Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 24 (péntek), 1:23

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 15 (szerda), 14:46 
Fanficbúvár

A legjobb az, mikor a hűtő Harryre támadt (csak szóban), mire a tűzhely megvédte, de a sütő kiáltozni kezdett, h JÖNNEK, JÖNNEK, MEGFOGNAK ŐLNI!!, a kenyérpirító pedig a világbékéért könyörög! :twisted: :lol: :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 15 (szerda), 12:51 
Zsuhe írta:
Bárkit lep is meg, most olvasom a Freudi elszólást, ami szerintem nagyon jó!

"- Jöhet a desszert? – kérdezte lezsernek szánt hangon.
Draco bólintott, aztán figyelte, ahogy Harry kotorászni kezd egy, a padlón lévő hátizsákban, majd előhúz két tábla nagyon finom Mézesfalásos csokoládét. Az egyiket Draco felé nyújtotta.
- Tessék.
Draco elvette a csokit, és szemöldökét felvonva nézett rá.
- Házi készítésű spagetti vacsorára, és a nagy finálé egy tábla csoki?
Harry kicsit zavartan pillantott rá.
- Hát én tényleg akartam csinálni csokitortát desszertnek, de… hát értsd meg, a turmixoló és a robotgép együtt voltak három hétig, de aztán kiderült, hogy a robotgépnek végig titkos viszonya volt a mikróval, és most a turmixgép teljesen letört, és vígasztalhatatlan, szóval most egyáltalán nem lehet használni semmilyen keverésre."

:twisted: :twisted: :twisted:

XD Uram atyám. Az még oké, hogy a személyiségek romokban hevernek, nade hogy latin szappanoperás részeket raknak a történetbe eléggé érdekes xD Jó hogy nem már:
" - Te galád ahcsavaró! Megcsaltál a csipesszel, a szappannal, de még a törülközős alkalmat is kihasználtad! Ezt mind elnézném, de hogy tehetted meg a szivaccsal?!
- Hát, állati volt csurom nedvesen lenni drága, Te nem tudod elképzleni, mikor kicsavarom, micsoda...
- Te perverz! Jó hogy nem nyalogatod le róla a szappanos vízet!
- Már megtettem, és hm.. finom volt.."

Szóval azért ez eléggé fáj :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 15 (szerda), 12:36 
Fanficbúvár

Bárkit lep is meg, most olvasom a Freudi elszólást, ami szerintem nagyon jó!

"- Jöhet a desszert? – kérdezte lezsernek szánt hangon.
Draco bólintott, aztán figyelte, ahogy Harry kotorászni kezd egy, a padlón lévő hátizsákban, majd előhúz két tábla nagyon finom Mézesfalásos csokoládét. Az egyiket Draco felé nyújtotta.
- Tessék.
Draco elvette a csokit, és szemöldökét felvonva nézett rá.
- Házi készítésű spagetti vacsorára, és a nagy finálé egy tábla csoki?
Harry kicsit zavartan pillantott rá.
- Hát én tényleg akartam csinálni csokitortát desszertnek, de… hát értsd meg, a turmixoló és a robotgép együtt voltak három hétig, de aztán kiderült, hogy a robotgépnek végig titkos viszonya volt a mikróval, és most a turmixgép teljesen letört, és vígasztalhatatlan, szóval most egyáltalán nem lehet használni semmilyen keverésre."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 15 (szerda), 12:03 
Fanficbúvár

Freudi elszólás

"- Pirítóst? – kérdezte Hermionét, aki épp a Reggeli Prófétát kezdte olvasni.
- Igen, kérek – válaszolta a lány, kiterítve a lapot, hogy megfejthesse a keresztrejtvényt. Harry kivett két szelet kenyeret, és a kenyérpirítóhoz sétált.
- Na most kenyérpirító – mondta a lehető legnyugodtabb hangon. – Itt ez a két szelet kenyér. Ha nem bánnád, akkor…
- Ó, az EMBERISÉG! – sírta a kenyérpirító. – MIÉRT? Miért vagytok olyan KEGYETLENEK? Miért kértek arra, hogy MEGKÍNOZZAM az ártatlan KENYERET?
- De hisz a kenyér nem is élő! Nem érez semmit! Nem tudnád csak…
- Hogy te milyen ÉRZÉKETLEN vagy. Milyen KEGYETLEN. Nem elég neked, hogy MEGESZED? Apró darabokra téped a FOGAIDDAL? Előtte még meg is akarod KÍNOZNI?
Harry a halántékát masszírozta, mintha kezdődő fejfájás gyötörné.
- De most komolyan, ez csak…
- Ó ez SEMMISÉG NEKED. TE nem érzed a FÁJDALMAT! De én igen! Úgy érzem a kenyér fájdalmát, mintha a sajátom volna." :lol:

Bírom az életre kellt és személyiséggel rendelkező tárgyakat! :twisted:

Ugyan onnan

"- Ó, ez annyira romantikus – sóhajtozta a tűzhely, miközben Harry hevesen kavargatta a spagetti szószt, hogy nehogy odaégjen. – Talán vegyem magasabbra a hőfokot, Harry drágám?
- Nem, kösz – mondta Harry kedvesen. – Épp elég magasan van már így is. Talán egy kicsit inkább csökkenthetnéd.
- De a gondolat, hogy vacsorát csinálsz annak a cuki szőke sütinek, teljesen felforrósít – turbékolta a tűzhely álmodozva. – Egyszerűen nem tudom lejjebb venni a lángom.
Harry megrázta a fejét.
- Rendben, mindegy… csak ne hagyd, hogy odaégjen, oké?
Lehajolt, hogy megnézze, mi a helyzet a fokhagymás kenyérrel a sütőben. Gyűjtött egy kis bátorságot, majd kinyitotta a sütőajtót.
- Ó ISTENEM! – sikoltotta a sütő. – A NYOMOMBAN VANNAK! Ez egy ÖSSZEESKÜVÉS, de nem mondtam nekik SEMMIT! SEMMIT, hallod?
- Csss, minden rendben, nincs senki a nyomodban – szólt Harry csitítólag. Nagyon kedves hangon szólt, mikor a paranoiás sütőt kellett lenyugtatni, és lehet, hogy nevetségesen hangzik, de ez megtette a hatását."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 15 (szerda), 9:02 
Billentyűzetgyilkos

Loooool XDDD ez nagyon gáz XD Főleg ez az "én is" ^^ úgy elképzeltem h Lupin faarccal közli a többiek meg ott rínak mert meghaltak a szülők.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 14 (kedd), 10:47 
Elnézést, muszáj megint megszólalnom :-P

"- Ron, annyira sajnálom.
- Most mi lesz velünk? – kérdezte megsemmisülten.
- Dumbledore professzor biztosan kitalál valamit.
- Harry – lépett ki zokogva Ginny az egyik szobából, és a fiú ölébe borult.
- Nyugodj meg, Ginny, nem lesz semmi baj.
- Megérkezett az igazgató úr és Remus – szólt Tonks.
- Sajnálom a szüleiteket – nézett bánatosan, őszinte részvéttel a szemükbe Dumbledore.
- Én is – tette hozzá Lupin."

Remus és a nagy együttérzése o.O

"szipogta, nem tudta folytatni, mert hirtelen Harry ölébe borult, és sírni kezdett." ez volt Hermione, pár sorral lejjebb pedig...
"- Harry – lépett ki zokogva Ginny az egyik szobából, és a fiú ölébe borult." ---- Erm, oké, de most akkor mindkét lány Harry ölébe borulva egymást áztatja a könnyeivel?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 14 (kedd), 10:33 
Luciatus írta:
"Harry előrehajolt, és a kis manó szemébe nézett.
- Megtennél nekem egy szívességet? – kérdezte, mire a manó izgatottan bólintott.

- Személyem bármit megtesz Harry Potter uramnak – mondta készségesen, mire Harry vigyorgott.

- Oké, akkor azt akarom, hogy mondd azt: „Használd az erőt Luke! Használd az erőt!”

A manó zavartan nézett Dracóra, de az csak vállat vont.

- Én sem értem, de ha ezt akarja, csak gyerünk.

Harry határozottan bólintott.
- Kérlek.

A manó bizonytalanul méregette, de azért teljesítette a kérést.
- Használd az erőt Luke! – visította vékony, házimanós hangján. – Használd az erőt!

Harry hahotában tört ki.
- Hát ez elképesztő – rítta aztán hisztérikusan, mire Draco csúnyán nézett."

*az asztalt harapja, és közben igyekszik nem meghalni a levegőhiányban*
Mardekárra... Ez nagyon fájt :D Sőt, ez már annyira beteg, hogy már nem i fáj, csak a röhögés, amit kivált... xD

Idézet:
"Már megtanultam, hogy az emberek attól válnak igazán értékessé és valódivá, amit nem tudnak kimutatni. Sirius pont az az ember, akit megfejteni kell. Nem egyszerű jellem az biztos, de egyszer valaki nagyon jól fog vele járni. Érzem."

Ez csodálatos. És ekkor döbbenek rá, mennyi mindent kell még tanulnom ahhoz, hogy ne egy porszemnyi, hanem két porzsemnyi nagyságú legyek az effajta helyekhez képest.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 12 (vasárnap), 22:43 
Zöldfülű

Bocsánat mindenkitől, hogy ide írok, de kínomba már nem tudok mit kitalálni.
Igazából egy szívességet szeretnék kérni...
A régi merengőn fent volt egy történetem, nevezetesen "James Potter? Egy idióta!". Ez idáig nagyon szép, csak, hogy törlődött minden a gépemről, mert a srác aki csinálta nem mentett ki semmit, amit kértem. És ma mikor először fellátogattam ide, szembesültem azzal, hogy az oldalon hasonlóképp a gépemhez hűlthelye van a sztorinak... Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy ha esetleg valami csoda folytán valaki lementette volna a fejezeteket, vagy csak részeket, akkor az szóljon nekem, mert eléggé rossz ez így... Köszönöm szépen előre is! *bizakodok*:(( :(( :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 09 (csütörtök), 20:55 
Betűmániákus

Avine írta:
Már megtanultam, hogy az emberek attól válnak igazán értékessé és valódivá, amit nem tudnak kimutatni. Sirius pont az az ember, akit megfejteni kell. Nem egyszerű jellem az biztos, de egyszer valaki nagyon jól fog vele járni. Érzem."

Így szép... :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 09 (csütörtök), 19:47 
Sztorihajhász

egytértek :x a sámánfa messze az egyik legjobb, legkülönlegesebb regény a merengőn :x
az én anyum csodálatos író :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 09 (csütörtök), 19:35 
Fanfic-faló

Avine írta:
[i]"- Vajon létezik bátorság? És ha igen, akkor mi az? - néztem rá szomorúan.
...
aglarnis: Sámánfa

aglarnis rulez :) az egyik legtehetségesebb író, valami eszméletlen, amit alkotni képes. de tény, h nehéz olvasmány. nem az a rózsaszín, könnyen emészthető habcsók. pedig érdekes, mert alapvetően romantikus alkat maga judit (agli) is, és ez érződik a ficen is, de ugyanakkor -ahogy agli maga is bonyolult és... nemtom, fájó?- úgy a fic is ugyanilyen fájó és összetett. csodálatos mind az író, mind a fiction. mindenkinek kötelező olvasmány :D én gyakran csak a fejem fogtam, mikor olvastam, és ámultam, hogyan képes valaki ilyen éles, mégis topmító (fájó) köddel borított szemmel látni, és mindezt úgy szavakba önteni, h a sírás kerülget állandóan. csodálatos :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 08 (szerda), 15:30 
Fanficbúvár

Luciatus írta:
- Megtennél nekem egy szívességet? – kérdezte, mire a manó izgatottan bólintott.

- Személyem bármit megtesz Harry Potter uramnak – mondta készségesen, mire Harry vigyorgott.

- Oké, akkor azt akarom, hogy mondd azt: „Használd az erőt Luke! Használd az erőt!”

- Kérlek.

- Használd az erőt Luke! – visította vékony, házimanós hangján. – Használd az erőt!

Harry hahotában tört ki.

auuuuuuuuuuuuuuuu XD

Nemnemnemnemnem :lol: Jennavere ZSENIÁLIS. Angolul már befejeztem, ezt most olvasom magyarul és fetrengek a földön xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 07 (kedd), 21:03 
Fanficbúvár

Luciatus írta:

- Kérlek.

Harry hahotában tört ki.

te jó isten...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 07 (kedd), 21:00 
Zöldfülű

"- Vajon létezik bátorság? És ha igen, akkor mi az? - néztem rá szomorúan.
- Megteszed azt, amit egyébként félnél megtenni. Szerintem csak ennyi az egész.
- Csak ennyi? - nyögtem fel. - Nekem már ez sem megy.
- Hidd el, nekem is évekbe telt kifejleszteni. Akkor különösen jól jön, mikor szadizós csajokat kell levakarnom magamról – vigyorgott. - Hát ez van, a népszerűség sem egyszerű.
- Ugye tudod, hogy csak rajonganak érted?
- Igen. - Válaszolt még mindig mosolyogva, egy titokzatos pillantással.
- Kevés ember van, aki el tudja viselni, hogy szeretik. Te el tudnád, Sirius? - Álmatagon emeltem rá a szemeim, az eget kémlelte rendületlenül, nem készült fel egy ilyen kérdésre. - Azt hiszem ez az, amihez nagy bátorság kell - folytattam.
- Talán – válaszolt színtelen hangon. Láttam rajta, hogy kényelmetlenül érzi magát. Már megtanultam, hogy az emberek attól válnak igazán értékessé és valódivá, amit nem tudnak kimutatni. Sirius pont az az ember, akit megfejteni kell. Nem egyszerű jellem az biztos, de egyszer valaki nagyon jól fog vele járni. Érzem."

aglarnis: Sámánfa

Tudom, nem slash, tudom, még csak nem is humoros, de... Ha ez Sirius/saját szereplős sztorinak számít (mármint amint aglar még jobban teregleti arrafelé :]),akkor a többi óvodás kislányok játéka a pici Sirius Blackkel...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 07 (kedd), 20:19 
Ó-nagy-admin "micsoda perverz"

Szintén:

"Hát. Ott azon a másik világon… Pitonról van szó. Ő…ő és én… szóval mi ott egészen közel kerültünk egymáshoz…főleg ahhoz képest, hogy milyen messze voltunk azelőtt…"

:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 07 (kedd), 19:52 
Fanfic-faló

"Hopp, csak nem a jó öreg Halálfaló-Piton hallhattam? Kicsit túlságosan is odafigyeltünk Voldemortra?"

"Te csak ne parancsolgass itt nekem. –mondta Piton, tudtán kívül is megerősítve Sirius véleményét. –Pont olyan voltál most, mint az anyám.

Az anyád? –horkant fel Sirius. –Na jó. Kicsi Perselus vedd le azt a nacit, de gyorsan. Ne akard, hogy én szedjem le rólad.

Piton nem mozdult, csak a tekintete lett egyre gyilkosabb. Sirius úgy érezte, becsülete múlik azon, hogy igazolja a szavait. Piton elé lépett és elkezdte lehámozni róla a kérdéses ruhadarabot.

Mi az ördögöt csinálsz Black?

Megmondtam Perseluska. Legyél jó fiú vagy vacsora nélkül mész ma aludni. Még az is lehet, hogy jól elfenekellek.
"

Az ősz sem tart örökké...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 07 (kedd), 19:19 
Fanficbúvár

Synestra írta:
rítta? *fejbevágta magát a kötekedésért, mert imádja a DT-t...*

most mért? :P szerintem a rítta tök LOL :D mármint pont ettől egyedi meg minden. milyen uncsi is lenne már a snassz "visította hisztérikusan" és társaival :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 07 (kedd), 16:52 
Írópalánta

rítta? *fejbevágta magát a kötekedésért, mert imádja a DT-t...*

He shrugged good naturedly.

“Who cares, I think we’re both happy with the arrangement."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 07 (kedd), 11:34 
Fanfic-faló

- Kérlek.

Harry hahotában tört ki.

auuuuuuuuuuuuuuuu XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 07 (kedd), 11:25 
Fanfic-faló

"- Szóval apa – mondta a lehető legszeretetreméltóbban. – Miért vagy olyan csendes? Min gondolkozol?

- Azon, hogy hogyan juttathatnám Pottert a Sötét Nagyúr kezére, vagy ölhetném meg balesetnek álcázva – közölte Lucius szenvtelenül. Harry rémülten fordította Dracóra aggódó zöld szemeit, de Narcissa csak kuncogott.

- Ó Harry, ne is törődj vele – mondta mosolyogva. – Csak hihetetlen nagy mókamester a szentem.

- Bizony. Ha-ha – mondta Lucius szárazon, és töltött magának egy újabb pohár italt."

DT, természetesen :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 07 (kedd), 8:50 
Fanficbúvár

Lucius felvonta a szemöldökét.
- Draco Lucius Malfoy, ha egy pillanatra is azt képzelted, hogy a kis… játékszered a te szobádban fog aludni, akkor hatalmasat tévedtél. Ez az én házam, és ameddig az én tetőm van a fejed fölött, addig az én szabályaimat követed, és…

- LÚÚÚ- CIÚÚÚSZ!!

- Istenem, miért?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 07 (kedd), 8:10 
Fanficbúvár

- Malfoy gazda, ő… Harry Potter? – kérdezte a kicsi manó, és ámulattal vegyes aggodalommal nézte a nevető Harryt.

Draco türelmetlenül bólintott.
- Igen, ezt az idiótát időnként Harry Potternek hívják.

Imáádom ezt a történetet!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 12:22 
Írópalánta

*meghúzza magát* O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 10:50 
Ó-nagy-admin "backstage"

UTOLSÓ FIGYELMEZETETÉS!!!

Utoljára szólok hogy 18-as karikás dolgok KIFEHÉRÍTVE előtte FIGYELMEZTETÉSSEL idézhetők!

Ez vonatkozik MINDENKIRE!

Komolyan ban-okat kezdek osztogatni.

Kéretik figyelembe venni hogy ez egy korhatármentes fórum és mivel így működünk nicns sehol kinnt figyelmeztetésünk. Ha ezt csináljátok akár meg is büntethetik Kristiet és simán bezárják a lapot.

A 18-as korhatár vonatkozik MINDENRE. Avatarra, idézetre, képekre.

Aki mégegyszer megszegi a korhatárt szó nélkül bannolom.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 10:24 
Írópalánta

Cryptic írta:
jujj, ezt fehérrel akartam... :oops: :oops: :oops: ez az első és utolsó... azért remélem, annyira nem erős :D

azt hiszem errefelé mindenki olvasott már erősebbet is :D
sőt, ebben a topicban is volt már(valszeg) :D Bos (Luciatus) avatarjairól nem is beszélve * :x :x :x *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 2:16 
jujj, ezt fehérrel akartam... :oops: :oops: :oops: ez az első és utolsó... azért remélem, annyira nem erős :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 2:13 
"-Kénytelenek leszünk tenni valamit a dührohamaid ellen.
-Gin szerint, ha szexelnénk, az segítene valamit.
Tom elnevette magát. - Tényleg azt mondta?
-Ó, igen.
-Én benne vagyok.
-Jaj, ne.
-Haaaaaaaaaaarrryyyyyyyyy...
-Jól hallottam, hogy nyafogtál?
-Eeeegen...
-Merlinre...
-Mi bajod? Semmi sincs, ami jobb, mint a szex."

Nah, hát ez megint az Elhagyvából van... :oops: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 22:59 
Fanficbúvár

Kettő!! :-P :twisted:

*de most már tényleg elhúz aludni*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 21:53 

Luciatus írta:
ez a kedvenc részem XD meg az újban a gyökér Narcissa XD írnom kell egy JamesLuct :P

Ez a rivalló nagyon ott van :lol:

Hajrá, ha megírod egy olvasója már biztosan akad :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 21:48 
Fanfic-faló

yasmine írta:
...

Lucius hangja megköszörülte a torkát, és folytatta.

- HÁT AZT HISZEM, EZESETBEN GRATULÁLNOM KELL, DRACO. SZÉP MUNKA, SZÉP MUNKA. MINDIG TUDTAM, HOGY KÉPES VAGY RÁ. BECSÜLETÉRE VÁLIK EZ A MALFOY NÉVNEK. APJA FIA, NEM IGAZ? HABÁR ÉN HÜLYÉRE TALÁN SOSEM KEFÉLTEM JAMES POTTERT, ÉPP CSAK ADDIG KÚRTAM MÍG… ÖHM ÚGY ÉRTEM RÚGTAM. JÓL SEGGBE RÚGTAM ÉS… MERLIN, MOST MUSZÁJ MENNEM.

Azzal a rivalló lángba borult.

...

:lol: :lol: :lol:

ez a kedvenc részem XD meg az újban a gyökér Narcissa XD írnom kell egy JamesLuct :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 21:47 

...

Lucius hangja megköszörülte a torkát, és folytatta.

- HÁT AZT HISZEM, EZESETBEN GRATULÁLNOM KELL, DRACO. SZÉP MUNKA, SZÉP MUNKA. MINDIG TUDTAM, HOGY KÉPES VAGY RÁ. BECSÜLETÉRE VÁLIK EZ A MALFOY NÉVNEK. APJA FIA, NEM IGAZ? HABÁR ÉN HÜLYÉRE TALÁN SOSEM KEFÉLTEM JAMES POTTERT, ÉPP CSAK ADDIG KÚRTAM MÍG… ÖHM ÚGY ÉRTEM RÚGTAM. JÓL SEGGBE RÚGTAM ÉS… MERLIN, MOST MUSZÁJ MENNEM.

Azzal a rivalló lángba borult.

...

:lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 21:44 

Luciatus írta:
óh, hk-Harry :D a díva ;) imádom ^^ de a Like a Virgin jobb XD HK-Draco :x

Hm... mindkettő nagyon nagyon jó XD

...

- Öhm… de, persze. Mi lesz a neve?

Draco úgy nézett rá, mintha ez a legnyilvánvalóbb dolog lenne a világon.
- Hogy hogy? Hát III. Draco Lucius Malfoy természetesen.

- Harmadik? Nem inkább másodikat akartál mondani? – kérdezte Ron, elszántan visszatartva kacaghatnékját. Draco dölyfösen meredt rá.

- Nem, pontosan ezt akartam mondani. Ugyanis már létezik egy II. Draco Lucius Malfoy.

- Valóban? És az ki?

- A Teddymacim.

...

=))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 21:20 
Fanfic-faló

óh, hk-Harry :D a díva ;) imádom ^^ de a Like a Virgin jobb XD HK-Draco :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 21:17 

Egyik kedvenc részem a DT-ből, mondom: egyik :lol:
...

- Harry, drága – szólongatta kedvesen, egy puszit nyomva a feje búbjára. – Ébredj. Fel kéne öltöznünk. – Harry meg sem mozdult. – Harry gyerünk. Kelj fel – mondta Draco, és gyengéden megrázta barátját, akinek erre megrebbent a szemhéja, és felnézett rá.

- Nem kelek fel – mondta gőgösen. – Szükségem van a szépítő alvásomra – tette hozzá, és gyorsan vissza is csukta a szemét.

- Oké Potter, nagyon vicces – felelte Draco egy szemforgatás kíséretében –, de most már tényleg kelj fel.

Harry szemei kipattantak, és egy zölden vibráló gyilkos pillantást lövellt Draco felé, aki ettől döbbenten hátrahőkölt.

- Hogy MERÉSZELSZ itt utasítgatni engem – fakadt ki Harry csípősen. – TUDOD te, KI vagyok?

Draco összevonta a szemöldökét.
- Öhm… Harry Potter?

- Úgy van – helyeselt Harry megvető hangsúllyal. – HARRY POTTER vagyok. A KIS TÚLÉLŐ. A VARÁZSVILÁG MEGMENTŐJE, szóval talán megérdemlek némi TISZTELETET.

- Mi van? – Draco kissé összezavarodott.

- Ne MI VAN –ozz itt nekem – mondta Harry felülve, és szúrós pillantással méregette Dracót. – Én HÍRESSÉG vagyok a fenébe is!

...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 20:30 
Fanfic-faló

Egyik kedvenc fanficem, Tom/Harry:

idézetek Ophidiae ficjéből (Az ördög ügyvédje), Enelen fordításában:

"- Én semmi vagyok, - mondta Denem, - egy árnyék. Egy emlék kísértete, előhívva egy könyv lapjaiból, akit a te akaratod keltett életre.
- Te, - mondta Harry, - nem vagy más, csak egy melodramatikus hülye."

"Denem megvonta a vállát. Ma éjjel valahogy anyagszerűbbnek tűnt, bár még mindig mogorva volt, amiért Harry megtagadta, hogy megölje. – Én egy könyv vagyok. Ülök és fogom a port.
- Igen, - mondta Harry. – de az milyen?
Denem átgondolta a kérdést. – Papírszerű."

"- Alávaló Andor? – Tom a földre vetette magát, és annyira nevetett, hogy alig tudott megszólalni tőle. – Azt mondtad a muglinak, hogy én egy tizenhatodik századi goblin aszkéta vagyok, aki a könyörületes élet szépségeit hirdette? "

"- Természetesen, - mondta Voldemort, és Harry ölébe dobta a naplót. – Látod, Bella? Mindenkit meg lehet vásárolni, még a nemes Harry Pottert is. Azt hiszem, ezért a fiatal Tomot illeti a köszönet, dehát ő mindig is olyan elbűvölő volt. Nem így van, Harry?
- Nem, - válaszolta Harry. – Én inkább azt mondanám, hogy egy seggfej, de az már igaz, hogy szopni jól tud.
- Mit mondtál? – lépett elő hirtelen Bellatrix Lestrange az árnyékból. Beesett arcán éktelen düh vonaglott végig.
- Jól szopik, - ismételte meg Harry könnyed, csevegő hangon. – Márminthogy egy kezdőhöz képest egész jól. Soha nem hittem volna, hogy a Sötét Nagyúr tizenhat évesen még szűz volt, de azt hiszem, ez jól illik ehhez az egész tisztasági mániátokhoz
."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 19:55 
Fanfic-faló

sztem fehérrel, úgy, hogy eé kiírosd hogy korhatáros ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 19:54 
"-Szóval tényleg erőszakos vagy, ha leiszod magad? - kérdezte Harry, ahogy elindultak a legközelebbi mugli kocsmába.
-Fogalmam sincs. - vonta meg a vállát az idősebbik varázsló. - Nem szoktam leinni magam. Még megtámad valaki, amíg nem vagyok az eszemnél.
-És miből gondolod, hogy én nem támadlak meg?
-Hogy Dumbledore szavaival éljek:mert éppen most kérdezted, édes fiam."

Ez az egyik kedvenc Vorrymból van, a címe Elhagyva. Még csomó kedvenc rész van ebbőla műből, de azt asszem nem lehet kiírni, mert utal benne a szexre... vagy azt fehérrel ki lehet írni? :?: :?: :? :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 19:34 
Fanfic-faló

Luciatus írta:
yasmine írta:
OFF:

Luciatus, magatól cserélted le az avidat vagy szóltak? :)

ON.

Off:

szóltak ^^ korhatár :(

on

Amúgy nekem tetszett, de valszeg a kevésbé slashbarátok falra másztak volna tőle... *már érti, miért nem látni erre Jan Colliet :D*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 18:44 
Fanficbúvár

kérdem én, hol van itt a szabad vélemény nyílvánítás?? :-P
*aztán észrevette a dühöngő adminokat és eltűnt a szabad vélemény nyílvánítás után a búsba!!* :P :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 16:58 
Fanfic-faló

yasmine írta:
OFF:

ON.

Off:

szóltak ^^ korhatár :(

on

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 16:56 

OFF:

ON.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 16:31 
Szárnybontogató

Lol, de fura, mikor a saját írásodból idéznek XDDD Köffönjük, de legfőképp Maminak <3 :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 16:20 
Fanfic-faló

Zsuhe írta:
Luc írta:
uuuuuuuuuuu az aláírásodban a kép *.*

Volt munkám vele, míg megtaláltam!! =P

megérte keresni, hihetetlen édes :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 16:17 
Fanficbúvár

Luc írta:
uuuuuuuuuuu az aláírásodban a kép *.*

Volt munkám vele, míg megtaláltam!! =P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 16:03 

Luciatus írta:

ááá, ez tényleg az =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 15:45 
Fanfic-faló

Zsuhe írta:
"…Merlin!

- Cedric vagyok, de nem valami megtisztelő, hogy hozzá hasonlítasz.

- …Úristen!

- Na, látod, ez már jobban tetszik…"

:-D :-D :-D

igen, kegyetlen :D http://gportal.hu/gindex.php?pg=22150830

uuuuuuuuuuu az aláírásodban a kép *.* 8-> :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 15:44 
Fanficbúvár

"…Merlin!

- Cedric vagyok, de nem valami megtisztelő, hogy hozzá hasonlítasz.

- …Úristen!

- Na, látod, ez már jobban tetszik…"

:-D :-D :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 14:54 
Fanfic-faló

"- Na, de most beszélgetünk, vagy dugunk?

- Amelyiktől jobban feláll.

- Intellektuális típus vagy?"

Állok elébe! - Taniától és Christabeltől

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 13:59 
Írópalánta

Zsuhe írta:
miért voldemort rózsaszín virágokkal jobb?? :P :twisted:

hol volt Voldy rózsaszín virágokkal??? * keres...keres...*hool? * röhögni akar* :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 03 (péntek), 12:01 
Fanficbúvár

miért voldemort rózsaszín virágokkal jobb?? :P :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 633 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra