Először is szeretnék minden erre járónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni! Remélem, mindenkinek békésen, szeretetben telik majd ez a néhány nap.
Másrészt egy kellemetlen hírt is hoztam, szánom-bánom, hogy most jelentem be, eddig nem volt időm, a következő heteim meg szintén húzósak lesznek. Sajnálatos módon jelenleg nem áll módomban folytatni a Megfordul a világ című történetemet. Ennek egyszerű oka van: egyszerűen nem találom azt a hangulatot, ami kell a folytatásához, talán túl hosszú volt a kihagyás. Másrészt úgy érzem, nem állok még azon a szinten, ami a következő eseménysorok hiteles ábrázolásához szükséges lenne.... Túlnőttek rajtam Harryék. Ez ellen nem tudok mit tenni, de próbálok változtatni.
Ennek ellenére az írást nem adom fel, ezt mutatja az is, hogy felkerült egy Severitus témájú kisregényem, egy csöppet furcsa párosítással:
Egy nem szokványos Severitus, egy még szokatlanabb párossal. (ld. karakterlista) Két hét telt el azóta, hogy Albus Dumbledore elvitte Harry Pottert az Odúba. A fiú legnagyobb meglepetésére egyik reggel levelet kap a férfitól, hogy a különórákat nem szeptembertől kezdik el, hanem rögtön másnap. A griffendéles rettegve várja az első foglalkozást, tartva attól, hogy ismét okklumenciával kell foglalkoznia. Még csak nem is sejti, hogy ez a levél és annak következményei mekkora változást hoznak az életében, s ennek köszönhetően nyílik majd lehetősége arra, hogy visszakapja a családját.
/főszereplők: Harry Potter, Perselus Piton, Minerva McGalagony/ Aki szereti a furcsa párosításokat, olvassa nyugodtan.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92353Másrészt felkerült egy novellám, ami egy hosszabb regény kivonata: (kíváncsian várom a véleményeket

)
Isobel Polvorosa Mexikó egyik legismertebb telenovella színésznője, míg Santiago Ortega karrierje most kezd felfelé ívelni. Kapcsolatukat nem merik felvállalni, tartanak attól, hogy a vallásos Mexikóban hogy fogadják azt az emberek, másrészt félnek maguktól és a másiktól is. Egy olyan szerelem mélypontja jelenik meg benne, ahol a nő már túl van a hatvanon, a férfi pedig még harmincéves sincs. A mű a nagy korkülönbségű kapcsolatok problémáimnak csupán egy részét jeleníti meg. Kitér a társadalmi normákra, illetve a szereplők belső konfliktusaira, amiket félelmeik okoznak.
Félve töltöm fel Santiago és Isobel történetét, ugyanis úgy érzem, ez a novella nagyon visszatükröz engem. Viszont látnom kell, hogy az ilyen jellegű történeteimet hogy fogadjátok.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92214Aztán... mi újdonság van még? Aha... Hát az utóbbiról félve beszélek. XD
Harry/Minerva párosítású, one-shot Severitusról van szó, aminek tartalma:
A novella az első Severitus Kihívásra készült bemutatkozó írásként. (Mit ne mondjak, sikerült jól bemutatkoznom vele, ami a nem szokványos párosítást illeti.) Perselus Piton gyanútlanul beengedi lakosztályába a Sybillt, aki természetesen nem távozik tőle jóslat nélkül. A jövendölést azonban Perselus Piton alaptalannal érzi. Vajon neki van igaza?
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=89963Aztán... ma befejezek egy kisregényt, amit karácsonyi ajándékként írok, ennek a témájáról csak annyit mondanék elöljáróban, hogy nem lesz megszokott. Aztán holnap megírok egy másik kisregényt, majd holnapután egy novellát. (Igen, komolyan gondoltam mindezt, karácsony van, hajt a múzsa, meg a "ajándékozzunk írást karácsonyra" hagyomány.
Remélem, ezekkel a bejelentésekkel nem okozok túl nagy csalódást az olvasóimnak! Próbálok azoknak is a kedvére tenni, akik a Megfordul a világ kisregényemet szeretik, de az utóbbihoz időre van szükségem.
Köszönöm a megértéseteket! Még egyszer Kellemes Ünnepeket!
Üdvözlettel: Bellinda