Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 24 (péntek), 1:23

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1131 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 19 (péntek), 11:28 
Mesemondó

/ köszönöm, hogy ajánlottál, Nusi :-h /

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 13 (szombat), 20:32 
Zöldfülű

Sziasztok!

Szeretném ajánlani: teddyted: Nagymama Lekvárja c. sztorit. Megvan benne minden, ami egy jó fiksönhöz kell: akció, paródia és humor minden mennyiségben, sőt, még több is! :) http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=77728

A másik pedig Xerenil: Vampire Blood nevű írása. Még jóval a Twilight előtt kezdte el írni, szóval senki se számítson csillogó Cullenekre, de ettől függetlenül, vagy talán emiatt fantasztikus :) http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=15573

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 10 (szerda), 12:39 
Zöldfülű

Sziasztok!

Delwen-től ajánlanám A múlt romjain c. történetet (http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=77285), mert a fandom amiben alkot, magyar vizeken már önmagában is egyedi, a történet szépen kidolgozott, és nagyon kevés kritika érkezik rá, feltehetően azért, mert a Highlander univerzumot kevesen ismerik.

Egyébként, csak halkan jegyzem meg, szerintem Delwen bármelyik írása megállná a helyét az ajánlóban, ő azon írók sorát gyarapítja, akiknek már van rutinuk, kiforrott stílusuk, ihletük, és türelmük is, hogy befejezzenek rendesen egy történetet. :-)

Üdv: Carmen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 09 (kedd), 15:26 
Szárnybontogató

Sziasztok!
<b>Heteira</b>-tól szeretném ajánlani a <b>Mostohák</b> című ficket. Nagyon szépen megfogalmazott, egyedi és kreatív mű. No és persze ami ritka, folyamatosan frissít!!:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 16 (szombat), 14:27 
Fanfic-faló

Csak egy írást ajánlanék:
Annis: Élni és létezni.
Szerintem elbűvölő, nyugodt, békés - és igaz.

(villányi lászló: időközben)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 11 (hétfő), 18:57 
Fanfic-faló

Sziasztok :)
Szeretnék ajánlani egy slash fordítást, Supernatural témában:
Luna Black - Three's a Crowd
Dean/Cas fanoknak kötelező olvasmány.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 05 (kedd), 14:58 
Fanficbúvár

Sziasztok! Szeretném ajánlani Gerani: Szerelmi Színjáték című művét :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 23 (csütörtök), 15:52 
Zöldfülű

Szeretném ajánlani jesmisant Professzor, van egy jó hírem... című történetét. Az egyik legjobb fanfic, amit valaha olvastam, Piton-kedvelőknek kötelező.

Imagine - Add magad!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 21 (kedd), 21:44 
Fanfic-faló

Itt is megköszönöm a kiemelést, azóta is csak pillázok :oops:

Fodor Ákos

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 21 (kedd), 10:08 
Zöldfülű

Én is szeretnék két történetet ajánlani. Mindkettő slash. Az egyik még nagyon az elején tart, de hihetetlenül jó, és nagyon kalandosnak indul. Ez lenne SADA Kalózszívek című írása: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=75192

A másik Nasu Fehér nyakkendője lenne, ami bár így is elég nagy olvasó közönséggel rendelkezik, de megérdemli, hogy még többen olvassák :) http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=71510

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: köszi!
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 17:35 
Zöldfülű

EKLE vezérlúd !
Nagyon köszi az ajánlatott - Jót nevettem az iráson !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 14:15 
Zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm, hogy ajánlottál Lauras, és azt is, hogy kikerültem a kiemeltek közé. Szavakba önteni nem tudom, hogy milyen érzés kint lenni a kiemeltek között. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 7:37 
Fanficbúvár

hát akkor már én is ajánlok egy sztorit. az író nem jut eszembe, de a címet nagyon is tudom : Mágikus menyegzők
egy angol írás alapján készült fordítás (Weasley Weddings), és sajnos még nincs meg belőle 2 fejezet,de nagyon jó! ajánlom bárkinek, sokat lehet nevetni rajta :)

"What are Fred and I, next-door neighbors?"
Good girls go to heaven, bad girls go to AMSTERDAM!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 21:22 
Tollforgató

Magiccat bármelyik írása bármikor ajánlható kiemeltnek, ezzel magam is maximálisan egyetértek. :)

A másik kiemelkedő író, akit ajánlani szeretnék, Avednay, aki mostanában a Lemmingek ideje című fergeteges paródiájával örvendeztetett meg bennünket, bár tény, hogy a mostanában feltett másik két műve sem kutya. =D>

Ha valaki nem hiszi el nekem, hogy Avednay milyen zseniális, járjon maga is utána! :wink:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=76913

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 03 (péntek), 10:34 
Zöldfülű

Nekem igencsak jó napot szezett : Magiccat: Napló(pó) - ennyit régen nevettem,miközben ezt olvastam !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 01 (szerda), 15:52 
Zöldfülű

Sziasztok!

Én is ajánlanék kiemeltnek egy történetet.

Dream_Girl_1988: Álmokat kergetve

PD-s történet, de szerintem megérdemelné, hogy minél többen olvassák. Nagyon szépen fogalmaz az író, és a történet is magával ragadó, ha valaki fogékony az ilyen jellegű történetekre :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 22:33 
Fanfic-faló

Ő el is felejtettem több napos 'lányos' zavaromba, hogy megköszönjem azoknak, akik letették a voksukat amellett hogy az én agylövött sztorim is kikerüljön. Kis lépés ez egy jó írónak... nekem akkora hogy még most is belefájdul a lábam.

Cum Deo Pro Patria Et Libertate

Sen'Jin Headhunters - Heads gonna' roll

"Some things are just worth fighting for." Jim Raynor

scraps->http://thefreestyle.deviantart.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 25 (szerda), 20:24 
Fanficbúvár

Köszönöm mindenkinek, aki ajánlott! >:D< >:D< :x

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 25 (szerda), 17:52 
Zöldfülű

Xwoman: Mese kávéval. Fordulatos, titokzatos, érdekes. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 24 (kedd), 10:19 
Írópalánta

Sziasztok! Szeretném ajánlani Fox "Vízcseppek" című novelláját. A szerző azt írta, ez az alkotása már jópár éve született, ám ez szerintem egy cseppet sem von le az értékéből. Nagyon tetszett a mű sötét hangulata, a feszültség, ami átjárja. A képeket, melyek a főszereplő lány előtt megjelennek koppanások szakítják meg, emelve a baljós hatást. Tetszett, ahogy a szerző, megjelenítette a gyilkosságot, és annak voltaképp értelmetlen, őrült indítékát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 19 (csütörtök), 9:10 
Írópalánta

Sziasztok!

A következő slash történeteket szeretném ajánlani kiemeltnek:

Michiru: Oretachi no Seishun
Nekem nagyon tetszik, jól van megírva szerethető karakterekkel, és kellő drámai elemekkel gazdagítva.
Lylah: Szerelem, talán
Ez egy fordítás, és bár én nem értek a focihoz, sőt nem is szeretem mégis megtetszett ez a fordítás, pedig a fő téma mellett a foci is szerepet kap benne. :)
anaina: Megváltás
Anaina-tól már ajánlottam egy másik történetet is, de ez az újabb írása is nagyon megragadott, ami igazi sötét komor jövőkép vámpírokkal fűszerezve.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 19 (csütörtök), 7:42 
Betűmániákus

Én is csatlakoznék az előbbiekhez! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 18 (szerda), 23:31 
Könyvmoly

Egyetértek Showbizzel :) a sztori király ;) támogatom az ötletet (:

So call me Hamy. ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 18 (szerda), 21:01 
Zöldfülű

Bizony ám, megvannak itt a szabályok... <:-P

Offon kívül ajánlanám Xwomantől A legégőbb szerelmes dalt, ha jól csal az emlékezetem, ő a közelmúltban nem volt kinn, ez a sztorija pedig nagyon aranyos, az alapötlet is abszolút király!

Imagine - Add magad!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 11 (szerda), 12:57 
Szárnybontogató

Csatlakoznék Shanonhoz! Valóban nagyon jó kis fic.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 09 (hétfő), 18:57 
Betűmániákus

renshi - We are all nuts

Egy nagyon jó draminone történet :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 06 (péntek), 7:44 
Írópalánta

Lionela írta:

Ez mondjuk kicsit félrevitte az egész koncepciót. Hisz mit ajánlanak? Ismert, híres sztorikat, aminek sok olvasója van, és amit nagyon nem kell még tovább reklámozni.
Pedig nem igazán ez az alapja az egésznek.

Pontosan. És ebből a megközelítésből, habár én is tudtam, de azért más embertől látva, már is másféle megvilágításba kerül a dolog. És ezek a sztorik immár eléggé ismert íróktól jönnek... Szóval igen, megértem.

Idézet:
Aféle útmutatás honnan kezdjünk. Kiindulópont. Nem pedig a történetek Oscar-gálája.

Hm. Ilyen formában még nem is gondoltam az ajánlóra, habár tényleg benne van a nevében a funkciója. Ez hasznos - és habár én szerencsés vagyok, mert nem kellett az ajánlót figyelmembe venni, de igen. Ha csak úgy beleválasztottam volna - mint ahogyan tettem, de az rosszul sült volna el -, nem hiszem, hogy aktívan itt lennék. Ez most tényleg más oldalról mutatta be az Ajánlót.

ahh... Oscar-gála fiction módra... XD

Idézet:
Elmondanám hogy cirka 4! évig az ajánlóba kétszer nem kerülhetett ki SOHA egy író. Azaz ha valaki mondjuk 2006-ba kikerült, soha többet nem szerepelt ott.
Ezt a szabályt aztán 1-2 éve eltöröltük tekintve az írók fluktuációját, és azt hogy egyes kitartó emberek már 5-6 éve is írók voltak és szorgalmasan, körmölnek és fejlődnek.

Soha? Hűha... Akkor ezzel az egy évvel még nagyon is jónak mondhatjuk magunkat... És máris más, ha tudom, hogy eredetileg még egy év elmúltával sem kerülhettünk volna ki... Érdekes, mennyire megváltozik egy ember - ez esetben az én - véleményem is, csak mert tudjuk, hogy lehetne ez így sem. Elvégre azzal kell beérni, amink van. ^^

Idézet:
enyhén-szólva érdekes lenne, ha folyton ugyanaz a cirka 20-30 író cserélődne, akik épp abban az időszakban a legismertebbek.

Igen. Ám szerintem azért is ajánlják a már egyszer kikerült írók műveit, mert tényleg azt hiszik, hogy ez az "egy kis időn belül kétszer nem" dolog csak a történetekre vonatkozik, mint ahogyan én is így hittem. Ez amúgy le van írva valahol? Bárha a kis eszmefuttatásunkat néhányan is elolvassák, már meg is világosodnak; ha eddig nem tették volna. Vagy csak én éltem sötétségben? na mindegy, ez költői kérdés volt; én mindig sötétségben élek, ha csak saját magamból is indulok ki.

Idézet:
Ha kikerültél, és utána írtál egy tényleg remek történet, akkor az egy év múlva is ugyanolyan remek történet lesz, és esély van vele az ajánlóba kerülésre.

Hehe... Nagyon is igaz! Tegnap például az egyik 2005-ös kedvencemet olvastam újra! ^^ Vagy Hetes? Mindegy, néhány éves, az a lényeg. :D

Köszönöm, hogy valaki válaszolt, és most is bocsánat az offért, ha ez az volt. ^^

Szerk: szóval tényleg ideje átnézni a nemrég kiemelteket író szerint.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 05 (csütörtök), 18:50 
Ó-nagy-admin "backstage"

A főoldali ajánló lényege eredetileg az, hogy felhívják az adminok a figyelmet olyan történetekre, amelyet munkájuk során találkoztak és ami szerintük megérdemli, hogy némi pluszfigyelmet kapjon, különös tekintettel a méltatlanul elhanyagolt történetekre.

Egy idő után ez a feladat kezdett az adminok fejére nőni, ezért több szem többet lát alapon bevontuk az olvasókat is, hogy mondják meg szerintük mit kellene kitenni.
Ez mondjuk kicsit félrevitte az egész koncepciót. Hisz mit ajánlanak? Ismert, híres sztorikat, aminek sok olvasója van, és amit nagyon nem kell még tovább reklámozni.
Pedig nem igazán ez az alapja az egésznek.

Az ajánló eredetileg, az amire a neve is utal. Ajánló. Ajánló azoknak akik először járnak az oldalon és nem tudják mit olvassanak, és nagyon nem tenne jót nekik, ha elsőre egy sablon Mary Sueba botlanának. Aféle útmutatás honnan kezdjünk. Kiindulópont. Nem pedig a történetek Oscar-gálája.

Természetesen az ajánlóba való kikerülés afféle megtisztelés is. Hisz ha kikerülsz azt jelenti, hogy a történeted mindenféle követelménynek megfelel, ráadásul ad valami pluszt is.
Ám ez nem verseny, nem csili-vili díjátadó stb.

Elmondanám hogy cirka 4! évig az ajánlóba kétszer nem kerülhetett ki SOHA egy író. Azaz ha valaki mondjuk 2006-ba kikerült, soha többet nem szerepelt ott.
Ezt a szabályt aztán 1-2 éve eltöröltük tekintve az írók fluktuációját, és azt hogy egyes kitartó emberek már 5-6 éve is írók voltak és szorgalmasan, körmölnek és fejlődnek.

Mindenkinek van immáron több esélye is. De mivel az ajánló lényege még mindig az lenne hogy minél több jó írót ismertessünk meg a nagyközönséggel, enyhén-szólva érdekes lenne, ha folyton ugyanaz a cirka 20-30 író cserélődne, akik épp abban az időszakban a legismertebbek.

Szóval nem lehet kikerülni egy éven belül többször (kivéve kivételes eseményekkor, mint pl. most az aranypenna), akármennyire zseniális is valaki.
Ha kikerültél, és utána írtál egy tényleg remek történet, akkor az egy év múlva is ugyanolyan remek történet lesz, és esély van vele az ajánlóba kerülésre.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 05 (csütörtök), 18:30 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
csak az utóbbi pár bejegyzést néztem vissza:
a penna miatt Lilyanjudyth az előző körben, Erynnis eggyel előtte, jewel és Katja is novemberben volt kiemelt :) így jó darabig nem is lesznek újra

a pennán díjazottak és a korábbi kiemeltek névsora is megtalálható az oldalon, ezeket is figyeljétek, ha valakit ide javasoltok, mert minimum egy éven belül nem tesszük ki őket újra (az ilyen írásokra van külön az Ajánljunk ficet! topic) :)

Hm... Azt hittem, ez csak a történetekre igaz az írótól függetlenül. Tehát teszem azt, SSFL vagy bárki más, aki kiemelt volt, előáll egy történettel, de egy évig nem lehet ezt a történetet ajánlani (vagy ajánlani lehet, de figyelmen kívül lesz hagyva), csak mert ő írta és az előbb volt kiemelt az Aranypenna miatt vagy csak simán kiemelt?

Ha ez így van... az eléggé furcsa szerintem, mert akár egy ismeretlen író kikerülhet egy történetével; és ha mondjuk két hónap múlva igazán kivételes művel áll elő újra, amiről úgy gondolja néhány ember, hogy igencsak megérdemelné a kiemelést, de ez nem fog bekövetkezni minimum egy évig? ... Nos igen, de erre jön, hogy ott van a lista....

Meg ott van a másik topic, értem én. Félreértés ne essék, nem amiatt írtam ezt le, mert nem tetszett, hogy nem lehetek újra kiemelt - hehh, nekem ez az egy is bőven elég hátralévő életemre, az is biztos -, egyszerűen csak... Tényleg azt figyeltem meg, hogy az emberek általában ugyanazoktól a szerzőktől ajánlanak...

De megértem ezt, hiszen így lehet valamennyire biztosítani, hogy az ajánlók ne legyenek néhány író köré központosulva...

Mégis... Nekem az ötlet nem tetszik, mert így néhányan háttérbe szorulhatnak, ha már nem léptek ki abból az eddigi kiemelésükkel. Nem akarok ezen változtatni, egyszerűen megosztottam a véleményem, és remélem, nem bántottam meg senkit. ;)

Na mindegy, abba is hagyom, fecsegtem itt össze meg vissza, és bocsánat a hatalmas offolásért. (ahh... és remélem, értettétek, mit akartam kifejezni...)

üdv. Erynnis

Ui: igen, erre jöhet, hogy tényleg ott van az Ajánljunk ficet! topik, de ahogyan észrevettem, azt nem sokan nézik, vagy legalább is nincs akkora aktivitása szerintem, mint ennek az ajánlónak. Én is jó ha fél évente benézek oda, bár akkor mostantól talán ha aktiválom magam, oda kellene írnom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 04 (szerda), 14:51 
Fanficbúvár

G Lamaro írta:
shanon widow írta:
Én Katja - Védett férfi c. művét ajánlanám. :)
A párosítás Harry/Hermione. Igazán varázslatos, zseniális... természetes, afrikai környezeteben.

Csatlakozom! :)

Köszönöm, drágák vagytok! De jó ideig nem lehetek. :-( :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 01 (vasárnap), 19:22 
Ó-nagy-admin "backstage"

Bocsi! Nem figyeltünk... Mis is lenne velünk nélküled? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 01 (vasárnap), 18:03 
Billentyűzetgyilkos

csak az utóbbi pár bejegyzést néztem vissza:
a penna miatt Lilyanjudyth az előző körben, Erynnis eggyel előtte, jewel és Katja is novemberben volt kiemelt :) így jó darabig nem is lesznek újra

a pennán díjazottak és a korábbi kiemeltek névsora is megtalálható az oldalon, ezeket is figyeljétek, ha valakit ide javasoltok, mert minimum egy éven belül nem tesszük ki őket újra (az ilyen írásokra van külön az Ajánljunk ficet! topic) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 01 (vasárnap), 17:54 
Ó-nagy-admin "backstage"

shanon widow írta:
A párosítás Harry/Hermione. Igazán varázslatos, zseniális... természetes, afrikai környezeteben.

Csatlakozom! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 01 (vasárnap), 15:58 
Betűmániákus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 23 (péntek), 19:05 
Szárnybontogató

Suzy! Nagyon szépen köszönöm. Mondhatom megleptél:D:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 21 (szerda), 13:15 
Zöldfülű

Ajánlanék én is: cukri:Rongyok - szerintem nagyon szép versek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 17:47 
Zöldfülű

No, akkor én is ajánlanék egynéhány történetet. :)

NoxRosa: Zongora, Lilyanjudyth: Az apámat akarom!, jewel: A Twilight 15 percben

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 17:50 
Tollforgató

Erynnis írta:

aztán; mazsy - Gabriel c. történetét is. Eszméletlen és csodaszép. Rég ajánlottam, összesen eddig vagy négyszer-ötször, de akkor is kampányoltam egy-egy mű mellett, de ezt muszáj ajánlanom. Rég olvastam történetet, ami ennyire megfogott volna a Harry Potter berkein belül.
link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=72733

:-S Nagyon szépen köszönöm >:D< Kedves tőled :x

És ha már itt vagyok :-B

Erynnis: Mi vagyunk a háborgó gyöngy :x
Draco Malfoy egy picit elmélkedik, nem is tudom... talán erotikusan? Kíván... Kell neki...

"Olyan hatással volt rám… nem, ez nem igaz. Még mindig olyan hatással van rám, ahogyan csókja parázslik számban, tiltott helyeken simogat..."

bocsy: A gonosz bűvöletében :x
Cara Lafferty kénytelen halálfalóvá válni, hogy megvédje családját a haláltól, ám a lány ekkor még nem sejti, hogy Voldemortnak más tervei is vannak vele, ahogy azt sem tudja, hogy megtalálja egy sötét szerelem. Élete gyökeresen megváltozik, és angyali szemeiben talán idővel fellelhetővé válik a sátáni csillogás, és félő, azzá válik, amitől leginkább retteg. Valaki viszont képes lehet megmenteni őt; valaki, aki gyűlölt személyből válik a lány imádatának tárgyává.

A történet több párost is magába foglalt, de a fő szál Voldemortot, Dracót és Carát öleli körbe :)

Aremeh: Tükörmás :x
Draco/saját sz. Adott egy lány és adott egy apa. Kapcsolatuk nem nevezhető éppen rózsásnak, de ez a nyár talán mindent megváltoztathat. És nem biztos, hogy a jó irányba… Míg a lány a tiltott szerelem mellett harcol, apja új nőt hoz be a családi életükbe. Vajon mi sülhet ki belőle, mikor apja és lánya egymás ellen harcolnak, nem törődve azzal, hogy elveszíthetik egymást. De elbír vajon a szívük még egy ekkora veszteséget, miután elvesztették már életük legfontosabb szereplőjét?

Mindhárom történet a maga varázsával elragadó és zseniális :) Szívesen látnám bármelyiküket kiemeltek között 8-> :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 14 (szerda), 9:00 
Írópalánta

Eunomia írta:
Én szeretném ajánlani Todokanai: Mi lett volna, ha...? c. novelláját, és annusyka : Hét nap fordítását (persze, csak ha eddig még nem volt kiemelt)

annusyka - Hét nap fordítását én is ajánlom - jpop, Akame.
link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=70056

Hitugaya feat Jarith - Játékszer történet is szintúgy - jpop, JinDa
link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=71819

ennyi japános. XD

aztán; mazsy - Gabriel c. történetét is. Eszméletlen és csodaszép. Rég ajánlottam, összesen eddig vagy négyszer-ötször, de akkor is kampányoltam egy-egy mű mellett, de ezt muszáj ajánlanom. Rég olvastam történetet, ami ennyire megfogott volna a Harry Potter berkein belül.
link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=72733

versnek; Klarissa - Tankák és Haikuk c. versgyűjteményét, mert egyszerűen elképesztő, amit csinál néhány szótaggal.
link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=71398

és pd-nek; SamanthaRose - A hatalom, ami a szívedben rejlik c. művét... Magával ragadó, elképesztően gyönyörű, és nagyon kevesen értékelték (tul. egy másvalaki és én)
link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=64464

Na, szerintem így egyszerre ennyi, remélem, fognak még mellettem kampányolni egy-egy történettel kapcsolatosan. :D

*elslattyog*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 12 (hétfő), 9:45 
Zöldfülű

Szeretném ajánlani még spiritdreamtől a Triptichont.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 19:52 
Zöldfülű

Én Raistlin művét, a l i n e s trilógiát szeretném ajánlani kiemeltnek.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=44126
Anime/Manga alapú, Death Note fandom, műfaja slash.

Mannic műveit szintén ajánlom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 24 (csütörtök), 19:23 
Írópalánta

Bocsánat, az írót lefelejtettem: N Viktória: Nap fia, Hold lánya

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 24 (csütörtök), 19:20 
Írópalánta

Sziasztok!

Ajánlanám kiemeltnek a A Nap fia, Hold lánya alkotást, mert nagyon jó! Csodálkozom is rajta, hogy még senki nem ajánlotta.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 23 (szerda), 14:54 
Tollforgató

Üdvözletem!

Szeretnék kiemeltnek ajánlani ezennel én is valamit... valamiket.
Mystra Döntés c. gyűjteménye engem nagyon megfogott. Tartalmaz verset, egypercest egyaránt; PD.
Valamint stoobie-tól a Nézz rám!-ot. (Sötét Varázslatok->novella.)

*kitartó és büszke EKLE lúd*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 23 (szerda), 13:14 
Írópalánta

Sziasztok!

Egy Private Drivos slash írást ajánlanék kiemeltnek. Nekem nagyon tetszik az ötlet és a kivitelezés is. A történet pedig:

Akai Namida a történetet írta Ayamenohana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 16 (szerda), 18:13 
Tollforgató

Üdvözlet :)

bocsy: Mezítláb a tüskés szíven c. Drarry összefüggő novellafűzér, ami a hatodik év köré épül :x

Liana: A tükrön túlról Draco pre-slash :x

Őket ajánlanám kiemeltnek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 20:48 
Zöldfülű

Én szeretném ajánlani Todokanai: Mi lett volna, ha...? c. novelláját, és annusyka : Hét nap fordítását (persze, csak ha eddig még nem volt kiemelt)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 03 (csütörtök), 13:18 
Zöldfülű

Sziasztok!
Szintén ajánlanám Mannictól A büfés című egypercest, plusz tőle még a Még közelebb című novellát.

/Fodor Ákos/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 12:06 
Zöldfülű

Sziasztok! Mannicot szeretném ajánlani: A büfés (PD, egyperces)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 18:04 
Zöldfülű

Gyerekek, köszi a kiemelést... azt hittem, a feledés homályába veszett már rég... XD

$comeThe War is Here...
The Kings & Queens attacked...$come

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1131 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra