Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 23 (csütörtök), 23:17

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 902 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Következő

fanart vagy filmbéli kép?
pfuj, egyik se... 1%  1%  [ 4 ]
nekem mindegy (csak a színe legyen vörös :D) 4%  4%  [ 12 ]
aha. 4%  4%  [ 14 ]
fanart 4eva'!! 42%  42%  [ 133 ]
szépséges színészek, csodás filmben.. ^^ 5%  5%  [ 15 ]
mindkettő. O_o 44%  44%  [ 138 ]
Szavazatok száma : 316
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:47 
jóanyátok ügyfélszolgálat

AgiVega írta:

Nem, nem jelölgettem ki, hanem húzogattam az egeret (csak a körvonalakat jelölgettem néhol ki a pen tool-lal, ha színes körvonalat akartam). Amúgy Wacom Graphire4 XL-em van, A5-ös. Trustot vett Ildi barátnőm is, de nagyon megszívta vele, mert egyszerűen nem sikerült beüzemelnie. Akkor elhatároztam, hogy csakis Wacomot. Amúgy Ildi nem működő Trust-ja A4-es, és láttam, hogy elemes toll van hozzá. Nekem az A5-ös tökéletesen elég a méretét tekintve, és tök jó, hogy nem elemes a toll, hanem a tábla fölötti energiamezőt érzékeli, mert így nem dögnehéz tartani :) Ja, és az egeret sem kell hozzá kihúzni, hanem párhuzamosan működnek (Ildi mondta, hogy az övéhez elvileg ki kellett volna húzni az egeret, ha ugye működött volna neki...) Mondhatni: 'I don't trust Trust' ;)

szerintem nekem olyan trust táblám van. A4es (sőt egy kicsit nagyobb is), és nekem tökéletesen műkszik több különböző gépen is (és úgy tűnik ütésálló is :P, bár többször nem fogom kipróbálni ).
szerintem Ildi rossz táblához juthatott, mert az enyém jóban van az egérrel is .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:47 
Írópalánta

Kristie írta:

installáltál vmi újat?
nem tudom mi lehet... nekem egy-két hónapja kezdett el a gépem (sőt kettő is) 5 percenként váltani angol billentyűzetre és nem lehet kikapcsolni :roll:

Amennyire emléxem, semmi új programot nem tettem fel már hónapok óta... és minden más oldal emlékszik rám, csak a Meri nem... :? Ja, nem próbáltál leszedni valami patch-et a gépedhez? Nekem a múltkor valami gondom volt a Worddel, leszedtem a Microfos legújabb patchét, és megoldódott... De ez már vagy két hónapja volt.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára AgiVega 2006 június 16 (péntek), 19:48-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:46 
Fanficbúvár

Belinkelek még néhány képet, és abbahagytam. Ezt neked, Kristie:
Hajó
Szobor
Vonat
Erdő
Ha absztrakt dolgokra gondolsz, azt inkább 2d-sen szokták megoldani, mert úgy egyszerűbb, és néha látványosabb. A modellezés nem arra való ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:42 

AgiVega írta:
Kristie írta:

úgy, hogy be is jelölted, hogy emlékezzen rád?
biztosan valami böngésző beállítás, ugyanis engem egyszerre több gépről nem léptet ki hónapokig.

Igen, mindig bejelölöm, hogy emlékezzen. Sőt, azelőtt nem volt ilyen gond, talán másfél-két hete csinálja ezt a Meri, hogy folyton 'elfelejti', hogy emlékeznie kéne rám :roll:

installáltál vmi újat?
nem tudom mi lehet... nekem egy-két hónapja kezdett el a gépem (sőt kettő is) 5 percenként váltani angol billentyűzetre és nem lehet kikapcsolni :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:42 
Írópalánta

Kristie írta:

úristen évekig dolgoztál egérrel??? és hogyan? kijelölted szépen, és azon belül dolgoztál?

milyen táblád van? (neked mekkora? :D)
most karácsonyra kaptam egy trust táblát (nekem a wacom túl pici és túl drága volt), és bár nem tudom mivel tud kevesebbet egy wacomnál, egész jól használható.

Nem, nem jelölgettem ki, hanem húzogattam az egeret (csak a körvonalakat jelölgettem néhol ki a pen tool-lal, ha színes körvonalat akartam). Amúgy Wacom Graphire4 XL-em van, A5-ös. Trustot vett Ildi barátnőm is, de nagyon megszívta vele, mert egyszerűen nem sikerült beüzemelnie. Akkor elhatároztam, hogy csakis Wacomot. Amúgy Ildi nem működő Trust-ja A4-es, és láttam, hogy elemes toll van hozzá. Nekem az A5-ös tökéletesen elég a méretét tekintve, és tök jó, hogy nem elemes a toll, hanem a tábla fölötti energiamezőt érzékeli, mert így nem dögnehéz tartani :) Ja, és az egeret sem kell hozzá kihúzni, hanem párhuzamosan működnek (Ildi mondta, hogy az övéhez elvileg ki kellett volna húzni az egeret, ha ugye működött volna neki...) Mondhatni: 'I don't trust Trust' ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:39 

Dracy írta:
A 3d-nek pont az a lényege, hogy minden éles, és hihető. Ami mosódott, azt vagy a motion blurnál, vagy a 2d-s alkotásoknál keresd.
Ez olyan hihetetlen, de érdekes

ez pl. tetszik, pedig nem realisztikus:
http://www.deviantart.com/view/18346717/

sztem 3D még egy nagyon kiaknázatlan terület, nem csak arra van, hogy éles és hihető dolgok készüljenek vele (a kezdetek kezdetén a fotót is erre találták ki nem? :D).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:36 
Zöldfülű

hát, ez tényleg beteges... De nem baj, legközelebb inkább nem nézem meg, amit belinkeltél... :-D

Az embernek eléggé dadaistának kell lennie, hogy saját dadaizmusával szemben dadaista álláspontra helyezkedjék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:36 
Írópalánta

Kristie írta:

biztosan valami böngésző beállítás, ugyanis engem egyszerre több gépről nem léptet ki hónapokig.

Igen, mindig bejelölöm, hogy emlékezzen. Sőt, azelőtt nem volt ilyen gond, talán másfél-két hete csinálja ezt a Meri, hogy folyton 'elfelejti', hogy emlékeznie kéne rám :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:35 
Fanficbúvár

_Ellie_ írta:
Dracy írta:

Edit: Vagy ilyenekre?[/color]

fúj, ez elég undorító (számomra)

Szerintem meg olyan édi :D *betegesen vonzódik az ilyesmihez*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:34 
Fanficbúvár

A 3d-nek pont az a lényege, hogy minden éles, és hihető. Ami mosódott, azt vagy a motion blurnál, vagy a 2d-s alkotásoknál keresd.
Ez olyan hihetetlen, de érdekes

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:32 
Zöldfülű

majd talán nappal megnézem, és mondjuk idehívom tesóm, h legyen kibe kapaszkodni :-D

Az embernek eléggé dadaistának kell lennie, hogy saját dadaizmusával szemben dadaista álláspontra helyezkedjék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:31 
Zöldfülű

Dracy írta:

Edit: Vagy ilyenekre?[/color]

fúj, ez elég undorító (számomra)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:31 

_Ellie_ írta:
Én komolyan nem merem! Tudom, tiszta idegbeteg vagyok, éjszaka is félve pisolog mindenhová, hogy melyik szekrény mögött rejzőzik vmi...

hááát... akkor lemaradsz valami nagyon szépről.
vagy vedd fel a fényerőt a monitorodon:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:30 
Fanficbúvár

_Ellie_ írta:
Én komolyan nem merem! Tudom, tiszta idegbeteg vagyok, éjszaka is félve pisolog mindenhová, hogy melyik szekrény mögött rejzőzik vmi...

Hát igen, így meggondolandó... Tényleg nagy hatással lehet az emberre. Szerintem fantasztikus az egész :)
Tudok még ilyeneket is mutatni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:29 

Dracy írta:
Gonosz leszek, de nézd végig, és megtudod :D
Kristie:
Ilyenekre gondolsz?
Edit: Vagy ilyenekre?

hááát...
valami olyasmire gondoltam, amin talán nincsenek ilyen kidolgozott részletek. (+ nem szeretem az ilyen sci-fi dolgokat)

absztrakt is jöhet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:27 
Zöldfülű

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:26 

_Ellie_ írta:
Tényleg szép, de én annyira irtózom a sötéttől, hogy nem bírtam végignézni! Addig bírtam, amíg ott elkezdtek mocorogni a szobrok, vagy mi :oops:
Egyébként mi a lényege ennek?

nézd végig! érdemes! (és akkor megtudod mi a lényege)
ne izgulj, nem fogják elkapni a szobrok :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:25 
Fanficbúvár

_Ellie_ írta:
Tényleg szép, de én annyira irtózom a sötéttől, hogy nem bírtam végignézni! Addig bírtam, amíg ott elkezdtek mocorogni a szobrok, vagy mi :oops:

Gonosz leszek, de nézd végig, és megtudod :D
Kristie:
Ilyenekre gondolsz?
Edit: Vagy ilyenekre?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dracy 2006 június 16 (péntek), 19:27-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:24 
Zöldfülű

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:19 

AgiVega írta:

Én az első kategóriába tartozom (bár egyszer talán megpróbálok egyből digitálisan rajzolni). Teljesen igazad van, egérrel színezni AGYRÉM. Három évig csináltam, aztán úgy döntöttem, hogy ideje beszerezni egy Wacomot, különben a falnak megyek ~x(
Különösen a hajz színezése volt nehézkes egérrel, mert a haj esésének természetességét sosem lehet úgy visszaadni egérrel, ahogy szabad kézzel - a digitális rajztáblán pedig pont (vagy majdnem) olyan természetességgel rajzolhat az ember, mint papíron cerkával *Ági szeretetteljesen megsimogatja a Wacomját*

úristen évekig dolgoztál egérrel??? és hogyan? kijelölted szépen, és azon belül dolgoztál?

milyen táblád van? (neked mekkora? :D)
most karácsonyra kaptam egy trust táblát (nekem a wacom túl pici és túl drága volt), és bár nem tudom mivel tud kevesebbet egy wacomnál, egész jól használható.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:14 

AgiVega írta:
.Dracy írta:
Ezt még muszáj volt belinkelnem ;)

Szép, de nekem ez már egy kicsit sok(k). Szeretem a részletgazdag képeket, de ez enyhén túlzás. (Off: látom, téged is folyton 'ledob' a Meri. Engem napjában vagy öt-hatszor is ledob és mindig újra be kell jelentkezni, kész őrület... kíváncsi lennék, ez ellen nem lehetne-e tenni valamit... :roll: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 19:12 

Dracy írta:

Edit: Megvan, itt.

:shock: nah ez állati szép. köhi h belinkelted nagyon tetszett.
neki van más munkája is?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 18:55 

megnézegettem a 3D-s képeket, én nem szeretem őket annyira, de a színézés nélküliek valahogy jobban tetszenek.

Dracy, ha már ennyire benne vagy a dologban, tudsz olyan 3Ds alkotásokat is mutatni, amelyekenek nem az a célja, hogy minél életszerűbben legyenek, hanem, pl. minél jobban hasonlítsanak egy ókori/modern szoborra, festményre, rajzra, fotóra (biztosan vannak ilyenek is) esetleg tipikusan azokat a jegyeket hozza elő, amiben azt hangsúlyozza, h a kép nem igazi hanem számítógéppel készült. (nem a realisztikusság a fő téma, hanem a kompozíció (esetleg optikai csalódás) stb.
A lényeg, hogy legyen valami tartalom is az életszerű modell mögött.

Egy olyan 3D-s multimédia alkalmazást láttam, amire azt mondtam, hogy Hú:D
A Sagrada Familia katedrálist mutatja be, körbe lehet járni, meg lehet nézni belülről, kívülről, el lehet repülni felette, méghozzá nem a mostani, hanem a majdani teljesen kész állapotában, úgy ahogyan Gaudi megálmodta.
Barcelonában árulják a CD-t valami bődületesen nagy összegért, mivel az eladásból befolyó pénzből építik tovább a katedrálist, ugyanis az egyháznak nem tetszett az új homlokzat, ezért nem finanszírozta tovább a munkálatokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 18:05 
Fanficbúvár

Kellett egy perc, mire leesett, hogy mit akar a kép ábrázolni, de nagyon tutkó =)) A 3d-s képekkel kapcsolatban: van egy nagyon jó rövidfilm, aminek az a címe, hogy Cathedral, vagy az eredeti nyelvén Katedral. Tomek Baginski készítette, de sajnos nem tudom, hol lehet megszerezni. Azt hiszem, egy cd-re ki van írva nekem, majd feltöltöm, és belinkelem, mert azt mindenkinek látnia kell :D
3d-s körökben nagyon elismert ;)
Edit: Megvan, itt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 18:00 
Zöldfülű

Hú, ezek a 3d-s képek hihetetlenek!!! Bár, az utolsó az nekem se tetszett annyira, de a többi... Egyszerűen hihetetlen, hogy ezek nem fényképek! Heh, fura, hogy még mindig rácsodálkozok a számítógépekre (meg persze az alkotók ügyességére) :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 17:59 
Írópalánta

Ezen hangosan röhögtem. ÓRIÁSI :D (az angolul nem tudóknak: az abroszon a felirat azt jelenti, hogy 'a 37. háziállat-hasonlósági verseny' (hát ez nem hangzott valami magyarosan, de jobban nem tudnám megfogalmazni... :roll: )
http://www.deviantart.com/view/33315266/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 17:55 
Fanficbúvár

Én inkább a lustaságra fognám. Amúgy szerintem akkor dob le, ha túl sokáig nem csinálok semmit. Az előbb csak lusti voltam bejelentkezni. Nekem azért tetszik a kép, mert ilyen oltári giccses. De tényleg vannak nagyon szép képek, amik önmagukért beszélnek. Pl amiket belinkeltem. A nők annyira élethűek, hogy majdnem megszólalnak. Itt kezdődik az igazi 3d :) Egy-egy ilyen kép elkészülése napokig tart, és nem kis meló, ugyanúgy, ahogy a kézzel rajzoltakat is lehet napokig csinálni. Szal összegezve, én 3d párti vagyok, de nagyon irigylem az olyan embereket akik kézzel tudnak rajzolni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 16:24 
Írópalánta

.Dracy írta:

Szép, de nekem ez már egy kicsit sok(k). Szeretem a részletgazdag képeket, de ez enyhén túlzás. (Off: látom, téged is folyton 'ledob' a Meri. Engem napjában vagy öt-hatszor is ledob és mindig újra be kell jelentkezni, kész őrület... kíváncsi lennék, ez ellen nem lehetne-e tenni valamit... :roll: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 15:04 

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 14:28 
Fanficbúvár

Mindegyik alá oda van írva, hogy mivel készült. A nagyja 3d studio Max-szel vagy Alias Mayával. Az ember, állati dolgokat általában Zbrush-sal szokták tuningolni, meg Photoshoppal végzik az utómunkálatokat, vagy After Effecttel. De ezek csak a legismertebb programok. Van, amelyknél kivárod, hogy betöltsön mindent, lejjebb mész, és lehet látni, hogy hogy nézett ki az adott programban renderelés előtt ;)
Egyébként, ha ilyeneket akarsz látni, nézz szét az Evermotion galériájában vagy a CGTalkon itt 3d-s képeket esetleg itt, 2d-s képeket.
A képekre kattintva megnézheted nagyobba, mivel készült stb ;) Jó mókázást :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 14:17 
Írópalánta

Dracy írta:
[color=blue]Hirtelen csak két magyart találtam, de a külföldiekből is szemezgettem néhányat:

Ezeken a 3D-s cuccokon mindig elámulok. Igazság szerint azt sem tudom, milyen programmal készülnek. Van egy Poser nevű progi, de amennyire én tudom, az kifejezetten emberek 3D-s megjelenítésére alkalmas, szóval arról gőzöm sincs, ezek mivel készültek (Kristie, Te esetleg tudod?) Mindenesetre tetszenek, különösen az utóbbi futurisztikus képek (huge Star Wars fan speaking... ;))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 14:05 
Fanficbúvár

Hirtelen csak két magyart találtam, de a külföldiekből is szemezgettem néhányat:
Magyarok:
Gyűrűk
Sakkfigó
Külföldiek
Nénike
Másik nénike
Pedig teljesen 3d
Ennek meg külön hangulata van
Erre meg nem tudok mit mondani
Az előzőhöz hasonló

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 13:54 
Írópalánta

Dracy írta:
Amúgy Dracy voltam, csak "leestem". Egyébként, ha valakit érdekelnek a nem Harry Potteres, 3d-s képek, szívesen linkelek egy párat, amiket magyarok csináltak :)

Érdeklődéssel várom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 13:53 
Írópalánta

Kristie írta:
van olyan aki beszkenneli, van aki rögtön a gépen rajzolja fel.
de mindenképpen kell hozzá egy digitális rajztábla (vagy tapilapos monitor:D), mert egérrel rajzolgatni nem egy leányálom.

Én az első kategóriába tartozom (bár egyszer talán megpróbálok egyből digitálisan rajzolni). Teljesen igazad van, egérrel színezni AGYRÉM. Három évig csináltam, aztán úgy döntöttem, hogy ideje beszerezni egy Wacomot, különben a falnak megyek ~x(
Különösen a hajz színezése volt nehézkes egérrel, mert a haj esésének természetességét sosem lehet úgy visszaadni egérrel, ahogy szabad kézzel - a digitális rajztáblán pedig pont (vagy majdnem) olyan természetességgel rajzolhat az ember, mint papíron cerkával *Ági szeretetteljesen megsimogatja a Wacomját*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 13:47 
Írópalánta

Dracy írta:
Én kevésbé vagyok oda a kézzel rajzolt dolgokért, de ez betudható a 3d mániámnak is. Viszont ha már a rajzoltnál járunk, és az érzelmeknél, nekem ez jön be ilyen téren. Számomra ez annyi mindent kifejez, hogy azt már leírni nem lehet :D
Egyébként vannak bizonyos számítógépes rajzok, amik annyira jók, élethűek.. de ki mit szeret :)

Ne érts félre, szeretem én a digitális rajzokat (én magam is többet rajzolok - vagyis színezek - digitálisan, mint hagyományos módszerrel), de elvárom, hogy a digitálisan színezett képek is igényesek legyenek. DKCissner digitiális képeivel az a bajom, hogy
1. mindegyiken pont ugyanolyan a karakterek arca (mindegy, hogy Harryről, Hermionéról vagy Dracóról van szó) - holott a ceruzás rajzain igyekszik eltérő arcokat rajzolni
2. míg ceruzával szépen árnyal, addig digitálisan mintha elfelejtené, hogy létezik az árnyalás.

A linkelt képet már láttam, és igen, tényleg remek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 13:12 
Fanficbúvár

Amúgy Dracy voltam, csak "leestem". Egyébként, ha valakit érdekelnek a nem Harry Potteres, 3d-s képek, szívesen linkelek egy párat, amiket magyarok csináltak :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 13:06 
Vannak kifejlesztett 3d programok, amikkel lehet ilyesmit csinálni. Azokkal rajzolják meg az animációs meséket is. Ez a kép pl 3d-sen készült, nem 2d-sen. Azért lehet érezni a különbséget, de tény, hogy ehhez is érteni kell ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 12:47 

_Ellie_ írta:
Nekem nagyon tetszenek ezek a számítógépes rajzok, kíváncsi lennék, hogy kell csinálni. Beszkennelik a ceruzás rajzot, aztán vmi programmal kiszínezik, vagy mi? Mert gondolom nem egy egyszerű Paintben csinálják, nem?

van olyan aki beszkenneli, van aki rögtön a gépen rajzolja fel.
de mindenképpen kell hozzá egy digitális rajztábla (vagy tapilapos monitor:D), mert egérrel rajzolgatni nem egy leányálom.

Általában Photoshopban vagy painterben színezik ki, de a digitális festésnek is 3000 különböző technikája van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 12:23 
Zöldfülű

Nekem nagyon tetszenek ezek a számítógépes rajzok, kíváncsi lennék, hogy kell csinálni. Beszkennelik a ceruzás rajzot, aztán vmi programmal kiszínezik, vagy mi? Mert gondolom nem egy egyszerű Paintben csinálják, nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 9:58 
Fanficbúvár

Én kevésbé vagyok oda a kézzel rajzolt dolgokért, de ez betudható a 3d mániámnak is. Viszont ha már a rajzoltnál járunk, és az érzelmeknél, nekem ez jön be ilyen téren. Számomra ez annyi mindent kifejez, hogy azt már leírni nem lehet :D
Egyébként vannak bizonyos számítógépes rajzok, amik annyira jók, élethűek.. de ki mit szeret :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 9:35 
Írópalánta

Dracy írta:
Én, mint hozzá nem értő, belekotyogok, de nekem ez is nagyon tetszik :

Harry és Hermione

Ez meg aranyos

Ez is ari

Najó, lelőttem magam :D

A két Harry/Hermionés tényleg jó, az elsőben rengeteg érzelem van, a második meg naaagyon vicces :) DKCissner képéért nem rajongok annyira - tőle kizárólag a hagyományos rajzokat szeretem, a digitális képei elég gyengék, szvsz. Viszont a hagyományos rajzai TÉNYLEG jók, nézegesd meg őket, ha még nem láttad. Vagy ha csak a legjobb rajzaira vagy kíváncsi, van itt belőlük egy gyűjtemény (én válogattam össze őket DKCissner phoenixsong-os galériájához, szóval csak az én ízlésem szerint a legjobb képei, mindenkinek szíve joga egyet nem érteni ;)): http://www.phoenixsong.net/fanart/images.php?psid=7136

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 8:19 
Fanficbúvár

Én, mint hozzá nem értő, belekotyogok, de nekem ez is nagyon tetszik :

Harry és Hermione

Ez meg aranyos

Ez is ari

Najó, lelőttem magam :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 15 (csütörtök), 21:04 
Írópalánta

Ez roppant eredeti rajz Super luver-től... furcsa egy kép, de talán pont azért fogott meg.
http://www.artisticalley.org/gallery/sh ... hoto=22536

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 15 (csütörtök), 18:28 
Zöldfülű

AgiVega írta:

Egyébként használt valamit a képzőművészeti szakkör? Tanultál ott valami értelmeset?

Nos, mivel utáltam, ezért amikor csak tudtam, ellógtam, szal kb 3-szor voltam egész évben... De csak annyira emlékszem, hogy egyszer gyurmából vagy agyagból kellett egy figurát, vagy vmi álltatot formázni úgy, hogy egyetlen darabból legyen. Na, akkor nem fikázott annyira, csak szólt, hogy a lónak legyen farka... :-D
Egyébként én is járok zongorázni, és nagyon szeretem, mert erre én akartam menni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 15 (csütörtök), 8:57 

AgiVega írta:

Akkor a jövőben ne klikkelj rá azokra, amiket én ajánlok, mert úgyis csak rossz álmaid lesznek tőlük ;) Másoknak viszont talán tetszik, ami nekem is...

ez csak a Siriusra vonatkozott. :D nem készültem fel rá, amikor megnyitottam a képet

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 15 (csütörtök), 8:36 
Írópalánta

Kristie írta:

alig mertem ráklikkelni a linkre:D az a múltkori Sirius nagyon megrémített :(( szerintem rosszat fogok álmodni

Akkor a jövőben ne klikkelj rá azokra, amiket én ajánlok, mert úgyis csak rossz álmaid lesznek tőlük ;) Másoknak viszont talán tetszik, ami nekem is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 15 (csütörtök), 0:12 
Kristie írta:
igaz, igaz.
akkor nekem nem szabad fanartot néznem, mert én csak a művészi cuccokat szeretem. :-(
csak kár, hogy nincs külön részlegük a devarton... sokkal könnyebb lenne úgy böngészni. lehet, hogy azt nem szeretem bennük, hogy 20 oldal fanartot kell végigpörgetnem, mire találok egy olyan munkát, ami nekem tetszik :roll:

Óh, szabadni mindenesetre szabad, csak nem okoz sok örömet. Vagy inkább csak erősen közvetve; 20 oldal érdektelen kép alól előrégészkedni 2-3 kedvedre valót kiadós katarzis. De ááállati strapás... Bleh. :-)
Talán a devartos alkotóközösségek közt azért érdemes szétnézni. Akad pár lenyűgöző tehetség a potteristák közt, és hátha nem csak a hobbi-artistok tömörülnek gittegyletbe. :-)

_ildi_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 14 (szerda), 21:46 

AgiVega írta:

Akkor ezért nem rajzolsz Te is fanartot. Kár, pedig biztos szép lenne :) Azért legalább egyszer megpróbálhatnéd lerajzolni a HP triót :D Vagy csak Harryt...

Mindenkihez: ezt most találtam, szerintem tüneményes rajz, PiptheCrazyTaco-tól. Vernon arckifejezése! Hah! http://www.deviantart.com/view/18028499/

talán egy Piton/Hermionét... :D nem vagyok egy Harry rajongó
+ a fejből rajzolt figuráim (most már) egyre kevésbé hasonlítanak a megszokott, szép, "elvárt" formákhoz:D

már rajzoltam (vagyis festettem) egyet Emilynek, de azt hiszem a fanart nem az én világom.

alig mertem ráklikkelni a linkre:D az a múltkori Sirius nagyon megrémített :(( szerintem rosszat fogok álmodni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 14 (szerda), 21:26 
Írópalánta

Kristie írta:
akkor nekem nem szabad fanartot néznem, mert én csak a művészi cuccokat szeretem. :-(
csak kár, hogy nincs külön részlegük a devarton... sokkal könnyebb lenne úgy böngészni. lehet, hogy azt nem szeretem bennük, hogy 20 oldal fanartot kell végigpörgetnem, mire találok egy olyan munkát, ami nekem tetszik :roll:

Akkor ezért nem rajzolsz Te is fanartot. Kár, pedig biztos szép lenne :) Azért legalább egyszer megpróbálhatnéd lerajzolni a HP triót :D Vagy csak Harryt...

Mindenkihez: ezt most találtam, szerintem tüneményes rajz, PiptheCrazyTaco-tól. Vernon arckifejezése! Hah! http://www.deviantart.com/view/18028499/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 14 (szerda), 21:13 

ildi_bp írta:
A fanartot egész más mércével lenne jó mérni, mert egész másról szól. Nem attól jó, hogy művészi, hanem attól, hogy szórakoztat - ha nem téged, akkor valaki mást.

igaz, igaz.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 902 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra