Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 17:19

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 902 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 28 (péntek), 18:29 
Könyvmoly

Idézet:
Nem. :P

Most nem lesz vér.

Bár csöpögés igen...

Úgy látszik, nem csak a Passzívban vagy képes a végletekig felcsigázni az éhes olvasót. Így "élesben" is.
Szerintem inkább ide nekünk azt a fejezetet mielőbb, mi meg jól megkritikázzuk :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 28 (péntek), 17:23 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Nem csöpögős nagyjelentre céloztam. =))

Csak egyszerűen ne fojjon vérfürdőbe, ne öljék meg egymást valamilyen oknál fogva a szereplők, és így tovább... ani fogd be a füled, nem tippeket adtam. XD

Jajj! Meg vagytok ti huzatva? :roll:

A csöpögős vég még arrébb van, ami azt illeti csöpögni sok minden tud, például a vér is?!

Nem. :P

Most nem lesz vér.

Bár csöpögés igen...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 28 (péntek), 17:16 
Betűmániákus

Nem csöpögős nagyjelentre céloztam. =))

Csak egyszerűen ne fojjon vérfürdőbe, ne öljék meg egymást valamilyen oknál fogva a szereplők, és így tovább... ani fogd be a füled, nem tippeket adtam. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 28 (péntek), 17:06 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth írta:
ani írta:
Addig is: csipsz, kóla kikészít, vödröket és zsepiket a közelbe. Én meg addig gyorsan beszerzek egy vértet, a támadások ellen. :-D

Az még oké. De ha a történet vége nem lesz szép, vagy jó... egyszerűen szörnyű lesz... szerintem jobban jársz, hogy egy idióta Lilyvel nem hoz össze a sors. :)) (Egy sötét sikátorban...)

Áááh, ez nem fenyegetés volt. Csak úgy tűnik. :D

Pedig... hát, én már semmiben nem vagyok biztos... de azért fura lenne a végére egy "boldogan éltek, míg meg nem haltak".

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 28 (péntek), 17:04 
Betűmániákus

ani írta:
Addig is: csipsz, kóla kikészít, vödröket és zsepiket a közelbe. Én meg addig gyorsan beszerzek egy vértet, a támadások ellen. :-D

Az még oké. De ha a történet vége nem lesz szép, vagy jó... egyszerűen szörnyű lesz... szerintem jobban jársz, hogy egy idióta Lilyvel nem hoz össze a sors. :)) (Egy sötét sikátorban...)

Áááh, ez nem fenyegetés volt. Csak úgy tűnik. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 28 (péntek), 16:25 
Fanficbúvár

*feszülten vár*

*az utóbbi időben passzív-megszállott lett, csak lusta szemét kritikát-nemíró típus, mert ha elkezdi nem tudja abbahagyni*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 28 (péntek), 15:59 
Szárnybontogató

ani írta:
Hali. :oops:
Annak tudatában mit írtam, most csak kurtán behúzom a nyakam. Nem vagyok én normális. Az a baj, ha mindent leírok, ami eszembe jut, akkor lassan elmehetek kezeltetni magam, viszont ha nem, akkor meg nem jó. úgyhogy maradt az első variáció.
Fogyasztását csak mértékkel ajánlom. Azért nem írtam előre mézesmadzagot, mert egyben érdemes elolvasni. Lelkileg felkészülök, és mihelyst visszakapom javítás alól, felteszem.

Huh, durva fejezet várható? Nyugi, én nem nem fenem a körmöm rád... de most nagyon kíváncsivá tettél. Mindenesetre, jobb, ha durva és jó, mint nem durva és nem jó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 28 (péntek), 15:34 
Fanficbúvár

Hali. :oops:
Annak tudatában mit írtam, most csak kurtán behúzom a nyakam. Nem vagyok én normális. Az a baj, ha mindent leírok, ami eszembe jut, akkor lassan elmehetek kezeltetni magam, viszont ha nem, akkor meg nem jó. úgyhogy maradt az első variáció.
Fogyasztását csak mértékkel ajánlom. Azért nem írtam előre mézesmadzagot, mert egyben érdemes elolvasni. Lelkileg felkészülök, és mihelyst visszakapom javítás alól, felteszem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 28 (péntek), 14:42 
Betűmániákus

ani írta:
Jelentem, még élek. :-D
Passzív 23. Bétázás alatt.

Nyami, nyami... szép estét akaroook!! $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 28 (péntek), 13:33 
Fanfic-faló

ani írta:

:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 28 (péntek), 10:37 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 25 (kedd), 17:33 
Fanfic-faló

ani írta:
Szia!
Olvastam :-D , és írtam is választ.
Egy indiszkrét kérdés: hol találtál nyáladzó szmájlit? :lol:

:)) Balra az Emotikonok menüpont alatt, ahol ezek a kis figurák vannak van egy olyan is, hogy A többi emotikon megtekintése. Na ott. :D Baloldali oszlop, középnél picit lentebb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 25 (kedd), 16:03 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Komolyan jó ézés, hogy van aki a vacak szürek hétköznapjaimat jobbá teszi. :roll:

Köszi. Meg azért is, hogy jelezted, hogy tetszik. :P
Tök jó ötletem lett itt közbe a folytatást illetően, úgyhogy szerintem megyek is. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 25 (kedd), 16:01 
Fanficbúvár

Szia!
Olvastam :-D , és írtam is választ.
Egy indiszkrét kérdés: hol találtál nyáladzó szmájlit? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 25 (kedd), 15:30 
Fanfic-faló

Jajj, ani. Megint nagyot alkottál, akármivel romboltad is az agysejtjeidet. :D Írtam egy széép kritixet. :) És =P~ ilyen állapotban vároma folytatást. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 25 (kedd), 14:34 
Betűmániákus

Hűűű! :x

De aranyos volt a vége... :x

Komolyan jó ézés, hogy van aki a vacak szürek hétköznapjaimat jobbá teszi. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 25 (kedd), 14:24 
Betűmániákus

Rohanooooooooooooook! :D

Így érdemes hazajönni a suliból! :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 25 (kedd), 10:59 
Fanficbúvár

Szia, Őzike!
:-D
Már feltették, a szorgos kezűek!

Hát én is remélem, hogy nem zizzentem meg teljesen, bár néha kételkedem.
:oops:
Például most.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 25 (kedd), 10:43 
ani írta:
Passzív 22. Úgy néz ki, megint összehoztam egy fejezetnyit az antibiotikumok hatására szétrombolt agysejtjeimmel.
A doki szeint jobban jártam volna a forralt borral. :-D Jó fej.
Jobbulást!
*gonosz mód on* remélem, a doki nem a fejezet ismeretében mondta, amit.
Idézet:
Szóval, engedélyezésre várunk.
Pussz.

Ez a létezhető legrosszabb, komolyan - várni az engedélyezésre, ami a jó ég tudja, mikor történik meg; miközben egyre közeledik az a perc amikor el kell indulnom itthonról, hogy legközelebb csak este jussak netközelbe. Mérhetetlenül frusztráló.
(kell nekem ilyen zizzentnek lennem, hogy negyedóránként nézegetem, hogy' állnak a frissítések. :cry: )

Üdv:

Őz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 25 (kedd), 9:25 
Fanficbúvár

Passzív 22. Úgy néz ki, megint összehoztam egy fejezetnyit az antibiotikumok hatására szétrombolt agysejtjeimmel.
A doki szeint jobban jártam volna a forralt borral. :-D Jó fej.
Szóval, engedélyezésre várunk.
Pussz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 24 (hétfő), 0:10 
Fanficbúvár

Az én voltam, csak elfelejtkeztem bejelentkezni. Tipikus.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 24 (hétfő), 0:09 
mellons írta:
[

Na jó, azt hiszem, már túlságosan beleástam magam. Bár ez a te részedről nem rossz, hiszen azt bizonyítja, hogy ezt váltotta ki belőlem az írásod ;) [/color]

Bizony, bizony.
Elvetemülten boldog pofival olaolázik, az ebéd fölött.

És nincs a közelben egyetlen egy egyetértő Kai sem???!!! :?

Viccet félre téve:
akkor írj. Mert engem érdekel. Gyanusíts, kutass, kételkedj. A tudomány csak így halad előrre, és én is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 23 (vasárnap), 11:28 
Billentyűzetgyilkos

ani írta:
Ne diliskedj!
Nem zaklatsz.

Akkor jó, mert lehet, hogy még pár ilyet írni fogok. :)

Igen, azt hiszem értem amit a Flintes dologból kihoztál, és persze a rosszindulatot is, ami a Piton és Harry közötti kapcsolat pletykáját táplálta. Csak... megint Harry kerül majd ezzel a középpontba, és pont olyas valaki miatt, akivel ráadásul nem is volt olyan kapcsolata. Úgy értem Seamus megtette igen, de Harry nem emlékszik.
Na meg aztán Ron! Istenem de utálom. Egy majom is értelmesebb nála, de vagdalózni meg nagy hangon véleményt nyílvánítani azt aztán tud. Ugyan ő mennyivel jobb, amiket Hermionénak mondott, meg hogy gyereket csinált neki? Nem számít neki, hogy kiről van szó.
Ez a legnagyobb baj az egészben. Mindig a rosszindulat indít ki ilyesmit és győz az észérvek felett. Ha egy kicsit belegondolna, rájöhetne hogy nincs ezzel semmi baj, és vannak sokan ugyan ilyen helyzetben.

Na jó, azt hiszem, már túlságosan beleástam magam. Bár ez a te részedről nem rossz, hiszen azt bizonyítja, hogy ezt váltotta ki belőlem az írásod ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 23 (vasárnap), 11:00 
Fanficbúvár

Ne diliskedj!
Nem zaklatsz.
Meg nekem sem árt ha néha az orromra koppintanak. Tanulni jó! :P
A Flintes dologról csak annyit még, hogy ott a tanárok aligha voltak tisztába a dolgokkal, talán Pitonon kívül, mert ő ugye megnézte, hogy mi történt, Minerva igazából még csak akkor kezdte kapizsgálni a dolgokat. A diákokról csak annyit, hogy az az egész dolog egy kis szemétkedésnek indult, aztán legfeljebb sunnyogás, meg kárörvendő röhögés jöhetett össze belőle.
És azért írtad is, hogy sejted, hogy lesznek ebből még bonyodalmak, hát igen lesznek. Na de, azért nem kell félni.
A Pitonos buli, még ez is. Na az megint nem volt egxértelmű, mert csak a rossz indulatúak gondolnak csak rögtön "arra".
Lehetett találgatni, gyanusítgatni, de még Ronnak is több kellett, hogy a fejéhez tudja vágni a dolgot. Aztán egyszer csak leesett neki. És kiakadt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 23 (vasárnap), 9:04 
Billentyűzetgyilkos

ani írta:
Roxfort.
Igen. Vannak néhányan, nem beszélnek róla, bár mindenki tudja, sejti, szemet huny... egészen addig, amíg nem kezd ebből botrány kikerekedni, és majd a további részeknél fog ez igazán aktuálissá válni, és fogod roppant igazságtalannak tartani a meghurcolást, azt a rengeteg hazugságot, ami szépen, lassan elvezeti főhősünket egy következtetéshez, amiről most még nem akarok beszélni.
Csak ennyit akartam.

Ajaj, ez egyáltalán nem hangzik jól. Tanúi lehetünk a tagadásnak és képmutatásnak, miközben megint csak Harry lesz az, aki megtapasztalja mindennek az árnyoldalát. Mindenből ő tanul, és ő von le következtetést, de ez már lassan kezd úgy kinézni, hogy mindez azért van, mert ő az egyetlen aki elég bátor hozzá.

A kisugárzás és erő dolgot értem, hiszen nyilván az sem véletlen, hogy éppen Harry az, aki iránt akárhogy is, de mindenki érdeklődik, és ebbe erősen beletartoznak a kisebb réteg képviselői, tehát azon fiúk is, akik előtte felvállalják, hogy mért ne...
De... Flint a társai előtt is elment Harryvel, egyértelmű céllal. Így nem lett világos sokak számára, hogy milyen is ő? Mégsem volt különösebb reakció, holott az eset napvilágra is került. Ráadásul még Pitonnal is közszájon forogtak. Ugyanakkor meg ott volt Ron, Harry egykori barátja, és rögtön leócsárolja, mert "felmelegedett körülötte" a levegő.

Nem beléd kötni akarok ám, nehogy félreértsd, csak elgondolkodtattak ezek a dolgok. NEkem valahogy a történetek egészében maradni szoktak következetlenségek. Nem mondom, hogy jobban meg tudnám írni, mert az kizárt, csupán... áh, lehet hogy csak ilyen elégedetlen vagyok, és szeretnék mindent tisztán látni. De ez az a téma, amivel talán soha nem fog a társadalom zöld ágra vergődni. Akkor meg mért lenne különbb épp a varázsvilág? Viszont amilyen okokat felsoroltál a válaszodban, talán éppen amitt várnám, hogy elfogadóbbak legyenek.
Aztán nyugodtan szólj rám, hogy ne zaklassalak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 23 (vasárnap), 7:37 
Fanficbúvár

zsofiy írta:
Tudom, hogy nem ide tartozik, ésés bocs az offért, de írtam neked kritikát a Memorandumra... semmi értelmes, csak gondoltam hátha nem nézegeted minden nap hogy mire kaptál kritixet :roll: *türelmetlen hülyelány*

izé... bocs az offért :oops:

Szia.
Elolvastam, és nagyon örültem neki.
Amúgy sem vagyok valami hatalmas hangulatban, de jól esett elolvasni amiket írtál, met rájöttem, hogy te megint egy olyan föld hátán hordott emberke vagy alki totál máshogy látja a világot, mint a többi földlakó.
Köszi. Nagyra értékelem amiket írtál, és hidd el, sosem fogod megtudni az igazságot. De lehet, hogy ez a szerencséd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 23 (vasárnap), 7:34 
Fanficbúvár

mellons írta:

Mégis úgy tűnik, hogy nagyon sokan bújnak meg így, és keresik ezt a fajta kapcsolatot. Direkt mutattad így be? Hogy pontosan azokat lássuk, akik éppen ebben a kutyaszorítóban élnek? Mert akkor tulajdonképpen egy egészen másfajta társadalom rajzolódik ki. Nem vállalhatják fel nyíltan, mégis sokan tudják róla. Blaise-ről pl. ki nem tudta, hogy nem veti meg egyik nemet sem? Legalábbis nekem ez jött le Seamus és Harry beszélgetéséből. Na jó, remélem értetted miről beszélek itt már egy ideje
:)

Persze, hogy értem.
Most én is elgondolkoztam azon amit írtál. (látod egy egész napot).
Ami nem feltétlenül azért történt, mert nem tudtam neked mit válaszolni erre, hm, inkább végig akartam gondolni.
Tisztára komolyan veszem. :-D

Nem akarok egy egész társadalom problémáiról írni.
Semmilyen jogom nincs hozzá, legfeljebb ábrázolni, bemutatni tudnám, megoldást vagy ítéletet hozni, vagy akár billenteni azon a bizonyos instabil mérlegen - nem.

Közelítsük meg egy teljesen másik oldalról. Roxfort oldaláról.
Zárt rendszer, a saját írott, és íratlan szabályaival. Egy belső kör, azon túl, hogy már eleve adott a varázslók mugliktól való elhatárolódása.
(JRK nem volt szociológus, de ha az lett volna, kénytelen lett volna ábrázolni a Roxforti világot a teljes anomáliáival együtt.)
Ráadásul abba is gondoljunk bele, hogy egy olyan rétegről van szó, amelyiknál különösen fontos tényező a kisugárzás, az erő, a különleges adottságok megléte, ugyanakkor teljesen emancipált.
Nem igazán mondhatnánk, hohy egy boszorka rosszabb munkakört kaphat, mint egy varázsló, és mindezt csak azért mert nő.
És akkor gondoljunk bele abba is, hogy a saját nemed iránti érdeklődés miért ne létezhetne éppen náluk, amikor az összes jegy amit felsoroltam idáig, az ezt melegágyon tartja. Talán az utolsó nem, hiszen összesen két tipusú társadalom létezik, ahol teljes mértékben elfogadott volt(most is az) a homoszexualitás: görög, és mohamedán. És mind kettőben a nők teljes elnyomása volt a jellemző.
Aamúgy sem tudom, van-e a kettőnek bármilyen köze egymáshoz... :idea:

Roxfort.
Igen. Vannak néhányan, nem beszélnek róla, bár mindenki tudja, sejti, szemet huny... egészen addig, amíg nem kezd ebből botrány kikerekedni, és majd a további részeknél fog ez igazán aktuálissá válni, és fogod roppant igazságtalannak tartani a meghurcolást, azt a rengeteg hazugságot, ami szépen, lassan elvezeti főhősünket egy következtetéshez, amiről most még nem akarok beszélni.
Csak ennyit akartam.

Kösz, hogy meghallgattál. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 22 (szombat), 12:33 
Fanficbúvár

Tudom, hogy nem ide tartozik, ésés bocs az offért, de írtam neked kritikát a Memorandumra... semmi értelmes, csak gondoltam hátha nem nézegeted minden nap hogy mire kaptál kritixet :roll: *türelmetlen hülyelány*

izé... bocs az offért :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 22 (szombat), 10:13 
Billentyűzetgyilkos

Tudod, gondolkodtam a sztorid egész felállásán, és nekem valami nem stimmel.
Úgy értem, hogy ugye alapból úgy tűnik, hogy a társadalom elítéli magát a másságot, nem igazán rajongva azokért, akik melegek.
Ezt érzékeltetted Malfoyék esetében, Piton mostani beolvasásából, mivel Harry Seamusszal aludt, és persze Ron reakciója, bár nem mindenki olyan barom, mint ő. Szóval ez rendben, és természetesen értettem.

Ugyanakkor viszont úgy állítottál be eddig mindent, és minden szereplőt úgy mutattad be, akit igazán megismerhettünk, hogy ebbe a kategóriába tartozik. Blaise, Draco, Piton, Seamus, ha úgy nézzük, és persze Harry. Ezen felül, ha találkoztunk valaki mással, lásd Flint, kiderült, hogy neki sem lett volna ellenére Harryvel lenni. Akkor hogy van ez most? Az mondjuk érthető az aranyvérűek bezárt, és szokásokkal teli világában, hogy nem túl jó dolog, ha az ember fia homokos, hiszen hogy származtathat akkor utódot, és viszi tovább a család nevét.

Mégis úgy tűnik, hogy nagyon sokan bújnak meg így, és keresik ezt a fajta kapcsolatot. Direkt mutattad így be? Hogy pontosan azokat lássuk, akik éppen ebben a kutyaszorítóban élnek? Mert akkor tulajdonképpen egy egészen másfajta társadalom rajzolódik ki. Nem vállalhatják fel nyíltan, mégis sokan tudják róla. Blaise-ről pl. ki nem tudta, hogy nem veti meg egyik nemet sem? Legalábbis nekem ez jött le Seamus és Harry beszélgetéséből. Na jó, remélem értetted miről beszélek itt már egy ideje
:)

Volt egy fejezet, amikor megijesztettél, de egyébként továbbra is kedvelem az írásodat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 21 (péntek), 21:13 
Betűmániákus

Huhh. - Így elsőre. :)

Nem gondoltam volna, hogy Piton valami ilyesmit tesz... már az elején. Ott lehet mellette Harry, hozzáér, felizgatja meg minden... erre mikor megkérdezi, Harry meg a létező legdurvábbat vágja a képébe.

Hát nem csoda, hogy kiakadt. Azt hittem, hogy a végén durván elbánik vele, vagy ilyesmi... de elvégre nagyon szereti őt, akkor meg nem bántaná.

Pedig tényleg azt hittem, hogy valami rosszabbat tesz vele, mint egy odakötözés...

Nah, ezt ennyi erővel írhattam volna amoda is a merire. =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 21 (péntek), 20:34 
Fanficbúvár

Semmi gond, én kivárom.
Meg ez itt felér itt egy komoly véleménykinyilvánítással.
Kösz. :-)

Folytatom, legkésőbb vasárnap este, hétfő délelőtt itt lesz a folytatás.
Addig is, szép hétvégét!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 21 (péntek), 20:11 
Fanficbúvár

összetörsz. teljesen.

akarok mindig kritikát írni, de egyszerűen... nagyon nehéz belelendülni, bár akkor tudok dumálni, az tény...
egyszer? talán?

egyelőre túl sokkos vagyok az utóbbi fejik miatt hogy érdemben bármit is mondhassak.

Zseni vagyol, ugye tudod? Remélem minél előbb lesz új Passzív... valamilyen zavaros okból imádok összetörni lelkileg.
és ezt köszönöm neked :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 21 (péntek), 17:51 
Fanficbúvár

Csak szólok, hogy az új feji engedélyre vár!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 21 (péntek), 14:07 
Betűmániákus

ani írta:
Passzív 21 bétázás alatt. Várhatóan este fölteszem. :-D

Nyamm - nyamm. Erre már mást nem lehet mondani :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 21 (péntek), 13:16 
Fanficbúvár

Passzív 21 bétázás alatt. Várhatóan este fölteszem. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 20 (csütörtök), 19:55 
ani írta:
Nem. Az a Repono dominus volt. Bővebben kifejtem:

a corpus testrészet jelent, vagy testet.
A contentus- kielégítést, beteljesülést...
vihog.
a többit képzeld el.

Óóóóh, reméltem is! Mert azt hittem, hogy azt a gúnyos mondatot máshogy értettem félre... :))

Lusta dög voltam visszakeresni, hogy mi volt az a bűbáj... :oops:

De így a jobb kéz... khm... =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 20 (csütörtök), 19:41 
Fanficbúvár

Nem. Az a Repono dominus volt. Bővebben kifejtem:

a corpus testrészet jelent, vagy testet.
A contentus- kielégítést, beteljesülést...
vihog.
a többit képzeld el.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 20 (csütörtök), 19:10 
Betűmániákus

ani írta:
- Nem gondoltam volna, hogy ismered a contentus corpus varázslatot. De, hogy most így jobban belegondolok, mi a te korodban a jobb kezünket használtuk arra a feladatra...

[/color] O:-)

Hülye Lilynek ez magyarázatra szorul... nem ez volt az a bűbáj, amivel elküldte a levelet...?

Szorri... ha félreértettem. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 20 (csütörtök), 15:49 
Szárnybontogató

Szórakoztatásképpen? Minek nézel te minket, ani? :D Jajj. Már várom.
Vékonyszálú az a hajszál? Rád fogom fogni, hogy rágom a körmeimet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 20 (csütörtök), 12:37 
Fanficbúvár

Szép napos délelőttöt kívánok mindenkinek egy nagy bögre mézestea mögül.

Mivel csak egy hajszál választ el a passzív 21 fejezetének befejezésétől, ime egy kis részlet, szórakoztatásképpen:

- Uram?

Alig esek be az ajtón, már neki is állok. Ő az asztalánál ül, és valamit ír.

- Hallgatlak.

- Visszakérhetném a pálcámat?

- Mintha ezt már megbeszéltük volna – sandít rám a pergament fölül.

- Igen, de… - Toporgok egy kicsit. – Ez egy extrém alkalom, és igen csak személyes okból kérem.

Piton szemöldöke felszökik a homlokára.

- Nem gondoltam volna, hogy ismered a contentus corpus varázslatot. De, hogy most így jobban belegondolok, mi a te korodban a jobb kezünket használtuk arra a feladatra. – Azzal visszafordul az asztallap felé, és folytatja az írást.

O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 19 (szerda), 13:10 
Betűmániákus

Háhá. Én is örülök, hogy olyanokkal társaloghatok, akik ilyesmiket írnak - azaz HP-ban utaznak. :)

Akkor én is meghatódom, mert kezdek rájönni mennyien olvassák a kaparmányaimat. :oops:

Nyah, de ha most nem haragszol, elhúzok olvasni valami "P" betűvel kezdődő ficet... :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 19 (szerda), 12:03 
Fanficbúvár

Pamparapam! Passzív 20. fejezete olvaható. :-D
Miután, engedélyezik. :?
Addig is: elmegyek pudingot enni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 19 (szerda), 10:47 
Fanficbúvár

ani meghatódik. :oops:
Gyorsan írja a folytatást, amig a főnöke be nem nyit az ajtón. :-$

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 18 (kedd), 19:28 
Fanfic-faló

ani írta:
Első perctől olvaslak, hidd már el, csak én azt nem mertem elhinni, hogy most társaloghatok veled, meg másokkal, akik ezeket a történeteket írják. Vicces. Nekem sokat segítenek ezek a történetek.
Az életben.
Röhejes?
Hülye majom vagyok.

Héj, ani, dehogy avgy!! Nem is tudom, mi másra lenne jó a művészet - bármilyen formája - ha nem arra, hogy egyfelől kifejezzük önmagunkat, másfelől segítsünk a másiknak. tapasztalatátadás, akárhogy is nézem, és ez segít.

Nekem a Te sztorid segít. például. Meg van még egy halom. Ugyanúgy, ahogy segít tisztán látni a jelent, a dolgokat az, hogy kiírom magamból, segít tisztán látni a jövőt, a döntéseim következményeit az, hogy olvasok. És asszem ezzel mindenki így lehet, bár korántsem minden műnél. Azt hiszem pont azok a jók, amik beforgatnak ilyen szempontból. Ahogy a magyartanárom mondaná "refrektálnak az egyénre". :)

Amúgy, én azt is hiszem, hogy minden egyes sztori (legyen film, könyv, dalszöveg, vagy fanfic) befolyásol. Van, hogy kevésbé, van, ami jobban. Paulo Coelho műveinek hatására rendszerint újragondolom az életem és az értékrendem. Jan Collie írásai hatására átvizsgálom a tetteim hátterét. A Passzív hatására megértem az érzéseim. Vagy legalábbis irányít az önmagam megismerését célzó úton. és olyan nyíltsággal, olyan őszinte problémák felvetésével és a maga módján megoldásával segítessz Harry által, amilyet monstanában csak a már említett Coelho műveinél tapasztaltam. :)

Szóval nem röhejes.

Na és megnyugtatlak, én kb ugyanúgy közelítek hozzád, az isteni és elérhetetlen anihoz, aki megalkotta a Passzívot, mint te Lilhez. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 18 (kedd), 19:07 
Fanficbúvár

Képzeld, olvasom. Akkor olvastam el az utolsó fejezetet, ami fönn volt, amikor megtörtént az a borzalom, amit már leírtam priviben.
Első perctől olvaslak, hidd már el, csak én azt nem mertem elhinni, hogy most társaloghatok veled, meg másokkal, akik ezeket a történeteket írják. Vicces. Nekem sokat segítenek ezek a történetek.
Az életben.
Röhejes?
Hülye majom vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 18 (kedd), 18:28 
Betűmániákus

ani írta:
Bátorító füstjeleket küldök az éteren keresztül! :-)V

Köszi. :)

Azon ülnél...? Szerintem a Passzív egy jobban kidolgozott történet érzelmileg, meg úgy minden értelemben, mint a szedett-vedett írásom. XD Talán ha a Salvadorról mondanád ezt... :D (Azt olvasod egyáltalán...?)

Oké, ez most OFF, de azért megkérdeztem. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 18 (kedd), 18:24 
Fanficbúvár

Hát, ja.
Azért a szérummal én is ülnék,... izé. Igen. Szóval azt akarom mondani, hogy azt azért szerintem nehezebb megírni, mint a passzívot. Vagy csak azért gondolom így, mert te tudod, hogy mit írsz, meg mit akarsz vele elérni, én meg legfeljebb találgatok.
Bátorító füstjeleket küldök az éteren keresztül! :-)V

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 18 (kedd), 17:57 
ani írta:
Nem baj, nem maradtál le semmiről.

Már kész a következő, várja a javítási procedúrát.

Tééényleeeg? :x

Jaj de jó! :x

Tök jó, hogy ennyire haladsz vele... én meg itt ülök a Szérumon. :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 18 (kedd), 17:48 
Fanficbúvár

Nem baj, nem maradtál le semmiről.

Már kész a következő, várja a javítási procedúrát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 18 (kedd), 17:41 
Könyvmoly

Ó, örülök, hogy újra itt :x
Még nem jutott időm elolvasni az új fejezetet, de ami késik... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 902 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra