Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 09 (kedd), 17:29

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 59  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 17 (csütörtök), 20:12 
Írópalánta

G Lamaro írta:
Ez goodgirl: Harry Potter és a lelkek harca lesz. :) (Épp most olvasom... :D )

Köszönöm. Remélem azért nem lőttem le semmit. :-D

"Vannak dolgok, melyeket csak az érez, kinek esze, s vannak dolgok, melyeket csak az ért, kinek szive van."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 17 (csütörtök), 19:51 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ez goodgirl: Harry Potter és a lelkek harca lesz. :) (Épp most olvasom... :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 17 (csütörtök), 19:17 
Írópalánta

Hello! Egy olyan történetet keresek, amiben Harryt Perselus segíti, de Dumbledore meghalt. Részletekre ezzel kapcsolatban nem nagyon emlékszem, egy jelentet, vagy lehet, h időben kettő, viszont megmaradt. Haryy egy házba megy (talán Dumledoré) ahol megjelenik az igazgató, és kiderül, hogy él. Valami történik a Roxfortban, és Harry meg Dumbledore egy rakás zsupszkulcsot csinálnak, meg ugyanebben a házban az igazgató párbajozik Harryvel ezzel is képezve őt.
Remélem valaki ráismer erre a történetre, nagyon örülnék neki, már egy ideje próbálok rájönni mi a címe, de sose az, amire gondolok.

"Vannak dolgok, melyeket csak az érez, kinek esze, s vannak dolgok, melyeket csak az ért, kinek szive van."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 15 (kedd), 20:07 
Szárnybontogató

mellons írta:
Kittinkatt írta:
Egy kis segítséget kérnék én is. Szomszédban kértem segítséget Snarry témájú ficekben, amit oly annyira megkaptam, hogy elkezdtem keverni őket XD Azt a történetet keresem, amiben Harry lelépett évekre a csata után, de visszatér, és ledöbben, mert Hermione összeállt Dracóval. Ha jól emlékszem, volt egy gyerekük is, de Ron volt az apa, aki meghalt a csatában. Pitont Harry rángatja ki a mélabújából, meg valami speci képessége is van, mert Voldi hatalma belészállt. Ha valaki meg tudná mondani, mi a címe a történetnek, nagyon hálás lennék :)

Ez az én fordításom.
Hazatérés a címe.

Köszönöm (L)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 14 (hétfő), 21:37 
Billentyűzetgyilkos

Kittinkatt írta:
Egy kis segítséget kérnék én is. Szomszédban kértem segítséget Snarry témájú ficekben, amit oly annyira megkaptam, hogy elkezdtem keverni őket XD Azt a történetet keresem, amiben Harry lelépett évekre a csata után, de visszatér, és ledöbben, mert Hermione összeállt Dracóval. Ha jól emlékszem, volt egy gyerekük is, de Ron volt az apa, aki meghalt a csatában. Pitont Harry rángatja ki a mélabújából, meg valami speci képessége is van, mert Voldi hatalma belészállt. Ha valaki meg tudná mondani, mi a címe a történetnek, nagyon hálás lennék :)

Ez az én fordításom.
Hazatérés a címe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 14 (hétfő), 19:46 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 06 (vasárnap), 11:05 
Zöldfülű

köszönöm :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 05 (szombat), 14:15 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: A laptopomhoz hozzáragadva, honlapot szerkesztve vagy programozva.
Dongo írta:
Ó, és lenne még egy kérdésem :oops: Nem tudja valaki, melyik volt az a fic, amiben Snape tanítja Harryt okklumenciára/legilimenciára, ha jól emlékszem a Grimmauld-téren. Kiderül, hogy Harry eleme a tűz, ezt használja az elméje védelmére. Lupin lakik még velük, a többiekre nem emlékszem. A történetben Harry talál vmi lejárót/pincét/titkos kijáratot, és valahogy (nem emlékszem, hogyan) Voldemorthoz kerül, ahol brutálisan megkínozzák. Emlékszem, hogy, hogy tűkkel bökdösik, majd ki akarják szúrni a szemét, de akkor bekapcsol a védelmi rendszere. Nagyon élénken megmaradt, hogy vijjog benne, hogy tűz, tűz, tűz, és tényleg valahogy megmenekül, bár azt hiszem a szemét sikerült kiszúrni, de ebben nem vagyok biztos. Azután a gyengélkedőre kerül borzasztó állapotban és... eddig tartanak emlékfoszlányaim. Azt hiszem a fanfiction neten olvastam. Ha valaki meg tudn mondani nekem, melyik fanfiction volt ez, nagyon hálás lennék! :-) Azt hittem a Leláncolt Lelkek lesz, de (bár zseniális az is!) nem az, és egyszerűen nem találom. Köszönöm előre is!

Aspen in the Sunlight: Egy páratlan év.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 05 (szombat), 13:50 
Szárnybontogató

Hello! Én régen olvastam egy történetet amiben Piton volt a Roxfort igazgatója ,és az egyik fejezetben az egyik halálfaló aki szintén a roxfortban volt int tanár meg akarja erőszakolni az egyik lányt. Légyszi segítsetek , hogy ez melyik történet volt.?

Valaki segítsen :-( :-( :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 05 (szombat), 13:15 
Zöldfülű

Ó, és lenne még egy kérdésem :oops: Nem tudja valaki, melyik volt az a fic, amiben Snape tanítja Harryt okklumenciára/legilimenciára, ha jól emlékszem a Grimmauld-téren. Kiderül, hogy Harry eleme a tűz, ezt használja az elméje védelmére. Lupin lakik még velük, a többiekre nem emlékszem. A történetben Harry talál vmi lejárót/pincét/titkos kijáratot, és valahogy (nem emlékszem, hogyan) Voldemorthoz kerül, ahol brutálisan megkínozzák. Emlékszem, hogy, hogy tűkkel bökdösik, majd ki akarják szúrni a szemét, de akkor bekapcsol a védelmi rendszere. Nagyon élénken megmaradt, hogy vijjog benne, hogy tűz, tűz, tűz, és tényleg valahogy megmenekül, bár azt hiszem a szemét sikerült kiszúrni, de ebben nem vagyok biztos. Azután a gyengélkedőre kerül borzasztó állapotban és... eddig tartanak emlékfoszlányaim. Azt hiszem a fanfiction neten olvastam. Ha valaki meg tudn mondani nekem, melyik fanfiction volt ez, nagyon hálás lennék! :-) Azt hittem a Leláncolt Lelkek lesz, de (bár zseniális az is!) nem az, és egyszerűen nem találom. Köszönöm előre is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 04 (péntek), 19:39 
Zöldfülű

Havva írta:
Hedwig írta:
Sziasztok. Én lázasan keresem Majmunka: Pandora szelencéje című fordítását. Ha meg tudna vki dobni egy linkkel, azt nagyon-nagyon megköszönném.
Hedwig :roll:

Szia, sajnos már nem tudom, honnan töltöttem le, de elküldtem a citromailes címedre. Remélem, átmegy. :-)

Megkaptam, még1x köszönöm. :-D :o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 04 (péntek), 18:56 
Szárnybontogató

Hedwig írta:
Sziasztok. Én lázasan keresem Majmunka: Pandora szelencéje című fordítását. Ha meg tudna vki dobni egy linkkel, azt nagyon-nagyon megköszönném.

Szia, sajnos már nem tudom, honnan töltöttem le, de elküldtem a citromailes címedre. Remélem, átmegy. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 04 (péntek), 18:45 
Zöldfülű

herika írta:
Dongo írta:
ez egy kicsit (nagyon) off lesz, de nem igazán tudom, hova is kellene írnom :oops: szóval érdeklődni szeretnék, hogy tudja-e valaki, hogy mi történt nimbus1977-tel. anno 2006-2007 táján rendszeresen frissítette zseniális történetét, bele is kezdett a folytatásába, de 5 fejezet után se kép se hang. Általában azért szoktak írni az emberek, ha abbahagyják az írást, de nála semmi. 2007. 12.18-án volt az utolsó frissítés, itt a merin és nagyon szeretném elolvasni a végét :( nem tudja esetleg valaki, hogy máshova nem töltötte-e fel? A fanfiction neten is csak ez az öt van fennt :( Köszönöm előre is!

2009 nyaráról van róla az utolsó hírem. Akkor azt ígérte, hogy mindenképpen befejezi, azóta sajnos nem hallottam róla.

nagyon szépen köszönöm! kár azért az ficért, de végülis az esély még megvan :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 04 (péntek), 14:14 
Zöldfülű

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 28 (hétfő), 21:04 
Szárnybontogató

Hello! Én régen olvastam egy történetet amiben Piton volt a Roxfort igazgatója ,és az egyik fejezetben az egyik halálfaló aki szintén a roxfortban volt int tanár meg akarja erőszakolni az egyik lányt. Légyszi segítsetek , hogy ez melyik történet volt.?

Valaki segítsen :-( :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 27 (vasárnap), 21:51 
Zöldfülű

Megpróbálom megint, mert nem találom hogy valaki is válaszolt volna :(

Ginny egy időnyerővel véletlenül visszamegy a múltba, de ron kiüti a kezéből, és eltörik. Nem tud visszajutni a saját idejébe, összejön Luciussal, és lesz egy gyerekük, Draco. Valami teszt Ginny vérév el hogy tényleg aranyvérű-e, meg Dumbledore is segít.. Ginny és Draco megmentik Lilyt meg Jamest.. Ennyi dereng. Valaki?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 27 (vasárnap), 20:21 
Szárnybontogató

dorina122 írta:
Ashley911 írta:
Kb egy égy éve olvastam egy olyan ficet, ahol Hermione Pitonnál lakik, és kiderül, hogy leukémiás, és Pitonnak is volt egy lánya, aki leukémiában halt meg. Ha ebből valaki felismeri, és tud segíteni, annak köszönöm előre is :)

spekcio15:Black Rose

aaa*-* köszönöm, imádlak :x

La petite fille des chants d'oiseaux,
Qui s'cache au milieu des roseaux

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 27 (vasárnap), 16:11 
Szárnybontogató

Scaramuch írta:
dorina122 írta:
Olvastam egy történetet aikor a végső csata után egy mugli találja meg pitont és otthon ápolja,pitönról kiderül hogy őrző és meg kell védenie a családot. a mugli nő gyerekét féregfark elcsalogatja a szellemszállásra és pitonék utána mennek. ez melyik fic volt?

Szia!
Azt hiszem, ezt a történetet keresed:
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=33159
Banyus: Élet a halál után :)

Ez volt az. Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 27 (vasárnap), 16:02 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Perselus lakosztálya - vagy legalábbis annak a környéke
dorina122 írta:
Olvastam egy történetet aikor a végső csata után egy mugli találja meg pitont és otthon ápolja,pitönról kiderül hogy őrző és meg kell védenie a családot. a mugli nő gyerekét féregfark elcsalogatja a szellemszállásra és pitonék utána mennek. ez melyik fic volt?

Szia!
Azt hiszem, ezt a történetet keresed:
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=33159
Banyus: Élet a halál után :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 27 (vasárnap), 13:08 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 27 (vasárnap), 12:53 
Szárnybontogató

Ashley911 írta:
Kb egy égy éve olvastam egy olyan ficet, ahol Hermione Pitonnál lakik, és kiderül, hogy leukémiás, és Pitonnak is volt egy lánya, aki leukémiában halt meg. Ha ebből valaki felismeri, és tud segíteni, annak köszönöm előre is :)

spekcio15:Black Rose

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 26 (szombat), 23:43 
Szárnybontogató

La petite fille des chants d'oiseaux,
Qui s'cache au milieu des roseaux

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 26 (szombat), 17:27 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 20 (vasárnap), 19:32 
Könyvmoly

Dongo írta:
ez egy kicsit (nagyon) off lesz, de nem igazán tudom, hova is kellene írnom :oops: szóval érdeklődni szeretnék, hogy tudja-e valaki, hogy mi történt nimbus1977-tel. anno 2006-2007 táján rendszeresen frissítette zseniális történetét, bele is kezdett a folytatásába, de 5 fejezet után se kép se hang. Általában azért szoktak írni az emberek, ha abbahagyják az írást, de nála semmi. 2007. 12.18-án volt az utolsó frissítés, itt a merin és nagyon szeretném elolvasni a végét :( nem tudja esetleg valaki, hogy máshova nem töltötte-e fel? A fanfiction neten is csak ez az öt van fennt :( Köszönöm előre is!

2009 nyaráról van róla az utolsó hírem. Akkor azt ígérte, hogy mindenképpen befejezi, azóta sajnos nem hallottam róla.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 20 (vasárnap), 13:30 
Zöldfülű

Igen ez volt az!

Köszönöm szépen! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 20 (vasárnap), 11:45 
Szárnybontogató

Illyria írta:
Sziasztok!

Keresek egy Drarryt és egyszerűen nem jut eszembe sem a címe, sem az írója :oops: ...

Szerintem ez: Heidi: Apja fia

Álmainkban olyan világban járunk, ami csak a miénk. /J.K. Rowling/

Pitonista Boszorka- IEPP mindenekfelett

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 20 (vasárnap), 10:59 
Zöldfülű

Sziasztok!

Keresek egy Drarryt és egyszerűen nem jut eszembe sem a címe, sem az írója :oops:

Arról szól hogy Harry elutazott évekkel ezelőtt egy másik országba mert terhes lett Dracótól. A terhessége alatt elvesztette a varázserejét de aztán a szülés után még erősebb lett.

Aztán az igazgató visszahívja és akkor tudja meg mindenki hogy van egy fia.
Ja a kisfiú is párszaszájú és van egy kiskígyója.

Ha valaki rájönne és beírná a címet, szerzőt azt nagyon megköszönném. :wink:

Üdv.: Illyria

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 20 (vasárnap), 7:18 
Szárnybontogató

Nevotil jól mondta :)
Midnights Prophet - Megoldjuk
köszönöm még egyszer

Tessék kritikát írni: http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=6101

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 19 (szombat), 23:00 
Tollforgató

Erre a történetre én is emlékszem, és én elég kevés SSHG-t olvastam. Arra emlékszem még, hogy a csókjelenet előtt Piton észrevette a lány szemében az aranykarikákat, és ez lett a veszte. Valami ilyen szöveg volt benne. Most mér engem is nagyon érdekel, hogy mi ez, mert idegesít...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 19 (szombat), 15:57 
Betűmániákus

csajmacska írta:
Én ezt tudom mi, nem véletlenül a Reszeltvíz: Erősebbik nem? Annak ez az eleje. :D

Abban egyáltalán nincs néma Piton, sőt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 19 (szombat), 13:19 
Szárnybontogató

ez lesz az, köszi :)
nekem erre a címre csak annyi maradt meg, hogy gyereklopás... :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 19 (szombat), 13:14 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: A laptopomhoz hozzáragadva, honlapot szerkesztve vagy programozva.
erizawa írta:
sziasztok!

sshg, valami olyasmi, hogy piton a gyengélkedőn van és megnémult. Hermione bejár hozzá és mindenki azon dolgozik, hogy végre tudjon beszélni. már egy ideje tud, de nem vallja be, de aztán HErmione rájön, mert lebukik. gyorsan kéééérlek!

ezer hálám :)

Talán: Midnights Prophet - Megoldjuk
Nem vagyok benne biztos, mert csak utánanéztem az AF jelölés miatt, de mintha ebben valami ilyesmi lenne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 19 (szombat), 13:05 
Szárnybontogató

sziasztok!

sshg, valami olyasmi, hogy piton a gyengélkedőn van és megnémult. Hermione bejár hozzá és mindenki azon dolgozik, hogy végre tudjon beszélni. már egy ideje tud, de nem vallja be, de aztán HErmione rájön, mert lebukik. gyorsan kéééérlek!

ezer hálám :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 15 (kedd), 19:10 
Zöldfülű

Sziasztok! Keresem azt a vicces novellát, amiben Voldemortot megöli Sam és Dean Winchester a colttal, mert eltévedtek a díszletek között. Elég "érdekes" a novella, de nagyon jót nevettem rajta. Remélem valaki felismerte, bár régen olvastam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 14 (hétfő), 17:02 
Zöldfülű

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 11 (péntek), 21:36 
Fanfic-faló

Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 11 (péntek), 21:29 
Fanfic-faló

shanon widow írta:
én ilyet dramionéban olvastam :D de ez engem is érdekel :lol:

Időközben sikerült megtudnom, hogy ez egy angol fic, még nincs lefordítva :cry: . Ha megkapom, akkor küldöm a linkjét :), megkeresik majd nekem.

mod. szerk.

És már itt is vagyok a linkkel :lol:
http://archive.skyehawke.com/story.php? ... ont=&size=

Jó olvasást :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 11 (péntek), 21:12 
Betűmániákus

én ilyet dramionéban olvastam :D de ez engem is érdekel :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 11 (péntek), 21:07 
Fanfic-faló

Kyraper írta:
sziasztok:)!

Keresek egy ficet, amiben Draco cicává változik és képtelen visszaölteni az emberi alakját, így cicaként kóborol Roxfortban. Harry talál rá és felviszi a Griffendél toronyba.
Valaki tudja, hogy melyik ez a fic? Előre is köszönöm!

Nem tudom, ez melyik lehet, még nem találkoztam vele, de ha jól és igényesen van megírva, akkor engem is érdekelne! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 11 (péntek), 20:39 
Fanfic-faló

sziasztok:)!

Keresek egy ficet, amiben Draco cicává változik és képtelen visszaölteni az emberi alakját, így cicaként kóborol Roxfortban. Harry talál rá és felviszi a Griffendél toronyba.
Valaki tudja, hogy melyik ez a fic? Előre is köszönm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 09 (szerda), 18:10 
Szárnybontogató

Septimius Severus írta:
Septimius Severus írta:
Egy snarryt keresek.

A sztori szerint Perselust börtönbe vetik 10 évre. Harry egy idő után látogatni kezdi, és egészen jól összehaverkodnak.
Potter barátunk egyre több dolgot kiharcol Perselusnak a Minisztériumtól.
Egy idő után azonban észreveszi, hogy Pers nem nagyon bírja a dutyit, ezért bepipul, és azt mondja a Minisztériumnak, h beleszeretett, csakhogy kihozza. Ehhez azonban azt a feltételt kötik, h össze kell házasodniuk...

Ennyit tudok róla. Valaki ismeri talán? Esetleg?:D

SENKI?:(

Tira16 már válaszolt neked. Herika: Nélkülözhetőek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 09 (szerda), 17:52 
Sztorihajhász

Septimius Severus írta:
Egy snarryt keresek.

A sztori szerint Perselust börtönbe vetik 10 évre. Harry egy idő után látogatni kezdi, és egészen jól összehaverkodnak.
Egy idő után azonban észreveszi, hogy Pers nem nagyon bírja a dutyit, ezért bepipul, és azt mondja a Minisztériumnak, h beleszeretett, csakhogy kihozza. Ehhez azonban azt a feltételt kötik, h össze kell házasodniuk...

SENKI?:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 09 (szerda), 12:35 
Fanficbúvár

mellons írta:
Ezt herika írta, ha jól emlékszem. ÉS nem a legutóbbi, V. WS-re, hanem amin előtte vett részt. Azért írom így körbe, mert a címre viszont nem emlékszem. :)

Köszönöm, így már megtaláltam. :-) Herika: Élni? Túlélni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 09 (szerda), 9:35 
Billentyűzetgyilkos

Ezt herika írta, ha jól emlékszem. ÉS nem a legutóbbi, V. WS-re, hanem amin előtte vett részt. Azért írom így körbe, mert a címre viszont nem emlékszem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 09 (szerda), 9:32 
Fanficbúvár

Keresek egy Snarryt. Emlékeim szerint az egyik WS-ra készült. AU történet, Voldemort nem öli meg a Potter házaspárt, hanem elrabolja Harryt, és a saját fiaként neveli fel. Természetesen nem veszti el a testét, így győz, ő uralja a varázsvilágot, Harry pedig abban a hitben él, hogy a fia és utódja. Természetesen mardekáros.
Piton Harry nevelője. A történet elején Harry 19 éves, két éve együtt van Pitonnal, Voldemort most dönt úgy, hogy véget vet a dolognak. A történet közben Harryék összevesznek, mert Piton - hogy titkolja érzéseit - úgy állítja be, mintha csak a szex miatt lenne együtt Harryvel.
Egy ponton Harry találkozik Dumbledore-ral, Sirusszal és Jamesszel, megtudja az igazságot, és feltételezem, hogy átáll a Rend oldalára, de eddig nem jutottam el. (Ja, Piton persze kettős ügynök.)
Majdnem az egészet olvastam, csak az utolsó fejezet hiányzott, asszem. Most meg nem találom, mert sem a cím, sem a szerző nem jut eszembe... :oops: Biztos van, aki emlékszik, légyszi adjon egy kis útmutatást! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 03 (csütörtök), 21:24 
Szárnybontogató

Sziasztok!
El tudná valaki küldeni little beloved-tól a Denial-t angolul? havva.976@gmail.com a címem. Sajnos nem mentettem le időben. :-(
Nagyon hálás lennék!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 01 (kedd), 23:44 
Sztorihajhász

Köszi a választ, de fogalmam sincs, én nem olvastam, csak közvetítő vagyok.:D Majd megkérdezem az illetékest egy barátságosabb időpontban.XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 01 (kedd), 22:59 
Zöldfülű

Septimius Severus írta:
Egy snarryt keresek.

Szia!

Ő lenne az?
herika: Nélkülözhetőek
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=80342

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 01 (kedd), 20:07 
Sztorihajhász

Egy snarryt keresek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 01 (kedd), 19:37 
Betűmániákus

Tombgirl írta:
Szerintem Aya: Rose of Pain-je lesz a befutó. :) - köszi

Sejtettem, hogy többet keverek... Sziklaszív is jónak tűnik, lehet, hogy terhes ficként ez maradt meg bennem. :D

Dramione terhes ficeket még szívesen olvasnék, ha van vkinek ötlete... (<- oké, ez másik topic, de pls ne vágjatok ki innen XD)

Akkor rendben. örülök, ha jó tippet adtam :)

Mione - Karácsonyi történet

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 59  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra