Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 26 (kedd), 14:40

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 506 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Ötletház.
HozzászólásElküldve: 2012 október 10 (szerda), 19:12 
Ó-nagy-admin "backstage"

Eddy_ írta:
Sziasztok!

Nyár óta most jutottam el odáig, hogy válaszolgassak pár felgyülemlett kritikára, és nekem az elég zavaró volt, hogy nem lehet közvetlenül a kritika alatt válaszolni az adott hozzászólásra, csak az íróasztalon belül, ott is kikeresgélni a megfelelőt, főleg, ha már több oldalon vannak kritikák. Pont emiatt halasztgattam ilyen sokáig, mert amikor elolvasom őket, de hulla fáradt vagyok már, a francnak sincs kedve utána nézni, hogy akkor kiét nem válaszoltam még meg... (tudom, lustaság, meg ha már ők veszik a fáradtságot, hogy hagyjanak pár sort, ez fordítva is elvárható lenne, de na... hisztis napom van, bocsánat :D )

Ezzel nem lehetne kezdeni valamit, egy "válaszol" gombot oda rakni, hogy egyből lehessen reagálni? Persze tudom, hogy kicsit komplikáltabb a dolog, mint hogy oda tesztek egy kis gombocskát, de nagyon macerás lenne? Vagy volt már egyáltalán másnak is gondja ezzel? Mert ha csak én hisztizek miatta, akkor már be is fogtam :lol:

Szia!

Ez nem csak téged zavar, minket is, de konkrétan nem megoldható a jelenlegi honlappal. Viszont ha elkészül a Merengő jelenleg folyamatban lévő új rendszere, abban már helyben tudsz majd válaszolni. Sajnos erre konkrét időpontot nem tudok mondani, csak annyit, hogy a közeljövőben várható a dolog.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 október 10 (szerda), 18:52 
Billentyűzetgyilkos

Sziasztok!

Nyár óta most jutottam el odáig, hogy válaszolgassak pár felgyülemlett kritikára, és nekem az elég zavaró volt, hogy nem lehet közvetlenül a kritika alatt válaszolni az adott hozzászólásra, csak az íróasztalon belül, ott is kikeresgélni a megfelelőt, főleg, ha már több oldalon vannak kritikák. Pont emiatt halasztgattam ilyen sokáig, mert amikor elolvasom őket, de hulla fáradt vagyok már, a francnak sincs kedve utána nézni, hogy akkor kiét nem válaszoltam még meg... (tudom, lustaság, meg ha már ők veszik a fáradtságot, hogy hagyjanak pár sort, ez fordítva is elvárható lenne, de na... hisztis napom van, bocsánat :D )

Ezzel nem lehetne kezdeni valamit, egy "válaszol" gombot oda rakni, hogy egyből lehessen reagálni? Persze tudom, hogy kicsit komplikáltabb a dolog, mint hogy oda tesztek egy kis gombocskát, de nagyon macerás lenne? Vagy volt már egyáltalán másnak is gondja ezzel? Mert ha csak én hisztizek miatta, akkor már be is fogtam :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 06 (kedd), 19:40 
Zöldfülű

köszi szépen! :) már be is tettem könyvjelzőnek. :D

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 06 (kedd), 19:36 
Betűmániákus

szervusz!
én ugyan nem vagyok admin, deee... nekem lenne egy frappáns ötletem, ugyanis én állítom össze a kihívás rovatot a Prófétának havi jelleggel, adok egy linket, tedd ki könyvjelzőnek nyugodtan :) http://profeta.muzsalak.hu/?page_id=353
igyekszem a legtöbb pályázatról beszámolni az érdeklődőknek :)

a másik lehetőség, hogy fölkeresed Kyrapert, aki majd fölvesz a facebook kihívás csoportjába :) az oldal korrigálására már nem hinném, hogy van mód.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 március 06 (kedd), 19:27 
Zöldfülű

sziasztok!

bocsánat, nem tudom, jó helyre jövök-e. a lényeg, hogy felmerült bennem, hogy nem lehetne-e a meri főoldalára tenni egy amolyan kihívás értesítő dobozt?
sokan vagyunk, akik nem sokat fórumozunk, vagy épp újak vagyunk a fanfic olvasók/írók között, és nagyon zavaró számomra, hogy a legtöbb kihívásról (amin pl szívesen részt vennék) csak utólag értesülök, mert nem tudom, hol kellene keresnem. viszont amennyire látom-tudom, az adminok legtöbbje vagy ismerője, vagy résztvevője, esetleg épp szervezője az ilyen kihívásoknak, szóval nyilván jobban tudjátok ki, mikor és hol szervez kihívást/versenyt.
szóval nem lehetne valahova (pl. a kategóriák alá) tenni egy szövegdobozt, ahol szerepel hogy mikor milyen kihívások várhatóak és hol?

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 20 (péntek), 12:54 
Billentyűzetgyilkos

P_zsmaPocok írta:
Őőő, helló! Elküldtem, tegnap este, és jó lenne, ha mihamarabb válaszolnátok. Köszönöm. :) És bocsi a nyaggatásért. :/

Ment a válasz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 19 (csütörtök), 19:02 
Zöldfülű

Luna Aurora írta:
Ha elküldöd a fanfic.hu@gmail.com címre, akkor mindannyian látni fogjuk. :)

Őőő, helló! Elküldtem, tegnap este, és jó lenne, ha mihamarabb válaszolnátok. Köszönöm. :) És bocsi a nyaggatásért. :/

Jo Nesbo

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 15 (vasárnap), 12:02 
Zöldfülű

Luna Aurora írta:

Oké. :)

Jo Nesbo

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 15 (vasárnap), 11:54 
Billentyűzetgyilkos

P_zsmaPocok írta:
Luna Aurora írta:
Úgy gondoljuk, semmi akadálya, csak szeretnénk a megjelenés előtt azért egy pillantást vetni rá. :)

Persze, én is úgy gondoltam, csak akkor milyen e-mail címre küldjem?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 15 (vasárnap), 11:42 
Zöldfülű

Luna Aurora írta:
Úgy gondoljuk, semmi akadálya, csak szeretnénk a megjelenés előtt azért egy pillantást vetni rá. :)

Persze, én is úgy gondoltam, csak akkor milyen e-mail címre küldjem?

Jo Nesbo

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 15 (vasárnap), 10:57 
Billentyűzetgyilkos

P_zsmaPocok írta:
Helló adminok! (vagyis főleg ők)

Egy kérésem lenne hozzátok. A történet ott kezdődik, hogy szeretett édesanyám az Észak-Magyarország elnevezésű napilapnál munkálkodik(Borsod megye). Na, és az a helyzet, hogy van egy Sajtó és Tanulás rovatuk, ahol középiskolás diákok irkálnak mindenféle jót. Szóval édesanyám addig-addig nyaggatott, hogy írjak már én is valamit, hogy aztán végül beleegyeztem. De miről írhatnék? Aztán arra gondoltam, hogy mért ne lehetne a Merengőről? Úgy is nagyon sokan szeretik, írnak és olvasnak, így mért ne kerülhetne be az újságba? A lényeg, hogy szeretnék végül is egy bemutató cikket összedobni az oldalról, csak kellene a beleegyezésetek, szóval várom a válaszotokat. (Hát, lehet, hogy nem ide kellett volna ezt írni, de most már mindegy. :D)

Köszi, P_zsmaPocok (ajdi22@freemail.hu)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 14 (szombat), 13:42 
Zöldfülű

Helló adminok! (vagyis főleg ők)

Egy kérésem lenne hozzátok. A történet ott kezdődik, hogy szeretett édesanyám az Észak-Magyarország elnevezésű napilapnál munkálkodik(Borsod megye). Na, és az a helyzet, hogy van egy Sajtó és Tanulás rovatuk, ahol középiskolás diákok irkálnak mindenféle jót. Szóval édesanyám addig-addig nyaggatott, hogy írjak már én is valamit, hogy aztán végül beleegyeztem. De miről írhatnék? Aztán arra gondoltam, hogy mért ne lehetne a Merengőről? Úgy is nagyon sokan szeretik, írnak és olvasnak, így mért ne kerülhetne be az újságba? A lényeg, hogy szeretnék végül is egy bemutató cikket összedobni az oldalról, csak kellene a beleegyezésetek, szóval várom a válaszotokat. (Hát, lehet, hogy nem ide kellett volna ezt írni, de most már mindegy. :D)

Köszi, P_zsmaPocok (ajdi22@freemail.hu)

Jo Nesbo

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 11:32 
Ó-nagy-admin "backstage"

Tavaly láttuk néhányan az új dizájnt, és az általános reakció ez volt: "ÚRISTEN-ÚRISTEN-ÚRISTEN!!! :x :x :x "
Szóval nem kell félni tőle. Szerintem miután megszoktuk, éppúgy szeretni fogjuk, mint a mostanit. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 23:42 
Ó-nagy-admin "backstage"

Jasmine Black írta:
Castiel írta:
Erre én azt csinálom, hogy egy <hr> kóddal teljesen elválasztom a fictől, majd <b></b> kóddal ki is emelem. Többet aligha lehet tenni.
Amiket te kérsz (most nem a tartalmi szűrésre gondolok, hanem a kritikák, kódok, stb.), azok olyan dolgok, amiket a jelenlegi motor már nem enged. Már régóta dolgoznak emberek az új motoron (az új merengőn), ahol minden eddigi dolog, ami zavarta az embereket (üres kritikák, feltörés, stb.), ki lesz javítva. Remélhetőleg.

Új merengőn dolgoznak? de ugye a dizájn marad? :o(bocsi ha off)

Nem, a dizájn is megváltozik majd, de ne aggódj, hagyunk időt nektek elbúcsúzni az általunk is nagyon szeretett dizájntól. Ha visszakeresel a hírek közt, akkor ezt már tavaly ilyenkor is jeleztük, hogy várható lesz ilyesmi. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 24 (szerda), 9:24 
Tollforgató

Castiel írta:
Erre én azt csinálom, hogy egy <hr> kóddal teljesen elválasztom a fictől, majd <b></b> kóddal ki is emelem. Többet aligha lehet tenni.
Amiket te kérsz (most nem a tartalmi szűrésre gondolok, hanem a kritikák, kódok, stb.), azok olyan dolgok, amiket a jelenlegi motor már nem enged. Már régóta dolgoznak emberek az új motoron (az új merengőn), ahol minden eddigi dolog, ami zavarta az embereket (üres kritikák, feltörés, stb.), ki lesz javítva. Remélhetőleg.

Új merengőn dolgoznak? de ugye a dizájn marad? :o(bocsi ha off)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 24 (szerda), 9:16 
Tollforgató

Perselusfan írta:
vadonviki írta:
Sziasztok!
Nem tudom, erről volt-e már szó, ha igen, akkor ezer bocsi.
Ha új motort kap a Meri, abban jól jönne egy feliratkozás jellegű funkció (legfőképpen az íróknál, de ha megoldható, akkor befejezetlen történeteknél is), valami olyasmi, mint a Youtube-on. Sokkal kellemesebb lenne e-mailben, vagy valami rendszerüzenet-félében értesülni a kedvenc írónk, vagy éppen történetünk új feltöltéséről, mint állandóan a ficblogját lesni, vagy az új feltöltéseket.
A másik, hogy arról is jó lenne valami értesítő, ha válaszoltak a kritikádra. Ahogy az író a kritikát várja, a kritikaíró a visszajelzést, és az adott kritikákat sokkal nehezebb áttekinteni, mint a kapottakat. Vagy úgy is jó lenne, ha a rendszer úgyis eltárolja, hogy kitől jött a kritika, már ha az bejelentkezett felhasználó, akkor nála is megjelenne valahol a profilban.
Ha nagyon megvalósíthatatlan dolgokat vetettem fel, akkor bocsi. Egyébként meg köszönjük, hogy van ilyen topic, azaz meghallgattok minket. :D
vadonviki

Ez az ötlet az én fejemben is felmerült, teljes mértékben támogatom az ötletet :). Tényleg könnyebb lenne, ha kapnánk e-mail-t a frissekről.

Xoxo
Perselusfan

szerintem ide azt kellene, amit Gyoka mondott.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 15 (hétfő), 19:11 
Ó-nagy-admin "backstage"

G Lamaro írta:
A Meri tárhelyének email kapacitása így is eléggé leterhelt a regisztrációs és a feltöltésekkel kapcsolatos emailek miatt. Néhány hónapja volt egy néhány napos időszak, amikor túl is terhelődött a robottámadások miatt. Ezért szerintem ez nem lesz megoldható az új motorral sem. Viszont azt már felvetettük, hogy néhány dologról rendszeren belüli üzenettel, vagy felugró ablakkal (mint itt a fórumon az új pü-ről való értesítés) értesíthetné a felhasználót a Meri. Esetleg ezt is bele lehetne venni... :) *nem emlékszik, volt-e pont ez az ötletek között*

Ez utóbbi belső rendszerüzenetes benne van a tervekben. Készül. :)
Lesz ám itt jó világ, meg habzsi-dőzsi! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 11 (csütörtök), 18:01 
Írópalánta

G Lamaro írta:
A Meri tárhelyének email kapacitása így is eléggé leterhelt a regisztrációs és a feltöltésekkel kapcsolatos emailek miatt. Néhány hónapja volt egy néhány napos időszak, amikor túl is terhelődött a robottámadások miatt. Ezért szerintem ez nem lesz megoldható az új motorral sem. Viszont azt már felvetettük, hogy néhány dologról rendszeren belüli üzenettel, vagy felugró ablakkal (mint itt a fórumon az új pü-ről való értesítés) értesíthetné a felhasználót a Meri. Esetleg ezt is bele lehetne venni... :) *nem emlékszik, volt-e pont ez az ötletek között*

Ó, ez is jól hangzik. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 09 (kedd), 19:54 
Ó-nagy-admin "backstage"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 09 (kedd), 18:26 
Zöldfülű

vadonviki írta:
Sziasztok!
Ha új motort kap a Meri, abban jól jönne egy feliratkozás jellegű funkció (legfőképpen az íróknál, de ha megoldható, akkor befejezetlen történeteknél is), valami olyasmi, mint a Youtube-on. Sokkal kellemesebb lenne e-mailben, vagy valami rendszerüzenet-félében értesülni a kedvenc írónk, vagy éppen történetünk új feltöltéséről, mint állandóan a ficblogját lesni, vagy az új feltöltéseket.
A másik, hogy arról is jó lenne valami értesítő, ha válaszoltak a kritikádra. Ahogy az író a kritikát várja, a kritikaíró a visszajelzést, és az adott kritikákat sokkal nehezebb áttekinteni, mint a kapottakat. Vagy úgy is jó lenne, ha a rendszer úgyis eltárolja, hogy kitől jött a kritika, már ha az bejelentkezett felhasználó, akkor nála is megjelenne valahol a profilban.
Ha nagyon megvalósíthatatlan dolgokat vetettem fel, akkor bocsi. Egyébként meg köszönjük, hogy van ilyen topic, azaz meghallgattok minket. :D
vadonviki

Ez az ötlet az én fejemben is felmerült, teljes mértékben támogatom az ötletet :). Tényleg könnyebb lenne, ha kapnánk e-mail-t a frissekről.

Xoxo
Perselusfan

Az álarc mögött
Befejezett!!!!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=93550

Alice hagyatéka - Lisa és Jasper története
Befejezett!!!!

Ha beszélgetni akartok velem bármiről, itt elérhető vagyok:
http://twitter.com/Perselusfan

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 09 (kedd), 11:16 
Írópalánta

Sziasztok!
vadonviki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Kereső
HozzászólásElküldve: 2011 július 31 (vasárnap), 10:45 
Zöldfülű

Idézet:
Egyrészt a keresőmotoron sajnos nem tudunk változtatni, ahhoz a teljes rendszer frissítése szükséges.
Viszont nekem sikerült Adam Lambert történeteket találnom. :) A dolog nyitja, hogy keresésnél beállítod, hogy a leírásokban szerepeljen Adam Lambert. Feltételezem, hogy a teljes szövegben keresett.
Így adta ki az alábbi történeteket:
Fekete szemceruza írta: Selyemmaki
Az utolsó vallomás írta: GlambertLove
A remény hal meg utoljára írta: GlambertLove

Szia!
Köszi szépen:) Amúgy mindenhogy próbáltam keresni, úgy is, hogy leszűkítettem, leírásban is, történet címében is és teljes szövegben is. Mindig ugyan az volt a válasz :(.
Még egyszer köszi a történeteket!

Xoxo
Perselusfan

Az álarc mögött
Befejezett!!!!

Befejezett!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Kereső
HozzászólásElküldve: 2011 július 31 (vasárnap), 10:31 
Billentyűzetgyilkos

Perselusfan írta:
Sziasztok!

Nemrég Adam Lambert történeteket szerettem volna keresni, és mikor beírtam a keresőbe, megdöbbenve láttam, hogy 50-nél több találat van. Ezt nagyon sajnáltam, mert ha 50-nél több van, nem jeleníti meg a kereső. Ezt nem lehetne kiküszöbölni?

Xoxo
Perselusfan

Egyrészt a keresőmotoron sajnos nem tudunk változtatni, ahhoz a teljes rendszer frissítése szükséges.
Viszont nekem sikerült Adam Lambert történeteket találnom. :) A dolog nyitja, hogy keresésnél beállítod, hogy a leírásokban szerepeljen Adam Lambert. Feltételezem, hogy a teljes szövegben keresett.
Így adta ki az alábbi történeteket:
Fekete szemceruza írta: Selyemmaki
Az utolsó vallomás írta: GlambertLove
A remény hal meg utoljára írta: GlambertLove

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kereső
HozzászólásElküldve: 2011 július 30 (szombat), 22:44 
Zöldfülű

Sziasztok!

Nemrég Adam Lambert történeteket szerettem volna keresni, és mikor beírtam a keresőbe, megdöbbenve láttam, hogy 50-nél több találat van. Ezt nagyon sajnáltam, mert ha 50-nél több van, nem jeleníti meg a kereső. Ezt nem lehetne kiküszöbölni?

Xoxo
Perselusfan

Az álarc mögött
Befejezett!!!!

Befejezett!!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 18 (hétfő), 17:44 
Zöldfülű

Castiel írta:

Igen, de van, aki nem veszi a fáradtságot, csak beleírja a végébe és kész.

Ó, értem. Nos, akkor gondolom, nincs mit tenni. :|
Mindenesetre, köszönöm, hogy meghallgattatok! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 18 (hétfő), 12:10 
Betűmániákus

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 18 (hétfő), 11:24 
Zöldfülű

Lilyana írta:
(...) Vannak olyan béták, akik azt is vállalják, hogy nem csak helyesírás szempontjából nézik át a történeteket, de ezzel az a baj, hogy erre nem lehet mindenkit bátorítani, mert nem mindenki alkalmas erre, ha azt is hiszi magáról. Alapvetően itt van a hiba. Erre vmi szűrőt sem lehet kitalálni, mert ez minden esetben abszolút szubjektív, még egy tapasztalt béta sem tud feltétlen szerkesztőként működni (jó, bizonyos szintig persze lehet), de hogy hol van az a határ, amikor még beleszólhat és hol van az, ami már önkényeskedés a bétázottja műve felett. Kezdő íróknál ez külön kockázatos, mert elég egy-két rossz ember kezén átmenniük és vagy egy életre elmegy a kedvük az írástól, vagy ami még rosszabb: rossz tanácsokat kap, amiknek feltétel nélkül hisz. :(
De ha lesz esetleg rá később ötleted, szívesen fogadjuk, mert ez tényleg gond, még ha egyelőre nincs is nagyon jelentős színvonalesés.
A kritikaírással addig is tudsz segíteni, itt van a KK-klub, ők is támogatják az érdemi kritikát, amiből tanulhat az író, noha ez nem kőbe vésett szabály náluk. Lamaro, a klub vezetője úgyis várja a segítő kezeket, meg a lelkesedés fenntartására irányuló ötleteket. :)
És a szószámhatár: mondjuk az elmúlt két évtől kezdve (mintha 2009 végén, 2010 elején lett volna bevezetve, de erre már nem emlékszem rendesen).

Sya!

Igen, értem, elég összetett a dolog, jelenleg annál több/jobb nem jut eszembe, hogy segítek az íróknak és benézek a KK-klubba, valamint ezentúl mindenhová építő jellegű kritikát írok majd (na meg akit tudok erre bíztatok).
Ennél többet egymagam nem tudok tenni, de amint van bármiféle használhatónak titulált ötletem, jelentkezem! :)

Szószámhatár: Jól van, köszi, majd megnézem és elküldöm, ha nem régiek, amennyiben azok, akkor is jelentkezem, hogy ne várj hiába. :)

Tegnap még ezt el akartam mondani (csak teljesen kiment a fejemből): nem tudom, ugyan volt-e róla szó, de szerintem nem ártana, ha az írók a történet végére is tudnának commentet fűzni, mivel rendszerint a fejezetek végén van minden helyzetjelentés vagy egyéb ilyesmi, ami néha elég zavaró tud lenni, mert teljesen egybeolvad a ficcel.

Tényleg remélem, hogy tudtam/tudok segíteni bármiben!

Még egyszer köszönök mindent! ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 18 (hétfő), 10:46 
Ó-nagy-admin "backstage"

sampon írta:
Így hirtelen nem tudok olyan ficceket mondani, de visszakeresem őket és elküldöm, ha nem régi, csak akkor kérlek, mondd meg, mi számít annak. :D

Ami a tartalmi szűrést illeti: igen, sejtettem, hogy ezzel nem nagyon fogtok tudni mit kezdeni, de reméltem, hogy mondjuk a bétáknak lehetne kötelességük figyelmeztetni az írókat, hogy amiről írnak, az esetleg finoman fogalmazva is baromság.
Szerintem az ő felelősségük is az, hogy nektek mit kell felengedni és mit nem. Tudom, hogy ide főleg amatőrök írnak, de ettől függetlenül szerintem lehetne egy szint, amit el kéne érniük. Sajnos a kritkaírók legtöbb esetben mindenre használják a lehetőségüket, csak arra nem, amire szerintem kéne. Persze azzal nincs gond, hogy megköszönik, de ahogy te is mondtad, java részt tőlük is függ, hogy ki mennyit fejlődik. Csak éppen egy-egy "köszi" vagy "folytit" miatt az adott író nem hiszem, hogy bárhová is fejlődni fog. Ha ők nem állítják fel a szintet, akkor ti nem tudtok mit kezdeni, nagyon is jól tudom. De engem speciel rettenetesen bosszant, hogy ez így van. Nem szeretek olyasmibe ütközni, amitől megbotránkozom. Azt is tudom, hogy mindez relatív, de néha olyan sárkányosságokkal találkozom, hogy egyszerűen képtelen vagyok megérteni, ezt valaki miért is tartotta jó ötletnek és hol volt az a másik, amelyik nem szólt neki, hogy ezt ne?

Komolyan szeretnék ez ellen tenni, nemcsak magam, hanem az olvasók valamint az oldal miatt is. Ezen felül az írók is tudnának így fejlődni, ami még inkább mindenki javára válna.

Így szerintem tényleg olyan béták kellenének, akik nem csak a helyesírást javítják. Fogalmam sincs igazándiból, hogy ti mit tudnátok tenni, de azt tudom, hogy egyedül elég kevés vagyok mindehhez (nem mintha én lennék az egyetlen, akit ezek a dolgok zavarnak 8-| ), ezért is írtam nektek.

(Jobb ötlet híján, ma jelentkeztem bétának, szóval remélem, ennyivel tudok majd segíteni.)

Valamint az enteres dologgal egyet értek. Tudom, hogy itt a fórumban megtalálható, hogy melyik html kód mire való, de ha a későbbiekben megoldható volna, akkor a commentbox mellé szerintem a fontosabbak kikerülhetnének az egyszerűség kedvéért.

Az enteres dolognál reméljük nem is lesz szükség majd ilyen kódokra. ;)
Vannak olyan béták, akik azt is vállalják, hogy nem csak helyesírás szempontjából nézik át a történeteket, de ezzel az a baj, hogy erre nem lehet mindenkit bátorítani, mert nem mindenki alkalmas erre, ha azt is hiszi magáról. Alapvetően itt van a hiba. Erre vmi szűrőt sem lehet kitalálni, mert ez minden esetben abszolút szubjektív, még egy tapasztalt béta sem tud feltétlen szerkesztőként működni (jó, bizonyos szintig persze lehet), de hogy hol van az a határ, amikor még beleszólhat és hol van az, ami már önkényeskedés a bétázottja műve felett. Kezdő íróknál ez külön kockázatos, mert elég egy-két rossz ember kezén átmenniük és vagy egy életre elmegy a kedvük az írástól, vagy ami még rosszabb: rossz tanácsokat kap, amiknek feltétel nélkül hisz. :(
De ha lesz esetleg rá később ötleted, szívesen fogadjuk, mert ez tényleg gond, még ha egyelőre nincs is nagyon jelentős színvonalesés.
A kritikaírással addig is tudsz segíteni, itt van a KK-klub, ők is támogatják az érdemi kritikát, amiből tanulhat az író, noha ez nem kőbe vésett szabály náluk. Lamaro, a klub vezetője úgyis várja a segítő kezeket, meg a lelkesedés fenntartására irányuló ötleteket. :)
És a szószámhatár: mondjuk az elmúlt két évtől kezdve (mintha 2009 végén, 2010 elején lett volna bevezetve, de erre már nem emlékszem rendesen).

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 18 (hétfő), 1:35 
Zöldfülű

Lilyana írta:
(...)A mostani feltöltéseknél már egy jó ideje érvényben van a minimális oldalszámos feltöltés, szószámban mérjük: fejezetenként minimum 2000 szó, ha nem novella vagy egyperces. Amikkel találkozhattál, azok valószínűleg régi feltöltések voltak. Vagy ha mégsem, akkor légyszi, küldd el valamelyik adminnak az adott történet linkjét, hogy utánanézhessünk.

A tartalmi szűrő: bár nincsen tényleges tartalmi szűrőnk, vannak történetek, amelyek mégis fennakadnak moderáláskor, mert annyira kezdetlegesek. De ki ítélheti meg, mi a jó és mi a gyenge egy amatőr írói oldalon? Valahogy el kell kezdenie mindenkinek.
A realitással kapcsolatban: ebbe szinte csak egyetlen esetben szólunk bele, ha nemi vagy más erőszak van úgy ábrázolva, hogy az pozitív színben tűnik fel, támogatja az alkalmazását. És persze néha vannak kivételek, amikor gigászi ostobaságot ír valaki, és ez lényeges a története szempontjából. Ennél többet viszont admin nem nagyon határozhat meg, mi egy adott szűrő vagyunk, és nem a mi feladatunk ez, hanem jól írtad, az írók és a béták igényességén kellene hogy múljon. Ez viszont már azt hiszem, nem rajtunk múlik, hanem az olvasók és kritikaírók visszajelzésein. Ha ott van rá igény, előbb-utóbb az írók is kénytelenek lesznek javulni, de a jelenség nem fog megszűnni, hiszen a Meri a kezdő íróknak is publikálási lehetőséget ad.

Köszönöm a gyors választ! :)

Igen, így utólag körbe néztem kicsit és láttam, hogy mit terveztek, szóval ahhoz sok sikert, remélem, minden rendben lesz vele! ;)

Így hirtelen nem tudok olyan ficceket mondani, de visszakeresem őket és elküldöm, ha nem régi, csak akkor kérlek, mondd meg, mi számít annak. :D

Ami a tartalmi szűrést illeti: igen, sejtettem, hogy ezzel nem nagyon fogtok tudni mit kezdeni, de reméltem, hogy mondjuk a bétáknak lehetne kötelességük figyelmeztetni az írókat, hogy amiről írnak, az esetleg finoman fogalmazva is baromság.
Szerintem az ő felelősségük is az, hogy nektek mit kell felengedni és mit nem. Tudom, hogy ide főleg amatőrök írnak, de ettől függetlenül szerintem lehetne egy szint, amit el kéne érniük. Sajnos a kritkaírók legtöbb esetben mindenre használják a lehetőségüket, csak arra nem, amire szerintem kéne. Persze azzal nincs gond, hogy megköszönik, de ahogy te is mondtad, java részt tőlük is függ, hogy ki mennyit fejlődik. Csak éppen egy-egy "köszi" vagy "folytit" miatt az adott író nem hiszem, hogy bárhová is fejlődni fog. Ha ők nem állítják fel a szintet, akkor ti nem tudtok mit kezdeni, nagyon is jól tudom. De engem speciel rettenetesen bosszant, hogy ez így van. Nem szeretek olyasmibe ütközni, amitől megbotránkozom. Azt is tudom, hogy mindez relatív, de néha olyan sárkányosságokkal találkozom, hogy egyszerűen képtelen vagyok megérteni, ezt valaki miért is tartotta jó ötletnek és hol volt az a másik, amelyik nem szólt neki, hogy ezt ne?

Komolyan szeretnék ez ellen tenni, nemcsak magam, hanem az olvasók valamint az oldal miatt is. Ezen felül az írók is tudnának így fejlődni, ami még inkább mindenki javára válna.

Így szerintem tényleg olyan béták kellenének, akik nem csak a helyesírást javítják. Fogalmam sincs igazándiból, hogy ti mit tudnátok tenni, de azt tudom, hogy egyedül elég kevés vagyok mindehhez (nem mintha én lennék az egyetlen, akit ezek a dolgok zavarnak 8-| ), ezért is írtam nektek.

(Jobb ötlet híján, ma jelentkeztem bétának, szóval remélem, ennyivel tudok majd segíteni.)

Valamint az enteres dologgal egyet értek. Tudom, hogy itt a fórumban megtalálható, hogy melyik html kód mire való, de ha a későbbiekben megoldható volna, akkor a commentbox mellé szerintem a fontosabbak kikerülhetnének az egyszerűség kedvéért.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 17 (vasárnap), 23:23 
Ó-nagy-admin "backstage"

sampon írta:
Syasztok!

Valamint én a történeteket - szívem szerint - minimális oldalszámhoz kötném, mert néhol egy-egy teljes fejezet (az az nem drabble) alig éri a wordben mért fél oldalt, ami számomra zavaró.

És - bár tudom, ez lehetetlen - valamennyire az adminokra bíznám, hogy egy-egy fic a realitás talaján maradjon, vagy ezt egy alap követelménynek venném a bétáknál, mivel néha olyan sárkányos dolgokkal találkozom, hogy nem tudom, sírjak vagy nevessek. Tudom, hogy ez az írótól is függ, de nem hiszem el, hogy ne lehetne meggátolni abban, hogy ne publikálja azt, ami egyenesen borzalmas.

Mindezt nem bántásból írom, ezzel az oldal színvonalát szeretném emelni. Akinek nem megy annyira az írás, az gyakoroljon vagy keressen olyan bétát, aki tudja segíteni,ne kerüljön fel minden olyan történet, amiben nincsnek helyesírási hibák, mivel azok elkerülése nem feltétlenül jelenti azt, hogy maga a mű jó volna. Azon felül, hogy az relatív, kinek mi a jó.

(ismét jelezném, hogy frissen regisztráltam, mivel szeretném segíteni azzal az oldalt és az olvasókat, hogy minőségi művek kerülnek fel, ezért ha bármiről is szó volt máshol, akkor az "ötleteimet" kérlek, minősítsétek semmisnek)

Megfontoljuk, amiket írtál, köszönjük a jelzést az OOC-kel kapcsolatban.
A feltörések: a fórumszabályzattól kezdve mindenütt kisregényeket olvashatsz róla, lesz új rendszer a reméljük nem is olyan távoli jövőben, és akkor majdnem teljesen robot- és feltörésmentesek leszünk.
A mostani feltöltéseknél már egy jó ideje érvényben van a minimális oldalszámos feltöltés, szószámban mérjük: fejezetenként minimum 2000 szó, ha nem novella vagy egyperces. Amikkel találkozhattál, azok valószínűleg régi feltöltések voltak. Vagy ha mégsem, akkor légyszi, küldd el valamelyik adminnak az adott történet linkjét, hogy utánanézhessünk.
A tartalmi szűrő: bár nincsen tényleges tartalmi szűrőnk, vannak történetek, amelyek mégis fennakadnak moderáláskor, mert annyira kezdetlegesek. De ki ítélheti meg, mi a jó és mi a gyenge egy amatőr írói oldalon? Valahogy el kell kezdenie mindenkinek.
A realitással kapcsolatban: ebbe szinte csak egyetlen esetben szólunk bele, ha nemi vagy más erőszak van úgy ábrázolva, hogy az pozitív színben tűnik fel, támogatja az alkalmazását. És persze néha vannak kivételek, amikor gigászi ostobaságot ír valaki, és ez lényeges a története szempontjából. Ennél többet viszont admin nem nagyon határozhat meg, mi egy adott szűrő vagyunk, és nem a mi feladatunk ez, hanem jól írtad, az írók és a béták igényességén kellene hogy múljon. Ez viszont már azt hiszem, nem rajtunk múlik, hanem az olvasók és kritikaírók visszajelzésein. Ha ott van rá igény, előbb-utóbb az írók is kénytelenek lesznek javulni, de a jelenség nem fog megszűnni, hiszen a Meri a kezdő íróknak is publikálási lehetőséget ad.

Perselusfan írta:
Üdv megint :D!

Nem tudom, hogy meg lehet-e oldani, de mikor kritikát írok, és enterrel tagolom a mondandómat, elküldés után nem úgy jelenik meg. Ez felettébb zavar, főleg mert elég hosszú volt a mondandóm. Így az íróknak is könnyebb lenne elolvasni :)

Xoxo

Az enter helyére pötyögd be ezt a kódot: <br> :)

Luna megelőzött. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Kritika
HozzászólásElküldve: 2011 július 17 (vasárnap), 23:23 
Billentyűzetgyilkos

Perselusfan írta:

Nem tudom, hogy meg lehet-e oldani, de mikor kritikát írok, és enterrel tagolom a mondandómat, elküldés után nem úgy jelenik meg. Ez felettébb zavar, főleg mert elég hosszú volt a mondandóm. Így az íróknak is könnyebb lenne elolvasni :)

Xoxo

Enter helyett </ br> kód (szóköz nélkül), és új sorba kerül az utána álló.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kritika
HozzászólásElküldve: 2011 július 17 (vasárnap), 22:45 
Zöldfülű

Xoxo

Az álarc mögött
Befejezett!!!!

Befejezett!!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 17 (vasárnap), 19:32 
Zöldfülű

Syasztok!

Azért írok, mert engem rendszeresen zavar, hogyha nincs kint az OOC jelzés és szeretném, ha ezt egy kicsit szigorúbban néznétek, mert sokszor olyanokat olvasok, hogy fogom a fejem. ~x(
Még slashnél is, ahol nyílván nem feltétlenül önmaguk a szereplők.

Itt szeretném még megjelezni, hogy vannak, akik csupán a filmek és nem a könyvek alapján írnak, de nem jelzik sehol. Szeretném, ha ez is kötelességük lenne, azzal együtt, hogy figyelmeztetnek arra is, hogy a könyveket honnan tekintik semmisnek és írják kúrfőből.

A másik pedig, gondolom, ezen dolgoztok, de a feltörés mentesítés, mert nem csak azzal van a baj, hogy valaki ehhez folyamodik, de az üres kritikák borzalmasan idegesítőek az írók számára.
(ha erről volt szó bárhol, akkor bocsi, nem néztem szét, szóval vegyétek úgy, hogy meg se nyikkantam[!])

Valamint én a történeteket - szívem szerint - minimális oldalszámhoz kötném, mert néhol egy-egy teljes fejezet (az az nem drabble) alig éri a wordben mért fél oldalt, ami számomra zavaró.

És - bár tudom, ez lehetetlen - valamennyire az adminokra bíznám, hogy egy-egy fic a realitás talaján maradjon, vagy ezt egy alap követelménynek venném a bétáknál, mivel néha olyan sárkányos dolgokkal találkozom, hogy nem tudom, sírjak vagy nevessek. Tudom, hogy ez az írótól is függ, de nem hiszem el, hogy ne lehetne meggátolni abban, hogy ne publikálja azt, ami egyenesen borzalmas.

Mindezt nem bántásból írom, ezzel az oldal színvonalát szeretném emelni. Akinek nem megy annyira az írás, az gyakoroljon vagy keressen olyan bétát, aki tudja segíteni,ne kerüljön fel minden olyan történet, amiben nincsnek helyesírási hibák, mivel azok elkerülése nem feltétlenül jelenti azt, hogy maga a mű jó volna. Azon felül, hogy az relatív, kinek mi a jó.

(ismét jelezném, hogy frissen regisztráltam, mivel szeretném segíteni azzal az oldalt és az olvasókat, hogy minőségi művek kerülnek fel, ezért ha bármiről is szó volt máshol, akkor az "ötleteimet" kérlek, minősítsétek semmisnek)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Új fejezet
HozzászólásElküldve: 2011 július 16 (szombat), 13:30 
Ó-nagy-admin "backstage"

Perselusfan írta:
Sziasztok!

Lenne egy olyan ötletem, hogy esetleg, mikor a szerző a történethez új fejezetet tölt fel, nem jelenik meg a főoldalon azonnal, hogy frissített, csak akkor, mikor már felengedték a történetet a moderátorok. Nem tudom, ezzel mennyi plusz munka lenne, de nem hiszem, hogy meg kéne változtatni az ellenőrzés szisztémáját, csak az oldalon kéne pár beállítást módosítani.

Így nem kéne olyan tűkön ülve várniuk a szerzőknek meg az olvasóknak, mikor kerül fel a történet. :D

Xoxo
Perselusfan

Szia!

Már régóta ez a tervünk, de egyelőre nincs rá technikai lehetőségünk.
A készülő új merengős rendszerben viszont már feltétlen így lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Új fejezet
HozzászólásElküldve: 2011 július 16 (szombat), 12:47 
Zöldfülű

Sziasztok!

Lenne egy olyan ötletem, hogy esetleg, mikor a szerző a történethez új fejezetet tölt fel, nem jelenik meg a főoldalon azonnal, hogy frissített, csak akkor, mikor már felengedték a történetet a moderátorok. Nem tudom, ezzel mennyi plusz munka lenne, de nem hiszem, hogy meg kéne változtatni az ellenőrzés szisztémáját, csak az oldalon kéne pár beállítást módosítani.

Így nem kéne olyan tűkön ülve várniuk a szerzőknek meg az olvasóknak, mikor kerül fel a történet. :D

Xoxo
Perselusfan

Az álarc mögött
Befejezett!!!!

Befejezett!!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 07 (szombat), 19:17 
Betűmániákus

A spoiler tag hiánya nekem is óriási fájdalom.

Hát, nem tudom. :D Sok fórumon használják azért, de azt neked nem fogom tudni megmondani, hogy leterheli az adatbázist. :D Én csak hmm... "ajánlottam" a dolgot, szerintem beszéljétek meg azzal, aki ezt a fórumot (és az oldalt) szokta fejlesztgetni. :D

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 07 (szombat), 19:13 
Ó-nagy-admin "backstage"

Castiel írta:
Nem akartok a fórumhoz felrakni egy olyan BBCode Boxot, amivel pl. a Youtube videókat megjeleníti? (és egyéb finomságokat is tud)

Pl. ez: http://phpbbhacks.com/download/1059

Hm... Érdekesnek tűnik.
(A spoiler-tag hiánya régi fájdalmam)

Te ezt mennyire ismered? Azaz van olyan fórum, ahol használják?

Nagy kérdés az is, hogy mennyire terheli, lassítja az oldalt, és hogy az adatbázisba belenyúlkál-e.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 07 (szombat), 19:00 
Betűmániákus

Nem akartok a fórumhoz felrakni egy olyan BBCode Boxot, amivel pl. a Youtube videókat megjeleníti? (és egyéb finomságokat is tud)

Pl. ez: http://phpbbhacks.com/download/1059

Kód:
Features:
- Font Type (drop down shows actual preview of font)
- Font Size (drop down shows actual preview of size)
- Font Color (drop down features new colors and preview)
- Justify Align
- Left Align
- Center Align
- Right Align
- Superscript
- Subscript
- Bold
- Italic
- Underline
- Strikethrough
- Text Fade (IE only)
- Text Gradient (IE only)
- Message Box Align Left (traditional)
- Message Box Align Right (Arabic, etc.)
- Marquee Down
- Marquee Up
- Marquee Left
- Marquee Right
- Code
- Spoiler (user must click on link to review text within tags)
- Hyperlink Wizard
- E-Mail Wizard
- Include Webpage Wizard (adds iframe that displays page specified by user)
- Image Wizard
- Flash Wizard
- Streaming Video Wizard
- Streaming Audio Wizard
- RAM Wizard (Real Media audio)
- Ordered List Wizard
- Unordered List Wizard
- Line Break
- Remove BBCode (removes all BBCode tags from selected text)
- Close Tags (closes remaining open tags)
- YouTube
- Google Video

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 06 (péntek), 13:45 
Fanficbúvár

Ó, értem. :D Köszönöm, mindjárt bele is nézek. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 04 (szerda), 12:37 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ha ilyen éves szintűre vagy kíváncsi, HP témában van ilyen: keresd az Arany Főnixet. A Heliopath évente kiosztja.
Az Arany Penna nincs évente, a legutóbbi óta most is 4 év telt el, de annak fényében, hogy mekkorára nőtt a Merengő és a feltöltések száma, szerintem átgondolásra kerülhet még, hogy mondjuk 2-3 évente legyen. Ez nagyban függ majd attól, hogy az adminok mennyire érnek rá a többi program mellett. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 03 (kedd), 9:09 
Fanficbúvár

Kár, pedig igazán megnéztem volna, hogy idén kik a legjobbak a merengőn. Na, sebaj. Köszönöm a gyors választ! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 03 (kedd), 8:57 
Betűmániákus

Biztos, hogy nem. Szerintem még jövőre sem. :) Én már egyszer kérdeztem, de fogalmam sincs, hogy hol. :D

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 03 (kedd), 8:25 
Fanficbúvár

Sziasztok!
Előre is bocsi, ha rossz helyre írom ezt, csak nem tudom, hova is lehetne igazán. Meg lehet tudakolni, hogy idén számíthatunk-e Aranypenna versenyre? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 17:04 
Billentyűzetgyilkos

szerintem a témát lezárhatjuk, nincs akkora kapacitásunk, hogy mi magunk javítsuk az elgépeléseket és a felhasználók se tanulnák meg, hogy azokra is figyelni kell - így parttalan a kérdés

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 17:02 
Zöldfülű

Gaeriel írta:
tényleg nem érted? azért, mert előfordul egy-két elütés, még felengednek egy történetet az adminok, csak szólnak, hogy figyelj rá oda. ha tele van ilyenekkel, akkor jogosan mondhatják, hogy javítsa ki, és töltse fel újra, és ilyenkor nem kéne azért puffogni, mert sokáig tart.

Te nem érted, mit akartam mondani. Nem puffogtam, csak leírtam, hogy idegesített a dolog.
Egyszerűen csak annyit vetettem fel, hogy a félreütéseket lehetne felengedéskor javítani, ha csak pár van, mert akkor tudja, hol van és nem kell keresgetni a levél után. Ennyi. Egyáltalán nem a feltöltésem törlésével volt a gondom, csak annak kapcsán merült fel bennem, amikor a Dumbeldore-okat keresgettem. (Az a típus hiba meg tényleg csak egy véletlen volt, korábbi feltöltésnél nem fordult elő.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 14:22 
Fanfic-faló

Keress bétát. Gépelj lassabban. Szerezd be az Office-t. Vagy az OpenOffice-t. A helyesírás-ellenőrzőkhöz általában hozzá lehet adni szavakat, Dumbledore-t nem fogja magától tudni, de ha egyszer már beállítottad, tud figyelmeztetni, ha csak félreütöttél.

Most példálózhatnék magammal, aki rettenetes írásokat bétázott már, és ugyanígy került ilyen helyzetbe (évekkel ezelőtt), de minek.

Megkérhetsz valakit, hogy nézze át helyetted az irományaidat, de azzal nehezebb fejlődni, mint ha magad vágsz bele.

Sokan kezdik döccenősen, rá fogsz jönni, mi hogy működik a rendszer. vagy nem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 9:06 
A Legnagyobb Fandomvadász

tényleg nem érted? azért, mert előfordul egy-két elütés, még felengednek egy történetet az adminok, csak szólnak, hogy figyelj rá oda. ha tele van ilyenekkel, akkor jogosan mondhatják, hogy javítsa ki, és töltse fel újra, és ilyenkor nem kéne azért puffogni, mert sokáig tart. ha az ember az elején rendesen átnézi, vagy átnézeti valakivel, akkor ez mind-mind elkerülhető.
a típushibákat meg meg kell tanulni, hogy mire figyelj oda, az adminok nem javíthatják ki helyetted. és igen, sokkal tovább tart az ilyeneket kijavítgatni, mint írni egy üzenetet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 8:35 
Zöldfülű

Bocs, hogy azt hittem, hogy pár átjavítás kevesebb munka, mint mindezt megírni egy üzenetben.

Azt tudom, hogy egy feltöltés közbeni hozzáírásnál kimaradt a "-", de nem emiatt vetődött fel bennem a dolog, ezért nem ezt írtam. Lehetett volna a példa az "eyg" is, csak épp Dumbledore-os jutott az eszembe.

Még egyszer bocs a zavarásért és a hülye ötletért.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 30 (szombat), 21:19 
Billentyűzetgyilkos

Millagro Saynor írta:
Csak azért vetődött fel bennem, mert ma tölthettem fel újra az egyik novellám, mert a tizenötből kétszer sikerült Dumbledore helyett Dumbeldore-t írnom. Elég irritáló volt újra beállítani az összes szereplőt.

Szóval én a láthatóan véletlen elütésekre gondoltam, amikor látszik, hogy az író egyébként tudja, hogyan kell leírni, csak egyszer félrenyúlt.

ha kétszer elírod Dumbledore nevét, akkor felengedem azzal a megjegyzéssel, hogy erre figyelj oda és javítsd át őket
én írtam az elutasítót, nem ez volt a fő oka, hanem a névragozás, az nem elütés volt, hanem típushiba

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 30 (szombat), 21:02 
Betűmániákus

Csakhogy az akkor is plusz melót adna az adminoknak - és ha már nálad megcsinálják, akkor másoknál is megkéne. Szóval hiába tűnik "kis munkának" a dolog, hogyha jelentősen több dolga lesz ezzel egy adminnak.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 506 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra