Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 08 (hétfő), 22:42

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4900 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 98  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 22 (hétfő), 16:08 
Billentyűzetgyilkos

irisz26 írta:
Dracy írta:
Én ma reggelre fejeztem be a Da Vinci-kódot. Meg megyek este megnézni a moziban. Jó kis könyv, de csak akkor kezd el olvasni, ha nagyon sok időd van, mert szerintem letehetetlen :) Bár, kinek mi tetszik, számomra nagyon sok könyv letehetetlen :)
A Da Vincivel csak az a baj, hogy Dan Brown kinyírta azt az egyetlen szereplőt, akivel szimpatizáltam :evil:
:) Én tegnap láttam a filmet, és nagyon tetszett! Az alapján a könyv is tök jó lehet.... csak időm az nincs túl sok. :( De sebaj! olvastam már így ki könyvet viszonylag hamar... majd elviszem a suliba, és ahelyett hogy megállás nélkül beszélnék, olvasok. :D XD

A szád eközben is járna, ebben biztos vagyok :-D Vagy... énekelnél :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 22 (hétfő), 14:34 
Tollforgató

Dracy írta:
Én ma reggelre fejeztem be a Da Vinci-kódot. Meg megyek este megnézni a moziban. Jó kis könyv, de csak akkor kezd el olvasni, ha nagyon sok időd van, mert szerintem letehetetlen :) Bár, kinek mi tetszik, számomra nagyon sok könyv letehetetlen :)
A Da Vincivel csak az a baj, hogy Dan Brown kinyírta azt az egyetlen szereplőt, akivel szimpatizáltam :evil:
:) Én tegnap láttam a filmet, és nagyon tetszett! Az alapján a könyv is tök jó lehet.... csak időm az nincs túl sok. :( De sebaj! olvastam már így ki könyvet viszonylag hamar... majd elviszem a suliba, és ahelyett hogy megállás nélkül beszélnék, olvasok. :D XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 22 (hétfő), 14:26 
Fanficbúvár

irisz26 írta:
D Én Jókaitól a Szegény gazdagokat olvastam még.... de már elég volt a Jókai-könyvekből. XD Most elkezdem majd a Da Vinci-kódot, meg a politikai könyvecskéimet olvasom tovább. :x XD :D
Szegény lelkibeteg SzöJö :P Ugye már nem stresszeled magad miatta? ;-) Nincsenek álmatlan éjszakáid? :D XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 22 (hétfő), 14:19 
Tollforgató

SzJ írta:

Keblemre cimbora! :)) Misi egy töketlen alak! Viszont én a kőszívűt egy éjszaka alatt olvastam el (ez konkrétan a kőszívűből írandó témazáró előtti éjszaka volt :#-) ) és baromira nem tetszett. Mint ahogyan eddig egyetlen Jókai-regény sem. Ami kicsit gáz, tekintve, hogy róla nevezték el a giminket, úgyhogy orrba szájba Móric bácsi van :(( 8-} :roll: A kötelezők közül én az Egri csillagokat imádtam! Először másodikban olvastam, totál önszorgalomból. Emlékszem, a nagymamám kb 50 éves kötete volt, aminek a helyesírása sokban eltért a maitól, és amikor visszamentünk másodikba nyári szünetről tollbamondást íratott velünk a "tantónéni". Az egyik szó a pajzs volt, amit én a lehető legbuzgóbban paisnak írtam, és lelkibeteg voltam hetekig, amiért a tanító néni kinevetett miatta... Anyukám még ma is gyanúsan kunkorodó szájjal utánozza a fájdalmas motyogásomat: Pedig az Egri csillagokban is úgy írták... :D
:D Én Jókaitól a Szegény gazdagokat olvastam még.... de már elég volt a Jókai-könyvekből. XD Most elkezdem majd a Da Vinci-kódot, meg a politikai könyvecskéimet olvasom tovább. :x XD :D
Szegény lelkibeteg SzöJö :P Ugye már nem stresszeled magad miatta? ;-) Nincsenek álmatlan éjszakáid? :D XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 21 (vasárnap), 23:11 
Írópalánta

Na, akkor lefekvés előtt még én is hozzászólok ehhez a témához...

A kötelezők közül nálam a Notre Dame a favorit, amit kicsit lemaradva Az arany ember, Az ember tragédiája és A falu jegyzője követ. Szeretem még Shakespeare-t, Moliére-t... Többre nem nagyon emlékszek most így hirtelen, gondolom azért, mert nem tetszettek annyira. Ja, amit utáltam: Az arany virágcserép. *émelygő gyomrú szmájli*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 21 (vasárnap), 22:02 
Szárnybontogató

irisz26 írta:
Tania írta:
Légy jó-t én elkezdtem, de engem is taszított egyszerűen Misi személyisége. Komolyan mondom, fiú létére, hogy lehet valaki ilyen kis bugyuta, sírós kiskölyök? A 3 éves öcsém kevesebet sír egy hónap alatt, mint Misi egy hét alatt. Nem tetszett. Úgy aránylag el szoktam olvasni a kötelezőket, ami még nem tetszett, az a Kőszívű ember fiai volt. De az azért, mert túl hosszú.
Teljesen egyetértek! A Légy jó mindhalálig, egy sz@r, Misi meg egy nyervogós kis.. szóval valami :D Viszont szerintem a Kőszívű volt a legeslegjobb kötelező :D Még a nyaralásra is elvittem, és amikor két és fél órát rodadtunk a kompra várva, végig azt olvastam XD :D

Keblemre cimbora! :)) Misi egy töketlen alak! Viszont én a kőszívűt egy éjszaka alatt olvastam el (ez konkrétan a kőszívűből írandó témazáró előtti éjszaka volt :#-) ) és baromira nem tetszett. Mint ahogyan eddig egyetlen Jókai-regény sem. Ami kicsit gáz, tekintve, hogy róla nevezték el a giminket, úgyhogy orrba szájba Móric bácsi van :(( 8-} :roll: A kötelezők közül én az Egri csillagokat imádtam! Először másodikban olvastam, totál önszorgalomból. Emlékszem, a nagymamám kb 50 éves kötete volt, aminek a helyesírása sokban eltért a maitól, és amikor visszamentünk másodikba nyári szünetről tollbamondást íratott velünk a "tantónéni". Az egyik szó a pajzs volt, amit én a lehető legbuzgóbban paisnak írtam, és lelkibeteg voltam hetekig, amiért a tanító néni kinevetett miatta... Anyukám még ma is gyanúsan kunkorodó szájjal utánozza a fájdalmas motyogásomat: Pedig az Egri csillagokban is úgy írták... :D

Létezik egy olyan pillanat, amikor kettesben maradunk egy férfival, és ennek mindketten tudatára ébredünk. Ketten együtt, és ez mindig lehetőségeket rejt magában. Belénk hasít egymás jelenléte. Ez zavarhoz, szexhez vagy félelemhez vezethet, pasastól és helyzettől függően. / az egyetlen, az igazi: Anita Blake/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 21 (vasárnap), 20:38 
Billentyűzetgyilkos

PureBloodPrince írta:
Hehe... A fejem fölött a könyvespolcon nekem is Trencsényi Mitológiája van... Meg még egy csomó ókorral foglalkozó régészeti mű, meg a Párhuzamos életrajzok... Ha ez valóban beteges viselkedésforma, legalább nem vagyok egyedül :lol: Most a gimiben amikor vettük az Odüsszeiát, a tanár megkérdezte hogy olvasta-e valaki, és amikor felraktam a kezemet, rákérdezett hogy "azt az unalmas vackot?" :o :lol:

Komolyan? :-D Bár az én tanárom mondaná egy könyvre, hogy unalmas... Ő még a HP-t is elkezdte olvasni, de csak az elsőt, meg a harmadikat olvasta el, ugyanis szegény szerencsétlennek "hajnali kettőkor kell lefeküdnie, mert javít, és hatkor már kel!" 8-|

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 21 (vasárnap), 8:29 
Szárnybontogató

Hehe... A fejem fölött a könyvespolcon nekem is Trencsényi Mitológiája van... Meg még egy csomó ókorral foglalkozó régészeti mű, meg a Párhuzamos életrajzok... Ha ez valóban beteges viselkedésforma, legalább nem vagyok egyedül :lol: Most a gimiben amikor vettük az Odüsszeiát, a tanár megkérdezte hogy olvasta-e valaki, és amikor felraktam a kezemet, rákérdezett hogy "azt az unalmas vackot?" :o :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 21:13 
Sztorihajhász

tesóóó ^^ *ölel*

eddig még egy embert se találtam, aki osztozna az ilyen ókori sztori-mániámban :D

nemrég olvastam egy könyvet, amiben egy mai csaj belecsöppent az argonauták közé (az aranygyapjú-sztoriba) :D asszem ida és az aranygyapjú volt a címe ;) nekem nagyon tetszett :x ajánlom mindenkinek, aki eddig ódzkodott a mitológiától :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 21:10 
Ó-nagy-admin "backstage"

Belldandy írta:
de az örök favorit az odüsszeia. 8 évesen (!) olvastam :D egyszerűen imádom a mitológiai történeteket, a misztikus lényeket, az isteneket, akiket emberi tulajdonsággal ruháztak fel az ókoriak... és ez nem csak a görög, hanem az egyiptomi mitológiára is vonatkozik.

Az Odüsszei azon ritka kötelezők közé tartozott, amit én is elolvastam...

*mitológiamániás*

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 21:07 
Sztorihajhász

én egy kötelezőt utáltam igazán, a kincskereső kisködmönt. a 2. fejezete nekem kész trauma volt 7 évesen.

mai napig megnézem lefekvés előtt, nincs -e egy halált hozó varjú az ágyam végében. (NE röhögjetek, én komolyan rettegek O.o)

a tüskevár szimplán dögunalom volt, viszont az aranyember, az odüsszeia és az antigoné is tetszett ;) meg a kisherceg is :) de az örök favorit az odüsszeia. 8 évesen (!) olvastam :D egyszerűen imádom a mitológiai történeteket, a misztikus lényeket, az isteneket, akiket emberi tulajdonsággal ruháztak fel az ókoriak... és ez nem csak a görög, hanem az egyiptomi mitológiára is vonatkozik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 18:11 
Könyvmoly

Visszatértem, a szakdoga kész, én meg olyan vagyok mint egy zombiiiii... 8-| 8-|

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 17:46 
Tollforgató

Tania írta:
Légy jó-t én elkezdtem, de engem is taszított egyszerűen Misi személyisége. Komolyan mondom, fiú létére, hogy lehet valaki ilyen kis bugyuta, sírós kiskölyök? A 3 éves öcsém kevesebet sír egy hónap alatt, mint Misi egy hét alatt. Nem tetszett. Úgy aránylag el szoktam olvasni a kötelezőket, ami még nem tetszett, az a Kőszívű ember fiai volt. De az azért, mert túl hosszú.
Teljesen egyetértek! A Légy jó mindhalálig, egy sz@r, Misi meg egy nyervogós kis.. szóval valami :D Viszont szerintem a Kőszívű volt a legeslegjobb kötelező :D Még a nyaralásra is elvittem, és amikor két és fél órát rodadtunk a kompra várva, végig azt olvastam XD :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 16:05 
Billentyűzetgyilkos

Reee írta:
Én a Tüskevárnak neki se álltam :D Meg a Szent Péter esernyője $sick azt se olvastam ki..csak úgy mint a Légy jó mindhaláligot se...utáltam, hogy a Misi mindig elsírta magát: 10 oldalaként egy bőgés $sick

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 15:30 
Könyvmoly

Megyek én is, muszáj pihiznem, reggel 11 óta itt ülök a gép előtt és írom a szakdogám... A szemeim már kifolytak, meg a fejem is kockul.
Puszilok mindenkit!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 15:27 
Tollforgató

Nah én elvonulok egy kis ideglevezető gyilkolászni :) PpááPpááá >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 15:19 
Könyvmoly

Lionela írta:
My Girl írta:
jujj Tüskevár... de utáltam :P :P :P

Nem olvastam... :)) :)) :)) :))

De jó Neked :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 15:19 
Ó-nagy-admin "backstage"

My Girl írta:

Nem olvastam... :)) :)) :)) :))

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 15:17 
Tollforgató

Én a Tüskevárnak neki se álltam :D Meg a Szent Péter esernyője $sick azt se olvastam ki..csak úgy mint a Légy jó mindhaláligot se...utáltam, hogy a Misi mindig elsírta magát: 10 oldalaként egy bőgés $sick

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 15:13 
Könyvmoly

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 15:10 
Tollforgató

Lionela írta:
Sokkal jobb olvasni, ha magadtól ülsz le egy könyv mellé, minthogy odaragasztanak...
Egyetértek! Velem a Tüskevárt is úgy olvastatták el, hogy napi 50 oldal.. nyáron. :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 15:07 
Tollforgató

Reee írta:
Nem bírtad a sok bénázást???? :shock: :shock: Mi az a Sivatagon és Vadonban? :oops: :D
Egy tök jó könyv! XD Ezerszer jobb a Micimackónál. :P :D Szerintem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 15:04 
Tollforgató

Lionela írta:
Én imádok olvasni, de ha valamire azt mondják, hogy kötelező azt általában nagy ívben kerülöm. Csak a Robinson-t

Robinson Crusoe? (már nem tudja, hogy kell arni)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 15:03 
Könyvmoly

Ebben abszolút igazad van. Mondjuk én úgy csináltam, hogy az irodalom tanár először elmondta, miről szól a mű, vagy belelapoztam az irodalom könyvbe, és csak akkor olvastam el, ha érdekelt...
Emlékszem Kafkától el akartam olvasni Az átváltozást de az első mondat annyira nem tetszett hogy képtelen voltam rá. Vhogy így van: " K úr egy reggelen arra ébredt, hogy egy hatalmas, ocsmány féreggé változott. "
Hát nem tudom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:58 
Ó-nagy-admin "backstage"

Én imádok olvasni, de ha valamire azt mondják, hogy kötelező azt általában nagy ívben kerülöm. Csak a Robinson-t, az Odüszeát, és az Arany virágcserepet olvastam a kötelezők közül, meg az ilyen rövidebbeket, mint Gogol és társai.

Ja meg a Liliomfit... Azt egyenesen imádtam.

A többi kimaradt az életemből: Se Egri csillagok, se Aranyember, se Anitgoné, se Kisherceg, se társai...

És őszintén szólva nem is hiányoznak. Sokkal jobb olvasni, ha magadtól ülsz le egy könyv mellé, minthogy odaragasztanak...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:57 
Könyvmoly

Én se ismizem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:53 
Tollforgató

irisz26 írta:
Én a Kis herveget nem bírtam elolvasni, mert szerintem nagyon uncsi XD a Micimackót se bírtam, mert nem bírtam benne azt a sok bénázást... XD Én már másodikban is a komolyabbakat olvastam XD :D Sivatagon és Vadonban? Olvastátok? :D

Nem bírtad a sok bénázást???? :shock: :shock: Mi az a Sivatagon és Vadonban? :oops: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:49 
Könyvmoly

Kis Herceg uncsi????
*lefordul a székről* :shock: :shock: :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:48 
Tollforgató

Reee írta:

Heh Kis Herceget 2x is kiolvastam :D De a nagy kedvenc 4ever a Micimackó :))
Én a Kis herveget nem bírtam elolvasni, mert szerintem nagyon uncsi XD a Micimackót se bírtam, mert nem bírtam benne azt a sok bénázást... XD Én már másodikban is a komolyabbakat olvastam XD :D Sivatagon és Vadonban? Olvastátok? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:46 
Tollforgató

My Girl írta:
Télleg a Micimackó:D:D:D:D

meg a Két Lotti:D Lassie hazatér... :D

nekem a Két Lottit mindenki ajánlgatta anno de én nem bírtam :D Lassiet meg egyenesen gyűlölöm :D Bár nem olvastam de a sok bugyuta amerikai sorozat megutáltatta velem :-S :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:43 
Könyvmoly

Télleg a Micimackó:D:D:D:D

meg a Két Lotti:D Lassie hazatér... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:41 
Tollforgató

jan collie írta:
óh, az én kedvencen most már a Macbeth, most azzal szórakozok, miután a Godot-ra várvát elolvastam. gyerekek, annál nagyobb hülyeséget... :shock: na de Will papót sem kell félteni...

csak megnéztem, megvagytok-e :) szija reee :)

meek is vissza. pá my girl, irisz!

*elkullog*
^^ Szija jan.... sok sikert!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:41 
Tollforgató

My Girl írta:
Megvagyunk még, maradhatsz is, persze nem akarunk elcsábítani a tanulás mellől *rosscsont mosoly*
Én Victor Hugot szeretem nagyon, meg a Vörös és Fekete ami nagyon tetszett... na és persze a Kis Herceg. nálam az a legnagyobb kedvenc:)

Heh Kis Herceget 2x is kiolvastam :D De a nagy kedvenc 4ever a Micimackó :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:38 
Könyvmoly

Megvagyunk még, maradhatsz is, persze nem akarunk elcsábítani a tanulás mellől *rosscsont mosoly*
Én Victor Hugot szeretem nagyon, meg a Vörös és Fekete ami nagyon tetszett... na és persze a Kis Herceg. nálam az a legnagyobb kedvenc:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:34 
Fanfic-faló

óh, az én kedvencen most már a Macbeth, most azzal szórakozok, miután a Godot-ra várvát elolvastam. gyerekek, annál nagyobb hülyeséget... :shock: na de Will papót sem kell félteni...

csak megnéztem, megvagytok-e :) szija reee :)

meek is vissza. pá my girl, irisz!

*elkullog*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:33 
Könyvmoly

Én kötelezőkből is csak azt olvastam el, ami tetszett:) Ilyeneket, mint az Odüsszeia kerültem messzirőL:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:32 
Tollforgató

Reee írta:
My Girl írta:

Jaja, melyikre gondolsz?:) Mondjuk sztem nekem eddig kimaradtak az életemből:)

enyémből is..nem igazán izgatnak :-S én szépirodalom párti vagyok :)
Engem meg pont az nem érdekel nagyon XD Magamtól elég keveset olvastam el, csakhát a kötelezők :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:30 
Könyvmoly

Hát, ezek bizots nem voltak az én kezemben.... :oops: :oops: :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:29 
Tollforgató

irisz26 írta:

Konkrétan meik könyvre gondolsz? :D
A Kreml öröksége I.M. Pacepától :D Nekem eddig ez a kedvencem.. most A Viktort olvasom XD[/quote]

A Viktor nekünk is megvan de nem olvastam XD de anyum igen...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:28 
Tollforgató

Reee írta:
irisz26 írta:
:D És a politikai könyveket szereti valaki rajtam kívül? *óvatosan körülnéz* :D

A Kreml öröksége I.M. Pacepától :D Nekem eddig ez a kedvencem.. most A Viktort olvasom XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:28 
Tollforgató

My Girl írta:

enyémből is..nem igazán izgatnak :-S én szépirodalom párti vagyok :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Reee 2006 május 20 (szombat), 14:28-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:27 
Könyvmoly

Reee írta:
irisz26 írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:23 
Tollforgató

irisz26 írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:23 
Tollforgató

My Girl írta:
Oh szintúgy... Munkácsy a kedvenc magyar festőm:)
Azt a könyvet nem olvastam még... Na de itt a nyár:)

Érdemes elolvasni....elég érdekes :) Megyek is egy Munkácsy képtúrára tesómmal :D most hogy elolvatsam a Dallos könyveket muszáj újra látnom a képeket :) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:22 
Tollforgató

My Girl írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:20 
Könyvmoly

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:18 
Tollforgató

My Girl írta:
Pedig nagy jó könyv... Mondjuk a Nap Szerelmese is az egyik kedvencem, annyira szép... *sóhaj*

Igen azóta szerelmes vagyok Munkácsyba :x :D De most a Mesterségem a halál a favorit :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:15 
Könyvmoly

Pedig nagy jó könyv... Mondjuk a Nap Szerelmese is az egyik kedvencem, annyira szép... *sóhaj*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:15 
Tollforgató

Reee írta:
My Girl írta:

Meg lesz az csak borzalmasan lusta vagyok újabban :? :?
Na sebaj... hallom hnap Te is mozizol:)

Aham aham :) alig várom :D bár kár, hogy a könyvet nem olvastam hozzá :-S pedig neki álltam de A nap szerelmese alcsábított tőle :)
Én se olvastam.. de én el se kezdtem XD Mostanában alig olvasok :cry: Pedig régen könyvmániás voltam, és 1-2 nap alatt kiolvastam egyet. :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 20 (szombat), 14:11 
Tollforgató

My Girl írta:

Meg lesz az csak borzalmasan lusta vagyok újabban :? :?
Na sebaj... hallom hnap Te is mozizol:)

Aham aham :) alig várom :D bár kár, hogy a könyvet nem olvastam hozzá :-S pedig neki álltam de A nap szerelmese alcsábított tőle :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4900 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 98  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra