Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 27 (hétfő), 2:50

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 37 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Bellinda blogja - Olvasók ellen elkövetett merényleteimr
HozzászólásElküldve: 2015 február 26 (csütörtök), 11:29 
Szárnybontogató

Üdv minden kedves erre tévedőnek! :)

Sokáig nem hallattam magamról, ami azért volt, mert az időm nagy részét egy saját írásomnak szenteltem, ezt kezdem most el feltöltögetni. Elsőnek egy kisregényt hoztam, ami lényegében melléktörténete a fő regénynek. Viszont úgy hiszem, önálló történetként is megállja a helyét.
Miről szól?
George Thanos már kisgyerekként is találkozott a halállal, s ez későbbi évei során sem volt másképp. Olyannyira nem, hogy a végén ő maga vette fel ezt a nevet. Vajon az ő esetében is érvényesül a mondás, miszerint „nomen est omen”? A neve a sorsává válhat, vagy a körülötte lévő emberek végzetévé?
A történetet megtaláljátok az alábbi linkre kattintva: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=120370

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Bellinda blogja - Olvasók ellen elkövetett merényleteimr
HozzászólásElküldve: 2013 október 29 (kedd), 12:41 
Szárnybontogató

Erre járva láttam, hogy adós maradtam a Rendhagyó hagyaték című kisregényem utolsó fejezetével, valamint az epilógusával. Pótoltam ezt a hiányosságot. Aki szerette és várta, attól elnézést kérek, hogy ilyen későn érkezett új. Minden esetre jó olvasást kívánok hozzá!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 22 (szerda), 6:57 
Szárnybontogató

Kedves Mindenki!
Határozatlan időre, személyes okoktól vezérelve, íróként felfüggesztem Harry Potteres pályafutásomat. Ennek személyes okai vannak.. Most talán újra elő kell vennem a saját írásaimat is, majd leporolni és helyrepofozni őket.
Izgalmas lesz. 8)
Sokat jelent ez a fandom, remélem, még visszatérek ide, addig is egy Berkesi András idézettel intek búcsút:
Nekem jobban fáj (...), mert én távozom el. Az ember, ha kedves barátaitól búcsúzik, a búcsúzás percében zálogul mindig otthagy a szívéből egy darabkát. Ezért a darabkáért pedig vissza akar térni. Remélem, visszajöhetek érte.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 22 (vasárnap), 11:48 
Szárnybontogató

Nos, a mai napon feltöltöm két kisregényem befejező részét... Amik nem sikerültek úgy, ahogy terveztem, de nem bírok írni jelenleg, hacsak nem a határidő rugdos... Lehet, egyszer még folytatni fogom őket másként, de most nem érzem hozzá az erőt.
A két regény pedig:
Emlékezz a napra...
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92353
Rendhagyó hagyaték:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93615

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 10 (kedd), 11:17 
Szárnybontogató

A Rendhagyó hagyaték című történet harmadik-negyedik fejezet felkerült.
Másrészt most rendhagyó dologgal fordulok felétek; lehet jelenetet kérni az Emlékezz a napra című történetemhez. Nekem is vannak ötleteim, de néhol még van egy-két lyuk, másrészt szeretnék igazodni az olvasói igényekhez. :) Harmadrészt, imádtam kérésre írni Scara karácsonyi ajándékát :mrgreen:. Így most bárki kérhet és igyekszem minden kívánságot teljesíteni.
Annyit szeretnék még, hogy a jelenet valamennyire azért kapcsolódjon a történethez, olyan nem derülhet ki, hogy Harry anyja valójában nem McGalagony, hanem Lily. Plusz kéretik figyelembe venni azt is, hogy már kiderült az igazság, inkább most már konfliktusoldásnál/csinálásnál ( :-P ) járunk.
Kérést lehet eszközölni ebben a topicban, emailben, privátüzenetben. Írhatsz pár szót, pl. az első külön bájitalóra. Vacsora a Weasley-családdal. Vagy kifejtheted pár mondatban, hogy pontosabban mire gondoltál.
Szerzői megjegyzés: azokat a jeleneteket, amik hanyatt-homlok ellenkeznek az elképzeléseimmel, nem biztos, hogy megvalósítom.

Jó elmélkedést!

*kimászik az ágyból és elmegy vizsgázni*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 07 (szombat), 11:56 
Szárnybontogató

Dorian írta:
Hurráááá! Újabb Bellinda remekműűű! :D Ha! És még szavazás is van! Egy válaszlehetőséget mondjuk kihagytál, de oda se neki ;) Azért szavaztam.
Remélem, hogy a kedvenc Lily-s sztorim is hamarosan gazdagodni fog pár új fejezettel! De addig is repülök olvasni! :mrgreen:

Mit hagytam ki? :mrgreen: - már megint a közepén kezd válaszolni.
Remekmű? Azt nem mondanám, de ha mondjuk több is meglesz belőle, mint két fejezet, akkor igencsak ígéretessé növi ki magát. :P erről jut eszembe... nem is egy elfekvő sshg-m van :shock: Kész kincsesbánya a gépem. 8) Találtam már rajta snarryt is, meg átlagos severitust... :mrgreen:
Igen, az is gazdagodni fog, bár jelenleg azt sem tudom hova kapjak... Ma meg kéne írnom mindent, hogy holnaptól régi magyarozhassak.
Jó olvasást! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 07 (szombat), 11:10 
Szárnybontogató

Hurráááá! Újabb Bellinda remekműűű! :D Ha! És még szavazás is van! Egy válaszlehetőséget mondjuk kihagytál, de oda se neki ;) Azért szavaztam.
Remélem, hogy a kedvenc Lily-s sztorim is hamarosan gazdagodni fog pár új fejezettel! De addig is repülök olvasni! :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 07 (szombat), 10:42 
Szárnybontogató

Felkerült a Rendhagyó hagyaték második része.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93674&i=1
ui.: fele annyi rendes kritikának is már nagyon örülnék, mint ahány üreset kaptam :mrgreen:
*némi kávéval nekiül a válaszírogatásnak*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 05 (csütörtök), 20:24 
Szárnybontogató

Nos, kedveseim. Megérkezett az ígért, új történet, ami szerencsére az ajándékozottamnak nagyon tetszett. Remélem, a ti tetszéseteket szintén elnyeri majd.
link:
leírás:
Harry és Ginny egy bájitalbalesetben életüket vesztik, így három gyerekük árván marad. A rokonságból bárki szívesen örökbe fogadná őket, ám mint kiderült, a végrendeletükben egyetlen rokon sincs megemlítve. Az illető, akire bízzák a gyerekeket nem más, mint Perselus Piton. Vajon ki miként kezeli a helyzetet?

Megjegyzés: következő fejezet szombaton este kerül majd fel. Egy másik történet folytatásával együtt, hogy melyik folytatását töltsem fel, arról döntsetek ti:
Keserédes Titkaink - Lily/Perselus párosítás
Lily/Piton párosítású történet, nem egy szokványos alapsztorival. Mindenkinek vannak titkai; kinek kicsik, kinek nagyok. Némelyik teljes más fényt vet arra, akire vonatkozik, mintha az illetőnek lenne egy rejtett élete is, amibe nem engedi be a másikat.
Nos, valami hasonló történik a két főszereplővel is. Lily és Perselus egyaránt úgy érzi, ismeri a párját, s közben ők maguk hallgatnak el bizonyos dolgokat, pedig tudják azok súlyát. Mégis azzal hitegetik magukat, hogy ráérnek felfedni még ezeket az információkat. Azt azonban egyikük sem veszi észre, hogy pont ezzel mérgezik meg szép lassan a kapcsolatukat.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93269

vagy:
Emlékezz a napra... - Minerva/Perselus párosítás, Severitus
Két hét telt el azóta, hogy Albus Dumbledore elvitte Harry Pottert az Odúba. A fiú legnagyobb meglepetésére egyik reggel levelet kap a férfitól, hogy a különórákat nem szeptembertől kezdik el, hanem rögtön másnap. A griffendéles rettegve várja az első foglalkozást, tartva attól, hogy ismét okklumenciával kell foglalkoznia. Még csak nem is sejti, hogy ez a levél és annak következményei mekkora változást hoznak az életében, s ennek köszönhetően nyílik majd lehetősége arra, hogy visszakapja a családját.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 29 (csütörtök), 11:05 
Szárnybontogató

Lássuk mi történt ma...
Hoztam a Keserédes titkaink második részét, vagyis már tegnap előtt megtörtént, de csak most engedték fel.
Aki egy kis romantikára, rózsaszín maszlagra vágyik, olvasson. :)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93318&i=1
Tizennyolcas korhatár ezennel érvénybe lépett, van egy kis felnőtt tartalom, de nem annyira részletes a leírás, inkább sejtetőnek nevezném.
Napokon belül hozni fogok egy másik kisregényt (Teljes egészében kész, csak bétázni, javítani, átnézni kell.:) )
Addig is egy kis kedvcsináló:
Harry és Ginny egy bájitalbalesetben életüket veszik, így három gyerekük árván marad. A rokonságból bárki szívesen örökbe fogadná őket, ám mint kiderült, a végrendeletükben egyetlen rokon sincs megemlítve. Az illető, akire bízzák a gyerekeket nem más, mint Perselus Piton.
A történet karácsonyi ajándék. Remélem, az ajándékozott is előkerül, ha egyszer ennyit foglalkoztam a történettel. :mrgreen:
Hja, igen... Kiírtam egy szavazást, mérlegeljetek és voksoljatok! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 27 (kedd), 10:28 
Szárnybontogató

*dobpergés*
Egy karácsonyi ajándéknak készülő Lily/Piton párosítású kisregényt kezdtem el feltöltögetni. Mivel még csak három fejezet van kész belőle - karácsony pár napja alatt alig egy novellát, egy ötfejezetes kisregényt és egy másikból három fejezetet írtam csak... :mrgreen: És még ünnepeltem is. Igaz, hajnali háromnál előbb nem tudtam elaludni :shock: - így nagyban tudjátok befolyásolni a történéseket.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93269
A tizennyolcas korhatár a második fejezettől él. ;;) És nem kell a szájhúzás (vagy pont kell? :mrgreen:), ez sem lesz egy szokványos történet.
A történet a két legnagyszerűbb ember ajándéka, Aidemeráé és Dorianné, de szívesen veszek minden kritikát, véleményt. :D Ne kíméljetek - én sem kíméllek benneteket Kritika Klubosként. :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 24 (szombat), 13:43 
Szárnybontogató

Először is szeretnék minden erre járónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni! Remélem, mindenkinek békésen, szeretetben telik majd ez a néhány nap.
Másrészt egy kellemetlen hírt is hoztam, szánom-bánom, hogy most jelentem be, eddig nem volt időm, a következő heteim meg szintén húzósak lesznek. Sajnálatos módon jelenleg nem áll módomban folytatni a Megfordul a világ című történetemet. Ennek egyszerű oka van: egyszerűen nem találom azt a hangulatot, ami kell a folytatásához, talán túl hosszú volt a kihagyás. Másrészt úgy érzem, nem állok még azon a szinten, ami a következő eseménysorok hiteles ábrázolásához szükséges lenne.... Túlnőttek rajtam Harryék. Ez ellen nem tudok mit tenni, de próbálok változtatni.

Ennek ellenére az írást nem adom fel, ezt mutatja az is, hogy felkerült egy Severitus témájú kisregényem, egy csöppet furcsa párosítással:
Egy nem szokványos Severitus, egy még szokatlanabb párossal. (ld. karakterlista) Két hét telt el azóta, hogy Albus Dumbledore elvitte Harry Pottert az Odúba. A fiú legnagyobb meglepetésére egyik reggel levelet kap a férfitól, hogy a különórákat nem szeptembertől kezdik el, hanem rögtön másnap. A griffendéles rettegve várja az első foglalkozást, tartva attól, hogy ismét okklumenciával kell foglalkoznia. Még csak nem is sejti, hogy ez a levél és annak következményei mekkora változást hoznak az életében, s ennek köszönhetően nyílik majd lehetősége arra, hogy visszakapja a családját.
/főszereplők: Harry Potter, Perselus Piton, Minerva McGalagony/ Aki szereti a furcsa párosításokat, olvassa nyugodtan.

Másrészt felkerült egy novellám, ami egy hosszabb regény kivonata: (kíváncsian várom a véleményeket 8) )
Isobel Polvorosa Mexikó egyik legismertebb telenovella színésznője, míg Santiago Ortega karrierje most kezd felfelé ívelni. Kapcsolatukat nem merik felvállalni, tartanak attól, hogy a vallásos Mexikóban hogy fogadják azt az emberek, másrészt félnek maguktól és a másiktól is. Egy olyan szerelem mélypontja jelenik meg benne, ahol a nő már túl van a hatvanon, a férfi pedig még harmincéves sincs. A mű a nagy korkülönbségű kapcsolatok problémáimnak csupán egy részét jeleníti meg. Kitér a társadalmi normákra, illetve a szereplők belső konfliktusaira, amiket félelmeik okoznak.
Félve töltöm fel Santiago és Isobel történetét, ugyanis úgy érzem, ez a novella nagyon visszatükröz engem. Viszont látnom kell, hogy az ilyen jellegű történeteimet hogy fogadjátok.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=92214

Aztán... mi újdonság van még? Aha... Hát az utóbbiról félve beszélek. XD
Harry/Minerva párosítású, one-shot Severitusról van szó, aminek tartalma:
A novella az első Severitus Kihívásra készült bemutatkozó írásként. (Mit ne mondjak, sikerült jól bemutatkoznom vele, ami a nem szokványos párosítást illeti.) Perselus Piton gyanútlanul beengedi lakosztályába a Sybillt, aki természetesen nem távozik tőle jóslat nélkül. A jövendölést azonban Perselus Piton alaptalannal érzi. Vajon neki van igaza?
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=89963

Aztán... ma befejezek egy kisregényt, amit karácsonyi ajándékként írok, ennek a témájáról csak annyit mondanék elöljáróban, hogy nem lesz megszokott. Aztán holnap megírok egy másik kisregényt, majd holnapután egy novellát. (Igen, komolyan gondoltam mindezt, karácsony van, hajt a múzsa, meg a "ajándékozzunk írást karácsonyra" hagyomány. :mrgreen:

Remélem, ezekkel a bejelentésekkel nem okozok túl nagy csalódást az olvasóimnak! Próbálok azoknak is a kedvére tenni, akik a Megfordul a világ kisregényemet szeretik, de az utóbbihoz időre van szükségem.
Köszönöm a megértéseteket! Még egyszer Kellemes Ünnepeket!

Üdvözlettel: Bellinda

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 28 (vasárnap), 10:36 
Betűmániákus

Bellinda írta:
Elsőnek egy kritikát szeretnék bemásolni. :)
Idézet:
Elolvastam azt, amit mzperx-nek írtál. Több titok? Na,nézzük, mit tudunk: Piton valószínű, hogy Harrold gyereke, a jóslat felét, a másik jóslatot, hogy Harrold és Eileen szerették egymást, aztán... Piton meg Dumbi valamiu felnőttéválás várásáról beszéltek. Mi van még? A jóslat másik fele kellene még, azt kell kitalálniuk, és hogy hogy fog összetörni a világ. Hát, meg ugye a címe: MEGFORDUL!!! a világ. Megfordul. Na, ki mit gondol? :) Kábé ennyit tudunk.

Jasmine Blacknek jó meglátásai vannak a történettel kapcsolatban :wink:

Jesszus... Már bocsánat, jobb szavakat nem találok. XD Ez már nem is Severitus, hanem Harryus, amikor fordítva van a dolog. :)) No, aztán ettől függetlenül még Severitus marad a story...? Hát érdekes lesz.

Bellinda írta:
Szerintem eléggé előkészítettem benne a Severitus szálat, innen már csak egy lépés az
Melyik történetedbe tervezed bevinni? :)

Nem lőném le, mert nem sokára felkerül egy fejezet, aztán abban benne lesz. :) Ez meg a te topicod, nem szemetelem tele az én hülyeségeimmel. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 28 (vasárnap), 9:57 
Szárnybontogató

Rá kellett jönnöm, nyaralás alatt nem lehet normálisan írni... De azért igyekeztem. :mrgreen: Első este-éjszaka megírtam vagy öt oldalt, aztán rádöbbentem, hogy az már inkább a tizedik fejezethez tartozik a témáját tekintve.
Sebaj... Lelkesen belevágtam ismét a kilencedik fejezetbe, de rá kellett döbbennem, hogy teljesen más a hangulata, valamint a témája, mint eredetileg akartam, egy gyors sztornó után újrakezdtem.
Lényeg, mi lényeg:
Nem tudom jó, vagy rossz hír az olvasók számára, hogy a kilencedik fejezet két részben kerül fel... XD
Ugyanis annak ellenére, hogy az elején tartok, már tizenhat oldalassá nőtte ki magát... És lesz még vagy kétszer ennyi. (Igazat kell adnom a bétámnak, Piton gondolatait, érzéseit, ellenérzéseit nem rendezhetem le három fél oldalas emlékben. Közben imába foglalja Altais_ir nevét. :mrgreen: )

Bellinda

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 19 (péntek), 9:33 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth írta:
Öhm, most Eileen úgy lesz benne új szál, hogy ő volt anno hitvese Harrynek? Érdekes ez a "nagypapa-reinkarnáció"-dolog, csak fogalmam sincs, hogy fogsz ebből Severitust kihozni. XD Mármint most inkább arról szól az egész, hogy Harry miként jön rá, régen milyen életet élt...? Vagy hogy akarod még mindezt kavarni? :))

Amúgy én is így vagyok vele, hogy nem volt sehol sem utalás, miszerint Rowling megölette volna Eileent, így nálam is szerepelni fog egy történetben, mert hát na, kell oda. :D

Elsőnek egy kritikát szeretnék bemásolni. :)
Idézet:
Elolvastam azt, amit mzperx-nek írtál. Több titok? Na,nézzük, mit tudunk: Piton valószínű, hogy Harrold gyereke, a jóslat felét, a másik jóslatot, hogy Harrold és Eileen szerették egymást, aztán... Piton meg Dumbi valamiu felnőttéválás várásáról beszéltek. Mi van még? A jóslat másik fele kellene még, azt kell kitalálniuk, és hogy hogy fog összetörni a világ. Hát, meg ugye a címe: MEGFORDUL!!! a világ. Megfordul. Na, ki mit gondol? :) Kábé ennyit tudunk.

Jasmine Blacknek jó meglátásai vannak a történettel kapcsolatban :wink:

Szerintem eléggé előkészítettem benne a Severitus szálat, innen már csak egy lépés az egész. Hogyan bontakozik ki? Nem várat már sokáig magára, konkrétan kilencedik fejezetig. :P
Igen, Harry rádöbbenése is kulcsfontosságú. :) Már csak egy csavar lesz, a következő fejezeteben, de azt kivételesen ott meg is cáfolom, vagy igazolom is. (A végén annyi lesz a nyitott kérdés, hogy magam is megfeledkezem róluk)
Ha nagyon szeretném, még jobban be tudnám kavarni, de azzal csak magam alatt vágnám a fát. A fejezetekben már minden lényegi információ el van rejtve, aki elég szemfüles, sejtheti, hogy mi lesz a vége. :mrgreen:
Egyébként igen, utalás sehol nem volt Eileen halálára, pedig rengeteg külföldi oldalt végignéztem már. :P Egyedül egy szerepjátékos site-on találtam olyat, hogy halálának éve: 2000. Az akkor is csak egy szerepjáték. :) Egyébként benne sok lehetőséget látok, és mivel nem tudunk róla sok mindent, bátran lehet formálni a karakterét az írónak tetsző irányba.
Köszönöm a választ! :)
Melyik történetedbe tervezed bevinni? :)

shanon widow írta:
szervusz!

tegnap este röppent egy vélemémy a novelládhoz, gondoltam, jelzek :)

Szia!
Igen, itt előbb észrevettem. :) Ment a válasz!
*Bellinda elsattyog csomagolni*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 18 (csütörtök), 15:48 
Betűmániákus

szervusz!

tegnap este röppent egy vélemémy a novelládhoz, gondoltam, jelzek :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 18 (csütörtök), 12:18 
Betűmániákus

Idézet:
Nem csak Eileen lesz benne az új szál, a történet hamarosan elhatárolódik minden magyar saveritus-felfogástól - talán a legtöbb külföldiétől is. Eileent érdekes szereplőnek tartom, sehol nem találtam utalást arra, hogy meghalt volna, így rengeteg lehetőséget látok benne, és remélem, Rowling kitér majd rá a Pottermore-on. Nálam fontos szerepet kap az egész történetben, talán még nem látszik igazán a jelentősége. Itt nem csak neki vannak titkai, még fény fog derülni néhány dologra, amikkel remélhetőleg kellően összezavarom majd a kedves olvasókat. :) Próbálom úgy egymáshoz fűzni az információkat, hogy azok több végeredményhez is elvezethessenek. :)

Öhm, most Eileen úgy lesz benne új szál, hogy ő volt anno hitvese Harrynek? Érdekes ez a "nagypapa-reinkarnáció"-dolog, csak fogalmam sincs, hogy fogsz ebből Severitust kihozni. XD Mármint most inkább arról szól az egész, hogy Harry miként jön rá, régen milyen életet élt...? Vagy hogy akarod még mindezt kavarni? :))

Amúgy én is így vagyok vele, hogy nem volt sehol sem utalás, miszerint Rowling megölette volna Eileent, így nálam is szerepelni fog egy történetben, mert hát na, kell oda. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 18 (csütörtök), 8:24 
Szárnybontogató

Az új fejezet már olvasható.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=89129&i=1 - itt.
Jövő heti friss elmarad, mert szombaton elutazom egy hétre. :|

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 12 (péntek), 8:44 
Szárnybontogató

Ha valakit érdekelne...
7/2., vagy ha jobban tetszik, a 8. fejezet már olvasható:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=88855&i=1

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 14:19 
Szárnybontogató

Hali az erre járóknak!

Hetedik fejezet bétázás alatt, szerdán feltöltjük - Aidemera segédkezik. :D Gondoltam, adok belőle ízelítőt.
Első:
"- Most pedig magyarázatot várok! – sziszegte Piton. A hangszigetelő bűbáj után, a lumos szó hatására egy lángocska jelent meg a pálcája hegyén, a fiú legnagyobb meglepetésére szinte mégis bevilágította az egész helyiséget. Akkor döbbent rá, hogy a takarítószertárban vannak. – Potter! – csattant fel a tanár. – Nem hallotta, amit az előbb mondtam? Fültisztításra is szüksége van az illemórák mellett?

A fiú egy pillanatig némán, elgondolkozva figyelte a szokásosnál is sápadtabbnak tűnő arcot, majd megszólalt.
- Sajnálom azt, ami az este történt – mondta nagyot nyelve.

- Sajnálhatja is, Potter – dörrent rá a férfi. – De előbb a magyarázatot kérem!

- Én… – egy pillanatra elhallgatott. – Ön… – nem tudta hogyan kezdjen bele."

Második:
- Feltételezésem – adta meg magát a trió harmadik tagja. – Biztos hallottál már a reinkarnációról – kezdett bele, majd a fiú bólintása után folytatta. – Főleg az ázsiai kultúrákban hisznek a lélekvándorlásban, és úgy vélik, hogy a tudatalattinkban elraktározódnak előző életeinkből való emlékeink. A muglik körében egyre népszerűbb az úgy nevezett reinkarnációs hipnózis, aminek során a hipnotizőr segítségével a páciens visszautazhat egy régebbi életébe.

- Ez miféle összefüggésben áll az én álmaimmal? – vonta fel a szemöldökét Harry, próbált gúnyos lenni, de belül egyre kíváncsibb lett. A karosszékben előredőlve várta, hogy barátnője folytassa, amit elkezdett.

- Arra gondoltam, hogy ezek az álmok az előző életed emlékei – folytatta Hermione.

;;) Nos, ennyit akartam. *Bellinda visszavonul pályázatozni, majd fejest ugrik a nyolcadik fejezetbe*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 15:58 
Szárnybontogató

*beoldalog*
Frissítés mégis csak szerdán várható. Elnézést minden olvasótól, csak mostanában felhalmozódtak a dolgaim, és vannak határidős feladataim. Elvagyok havazva, mint Moszkva télen. Megbolondulni nem, picit kikapcsolódni viszont szeretnék.
Viszont, ha valakinek van egy felesleges időnyerője, szólhatna, és kölcsönadhatná. xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 8:21 
Szárnybontogató

Hali! Hetes fejezet első fele olvasható...
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=88576&i=1
Rengeteg munkám van benne, érdekel :S Mindenféle kritikának örülök! :P :D
*visszazuhan a honlapszerkesztés mélységeibe*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 03 (szerda), 18:39 
Szárnybontogató

Különleges hét a mostani... Ugyanis dupla friss érkezik.
Egyébként élek, élek, élek... Csak picit nyakamba szakadt minden. Fejezet szétszedve, Aidemera gyors átnézve - hogy legyen ma friss. Még írok hozzá egy jó oldalt. Egy óra múlva töltök. :P (Bár lehet nem most kéne írni hozzá, amikor a billentyűzetet is alig látom. :oops: )
*visszazuhan a wordbe*
ui.: második rész pénteken-szombaton érkezik

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 02 (kedd), 11:43 
Szárnybontogató

Holnap reményeim szerint érkezik egy új fejezet - gondoltam jelzem. A jó hír az, hogy úgy tűnik, az előzőnél is hosszabb lesz... :P Lehet bontásra is kerül emiatt. :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 29 (péntek), 23:24 
Szárnybontogató

Nos, a hírek:
Felkerült a hatos fejezet a Megfordul a világ című történetemből:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=88300&i=1

Illetve felkerült egy humorosabb hangvételű szösszenet:
Egy rövid történet arról, hogy mi történik, ha a szerelmi bájital hatása alatt álló Ron belebotlik a házvezető tanárába a folyosón. Kéretik nem túl komolyan venni! A történet a hatodik könyv, illetve film alapján íródott.
(Tanulság: Aidemerát és Bellindát összezárni veszélyes dolog ;))
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=88370

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 27 (szerda), 21:52 
Szárnybontogató

Nos, hatodik fejezet engedélyezésre vár. Jó olvasást előre is! :P
*Bellinda eltűnik az éterben*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 27 (szerda), 2:02 
Szárnybontogató

Szép jó reggelt(?)!

A hatodik fejezet - kb 3-4 oldal híján - kész. A hosszra azt hiszem, nem lehet panasz, események is történnek benne sorjában - bár nem fért bele minden, amit terveztem.
(Legviccesebb, hogy az ötödik és a hatodik fejezet egy akart lenni annak idején. :D )
Holnap, illetve ma este, jelentkezem frissítéssel.

Addig is ízelítőnek, és kedvcsinálónak belinkelem ide egy új történetem logóját.

Kép

Bellinda
*visszaül a word elé*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 21 (csütörtök), 6:42 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Az ötödik fejezet már olvasható!
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=87933&i=1
Kíváncsian várom a reakciókat. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 20 (szerda), 19:22 
Szárnybontogató

Hola!
Jelentem, feltöltés megtörtént, még egy engedélyezés hiányzik. Néhány apróság van a fejezet végén, a többi nem készült még el.
Szóval jó olvasást kívánok előre is! Véleményeteket meg szívesen veszem ismét. :D
Üdvözlettel: Bellinda

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 16 (szombat), 15:27 
Szárnybontogató

Hali!

Szerdáig ne várjatok tőlem életjelet, mert nem otthon vagyok. Bár van nálam gép, netem nincs állandóan. Folytatás természetesen érkezik szerdán, plusz egész jól haladok a következő fejezettel is, ami eredetileg az ötödik fejezet vége lett volna, de úgy láttam, túl sok lenne a jóból egyszerre - vagyis rengeteg az információ.
A meglepetések is nagyjából elkészültek. Szóval büszke vagyok magamra. :D

Viszlát szerdáig!

Üdv: Bellinda

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 13 (szerda), 17:56 
Szárnybontogató

OLVASHATÓ! Link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=87645&i=1
A negyedik fejezetet feltöltöttem, még engedélyezésre vár, de addig is szeretnék kedvet csinálni hozzá.
Az emberek általában a hétfőt utálják, a folyosón igyekvő Harry mégis azon gondolkozott, hogy nincs is rosszabb nap a szerdánál. Éppen Sötét Varázslatok Kivédésére tartott két barátja társaságában. Hiába érezte magát ismét kipihentnek, kedvét elrontotta az a tény, hogy Umbridge-dzsal lesz órája, amit mágiatörténet, majd dupla bájitaltan követ.
Ez talán elárulja a hangulatot. :mrgreen:
Ebben a fejezetben Umbridge még a szokásosnál is kíméletlenebb formáját hozza, ami miatt akaratlanul is közelebb hozza egymáshoz a történet két főszereplőjét. Ráadásul Binns óráján Harry álmában megjelenik egy ismeretlen nő, tovább bonyolítva a fiú amúgy sem egyszerű életét.

Kérdésekkel, kritikákkal ne kíméljetek. :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 06 (szerda), 18:33 
Szárnybontogató

Harmadik fejezet már olvasható ;;) Jó szórakozást kívánok! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 05 (kedd), 19:34 
Szárnybontogató

Ha valaki erre jár, jelentem, egyben hazaértem. :mrgreen: Bár legszívesebben máris visszamennék - mondom ezt huszonóra utazás után. :roll:
Rengeteg jegyzetet készítettem a történethez, amiket most wordbe is viszek. A frissítés, az ígérthez híven, holnap este várható.
Remélem ti is annyira várjátok a frisset, amennyire én kíváncsi vagyok a véleményetekre, a fejlemények alakulását illetően. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 02 (szombat), 9:17 
Zöldfülű

Jujjj de jó! Jujjj de jó! erőteljesen tapsikálok :D:D Akkor a jövő hét izgalmas lesz.

Kép
winterwonderlandchallenge.blogspot.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 01 (péntek), 23:25 
Szárnybontogató

Jottem eletjelet adni. Elek, tok jol vagyok, ha tehetnem, haza sem mennek :(:(:( A megfordul a vilag alakul, fejben tok osszeallt, meg jegyzetelek fuzetbe is.
Mindemelett egz ujabb iras jutott eszembe, nem egy megszokott parossal - bar utobbi megszuletesenel Aidemera szinten babaskodott, megigertette, megirom. :) Jovo heten remelhetoleg az is felkerul majd.
Hja... folytatas - mielott elfelejtenem - szerdan varhato.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 25 (szombat), 1:20 
Szárnybontogató

Jöttem helyzetjelentést tartani. :roll:
Az eredetileg negyedik fejezetnek szánt részt összevontam a harmadikkal, és boldogan tudatom: fél oldal híján kész az új, negyedik fejezet. :D
Utóbbit még ma - izé most hajnalban - befejezem, mert reggel már nem lesz rá időm a futkosás mellett. :) Frissítés érkezik szerdán, amiért hálám örökké üldözni fogja Aidemerát. *ölel*
Ennyit szerettem volna még.

Egyébként úgy be vagyok zsongva az úttól, lassan attól tartok, hogy aludni sem tudok majd. :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bellinda blogja - Olvasók ellen elkövetett merényleteimről
HozzászólásElküldve: 2011 június 24 (péntek), 8:36 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Gondoltam, létrehozok egy ficblogot, ahol értesülhettek a várható frissítésekről, illetve arról, hogy haladok a történettel.
Kérdezni nyugodtan lehet, válaszolok is, amennyiben a válasszal nem spoilerezek. ;)

Üdv: Bellinda ;;)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bellinda 2012 február 21 (kedd), 21:50-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 37 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra