Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 10 (szerda), 0:04

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2625 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 53  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Van vmi jó fic?
HozzászólásElküldve: 2013 május 07 (kedd), 19:13 
Zöldfülű

Midnights Prophet írta:
halfbloodprincess írta:
Igazából valami olyamire gondoltam amit más oldalakon van csak fent, vagy ha valakinek van valami régebbi történet amit küldeni tudna. Itt már mindent elolvastam :$

Avalon oldalán jártál már? Ha nem, akkor mindenképp nézz szét. http://avalonoldal.wordpress.com/

Vagy mondjuk angel8 háza táján: http://angel8.hu/wordpress/?page_id=1139

Plusz az IEPP-n is van egy csomó olyan sztori, amit csak ott találsz meg vagy a korhatár vagy más egyéb miatt: http://iepp.muzsalak.hu/browse.php?type=titles
Ha beállítod a szereplők között Perselust és Hermionét, akkor egyszerűbb a keresés.

És tudok még ajánlani egy tök jó kis fordítást, ami nem kerülhet fel a Merire, mert egyelőre a fordító nem kapott rá engedélyt, azt meg itt megtalálhatod: http://luxor016.livejournal.com/

Köszönöm :) Avalon oldalán és Angel8 oldalán is jártam már. Az ieppn még nem olvastam mindent szerintem. Viszont aazt még kikell tapasztalnom, hogy hogy működik ez az oldal mert egyenlőre fogalmam sincs :) ( http://luxor016.livejournal.com/ ) Köszönöm a válaszokat!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 07 (kedd), 17:39 
Fanficbúvár

halfbloodprincess írta:
Igazából valami olyamire gondoltam amit más oldalakon van csak fent, vagy ha valakinek van valami régebbi történet amit küldeni tudna. Itt már mindent elolvastam :$

Avalon oldalán jártál már? Ha nem, akkor mindenképp nézz szét. http://avalonoldal.wordpress.com/

Vagy mondjuk angel8 háza táján: http://angel8.hu/wordpress/?page_id=1139

Plusz az IEPP-n is van egy csomó olyan sztori, amit csak ott találsz meg vagy a korhatár vagy más egyéb miatt: http://iepp.muzsalak.hu/browse.php?type=titles
Ha beállítod a szereplők között Perselust és Hermionét, akkor egyszerűbb a keresés.

És tudok még ajánlani egy tök jó kis fordítást, ami nem kerülhet fel a Merire, mert egyelőre a fordító nem kapott rá engedélyt, azt meg itt megtalálhatod: http://luxor016.livejournal.com/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 07 (kedd), 14:26 
Zöldfülű

shanon widow írta:
halfbloodprincess írta:
Sziasztok!
Tudtok valami jó snangert? :)

tudunk hát :D sokat. legalábbis én :) viszont az, hogy "jó", tág fogalom... mert nem tudjuk, melyiket olvastad, milyen kaliberű történet legyen stb :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 03 (péntek), 13:58 
Írópalánta

botkrisz írta:
Scale írta:
Nem sűrűn járok a sima PD kategóriában, így tudna nekem valaki valami jó krimit ajánlani? :)
Előre is köszi a segítséget! ^^

Én nemrég kezdtem bele a Ki ölte meg Mrs Coopert? című műbe MaiTai-tól, ha akarod kukkants bele, krimi a javából. Nagyon jó!! ;)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104845

Köszi szépen, megnézem. :)

„− Nevetséges, Dudley még egy teát sem tud megfőzni, hogy tudna elkészíteni egy akármilyen kotyvalékot? Minek akarnak ezek gyufából tűt csinálni? Ha annyira kell nekik egy tű, vegyenek egy varrószaküzletben! Önvédelmi kalauz?! Petunia, ezek meg akarják támadni Dudleyt?! Vagy azt akarják, hogy Dudley harcoljon? De hát ő a légynek sem tudna ártani! Mibe akarják ezek belekeverni a mi fiunkat, heh? Ő is úgy fogja végezni, mint a semmirekellő nővéred, meg a munkanélküli férje!”
FELVÉVE

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 02 (csütörtök), 21:50 
Írópalánta

Scale írta:
Nem sűrűn járok a sima PD kategóriában, így tudna nekem valaki valami jó krimit ajánlani? :)

Én nemrég kezdtem bele a Ki ölte meg Mrs Coopert? című műbe MaiTai-tól, ha akarod kukkants bele, krimi a javából. Nagyon jó!! ;)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104845

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 02 (csütörtök), 8:29 
Írópalánta

„− Nevetséges, Dudley még egy teát sem tud megfőzni, hogy tudna elkészíteni egy akármilyen kotyvalékot? Minek akarnak ezek gyufából tűt csinálni? Ha annyira kell nekik egy tű, vegyenek egy varrószaküzletben! Önvédelmi kalauz?! Petunia, ezek meg akarják támadni Dudleyt?! Vagy azt akarják, hogy Dudley harcoljon? De hát ő a légynek sem tudna ártani! Mibe akarják ezek belekeverni a mi fiunkat, heh? Ő is úgy fogja végezni, mint a semmirekellő nővéred, meg a munkanélküli férje!”
FELVÉVE

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 01 (szerda), 15:58 
Zöldfülű

Sziasztok!
Tud valaki valami jó Regulus Black-es történetet ajánlani? Leginkább azt, ahol a 2 testvér kapcsolatára is nagy hangsúlyt fektetnek, vagy szerelmi történetet (elsősorban nem slash). Olyat, ami nem szünetel. És lehet angol vagy német is.
Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 23 (kedd), 21:55 
Zöldfülű

Tudna vki olyan Darker Than Blackes fanfictiont ajánlani ami Hei/Yin párosítású?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 23 (kedd), 19:19 
Zöldfülű

Valsz. még nem sokan ismerik, de már FF.neten és AO3-n is néztem, és semmi. Szóval Hemlock Grove fic, valaki?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 23 (kedd), 15:06 
Betűmániákus

ismer valaki olyan severitust, amiben van dramione szál?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 21 (vasárnap), 10:34 
Könyvmoly

rowling írta:
Sziasztok!
Az elmúlt fél évben/évben nem olvastam nagyon fanficeket, azelőtt pedig rengeteg olvastam. Szeretnélek megkérni, hogy ajánljatok olyan újonnan megjelent irásokat, forditásokat, amelyek már vagy befejezettek, vagy gyakran van belőlük frissités. Leginkább snarryket, severitusokat keresek. Vagy érdekelne még Harry Potter/twilight crossover.
Előre is köszönöm!

Severitus fordítást tudok ajánlani - aránylag friss, jelenleg azt hiszem 6 fejezetnél tart, de gyakran frissül
Hétszínvirág - Vérmágia c története a merin és a ffneten is megtalálható. Nagyon hosszú 80+ feletti fejezetszámmal, és nagyon jó történet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 21 (vasárnap), 8:45 
Írópalánta

Igen, ezt még olvastam :) Nagyon tetszett, köszi szépen az ajánlást!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 20 (szombat), 19:40 
Szárnybontogató

rowling írta:
Sziasztok!
Az elmúlt fél évben/évben nem olvastam nagyon fanficeket, azelőtt pedig rengeteg olvastam. Szeretnélek megkérni, hogy ajánljatok olyan újonnan megjelent irásokat, forditásokat, amelyek már vagy befejezettek, vagy gyakran van belőlük frissités. Leginkább snarryket, severitusokat keresek. Vagy érdekelne még Harry Potter/twilight crossover.
Előre is köszönöm!

Szia!
Én egy snarry történetet ajánlanék a figyelmedbe. Nem tudom, találkoztál-e már vele vagy sem, tekintve, hogy inkább újabb, mint nagyon új. Bátorkodtam megnézni az adatlapodon a kedvenc történeteidet, azok között nem láttam, de érdemes belenézni.

Kasei: Kötelék A történet befejezett, az epilógusa pedig Törődés címen van fent az oldalon. :)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=76465

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 16 (kedd), 15:35 
Betűmániákus

halfbloodprincess írta:
Sziasztok!

tudunk hát :D sokat. legalábbis én :) viszont az, hogy "jó", tág fogalom... mert nem tudjuk, melyiket olvastad, milyen kaliberű történet legyen stb :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 14 (vasárnap), 14:47 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 07 (vasárnap), 14:10 
Írópalánta

Sziasztok!
Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 06 (szombat), 23:13 
Szárnybontogató

Hello! Tudtok mondanu jó hosszú Perselus/Remus fic-eket?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 05 (péntek), 21:10 
Ó-nagy-admin "backstage"

herika írta:
Lilyana írta:
Ha már cross: Alex/Percy Jackson se lenne rossz. A kényszerű titkosügynök és a folyton kinézett félisten. Még korban is ugyanott vannak. Úristen. Ezt meg kéne írni. Még ha hat évet kellene csücsülnie is a fiókomban az ötletnek, hogy megérjen a sztori.

Off: UUUU... el se hiszed, mekkora ötletet adtál! Szurkolj, hogy legyen elég ihletem hozzá! :D Off vége.

Amúgy ha már Percy Jackson. Magyar ficekről tud valaki?

Én egyszer mintha láttam volna moderáláskor, de nem emlékszem, hogy felkerült-e vagy sem... Ha van kategóriája (még ha üresnek is látszik), akkor valószínűleg fenn van.

OFF: És herika: * ___ * OFF vége Lyla vége

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 04 (csütörtök), 10:53 
Könyvmoly

Lilyana írta:
Ha már cross: Alex/Percy Jackson se lenne rossz. A kényszerű titkosügynök és a folyton kinézett félisten. Még korban is ugyanott vannak. Úristen. Ezt meg kéne írni. Még ha hat évet kellene csücsülnie is a fiókomban az ötletnek, hogy megérjen a sztori.

Off: UUUU... el se hiszed, mekkora ötletet adtál! Szurkolj, hogy legyen elég ihletem hozzá! :D Off vége.

Amúgy ha már Percy Jackson. Magyar ficekről tud valaki?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 03 (szerda), 23:09 
A Legnagyobb Fandomvadász

egy jó tekergős történetet tudja valaki ajánlani? Túl nagy a választék és túl változó a minőség... köszi!

Elkötelezetten "Dumbi"-k "Hermi"-k és "Persi"-k ellen harcoló kereszteslovag
Van IGAZI nevük is!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára JoRy 2013 április 04 (csütörtök), 12:49-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 03 (szerda), 22:16 
Ó-nagy-admin "backstage"

herika írta:
Én közben találtam párat, de még nem jutottam el odáig, hogy olvassam is őket. De ha érdekel, itt megtalálod: http://tini-krimik-fansite.gportal.hu/g ... g=19583355

És érdekes, de slash vonatkozásban nekem pont egy crossover jutott eszembe, ami úgy adja magát: Alex/James Bond XD - na, nem mintha valaha megírnám.

Köszi szépen! >:D<
Ne is mondd, tényleg jó páros lennének, bár őket így együtt hetero sztorikban is ütősnek tartanám. * _ * Főleg filmen. Totális orrvérzés minden akciójelenet, nagytotál és kitotál, párbeszédekből elcsípett mimika és szemvillanás, huh. Kéne egy kihívás rá, h megírják nekünk. XD Ha már cross: Alex/Percy Jackson se lenne rossz. A kényszerű titkosügynök és a folyton kinézett félisten. Még korban is ugyanott vannak. Úristen. Ezt meg kéne írni. Még ha hat évet kellene csücsülnie is a fiókomban az ötletnek, hogy megérjen a sztori.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 02 (kedd), 7:29 
Könyvmoly

Lilyana írta:
Ez engem is érdekelne, de sajna nem nagyon tudok ilyenről. :(
(Szívem szerint egy Yassen/Alex slashre fájna a fogam. Egy jól megírtra, amiben ha nem is történne semmi 18-asan komoly ágyjelenet, hiszen Alex kiskorú (bár a sztorik pont erről szólnak, h mennyire tesznek erre a titkosszolgálatok és az ellenfelek), azért vívódás meg mindenféle lelkizés hozna bele olyan drámát, mint ami mondjuk az utolsó kötetben volt.)

Én közben találtam párat, de még nem jutottam el odáig, hogy olvassam is őket. De ha érdekel, itt megtalálod: http://tini-krimik-fansite.gportal.hu/g ... g=19583355

És érdekes, de slash vonatkozásban nekem pont egy crossover jutott eszembe, ami úgy adja magát: Alex/James Bond XD - na, nem mintha valaha megírnám.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 április 02 (kedd), 0:37 
Ó-nagy-admin "backstage"

herika írta:
Hmm... Találkozott már valaki magyar Alex Rider fanfictionnel? Nem crossover érdekelne, hanem ténylegesen az Alex Rider sorozathoz írt történet? Az angol nyelvűeket már felfedeztem :)

Ez engem is érdekelne, de sajna nem nagyon tudok ilyenről. :(
(Szívem szerint egy Yassen/Alex slashre fájna a fogam. Egy jól megírtra, amiben ha nem is történne semmi 18-asan komoly ágyjelenet, hiszen Alex kiskorú (bár a sztorik pont erről szólnak, h mennyire tesznek erre a titkosszolgálatok és az ellenfelek), azért vívódás meg mindenféle lelkizés hozna bele olyan drámát, mint ami mondjuk az utolsó kötetben volt.)

Lupoli: Az Odaát ficek közt egy nagy rakat ilyen van, csak ugye ezek slashek. De a Töviskapun van fenn fic a Csontvároshoz, amiben Isabelle és Alec párosítás volt, de most nem találom, lehet, már leszedte a szerző.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 31 (vasárnap), 20:51 
Zöldfülű

Tudna vki ajánlani testvérszerelemről szoló történetet? Régóta elolvasnék egy ilyet de nem nagyon találok. Talán nem véletlen.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 31 (vasárnap), 15:58 
Könyvmoly

Hmm... Találkozott már valaki magyar Alex Rider fanfictionnel? Nem crossover érdekelne, hanem ténylegesen az Alex Rider sorozathoz írt történet? Az angol nyelvűeket már felfedeztem :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 29 (péntek), 13:22 
Írópalánta

herika írta:
Scale írta:
Sziasztok!

Tudna nekem valaki Sevitus (Pers és Harry apa-fia /nem feltétlenül vér szerint/, majd szeretők lesznek) ficet ajánlani? Magyarul csak egyet találtam, ami eddig négy fejezetes, de rég nem frissült, angolul meg szinte csak humorba, paródiába, vagy pwp-be futottam bele. Szóval, ha valaki olvasott már normális, jól kidolgozott Sevitus novellát, regényt, kérem, dobjon meg egy linkkel. :)

Előre is köszi! ^^

Perfica: Care of Infants c. történetének fordítása Fairy jóvoltából:

http://landofdesires.wordpress.com/torodes-1-fejezet/
Vagy link az eredeti angol történethez
http://www.walkingtheplank.org/archive/ ... &warning=4
Itt Potter ismét csecsemő lesz, és Pitonnak kell felnevelnie

Köszönöm! _U_ Neki is állok. :D

FELVÉVE

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 29 (péntek), 10:05 
Könyvmoly

Scale írta:
Sziasztok!

Tudna nekem valaki Sevitus (Pers és Harry apa-fia /nem feltétlenül vér szerint/, majd szeretők lesznek) ficet ajánlani? Magyarul csak egyet találtam, ami eddig négy fejezetes, de rég nem frissült, angolul meg szinte csak humorba, paródiába, vagy pwp-be futottam bele. Szóval, ha valaki olvasott már normális, jól kidolgozott Sevitus novellát, regényt, kérem, dobjon meg egy linkkel. :)

Előre is köszi! ^^

Perfica: Care of Infants c. történetének fordítása Fairy jóvoltából:

http://landofdesires.wordpress.com/torodes-1-fejezet/
Vagy link az eredeti angol történethez
Itt Potter ismét csecsemő lesz, és Pitonnak kell felnevelnie

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 28 (csütörtök), 19:37 
Írópalánta

Sziasztok!

Előre is köszi! ^^

FELVÉVE

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 23 (szombat), 23:54 
Szárnybontogató

Arlene C.Dall írta:
Jöhetnek, főleg Piton-Luna párosítás érdekelne :) Vagy akár Sirius-Luna :$

Ezeket a Lunás történeteket ismerem, ami nem DM vagy HP párosítású és nem is femslash:
Egy hét veled írta: Ashley911 - PP/LL
Egy esküvő és egyéb balszerencsétlenségek írta: Lisy Warren- főleg Ginny+L Malfoy, de van benne egy elég erős PP/LL szál is.
Miss Lovegood, kérem, maradjon még – ne sokáig, csupán mindörökké írta: Rosamund - Bill Weasley/LL
Büntetésben Weasley professzorral írta: Rosamund - Bill Weasley/LL

Álmainkban olyan világban járunk, ami csak a miénk. /J.K. Rowling/

Pitonista Boszorka- IEPP mindenekfelett

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 23 (szombat), 18:50 
Betűmániákus

sajnos olyasmit soha nem olvastam :(
esetleg Draco+Luna, Harry+Luna... :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 22 (péntek), 18:39 
Zöldfülű

shanon widow írta:
Arlene C.Dall írta:
Sziasztok!

Lunáról szóló fanficeket keresek itt merin, illetve olyan, Privet Drive-os történeteket, amik a 19. században játszódnak :) Valaki tudna ajánlani esetleg...?

ha Luna Lovegoodról van szó, ismerek egy csomót :) mindegy, milyen páros? mert én leginkább romantikus részlegűeket tudnék küldeni privát üzenetben.

Jöhetnek, főleg Piton-Luna párosítás érdekelne :) Vagy akár Sirius-Luna :$

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 22 (péntek), 12:39 
Szárnybontogató

herika írta:
dorina122 írta:
Sziasztok! Tud valaki Elfújta a szél. Fanfictiont?,és üzenet a palackban fict?

Angol snarryt tudok, ami az Elfújta a szélre íródott, de gondolom, nem olyat keresel :)

amúgy angolul itt van pár:
http://www.fanfiction.net/book/Gone-wit ... 0/0/0/1/0/

Sajnos nem vagyok valami jó angolos. :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 21 (csütörtök), 19:54 
Könyvmoly

dorina122 írta:

Angol snarryt tudok, ami az Elfújta a szélre íródott, de gondolom, nem olyat keresel :)

amúgy angolul itt van pár:
http://www.fanfiction.net/book/Gone-wit ... 0/0/0/1/0/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 21 (csütörtök), 18:48 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 21 (csütörtök), 15:21 
Betűmániákus

Arlene C.Dall írta:
Sziasztok!

Lunáról szóló fanficeket keresek itt merin, illetve olyan, Privet Drive-os történeteket, amik a 19. században játszódnak :) Valaki tudna ajánlani esetleg...?

ha Luna Lovegoodról van szó, ismerek egy csomót :) mindegy, milyen páros? mert én leginkább romantikus részlegűeket tudnék küldeni privát üzenetben.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 21 (csütörtök), 11:41 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 18 (hétfő), 20:40 
Billentyűzetgyilkos

herika írta:
Az enyémet "Múltba tévedve" címen a merin is megtalálod.
Az angolok közül ez az egyik kedvencem: Meri: No way back

A nagy-nagy kedvencem viszont egy olyan időutazós, ahol horcrux kutatás közben mindketten visszakerülnek az ősi Rómába, és egy időre ott ragadnak.
Quill Lumos:Tempus Fugit Praeterhãc

Köszönöm, holnap rájuk nézek :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 18 (hétfő), 19:29 
Könyvmoly

Eddy_ írta:
herika írta:
Ha angolul is jó, akkor tudok ajánlani párat.
Meg egy hasonlót én is írtam az egyik WS-re.

A könnyebb angollal boldogulok, és a tiedre is kíváncsi vagyok :)

Az enyémet "Múltba tévedve" címen a merin is megtalálod.
Az angolok közül ez az egyik kedvencem: Meri: No way back

A nagy-nagy kedvencem viszont egy olyan időutazós, ahol horcrux kutatás közben mindketten visszakerülnek az ősi Rómába, és egy időre ott ragadnak.
Quill Lumos:Tempus Fugit Praeterhãc

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 18 (hétfő), 19:11 
Billentyűzetgyilkos

herika írta:

A könnyebb angollal boldogulok, és a tiedre is kíváncsi vagyok :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 18 (hétfő), 17:27 
Könyvmoly

Eddy_ írta:
Sziasztok!

Most olvastam újra Germa fodítását, a Köszönet, Lord Voldemortot. Aki nem ismerné, snarry, amiben Harry egy átok következtében visszautazik az időben 20 évet, ahol aztán találkozik a vele egykorú Pitonnal, akivel persze egymásba is szeretnek :) A végén Harry visszajut a saját idejébe, és együtt marad Perselusszal.

Hasonló történeteket keresek, amiben valamelyikük utazik az időben (Harry vissza, vagy a fiatal Perselus előre), és találkozik a másikkal, szerelem, boldogság, egy kis harc sem árt, de heppi end :)

Sajnos nem sok olyan időutazós történettel találkoztam, ami kettejükről szól. Ha valaki tudna, epekedve várom :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 18 (hétfő), 16:21 
A Legnagyobb Fandomvadász

Keresek jó történeteket a Roxforti tanárokról, elsősorban Minerva és Perselus barátságáról. Hasonlót, mint a Főnix trilógiában megjelenő tanár barátságok, vagy a "Doleor, ergo sum! − Szenvedek, tehát vagyok!"-ban a Perselus-Minerva kapcsolat.

Köszönöm!

Elkötelezetten "Dumbi"-k "Hermi"-k és "Persi"-k ellen harcoló kereszteslovag
Van IGAZI nevük is!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 15 (péntek), 22:44 
Zöldfülű

DoroThya írta:
Gika írta:
Sziasztok! :)
Tudnátok mondani olyan fanfictionöket, amik a Malfoy családról szólnak? Lehet akár Draco kisgyerekként, de Scorpiusos történetek is. A lényeg a Malfoy-család, szokásaik legyenek a középpontban.
Két kedvencem ebben a témában: Assa - Minden este, pontban hétkor, Agatha Leonard - Malfoynak lenni

Szia!

Clarey novelláját tudom ajánlani: Mrs. Malfoynak lenni. Nagyon érdekes témát boncolgat a fic, egy novella hosszúságú.

Illetve egyszer jómagam írtam Draco gyermekkoráról, egy két részes kis történetet: Van az a nap, ami megváltoztat címmel.

Remélem tetszenek, és bocsánat, hogy saját történetet is ajánlottam, de láttam, hogy jöhet Draco gyermekkoráról is sztori, ezért gondoltam... :)

Köszönöm szépen, mind a két történet érdekesnek tűnik! :D Na, lesz mit olvasnom! :D

Te elgondolkodtál már azon, hogy a Nagy Csata után hogyan alakul kedvenc szereplőink élete? Én igen, és a gondolataimat úgy döntöttem, meg is osztom veletek: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105439

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 15 (péntek), 22:12 
Szárnybontogató

Gika írta:
Tudnátok mondani olyan fanfictionöket, amik a Malfoy családról szólnak? Lehet akár Draco kisgyerekként, de Scorpiusos történetek is. A lényeg a Malfoy-család, szokásaik legyenek a középpontban.
Két kedvencem ebben a témában: Assa - Minden este, pontban hétkor, Agatha Leonard - Malfoynak lenni

Szia!

Clarey novelláját tudom ajánlani: Mrs. Malfoynak lenni. Nagyon érdekes témát boncolgat a fic, egy novella hosszúságú.

Illetve egyszer jómagam írtam Draco gyermekkoráról, egy két részes kis történetet: Van az a nap, ami megváltoztat címmel.

Remélem tetszenek, és bocsánat, hogy saját történetet is ajánlottam, de láttam, hogy jöhet Draco gyermekkoráról is sztori, ezért gondoltam... :)

<3 Fred, George, Sirius, Remus <3 - imádó ^^

Profil||Ficblog

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 15 (péntek), 20:58 
Billentyűzetgyilkos

Sziasztok!

Most olvastam újra Germa fodítását, a Köszönet, Lord Voldemortot. Aki nem ismerné, snarry, amiben Harry egy átok következtében visszautazik az időben 20 évet, ahol aztán találkozik a vele egykorú Pitonnal, akivel persze egymásba is szeretnek :) A végén Harry visszajut a saját idejébe, és együtt marad Perselusszal.

Hasonló történeteket keresek, amiben valamelyikük utazik az időben (Harry vissza, vagy a fiatal Perselus előre), és találkozik a másikkal, szerelem, boldogság, egy kis harc sem árt, de heppi end :)

Sajnos nem sok olyan időutazós történettel találkoztam, ami kettejükről szól. Ha valaki tudna, epekedve várom :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 15 (péntek), 20:49 
Zöldfülű

Te elgondolkodtál már azon, hogy a Nagy Csata után hogyan alakul kedvenc szereplőink élete? Én igen, és a gondolataimat úgy döntöttem, meg is osztom veletek: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105439

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 15 (péntek), 16:16 
Zöldfülű

Gika írta:
Szia!
Én Botkrisz történetét ajánlanám! :)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=65984

Naplóként írja le, egészen attól, hogy Lily megismerkedik Perssel. Az első pár év tényleg kissé gyerekes, hiszen Lily is gyerek még. :-D Ezek a részek viszont rövidek, túl kell rajtuk lendülni és egy zseniális ficcel fogod szembetalálni magad. :D Nem csak a Lily/James szálra van kiélezve, hanem arra is, hogy milyenek voltak a viszonyok, amikor Voldemort mozgolódni kezdett. Vagy például, hogy hogyan alakult meg a Főnix rendje. Kalandos, akciódús, de nagyon vicces történet és nekem ez a kedvenc Lily/James sztorim, pedig olvastam már jó párat. (Többek között a Könyörgök címűt is.)

Szóval csak tiszta szívemből ajánlom a sztorit, nem fogod megbánni, ha elolvasod. :)

Köszi szépen, ismerem a történetet, de hmmm... habár lassan a 100. fejezetnél tart a fic én viszont nagyon fejlődést nem látok az író részéről. Gondolom fiatalon kezdte el megírni, viszont eléggé megragadt ugyanazon a szinten. Kicsit ide kap, kicsit oda.

Tulajdonképpen furcsa nekem, hogy a jobb szerzők hanyagolják ezt a párost, és inkább pl a Perselus/Hermione párosról (sajnos töménytelen mennyiségben) írnak, úgy hogy szinte teljesen eltérnek a karaktereik lényegétől, és ezzel gyakorlatilag hívhatnánk őket Bélának és Julinak is.
Lilyről, Jamesről meg tudunk kb 10 dolgot és a többit úgy alakíthatnák, ahogy csak szeretnék. Ráadásul elvileg egy háború közepén nőttek fel :!: :!:
:cry:

Na, de csak sír a szám. Szóval még várok tippeket.
Köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 15 (péntek), 14:55 
Zöldfülű

traba írta:
Sziasztok!
Olyan Lily James párosítású történetet keresek, ami komolyabb, és nem merül ki abban a gyerekes szeret-nem szeret "bonyodalomban".

Olvastam a Könyörgök c. ficet és nem tudok tőle elszakadni. Szóval valami, ahhoz hasonlót keresnék. Az se baj (sőt), ha nem az iskolában játszódik, vagy nem éppen csak a romantika van a középpontban.

Szia!
Én Botkrisz történetét ajánlanám! :)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=65984

Naplóként írja le, egészen attól, hogy Lily megismerkedik Perssel. Az első pár év tényleg kissé gyerekes, hiszen Lily is gyerek még. :-D Ezek a részek viszont rövidek, túl kell rajtuk lendülni és egy zseniális ficcel fogod szembetalálni magad. :D Nem csak a Lily/James szálra van kiélezve, hanem arra is, hogy milyenek voltak a viszonyok, amikor Voldemort mozgolódni kezdett. Vagy például, hogy hogyan alakult meg a Főnix rendje. Kalandos, akciódús, de nagyon vicces történet és nekem ez a kedvenc Lily/James sztorim, pedig olvastam már jó párat. (Többek között a Könyörgök címűt is.)

Szóval csak tiszta szívemből ajánlom a sztorit, nem fogod megbánni, ha elolvasod. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 15 (péntek), 12:24 
Zöldfülű

Sziasztok!
Olyan Lily James párosítású történetet keresek, ami komolyabb, és nem merül ki abban a gyerekes szeret-nem szeret "bonyodalomban".

Olvastam a Könyörgök c. ficet és nem tudok tőle elszakadni. Szóval valami, ahhoz hasonlót keresnék. Az se baj (sőt), ha nem az iskolában játszódik, vagy nem éppen csak a romantika van a középpontban.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 09 (szombat), 12:06 
Zöldfülű

Krisy írta:
sziasztok!
olyan történetet keresek, ami a HP7 eseményeit írja le, de Neville-ék és a Roxfort szemszögéből

Szia! Ezt a történetet most kezdték el, de sztem jónak ígérkezik: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=105441 :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 március 02 (szombat), 12:30 
Zöldfülű

herika írta:
Hogy milyenek, azt nem tudom, de itt egy link, ahol körülnézhetsz.
http://www.fanfiction.net/community/Har ... 1/0/0/0/0/

Köszi szépen, körülnézek, mi az, amit még nem olvastam :)
Tényleg elkeserítően kevés van jó Blaise-ből :|

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2625 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 53  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra