Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 24 (péntek), 1:23

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 08 (hétfő), 14:32 
Szárnybontogató

<i>"Egy reggel Féregfark éppen pirítóst vajazott a Nagyúrnak, miközben az a zuhany alatt énekelgetett. Észveszejtően borzalmas énekhangja betöltötte a kis lakás minden zugát...
'Itt az élet hurrikán,
Mert ez Hapburg.
Laserjet és éroplán,
Ez mind Hapburg.
Dagobert bácsi, kacsamesék
Duck Tales! Uuh,
Sok izgalmat, élményt, rejtélyt átélsz, uuh,
Míg őserdőn, tűzön, vízen átérsz.
Kövesd a szíved bajban, vészben,
Félned nem kell ezt tartsd észben,
De ha félsz, nézd csak meg a Duck Talest! uuh"</i>

<i>- Mi a neved furilény?
- Szméagol - mondta a fura.
- Mi?! - értetlenkedett a öt főhős.
- Szmé-a-gol - tagolta a gülüszemű.
A Sötét Nagyúr egy ideig töprengő arcot vágott, majd lehajolt a lényhez.
- Mondd csak, Szmötyi. Milyen drágaságról hablatyoltál össze-vissza? Mit loptak el tőled?
- Egy gyűrű mind fölött, Egy gyűrű kegyetlen, Egy a szötétbe szár, bilinc asz Egyetlen.
- Elvették a gyűrűjét? - kérdezte Nott Averyhez fordulva.
- Ellopták gonosz kisz hobbitkák! - kiáltott fel Szmötyi harciasan.
Avery és Nott halk megbeszélésbe kezdtek, hogy kizárják Szmötyi hatalmas füleinek hatósugarát beszélgetésükből:
- A hóbirkák elvették a gyűrűjét.
- A hóbirkákról már én is hallottam. Nagyon gonosz lények. És csúnyák is.</i>

Drachiss. Titanyikk :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 07 (vasárnap), 19:36 
Szárnybontogató

Na, megint itt vagyok, most viszont az a mappán kerül sorra, ahol eleinte nem írtam ki az idézetek forrásait.

,,- Nos, Miss Bulstrode talán új dolgot árulok el magának, de vannak nagyon-nagyon gonosz emberek - Piton egész arckifejezése azt sugallta, hogy ő is ezek közé fog tartozni, ha még egyszer rendbontást tapasztal az órán "

,,Mielőtt leült, még egy utolsó pillantást vetett Pitonra, aki biztatóan rámosolygott, ami viszont meglepett hördüléseket váltott ki a még mindig bámuló diákseregletből."
(Úgy emlékszem, ez az Enahma-trilógiából van)

,,-Mi van Lucifer, csak nem az a baj, hogy nem tudsz most senkit le Sárvérűzni? Vagy talán, hogy nincs itt a sok lelkes talpnyalód? – Mondta Sirius, de meg is bánta, ugyanis a közelben álló szobrok árnyékából Mardekárosok bontakoztak kifele."
(jaj ez tiszta hollywoodi effekt :-D )

,,Piton: Mi az, Potter? Az imádat sérti azt a hatalmas egódat?
Harry: Én legalább megpróbálom elrejteni az egómat!"

,,Piton: Potter kissé kiborult.
Harry: Dehogyis! Én vagyok a nyugalom szigete!!!
Ron: Gyanítom, hogy valaki zátonyra futott."

Neki csak egyetlen kis táskája volt, de azt úgy szorította magához, mintha az élete függne tőle. Harry szívesen elvette volna tőle. [Pitonról…]

Egyébként megnézném, ahogy Sev egy kistáskával mászkál.. kábé mint a Dragon Tamerben Voldemort :D Ez nem női táskaaaaa!! :DD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 06 (szombat), 15:46 
Fanficbúvár

hohóóó akkor én aztat hiszem megyek olvasni! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 04 (csütörtök), 22:40 
Szárnybontogató

Bizony, be van már fejezve, és Lil, meg ilyenek, sőt a Lumoson is fenn van egészben! ;))

(Mikor elkezdtem, nem tudtam, mit vállalok - ugyanis aznap már nem tudtam lefeküdni... végigolvastam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 04 (csütörtök), 19:29 
Fanficbúvár

Zsuhe írta:
Susan Chaostól írta:
...

és én ezt annak idején olvastam! :D már akkoris tetszett. Ebben a történetben szerepel Lil, ugye? imádtam a csajt! :P

csak sajnos, ha jól emlékszem, nincs befejezve a történet! :(

ebben van Lil, és ha emlékeim nem csalnak, be van fejezve.... :-? utánanézek :) ^^

szerk: megtaláltam, ffneten befejezve fentvan ;)

(és bocsánat az offolásért ^^")

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 04 (csütörtök), 18:36 
Fanficbúvár

Susan Chaostól írta:
...

és én ezt annak idején olvastam! :D már akkoris tetszett. Ebben a történetben szerepel Lil, ugye? imádtam a csajt! :P

csak sajnos, ha jól emlékszem, nincs befejezve a történet! :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 04 (csütörtök), 16:20 
Tollforgató

A Fórum alkotása, címe még nincs, több szerző tollából, pár agyament részlet:

[Piton büntetőmunkára küldte Harryt és Dracót],,...Ahogy várta, a két hetedéves jómadár már az osztályteremnél vártak rá, de még nem vették észre, hogy jön. Gyorsan megigazította újonnan vett, fotocellás és tökéletesen működő fogsorát - sajnos eredeti fogai megsínylették a Nagyúr játékait -, felvette legijesztőbb grimaszát és elindult feléjük. "

[bájital baleset után] ,,... A három jelenlévő kábán feküdt a tanterem eltérő pontjain. A balesetért felelős mardekáros az üstök között, a béna griffendéles a földön, tanáruk az egyik fáklyatartón végezte. "

[piton, harry és draco már öregen, a fürdőben]
- Hú, professzor! Most, hogy így jobban megnézem, - szólt hunyorogva Harry, ráncos homlokának bőre szinte eltakarta a szemüveg lencséjét a művelet közben - nem is hasonlít az igazgató úrra. Inkább egy pici, összegörnyedt, szakállas trollra... Vagy huhh... Mazsolára?"

Piton - a mazsola :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 03 (szerda), 20:18 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
Susan Kreber írta:
,
...
(Chaos: Harry Potter és a Sötét Nagyúr) :DDD

=))=))=)) Atyaúúristen xD

Chaos isteni! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 03 (szerda), 17:44 
Billentyűzetgyilkos

Susan Kreber írta:
,,- Hát itt vagy, Potter.

Harry [láthatatlanná tévő köpenyben] összerezzent a hangra, annyira váratlanul érte. Piton állt mögötte, összefűzött karral, és unottan az eget fürkészte.

- Honnan tudta, hogy itt vagyok? – kérdezte Harry őszinte csodálkozással, teljesen kizökkenve a gondolataiból. A Tekergők Térképét nem találhatta meg: mágikusan el volt rejtve a ládájának mélyén. A férfi ekkor szinte meglepetten a hang irányába fordította a tekintetét, és lassan elhúzta a száját.

- Nem tudtam – mondta ördögi vigyorral – Csak néhol megálltam, és elmondtam ezt mondatot. Egy griffendélesnél az ilyen trükkök mindig bejönnek.

=))=))=)) Atyaúúristen xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 03 (szerda), 17:32 
Szárnybontogató

Ehhe, jobb napokon én is délutánonként ébredek :D

Találtam még párat (nem is igaz, szépen el vannak raktározva és sorszámozva xDD)

,,Harry a döbbenettől mérgesen nézett rá. - Ilyen utálatosnak született, vagy órákat vett valahol?
- Hosszú évek gyakorlata, Mr. Potter!- kiáltotta vissza Piton.
- Utálom!
- Jó! Az életem teljes! Még egy Griffendélest megtanítottam az utálatra. Hogyan fogom valaha is túlszárnyalni önmagam?"
(Christal Phoenix: A házasság köve – ford.)

,,Ha reggel tudta volna, hogy a napot Harry Potter házastársaként végzi, fel sem kelt volna."
(ugyanott)

,,- Istenem, Harry - rázkódott meg Dean. – Nem tudom elképzelni, hogy bírod ki. Azzal a… azzal a… szeméttel élni!
- Ennyit a takarodó további megszegéséről – mutatott rá Seamus. – Most már biztosan elkap."
(és ugyanott)

,,Nem sok kísérletező kedvű bájitalmester rohangál a világban, hisz azok nem is élnek sokáig…"
(banjuli: Többé már nem ellenségek)

,,- Hát itt vagy, Potter.

Harry [láthatatlanná tévő köpenyben] összerezzent a hangra, annyira váratlanul érte. Piton állt mögötte, összefűzött karral, és unottan az eget fürkészte.

- Honnan tudta, hogy itt vagyok? – kérdezte Harry őszinte csodálkozással, teljesen kizökkenve a gondolataiból. A Tekergők Térképét nem találhatta meg: mágikusan el volt rejtve a ládájának mélyén. A férfi ekkor szinte meglepetten a hang irányába fordította a tekintetét, és lassan elhúzta a száját.

- Nem tudtam – mondta ördögi vigyorral – Csak néhol megálltam, és elmondtam ezt mondatot. Egy griffendélesnél az ilyen trükkök mindig bejönnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 31 (vasárnap), 16:01 
Fanficbúvár

Susan írta:
...

=)) =)) =))

bár ezt:
SK írta:
,,kiderült, hogy szobatársaim is lesznek. Csak, hogy szép legyen az élet, nem mások, mint "én-vagyok-a-világmindenség-közepe" Potter, és "hol-egy-csaj-a-közelben" Black. Miért ver az Isten?? Pedig régen még templomba is jártam, feltörni a perselyt."

el kellett olvasnom párszor, h leessen, így ébredés után (igen, du 5kor ébredés után!) talán az a szám nem is olyan sok! :) :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 30 (szombat), 16:36 
Szárnybontogató

És ezt még muszáj:

[iskolai kiránduláson:]
- Akkor elmondom a szabályokat! – erősítette fel Piton varázslattal a hangját, hogy túlharsogja a zsivajt. – Minden tilos! – közölte, majd, mint aki jól végezte a dolgát, visszahuppant a helyére.
(Lillia_hun: Kitaszítva)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: továbbá
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 30 (szombat), 16:33 
Szárnybontogató

Heh, még van itthon egypár:)

[Snape:]
,,Kétszáz pont a Hugrabugtól, Miss Brown – mordult az üres szobára –, meg a jobb karja, meg az elsőszülött gyermeke! "
(Nimori: Pandora szelencéje)

,,kiderült, hogy szobatársaim is lesznek. Csak, hogy szép legyen az élet, nem mások, mint "én-vagyok-a-világmindenség-közepe" Potter, és "hol-egy-csaj-a-közelben" Black. Miért ver az Isten?? Pedig régen még templomba is jártam, feltörni a perselyt."
(Eszter91: Piton a táborban)

,,Az otthonos hangulat érdekében a falakat mardekáros és griffendéles zászlók díszítették. Vagyis a Mardekáré díszítette, a Griffendélé meg rondította."
(Eszter91: Piton a táborban)

[Sidney és Draco beszélgetése]
,,- Kávé – felelem, elfojtva magamban bárminemű ellenérzésem kinyilatkozatását. Mikor látom a kérdő pillantását, folytatom. – Egy mugli ital, ami felélénkít. Bár nem a legegészségesebb, de legalább ébren tartja az embert egy hosszú és fárasztó nap után.
- Miért akarnék ébren maradni egy hosszú és fárasztó nap után?"
(Spirit Bliss – Feltétel nélkül bízni)

[Voldemort:]
,,Egyszer, mikor még az árvaházban lakott, kirendelték őket nyári szünetben egy ilyen közhasznú munkára. Valami árkot, vagy mit kellett volna ásni… Természetesen ott is ő volt az egyetlen, aki két óra hossza után elájult. Az orvos, aki megvizsgálta, azt mondta, hogy vérszegény és nem eszik rendesen. Ő rábólintott a diagnózisra, de közben arra gondolt, hogy egy héttel egy horcrux megalkotása után, valószínűleg senki nem bírna árkot ásni."
(Charon: Ahogyan ők)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: idézetek
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 30 (szombat), 16:17 
Szárnybontogató

Úgy emlékszem, ezek Triloxék többszerzős szerepjátékszerűségéből vannak :)

,,A kiszolgáltatottság átka alatt a kócos boszorka bevallott mindent, miszerint Piton járt itt nemrég Bella társaságában. Lucius komoran hallgatta a lányt, és kezdte baromira unni, hogy a háza, amit erős bűbájok védtek a hívatlan betolakodók ellen, már lassan nagyobb forgalmat bonyolít le, mint a 9 és &frac34; vágány szeptember elsején."

,,- A rossz hír az, hogy Piton nem száll le rólad.
- Kösssz, Hermione! És akkor mi a jó hír? Hogy öngyilkos lesz két héten belül?!"

,,- Sokat tud, de nem eleget, Granger – felelte higgadtan a tanár, amikor a lány befejezte a cseppet sem hízelgő szónoklatot.
- Azt hiszem, van elég időm mindent megtanulni. ÉN fiatal vagyok."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 28 (csütörtök), 17:38 
Fanficbúvár

Theia írta:
2. Ez a csoda az életem! [...] Ahogy felülök a seprűre, elrugaszkodom a földtől, a hajamba belekap a hűvös, őszi szél. Aztán felrepülök, behunyom a szemem, és élvezem a fülembe süvítő szél csilingelő hangját…
- Aztán felébredsz a gyengélkedőn, ahová súlyos gurkó okozta sérüléssel,
jutottál be [...]

7. "Elment az eszed?
- Lehet, de az enyém vissza szokott jönni [...]

=)) =)) =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 26 (kedd), 16:28 
Zöldfülű

Sziasztok!

Én is hoztam pár idézetet:

1. "- Hidd el, nekem sem öröm, hogy veled kell ezt az egészet csinálnom, de nem szeretném, hogy e helyett a tárgy helyett téged hajkurásszalak. Próbáljunk meg együttműködni!

- Én együttműködök. Hagyom, hogy keresgélj - morogta Piton.

- Ne légy cinikus! – kérte a lány.

- Genetika."

2. "Szerintetek mire írjam ki a kviddics válogatást? – huppant le délután a klubhelyiségben, barátai közé James.

Dawn feltérdelt, és egy nyuszit utánozva fülelni kezdett.

- Hallod, Ágas? Ez az érdeklődés szele. Azt mondja, „a barátaidat nem érdekli a kviddics, és ha kedves akarsz lenni velük, nem firtatod ezt a témát”.

- Vajon a barátaimnak mondhatom azokat, akik nem érzik át, hogy a létem egyenlő a kviddiccsel? – sóhajtott James színpadiasan. – Ez a csoda az életem! – állt fel, és a plafonra meredve tovább szónokolt. – Ahogy felülök a seprűre, elrugaszkodom a földtől, a hajamba belekap a hűvös, őszi szél. Aztán felrepülök, behunyom a szemem, és élvezem a fülembe süvítő szél csilingelő hangját…

- Aztán felébredsz a gyengélkedőn, ahová súlyos gurkó okozta sérüléssel, jutottál be – csóválta a fejét Sirius, mire a többiek nevetőgörcsöt kaptak.
"

3. "- Hol lehetünk, hogy ilyen idő van? – kérdezte Aurora, miközben az erdő felé vágtató Pitonnal próbált lépést tartani.
- Északon.
- Pompás, nem kaphatnék esetleg kicsit pontosabb információt is?
- Eltaláltad.
.....
- Miért vagy ilyen cinikus? – kérdezte Aurora felvont szemmel Pitont, mikor beértek az erdőbe.
- Csak.
- Miért jöttünk az erdőbe?
- Nem kenyerem a szóismétlés."

4."
- Igaz, hogy Draco meghalt? – kérdezte sírva Pansy.

- Nem, csak…

- Emlegetett engem mielőtt meghalt?

- Mondom, hogy…

- Legalább megcsókoltad a nevemben?

- De nem halt…

- Istenem, mikor lesz a temetése?

- ELÉG! MONDOM, NEM HALT MEG!!!"

5."- Elejtette a pálcáját – vágott közbe Harry. – Azt hitte, kihasználja, hogy maga fegyvertelen.
- Így igaz – kuncogott a professzor.
- Mi lett volna, ha megteszi? – bukott ki Malfoyból
Dumbledore úgy nézett rá, mintha ostobaságot kérdezett volna.
- Természetesen itt lettetek volna ti. Nyílván nem hagytátok volna, hogy megtegye.
- Nyílván… - dörmögték mindketten."

6."- Az egoizmusról te is tarthatnál előadást! – mondta kissé emelt hangon Malfoy. – Első pont – kezdte affektálva -, véssünk a homlokunkra egy villám alakú ragyát! Második: Hitessük el a világgal, hogy íme, itt a kiválasztott! Harmadszor: Várjunk, hogy jöjjön a sok marha, és el is higgye, majd istenítsen!
- Most mondd meg! – sóhajtott Harry. – A legnagyobb marha nem jött el isteníteni! Pedig annyira vártam rá, hogy a kedvéért megtanultam trollul."

7."Elment az eszed?

- Lehet, de az enyém vissza szokott jönni – vágta rá a lány, majd azért bekapcsolta a talárja csatját, nehogy valami véletlen folytán leessen.

- Ha nem lennél mardekáros, ezért levonnék minimum száztíz pontot.

- Miért pont száztíz? – értetlenkedett Hermione.

- Száz az előbbiért, és tíz ezért a kérdésért "

8. "Olvasd fel azt a listát! – bökött Harry a Malfoy zsebéből kilógó pergamenre. – Csak megtudhatom, mik derülnek ki rólam, és a rendről.

- Rendben – húzta elő a tekercset Draco. – Nos, az első tudnivaló, hogy a Weasley lány fontos neked. Ezt még a vak is látja – dörmögte. – Második: Van egy beépített emberetek a vérfarkasok között. Komoly? Biztos az a Lupin. Harmadik, csak tizenhét éves korodig állsz védelem alatt a nénikédéknél. Ezek unalmasak. Na, ez már jó! Potter minden bizonnyal alva jár éjszakánként.

- Mi?! – hajolt felháborodva a papír fölé Harry.

- Na, jó ez nincs rajta."

Ezek Clytia írásaiból vannak :) Most ez friss nálam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 05 (kedd), 13:03 
Billentyűzetgyilkos

jaj úgy szeretem ezt a történetet XDDD meg ezt a konyhát is : DD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 28 (hétfő), 14:00 
Fanficbúvár

Harry Potter [...] épp a hűtőt bámulta, azt remélve, hogy majd varázslatos módon megjelenik valami finom, ízletes ennivaló. A hűtő azonban egyáltalán nem hallgatott rá.Szó szerint.
- Hányszor mondjam még el, hogy nem fogok kaját csinálni te lusta seggfej – csattant fel a berendezés.

- Na most kenyérpirító – mondta a lehető legnyugodtabb hangon. – Itt ez a két szelet kenyér. Ha nem bánnád, akkor…
- Ó, az EMBERISÉG! – sírta a kenyérpirító. – MIÉRT? Miért vagytok olyan KEGYETLENEK? Miért kértek arra, hogy MEGKÍNOZZAM az ártatlan KENYERET?
- De hisz a kenyér nem is élő! Nem érez semmit! Nem tudnád csak…
- Hogy te milyen ÉRZÉKETLEN vagy. Milyen KEGYETLEN. Nem elég neked, hogy MEGESZED? Apró darabokra téped a FOGAIDDAL? Előtte még meg is akarod KÍNOZNI?
Harry a halántékát maszírozta, mintha kezdődő fejfájás gyötörné.
- De most komolyan, ez csak…
- Ó ez SEMMISÉG NEKED. TE nem érzed a FÁJDALMAT! De én igen! Úgy érzem a kenyér fájdalmát, mintha a sajátom volna.

Harry gyorsan begyömöszölte a két szelet kenyeret a kenyérpirítóba, és lenyomta a gombot.
- NEEEEEEEE! – zokogta a kenyérpirító. – ISTENEM MIÉRT?
- Egészen biztos, hogy túl sok drámával jár egy reggeli elkészítése ebben a házban – állapította meg Harry.

- És némelyik kentaur egész jól néz ki, de nem igazán tudom elképzelni, hogy hogy lehet velük szexelni.
- Nem olyan bonyolult a dolog – szólt közbe a pincér, mialatt újratöltötte Harry poharát sütőtöklével. – Csak rugalmasnak kell lenni, de megéri az erőfeszítést. A kentauroknak nagy a… állóképességük.
Harry és Draco szájtátva bámultak rá.
- Ööö… elnézést. Akkor én most visszamegyek a konyhába.

– [...] Hozhatok még valamit? Teát? Kávét? Kentaur pornót?
- MI?
- Krémkakaót. Úgy értettem, krémkakaót – helyesbített a pincér téglavörös arccal, azzal sarkon fordult.

Gyűjtött egy kis bátorságot, majd kinyitotta a sütőajtót.
- Ó ISTENEM! – sikoltotta a sütő. – A NYOMOMBAN VANNAK! Ez egy ÖSSZEESKÜVÉS, de nem mondtam nekik SEMMIT! SEMMIT, hallod?

- Hát én tényleg akartam csinálni csokitortát desszertnek, de… hát értsd meg, a turmixoló és a robotgép együtt voltak három hétig, de aztán kiderült, hogy a robotgépnek végig titkos viszonya volt a mikróval, és most a turmixgép teljesen letört, és vígasztalhatatlan, szóval most egyáltalán nem lehet használni semmilyen keverésre.
(Freudi elszólás)

Nekem KELL egy ilyen konyha! :lol: most komolyan :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 28 (hétfő), 12:52 
Fanficbúvár

mindjárt újra olvasom, mert már nem emlékszem kivel kavart a mikro! mm asszem ő volt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 26 (szombat), 22:53 
Fanficbúvár

asszem a Freudosban :D

de azt imádom, akkora már x'D az üldözésimániás, meg a kacérkodó... iszonyatjók ezek a ficek <3

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 26 (szombat), 20:51 
Fanficbúvár

Evannah - Batman írta:
...

Ebben a ficben v a Macskanőben vannak Harrynek beszélő bútorai???

ui.: vagy a Freudosban???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 26 (szombat), 16:01 
Zöldfülű

Miután visszahoppanált a kúriába, gyorsan megcsinálta a haját csak egy egész kicsi zselével, belebújt a nadrágba, a bőrkabátot meg a vállán átdobva szemügyre vette a tükörképét.

Ekkor egy apró sikoly hallatszott.
- Óóóóó vááááóóó!!! – szólt egy magas női hang a tükörből. – Annyira szexi vagy!!!
- Kösz – mondta Draco a tükörképét vizsgálgatva.
- Óóó, azt hiszem, meg fogok halni – folytatta a tükör. – Így maradnál egy másodpercig?
A hang elhallgatott, majd egy pillanat múlva újból megszólalt.
- Rendben van, visszajöttem, és idehívtam az összes többi hangot a kúriában levő tükrökből. Látjátok srácok? Mondtam, hogy látnotok kell.

- Ó, igen. Valóban egészen imádnivaló – mondta egy méltóságteljesebb női hang, melyben Draco anyja tükrét ismerte fel.
- Úgy bizony. Ha nem csak egy hang lennék egy tükörből, most azonnal ráugranék. – Draco ezt a szintén női hangot is ismerte, mégpedig a vendégszobából.
- Ó szívem, csak annyit mondhatok – szólalt meg egy férfihang, melyet Draco korábban apja fürdőszobájában hallott -, meg tudnálak zabálni.

Draco úgy döntött, az idő nem alkalmas arra, hogy azon merengjen, milyen ironikus is, hogy az apjának egy buzi tükre van.

Evannah-Batman

Érdemes elolvasni az egészet! Szerintem irtó jó! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 26 (hétfő), 21:36 
Ó-nagy-admin "micsoda perverz"

...Mikor már oda jutsz, hogy folyton rá gondolsz; mikor hiányolod, ha pár percig nincs melletted; mikor legszívesebben egész nap azt hallgatnád, hogy a te neved suttogja kéjtől remegve; mikor semmi másra nem tudsz gondolni, mint arra, hogy megvédd mindenkitől, és boldognak lásd; mikor már imádod a mozdulatot, ahogy leveszi a zokniját; mikor csak fekszetek az ágyban, és azt kívánod, sose érjen véget ez a pillanat; mikor veszekedtek, de te még akkor is imádod, hiába ordít veled; mikor miattad ejtett könnyeit te csókolod le, és megígéred, hogy soha többet... Akkor Voldemort eljön, és megöli. Holtteste fölött fogod átkozni az Istent, amiért ezt megengedte, és nem fogod érteni, miért hagyta, hogy elvegyék tőled ezt az angyalt, aki nem ártott senkinek. Bosszút fogadsz majd, de nem a Nagyúr, hanem az egész világ ellen. Több lesz benned a Gyűlölet, mint benne valaha volt, mert ő sosem szeretett úgy, mint te... És ennek révén te leszel a következő Sötét Nagyúr. Ő pedig tovább él majd benned, s egyre csak kacag rajtad, s te vele kacagsz majd egykori önmagadon... Voldemort valóban elérte, amit akart.

Mena: Napóleon

:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 01 (csütörtök), 22:04 
Tollforgató

Luciatus írta:

Avednay a Remus/Sirius nagy mestere... de pl ő írta az egyeten Malcest-et, amit imádok :x

Mert (kb.) az az egyetlen Malcest, ami reálisan látja ezt a témát. És még gyönyörűen is van megírva. 8->

(Félreértések elkerülése végett...^^ Nem azért jó a fic, mert Draco a "hunyó" benne. Egyrészt nem ő az, hanem Luc - mivel ő a felnőtt, és ő kezdte -, ez kivehető azért a történetből. Hanem azért, mert azt ábrázolja, hogy milyen borzasztó dolgokat indít el egy ilyen esemény az emberek lelkében (a gyerekében végképp, de nyílván a szülőben is), függetlenül attól, hogy ki mit gondol erről előtte. Magyarul, hogy ez semmiképp sem helyes. Ezt sok Malcest elfelejti érzékeltetni. Sajnos.)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára candlelight 2008 július 11 (péntek), 18:23-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 01 (csütörtök), 22:01 
Fanfic-faló

candlelight írta:
Jaja, én is. 8-> :x
És nekem is a masnis Luci a halálos! :lol:

Avednay a Remus/Sirius nagy mestere... de pl ő írta az egyeten Malcest-et, amit imádok :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 01 (csütörtök), 21:58 
Tollforgató

Luciatus írta:
Avednayt én is szívből ajánlom, a Lemmingek ideje tényleg az egyik legjobbja :)) és Yas, ez a masnis rész kegyetlen ütős :D

Jaja, én is. 8-> :x
És nekem is a masnis Luci a halálos! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 01 (csütörtök), 18:34 
Zöldfülű

Luciatus írta:

-Dumbledore professzor! Voldemort behatolt!
-Édes fiam, ez igazán nem tartozik rám...

Avine ( :x ): A reggeli töklé

Ez nagyon fááájt! =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 27 (vasárnap), 7:31 
Fanfic-faló

Avednayt én is szívből ajánlom, a Lemmingek ideje tényleg az egyik legjobbja :)) és Yas, ez a masnis rész kegyetlen ütős :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 26 (szombat), 21:25 

Az én kedvenc mondataim az előbb említett történetből:

"- Mit hozhatok, uraim? Hölgyem? Uh... elnézést Mr. Malfoy! Csak ez a masni és lófarok…"

"- Kedves tőled, hogy vigasztalni próbálsz, Tapmancs, de vedd le rólam a kezedet! Nem akarok a holnapi lapok címoldalára kerülni."

=))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 26 (szombat), 19:08 
Zöldfülű

Avednay Philips: Lemmingek ideje
http://avednay.extra.hu/fics/lemmingek.htm

Itt kezdtem el fogösszeszorítósan visszafojtani a röhögésemet, több-keveebb sikerrel...

"Ez az állapot… egyszerűen elviselhetetlen.
- Tényleg elviselhetetlen lehet – bólogatott Sirius. – Ennyi év alatt sem találni egy zsírosodást gátló sampont…"

"- Kinyögöd még ma, hogy mi a kínod, vagy aludjunk rá egyet előbb? – ásította Karkarov.
- A rajongók, Igor. Megőrjítenek – sziszegte az orosz svindler arcába Piton.
Ó, hány rajongó adta volna oda a fél karját, hogy Piton az ő arcába sziszegjen ilyen közvetlen közelről! Karkarov persze nem értékelte ezt a nagy tisztességet.
- Szájvizet kéne használnod, Piton."

"- Ugyan már, Perselus! – csóválta a fejét Lupin. – Nem gondolhatták komolyan, hogy túléled. Mégis mit vártak? Hogy veszel egy farmot, és nyugdíjas éveidben dinnyét termelsz majd?"

" Piton megjelenése olyan hatással volt az össznépi kesergőre, mint amikor gyufát dobnak egy puskaporos hordóba. Az odaadó leányzók serege azonnal sikoltozni és mutogatni kezdett, aztán plüsskígyókat, fekete virágokat és bugyikat kezdtek hajigálni a balkon felé.
Egy csipkés tanga egyenesen orron találta. Piton elborzadva söpörte le magáról az idegen fehérneműt.
- Hé! – kiáltotta. – Figyeljetek rám!
A tömeg alázatosan hullámozni kezdett.
- Nem vagyunk rá méltók! Nem vagyunk rá méltók! – szólt a mantra."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 25 (péntek), 21:01 
Tollforgató

Senki... ? Pedig sürgős lenne... :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 17 (csütörtök), 20:30 
Tollforgató

Nyah, pont jó helyre jöttem :-D Unokatestvéremnek hamarosan itt lesz a ballagása. Lány, 15 éves, és (tőlem eredően) imádja a HP-t, de még jobban a fanfictionokat. Kitaláltuk, hogy a ballagási szalagja egyedi lesz. Az egyik oldalon egy híresebb idézet, a másikon egy fanfictionból származó részlet/idézet. A stílusa hasonló az enyémhez, vagyis imádja Lilyanjudyth és Mellons, illetve Chaos, Enahma és Parselmouth Lion írásait. Ilyen íróktól várnék idézetet, amiben nincs benne konkrétan a HP, de mégis kapcsolódik hozzá és/vagy magához az íráshoz, alkotáshoz. Annyit kérnék, hogy ismert történetből legyen, és írd mellé a szerzőt és a fic címét! Előre is köszi :)

(A másik idézetek lehetséges véltozatai:
Régi harcok, régi, kopott könyvek
Derű, mosoly, néha fájó könnyek
Múlik minden, rohannak az évek
Búcsút mondunk, múló diákévek./Hemingway/

Először egyszerűen írunk és rosszul. Aztán bonyolultan és rosszul. Majd bonyolultan és jól. Végül egyszerűen és jól.

Legutolsó dolog, amit megtudsz egy könyv írása közben az, hogy mivel kellett volna kezdened. /Blaise Pascal/

Ha valaki író akar lenni, mindenekelőtt két dolgot kell tennie; olvasson sokat, és írjon sokat. /Stephen King/

Az írók pályája rendesen előbb kezdődik, mint amikor már ők is tudnak róla. /Móra Ferenc/) Várom a tippeket/ötleteket mindkét részről:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 21 (péntek), 20:08 
Fanficbúvár

Hey, de rég írtam már ide... :D :lol:

"- Tegyük fel… – kezdte egy kicsit még hezitálva – …egyelőre csak tegyük fel, hogy belemegyek ebbe. Mit fog szólni mindehhez az apád? – Silver mintha alig észrevehetően elsápadt volna, bár az is lehet, hogy ezt mindössze ő akarta így látni. – Mert valahogy értesül majd erről, erre akár mérget is vennék… És ha ez megtörténik, akkor az alap, hogy letépi a golyóimat, aztán megeteti velem, de szerintem téged sem fog különösebben vállon veregetni.

- Nos. Egyrészt az apám soha nem alkalmazna ilyen módszereket, inkább valami átkot vetne be…
- Kösz. Ezzel most marhára megnyugtattál!
- Nyugi, nyugi, tényleg nem kell emiatt aggódnod! Mindent megírok neki levélben és kész.
- Mégis hogyan?
- Először is, előveszek egy Malfoy-címeres levélpapírt, majd…"

Ezüst-angyal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 09 (vasárnap), 19:49 
Zöldfülű

Zsuhe írta:
Macskanő

Draco lassan megfordult, és totális rémületére az apját látta, akinek a haja össze volt kócolva, a dísztalárja fordítva volt rajta, és kézen fogva állt egy boldog tekintetű Perselus Pitonnal.
- Apa? – nyögte Draco. – Kérlek, mondd hogy nem azt csináltátok Piton professzorral, amiről úgy néz ki, mintha csináltátok volna.
- Nos ha úgy néz ki, mintha Piton professzor és én egy vad, szenvedélyes, egész éjszakán át tartó, édes…
Draco megfordult, hogy kirohanjon az ajtón.
- …csokiskeksz sütést rendeztünk, akkor de igen, azt csináltuk.
Draco pislogott egy párat, és visszafordult, ahogy a világ kezdett ismét összeállni körülötte. Lucius egy nagy tál sütit tartott elé, ami igazán ínycsiklandozónak tűnt.
- Kérsz? – kérdezte mosolyogva, a fia pedig vett egyet. Épp csak beleharapott, mikor az apja hozzátette:
- Ja, és szexeltünk is.

Draco csak kiköpte a szájában lévő kekszet, és kihátrált az ajtón.

Jaj, ez fájt! xD :twisted: :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 02 (vasárnap), 14:19 
Fanficbúvár

Most komolyan, ide csak én járok????? :?: :?: :?:

...de ha már itt vok...

"Nem… nem lehet megcsinálni. Vége. Ennyi volt, szép volt, kifújt. Oh, mond, miért kell ennyit szenvednem? Miért nem segítesz, istenem?!
A ROHADT ÉLETBE!
Ne haragudj, kedves olvasóm. Komolyan kérem szíves elnézésedet, de tudod te egyáltalán, hogy milyen idegesítő, ha EGY RAKONCÁTLAN HAJTINCSED FELÁLL?!
"

Roxfort Host Club

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 20 (szerda), 21:48 
Fanficbúvár

Újra olvasom most a DT-t és egész egyszerűen nem bírom ki, h nem írjam be. Még mindig jó ez a fic! =))

Harry Hermionéhez fordult.
- Szóval azt mondod, hogy a szex olyan lenyűgöző volt, hogy attól Draco megdilisedett, erről van szó?
- Úgy van.
- És ez ritka?
- Úgy van.
- Szóval ilyen ász vagyok?
- Hát gondolom igen.
- Hát ez nagyon király.

=)) Mivel ennek a ficnek kb a 90-95% már bemásolgattuk, valszeg ez is volt már, de akkor is! :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 18:35 
Fanficbúvár

Macskanő

Draco lassan megfordult, és totális rémületére az apját látta, akinek a haja össze volt kócolva, a dísztalárja fordítva volt rajta, és kézen fogva állt egy boldog tekintetű Perselus Pitonnal.
- Apa? – nyögte Draco. – Kérlek, mondd hogy nem azt csináltátok Piton professzorral, amiről úgy néz ki, mintha csináltátok volna.
- Nos ha úgy néz ki, mintha Piton professzor és én egy vad, szenvedélyes, egész éjszakán át tartó, édes…
Draco megfordult, hogy kirohanjon az ajtón.
- …csokiskeksz sütést rendeztünk, akkor de igen, azt csináltuk.
Draco pislogott egy párat, és visszafordult, ahogy a világ kezdett ismét összeállni körülötte. Lucius egy nagy tál sütit tartott elé, ami igazán ínycsiklandozónak tűnt.
- Kérsz? – kérdezte mosolyogva, a fia pedig vett egyet. Épp csak beleharapott, mikor az apja hozzátette:
- Ja, és szexeltünk is.

Draco csak kiköpte a szájában lévő kekszet, és kihátrált az ajtón.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 10 (csütörtök), 18:48 
Tollforgató

Fekete nadrág, fehér, szinte ezüstösen csillogó ing. Kócos, vonzón csapzott haj. Széles vállak. Kékes-szürke, átható pillantású szemek. Laza testtartás.

A szexisten.

Aya: Éjfekete

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 09 (péntek), 14:18 
Billentyűzetgyilkos

iiiistenem XDDD de nekem mindig a Csapó 6 marad a kedvencem. azt már vagy negyvenszer olvastam és még mindig tudok fetrengeni rajta ^.^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 31 (szerda), 13:59 
Fanfic-faló

ha már Susan:

"A Slytherin fő-fő szexistene, a mindig sápadt orcájú, az utolérhetetlen is oly erős hiányérzetet hagyott maga után távozásával, hogy hihetetlen. De talán jobb is, hogy Malfoy is eltűnt: bizonyára nem élte volna túl Snape nélkül az iskolábajárás nehézségeit. Valljuk be, hogy ha az ember háta mögött minden búban-bajban-Potterben ott áll egy magas, fekete hajú, fekete szemű, no és természetesen sápadt férfi (nicsak, mint a mesékben), az azért nyom valamit a latban. Még akkor is, ha csupán plátói kapcsolat feszül a kicsiny gyermek és közte. Bár, ha valami szigorúan plátói, az bizony nem feszül… inkább lagymatagon zötyög. De hagyjuk a hangulatfestő szavakat! Snape hiányzott, ez tény. Malfoy meg még jobban – lévén hogy sokkal több vele egykorú lény leledzett az iskolában, mint Snape-pel, következésképpen Severusért nem sok harminc körüli, romlott fantáziájú ember ejtett könnyeket Roxfortban.

Na jó, a diáklányokat azért sosem kell félteni. Kívánnak azok boldog-boldogtalant, főleg, ha fekete a haja. Vagy ha szőke. Esetleg barna, de ahhoz már kell valami extra. A barna olyan sablonos.
"

Azok a boldog szép napok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 31 (szerda), 13:43 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
"Tom Rowle Denem vallomása

Crucio. Crucio. Crucio. És még mindig nem tudott semmit. Rejtély. Én ennyitől már magamtól is kitaláltam volna valamit.

....

Tom Rowle Denem vallomása

Crucio. Crucio. Talán tényleg nem tud semmit? Jé, nem mozog. Mindig itt rontom el."

:-D :D Az idézet Susan Kreber: Csapó6 című művéből van. Ez a kedvencem tőle, egyszerűen haláli... :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 14 (péntek), 18:01 
Fanficbúvár

Synestra írta:
"Tom Denem (azóta már mindenkinek csak Voldemort) jó kis sereget gyűjtött, copyright-olta a Halálfaló nevet és az alkartetkót, és most már az egész világ ismeri. Lucius főtag lett, a Nagyúr jobbkeze, segített neki, amiben csak tudott. És azóta is csak ő az egyetlen nyilvántartott, akinek sikerült aktívkodnia a Nagyúrral. Harry Potter meg még csak egy perverz és gusztustalan gondolat..."

Bosie(Luciatus): Halálfalógyűjtés (na jó, az eredeti címe jobban tetszik :Ő, Akit Nem Dugunk Nevén)

Látszik, h régen voltam fic közelben: olvastam ezt és nem esett le rögtön, h csak egy ember van, aki oldalakat ír Luc hajáról vagy arról, h igenis ő az aktív fél!

Bocs Luciatus! :twisted: *képzeletben ez is felkerült zsuhe elolvasandók listájára!*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 14 (péntek), 17:55 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Szavakba öntött álmok között, valahol a lelkedben...
Luciatus írta:

Ez nagyon beteeeg =)) =)) =))

"Biztos Krisztusnak se üvöltözték folyamatosan a partról, hogy Figyelj, öreg, vízen jársz!, mert akkor tutira elsüllyedt volna." (Anita Blake)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 14 (péntek), 17:43 
Fanfic-faló

Synestra írta:
Luciatus írta:
Syn, hova viszed már az egómat? XD jajj egyébként nem is jó... sőt, most gy elolvasva, kifejezetten nem tetszik XD

mi tetszik neked, édes? :P

rajtad kívül? :x

azért hogy ne legyen off:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 14 (péntek), 17:15 
Írópalánta

Luciatus írta:
Syn, hova viszed már az egómat? XD jajj egyébként nem is jó... sőt, most gy elolvasva, kifejezetten nem tetszik XD

mi tetszik neked, édes? :P

He shrugged good naturedly.

“Who cares, I think we’re both happy with the arrangement."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 14 (péntek), 16:40 
Fanfic-faló

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 14 (péntek), 16:21 
Írópalánta

"Tom Denem (azóta már mindenkinek csak Voldemort) jó kis sereget gyűjtött, copyright-olta a Halálfaló nevet és az alkartetkót, és most már az egész világ ismeri. Lucius főtag lett, a Nagyúr jobbkeze, segített neki, amiben csak tudott. És azóta is csak ő az egyetlen nyilvántartott, akinek sikerült aktívkodnia a Nagyúrral. Harry Potter meg még csak egy perverz és gusztustalan gondolat..."

Bosie(Luciatus): Halálfalógyűjtés (na jó, az eredeti címe jobban tetszik :P :Ő, Akit Nem Dugunk Nevén)

Hát igen, én is az epilógust másolom ki a sztoriból.XD

He shrugged good naturedly.

“Who cares, I think we’re both happy with the arrangement."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 11 (kedd), 20:03 
Fanfic-faló

- Öh… Ron, ideadnád azt a rikító citromsárga határidő naplót, ami az újságok alatt van és kinyitnád a naptárnál?
- A Malfoyról készült aktképek alatt vagy fölött?
- Alatt – bólintott türelmetlenül Hermione. – Kösz – morogta, mikor Weasley átnyújtotta neki a könyvet

Új sztori nora 91-től, D/Hr paródia, hatalmas. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 03 (hétfő), 22:07 

Idézet:
- Draco?
- Igeeeeen?
- Én, öh… rajtam nincs semmi.
- Óh, igazán?
- Aha.
- Rendben, várj egy percet, hadd fejezzem be a bájitaltan esszémet.
- Mi?
- Mindjárt végzek.
- Ó.
- Oké, oké, felejtsd el a bájitaltant. Szóval, mire gondolsz?
- Öhm…
- Jól van, fekszel?
- Igen.
- Magadhoz nyúlsz?
- Öh… igen?
- Nem vagy biztos benne?
- Nem vagyok biztos benne, hogy jó helyre nyúlkálok-e.
- Harry…
- Igen?
- Talán ezt későbbre kéne hagynunk.

:lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 03 (hétfő), 22:06 

Idézet:
- Hé, Harry?
- Igen?
- Mi van rajtad?
- Öh… pizsamanadrág és zoknik. Mért?
- Mmm, csak el akartam képzelni. Én nem viselek… semmit.
- Komoly? Meleg van odalent?
- Oh, de még mennyire, bébi.
- … ez most valami vicc?
- Potter. Ne tedd tönkre a hangulatot.
- Milyen hangulatot?
- CSŐ-SZEXELJ VELEM, POTTER.
- … cső-szex?
- IGEN.
- De… ööö, a… lyuk szöge teljesen rossz, és… fájna. Túl kicsi. Beszorulnék. Mit nevetsz?

claret: A Hang a csőben

LoL :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra