már írni sem tudok :roll: )*.* De rég hallottunk felőle is :x Annyira szeretem, ahogy leírod a dolgokat :x

Juuj Edward voldinál? :-SS Juuj de jó Keb megmentette, na azért!
Már megint mi lesz azzal a nyomorult vonattal? Ezek nem tudnak úgy elmenni a Roxfortba, hogy ne legyen baj :D Istenem....

Jajj. :D Most erre futotta :D De ez nagy volt. Sirius esély az esélyre dolgát bírtam nagyon :D Harryt viszont hiányoltam..

:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 21:46 
Fanfic-faló

Warren és Neville, vagy Warren és Hermione, vagy Warren és Ginny, vagy Warren és Draco? (Mondjuk ezutóbbi eminens, hiszen egyfajta bajtársiasság van közöttük már szentem.)

Eileen... majd holnap. *ásít*
Tehát Dumbledore és Voldie midenképp ott voltak. Edward? Nath?

Az apa: Dumbledore?

(villányi lászló: időközben)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 21:39 
Betűmániákus

Shyen, én se mondtam, ezért tisztáztam, hogy még nem kell eldönteni, micsoda. :) ;)

Warrennek valóban kell majd valaki, akivel beszélhet, de... a Roxfort sokmindenre jó... :-Ą sokmindenki van ott... :-Ą egyes emberek találkoznak, összebarátkoznak... :-Ą ;) :-Ą

Mondom, kezdek elbizonytalanodni, hogy valamivel kapcsolatban talán szavaztatnom kéne titeket... :-? :-? :-? :-?

Eileennek nem is akármilyen köze van hozzájuk... =)) =)) =))

Jacknek sokmindenhez és sokmindenkihez van köze. :-Ą >:) :D

Nem, nem a Mungóban. :-P :-P :-P

Ami a négy választási lehetőséget illeti, Josephine tuti nem lehet köztük, hisz ő már halott. ;;) :-P :(

Saranak volt apja, és van testvére. :) Ez soha nem is fog változni.
Na, mesélj, szerinted ki az apja???? *naaaagyon kíváncsian néz*

Szeretjük a Védenceket, nem is arról van szó, de egyeseknek jobb lenne holtan... :-Ą :( :-Ą

Szép, tankkal jöttök, csoportban, letámadni. *ciccegve csóválja a fejét* Csak aztán ne lepődjetek meg, ha én meg GYU-sat játszok, és fejekkel dobálok vissza. :-Ą >:) >:) :-Ą

Igen, bizonyos körülmények. *nem fütyörészik, nem fütyörészik, nem fütyörészik*

Kebet én is szeretem, és Lonát is, nagyon. :D :x
Sirius esély az esélyre dolgát nem bírtam kihagyni. :)) =)) >:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 21:25 
Fanfic-faló

Susannah írta:
*besompolyog, Shyen és Detti felé oldalaz* Beszállnék egy csinos tőrrel... *lenyúlta Morgana tőrét a Merlin-sorozatból*

Bizonyos körülmények? *gyanakodva hegyezi a fülét*

Keb nagyon jó volt. :D Meg Lona is... Sirius esélyt kapott rá, hogy esélyt szerezzen... =)) Ez jóóó. :D

Shyen-Detti-Susie-Lil (az, ami nem triumvirátus, mert négyen vannak, mi?) : <i>Saráért, Harryért és Izabellért mindent!</i> A Védencekért, röviden :)
Én a tankkal, Detti a vasvillával, Susie a tőrrel, Lil meg választ néhány szép shurikent :)

Lonát és Kebet én is bírom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 21:20 
Fanfic-faló

Bizonyos körülmények? *gyanakodva hegyezi a fülét*

Keb nagyon jó volt. :D Meg Lona is... Sirius esélyt kapott rá, hogy esélyt szerezzen... =)) Ez jóóó. :D

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 21:13 
Fanfic-faló

Én sosem mondtam, hogy Piton gonosz. Sőt, azt mondtam mindig, hogy még gondolkodom azon, hogy hol is áll és mik az okai. Ezt fenntartom máig. Én csak azt vitattam, (meglehetősen erősen :-Ą ), hogy Warrennek valóban hozzá kéne-e kerülnie. Mert nem tartom jó apafigurának, mert nem hiszem, hogy most egy rideg nemérdekel-nemsegítek robtra van szüksége, hanem egy kedves nőre, akinek elmondhatja búját-baját, mert meghallgatják és segíthetik. Szerintem.

Egyébként mindegyikükre értendő volt az, hogy ne öld meg őket :)

Szóval Eileennek köze van a Piton-Nath ügyhöz. Jó tudni.
És Jacknek egy másik BK-hoz.
Idézet:
"Sara a szabadulása után nem fog találkozni Ginnyvel, de... *ukume már most elássa magát, hogy utólag majd ne verhessétek agyon ezért a most következő mondatáért* lesz majd olyan, hogy egy helyen fognak tartózkodni... "

A Mungóban...? *szkeptikusan pillant ukuméra*

Négy választási lehetőség. Tippelek, jó?
1., Voldemort
2., Dumbledore
3., Josephine
4., Ismeretlen.
Vagy nem ilyen egyszerű?

Sarának testvér és apa kell. Az egyik a szomszéd cellában fekszik félholtan, a másikat meg nem mondom, mert nem lövöm le a poént, ha igazak bizonyul. Harryvel csinálj valamit, mert szeretném látni, hogy erősek maradnak *olvadozik az ilyen részeknél*

"Egyes szereplőidnek", Ördögöm. Node ne a Védenceknek :) Szeressük őket, éljenek soká :).

*sóhaj* Pedig már szétnéztem a neten, hogy melyik tank lenne a legjobb. A vasvillát Detti intézi. Hogy ki ellen használjuk fel őket, az a jövő zenéje. (Stílusosan: :-Ą )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 20:47 
Betűmániákus

Sziasztok! >:D< :-h Na, akkor megyek sorban. :)

Shyen, Detti, szép, megjegyeztem. :-P ÉN egy ujjal sem fogom bántani Warrent. :-P :-P

Ugyan már, Piton nem kockáztatná, hogy bántsa a srácot, mikor az az ő felügyelete alatt van. :-P Annyira még ő sem h*lye. ;)

Hermione mindig is gondolkodott, csak épp most Harry is a gondolatai közé került. :-Ą ;)
Dr/Hr szál szerintem nem lesz benne... az igazából még eszembe sem jutott, hogy legyen... :-?

Pitonnak szerintem első szerelme és legjobb barátja is egyben Lily volt. És őt Voldemort ölte meg. ;) :( Nathanielnek nem volt köze hozzá.
Eileen... :-Ą :-? ismerték egymást Nathaniellel, ez tény, de... hogy közrejátszott-e a halálában...? Na, az titok. :D :-P
Testvér...? :-? Érdekes gondolat... :-? Imádom mikor Pitonnak testvére van. *Lilyanjudyth-fan :D *.
Oké, erre válaszolhatok. :) Mivel Jack egy Flamel, egyértelmű, hogy bizonyos értelemben köze van valamilyen Bölcsek Kövéhez. :-Ą ;)

Hell, a Tigris vagy a Leopard a jobb? :-?

Srácok, jobb ha tudjátok, az írót nem szabad bántani, mert ha rámtámadnak az olvasók, és egy tankkal vagy mással letámadtok és meghalok például, akkor ki fogja nektek írni a sztorit? Persze, van vésztervem ilyen eshetőségre is, de... azért jobb lenne ha én írhatnám végig a történetet. ;) :-Ą :-SS ;)

Detti, ÉN csak kiírtam, TI, az olvasók szavaztátok meg Pitont. :-P :-P
Inala szép és jó, és én is örültem volna neki, mert hatalmas poén lett volna bizonyos okokból kifolyólag, de... a nép szava dönt, és ti mind döntöttetek valahogy, én meg elfogadom. $? :) Ez így van. :)

Shyen, Detti, azt mondjátok, "Saráért, Harryért és Izabellért mindent", és Shyen, te még azt is mondtad, hogy "remélem, hogy nem öli meg", de melyiküket a hármójuk közül? :-? ;;) $? ( >:) :-Ą )

Jaj, Daedalus, ne haragudj, úgy tűnik tegnap este nagyon nem voltam képben, hogy így kimaradtál. :#-) :oops: :#-) De akkor most nagyon gyorsan pótolom a mulasztásom.
Inala valóban jó, és Piton bizonyos nézetben köpönyegforgató áruló, de... "a nép szólt", én meg engedelmeskedek a szónak, Piton nyert, így hát ő lesz. $? Ez van. :)
Lily és James tutira agyonátkoznák a bandát, ha élnének még, de így sajnos erre nincs lehetőségük.
Inala sokmindent tud, de nemigen számít, hogy tud-e Harry ártatlanságáról, hisz... akár tudja, akár nem, nem mond semmit senkinek konkrétan. :-$ Mivel nem az ő dolga. ;) :-Ą
Sara a szabadulása után nem fog találkozni Ginnyvel, de... *ukume már most elássa magát, hogy utólag majd ne verhessétek agyon ezért a most következő mondatáért* lesz majd olyan, hogy egy helyen fognak tartózkodni... :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą
Ginny egyébként örülni fog, hogy Harry és Sara testvérek lettek.

Én is imádom Lilyanjudyth történeteit, és részben neki köszönhető, hogy Piton az egyik leghatalmasabb kedvencem a HP-világában. :x :D :x És neki hála, imádom, mikor Pitonnak testvére, illetve gyereke(i) van(nak). :x :) ;)

Gyerekek, ne fojtsatok már mindenkit a Temzébe, oda én megyek (majd). :-P Ha így folytatjátok, túltelítődik, mielőtt én odajutok. :-P =)) :-SS

Jól van, csak hogy mindenki megnyugodjon, közlöm: Warren NEM fog meghalni!!!

Lily, nyugi, elmondom most nektek azt, amit Meichan-nak már korábban elmondtam, hogy: Piton a történet elejétől kezdve, hatalmas választások kereszteződésében állt és áll, a kellős közepén, és döntenie kell/kellett, merre induljon tovább. Mei akkor arra tippelt, két oldal közül kell választania, a jó meg a rossz oldal közül, de nem. Piton számára, 4 választási lehetőség van.
És hogy ő melyiket választotta/választja? Azt nem csak a jól látható, egyértelmű viselkedése, és tettei alapján kell néznetek, mert azok becsapósak. ;) :-Ą Hisz nézzétek csak meg az eredeti HP-t, hét évig meggyőződéssel állította többségünk, hogy Piton az egyik leggonoszabb szereplő, erre tessék, az egyik legjobbnak bizonyult. :)
Nem mondom meg nektek, melyik oldalt válassza/választotta/fogja választani, mert az, hogy ténylegesen hol is áll, csakis és kizárólag a történet végén fog majd kiderülni, amikor életében először lesz igazán, de igazán őszinte, az életével, tetteivel és szeretteivel kapcsolatos összes dolgot illetően. :-Ą ;) ;) :)
Szóval, nem kell kapásból rávágni, hogy Piton jó vagy rossz, mert nem tudjátok még a teljes igazságot mindenről. Várjátok ki a végét, és majd akkor mondjátok, hogy ő jó-e vagy rossz. Mert még lehet sokkal, de sokkal rosszabb is, mint amilyennek most hiszitek, de... lehet sokkal, de sokkal jobb is. :-Ą ;) Ne döntsetek elhamarkodottan. :)

Shyen, Detti, örülök a lelkesedéseteknek, *ááá, most csak hízeleg, mert be van pánikolva attól a kétfős tömegtől, ami vele szemben áll :-SS >:) :-Ą * de... mint már mondtam, ÉN egy ujjal sem nyúlok hozzájuk.
Saranak nem testőrre van szüksége, neki valami egészen más kéne most. >:P :-Ą

Anyu, én még nem csináltam semmit. *védekezik*

Ez tetszik, Sarat véditek az írótól, még jó, hogy ha én nem lennék, ő sem lenne. :-P
HÉÉÉÉÉ *felhördül* ÉN NEM AKAROM BÁNTANI SARAT!!!!!!!! >:P [-( :-Ą

Gyerekek, nem azért, hogy kötözködjek, vagy mert bárkit is meg akarnék ölni, de "egyes szereplőimnek" megváltás lenne a halál. Béke, és örök menedék. :-Ą :-? :-Ą

Anyám, már te is ellenem vagy!?!?!?!? :(( :(( :((
*ukume nagyon kezd rá hajlani, hogy megváltoztasson, vagy szavazásra bocsásson egy bizonyos döntést :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą *

Jó, nagyon humorosak vagytok, de NEM SARA ÖLI MEG FENRIRT!!!!! >:P :-P >:)

Nem fog Harry és Sara tankkal menni se Fenrir, se Dumbledore felé, nem és nem! *szigorú tanárnénis nézés* És az a bizonyos Lilyan Sara Potter még mindig csak feltételes módban létezik. :-P [-( :-P

*remélem most semmit és senkit nem hagytam ki*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 20:08 
Fanficbúvár

Tökéletes ötlet :D Csak vegyük rá erre is ukumét :D Ha sikerült arra rávegyem, hogy Harry bringázzon, és a lánya neve Lilyan Sara Potter legyen, akkor szerintem sikerülni fog ez is :D Talán akkor nem kéne öhm tankkal és vasvillával támadnunk rá... :D Vessük be viszont a könyörgő bociszemeinket, és nyerjük meg magunknak ukumét! :D Saráért! :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 20:03 
Fanfic-faló

Dettanetta írta:
Bizony van humorérzéked :D :D
Ááá, tudtam, hogy tetszeni fog :D Reméljük, hogy ukumének is :D
Mondjuk Harry indulna egy tankkal Fenrir ellen, és ott lenen vele Sara is. Fenrir pedig csak állna és nézné, és akkor a tank megállna Fenrir előtt. Sara leugrana, Fenrir háta mögé férkőzve pedig leszúrná :D Mi meg nevetnék rajta :D :D

Te Sarának segítenél leszúrni Fernirt, én Harry mellett ülnék a tankban :D És Dumbledore-t lőném, mit sem törődve az öreg könyörgő pillantásaival.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 20:01 
Fanficbúvár

Bizony van humorérzéked :D :D
Ááá, tudtam, hogy tetszeni fog :D Reméljük, hogy ukumének is :D
Mondjuk Harry indulna egy tankkal Fenrir ellen, és ott lenen vele Sara is. Fenrir pedig csak állna és nézné, és akkor a tank megállna Fenrir előtt. Sara leugrana, Fenrir háta mögé férkőzve pedig leszúrná :D Mi meg nevetnék rajta :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 19:58 
Fanfic-faló

Jó tudni, hogy nyomokban van humorérzékem :D:D:D
Csatlakozom a Sara-féle vasvilla-hadművelethez :twisted: Totál poén lenne. De persze úgy kellene, hogy Harry is ott legyen, és ő is segítsen megbosszulni Sara múltját :) *olvadozik*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 19:54 
Fanficbúvár

Shyen írta:
*megrebegteti a szempilláit* Ó, ne mondjatok ilyeneket, elpirulok *és előveszi az "I am the Best" feliratú kitűzőjét és kedves mosolyjal kitűzi a mellére*

Szerintem tényleg nagyon jó volt :D :D
Remélem ukume meghátrál tőlünk, és nem bántja Sarát :) :) Hm, talán befolyásolnunk kéne az erős akaraterőnkkel, hogy Sara élve kiszabaduljon, és szúrja hátba egy vasvillával Fenrirt :D :D Az nagy poén lenne. Fenrir akkorát nézne, hogy pont az ölné meg, akit annyira megvetett és annyira kínzott :D :D
*Detti dörzsölgeti a tenyerét, és már előre gonoszul kacag*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 19:50 
Fanfic-faló

*megrebegteti a szempilláit* Ó, ne mondjatok ilyeneket, elpirulok *és előveszi az "I am the Best" feliratú kitűzőjét és kedves mosolyjal kitűzi a mellére*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 19:45 
Fanficbúvár

Shyen, ez nagyon jó volt :D :D

*Detti csatlakozik Shyenhez*
S így történt hogy a Védencek hadserege megütközött ellenségével.
(Az enyém nem lett annyira jó :-()

Lil, én megmondtam, hogy ukume most szörnyen gonosz és kegyetlen :-( Ezért is védtük annyira Sarát :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 19:38 

Shyen írta:
*megszólal Shyen halk, nyugodt hangon*... és így történt, hogy Lil Snape Dogg, az Ördög anyja átállt a Védencek oldalára. O:-)

:)) ez tetsziiik =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 19:32 
Fanfic-faló

*megszólal Shyen halk, nyugodt hangon*... és így történt, hogy Lil Snape Dogg, az Ördög anyja átállt a Védencek oldalára. O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 19:25 

TESSÉK?! JÁnyooom! Ez nagyon nem fair ugye tudod??? Mintha Sarának nem lenne elég baja!!!! [-( na ezért csak holnap kapsz kritikát [-(

*Lil büntet B-) *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 19:22 
Fanficbúvár

*Detti sikítva érkezik, és most kivételesen nem Sarát sikolt, hanem a gépét szidja, amiért lefagyott*

Hm, talán abba kéne hagynunk az OFF-ot, bár igazából szerintem ez kapcsolódik a Miért?-hez, hisz Sarát védjük az írótól... :roll:

Lil, ukume bántani akarja Sarát *nyafog, pont mint egy öt éves* Ezt nem hagyhatjuk! :) Saráért! Minden Saráért, hisz annyit szenvedett már szegényke... Jack, Fenrir, most meg... lehet, hogy meg is öli... :shock: és ugyanez igaz Warrenre és Harryre :-( Szegénykéim, nem bánthatja őket! Nem engedjük :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 19:09 
Fanfic-faló

Dettanetta írta:
*Detti lihegve érkezik, hogy megnézze mi történt*
Shyen írta:
Ukume, ha idepislogsz:
Figyeled, hogy milyen szép kis hadsereg áll mögöttem? *vigyorogva körbemutat a tankja és Detti vasvillája mögött álló népgyülekezeten* Ez jár, ha meg szándékozod ölni a védenceinket. Mert az biztos, hogy óvó szárnyaink alatt szuszognak Saráék :) O:-) És garantáltan ilyenek leszünk, ha bántod őket: >:) :evil: :twisted:

*körbenéz* Ez haláli jó! :D

Szerintem fél, és azért nem pislog ide :D :D Szép kis hadsereg, ami egy vasvillás Dettiből állt legelőször, aztán meg... hááát... már tankunk is lett :D Pontosan, hallod, ukume: Megvédjük Sarát, akár az életünk árán is!

*Detti a legmagasabb hangon felsikít: Saráékért!*

Ez tényleg haláli jó :D *csatlakozik Shyen mellé*

*rögtön Detti után sikítja: Saráékért!* Aztán... *hátát Dettiének veti, szárnyait óvón burokba alakítja Körülöttük, kezét a tank indítógombján nyugtatja, úgy várja, hogy valaki kikezdjen a Védencekkel*

Éljen a demokrácia :D
Lassan ki fognak minket rugdalni innen. Bár talán elnézhető mennyiségű OFF. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 19:07 

Ti.. miért akarjátok bántani a lányomat? *megvédem ukumét akármit csinált is arccal néz rájuk*

megyek olvasni..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 18:59 
Fanficbúvár

*Detti lihegve érkezik, hogy megnézze mi történt*
Shyen írta:
Ukume, ha idepislogsz:
Figyeled, hogy milyen szép kis hadsereg áll mögöttem? *vigyorogva körbemutat a tankja és Detti vasvillája mögött álló népgyülekezeten* Ez jár, ha meg szándékozod ölni a védenceinket. Mert az biztos, hogy óvó szárnyaink alatt szuszognak Saráék :) O:-) És garantáltan ilyenek leszünk, ha bántod őket: >:) :evil: :twisted:

Szerintem fél, és azért nem pislog ide :D :D Szép kis hadsereg, ami egy vasvillás Dettiből állt legelőször, aztán meg... hááát... már tankunk is lett :D Pontosan, hallod, ukume: Megvédjük Sarát, akár az életünk árán is!

*Detti a legmagasabb hangon felsikít: Saráékért!*

Ez tényleg haláli jó :D *csatlakozik Shyen mellé*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 18:54 
Fanfic-faló

Ukume, ha idepislogsz:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 18:31 
Betűmániákus

Dettanetta írta:

Daedalus írta:
Amúgy pl.Lilyanjudyth-írásaiban szeretem Pitont mivel ő az apja,Harrynek.De itt nem mert egy gyilkos és köpönyegforgató-áruló:D

Lilynél én is megbírtam "szeretni" Pitont, pedig hogy utáltam... :D De itt egyenesen gyűlölöm... Fulladna bele a Temzébe *elsötétül a tekintete, és előre is bocsánatot kér a Piton-fanatikusoktól*

Miiii....?

Ilyen a történetben?

Mert akkor tuti nem olvasom. :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 18:19 
Fanficbúvár

*Detti bekukkant az Albuskázása közben, hátha történt valami érdekes*

Daedalus írta:
Amúgy pl.Lilyanjudyth-írásaiban szeretem Pitont mivel ő az apja,Harrynek.De itt nem mert egy gyilkos és köpönyegforgató-áruló:D

Lilynél én is megbírtam "szeretni" Pitont, pedig hogy utáltam... :D De itt egyenesen gyűlölöm... Fulladna bele a Temzébe *elsötétül a tekintete, és előre is bocsánatot kér a Piton-fanatikusoktól*

Shyen, pontosan: Saráért, Harryért, Izabellért és a népért mindent! *csatlakozik Shyenhez, és ott áll mellette a tanknál, kezében az imádott vasvillájával, és felkészül a harcra*

Ukume, véged lesz, ha megölöd Warrent, vagy a kedvenc szereplőmet :-Ą :-Ą :) :) Előre figyelmeztetlek :D Nem vagyok kedves? :D :D

*Detti száguld vissza Albuskázni*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 17:56 
Szárnybontogató

Inala a legjobb,piton csak egy ...áruló,...köpönyegforgató!!Lily helyben megnyúvasztaná azért,amit a fiával tett:D+Mindenki mást is,aki elárulta:D James meg lekeverne egy-két pofont Siriusnak szerintem:D

Hajrá Inala!!!Am ő tudja az igazságot??

Öm hogyha kiszabadul Sarra,fog találkozni Ginnyvel??XD Érdekes lessz,főleg,amikor Ginny megtudja h testvérek lettek harryvel:D:P[/quote]

Öm és az én kérdeséeim kimaradtak??:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 17:42 
Fanfic-faló

Dettanetta írta:
Shyen írta:
A legnagyobb és legveszélyesebb és legpusztítóbb, ami ellen még ukume és mei sem védekezhet :twisted:

Pontosan :twisted:

Na jóó, nem bántjuk az írót, de ha ukume bántja a kedvenc szereplőmet, akkor... :twisted:

Úgy van! :twisted:
Saráért, Harryért és Izabellért mindent! :x $pray *tankot szegez annak, aki nem ért vele egyet* :D :#-)
Tényleg remélem, hogy nem öli meg. Haragudnék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 17:40 
Fanficbúvár

ukume írta:
Detti, Piton nem nyírja ki Warrent. [-( :-P Hát úgy ismertek ti engem, hogy megölném szegény srácot? :-P
Nos, a szavazást hivatalosan is lezárom.
A nyertes pedig: 8 szavazattal, Perselus Piton. :D :) Vagyis hozzá kerül majd Warren, ha kikerül a Mungóból a kövi fejezetben. :D ;) :)
Minden szavazónak nagyon szépen köszönöm a részvételt. :) A "szükséges" 5 szavazat most is bőven megvolt, :D így az eredmény a történetbe kerül majd. :)

Pont úgy ismerünk, és ez a baj :-( :-( Már előre sajnálom Warrent! Egyáltalán miért pont Piton? Miért? Miért? (tényleg találó ez a cím :D)
Inala... *sír Inala után* Ajjj, ukume, ez a te hibád :D :D *Detti gyorsan rákeni az íróra a nyerést, hogy még véletlenül se saját magát hibáztassa, amiért Remusra szavazott Inala helyett*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 17:36 
Fanficbúvár

Shyen írta:
A legnagyobb és legveszélyesebb és legpusztítóbb, ami ellen még ukume és mei sem védekezhet :twisted:

Pontosan :twisted:

Na jóó, nem bántjuk az írót, de ha ukume bántja a kedvenc szereplőmet, akkor... :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 16:23 
Fanfic-faló

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 15:32 
Szárnybontogató

TANK? Milyen tank kéne? T34,Sherman,tigris,Crusder, M1 Abrams ,Leopard 2A6,T-90, Melyik lenne a megfelelőbb? :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 12:53 
Fanfic-faló

ukume írta:
Detti, Piton nem nyírja ki Warrent. [-( :-P Hát úgy ismertek ti engem, hogy megölném szegény srácot? :-P

Úgy. :evil: *utánanéz annak a tanknak*
ukume írta:
Köszi a kalapemelést. :D Ne tudjátok meg, hogy napközben hányszor jutott eszembe, hogy nem fog sikerülni, de végül is sikerült. :D :D

*legyint* Neked meg se kottyan már.
ukume írta:
Mi lehet hatásosabb a tanknál? :D :-? :-Ą ÉN!!! >:) =)) >:)

=)) Vagy én :twisted:
ukume írta:
A nyertes pedig: 8 szavazattal, Perselus Piton. :D :)

*elkeseredett nyögés* Ilyen nincs!
Remélem, nem hagyod Warrent szenvedni. *aggódik a kölökért*
Hmm...Úgy fest, Hermione kezd gondolkodni. Remélem, Harry pártján végez majd. Tök vicces lenne amúgy, ha Dr/Hr szál is lenne benne :D Alapjáraton a falra tudok mászni tőle, deeee.... itt elviselhető lenne. :)
Amúúúúgy... Pitonnak volt "legjobb barátja"? Mert akkor őt ölhette meg Nath (közvetve vagy közvetlenül). Vagy az anyját? <i>Testvérét?</i>
Azt akartam még kéredzni, hogy - és erre igazán válaszolhatnál! - Jack hosszú életében szerepe van <i>bármilyen</i> Bölcsek Kövének? Legyen az olyan, amiről idáig is tudtunk, vagy olyan, amiről nem.

Most így ennyi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 12:31 
Betűmániákus

Sziasztok! :-h :)

Shyen, igen, sikerült, hisz megígértem. :) >:D<
Persze, jó lesz hétfőre is. :D

Megnéztem, közben a Merin is megvan ugyanígy a kritkád, de akkor válaszolok itt. :)

Szóval, Piton valóban egy marha, de legalább biztosak lehetünk benne, hogy szereti a gyerekeit, még ha nem is mutatja ki az irányukba. De ezt írjuk a halálfalóság számlájára, megszokás. $? ;)

Izabellt én is nagyon szeretem, imádom a kiscsajt. :D :x Ki sem tudtam volna hagyni. ;) :)

Nos, most kivételesen tiszta, nem fütyörészős válaszokat fogok adni. :) ;)
Nem, nem Nathaniel ölte meg Josephine-t (Piton feleségét).
Nem, Pitonnak nem született gyereke Erin és Edward előtt, szóval ez is nem.
Pitonnak Josephine előtt csak Lily volt a szerelme, de őt ugye Voldi ölte meg, szóval az utolsó kérdésre is, a válasz: nem. :)

Oké, akkor Siriust nem kommentáljuk. :) De Lonát valóban szeretjük, főleg ha úgy veszekszik Sirius-szal, hogy a pasas még csak véletlenül se érthesse meg őt. :D >:) =))

Nagyon szívesen. :) Örülök, hogy örülsz neki. :)
Várom a fotót. :D

Hell, bizony, Piton nyert. :) *El sem hiszem, hogy te ennek örülsz :roll: :D *

Köszi a kalapemelést. :D Ne tudjátok meg, hogy napközben hányszor jutott eszembe, hogy nem fog sikerülni, de végül is sikerült. :D :D

Mei, köszi neked is. :D
Nathaniel csak Piton szerint ölte meg azt az illetőt, azt nem mondtam, hogy igaza is van. ;) :-Ą >:) Lehetséges például, hogy csak hibás benne, de az is lehet, hogy csak Pers szerint hibás. Ki tudja? *ártatlanul pislog*
De azt persze nem árulom el, ki is ő pontosan, ezt majd Piton elmondja később. :-Ą ;)

Mi lehet hatásosabb a tanknál? :D :-? :-Ą ÉN!!! >:) =)) >:)

Szia Anyu! :)
Akkor jó olvasást. :)
Én sem hittem volna, de mindenképp poén lesz. :D >:) :-Ą

A nyertes pedig: 8 szavazattal, Perselus Piton. :D :) Vagyis hozzá kerül majd Warren, ha kikerül a Mungóból a kövi fejezetben. :D ;) :)
Minden szavazónak nagyon szépen köszönöm a részvételt. :) A "szükséges" 5 szavazat most is bőven megvolt, :D így az eredmény a történetbe kerül majd. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 11:54 

Jaj bejöttem Olvasás előtt :D

széép, Piton nyert :)) Lol. Nem hittem volna azért de jóó :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 11:36 
Fanficbúvár

Bizony kalapot emel ukume előtt :D

Háh tudtam,hogy valami kimaradt a kritikámból.Nathaniel és Piton kis párosa.No hát én is alaposan törtöm ám a fejem azon,hogy vajon mégis kiét ölte meg Nath Pitonnak?Mi köze van hozzá az Edward névnek aki után valószínűleg a fia is kapta a nevét ;) :D

Detti érdekel ám,hogy szerinted mi lehet hatásosabb egy tanknál :-P :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 10:15 
Fanficbúvár

Susannah írta:
Héééé! Mi a csoda folyik itt?! Inalááát! *elrobog szervezkedni* Ukume, Pitont belerakni nagyon rossz vicc volt... Detti (hívhatlak így?), kölcsönkérhetem a vasvilládat?

Ezzel egyetértek... Piton kinyírja Warrent :-(
Egyébként hívhatsz így, és a vasvillámat is megkapod :D persze kölcsön :D Lehet, hogy keresek valami jobbat a tanknál... valami biztosabbat :D

Ukume, le a kalappal előtted, tényleg megcsináltad :) :) Mindjárt rohanok is Miért?-et olvasni.
Shyen, így utólag kívánok nagyon sok boldog születésnapot :x :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 9:12 
Szárnybontogató

Itt a vége Piton megnyerte Inalával szemben a versenyt. =D> :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 9:12 
Fanfic-faló

ukume írta:
*ukume berobog, és lecsapja a stoppert, amit Shyen hagyott hátra neki*

Itt vagyok, és a Miért? kövi fejezete az adminok kezében, még éjfél előtt. :D <:-P Kérem azt a kalapemelést. :D :D :D

Franc. Tényleg megcsináltad. :D
Hétfőre jó lesz a kalapos fotó? :D

ukume írta:
Nagyon boldog születésnapot Shyen, így a nap legvégén is!!!!!!

Köszönömmmm. :x Meg meinek, Castielnek, Ginnynek, meg mindenkinek, aki felköszöntött. >:D<

A meri levágja a kritikáim felét (mikor megláttam, bemásoltam a kritika másik felét, elküldtem, hát nem azt is levágja!?), úgyhogy ide másolnám be:

"Voldemort ellenben nem látott a méregtől, hisz ez azért égés volt a javából az ő szempontjából." Aucs. ×D "Hát most határozottan sürgős mondanivalója volt." Ezt bírtam nagyon :)
Piton meg egy marha. Eegyetemes marha. Most épp azért, mert nem mutatja ki a szeretetét Edward iránt. Jajj, annyira idegesítő, hogy így szerencsétlenkedik ahelyett, hogy végre elfogadná a kölykeit!
Izabell meg... Imádom. A kedvencem a brigádból :) Köszönöm, hogy betetted a Szívemcsücskét. <3

Egyébként (erősítsd meg vagy utasítsd el) az lehet, hogy Nath ölte meg Piton feleségét? Vagy az lehet, hogy Pitonnak Erinen és Edwardon kívül volt másik fia/lánya, és őt ölte meg? Vagy Pitonnak volt a feleségén kívül másik szerelme (házasság előtt)?
Siriust nem kommentálom. Ebben a ficben nem bírom a pasast. Lonát annál inkább <3 Ő a másik Csücsök :) Nagyon bírtam. (Főleg, amikor az előző fejezetekben olaszul ordítozott :-P)
No jólvan, ennyit fűznék hozzá. Azért vicces, hogy 23:30 körül mentem el, és azthittem, hogy akkor már nem lesz meg, erre ott volt. Kalapot kell vennem. *sóhaj*
Köszi a szülinapi fejit, nagyon tetszett. :) Sh.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shyen 2010 október 10 (vasárnap), 9:14-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 09 (szombat), 23:33 
Betűmániákus

Igen, és büszkén vállalom. :D >:)
Hogy hogyan? :D *még gonoszabb* Nem tudom... $? :-Ą *ártatlanul pislog* Rád bízom. :)

Ha döntetlen lesz, én megölöm magam, ezt akarod? :-P :-SS :-t

Tank és vasvilla rendel? ;) :D

Igen, biztos, hogy én nem vagyok hentes, :-P és szerintem te sem. :) Jack talán az, de mi nem. :-P ;) :D

Hogy mit? :D Hááát, olyasmit, ami csak elméletileg van neki, gyakorlatilag szerintem amúgy nincs. ;) :-Ą :D

Igen, tényleg nem nehéz kitalálni, kire szavazott Bonny. :D ;)

Oké, akkor előre is jó olvasást. ;) :D :)

De most már tényleg megyek, jó éjt! :-h >:D<
(:| I-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 09 (szombat), 23:27 
Fanficbúvár

ukume írta:
Ki lehetne játszani, de nem mondom meg, hogyan. :-P >:)

Igen, tankunk lesz, öcsémmel már diskurálok, milyen fajta lenne a legjobb, ő ebben nagyon profi. ;) :D =))

Jack-ből inkább "kivarázsolni" szeretnék jelenleg valamit, mert AZT inkább nem varázsoljuk le róla, egy: nem vagyunk mi hentesek, :|N :-P kettő: kiskorúak is vannak ám itt. :-P :D ;) De ne aggódj, azért megkapja a magáét. >:) >:) :-Ą :-Ą

Gonosz vagy,most akkor én hogyan oldjam meg,hogy döntetlen legyen? $? :-P

Jujjj de jó a háznál egy szakértő azért a tank mellé szerintem nem ártana egyet beszerezni abból is amire mindketten gondoltunk ;;) :D

Oké igazad van,a kiskorúakat nem rontjuk meg,de egészen biztos vagy te abban,hogy mi nem vagyunk hentesek? :-? :D
Na jó akkor mit is szeretnél belőle kivarázsolni?Ha azt amire gondolok akkor az nagyon de nagyon kellemetlen lenne neki bár attól még mindig egy szadista vadállat maradna :-P :D

mod. szerk.

Pápá ukume :-h Aludj jól :)

Hm hát nem is tudom,most már hárommal vezet a mi drága Pitonunk szóval azt hiszem,hogy nyugodtan kijelenthetem,hogy tudjuk kire szavaztál :D
Öm nem minden olvasót kell ám sajnálni :D

Kismesterem azt hiszem,hogy én is megyek a fejit szerintem majd holnap upsz inkább már ma fogom elolvasni.Addig is pááááá mindenkinek :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 09 (szombat), 23:24 
Betűmániákus

Szia Bonny! >:D<
Köszi. :)
Ááá, tényleg nem kell elárulnod kire, látjuk azt mi magunktól is. ;) =)) ;)

szerk: Most viszont beájulok az ágyikómba, és pihentetem szegény kezecskéimet, szóval pápá! :-h >:D< I-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 09 (szombat), 23:20 
Zöldfülű

*ukume Nagymesternek tisztelettel jelentem, késve bár, de megérkeztem, és szavaztam*

Na, kire? :D :D Naná, hogy RÁ! :x *a megtestesült.... :-$ :-Ą ááááá, nem folytatom, lelőném a poént szegény többi olvasód előtt* :D ;) :D Azt meg még nem akarjuk ugye, szóval annyit mondok csak, szavaztam... RÁ! ;) :-Ą :x :-$

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 09 (szombat), 23:10 
Betűmániákus

Detti, igen, szinte biztos. ;) :D
Lehet mindkettőnknek tank, ahogy Mei írta, tank tank ellen, de akkor is mi nyerünk. :D

Na, de oké, ha véletlenül bántja valaki vagy valami az illetőt, majd szólj. ;) :-Ą :(

De-de, én a Temzébe kértem szóratni majd a hamvaimat, ez az álmom, ha választhatok, hová temessenek, mindenképp oda kérem, és úgy, hogy folyásiránnyal London felé, hogy ha életemben nem is, halálomban eljussak oda. :D 8-} ;) *nem ukume nem őrült, csak... ja, de, mégis őrült 8-} =)) *

Inala lesz, ha Inalára szavaztok. :-P :D

Szuzi, szia, én kérlek csak beleírtam, nem én szavaztam rá (még). =)) :D >:) :-Ą

Szia drága Mei! :)
Köszi, igyekeztem nagyon hogy kész legyek. :D
Ne is mond, ha döntetlen lesz, én eskü a Temzébe fojtom magam... :(( =)) =)) :((

Ki lehetne játszani, de nem mondom meg, hogyan. :-P >:)

Igen, tankunk lesz, öcsémmel már diskurálok, milyen fajta lenne a legjobb, ő ebben nagyon profi. ;) :D =))

Jack-ből inkább "kivarázsolni" szeretnék jelenleg valamit, mert AZT inkább nem varázsoljuk le róla, egy: nem vagyunk mi hentesek, :|N :-P kettő: kiskorúak is vannak ám itt. :-P :D ;) De ne aggódj, azért megkapja a magáét. >:) >:) :-Ą :-Ą

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ukume 2010 október 09 (szombat), 23:23-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 09 (szombat), 22:55 
Fanficbúvár

Hát ukume drága kismesterem ez aztán tényleg remek lett :D Úgy néz ki,hogy Piton erősen kettővel vezet Inala előtt :-P Kár,hogy csak egyszer lehet szavazni és nem lehet kijátszani a gépezetet akkor most bizony Inala vezetne :D Bár lehet,hogy egy kicsit gonosz lennék és döntetlenre hoznám ki Inalát és Pitont :))

Öhm tényleg tankunk lesz?Mert a tankra a is lehet ám vadászni és bizony én is arra gondoltam amire te :D :-P Bár ha mindkettővel rendelkezünk akkor még jobb ;) :D

Susannah tessék csak békén hagyni azt a vasvillát :D

Detti ha akarod mehet ám tank ellen tank formáció is. :D Úgyis mi nyerünk :)) :-P

Hm miét is akarod levarázsolni Jacknek?Opsz nem is levarázsolni inkább miétől fogod megszabadítani?Ez roppant mód érdekelne :D Mert én bizony a nemesebbik részétől >:) :D

mod. szerk.

SHYEN BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! <:-P

Ukume ügyi vagy.Mondtam én,hogy te vagy a mester >:D< Ezt csinálja utánad valaki :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 09 (szombat), 22:54 
Betűmániákus

*ukume berobog, és lecsapja a stoppert, amit Shyen hagyott hátra neki*

Itt vagyok, és a Miért? kövi fejezete az adminok kezében, még éjfél előtt. :D <:-P Kérem azt a kalapemelést. :D :D :D

Nagyon boldog születésnapot Shyen, így a nap legvégén is!!!!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ukume 2010 október 09 (szombat), 22:56-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 09 (szombat), 20:50 
Fanfic-faló

Héééé! Mi a csoda folyik itt?! Inalááát! *elrobog szervezkedni* Ukume, Pitont belerakni nagyon rossz vicc volt... Detti (hívhatlak így?), kölcsönkérhetem a vasvilládat?

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 09 (szombat), 18:54 
Fanficbúvár

ukume írta:
Detti, nekünk lesz tankunk. :-P :D

Óóó, várj, tippelek... talán... Sara az a kedvenc? ;;) ;) :-Ą
Greyback-ot nem Sara, és nem is Harry öli meg, és tutira nem kerül a holtteste a Temzébe, oda én kerülök hamvasztva majd, és nem akarok vele egy helyre kerülni. :-P ;) $pray $sick ( 8-} )

Nem vagy durva, durva én vagyok. >:) ;)

Biztos, ukume? :D Beszerezhetek gyorsan egy tankot... :D

A tank miatt nem árulom el *nyafizik* Enyém a tank! Tankot akarok! Tankot! *előtört az öt éves énje, és mindent magának akar beleértve az egész világot*
Na, jó viccet félretéve akkor sem árulom el, ha vasvillával kínzol! :shock: Na, jó, nincs több vicc :D De nem mondom meg :D Majd váratlanul lecsaplak rá, ha bántod az illetőt :D

Neee már! Pedig annyira beleéltem magam! *visítozik* Miért nem? Te nem a Temzébe kerülnél! senki sem kerül folyóba, csak a gonosz alakok! A folyókról mindig a szegény keresztapám halála jut az eszembe :cry: :cry: Szóval max. folyóba csak Greyback kerülhet, senki más!

Miért?-et akarok :) :) *nyafog újra*

Hajrá Inala, hajrá ukume! :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 09 (szombat), 18:43 
Betűmániákus

hell boy írta:
HAJRÁ PITON: Piton a király.

hell boy írta:
HAH! Inalának nincs esélye. Piton a nyerő.

Öcsém, ezt a következő 2000 évben nem mosod le magadról!!! :)) =)) >:) :D Csak menjek át, ezzel kezdem a beszélgetést... =)) =))

Srácok... *ukume büszkén lobogtatja a "Piton-fan vagyok" zászlóját. Béke van és szabad akarat, szóval akik Pitonra akarnak szavazni, azokat se bántsátok, nem olyan rossz ő apának. *Én már csak tudom... :)) :x *
De, viccen kívül. Mindenkinek szíve joga arra szaavzni, akire akar. :)

És csak úgy mellesleg, belehalok a röhögésbe, ha Piton nyer Inalával szemben. =)) Mert nem hittem volna, hogy van olyan verseny, amiben Piton felveheti a versenyt Inalával. De komolyan. :D _U_ :D

Lily, köszönöm. :) >:D< *nyáladzik AZOK után a történetek után ;) :D :x *

Anyu, köszönöm szépen a véleményedet, ne aggódj, nem késtél sokat. :) >:D<
Én is nagyon-nagyon sajnálom Sarát, :(( Jack-et meg szívesen megfosztanám az általa legnemesebbnek titulált szervétől... de én nem vagyok olyan vulgáris, :-Ą szóval... attól nem fosztom meg, majd megfosztom mástól. :D :-Ą >:)
A legyek nekem is tetszettek. :D :)) :D

Detti, nekünk lesz tankunk. :-P :D

Óóó, várj, tippelek... talán... Sara az a kedvenc? ;;) ;) :-Ą
Greyback-ot nem Sara, és nem is Harry öli meg, és tutira nem kerül a holtteste a Temzébe, oda én kerülök hamvasztva majd, és nem akarok vele egy helyre kerülni. :-P ;) $pray $sick ( 8-} )

Nem vagy durva, durva én vagyok. >:) ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra